Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2019 07:00 - Секретни документи от Акаши за Първожреца и Цар на България Константин Кирил Философ, мистериозната му съпруга и петте им деца, проговарят – 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 930 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И отново за трета година Светиите Кирил и Методи заедно с Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангеларий, които освен че са техни ученици, са и техни деца, защото Кирил и Методи не са братя, а са мъж и жена, съпруг и съпруга – Първожреците и Цар и Царицата на Българското царство, водят тържественото литийно шествие на Ямболските учители и ученици сутринта на 24 май, което преминава по главните улици на града.

Публикуваме отново този постинг, защото когато преди седмица започнахме изпращането му в групите на фейсбук за да достигне тази огнена информация до повече Българи, веднага след третата група секирата на цензурата се стовари връз публикуващия профил и получихме поредната забрана за публикации в групите за 7 денонощия.
 
Тази брутална цензура е и абсолютната обективна атестация за истинността и важността на статията и информацията за първожреческата царска съпружеска двойка, познати в друг образ и статут като Светите братя Кирил и Методи! 

Нашите читатели ни питат, не проумяли какво казваме:
– Казвате че ги виждате Светиите на статуята и по надписите по хоругвите и образите им на иконите ли?
– Не, не! Не става въпрос за образно – метафорично изразяване!
Става въпрос за тяхното лично светейшо участие в литийното шествие, като те бяха постоянно в кръв, плът и Дух, само че още малко време в невидим стелт – режим, между техните генетични потомци от техния Първосвещен град Ямбол и род Дуло, все техни най – малки и най – обичани внуци... 

Вече трета година Светиите Кирил и Методи просвещават Българите с куп автентични документи в тази епохална епична Българска и световна тайна, и въпреки това продължава шествието на каноничния им образ и никой не подема и не поставя на дебат техните откровения в нашия блог!

Само че съвсем скоро ще започнат да ги изобразяват Кирил и Методи в истинските им образи – с образите на красиви и сияйни мъж и жена, Жрец и Жрица, най –  високопоставените особи на семейство от съпруг и съпруга, Първожрецът и Първожрицата на Българското царство.

image

И не само ще ги изобразяват, но и те самите ще се появяват официално сред Българите, свалили светейшия временен енергийния стелт щит и маскировка!  

Това е римейк от култовия ни импресиен постинг 

Съпрузите първожреци и царе на България Кирил и Методи (Мат Диана), които злодеят Борис I свали с преврат, живи Светии сред манифестиращите ямболци на 24 май 2017

http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/27/sypruzite-pyrvojreci-i-care-na-bylgariia-kiril-i-metodi-mat-.1548861

и пасаж от него:

Ето кои са Свети Свети Кирил и Методи!
  
КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ=Кан (Жрец) от Дуло на Павел, Сина на Бог Иса от Тракия

МЕТОДИЙ=МОТ ДИЕ=Мат Диана  

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус Болкарина

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Балкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус 

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
КИРИЛ И МЕТОДИЙ са Кан (Жреци) от Павел, Сина на Тати Иса  
 
КИРИЛ И МЕТОДИЙ=Кан (Жреци) от Дуло на Матара
 
Разпечатката на тия свръхсекретни Български родови исторически документи от най –   висока степен на защита на кода на зашифровката им, указва безапелационно, че Кирил и Методий са Българи, мъж и жена Кирил и Мат Диана, съпрузи, Първожреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена от генеалогията на Техния син Павел, който е Кан и Цар Авитохол
Кирил и Методий (Мат Диана) са владетелите на Българското царство, чийто трон и законна власт са заети с кървав преврат от техния родственик българо – юдеинът Борис, агент на византийците и оръдие в техните ръце в перманентните им юдейски планове за унищожение на правата свята първосвещена златна линия на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена. 

Ето документите за генезиса на християнството и на византийците – изродените българо – юдейски династи на Исус и Мария Магдалена от Техния потомствен род Дуло:

Скритата генеалогия на християнството – антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло, управляващи всички съвременни държави 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

И още инфо за епохалната фалшификация наречена "покръстване на Българите " вижте в 

Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски. част 2

http://bezistena.blog.bg/history/2016/03/02/istoriiata-na-martenichkata-za-izmislenata-liastovichka-i-sk.1434392

и в пасажа:

 "...От началото на 20 в до смъртта си през 1935 г Васил Златарски държи цялата власт и всички властови позиции и лостове в Българската историческа наука и политика, както и в БАН в качеството си на зам. председател от 1921 до 1935 г. и фактически сив кардинал в сянка, със същинската мисия и задача да унищожи Българския народ, и в частност и Българската наука като насока и развитие.
"Елиминирал" по академичен псевдонаучен път на книга и с коварно внушение изкуствено построената мегалитна светилищна материална база и свидетелства на Българските езически Богове Исус и Мария Магдалена, Васил Златарски подготвя операцията по Тяхното отстраняване от Духа, Душата, Паметта и Вярата на Българите.
За целта той доразвива историческата фалшификация на престъплението, наречено "покръстване на Българите" от княз Борис I, на база фанариотски фалшификации, представящи вероломния отцепредателски преврат на изрода и геноцида над святите Исусови потомци и народ за благороден акт и процес на приемане на Християнството.
Съчинява фалшиви внушения, че до покръстването Българите си нямат никаква представа от Исус, а дотогава идвайки уж от дива Азия, те вярвали и се кланяли на накой си бог Тангра, чиято вяра донесли със себе си от степите и я пазили в безпросветие до покръстването. ..."  
 
Защо около произхода и житие – битието и делото на двамата Просветители и автори на азбуката – Светите "братя" Кирил и Методий, витае такова  мистериозно невидение и тайнственост и липсва всякаква конкретна информация за тях?
 
Как може за единствени изворови източници за тях да се ползват непроверени и тенденциозно пристрастни отделни документи и то без резерви към всички исторически (църковни) документи и с пълно наивистично доверие, и които източници са от най –големия перманентен враг на Българите – Византия, и църковните фалшификати на юдо=данайо=гръчката псевдо – Исусова анти – Българска духовна полицейско –инквизационна система Християнство и гръцката фанариотска църква, чиято единствена задача и висша цел №1 е била винаги унищожението и затриването на Светата Българска Православна църква и геноцида над Българите?!
Този византийски убиец на Българите казал така, онзи византийски владетел, отявлен враг на Българите и ял як пердах от Дедите ни, скъсали му гъза от бой, казал онака за нас – и ние им вярваме напълно на тях и на дворцовите им писачи – "гьобелсови и ционистки" фалшификатори, и приемаме всичките им квалификации за нас за напълно истинни и градим историята си върху тяхните твърдения и свидетелства за нас!

Със същата алогичност и абсурдност на пълно доверие и безрезервност и  безалтернативност се ползват за изворови източници и църковните документи от Западно – католическия обряд, чиито представители от векове са също другият клан на обединените яростни заговорници срещу Българите, както и от руските източници, като ще кажем, че също не много топли чувства питае и демонстрира към Българската Света Православна църква и Руската православна църква, която е оръдие или чието оръдие са руските имперски фалшификатори на Българската история и памет!  

Папата бил казал така за Българите, еди кой си католически хронист, прикачен към някой отявлен анти – Български папски служител и задължително предан и верен агент на папата и католицизма и мразещ до дъното на червата си Българите и Светата Българска Православна църква, както и сега продължават да я мразят западните църковници и управници, бил писал за Българите онака, и ние представяме техните анти – Български документи за легализирани свидетелства за наша защита пред съда на народите и с тях търсим истината за себе си!

Примерно вие се съдите с вашия комшия, че постоянно краде от дома ви и отвлича и убива децата ви и иска да ви прогони нацяло от дома ви и ви го отнеме, а съдията не само взема като достоверни свидетелски показания само неговите лъжи и фалшиви аргументи и манипулирани в негова полза документи, ами и вие потвърждавате, че всичко казано от най – големия ви враг срещу вас е 100 % истина! 
Абсурден наивистичен абсурд, по абсурдните правила на който ние приемаме за чиста монета и ползваме канонизираните за истинни и академични свидетелски показания на престъпника Византия и всички нейни производни кланове от тогава до сега на Запад и в Русия, които управляват всички европейски държави и световната псевдо – демократична система! 
 
ЧИСТА МОНЕТА=Исуш и Мат Диана 
 
Най – големите световни престъпления се крият и в най – дълбока тайна от властимащите, които са преките извършители на престъпленията или са преки потомци на извършителите, като в най – дълбока тайна и цензура, гарантирани и поддържани с перманентен геноцид, се крият и най – великите и големи светли и човеколюбиви дела на потърпевшите от пръстъпленията на престъпниците! 
 
В колективен етносен план за Българите, което е и от световен общочовешки характер, най – голямото престъпление е епохалният пъклен акт на българския – юдейски родопредател и вероломец княз Борис I – извратеният изрод и превратаджия – палач от юдейските кланове на Дуло, който в съзаклятие с византийците през 864 година извършва злодейски кървав държавен преврат срещу законните Български Първожреци – Канове, като избива до деветдесет и девето коляно Святия Български Исусов династичен генетичен и жречески духовен елит от Дуло, които са само потомци на Исус и Мария Магдалена, и започва трагичния и ужасен процес на изтребление на праведните и читави Исусовите потомци и последователи, които са целият Български народ – кървав геноциден процес, представян векове по – късно от генетичните потомци на изчадието адово Борис и съзаклятниците му в България и Византия, (които продължават от тогава и до сега да са на власт във всички европейски държави и по целия свят, и от техните манипулатори църковни хронисти и фалшификатори основоположници на съвременната световна и най – вече Българска историческа наука) като покръстване на Българите и най – святото и полезно велико дело за народа Български! 

Как може учението на Исус и Богородица (Която истинската е Богиня Диана с Нейното новоепохално аватарно проявление като Мария Магдалена) за Всемирната Любов, Братство и Мир, в което човешкият живот е висшият Божи неприкосновен дар и всички Божии закони да пледират за Любовта, Братството и Мира между хората, да се налага насила, като се избият 50 Български святи старейшенски аристократични рода – целият Български езически феноменен духовен и интелектуален елит, и повече от 250 000 – 400 000   техни близки и далечни роднини, как може да се избиват милиони чисти и невинни хора, за да се "покръстят" в християнството, и тази чудовищна епохална лъжа, представяна за високоблагородно и хуманно цивилизационно дело като "покръстване" на Българите в Учението на Исус, да се приема не само за чиста монета и свята истина, но и да се вярва безусловно и безрезервно от високо интелигентните Българи – християни или неутрални търсачи на Истината за Исус и Българите!

Все едно в днешно време синът на Васил Левски – Петър Дънов, който само за Любовта във всичките ѝ измерения говори, проповядва и я практикува както автентичното Исусово Учение пледира и повелява, да бе извършил държавен преврат в България като избие до девето коляно несъгласните с него и техните десетки и стотици хиляди  роднини, и да изгради върху тия чудовищни престъпления сградата на своето Учение за Всемирната Любов и целия духовен сакралитет на Българския народ!

Абсурд, пълен абсурд наистина, във всичките му измерения, но наложен като неподлежащ на съмнение и ревизия исторически постулат!  
Затова същността на епохалното престъпление "покръстване" на Българите се крие в най – дълбока тайна и фалшифицира и манипулира от власт имащите и техните потомци, държащи всички властови лостове и позиции в света от тогава до сега. 
 
В колективен духовен етносен план за Българите, което е и от световен общочовешки характер и значение, най – голямото и велико светло и прогресивно човеколюбиво дело е епохалният акт на съставянето на Свещената Българска писменост от двамата Първожреци Кирил и Методий (Мат Диана), а най – голямото и велико светло и прогресивно тяхно човеколюбиво генно – инженерно дело е епохалният акт на съхраняване и продължаване от тях на генеалогията на новоепохалната генерация от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.  
 
Затова истината за тях кои са те и същността на тяхното епохално велико и прогресивно дело се крият в най – дълбока тайна и се фалшифицират и манипулират от властимащите и техните потомци, държащи всички властови лостове и позиции в света от тогава до сега с яростен геноцид връз посветените потомци на съпрузите – Първожреци и с тотална цензура!
Как ще оставят те доказателствени документи в прав некодиран формат, изобличаващи ги за вековните им престъпления, едно от най – злодейските от които е кървавият преврат срещу Кирил и Методий и т.нар. "покръстване" на Българите!  
Това криене и фалшифициране се извършва от официалната световна анти – Българска историческа наука с помощта на по – горе споменатите фалшиви научни изворови източници и манипулационни информационни технологии. 
 
Затова ние удряме две черти на кръст върху всички досегашни официални изворови исторически източници, от които официалните историци и всички добросъвестни Български независими изследователи пиехме отровна блатна смъртоносна "изворова" информационна гнилочна вода, и ще потърсим както в тях, така и в други нестандартни и уникални информационни източници и носители, зашифрованата истинска съкрална информация за двете епични събития – покръстването и съставянето на поредната Свещена Българска писменост, и връзката, която очевидно има между тях.

Филтрирането, пречистването и разсекретяването на информацията от различните информносители ние извършваме с помощта на инструментариума на Декодиращата програма на Свещения шифър и всички други документи от блога ни, 

image
който шифър и инструментариум трябва да го усвоите, за да можете да разберете и проумеете имплантираните документи и информацията, вложени в тях!  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Продължаваме с възлови пасажи от съприживения ни импресиен постинг 

Превратът, който злодеят Борис I извърши срещу Първожреците и Цар и Царица на България и съпрузи Кирил и Мат Диана, злодейски акт прикрит като покръстване! http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/29/prevratyt-koito-zlodeiat-boris-i-izvyrshi-sreshtu-pyrvojreci.1549134

...Казваме и доказваме, че Кирил и Методий са мъж и жена, съпрузи, Първожреците и Царете владетели на Българите, а в същото време ги виждаме гонени и затваряни, репресирани бити и измъчвани – защо е това разминаване?
Няма разминаване, от момента на насилственото им детрониране светото семейство преминава в политическо изгнание, спасени от верните им служители от тройната небесна светейша защита, която е организирана постоянно от Исус и Богинята Майка Диана около първосвещената Божия златна родова линия на фамилията Дуло, но не се скриват в миша дупка или по европейските казина и игрални зали (както направи падналият дух Симеон Борисов в изгнание и предаде и ограби цинично и нагло след това предоверилият му се като на Спасител клет Български народ) и да треперят за кожата си и имотите си, а преследвани за изтребление от килърите на техните изродени родственици от огнедишащите кланове на змейските кланове от Дуло, тръгнаха заедно с петте си деца – Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангеларий, по скрити тайни пътеки сред европейските народи – всички до един култивирани и цивилизовани от Българските им феноменни духовни водачи и обгрижвачи – Жреците от рода Дуло, и всички бивши Български имперски провинции, попаднали в ръцете на изродени българо – юдейски династи от Дуло, за саможертена мисионерска дейност за тяхното просвещаване за случилият се преврат и чудовищните престъпления и ги предупредят и спасят Българския духовен прогресивен елит сред тях от настъпващата византийска черна рептилска чума и напаст, като им дадът най – мощното оръжие за съхранение на сакралната Българска Божия памет, история и свещена информация и технологията и инструментариумът, с които да ги запечатът и съхранят през предстоящите дълги векове на свиреп геноцид и цензура – Сътворенческият Български език с неговите бъдещи диалектни модификации и Свещената Българска жреческа писменост с кода на Свещения шифър – Глаголицатга и Кирилицата.

С мистерията около какви са и кои са Кирил и Методий, произтичаща от тоталната фалшификация и цензура върху информацията за тях, е тясно свързан и алогизмът на абсурда, че уж Византия била възложила на Кирил и Методий да направят азбука на Българите и че Византия покръства Българите!  

Как така Византия, която и по официалните документи непрекъснато напада България от 681 г  (няма да говорим за първото византийско робство 518 – 681) до 863 година, когато пак напада България, и единствената ѝ цел и смисъл на съществуване е да унищожи Българите и България, изведнъж по време на тази война прави най – абсурдния акт за нейната перманентна анти – Българска юдова престъпна доктрина и политика – възлага на Кирил и Методий да направят азбука на Българите, като се знае от всички от най – древни времена, че азбуката и писмеността, които означават Познание и съответно информираност и могъща сила за народа за съхранение на родовата му памет и история и черпене на сила, са най – силното оръжие на защитата на Българите, които пък византийците искат точно обратното – да са безписмени, безпаментни и безпросветни, за да могат да ги затрият по – лесно!
Как така ще искаш да унищожиш някой и в същото време ще му даваш свръхмощно оръжие за защита?

– А сега, де! Няма обяснение!

– Разбира се, че има!

Кирил и Методий не са никакви гърци византийци и нямат нищо общо с Византия, която не само не им възлага просветна мисия сред Българите, защото те са Първожреците и Владетелската двойка на България, а обратно – прави преврат за да ги ликвидира заедно с потомците им петте им деца и верните им святи жречески болярски фамилии

Същият свръхабсурд е и фалшификацията с акта на епохалното "покръстване" на Българите чрез Борис, като Византия която живее единствено с мисълта и яростното желание за заличи Българския ген от Земята, с "покръстването" изведнъж се обеснява във вечна любов към Българите и се заклева да ги обича во веки веков и да им прави само добрини, и лоша дума дори да не каже на някой Българин и да си дава и единствената риза и другата буза, ако Българин я удари, както е по правилата на истинското Исусово учение за Любовта и човеколюбието!
Дава на най – големите си вечни (едностранно от юдео – византийците към Българите) омразни и ненавеждани врагове – Българите, най – силното оръжие на света – познанието за Бог и всемогъщата му закрила!
Може ли това въобще да са си го помислили византийците, да не говорим да са го направили!
Все едно в днешно време американците, които декларират че се борят срещу терористите и ги бомбардират ден и нощ и искат да ги унищожат до крак, да започнат изведнъж да въоръжават терористите с последната дума на техниката си модерни оръжия и да ги обучават как да убиват самите американци!
 
Условностите в абсурдното предположение изчистваме, като изнасяме истината каквато е в действителност – а тя е, че американците и техните натовски съюзници въобще не се борят срещу терористите, а те ги създадоха и продължават да ги създават, да ги въоръжават, (последната продажба от САЩ на модерни оръжия на Саудитска Арабия за 110 милиарда долара от измекяринът и епохален лъжец Тръмп) не ги бомбардират въобще, те ги ръководят и управляват за да имат оправдание да нападат и поробват целия свят, като основната им скрита цел №1 е изтреблението на Българския Исусов жречески духовен интелектуален прогресивен и борчески имплант сред всички народи

Или религията им, която си приписват векове след това, че са упражнявали, и с която уж покръстили Българите, е нямала нищо общо с истинското Исусово учение и правила!  
Извършените престъпления връз Българския духовен аристократичен свят елит от Борис с византийците по време на "покръстването" документират какво всъщност се е случило! 
 
Това е истината за всички покръствания в християнството в цяла Европа и по целия свят, които провеждат потомците на византийците, овладели всички държави – завладяване на дадена държава и народ, избиване и геноцид на Българския Исусов елит и елементи и поробването на страната и народа от тогава и до сега, като подменят в отсъствието на избитите Български жреци познанието за истинските Български Богове с псевдо – Исусовата анти – Българска инквизационно – полицейска доктрина и религия Християнство!   
 
И още абсолютно абсурдни фалшификации, в които сляпо и безрезервно вярваме, че са истинни и безспорни!
 
Абсурдното твърдение в официалните учебници, че Българският владетел Борис по известни верски и вътрешнополитически съображения приема тайно християнството в началото на 864 година и приема името на кръстника си – византийският император Михаил III. Заедно с владетеля са били покръстени "тайно" и много знатни Български родове и негови съратници, преди народа му, на който уж бил цар, хабер и да си няма от християнството!
 
– Хайде, един случаен човек да се кръсти тайно, да кажем че може да се случи, ама да се кръсти тайно владетелят на една държава и да се кръстят с него и "много знатни български родове и негови съратници", нито е тайно, след като повече от един или трима вече знаят, нито може да остане в тайна от тях и от народа! 

Наивистичното абсурдно твърдение, че в средновековието, когато хората възлагат изцяло живота си в ръцете на верският им Бог, Български владетел или някой друг в Европа или по света, ще приеме тайно от народа и от аристокрацията си чужда религия, е абсолютно невъзможно и съизмеримо примерно с абсурда сега Владимир Путин, ревностен православен християнин, да приеме тайно исляма и подпука руската православна църква и религия, православната руска аристокрация, интелигенция и народ, да приемат насила исляма!

И какъв владетел и глава на държава и на царство е този, дето всичко е в ръцете му, пък ще се крие като последен анонимник и никаквец за да се кръсти в някаква вяра и я изповядва в дълбока конспирация като преследван престъпник !

Поредният абсолютен несъстоял се абсурд! 

Разсекретяването на тази информация указва, че това е момент от тайното подкупване и продаване на душата на Борис на византийците, който е един от многобройните нискоразрядни династи от Дуло в царския двор на Кана Първожрец Кирил без никакви властови позиции в Българската държава, и на група негови съзаклятници от Дуло, които влизат в сговор за държавен преврат в България.  
 
Ще ви покажем зашифрованите документи за тия трагични и страшни с фатални последствия за Българите и за цялото човечество събития, свързани с предателството на изродените династи от българо – юдейския клан на Дуло, които са закодирани за непосветените като византийци: 

ВИЗАНТИЙЦИ=ТИЦА ВИ ИЗИ=Деца на Бог Иза 
деца, потомци на Господ Бог Исус от неговата новоепохална генетична генерация, родоначалник на която е синът на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е всички римски (Български) императори от Нерон,същият той и Тит Флавий/Фавийл/Павил/Павел Веспасиан... до Диоклециан, защото е реалният и истински Цар Авитохол (33 г–333 г), от 333 г. сл. Хр. Свети Павел, Шеф на Небесното светейшество.

За своите многобройни генетични потомци от многобройните тракийски племена, с които е населен целия свят, Първожрецът и Император на Световната Свещена Българска империя Павел изгражда ВИП – анклав в древния Български светилищен комплекс на Босфора, кръстен по името на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол – Бизантионес. 
 
БИЗАНТИОНЕС=БИЗИСТЕОНА=БЕЗИСТЕНА 


Да разсекретим и официалната хроника за трагичните събития за Българите по тия времена  

"През август 863 година на Балканите и в българските земи започва силен земетръс, продължил 40 дни. Освен това годината е неплодородна и българското население страда от природни бедствия, болести и глад. В началото на септември Византия успява да отстрани временно арабската заплаха и цялата армия, по суша и море, се отправя на поход към България. Заети на северозапад, българските войски не могат да окажат отпор.
Още през есента на същата година започват преговори и е сключен така наречения „дълбок” мир между България и Византия. Българският владетел е задължен да разтрогне съюза с немския крал срещу Великоморавия и да се покръсти с целия си народ. В замяна българите получават областта Загора без Месемврия, Анхиало и Девелт.
Пратениците на княз Борис I, които отиват в Константинопол, за да сключат мирния договор, са покръстени непосредствено след полагането на клетвените обещания. Заедно с тях в България идва внушителна мисия от византийски духовници, начело с епископ, които масово започват да покръстват народа.
Българският владетел по известни верски и вътрешнополитически съображения приема тайно християнството в началото на 864 година и приема името на кръстника си – византийският император Михаил III. Заедно с владетеля са покръстени и много знатни български родове."  
–––––

Разсекрените документи, съхранени под кодираната фалшива хроника, ни съобщават че през август 863 г византийците предприемат поредното нападение срещу България на владетелите и Първожреци Кирил и Мат Диана, което Българските войски успешно отблъскват в продължение на 40 дена
Войната е кодирана като силен земетръс, който ни съобщава след като счупим секретните печати кои са нашествениците:
 
СИЛЕН ЗЕМЕТРЪС=Селени (Змейове) от Исус и Матара – 
изродените династични византийски династи от змейския род Дуло на Исус и Мария Магдалена  

Документът ни съобщава, че докато Първожреците Кирил и Методий/Мат Диана органиизрат отбраната на България, княз Борис ((княз, защото е от жреческо – царската династия Дуло: КНЯЗ=КН ЗЯ=Кан (Жрец) на Иза)) с отряд съзаклятници от изродени и замърсени династични кланове на Дуло отиват тайно при византийците във Византионес и съставят с тях злодейски план за извършване на кървав въоръжен преврат срещу първожреците Кирил и жена му Мат Диана (Мето Дий), засекретен в аналите като "сключване на мирен договор" 
В официалния списък на делегацията във Византионес не фигурира Борис,който е главният организатор, защото звучи недостоверно уж владетелят Борис да води война с врага, и да им ходи на крака да се договаря тайно! 
Съобщението , че "Заедно с тях (с пратениците=съзаклатници превратаджии) в България идва внушителна мисия от византийски духовници, начело с епископ, които масово започват да покръстват народа", ни информира, че Борис въвежда в България в гърба на бранителите ѝ големи части византийци, с помощта на които и съгласувано с тях той извършва въоръжения преврат срещу Пъррвожреците и Царя Кирил и Царицата Мат Диана, като започват масово да избиват не до девето, а до 99 коляно святите и читави аристократични родове от Дуло и верните привържениците на първожреците – злодейско престъпление, замаскирано в хрониката като "масово започват да покръстват народа"! 

–––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––

И още разсекретени автентични невиждани и нечувани въобще досега документи вижте в целия ни постинг.

НЕВИЖДАНИ И НЕЧУВАНИ=Бог Ежуш и Богиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Предлагаме ви и поста  

https://www.facebook.com/isus.dj/posts/2552475884765083

с публикация на високо просветения наш Приятел и синергитичен съекипник Петър Евтимов

ЗЛАТНА Българска книга - от 1600 години преди Кирил и Методи!!!
Като някой ви каже, че не сме имали писменост - и сме били конен народ - варвари - заплюйте го!!!
Тонове такива Златни книги сме имали преди предателите Борис и Симеон да ПРЕТОПЯТ ВСИЧКО в кръстове!!!
Милиони други книги - за цялата ни история, наука и култура - са ИЗГОРЕНИ от лудите Борис и Симеон!!!
Култура на десетки хиляди години!!!
След тях - каквото е останало - е съсипано от гърци, турци , византийци и евреи- за да не се знае ИСТИНАТА - че ние сме ПЪРВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ в СВЕТА и най-древните хора!!!
Истината, че ВСИЧКИ ДРЕВЕНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ - са създадени от нас!!!
Истината , че сме владели ВСИЧКИ НАРОДИ по света и сме ги научили на всичко, което ги е превърнало от първобитни маймуни - в ХОРА!!!
Идва 24 Май - в който като малоумни гои ще "празнуваме" УНИЩОЖЕНИЕТО на КУЛТУРАТА НИ - от Византийските АГЕНТИ - Кирил и Методий!!!
Прочетете поне веднъж житията им - десетки Мисии - в служба на Византия!!!
Все едно да дойде Сорос и да ви каже - ето - ще ви дам нова азбука и религия - и ще изгорим ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ КНИГИ, и ще станета да речем Мюсюлмани...
ЕТО ТОВА Е СТАНАЛО при Борис и Симеон...
Освен,че са ни УНИЩОЖИЛИ КУЛТУРАТА, тези изроди са ИЗБИЛИ - цвета на нацията ни - НАЙ-ДОБРИТЕ И ДРЕВНИ РОДОВЕ!!! Тези които да създали Българската държавност, тези които са били опората на народа ни, тези, които са го обединявали!!!
И докато още е имал войска - Симеон Безумни е водил непрестанни войни - докато мъжкото население на страната ни - било избито!!!
България НИКОГА не се възстановила от този ГЕНОЦИД, физическо и културно самоубийство!!!

Това няма да ви го каже никой пишман историк - защото всички са предатели и ги е страх от ИСТИНАТА.

Но народа ни вече се събужда и проглежда.
Защото тоталното ни Унищожение е Близо - или действаме СЕГА или утре НЯМА ДА НИ ИМА!!!!

Петър Евтимов 2019

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вижте и коментарите под поста, както и екипния ни отговор:

Инж. Иван Дунчев 

Поздрави за Петър Евтимов, потвърждаващ докумените от нашия блог   http://bezistena.blog.bg ! 

Абсолютно верен исторически анализ, с изключение заблудата за свещеното дело на Кирил и Методий, които са били съпружеската двойка Първосвещени Цар и Царица на Българската държава, които византийският агент и родопредател изчадието адово Борис първи сваля с кървав преврат с помощта на юдео – византийците и избива 50 висши аристократични Български езически рода (истински Исусови генетични потомци) с повече от 500 000 Българи – техни роднини и верни последователи – цветът на Българския етнос и държава, като царската двойка успяват да се спасят на Запад в дотогавашните Български земи с техните 5 деца – Климент, Наум, Ангеларий, Сава и Горазд – тайна, която старателно скриваха досега българо – юдейските ционистки византийски историци, и която разсекретихме в блога ни примерно със статиите, които ви представихме и цитирахме по – горе.


И нещо което виждаме и тука : сред истинските Българи са имплантирани разни тролове анти – българи, като примерно Сем. Сорокови, Stoycho Ganchev, Перко Петков, Иво Димитров и други, които плюят с дежурни първосигнални шаблони мръсотии и мерзости по всеки порив на Българите, литнали на крилете на възторга и на все по – удивително разкриващатата се епична истина за цивилизационното величие на Българите.

Презрете ги, плюйте и отменете – те са плевелите и мътната пяна, за които скоро идва атестацията и санкцията на Съдния Ден, който е за всички нас!
Честити настъпващи празници, бъдете благословени и се просвещавайте в блога ни!

И достойни отговори на Българите:

Liudmila Ilieva 


А дали Свети Кирил измисли глаголицата?!
Или само даде гласност ,на нещо отдавна "измислено" ?!
Какво търсят Глаголицата и Кирилицата ,на втора страница на Кодекс Гигас ?!
На какви (букви) е надписът на Чинията на Ной на 15000 години, която откриха американците в Черно море и защо я скриха ?!
Защо убиха (изчезнал безследно) директора на института по океанология Петко Димитров, който искаше да даде гласност на случая ?!


Ariadna Koleva 

Браво г-н Тонев!
Повечето от Българите го споделяме не на 100%,а на 1000.....%
Трябва да се говори за това,да се споделя особено с младите хора, те са тези, които ще поемат факела на България от нас!
Дай Боже! 
Аз го правя не от днес.Естествено има доста остри ракции,дори от децата ми,но аз не се отказвам,защото знам от собствен опит,че все нещо остава и се предава.Пък,който има и внуци,може и трябва да им разказва и на тях истината за нас-Българите!
Пак от опит го зная.Ще стане!
Бог е с нас!

ЩЕ СТАНЕ=Диана и Исуш 

БОГ Е С НАС=Бог Исус 

ДАЙ БОЖЕ=Диана и Бог Ежуа 


Ivan Tonev 

ПЕТРЕ, ЧУВАЛ СЪМ ГО И ОТ ДРУГИ ХОРА ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ.
НЯМА ДРУГ КАТО МЕН КОЙТО ВЯРВА 100% В ТОВА КОЕТО ПИШЕШ.
ТО ОБЯСНЯВА И НАМЕСТВА СЪБИТИЯТА В ИСТОРИЯТА НАЙ-ТОЧНО И СТАРАТЕЛНО.СРАМНО Е ДНЕС АНГЛИЧАНИ,ФРАНЦУЗИ,ИТАЛИЯНЦИ,КИТАЙЦИ И ЯПОНЦИ ДА ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИТЕ.И НЯМА ДРУГИ КОЙТО ПОВЕЧЕ ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ МЪРТВИ,ОТКОЛКОТО ОНЕЗИ КОЙТО ЦАР БОРИС СПАСИ - ЕВРЕЙТЕ !!! ТЕ СА НАЙ-МОЩНИЯ ИЗВОР НА ЧУМАТА КОЯТО ЗАТРИВА БЪЛГАРИЯ И ДНЕС,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРАТ С БЪЛГАРСКОТО ВЕЛИЧИЕ И ДУХ КОЙТО РАЗКЛАЩАТ ЕВРЕЙСКАТА ДОМИНАЦИЯ.ТАЗИ ДОМИНАЦИЯ ОТКРАДНА ИЗРОВЕНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ЦАРИЧИНА И Я БЕТОНИРА ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕ СВЕТА ЗА ТОВА ЗА КОЕТО ПИШЕШ,ЧЕ ЕВРЕЙТЕ СА БОГОЙЗБРАНИ !!!,...Е КАКВИ СА БЪЛГАРИТЕ ТОГАВА КОЙТО СА СЪЗДАЛИ ЕВРЕЙТЕ ??? МАГНАУРСКТА ШКОЛА В КОНСТАНТИНОПОЛ КРЕЩИ,НО НИКОЙ НЕ Я ЧУВА.И ХИЛЕНДАРСКИЯ МОНАХ НАПИСА..."БЪЛГАРИНО ЗНАЙ СВОЯ РОД И ЕЗИК !!!"НО И НЕГО НЕ ГО ЧУВАТ. И БАБА ВАНГА НЕ ЧУВАТ И НЕЙНОТО ..."БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПРЕБЪДАТ !!!",...НО ЗАТОВА ПЪК ЧУВАТ БОРИСОВ И ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО КОЙТО Е КАТЕГОРИЧЕН ЧЕ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ.ТАКАВА ГАВРА С НАРОДА И РОДИНАТА ИСТОРИЯТА НЕПОЗНАВА.НО ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАМЕСТИ СЛЕД ВРЕМЕ КОГАТО ЗАВЕТИТЕ НА БАСТЕТ В СТРАНДЖА ЩЕ ИЗМЕТЕ ВРЪТКАЛНИЦИТЕ И ВЪРНЕ ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - ОСНОВАТЕЛИТЕ НА СВЕТА !!! 

БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ !!! АМИН !!!

БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ АМИН=БЪЛГАРИЯ е на Иза и Богиня Ма (Майка) Недка Маркова за Ivan Tonev 

Всепризнат е вече фактът, че Древните, чиито потомци днес се зоват Българи, са в основата на съвременната човешка цивилизация. 
Чудо ще настане през 21 век у нас, ще удивим света. 
Всички тайни ще бъдат разкрити и светът ще научи истината за Българите. 

ИСТИНА=Иса и Диана 


ИСТИНА ЗА БЪЛГАРИТЕ=БЪЛГАРИТЕ на Диана и Исуз 

Ще се издигнем и ще бъдем сред най-уважаваните народи на Земята. 
Видяно е от великите ни Учители психотроници от миналия век и така ще бъде. България и Българите ще пребъдат, докато свят светува! 🇧🇬🍀💕💖💕🍀🇧🇬
 

СВЯТ СВЕТУВА=СВЯТ на Бог Иса и Богиня Диана 

СВЯТ СВЕТУВА=СВЕТУВА Иса и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светиите Кирил и съпругата му Методия / Мат Диана, с които празнуваме на днешната дата шест години от началото на нашата съекипна творческа просветителска мисия и публикуването на фундаменталните статии за Свещения шифър!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

И задължително ви припомняме във фундаменталния ни култов постинг

Тайната на Свещения Български Език.Част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

защо  Българският език и писменост са Свещени!


СВЕЩЕНИЯТ КОД И ШИФЪР НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК И ПИСМЕНОСТ

От древни времена, Българите като Божия свещеническа жреческа каста, са посветени за дългия много хилядолетен проект на Бог за развитие на човечеството и жертвената и саможертвена съдба на Българските жречески потомци, от които ще се изгражда Българският народ и неговото обучение и подготовка в екстремални неблагоприятни условия за Духовни водачи на народите през този експериментален период и за бъдещ Духовен разсад и интелектуален и управленчески елит на всички народи след приключването на експеримента.
За тях е най – важно да съхранят информацията за Българските Богове с техните параметри, информацията за истинската Обетована земя и Земния Рай – България на Балканите, и информацията за Божието потомство и народ, и я пренесат през вековете и изпитанията за известяване на потомците си – нас Българите, след завършването на експеримента и тяхното посвещаване в днешно време според проекта Божи. 

За да преодолеят перманентния геноцид и тоталната цензура, знаейки отлично, че Българските документи и информационни носители от всякакъв вид ще бъдат преследвани и унищожавани най – яростно заедно с преносителите им, Българските жреци от Дуло използваха Свещеният Български език и чрез Свещения шифровъчен код и сакралната Матрица от имената, титулите и параметрите на Българските Богове – Демиурзи, да създадат висша форма на фонетична и знакова система за конфиденциална комуникация и съхраняване на сакралната Българска документация и така скриха в Българския език цялата секретна и свещена Българска историческа и родова памет и информация.

МАТРИЦА с имена и титули на=с имена и титули на Матара и Иса 

Във всеки звук от Свещения Български език е вложена част от общата информация за Българските Богове, за Техните потомци и народ и всички Божии свещени важни параметри и характеристики. 
Всеки звук (буква) от езика е едно от многото имена, синоними, титули и пояснителна характеристика на Боговете и потомците и народа им Български.

От тия свещени фундаментални градивни елементи са изградени ВСИЧКИ ДУМИ от Българския език, които също имат свещен статут, защото съдържат свещените градивни елементи и носят винаги свещена информация. 

От тия свещени думи, които са във всички възможни области на живота –т. е. теоретически и практически в целия Български език, са изградени и всички обяснителни и разговорни изрази за всички възможни области на живота и човешкото общуване, които поради свещеният си градивен състав са отново СВЕЩЕНИ и носят поради това свещената информация за Българските Богове! 

От тези свещени изрази и словосъчетания се изгражда целият Български език и слово за обществено – социална комуникация и за пренос и съхранение на информацията на жреческата общност, от която се съставя и развива през вековете Българският Божи свещен народ.

Така целият Български език придобива статут на Свещен език и просъществува като свещен трезор и приносител на свещената информация за Българските Богове и народа им, за да оправдае началната ни дефиниция, завещана ни от Посветените,че 

Българският език е най – святото наше предание!
  
https://www.youtube.com/watch?v=nIFRzvi8Ob8

аудио икона                  Родна реч омайна сладка!

Ето защо най – висшия дълг на Българите е да съхранят езика си, който всъщност е сакралната родова документация, в която е вложена секретната Божия и родова памет, информация и технологии за освестяването и Възкръстването на Божият народ! 
Можеш при липса на изход и алтернатива да се откажеш привидно или истински от вярата си, но не и от езика, защото езикът съхранява за по – добри времена и вярата –– истинската Исусово Мариина вяра и познание за кръвна и родова принадлежност към Тях! 

Всички нови думи и изрази, които възникват през дългото времетраене на транс – епохалната екстрамална риалити Божия драматизация "Българите и човешката цивилизация," са съставени в Божията светейша лингва лаборатория по правилата и алгоритъма на Свещения шифър и се спускат на Българските посветени или се вменяват на непосветени за въвеждане в езиковата практика и за оборотно ползване.

Така Свещеният Български език става уникален фонетичен информационен носител – всеки звук и дума, всеки израз и словосъчетание са естествени високотехнологични носители за съхранение, пренос и възпроизводство на вложената в тях информация всеки един момент, при всички условия и в огромен мултипликационен формат по време на непрекъснатото общуване на милиони хора! 
Българският език е естествена фонетична грамофонна плоча, магнетофонна лента, касета, СД, хард диск и други съвременни модерни информационни носители, съдържащи и принасящи непреходна, непроменяема, неизтриваема и неразгадаема до сега свещена информация за Българските Богове и Българите! 

Така изградените свещени звуци (букви), думи и изрази винаги носят в зашифрован прав или анаграмен вид с код Свещената Матрица – информацията за Българските Богове, потомството и народа им, и затова всяка езикова творба от свещения Български език, за каквото и да се отнася в прав текст, носи скритата информация за Българските Богове!

За това Българският език е СВЕЩЕН !

СВЕЩЕН=СВЕШТЕН=Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕН=СВЕШТЕН=ВЕШЕСТН=БЕЗИСТЕН – 

където Богиня Диана и Исус са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" –  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, а Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс и първосвещен храм на Земята в първопрестолния Божи град Ямбол, откъдето е сътворен света и езикът ни и от който се управлява Време – пространствения континиум и всички светове и измерения    
Гласувай:
8
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.06.2019 08:37

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 4738190
Постинги: 1495
Коментари: 2758
Гласове: 28802
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!