Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2019 23:57 - По следите и неизтриваемите жалони на Българските цивилизатори на индианските племена чероки. Джаксън от Тенесси
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1918 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 01.06.2019 05:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме нашата перманентна изследователска експедиция с мощния инструментариум на сакралната Българска езикова архология по следите и неизтриваемите жалони на Българските култиватори и цивилизатори на индианските племена и Америка.

image

Наш  екскурзовод този път, както и винаги, е Джаксън от Тенесси.

Затова с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

след малко ще разсекретим личното му досие на Джаксън, защото при нашата работа няма скрито – покрито и всичко вършим наяве за ужас на тайните общества и служби!

Ето предварително няколко джокера за разкриване самоличността на Джаксън:

ЕКСКУРЗОВОД=
К ВО КРЕСДОЗ=
Кан (Жрец) на Бог Крисдоз=
Кан (Жрец) на Бог Исуз от Дракия

ДЖОКЕР=Ижуа от Дракия 

ЛИЧТО ДОСИЕ на=ЛИТШНО ДОСИЕ на=на Дуло от Диана и Исуш 

НЯМА СКРИТО ПОКРИТО за=за Кан (Жреци) от Богиня Матара и Иса от Тракия 

Горните съпридружителни документи на Джаксън от неговото лично досие или модерното сега CV (СИВИ=Иса Бог, Бог Иса), указват еднозначно, че Джаксън е Кан/Жрец от рода Дуло на Богиня Мадара и Бог Исус от Тракия, Които са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !


https://www.youtube.com/watch?v=vN17L5Gb_gA
Johnny Cash & June Carter Cash - Jackson 

– Джаксън! Джаксън! Джаксън!,  пеят натъртено в припевен речетатив кънтри певците и след тях в невидение повтарят в такт и в ритъм и танцуват в редици с накривени каубойски широкополи шапки и подковани ботуши милиони американци и англоговорящи неамериканци по целия свят.   

И досега милионите почитатели и изследователи на култовата кънтри песен Jackson продължават да спорят що за субект, обект или що за животно е този мистериозен Джаксън, за който се пее в иначе лековата и проста песничка – човек ли е, град ли е, що ли е? 
Авторите на песента се подсмихват под мустак и се разсейват, че уж това име им звучало "много остро и интересно" и затова го избрали и нямало нищо конкретно зад него, пък Нанси Синатра и Lee Hazlewood – първите изпълнители на песента, Джони Кеш с партньорката му June и другите изпълнители на песента наистина въобще си нямат на понятие или се правят на такива, че не знаят за какво става дума.   

Обаче ние знаем категорично, че винаги става дума за Боговете ни!

СТАВА ДУМА ЗА=Богиня Мат Диана и Исуз 

Чак сега от много време насам ни остана време за тази песен

ОТ МНОГО ВРЕМЕ НАСАМ=Богиня Диана Мама Мария и Иса

ОСТАНА НИ ВРЕМЕ ЗА=Богиня Матара и Исуз,

и му дойде редът на Джаксън да го въведем в Декодера на Свещения шифър, за да му отворим засекретеното досие за да разберем тайната му и що за птица е този Джаксън:   

Jackson=ДЖАКСЪН=КАН Д ЖЪС=Кан (Жрец) на Диана и Ежус   

Култовият за англоговорящите хитрец, анонимник и потайник Джаксън, който е кръстник на стотици хиляди Джаксоновци из англоговорящите и на чието име има кръстени градове в САЩ, се оказа както и се очакваше според неотменимите правила на сакралната Българска жреческа херметична методика за създаване на песните в целия свят и за конспиративна кореспонденция и комуникация чрез тях, че е Български династичен потомък на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления на Българските Богове Демиурзи, от Тяхната феноменна жреческа династия Дуло, от която жертвена жреческа каста сме всички Духовни водачи и интелектуалният творчески и бунтарски прогресивен елит на всички народи и племена по Земята, от която династия сме и братовчеди по кръв и гени. 

Обаче Джаксън освен че е генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена, каквито сме всички ние с вас позналите се и посветени Българи, той е още и по – специален техен потомък:

ДЖАКСЪН=Кан (Жрец) Син на Диана и Ежуа 

Джаксън е син на Исус и Мария Магдалена, Техният новоепохален първороден син Павел.

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант,

image

* кадър от тематичния езотеричен клип на песента на Robbie Williams - Sin Sin Sin (Сина на Исус – Павел) 
https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnKF0zA3_0Scw8t4gvw_otvI&time_continue=5&v=WE7PJVZyBhU

и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.

image         


Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 – 333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.   

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!    

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел","безистена и Авитохол", "безистена и Трифон Зарезан", "безистена и Граф Сен Жармен", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила",  "безистена и Свети Николай Чудотворец"  

–––––––––––––
–––––––––––––  

От началото на 2 век сл.Хр. Първожрецът Павел с Дионисиусов отряд от Български жреци – негови генетични потомци – феноменни инженери строители на мегалитни съоръжения, лечители, ясновидци, психоенергетици, певци, музиканти и танцьори, предприема своята генно – инженерна и цивилизационна мисия сред индианците на континента, който кръщава по титула си на Жрец / Кан на Мария Магдалена:   

АМЕРИКА=КА МЕРИА=Кан (Жрец) на Мария    

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус  

Свети Павел е заплодил генно и духовно и е изградил новоепохалната индианска цивилизация, като е оставил феноменните си потомците си от различните индиански племена за тяхно жертвено служение като феноменната каста на Жреци/Кан/Кани/Инка и еднолични царе, владетели и управленчески аристократичен елит, както и за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения.

Това е истинската причина колонизаторите и поробителите на Америка и на индианците да извършат тоталния геноцид връз тях и избият Българския им жречески елит и около 100 милиона покръстени и невинни праведни индианци.

ИНДИАНЦИ=ДИАН ИЦА=Диана и Иса

ЖРЕЧЕСКИ ЕЛИТ от=ЖРЕТШЕСКИ ЕЛИТ от=от Кан (Жреци) от Дуло от Сина на Диана и Ежуш

Конкретна информация за индианците вижте още в 

Аморе мио!Сакралният алгоритъм на италианския език, заложен от Българските цивилизатори на бившето тракийско племе етруски и италианци.
http://bezistena.blog/history/2018/11/08/amore-mio-sakralniiat-algoritym-na-italianskiia-ezik-zalojen.1634443

laval и bezistena по следите и неизтриваемите жалони на Българските цивилизатори на индианските племена.Анасази.

http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/15/laval-i-bezistena-po-sledite-i-neiztrivaemite-jaloni-na-bylg.1657135

Книгата Попол Вух документира как Извънземните генно – инженерни експериментатори проектираха и моделираха хората за да ги цивилизоват Българите!
http://bezistena.blog/history/2018/11/13/knigata-popol-vuh-dokumentira-kak-izvynzemnite-genno-injener.1634914

–– и пасаж от последния постинг:

... ще ви разсекретим имената на няколко основни племена от тази култура – индианците анасази, шошони, шайени, апачи, свикси, ирокези, чероки, тимиквуа, атабаси, команчи, шахаптин, шавнес, вакоес, киовас, таваканес, модокс, санекас, миамис ... всички обобщени под типовото наименование индианаиндианци, от които документи веднага става ясно дори и за начинаещите ни курсисти от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, на Кои е кръстил своята прекрасна генно – инженерна продукция в Америка Павел:  

image
 
image 
 
image 

image 

image 
 
image 

image 

image 

image 

image

image

image

image


АНАСАЗИ=Исуз

ШОШОНИ=Ешуш 

ШАЙЕНИ=Ешуа

АПАЧИ=АПАТШИ=Богиня Диана и Ешуа 

СВИКСИ=Бок Исус 

ИРОКЕЗИ=Кан (Жреци) и Заре (Царе) 

ЧЕРОКИ=Кан (Жреци) и Чаре (Царе) 

ТИМИКВУА=Богиня Майка Диана 

АТАБАСИ=Богиня Диана и Иса 

КОМАНТШИ=Майка Диана и Ешуа

ШАХАПТИН=Бохиня Диана и Ешуа 

ШАВНЕС=Бог Исуш 

ВАКОЕС=Бок Иса

КИОВАС=Бок Иса 

ТАВАКАНЕС=Бокиня Диана и Иса 

МОДОКС=Майка Диана и Иса 

САНЕКАС=Кан (Жреци) на Исус 

МИАМИС=Мама и Иса=МаМа и Иса=Мария Магдалена и Иса

– и типовото обобщаващо расово – етносно име и наименование индиана, индианци

ИНДИАНА=ДИАНА=Диана 

ИНДИАНЦИ=ДИАНА ИЦА=Диана и Иса 

ЕТНОС=Диана и Иса 

РАСОВО ЕТНОСНО НАИМЕНОВАНИЕ от=от Бог Исус и Богиня Матара 

Това е тайната на сакралната етимология на индианските народи Пуебло на Америка и цялата индианска цивилизация : всички са кръстени от генно – инженерният им родоначалник и култиватор Павел по имената на Майка му Мария Магдалена и Баща му Исус. 

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жрец) на Диана и Иса

ИНДИАНСКА ТСИВИЛИЗАТСИЯ от=от Кан (Жрец) от Дуло Сина на Отец Исуз и Богиня Диана

Затова и името на най – популярната и съкровена музика на индианците –  El Condor Pasa, която е фоновата ни мелодия, е съставено от имената на Българските Богове и Техните феноменни потомци и цивилизатори на индианците – Българите !

El Condor Pasa=Диана и Иса Болкариа 

El Condor Pasa=Болкари на Диана и и Иса

И затова индианските жреци с типовия титул Инка знаят Свещения шифър на Свещения Български език в мистериозната сакрална за индианците книга Попул Вух на езика на индианските шамани китше – защото на всички Отец им Павел е оставил в наследство на феноменните им жречески познания тайната на Свещения шифър, за да нафрашкат целия индиански мир и света на поробилите го след това европейски нашественици, със свещена кодирана информация за Българските Богове и за него! 

ИНКА=КАНИ=Кан – Жреци

КИТШЕ=Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 

И сакралната етимология на анонимното местоимение Тези, с което са титуловани безличните Богове Демиурзи в пасажа от книгата Попул Вох :

"Тези същества, които са създали човечеството, са посочени от индианските жреци в книгата Попол Вух като „Творецът, Създателят, Творецът – Пернатата Змия, (която Перната Змия преминава веднага в множествено число – "Те", "Тези" в оригинала!) Тези които създават, Тези които дават живот на човека, и се носеха над водата като изгряваща светлина."

ТЕЗИ=Диана и Иза 

Тези Български Богове са "Тези", Които дават живот на човека и на всички живи същества:

ЖИВОТА НА ЧОВЕКА е от=е от Богиня Диана и Бок Ежуш  

СЪЩЕСТВА от=СЪШТЕСТВА от=от Отес Исуш и Богиня Диана=от Отец Исуш и Богиня Диана

Те се носят над водата и носят изгряващата светлина:

НОСЯТ СЕ НАД ВОДАТА=Отетс Иса и Богиня Диана=Отец Иса и Богиня Диана 

Българските Богове са имплантирани и във висшата поетична езотерична метафорична символика за упование и последна надежда Изгряваща светлина
 
ИЗГРЯВАЩА СВЕТЛИНА=ИЗГРЯВАШТА СВЕТЛИНА=Богиня Диана и Ешуз Селен (Змей) Българина 

Същият израз прорицава и къде ще изгрее изгряващата светлина за целия свят:

ИЗГРЯВАЩА СВЕТЛИНА=ИЗГРЯВАШТА СВЕТЛИНА=
България на Богиня Диана и Ешуз Селен (Змей) 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И още инфо в блога ни с парола на търсачката "безистена и индианци"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото и досега непосветените милионите почитатели и изследователи на култовата кънтри песен Jackson продължават да спорят що за субект, обект или що за животно е този мистериозен Джаксън, за който се пее в иначе лековатата и проста песничка – човек ли е, град ли е, що ли е, пък авторите на песента се подсмихват под мустак и се разсейват, затова и Джони Кеш подхвърля при посвещаването му на стари години, когато все го питат настойчиво кой е този мистериозен Джаксън, за който пее в тази песен, че щял да вземе и да заведе най – накрая дуетната си партньорка от песента и в живота – Джун, да види Карл Перкинс, който живеел в Джаксън, щата Тенесси, и ни намига да разсекретим кой е и този нов герой в сагата с Джаксън и на кои е кръстен щата Тенесси, което име е завещано от индианците!   

КАРЛ ПЕРКИНС=Кан (Жрец) на Иса Бълкарина    

КАРЛ ПЕРКИНС=Бълкарин Кан (Жрец) на Иса   

Официалната информация за името на щата Тенесси ни съобщава:

"Най-ранният вариант на името Тенесси е записан от капитан Жуан Пардо, испанският изследовател, когато той и неговите хора преминали през американско индийско селище, наречено "Танаскви" през 1567 г., докато пътували във вътрешността на Южна Каролина. В началото на 18-ти век британските търговци срещнали селище на индианците чероки на име Танаси (или „Танасе“) в днешния окръг Монро, Тенеси. 
Градът е разположен на едноименната река (сега известна като Малката река Тенеси) и се появява на картите още през 1725 година. 
Не е известно дали това е същият град като този, с който се е сблъскал Хуан Пардо.
Изследванията показват, че "Танаскуи" на Пардо е бил разположен на сливането на река Пиджън и френската река Броуд, близо до съвременния Нюпорт.  
Значението и произхода на думата са несигурни. Някои изследователи предполагат, че това е модификация на Cherokee на по – ранна първична дума Yuchi.
Казано е, че Танаси, Тенесси означава „място за срещи“, „извиваща се река“ или „река на големия завой“. 
Според етнографа Джеймс Муни името "не може да се анализира" и неговото значение се губи още."

Веднага след чудомаенето на американските историци и етимолози, чиято първа свръхсекретна задача е да крият с всички средства сакралния Български генезис на цялата индианска култура и цивилизация на двата американски континента, какво значело това име на езика на индианците, ние светваме и тях и най – вече обикновените американци, от които е скрит и тяхния и на индианците Български генно – инженерен и културен произход –– каква тайна информация са вложили в това име Българските жреци, създали и езика, и културата, и цивилизацията на индианците и тях самите като прекрасен Български етносен генно – инженерен продукт: 

ТЕНЕССИ=ТЕН ИСЕС=Тиана и Исус=Диана и Исус   

ТЕНЕССИ=ТЕНЕСИС=Теонисис=Дионисис
 
сенкретизираният митологичен образ на Българските Богове Демиурзи, под чиято егида и име Българските жреци организират цивилизационните походи и мисии на отрядите на Дионисиус, състоящи се само от феноменни Божии жречески потомци, по целия свят

Разсекретените документи от тази официална информация разкриват следващата страница от Българската история на свещената индианска цивилизация, затрита от нашествието на изродените династи от Дуло:

ТАНАСКВИ=Бокиня Диана и Иса=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса 

ТАНАСЕ=Диана и Иса

ЖУАН ПАРДО=Ежуа Брат=Брат от Ежуа
представител на Черното Братство от изродените династични потомци на Исус  

Разсекретяваме и първичната сакрална модификация на по – ранната първична дума Yuchi. 

Yuchi=ЮЧИ=ЮТШИ=Диана и Ешуа

... отново и отново и навсякъде все Българските Богове, заложени от Българските лингва – майстори на индианските езици във всички първични думи и изрази на тези езици и имплантирани като автентични безапелационни сакрални Български документи в целия живот, култура и цивилизация на индинците!

ПЪРВИЧНИ ДУМИ от=ПЪРВИТШНИ ДУМИ от=от Богиня Матара Диана и Бог Ешуа 

ОТНОВО ВСЕ=Богиня Диана и Бог Иса 

НАВСЯКЪДЕ СА=Бокиня Диана и Исус

НАВСЯКЪДЕ СА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

Твърдението на официалните етимолози, че Танаси, Тенесси означава „място за срещи“, „извиваща се река“ или „река на големия завой“ (според която изумителна логика всички реки по света със завои следва да се наричат с тези имена!) е блестящ пример за наложената в целия свят от заговорниците срещу Българите методика на официалната десакрализирана първосигнална опростачена простосравнителна травиална етимология, за да не открием във всички думи и езици Боговете ни и истинския си свещен Божествен генезис, родова памет и история – за жалост всичките ни мастити независими исторически изследователи с Българската лингва археология продължават да се водят по лигва – фалшификата на официалната етимоложка наука и язък им за усилията и положения труд, като най – ярки примери за това са големият просветен Българин и патриот и светъл Дух – Павел Серафимов – Спараток, Алия Ошо и др.!

Това им безпросветие е по Божия план.
По Божия план скоро всички човеци на Земята ще бъдат пришпорени екстремално да учат и зубрят усърдно Свещения шифър и търсят с него отчаяно Боговете ни навсякъде, за да изпросват всяка следваща глътка въздух и всеки момент живот още от Тях!

Ето и Българския генезис на етнографа Джеймс Муни, според който името "не може да се анализира" и неговото значение се губи още."

ДЖЕЙМС МУНИ=Исуж и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдалена 

ЗНАЧЕНИЕ=ЗНАТШЕНИЕ=Диана и Ешуз=Дионишиуз

ГУБИ СЕ ОЩЕ=ГУБИ СЕ ОШТЕ=Богиня Диана и Исуш

Джаксън (Jackson) е град в щата Тенеси, Съединени американски щати, административен център на окръг Медисън, по името на четвъртия президент на САЩ Джеймс Медисън. 

То хубаво администраторите и историците на САЩ са избягали от опасните камъни на непонятните индиански имена, обаче са се нахендрили от един Български подводен камък на друг – името на Джеймс Медисън, което те не коментират от къде идва, но ние задължително ще покажем Българския сакрален генезис на това често срещано име!

ДЖЕЙМС=Мад и Исуж=Ма (Майка) Диана и Исуж

МЕДИСЪН=Мад и Иса=Ма (Майка) Диана и Иса   

А официално имената на няколкото селища с име Джаксън в САЩ се извеждат от 
името на генерала и политик Андрю Джаксън, бъдещ президент на САЩ.

И отново официалните документи няма да ви кажат откъде идва и какво означава името на президента Джаксън, обаче ние вече ви разкрихме тайната му!
Ето и тайната на върховния държавнически административен титул президент:

ПРЕЗИДЕНТ=Братя от Иза и Диана=Рода на Богиня Диана и Иза

династи от Черното и Бялото Братство от рода Дуло на Българските Богове, които са управленческите касти на всички народи и племена по света, почти всички силно изродени


Ще разсекретим надписа на табелата на град Джаксън, която е поредната визитка на Свети Джаксън:

image

JACKSON WELCOMES YOU WERE GLAD YOURE HERE=
JACKSON  е Българин Кан (Жрец) на Бог Иса Ел (Змей) от Драхия и Мария – 

поредната визитка на Свети Павел – основателят на новоепохалната индианска цивилизация и родоначалник на жреческата каста и аристокрация на индианците 

В Джаксън е роден писателят Томас Харис, чието досие веднага ще потвърди Българския му жречески корен:

ТОМАС ХАРИС=Хан (Кан, Жрец) на Исус и Матара 

Незадълго до Гражданската война градът става важен железопътен център.
По време на конфликта между Севера и Юга се намирал под контрола на Конфедерацията.

КОНФЕДЕРАЦИЯ=КОНФЕДЕРАТСИЯ=Кан (Жреци) Братя от Диана и Иса – 

династите от рода Дуло  от Черното и Бялото Братство на Исус и Мария Магдалена 


На 1 юни 1888 г е било завършено строителството на железопътната линия от Мемфис до Джаксън.
Град Мемфис е кръстен на едноименния египетски град Мемфис.

И досега дъвчат египтолозите, етимолозите и историците и археолозите, какво са искали да кажат египтяните с това красиво и благозвучно име Мемфис и каква е тайната му!
Разбира се, че са казали и скрили имената на Исус и Великата Богиня Мама/Майка, записани на обратно с елементарната кодировка на Свещения шифър!

МЕМФИС=СИФМЕМ=Иса и Богиня МаМа=Иса и Богиня Майка Мария 

МЕМФИС=Ма Ма Богиня и Иса=Богиня Майка Мария и Иса 

За вашето просвещение и любознателните изследователи, и за наше върховно удоволствие и възторг от поредната среща с Българските Богове, ви предлагаме извадка от руската Википедия с инфо за етимологията на името на Мемфис, като ще ви разсекретим основните документи.

Первоначально древний город назывался Инбу-хедж — «Белые стены». Существует предположение, что древнегреческое слово «Айгюптос» — Египет, образовано от ещё одного из названий Мемфиса — Хут-ка-Птах. Это название означало «Храм ка Птаха» (транслит. егип. Hwt-kA-ptH)

ИНБУ ХЕДЖ=БУХИН ДЕ Ж=Бохиня Диана и Ежуа 

АЙГЮПТОС=Богиня Диана и Иса

У древних египтян Хут-ка-Птах сначала было названием мемфисского святилища бога-творца Птаха, перешедшее на имя города, и со временем ставшее именем окружающей области (септа), а позднее, от наименования этой области, древние греки распространили свой вариант названия на весь Древний Египет

Значи древните гръци никакви свои имена, познания и култура не са разпостранявали по целия Египет, защото културата и цивилизацията от България на Балканите е била разпостранявана от Българските жреци култиватори и цивилизатори на азиатските, арабските и африканските племена, а древните гърци са били диви и безкултурни чергарски и пиратски разбойнически данайо=юдейски скитници, можещи само да рушат, крадат и убиват
Ето поредния автентичен документ за египетския Бог Творец Птах, който е Българската Богиня Творец Диана:

ПТАХ=ПАХ Т=Бохиня Диана 

Также город был известен под названием Анх-Тауви — «Жизнь двух земель» и Мехат-та-ви — «Объединяющий две земли», что подчёркивало его стратегическое положение на границе между Верхним и Нижним Египтом.


АНХТАУВИ=ВУХ ТИАНА=Бохиня Диана 

МЕХАТТАВИ=ВАХ МАТ ТИЕ=Бохиня Мат Диана 

Древнегреческое название Мемфис (Μέμφις) возможно является эллинизированной формой от имени пирамиды фараона Пепи I (VI династия) — Мен-нефер, «Крепкая прекрасная (пирамида Пепи I)».  

МЕННЕФЕР=Богиня Мария

Впервые название Мен-нефер у древних египтян встречается в надписи, сделанной в период правления фараона Яхмоса I (XVIII династия), но, вероятно, оно употреблялось и гораздо ранее. Римляне переняли греческое наименование города, на латинском языке город назывался также — Мемфис (Memphis). В период раннего средневековья копты имели своё наименование города, созвучное с древним — Менфе, Мембе и др.


МЕНФЕ=Богиня Ма (Майка) 

МЕМБЕ=БЕ МЕМ=Богиня Мама=Богиня МаМа=Богиня Майка Мария  


Иноземные названия.
Древние жители Месопотамии называли город Ме-им-пи (аккад. Название Мемфиса на аккадском языке.gif).
В Библии (Ветхий Завет и Танах) Мемфис упоминается как город Моф (др.-евр. מֹף, в Ос. 9:6) в Ис. 19:13, Иер. 2:16, 44:1, 46:14, 46:19, Иез. 30:13, 30:16).

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Диана Мама

МЕИМПИ=Мама Богиня=Богиня Мама

МОФ=Ма Богиня=Богиня Ма (Майка)

ИНОЗЕМНЫЕ НАЗВАНИЯ=Богиня Ма (Майка) и Изуз

Наименование города среди современных исследователей, согласно греко-арабской номенклатуре топонимов, принятой в египтологии — Мемфис.


– и още веднъж сакралната етимология и тайна на Мемфис:

МЕМФИС=СИФМЕМ=Иса и Богиня МаМа=Иса и Богиня Майка Мария 

МЕМФИС=Ма Ма Богиня и Иса=Богиня Майка Мария и Иса 


През периода 199 – 2008 г. градът няколко пъти пострадва сериозно от чудовищни торнада.

В много от нашите статии сме посочили кои са авторите и властелините на природните стихии и на торнадата – припомняме ви пак:

ТОРНАДО=ТРОАДО=Друиди
Българските жреци/друиди сред индианските племена, избити от белите нашественици и преминали в свръхестествен светейши режим, които моделират и организират торнадата за създаване на екстремални условия на режим на потомците на престъпниците и за прочистване на околната среда от чернопсихотронните натрупвания и кармично обременени люде.

– Някой да е чувал за пострадали от торнада индианци?  
– Няма, защото жреците – светии от Горе, които управляват торнадата, пазят индианците, сред които са съхранени техните потомците. 

ЧУДОВИЩНИ ТОРНАДА от=ТОРНАДА от Богиня Диана и Ешуш

ЧУДОВИЩНИ ТОРНАДА=ТОРНАДА от ВИЧИЩДОН=ТОРНАДА от БЕЗИСТЕНА

документ, указващ че торнадата и всички природни стихии на планетата се управляват от първосвещения светилищен храм Безистена в Ямбол, който е Централният командно – диспечерски пункт на Време – пространствения континиум 

Древното свещеничество – жреците, на племето чероки са били Ани – кутани . 
Според легендата на Чероки, съчинена и вменена на индианците от белите поробители за тяхна история, Ани – Кутаните са били убити по време на масово въстание на хората от Чероки около 300 години преди европейските контакти.
Това въстание било предизвикано от факта, че Ани – Кутани са били станали корумпирани и са извършили сексуални нарушения . Древната структура на Cherokee Society и Cherokee Clans са били тясно свързани с убежденията на Ani-Kutani. Ани-кутаните били духовен клас, и / или наследствен клан.
"Anн-" е префикс, отнасящ се до група индивиди, докато значението на "kutбni" е неизвестно.

Никакви народни въстания срещу жреческата каста на индианците не са се състоявали преди белите нашественици.

Жреческата каста и аристокрация на индианците са били неприкосновена
обожествявана върховна институция, към която всички индианци са имали
страхопочитание и безприкословно и безусловно подчинение!


Вижте кои са жреците Ани – кутани:

АНИ КУТАНИ=КАН ТИАНУ=Кан (Жреци) на Диана 

Жреците на индианците – Инка/Кани, са избивани планомерно и методически от белите нашественици – поробители на индианците заедно с техните семейства до девето коляно, както ни съобщава тази рисунка от тези трагични времена и събития в Америка:

image

По Божиите имена и по титула на Жреците на Диана и Исус е кръстено и племето чероки:

ЧЕРОКИ=ТШЕРОКИ=Ешуа от Тракия 

ЧЕРОКИ=ТШЕРОКИ=Шаре (Царе) Кан (Жреци) на Диана=Кан (Жреци) и Царе на Диана    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

И защото отново Джони Кеш и Джун Кеш ни се подсмихнаха под мустак и без мустак и продължиха да се разсейват в статута си вече на Светии от Вси Светии, които вси са Българи, като отново оставиха на нас да вадим кестените от огъня и кажем тайната на Джаксън,

ВАДИМ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ=Кан (Жреци) от Гена на Богиня Мат Диана и Тати Иса 

КАЗВАМЕ ТАЙНАТА=Кан (Жреци) на Иза и Богиня Мат Диана,  

ние им направихме една моментна снимка и ги изтипосваме в цял ръст и в сакрална генеалогия, за да се виждат от всички и от тях самите !

ДЖОНИ=Диана и Ежуа

ДЖУН=Диана и Ешуа

КЕШ=Кан (Жреци) на Ешуа  
  

ПОДСМИХВА СЕ ПОД МУСТАК=
ПОДСМИХВА СЕ Кан (Жрец) на Иса и Богиня Мат Диана    

ИЗТИПОСВАНЕ на=на Бог Исус и Богиня Диана    

МОМЕНТНА СНИМКА на=
на Кан (Жреци) на Иса и Диана МаМаМа=
на Кан (Жреци) на Иса и Диана Майка Мария Магдалена

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––   
Това бе един кратък преход от нашата перманентна експедиция по следите и стъпките на Българските цивилизатори в Америка и по целия свят!

ПЕРМАНЕНТНА ЕКСПЕДИЦИЯ на=на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Бог Исус 

ПО СЛЕДИТЕ И СТЪПКИТЕ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Отец Иса и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

Използваме само Езика на Любовта и на Истината (инкриминиран от медийната цензура в социалните мрежи като "език на омразата"), диктувани ни от Боговете Демиурзи, които държат в ръцете си и нашия, и вашия живот, и затова ви предупреждават с нашите статии!   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, начело със Свети Джаксън, който е Отец ни Свети Павел 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!







Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.05.2019 23:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677791
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44109
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!