Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2019 02:40 - Документи разкриващи, че гръцката, както и цялата човешка цивилизация, са Български генно – инженерен проект!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2328 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 07.05.2019 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Предлагаме ви пълния текст на емблематична статия от далечната 2013 година, малко след като екипът ни се появи в блог.бг:
"Световните учени признаха, че гръцката цивилизация Е ИЗМИСЛЕНА" http://kostas.blog.bg/history/2013/08/18/svetovnite-ucheni-priznaha-che-gryckata-civilizaciia-e-izmis.1140503 ,

от която ще ви покажем подбрани форумни коментари с нашето участие.

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга
 
https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnIPchUCPI396W4oD5gtO-06&v=GpebHIlwSXY
–––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––– 

"Ние сме създадени да бъдем горди хора, които разпространяват светлината и доброто, не жалки и хленчещи просяци. Дълго време недобросъвестни личности промиваха съзнанието ни и ни внушаваха, че не струваме нищо, че други трябва да ни управляват. Този процес продължава и днес, дали ще спре зависи само от нас.
Ние избираме дали да се предадем или да се борим до края. Ние избираме дали да покажем най-доброто от себе си или да се предадем на порока. Ние избираме дали да живеем като българи или да сме само сянка на дедите си. Съдбата на човека зависи от неговия избор...
Ако повечето българи се стремят да са силни, горди и добри, нашата съдба няма да се промени?"

Павел Серафимов - SPAROTOK


Процъфтяващото общество на елините, древните гръцки монети и изобщо цялата древногръцка история е фалш!
Това разкриха група от водещи историци на Нешънъл Джиографик по време на световна конференция, като публично признаха, че са измислили цялата гръцка цивилизация. Всъщност много преди това историци от различни народности прокрадваха идеята за изфалшифицираната история на древна Гърция, като предоставяха различни доказателства в полза на тезата си.

https://www.theonion.com/historians-admit-to-inventing-ancient-greeks-1819571808

Така наречената класическа история е пакет от забъркани лъжи за времето преди 16-ти век. Световната история, която учим днес, е изцяло фалшифицирана през 16-18 век от италианските "учени" облечени в бели и черни роби - "хуманистите" на човечеството през 14 и 15 век. Корпорациите на Петрарка и Данте, Брациолини и Макавели, Джиото, Да Винчи и Микеланджело не само създадоха гениално творби платени от Римския Папа тоест Медичите, но създадоха масова продукция от фрески, "древни" ръкописи и статуи, които са били търсени от богати клиенти в Англия, Франция, германия и Русия.

„Щом не е имало гръцка цивилизация по нашите земи, какво е имало?!! И какво сме били българите!”?

Учените в Оксфорд са си измислили историята на "Древен Рим и Гърция" - в повечето случаи от средновековни италиански източници. Великата революция вече е станала и Британската империя отчаяно се е нуждаела от велики праотци като римляните. Френската интелигенция твърди, че е направила известната си република по "Римски" модел.
Но защо им е било да измислят цяла цивилизация?
Оказва се, че група учени през периода 1971 и 1974 г. работили денонощно за създаването на цяла древна история на елините. Това се налагало, заради т.нар. тогава „тъмен период” – през 800-те години преди Христа, когато историците нямали никакви сведения. За да попълнят „дупката”, те решили да си измислят гръцката цивилизация.

И така се започва фалшифициране на документи, създаването на древни монети. Създава се цяла история отпреди 2000 години. Класическите гръцки и римски книги, които ние познаваме, всъщност не са писани от елините, а от Бенедитски монаси, и то през 15-16 век.

„Избрахме Гърция, защото решихме, че никой никога не би посетил тази страна, за да провери истината”, разказва Емили Уайтмън, участвала в проекта за създаване на гръцка цивилизация. 

„Някога виждали ли сте това място?! Истинска дупка! Това е бунище. Това е като яма, в която гъмжи от котки”, описала Уаймън древна Гърция.

„Цялата древногръцка архитектура се основава на сгради във Вашингтон, окръг Колумбия, включително и една банка от отсрещната страна на кафенето. Именно в него се срещнаха учените, за да подпомогнат идеята за древногръцка митология или каквото е там”, спомня си Емили Уайтмън.

Думите й са шокиращи и за самите гърци, които започват да се съмняват кои са всъщност. И ако има дори капка истина в това – тогава кои сме ние?!

Групата призна, че идеята за софистицирано, процъфтяващо общество в Гърция преди 2000 години е абсолютна фикция, създадена от две дузини историци, антрополози и класици, които са работели без прекъсване между 1971 и 1974 да фалшифицират "Гръцки" документи и факти....Според Хейделбъри идеята да се измисли цяла фалшива цивилизация е дошла, когато учените открили, че всъщност не знаят какво е станало в Европа през 800-те години преди Христос.....

Jean Hardouin: http://hoaxes.org/hardouin.html

Джийн Хардоун (1646-1729) е бил класик. През 1685 то е публикувал натуралната история на Плиний.... Според Хардоун повечето класически Римски и Гръцки книги не са направени от Римляните от Гърците а от Бенедитски монаси през средните векове. Той също твърди, че всички намерени монети са фалшифицирани.

И още един автор, който сега не мога да намеря в мрежата, твърди, че гърците са измислени по времето на ренесанса в Италия, защото било "модно" и кич за влиятелните семейства да показват неща, донесени с кораби от древността.

И още един израелски автор, който препокрива историята и доказва, че няма как гръцката цивилизация да е съществувала, защото след египтяните на Балканите са били веднага римляните.

Както и екипа на Гери Каспаров и Фоменко, които доказват, че историята е фалшифицирана използвайки сложни изчисления и астрономически доказателства: http://www.new-tradition.org/

Професор Фоменко: http://www.bookmasters.com/marktplc/01098.htm

(и на двата адреса информацията е сменена от цензурите през тези 6 години от времето на публикацията, но в Нета има огромна инфо за Фоменко)

"Дали събития или ери като разпъването на Христос, Римската Империя, Мрачните векове и ренесанса всъщност не са се случили в различен хронологичен ред от този, на който са ни учили? Може би историята на цивилизациите е много по-къса и съвсем различна от това, което предполагаме, независимо, че хомо-сапиенс съществува от 150,000 години и възрастта на Земята е 4.5 билиона години. Сигурно никой не ви е казал, че никой писмен факт, който е доказан, НЕ Е ПО-СТАР ОТ 11-ТИ ВЕК!

"Според Херодот по-раншното име на Гърция било Пеласгия.”
Христо М. Данов - „Христоматия по история на стария свят” (ДИ „ Наука и изкуство", София, 1976 г.). Херодот-ІІ-56

Нямало е спор и сред древногръцките автори - те разказват, че когато гръцкото племе пристига тук, то заварва "пеласгите" и попада в техния свят. Това е един свят от родствени народи на Балканите и Анатолия, с развита цивилизация и култура, които очароват и грабват гръцките пришълци. До такава степен, че гърците пожелават повече от всичко да ги притежават - и да направят местната култура своя. Те добиват фикс-идея - да усвоят тази цивилизация и буквално да я откраднат от местните жители.
Започват с възхищение от "пеласгите" и ги наричат "богоподобни", заради всичко, което виждат у тях. Дори в гръцката митология им "дават" най-благородния произход - от "Пеласг - син на самия Зевс". Но когато усвояват местната култура, те вече искат да я направят само своя и да заличат всеки спомен, че някога не е била тяхна. Ревността им срещу местното население стига до там, че тези, на които по-рано са казвали "богоподобни", по-късно започват да наричат "траки" - в гръцкия език обидна дума - буквално "варвари", "диваци", "чужденци", "неелини". И им отричат правото да имат каквото и да е общо с т.нар. "елинска култура":

Географът Страбон: „Пелопонес преди да дойдат елините бил населяван от варвари. Но също цяла Гърция била някога населена с варвари, ако човек сам съди по преданията."

Многобройни са свидетелствата, че тези родствени пред-гръцки народи, са същите, които обитават Балканите и Мала Азия и днес и се наричат българи, сърби, хървати, "македонци", а също и "румънци", дори "турци" (в голямата им част). Това се опитват да скрият още от древността гръцките пришълци - като отричат правото на местните народи над културата им, те стигат дотам да им отричат и правото върху собствената им земя. Тази гръцка идея - да се преправи историята - достига пълната си сила в Ромейската империя, когато в нея се налагат гърците.
..."

ЦЯЛАТА СТАТИЯ: Школата на фалшификаторите - лъжи и преработка на Балканската история
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2732:2013-08-02-16-23-29&catid=141:2013-08-13-07-02-31&Itemid=213


В книгата "Поучения за войника гражданин" http://kutlovica.com/detail.php?id_prod=8198

публикувана преди втората световна война пише, че няма македонци, няма славяни - има само българи. В книгата няма древна история на Гърция - има само древна история на България на три морета - тоест Гърция не съществуваше.


В тази книга БЪЛГАРИЯ СИ БЕШЕ НА БАЛКАНИТЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА!

Всички "гръцки" автори са всъщност западноевропейци, като на всички са им открили текстовете в периода след 11-ти- 12-ти век. Почти всички са пълни с политическа пропаганда от преди не повече от 1000 години.
Региона на Блаканите, Мала Азия и близкия изток включително Египет са били слабо населени и с примитивна култура, например египетските Йероглифи и папируси почват да се появяват в Еврота едва след завземането на тази пустиня от корсиканеца. Пирамидите и другите древни останки са от стари неизвестни цивилизации. Дори и Ерусалим не е където го сочат, до 18-ти век се е смятало че е на дъното на морето, потопен от гнева на Бога, но учените го изкарват от дъното и го слагат едва в самия край на 18-ти век в източното средиземноморие, преди това някои политици, например Петър 1 и обкръжение са смятали че Ерусалим и Констанопол са едно и също място.

В книгите си "Тракийското писмо ДЕКОДИРАНО- 1-2 и 3" Д-р Стефан Гайд доказва, че египетските писмени знаци са донесени в Египет от траките. 

Други известни учени доказаха, че библейският потоп е сриването на Босфора и превръщането на Черно море в море, при което започва великото преселение на народите на запад - Туата-де Дана и Фир Болгс, изток - Балгх(ите) до Афганистан и юг - доказано генетично и сега писмено от Стефан Гайдарски.

Интересно е твърдението, че Горен Египет е бил всъщност Балканите, както и че първата столица на римската империя е била Александрия. Вярвам също на твърдението, че Богинята Бастет е пожелала да бъде погребана в "Горен Египет" - Странджа, защото е родена там.

В същото време истинските гърци са генетично етиопци, но на територията на Гърция са останали местно население, което точно има същите традиции като нас, тачи Орфей и нашите традиции и са генетично близки с нас (както и в северна Турция).

В Египет са били на почит нубийските и етиопските наемници, което обяснява защо са преселили толкова много от тях по нашите земи. Имам чувството, че така наречените дорийски гърци обаче са по-скоро араби. Не знам.

Гърците например са взаимствали  Боговете от Египет: Зевс-Амон, Аполон-Хорус
"Те също ми казаха, че египтяните първи са въвели използването на имена на дванадесетте богове, които гърците са взели от тях, и са първите, които създават олтари и изображения и храмовете на боговете..." - "The Orders of Gods in Greece and Egypt (According to Herodotus).
http://www.artic.edu/~llivin/research/gree...gods/index.html
шаро

Лесно е да си отговорим на въпроса чии интереси защитава тезата, че гръцката цивилизация е първата в Европа и люлката на западната култура.

Става дума за стотици милиони и дори милиарди печалба в туризма. Защо не съм видял филм за нашите предци по разните уж научни канали? Да се признае фалшифицирането на европейската история ще е труден и нелек процес. Доказването на тракийската култура ще разруши напълно установените стереотипи за "величието" на Египет, Италия, Гърция, където са замесени са големи интереси и пари. Да не говорим,че репутация ще бъде „накърнена” на някои учени, върху които се крепи цялата научна парадигма.


––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

Това в общи линии е цялата оригинална постингова статия още от 2013 година.

Сега ще продължим с част от съществените коментари, които са се натрупали под нея, като ще демонстрираме всепроникващата способност и сила на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и вездесъщието на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена,  Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

Поради ограничения работен обем на постингите в блог. бг няма да тушираме и маркираме по традиционния начин разсекретените сакрални етимологии на думите и изразите.
 

kostas 


ВДИГНЕТЕ СИ ГОРДО ГЛАВИТЕ !! С ФАКТИ И УМ ПРЕБОРЕТЕ ИЗМАМНИЦИТЕ!ОСЪЗНАЙТЕ ТЯХНОТО НИЩОЖЕСТВО!!

nikikm 

Да си жив и здрав!
Вече доста хора заявяват високо,че царят е гол,т.е., че световната история и рсп.нашата, на Балканите-българската,без която историята на световната цивилизация е нищо,са тотално фалшифицирани!
Това трябва да се знае от всички,а последиците...не ми се мисли!Други да му мислят!
Бъдещето е на Истината!Силно го вярвам!


germantiger 

Първо, не "виждам" и не чувам кой пречи на българската гордост, особено в блог.бг.

В нет-а и пак в блог.бг постоянно чета (в което няма лошо, стига да е истинно) колко велики, по-велики и най-велики са траките, ерго славяните, еле българите. Нещо повече - за някои блогъри Адам и Ева също са тракобългари и разбира се, всички цивилизации от южна Америка до Япония, от Исландия до Египет, от Индия до Иберийския п-ов?!

Второ - антична Елада е над траките в онези времена, защото:

Скулптурите на
Мирон
Фидий
Поликлет
Томотей
Скопас
Праксител
Лизип
Дайнес елинския колонист тук
Екзекий във вазовата живопис

Епоса на:
Омир
Хезиод

Драмите на:
Есхил
Софокъл
Еврипид

Сицилийската драма на:
Епихарм
Софрон

комедията на
Аристофан

...създателя на идилията Теокрит
въобще това Новоатическа комедия и Александрийска поезия с техните творци, също мога да посоча именен показател...

Иначе това
Силох
Симонид
Пиндар
Сократ
Платон
Изократ
Демостен
Аристотел
Диоген

Чудя се обаче да почна ли по именен показалец...
То само на Сафо знам почти 10 нейни ученички сътворили стихове, не само преспали с нея или около нея!

...

ТОВА ВСИЧКО Е ШИБАН ГРЪК (за вас) или тези всички са траки?!
Та къде и кой е тракийския отговр на всичко това което се нарича:

- философска мисъл
- социологическа мисъл
- военно-теоретична ако щете
- литература, скулптура

Ако желаете, аз ще постна примерно 100 елински творци и философи, а някой който знае да обясни кои от тях са траки (има няколко миксирани в произход), кои са повлияни от траките (и как това отрича елинското им съзидание, защото не го отменя) и въобще защо тези творци не струват и елинското е боклук... след това аз ще постна още 100.

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, А КАЗВАМ ЧЕ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА УВАЖАВА ЧОВЕШКИЯ ГЕНИЙ И НА ДРУГИ НАРОДИ, дори това да са омразни гърци (макар елини и гърци да не са едно и също).

P.S.
За днешните гърци си го местя отляво-вдясно, не съм им фен.
Зная им престъпленията и ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРИ най-вече през войните и между двете световни войни, същото и за сърбежите!


kostas 

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, А КАЗВАМ ЧЕ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА УВАЖАВА ЧОВЕШКИЯ ГЕНИЙ И НА ДРУГИ НАРОДИ,
Точно за това няма да водя полемика с Вас !
Колегата d3bep много добре е обяснил за името на Омир - да знаеш съвременен грък с това име ?
Явно нещо те глозга от този постинг!
Живей в мир между Българи и се дръж прилично уважавай му ХЛЯБА който ядеш ! Единствено ти си позволи да наречеш Гръцкият народ -ШИБАН !!!

УСЕЩАМ ТЕ КАТО ШИБАН- ПРОВОКАТОР !! МОГА ДА ПРИЕМА САМО ИЗВИНЕНИЕТО ТИ !!

bosia 

прегледайте немските историци от 19 век и ще прочетете, че в Гърция след 12 век няма нито един елин. Последните елини са били изтласкани през 12 в. от Византия

Последните елини са били първоначално изтласкани на остров Саламин, но при въстанието през 12 век са били окончателно унищожени. В днешна Гърция живеят всякакви племена, но не и елини. Що се отнася до данайците, които се считат за гърци, те не са местно население, а са дошли отвън като селджукските турци и също са били малцинство. Подобно на нашите мутри, които приватизираха страната ни.
Това не е нещо ново. 


demograph


Тигърче, няма да коментирам постинга, но ще ти напомня че само 2-3 ма от споменатите от теб "велики" гърци имат нещо общо с ония гърци - другите до един са с тракийско или негръцко потекло. Това се отнася дори и за животните в "древногръцкия епос".
И от следващите 100, които мислиш да посочиш, картинката няма да се промени. Поздрав


bezistena 

Давай, Приятел! Няма спиране вече разкриването на Истината за сътворенческото и цивилизационното величие на Българите – Божията свещеническо – жреческа феноменна каста!
Никой!
Абсолютно никой вече не може да върне обратно изтървания от бутилката Дух на Българите –
 Святият Божи Дух, и да попречи на епохалните процеси на възстановявяне на Царството на Любовта, Братството и Мира на Земята на Българите, водени и закриляни от Исус и Богородица!
(по него време още просвещавахме Българите Коя е истинската Богородица) 


Бъдете благословени!


fascindoo  

Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи

В НАЧАЛОТО БЯХА АРИЙЦИТЕ, ПРЕДЦИТЕ НА ИДЕЛЦИТЕ
СЛЕД ТОВА ПРОТОБЪЛГАРИТЕ и ПЕЛАСГИТЕ СЕ ОБОСОБЯВАТ ОТ ИДЕЛЦИТЕ
ПРОТОБЪЛГАРИТЕ СА ЯДРОТО НА ТРАКИЙСКИТЕ ПЛАМЕНА

Начални исторически жалони:

––– иделци и останалите арии - ХХХ-то хил. пр.Хр. 

––– пеласги - ХII-то хил. пр.Хр., преди Неолита

- Херодот свидетелства, че земята наречена по негово време Гърция в миналото е наричана Пеласгия.

- Страбон твърди, че в древността цяла Гърция е била населена с пеласги.

- Плиний Стари пише, че Пелопонес е носил името Пеласгия, а Хемония е наричана Пеласгийски Аргос.

- Пеласгите в Аркадия са наречени от Аристотел - хората отпреди месечината - Пра-Селени (Proselenes, proselenoi) - Селене е богинята на месечината.


––– прототраки и пеласги - VII-мо хил. пр.Хр., от времето на Неолита

(А пеласгите са посочени в Библията под името филистимляни)

––– траки – до VI век сл.Хр.

- Платон пише: "У траките се намирали много книги... Купища книги от Орфей и Музей".

- Ксенофонт също съобщава, че: "У траките се намирали и много книги."

- Еврипид: "На тракийски таблички е записано Орфеевото слово".

- За подобни таблички пишат и Платон, и Питагор, и Хераклид.

 http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2578&Itemid=98

 

–––  гърци - тъмнокожо малцинство в държавата на пеласгите - XV век пр.Хр.

- Херодот казва, че гърците са нашественици в днешните си земи и, че гърците идват от Африка ( История, VI- 53).

- пак Херодот - погребалните гръцки обичаи са като на африканските номади (История -IV-190).

- пак Херодот - типичната гръцка дреха е от африкански произход (История -IV-189).

- Плиний Стари и Страбон също са на мнение, че гърците идват от Африка (Плиний, Естествена История- VII. LVI.195-198, Страбон, География -VII, 7. 1).

- Есхил описва гърците като тъмнокожи и идвайки от Африка предавайки думите на пеласгийския цар към данаидите

- "Вие не приличате на хората от нашата земя, а по-скоро сте като либийките, или даже като хората живеещи край река Нил." ( http://classics.mit.edu/Aeschylus/suppliant.html).

- Генетично изследване на различни учени доказа, че гърците са роднини на африканците http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11260506).

- Гърците напускат Египет когато Ахмозе изгонва хиксите -1550 пр. Хр.

- Пеласгите нападат Египет през 1150 пр. Хр.

- Херодот още твърди, че ахейците не са гърци и, че ахейците са местно население, а дорийците-данайци са нашественици...( История, VIII-73 ).

- Херодот е йониец, а според него самия, йонийците са гърцизирани пелазги, такива са Левкип и Анаксагор, а

- Орфей, дал музика на гърците е тракиец,

- Линей е също тракиец,

- Тамир е също тракиец,

- Клеофон е от тракийски произход,

- Хермий Атарнейски е тракиец,

- Дионисий Тракиец е този, който създава първата гръцка граматика,

- художникът Бригос е тракиец.

- Хегел казва, че до Питагор сред гърците науката била непозната и последният бил почнал да я въвежда. Интересното е, че Питагор всъщност пренася египетски знания и идеи и ги присажда сред гърците

- Аристотел е "метек", тоест атиняните са го имали "втора ръка" елин.

- Платон изразява отношението на гърците към труда. За гърка труда е робска работа. Той не знае от коя страна се сади житото и от коя се жъне, знае само да граби и убива, а после да философства.

- Гърците считат, че около V век пр.Хр., всичко важно гърците вече са го написали и направили.

- Елини и гърци не са едно и също.

- Предгръцките селища от Крит като Гординия (Гортиния), Пергам, Даво, Кносос са само варианти на тракийските Гордиум, Пергам, Дава, Книшава.


bezistena  

В гръцкият народ водещ интелектуален елемент са поробените в древността, асимилирани и обезпаметени смачкани коренни жители – траки, наричани ПЕЛАРГИ, което е точно

ПЕЛАРГИ=ПЕЛГАРИ=Балгари,

или ПЕЛАСГИ, което е жреческия шифрован запис на

ПЕЛАСГИ=ПЕЛГ ИСА=Балги (Българи) на Иса –
  

вижте статията ни "ЗИЕЗИ, от когото са Българите, Е ИСУС!!!"
http://bezistena.blog.bg/history/2013/08/10/ziezi-ot-kogoto-sa-bylgarite-e-isus.1138186,

както и останалите в пределите на образуваната през 19 век нова Гръцка държава асимилирани и обезпаметени и обезродени Българи.

Гръцкият народ нито е автор, нито е съпричастен на епохалната гигантска фалшификация, наречена "ДРЕВНОГРЪЦКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И КУЛТУРА"!
Тя е плод на заговорниците срещу Свещения Български народ на Исус и Мария Магдалена, описани подробно в постинга ни

http://bezistena.blog.bg/history/2013/07/26/epohalnata-falshifikaciia-drevnogrycka-kultura-i-civilizacii.1133943 –  "ЕПОХАЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ..." и другите ни документи


Всички ДРЕВНОГРЪЦКИ ФИЛОСОФИ, УЧЕНИ, ПОЕТИ, ИСТОРИЦИ, МАТЕМАТИЦИ –
 до един!, са БЪЛГАРИ, чиито разсекретени сега документи чрез Свещеният код от нашия блог – имената им, свидетелстват безапелационно за това, разкривайки Божествената си семантика!

Мирон=Мария

Фидий=Богиня Диана

Томотей=Диана Мат

Скопас=Кан (Жрец) на Бог Исус

Праксител=Диана и Иса Балкария

Дайнес=Диана и Исус

ОМИР=Мария – 
разбира се, че Всемогъщата Българска Богиня съставя шифрования ЕПОС=Бог Иса, за разпиляните Български Божии династи от ДУЛО=УЛОД=Илиада!

А цялото име на култовия поет Омир е Омирос, което го демаскира като феноменен жречески потомък на Българските Богове!

ОМИРОС=Мария и Иса 

Хезиод=Хан (Кан, Жрец) на Иса

Есхил=Иса Хала (Змей)

Софокъл=Болк (Българин) на Иса

Еврипид=Вер (Змей) Богиня Диана 

Епихарм=Бохиня Мария

Аристофан=Диана и Иса вар (Змей)

ТЕОКРИТ=Диана от Тракия

Симонид=Иса и Мад

Сократ=Иса от Тракия

Цялото име на Платон е Платон Аристоклис:

ПЛАТОН АРИСТОКЛИС=Бълкарин от Дуло от Диана и Исус

Изократес=Кристоз=Исуз от Тракия 

Демостен=Иса и Диана Мат

Аристотелис=Сар (Цар) от Дуло на Диана и Исус

Приятел, не се гаври със Светицата на Иса Бог=САФО, която извратеняците  – фалшификатори манипулираха с мръсното си съзнание!

ДРАМА=Диана Мария

СКУЛПТУРИ=Диана и Иса Булкария

И всички 100, и 100, и още 1000 т. нар. "древногръцки мъдреци и философи" са Българи! 


tikoev

 
Левкип, Демокрит, Хипатия...И те ли са българи? Нема що, задминахме ги македонците по историческа фантастика! :)

luciffer 
 
За да докажем, че българите са навсякъде по света, сме готови да развенчаем и побългарим всяка друга култура. Това аз наричам първосигнален национализъм...

bezistena

– питаш "Левкип, Демокрит, Хипатия...И те ли са българи?"

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!  
Българи ще пишете винаги с главно Б, защото в тайният Свещен шифър на Посветените Българи с буквата Б се означава Бог, Богиня!
Ще ги пишете с главно Б и защото Българите са Божията свещена жреческа каста, която е сътворила тази човешка цивилизация и целият световен интелектуален елит е с Българската генетична закваска! 
Те са били Духовните водачи на всички племена и техни цивилизационни възпитатели, учили ги да живеят по Божиите закони на Любовта и Братството, затова в последствие извратените владетели на Народите, които са всички юдеи задължително с Българска жреческа династична закваска от рода Дуло, ги подлагат заедно с потомците им – читавата част на Българския народ – на перманентния геноцид, чийто последен етап изпитваме сега.
Извън тяхното строго селектирано херметично общество никакви други Посветени мислители, философи и мъдреци, магове и феномени не са съществували – всички са Българи или техни потомци от генетичната имплантация, която те извършват по всички племена за да могат да осъществят цивилизационния процес в пълна степен!
Затова и всичките Посветени по света са с Българския династичен корен от жреческия род Дуло и съставляват Божията армия на Земята – Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Разшифровката със Свещения код е БЕЗКОМПРОМИСНА (Бог Исуз и Бокиня Мама Мария) и никое кодирано име (А ВСИЧКИ ИМЕНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА КОДИРАНИ) НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ Българския си ПРОИЗХОД И БОЖЕСТВЕНАТА СИ СЕМАНТИКА!
 
ПОСВЕТЕНИ=Бог Иса и Богиня Диана –
само Техни феноменни потомци  

МЪДРЕЦИ=МАДРЕТСИ=Мадара Диана и Иса – 
само Техни феноменни потомци
 
УЧЕНИ=УТШЕНИ=Диана и Ешуа  

ДЕМОКРИТУС=Кан (Жрец) на Матара Диана и Иса –
жрец на Исус и Диана, Българин, основател на атомизма:

АТОМИЗЪМ=Диана МаМа и Иза=Диана Мария Магдалена и Иза –
кодирано учение за Блгарските Богове 
 
Коя е ХИПАТИЯ научаваме от зашифрованите послания за нея:
 
Всичко в теб, о, Хипатия, е небесно - и делата, и красотата, и думите, и чистата като звезда мъдра светлина 

Тя е НЕБЕСНА=Тя е от Бог Иса
 
НЕБЕСНИ ДЕЛА=Бог Иса Дуло
 
НЕБЕСНА КРАСОТА=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия
 
МЪДРА СВЕТЛИНА=Дуло от Богиня Мадара и Иса
 
И самата ХИПАТИЯ съобщава развълнувана, че е от Бохиня Диана при обратния прочит на името ѝ 

ХИПАТИЯ=Бохиня Диана,

и ни разшифрова наименованието на труда си:
 
ЗА КОНУСИТЕ НА АПОЛОНИЙ=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исуз   

Давайте още, но се учете и вие да разшифровате!

Пропуснахме да разкодираме и израза ПЪРВОСИГНАЛЕН НАЦИОНАЛИЗЪМ.
Разшифровката на ПЪРВОСИГНАЛЕН ни води задължително до ВЕЗДЕСЪЩИЯ Български Бог – свиквайте вече с Българските Богове – няма мърдане, сериозно!

НЯМА МЪРДАНЕ СЕРИОЗНО от=от Мад Мария и Зар (Цар) Иса

ПЪРВОСИГНАЛЕН=Бог Иса Българина

ПЪРВОСИГНАЛЕН НАЦИОНАЛИЗЪМ=НАЦИОНАЛИЗЪМ на/за Бог Иса Българина –
гордост, радост, неописуем епичен възторг, че Бог Исус е Българин!

НЕОПИСУЕМ ВЪЗТОРГ от/за=от/за Бог Исуз и Богиня Диана Мария

ВЕЗДЕСЪЩИ=ВЕЗДЕ (навсякъде) са Исуш и Диана!!!

Бъдете Благословени!

kostas

Кои са нашите прадеди – траките и каква мисия са имали? Те са преките наследници на Ной, който е имал пряка връзка с висшите светове, благодарение на което оцелява и дава началото на нашия род.
Те не са дошли от Тибет, а тръгват от нашите земи в четирите посоки на света, за да възстановят българския ген, разрушен след избухването на Атлантида. А той е бил много важен за човечеството, тъй като носи специфичната светлинна конфигурация в 3-ия, 5-ия и 7-ия ДНК набор, която не се среща при никой друг народ и може да записва историята на Земята и Космоса.
А тъй като тази светлинна верига е вписана и в Акаша, то тя е неунищожима и има за цел да запази генофонда на човечеството.   Откъде идва това предназначение на траките?   Това е закодирано в техния, т.е. в нашия произход, в който е посято доброто творческо начало и който е коктейл от звездни цивилизации. Това е съхранено в руната, знака на Тангра /IYІ/, в която са изобразени двете звездни цивилизации от „Плеяди” и от съзвездието „Фаетон”, които са били двуполови същества. После се включва и гена от „Сириус”- С и от „Орион”.   Животът е възникнал край бреговете на тогава сладкото езеро, сега Черно море, и Адам и Ева, като успешни клонинги, са били родоначалници на атлантите и оставят своите поколения по нашите земи, които впоследствие тръгват навсякъде по света. Неслучайно Ной идва след Потопа тук и по-точно в Рупите, където е бил един от духовните центрове, както и лабораториите на Плеядианците, които са възстановили живота.
Ной не просто е натоварил един куп животни в „кивота”, а е донесъл генетичен материал и с него се възстановява живота в тези пирамиди-лаборатории.
В египетските пирамиди също са живеели нашите прародители. Е- означава „Космос”, ги- означава „древните”, а пет – петте български племена, които след промяната на климата потеглят за нашите земи.
Мойсей е бродил по нашата Сакар планина, а не в Сахара, бил е „пътник” в смисъла на трупащ познание ученик в т.н. „Златен град”, в който се е възстановил генезисът на новото поколение след ядрения взрив на Атлантида. Така че Древният Египет е около Черно море, тогава Тракийско /Йонийско/.
Като толкова специални, нашите прадеди, навярно, са имали и специално познание и специални технологии?   - Траките запазили за дълго висшите познания, духовните съкровищници на Атлантида, предадени им от Ной и съхранени от тракийските царе и жреци. Векове наред те са ръководили от Земята чрез немислими за нашите представи средства.  
Най-просветените им хора – жреците, са имали телепортационнни центрове, намиращи се по върховете на българските планини.
По-късно ги унищожили, за да не се злоупотреби с тях в резултат на спада на духовното познание и на отслабените връзки с Космоса.
Траките са имали и забележителни холографски технологии. Не са имали нужда от писменост, защото са изпращали своите „писма” чрез холографски образци и със звук, с т.н. „Кивот”, но все пак за по-обикновени неща са използвали йероглифи. Прабългарите също имали такъв вид техника, макар че и те използвали подобно на днешното секретарско писмо. Нашата писменост наистина е боговдъхновена и в нея има много послания и космически закони.   Траките изрязвали с лазероподобно оръдие, работещо с насочващ лъч, преминаващ през диамант-рубин-диамант, своите скални ниши, които били тип „пощенски кутии” за холографска свръзка с различни точки на Земята и Космоса. Този тип „писмо” може да се разчете и днес, ако се възстанови машината, отправяла „лазерния” лъч.
Тракийските мистерии също са били един начин за свързване с Космоса и с различни негови обитатели. Жреците са обменяли информация, техники, стоки и чрез изкривявания на пространството са създавали силни енергийни вълни.  
Философският камък също е спомен от времето на траките,   с който сякаш от нищото са създавали желаното, било то съкровище или младост. Владеели са добре и химичните процеси. Чрез механизъм, подобен на черен камък, са навлизали в други светове и пространства за енергиен обмен. Този център на желанията има свой аналог и в човешкото съзнание. Представлява малко като топлийка топче в големия мозък в дясната полусфера, което се развива чрез вяра, но без воля атрофира и тогава започват проблемите. Веществото, отделяно от него, се командва от душата, не може да се изолира и стимулира. Този „камък” е в пряк контакт с Бог и висшия духовен елит. Затова винаги ще се търси и малцина ще го намират.  
НЕЩО НЕ ЯСНО !!!   КОЙТО ИМА УШИ -ДА СЛУША !
КОЙТО ИМА ОЧИ -ДА ВИЖДА !
КОЙТО ИМА РАЗУМ - ДА СХВАЩА !
ВЪПРОС НА ИЗБОР!!! МИР НА ВСИЧКИ !!!

––– отнашия екип само ще допълним това което пред 2013 г. още не бяхме разкрили на нашата аудитория – а именно, че Българите са траки само по географски признак от Сътворение, а по етно – генезис са Божиите феноменни генетични потомци жреци, създали всички култури и цивилизации на Земята и очовечавали с универсалната Любов по генно – инженерен път и перманентен свръхестествен настойнически надзор всички племена по света, които са безфеноменни безкултурни тракийски племена от синтетични хора – биороботи андроиди, разселени от Българските жреци по целия свят, за което ви просветихме в     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518      

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 


kudran


Относно Историята... Най-лошото е това е, че я пишат победителите

fascindoo

луцифере, щом питаш - --- един от тези гениални "учени", които са "създали цялата древна история на елините" е немския "археолог" Хайнрих Шлиман - гениалния фалшификатор на Троя !!!
Гледай филма за Хайнрих Шлиман - и в момента тече по ТиВи 7 ! Хамерикански Е ! Гледай бе човече, и ако можеш МИСЛИ !!!


bezistena
 
Шлиман е юдео – ционист, каквито са и всички учени – историци и археолози по възловите академични и институционални места и постове!

 
kostas

Народностното име "Българи" е толкова старо, че няма народ на земята, който да помни неговото истинско значение! То е много по-старо от народностните Името Българин има много разнообразни говорни имена - по цял свят името Българин се произнася различно, но означава едно и също име. Получава се заради това че: - Българският етноним съществува прекалено дълго време на земята, още преди 7 хиляди години, а може би от преди 25 000 години, когато седем племена се събрали и създали държавата ИДЕЛ. /всяка буква има свое значение/. И всички имена -етноними носят в началото си буквата Б. (Бурогари), Балти (Балхи, Балги), Келти (Белти, Белги), Белуджи (Бълъджи), Пелазги (Бълъзци, Бълъджи, Българи, Бугари, Бугри, Болгари, Волгари, Бургари, Вургари, Балгаръй, Балакрии, Бългери, Бюльгари, Бугури).  
Истината е, че няма нито един друг народ освен нашия, който да може да се похвали с толкова много синоними на своето народностно име, а това определено говори в полза на становището, че Българите са най-древния народ на земята, както е казал през XV век византийският книжовник Лаоник Халкокондил.  


По – нататък следва много важна и ценна информация от посветения Българин kostas , но поради липса на свободен работен обем в постинга, ви даваме номерата на коментарите му в подложния пост за ваша справка: коментари № 30, 31, 32, 33 .
   

ком. № 34:

kostas 

Българите - това е народът, който имаше всичко, което е пожелал.  
Този народ вярваше, че светът е открит за него, българите вярваха, и никога не се съмняваха в победата си, това е народът на който се учеше светът.

Едва ли има на света друг народ, който така слабо да познава своята история. Ние имаме големи учени историци, издадени са мону­ментални исторически трудове, но академичният им научен език е недостъпен за простосмъртните, а учебниците по история са написани толкова скучно, сякаш авторите им са имали едничката цел: да накарат българчетата, още едва проходили, да намразят историята на своя народ – и за съжаление, тази цел е вече почти постигната; от друга страна това незнание се дължи и на многократното пренаписване на историята, нагаждайки я всеки път към интересите на властващата политическа сила, та човек не само ще се обърка, но може и да се побърка;а може би причината е по-отчайваща: старата наша история надвишава сегашното ни жалко самочувствие като на род, сравнението с миналото ни потиска и ние не искаме да си го спомняме…  

Тъй или иначе, България е най-старата европейска държа­ва, която не е сменила името си през вековете. Испания е Испания от 1479, Швейцария е Швейцария от 1291 година, Швеция е Швеция от началото на XI век, Полша е Полша от края на X век, Франция е Франция от 843 година, Англия е Англия от 827, а България е България от 681 година.   Така пише в учебниците по история. Така знаех и аз.  
Но преди осем години пристигна у нас един унгарски професор да търси надгробната плоча на не знам кой си техен крал, умрял някога в България; плочата я намерихме зазидана в стената на една селска черква и нямаше как да му я дадем, но за утеха го заведохме в кръчмата и там унгарският професор, може би от яд, че не му дадохме тази ценна реликва, или за да изтъкне своя патриотизъм, още преди да пийне от първата ракия, се провикна:   
– Как е възможно да броите началото на своята държава от 681 година след Христа, когато още през 2137 година преди Христа сте имали българско царство на север от Китай и по време на слънчевото затъмнение на 22 октомври същата 2137 година преди Христа сте победили китайците, както пишат тъжно техните летописци в хрониките си; победили сте ги, защото китайците били прост народ и се уплашили от затъмнението, а прабългарите знаели предва­рително за него и нарочно нападнали същия ден;аз, вика унгарецът като отпи от ракията, това го знам, защото покрай тази ваша държава е поминувало и нашето мад­жарско племе, ние, вика, с вас сме от едно коляно и от една кръв;не по друга причина, а за да спасят империята си от не­удържимите набези на българите, предвождани от своя хан Тимоти от рода Дуло (от същия род са, както знаете, и Кубрат, и Аспарух, и Крум, и прочие), китайците започнали да строят Великата китайска стена, но не успели още да я довършат и ето ги – българите се задали пак откъм север, тогава китайците качили върху стената китайки-циркаджийки и онези сурови българи, като видели китайките да мятат голи кълки, се прехласнали и докато се прехласвали, китайският мравуняк продължавал да гради нататък стената;като разбрали измамата, прабългарите напопържалики тайците, пришпорили конете си и препуснали на запад подир слънцето да търсят края на стената;те препускат, китайците градят, те препускат, китайците градят – така българите стигнали до пустинята Такламахан, напоили конете си в реката Тарим и се разделили на две: едни те тръгнали на север, другите – на юг. Ха наздраве!  

И ОЩЕ ПО ТЕМАТА ПРОЧЕТИ ОТ ЕДНА ДРУГА ГОЛЯМА БЪЛГАРКА - http://dalida.blog.bg/  
Като гледам темата и вашите никнеймове ,разбирам , че сме геометрално различни ! И тук или където и да е било НЯМА ДА ИМАМЕ ДОПИРАТЕЛНИ ТОЧКИ ! за това :  " КОН ТИ БРЪЗ...." - дано си устроен да го разбереш!!!  
ИЛИ ОЩЕ ИСКАШ ДА ТЕ ЧЕША ПО ТЪПАТА КРАТУНА !!

–– предложението на kostas е към най – големия и отявлен анти – български оплювач в блог.бг – germantiger, който не заслужава и презрението ни, въпреки че многократно сме го опрощавали и благославяли   

kostas 

Всички народи на планетата земя търсят своя произход, древните си корени.   Не всички, обаче успяват да изпълнят този си дълг пред своите предци.  
Главната причина е, че древните корени на дървото на човешкия род и техните историографски интерпретации са дълбоко преплетени и в голяма степен фалшифицирани в съвременната историография.        
Всяко разумно човешко същество има естествено право да знае Истината за своите Родители, Род, Родина и Предци.  
Всяко същество на Планетата Земя има естествено право за защита от своите родители. 
Всяко същество на Планетата Земя има естествено право да защитава своите родители. Всяко разумно човешко същество има естествено право да знае Истината за своите Родители, Род, Родина и Предци.     
Истината за Българите  
КАН БУРМА   ІХв. пр.Хр.  
Предприел строителство на огромно светилище Алп-Капа, което породило недоволства, вълнения и религиозно разделение на КИМ-АРИЙЦИ и БЪЛГ-АРИЙЦИ = Сармати.   Ким-арийците са част от Синдийците /Индо-иранските Арийци/. Те се нарекли така, защото вярвали в легендата за изобразяване на Всевишната своя прамайка Камир...от тесто /хляб/. Ким-арийците я почитали и давали нейното име на своите деца. Те не изтърпяли това, че останалите Синдийци започнали да правят каменни изваяния на върховният бог Тангра в кощунствен вид на обикновен човек, а не в островърха каменна планина с гладки и равни склонове /пирамида/. Бълг-арийците=Сарматите, в кощунствен вид изобразявали общите арийски богове от злато.    
След смъртта на Кан Бурма народът му се разделил.
Той е погребан в Алп-Капа.    


bezistena 

Зороастризъм, това е най-древната религия на прадедите ни, религия която учи човек да познава доброто и да се пази от злото.    Безпристрастният и всепроникващ код на Свещеният Български език документира категорично, че ДЕМИУРЗИ (Мадара и Иза) на най – ранното познание и начин на живот са Слънчевите Български Богове, познанието на Които е маргилизирано и скрито временно до имагинерна религия чрез перманентен геноцид върху Божият Български народ:  

ЗАРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара

ИМА ЛИ ПО – ЯСНО ДОКАЗАТЕЛСТВО КОИ СА БОГОВЕТЕ?
Има!
Другите персийски имена на учението :

МАЗДЕИЗЪМ=Изуз и Мама Диана!
 
ПАРСИЗЪМ=Бог Исуз и Мария!
 
АИНЕ ЗЕРТОШ=Зар Ешуа и Диана
 
Основопложник на тази религия бил персиеца ЗАРАТУСТРА.
Персиец ли? Я да го видим:
 
ЗАРАТУСТРА=Друид (Жрец) и Зар (Цар) на Иса

Персиец бил, а?
Демонстрация на любимия похват на фалшификаторите на Българската история да разхвърлят парчетата от Пъзела й по целия свят, да ги препишат на други и да скрият най-важното-Боговете ни!
Само че ние имаме картината на целия пъзел и Свещения шифър филтрира и пречиства лъжата и вади на светло истината!
Персиец бил! Измислили някаква картинка на брадат образ и той бил Жрец и Цар на Исус !
Основното божество било АКУРА МАЗДА, в което име на синкретично божество отново откриваме Българските Богове!

АКУРА МАЗДА=Ма (Богиня Майка) и Иза от Дракия 
 
На езика пехлави (Бог е Балх/Българин) зашифровката е още по – категорична:
 
ОРМУЗД=Иза и Мадара,

записани като

WHRMZD=Бохиня Мадара и Иза – 
влюбените БГ Богове, обявени синкретично за БОГ НА ДОБРОТО

Документа за Тях се нарича Ясна – 

ЯСНА=Иса,

но още и Сина – указание,че Българският цивилизатор по тия места е син на БГ Боговете.
 
Свещената книга е Авеста, което име ни сочи пак

АВЕСТА=Бог Иса и Диана

Откриваме ги в надписа на свещения камък от Бехистун:

БЕХИСТУН=Бох Иса и Диана
 

Разшифровката на огненото послание на култовият ни празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ,е категорична:

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=Сар Бог Изуз=Цар Бог Исус!

ИМА ЛИ ОЩЕ НЕВЯРВАЩИ, ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ХВЪРЛЯМЕ СПАСИТЕЛНИ ПОЯСИ ВЪВ ВРЯЩИЯ КАТРАН?        

kostas - bezistena ,

Благодаря за подкрепата ...    


bezistena


ИСУС И БОГОРОДИЦА ТЕ ОБИЧАТ!  
Приятелю, Исус и Богородица, (Която е Богиня Диана, Мария Магдалена) те обичат, Те ти дават всичките познания и Дух и бдят постоянно с войнството си над теб и дома ти, защото ти вършиш Тяхната работа в подготовка на епохалните процеси и събития по идването Им!   
Опитай да разшифроваш със Свещения код имената на  Кан Бурма, САРМАТИ, КИМЕРИ, прамайката КАМИР, КАН САМАР

САРМАТИ=Иса и Матара 

КАН САМАР=Кан (Жрец) на Иса и Мария 

КИМЕРИ=Кан (Жреци) на Мария 

Ще бъдеш възхитен и богато награден!  
Смекчи гнева си и ядта –  зло със сила и зло не се побеждава, а се трансформира в добро чрез Истина, Познание и Любов!
Ползвай притчовата препоръка на Исус за бисерите...   Благословен да си, ти и дома ти, Братко!  
Нашите Кабалисти те идентифицираха като Жречески генетичен потомък от Свещения род Дуло на Исус и Мария Магдалена с вече активиращи се наследствени Божествени феномени за съзидателни и добри дела!  

НИКИ СТАНЧЕВ=Кан (Жрец) на Исуш и Богиня Диана

kostas=Кан (Жрец) на Диана и Исус=Кан на Дионисиус

И защото онзи изроден българо – джерманец не спираше с отровата си, само негов цитат:

"Истинност в историята обаче, не се търси със заявления за божи народ, с припознаване на Исус или друг като българин, защото света не започва и не свършва с конската опашка!"


bezistena 

ОПАШКА НА КОН=Кан (Жреци) на Бок Ешуа  

Какво зашифровано послание са ни оставили Великите Български цивилизатори в една от безбройните безкрайни и многообразни форми на секретни жречески езици и писмености – езика и писмеността на Българската сакрална символика! Най-разпостранените висши култови символи на Божествените и сияйни Български Святи Посветени са ОПАШКА ОТ КОН и ТРИЗЪБЕЦ.
Отцепредателя и вероломеца Борис Михаил занимава чак папата как да развали силата и магията на тайнствения езически символ Конска опашка и пуска полицейски копои да слухтят и разкрият тайната на Исусовите Последователи.
Папата и той се жалва, че в Римските земи и из цяла Европа го има това Българско езическо (истинско Исусово) преклонение и упование в опашката!
Е, сега вече можем да разкрием тайната й:

ОПАШКА НА КОН=Кан (Жреци) на Бок Ешуа 

В зашифрованата Свещена книга на Българските Жреци – АВЕСТА, висшият атрибутен символ на Българите – конската опашка, се нарича

ВЕКСИЛУНД=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса,

и документира приносителя като династ от Дуло!

Цивилизованите от нас Турци (доста неуспешно!) съхраняват Българския Божи сакрал под името БОНЧУК!

– Виждаме вече вдигнати ръце! Кажи, Ердоганчо – ха, и ти ли дигаш ръчичка, Доганчо? Да, точно така е! БОНЧУК е Бок Ешуа!

БОНЧУК=Бок Ешуа=БОНТШУК=Бокиня Диана и Ешуа 

БОНТШУК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

Браво, АРКАДАШИ (Ешуа от Дракия) и вие сте Негови!

Ами вие от БОТУША какво се сърдите? Били сте и вие Дуло?

БОТУША=Богиня Диана и Ешуа

Знаем, знаем – затова сте били

ИТАЛИАНИ=Дуло,

и

ЛАТИНИ=Дуло –
 

правилно,признаваме ви го! А – а – а! И на Иса от Тракия сте били?
А се скатавахте досега като ЕТРУСКИ!

ЕТРУСКИ=Иса от Тракия 

А, ей –
 учените! Бедняците на Европа бяхме досега, цигани ни наричахте и проститутки, жените ни ви прислугват като робини да мият насраните гъзове на старците ви!
Голямата работа сме били Българите, а си траехте и боготворяхте от Древния Рим до сега конската опашка като символ на бог МАРС!
Знаете вече, че МАРС са Мария и Иса ли? Брависимо!

МАРС=Мария и Иса

БРАВИСИМО!=Бог Иса и Богиня Мария!

Че Те навсякъде били, казвате! Че нали това ви набиваме толкова време в манерките!
  Да обобщим накрая

ДА ОБОБЩИМ НАКРАЯ=Бог Ешуа и Бокиня Мадара

нашите обследвания за опашката, за която вече разбрахме защо е била натоварена с такава мощна религиозна и властова символика и защо за Българите е имала висше религиозно значение:
Светът наистина е започнал от Бог Исус, на Който една от безбройните шифровани символики е конската опашка, но светът никога няма да свърши по никакъв начин и повод, защото Исус го е сътворил с Любов, а Любовта е Живот, и понеже Любовта, която е синоним и символ на Бог Исус, е вечна, защото Бог Исус е Вечен, то и Животът е вечен!
Това казва и Магията на Свещеният Български език и Шифър:

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ешуж и Богиня Диана

БЕЗКРАЕН ЖИВОТ=БЕЗКРАЙНИ Ежуа и Богиня Диана
Другият Древно Български атрибутен сакрал, който се размахва навсякъде по света сега, е тризъбецът. В него разпознаваме Българските влюбени Богове:

ТРИЗЪБЕЦ=Цар Иза и Богиня Диана

Нашите зашифровчици са дали тризъбеца на съхранение при боговете нептун и Посейдон:

НЕПТУН=Богиня Диана

ПОСЕЙДОН=Бог Иса и Диана.
А мъдреците са казали, че един човек и народ са толкова големи, колкото са големи мечтите им!

А нашите мечти са скромни. Да си намерим Боговете!

СКРОМНИ МЕТШТИ да намерим=да намерим Исуш от Тракия и Мама Диана

ДА СИ НАМЕРИМ БОГОВЕТЕ=Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария!

Ние вече Ги намерихме в мечтите си и ги залагаме пак в мечтите си и в мечтите на всички народи, където Посветените ни Предци – цивилизаторите на всички племена, са Ги заложи от хилядолетия!

МЕЧТИ=МЕТШТИ=Ешуа и Мат Диана

Сега правим големият подарък за всички племена, разкривайки им нашите Богове в техните мечти н атехните езици, които им съставиха Българските им жреци –цивилизатори от Българския език с неговия Свещен шифър!

DREAMS=Иса и Мадара – англ
DROME=Мадара – буркски 
AMETSAK=Майка Диана и Иса Иса – баски
МАРЫ=Мария – беларус
SNOVI=Иса Бог – босна
SONOS=Исус – галисийски
OTSNEBA=Богиня Диана и Иса – груз.
ONAIRA=Рая  – гръцки, вечният им копнеж и похот към България
SAPANA=Иса Бог – гуджарата
DROMME=Мад Мария – дат
ИДИШ – не знаем как е МЕЧТА, но целият им език е мечта за Диана и Ешуа=ИДИШ UNENAOD=Диана – естон.

MIMPI=Мама Богиня – индон.
AISLING=Гала (Змея) Иса – ирл
DRAUMMUR=Мадара Мария – исл
SUEVNO=Иса Бог – исп
SOGNO=Иса – итал
KANASU=Кан (Жреци) на Иса – каннада
SOMNI=Иса и Ма (Богиня Майка) – катал
KTAI SO BEN=Иса и Бокиня Диана – кхмер
МЪНГТСЯ=Майка Диана и Иса – кит
UNISTUS=Исус и Диана – ест
SAPNIS=Бог Исус – латв
SOMNIUM=Исус и Мария Магдалена-латин
SVAJONE=Иса Бог-литов
СОН=Иса – македон
IMPIAN=Богиня Ма – малайски
TRAUME=Матара – немски
DROOM=Мадара – нидерл
DROM=Мадара – норв
MARZENIA=Мария и Ежуа – полски
SONHOS=Исус – порт
VIS=Бог Иса – рум
SEN=Иса – слов
SANJE=Иса  – словашки
RUYA=Рая! – дивия копнеж на турците да завладеят
Рая
МРIА=Мария – укр
MANAGINIP=Богиня Мама – филип
REVES=Иса Вер (Змей)  – фр
SAPANE=Иса Бог – хинди
SNOVI=Иса Бог – хърв
YUME=Ма (Богиня Майка) – япон
DROMMAR=Мадара Мария – шведски

Когато 10, 20, 60 пъти има съвпадение, може да се говори за случайно съвпадение и случайност, но когато 100 от 100 съвпаднат, то това е Всемирен закон и постулат, че Българските Богове са имплантирани във всички езици и чрез Тяхната свещена Матрица е съставена човешката реч сн авсички племена!
Направете колкото искате проверки с всякакви думи по същиния начин – ще бъдете удивени, смутени и възхитени и все повече ще откривате и познавате Боговете!

ВСЕМИРЕН ЗАКОН=ЗАКОН на Бог Иса и Мария!

СЪВПАДЕНИЕ=Бог Иса и Богиня Диана

ТА ТОВА СА НАШИТЕ СКРОМНИ МЕЧТИ... НАСЪРЧАВАМЕ ВИ, НАШИ УГНЕТЕНИ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, МЕЧТАЙТЕ! МЕЧТАЙТЕ ПОСТОЯННО И КОЛКОТО ПО – ЧИСТИ И СВЯТИ СА МЕЧТИТЕ ВИ, КОЛКОТО ПО – ДЕТСКИ И СЪРДЕЧНИ СА, КОЛКОТО ПО СЪКРОВЕНИ И КОПНЕНИ СА ТЕ, КОЛКОТО ПО – НЕСЪНУВАНИ И БЛЕНУВАНИ СА ТЕ, КОЛКОТО ПО – ИЗВИСЕНИ СА – ТОЛКОВА ПО –  БЛИЗКО ДО НАШИТЕ БОГОВЕ ЩЕ СА ТЕ!
САМО ОСТАВА ДА ГИ ВЪЗЛОЖИТЕ НА ИСУС И МАРИЯ!
А ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО ЧРЕЗ МАГИЯТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ЗА КОЙТО СВЯТИТЕ ПРОРОЦИ ПЕТЪР ДЪНОВ – СИНЪТ НА Свети ЛЕВСКИ, по – малката му дъщеря Света ВАНГА ПРОРИЦАХА ИЗРИЧНО, ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПЪТ КЪМ БОГ И СПАСЕНИЕТО И ЗАТОВА СЪВСЕМ СКОРО ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА ЩЕ УЧАТ БЪЛГАРСКИ ЗА ДА ПОЛУЧАТ ДОСТЪП ДО БОГОВЕТЕ И ДО ЖИВОТА ИЗОБЩО! НЕ СЛУШАЙТЕ ВИЕНЕТО НА ГЛУТНИЦИТЕ НАОКОЛО – СЛУШАЙТЕ СЪРЦЕТО СИ!  

kostas -  bezistena 

БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ В МЕЧТИТЕ НА ВСИЧКИ!   АМИН !   

germantiger

...   Имаше един "лаф": Когато Вие говорите с Господ - това се нарича молитва. Когато Бог говори на Вас - това се нарича шизофрения!
Предходното не персонално за двама ви, а като черен хумор.
Моя (непоискан от вас) съвет:
По-полека с Господ и по-малко мечти!
Повече усилие/работа над себе си (ако тази в живота не ви удовлетворява) 


antivlaks   

"за името на Омир  – да знаеш съвременен грък с това име ?"  

Амиии .......Омирос Евстратиадис (световно известен режисьор) върши ли ти работа ? Ако – не , виж и за Омирос Пулакис – артист, Омирос Аврамидис – писател ....... Направи си трудът да отвориш един телефонен указатл ! 
За мен това не са доводи или доказателства !   
"Макетата" станаха за посмешище на света ! Защо се мъчите да направите и българите !?  

bezistena   

Исус и Мария те обичат! Казахме ви, че целият Гръцки древностен и съвременен интелектуален елит е Български, както и на другите племена! 
Плод на цивилизационният Български имплант във ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!
Щом ги подложим на безпристрастната проверка за Божествено – цивилизационен произход, всички си признават веднага и без бой, че са Български агенти под прикритие при другите племена, както и при гръцкото!  

ОМИРОС=Мария и Исус –
отдавна Те ви съобщиха за своя литературен псевдоним:

ПСЕВДОНИМ=Бог Иса и Богиня Мад   

ОМИРОС ЕВСТРАТИАДИС=Друид (Жрец) Син (потомък) на Исус и Богиня Мадара – 
идеална работа ни върши!  

ОМИРОС ПУЛАКИС=Балк (Българин) от Мария и Исус   

ОМИРОС АВРАМИДИС=Исус и Богиня Диана Мад Мария  

....Абе, приятелю antivlaks,  

antivlaks=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса,  

да не си и ти случайно Техен таен шпионин (ШПИОНИН – таен, често без и хабер да има, агент на Българските Богове!)   

ТАЕН ШПИОНИН на=на Богиня Диана и Ешуа ,  

че ни подаваш такива христоматийни имена за разшифроване, които ползваме за първоначално обучаване на първолаци в нашите школи за Посветени! Бъди жив и здрав!  
БЕЗ И ДА ИМА ХАБЕР от=от Бог Иза и Бохиня Мадара   

ДА НЕ СИ от=от Диана и Иса  

ПОСВЕТЕНИ от=от Бог Иса и Богиня Диана  

БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ=Брад от Богиня Диана и Бог Изуж  

Бъди благословен, Исус и Мария те обичат и очакват, познал ги!  

ОЧАКВАНЕ=ОТШАКВАНЕ=Бокиня Диана и Ешуа
––––––––––––––––––––––

За да можете и вие да очаквате и най – важното –– да познаете Боговете ни, препоръчаваме ви изобилната ни инфо по темата в статиите ни, които ще намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Българските цивилизации", "безистена и гръцката цивилизация", както и примерно поста

Тайните на Българския остров Икария в Българското Бяло море в бившите Български земи, поробени от гърците, които са юдео – данаите
http://bezistena.blog.bg/history/2018/03/31/tainite-na-bylgarskiia-ostrov-ikariia-v-bylgarskoto-bialo-mo.1601711

image

В коментар под статията във Фейса Valeva Mariyka писа:

– Нещо са объркали при сътворението, хич не ми харесва тая цивилизация.  

Отговорът ни е:

– Скоро ще има основен ремонт на цялата цивилизация!  

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и небесен екип от Български Светии, нарочени за древно – гръцки мъдреци и учени
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен
Гласувай:
9
2


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
06.05.2019 02:42
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
06.05.2019 07:18
във връзка с постинга ти относно гръцките своеволия, много показателни са думите на Георги раковски в " Горски пътник" относно българинът Марко Божаров, герой в Освободителната им война!
Че гърците си присвояват всичко що е славно по света Те са погърчили посмъртно и името на марко Божаров, Българин от Водина, преименувайки фамилията му на Боцарис!?Не са направили същото с байрон, защото зад него стои Великобритания, а тя работи за тях! Нямат сметка и полза от подобен акт да си спечелят силен враг от саммото начало!
Селски тарикати са, пълни с тъпи хитрини!!

Хубав ден, Адаш!
цитирай
3. bezistena - във връзка с постинга ти относно ...
06.05.2019 15:35
leonleonovpom2 написа:
във връзка с постинга ти относно гръцките своеволия, много показателни са думите на Георги раковски в " Горски пътник" относно българинът Марко Божаров, герой в Освободителната им война!
Че гърците си присвояват всичко що е славно по света Те са погърчили посмъртно и името на марко Божаров, Българин от Водина, преименувайки фамилията му на Боцарис!?Не са направили същото с байрон, защото зад него стои Великобритания, а тя работи за тях! Нямат сметка и полза от подобен акт да си спечелят силен враг от саммото начало!
Селски тарикати са, пълни с тъпи хитрини!!

Хубав ден, Адаш!


Квалификацията ти "своеволия" за безчетните престъпления срещу Българите на африканските юданайо=юдеи, от които са гърците, нахлули преди 2500 години по изконните земи на Българите на Балканите и от тогава поставили си за етносна доктрина №1 унищожението на Българите и завладяване на земите ни, е меко казано неточна.
Правилната формулировка е "резонна етносна ревност и дива омраза и ненавист срещу Българите с перманентен тотален геноцид срещу Божия Български народ, придружен с с византийско – гръцка лукавщина и перфидна фалшификация, цензура, скриване и подмяна на историята ни на световно академично ниво.

Поздрави,Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5405580
Постинги: 1580
Коментари: 2954
Гласове: 32218
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!