Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2019 18:51 - Енрико Масиас, Абу Касим Ибн Абдаллах, Бармекиди, Омаяди, Абасиди, Абделазис и Саркози в огъня и пепелищата на Птицата Феникс
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1274 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 30.04.2019 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Интересен екип се събра днес в краткото ни изследване, в огъня и пепелищата на екстремумите на живота, и под егидата на Птицата Феникс!
И ние с нашия екип и вие заедно с нас – с тях в огъня и пепелищата на ескалиращите екстремуми в полудяващия свят, но с единствената ни и всемогъща закрила – Любовта!

image

https://www.youtube.com/watch?v=AWcx4b0qkHU
Enrico Macias - Tango, L"amour C"est Pour Rien

Любовта е дар

Как саламандра
Любовь прекрасна,
И возрождается из пепла
как птица Феникс

И никто не заставляет
Его обретать новую жизнь,
И ничто не сможет потушить
Водой забвения.

Любовь — это дар,
Ты не сможешь продать ее,
Любовь — это дар,
Ты не сможешь ее купить,

image

Когда твое тело пробуждается,
Ты начинаешь дрожать,
Когда твое сердце пробуждается,
Ты начинаешь мечтать,

Ты мечтаешь разделить
с другим человеком,
Потому что этот странный озноб
Может жить только в двоих,

Любовь — это дар,
Ты не сможешь продать ее
Любовь — это дар,
Ты не сможешь ее купить

Любовь — это надежда,
Без причины и без закона,
Любовь — это удача,
Ее нельзя заслужить,

И есть на земле тот, кто
Любит тебя безумно,
И даже не узнав тебя,
Готов отдать свою жизнь,

Любовь — это дар,
Ты не сможешь забрать ее,
Любовь — это дар,
Ты можешь ее отдать,

Любовь — это дар,
Любовь — это дар.

Любовь — это дар,
Ты не сможешь продать ее
Любовь — это дар,
Ты не сможешь ее купить


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Любовь — это дар,
Ты не сможешь продать ее
Любовь — это дар,
Ты не сможешь ее купить

Любовта е дар,
Не можеш да я продадеш!
Любовта е дар,
Не можеш да я купиш!

Любовта се възражда от
пепелта като птицата Феникс!

image

Това кодирано послание от Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, 

ни бе изпратено чрез Техния генетичен феноменен потомък и кръщелник Енрико Масиас, което превеждаме с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

ФЕНИКС=ФЕК ИС=Бок Иса

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исус

ПТИЦА ФЕНИКС=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исус – 

висшият Български древен езически поетично – езотеричен херметичен духовен символ на Безсмъртните и Вечно живи Български Богове и Тяхния Безсмъртен Български род и народ, на които предстои въвеждане скоро в обещания ни от Боговете ни режим на Вечен Живот тука – на Земята, в същинския Земен Рай – България!

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана   

image

Официалната информация ни казва, че Енрико Масиас (на френски: Enrico Macias), рождено име: Гастон Гренасиа (Gaston Ghrenassia), е френски певец и актьор от Алжир от еврейски произход.

image

Разсе
кретеното му лично досие документира категорично, че преди всички други етносни характеристики, той е Българин, защото носи свещения Божи Български феноменен жречески ген на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, имплантиран в родословието му от Българските жреци култиватори и цивилизатори на всички племена по света, оставили потомците си сред тях за техен духовен интелектуален творчески прогресивен елит в дългосрочно жертвено служение на тия племена за трансепохалните процеси на тяхното култивиране и цивилизоване !

ЕНРИКО МАСИАС=КАН МАРИ ИСЕС=Кан (Жрец) на Мария и Исус 

ГАСТОН ГРЕНАСИА=
Ган (Кан, Жрец) на Гристос=
Ган (Кан, Жрец) от Исус от Трагия 

ГАСТОН ГРЕНАСИА от=
от Гена на Гристос=
от Гена на Исус от Трагия 

image

Роден е във френски Алжир на 11 декември 1938 година. Започва да пее и свири на 15-годишна възраст. По-късно работи като учител и продължава музикалната си кариера. Но в началото на 1960-те положението става опасно и непоносимо поради войната за независимост на Алжир.

На 22 юни 1961 г. бойците на Националия фронт за освобождението на Алжир убиват тъста му, който е и ръководител на оркестъра им, Шейк Раймонд.

ШЕЙК РАЙМОНД=Кан (Жрец) от Мадара и Ешуа 

На 29 юли 1961 г. Гастон заедно с жена си бяга във Франция.
Оттогава не му е разрешено да се завърне и е обявен за персона нон грата.
– persona non grata – нежелана личност.

ПЕРСОНА НОН ГРАТА=
ПЕР СО ГРАТА=ПЕР АСА ТРАГ=Вер (Змей) Иса от Трагия=Иса Вер (Змей) от Трагия 

Нежелани персони за душманите на Българите в Българи и за крипто Българите сред другите племена, са генетичните потомци на Българския Господ Бог Отец Исус, наследили феноменните Му Божествени жречески гени и най – древния Му митологичен животински календарен символ : змийско – змейския с 12 рептилски синонима от Древно – Българския календар, преминал в сакрална родова хералдика на Българските Му потомци династи от жреческата фамилия Дуло 


image
 
Масиас прави първия си запис през 1962 година и почти моментално след това става сензация.

СЕНЗАЦИЯ=СЕНЗАТСИЯ=Сина на Диана и Исуз 

ноноепохалната сензация ще Е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 
Енрико Масиас продължава да пее в стил шансон и да изнася концерти и да прави международни гастроли.

ШАНСОН=Исуш 

На няколко пъти е пял в зала „Олимпия“. 

Вече знаете от нашите безапелационни автентични документи кой е истинския Олимп и къде се намира!

ОЛИМП=ОЛИМПИЯ=ЯМПОЛ=Ямбол

НАМИРА СЕ при=при Мария и Иса

Политически Енрико Масиас се проявява в продължение на години като привърженик на Израел – което е резонно и естествено, защото той знае само тази страна на произхода си и е нормално да обича етноса си, каквито чувства са вменили Боговете ни във всичките Български генетични импланти във всички племена, командировани за векове сред тях.

Не е хубаво обаче, че от емиграцията си от Алжир през 1961 г. той не е посетил и уважил родната си страна Алжир.
Желанието му да придружи френския президент Никола Саркози (Саркози дьо Наги-Боча) на официално алжирско пътуване през декември 2007 г. беше отхвърлено от алжирския премиер Абделазиз Белкхамед, което също не е хубава постъпка, защото двамата се роднини по Божията Българска линия.

Задължително ще изпратим на интернационалния ни родственик този пост на неговия сайт за просвещението му, а на по транс – окултните информационни канали ще изпратим на нашите братовчеди по линия на рода Дуло – бившите премиери на Франция и Алжир разсекретените им Български родови досиета:

САРКОЗИ=
Кан (Жрец) и Зар (Цар) от Иса=Канзар от Иса=Кесар (Император) от Иса=Кайзер (Император) от Иса 

САРКОЗИ дьо (от) НАГИ БОЧА=САРКОЗИ от Гена на Бог Ешуа 

САРКОЗИ дьо (от) НАГИ БОЧА=Кан (Жрец) и Зар (Цар) от Гена на Бог Ешус 

АБДЕЛАЗИС БЕЛКХАМЕД=
Балх (Българин) Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз

Изяснява ви се, нали, защо висшите арабски мюсюлмански управници толкова си харесват тази тяхна династична фамилия, която не е тяхна, ами е наша –  на Българите от Божия жречески род Дуло, посяли феноменното Исусово село и имплант и сред арабските племена чрез отец ни Павел и продължена мисията му от генетичния му потомък Мохамед! 

АБДЕЛАЗИС от рода=от рода Дуло от Бог Исуз

Пророкът  Мохамет е чист и свят Български Жрец от първосвещената златна линия на потомствената династия Дуло на Исус и Мария Магдалена спасена в политическо изгнание от 518 до 681 година по време на първото дълбоко скривано от византиоложките историци византийско робство на България (518 – 681), командирован от Тях на изток със саможертвената мисия да организира защитата на източните азиатски арабски провинции на Свещената Българска империя (33 – 518) след нейното разпадане след преврата от Юстин I  защита срещу попълзновенията на византийците (изродени български династи от Дуло в съюз с юдо=данаите), извършили кървав преврат срещу Българския Първожрец и Император Анастасий I през 518 година в столицата на Свещената световна Българска империя Ямбол, и установили първото криено в дълбока тайна до сега византийско робство над Българите (518–681).
 

Българският Жрец АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ (Пророк Мохамет) обединява и организира за съпротива срещу византийците арабските племена, живяли щастливо и безгрижно от началото на 2 век сл.Хр., покръстени и посветени в Исусово – Марииното учение на Любовта и Божествено феноменно познание от Тяхният Син – Павел, който е и цар Авитохол (33 – 333), и всички други "Римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, от 66 година от Новата ера до 333 година, преминал тогава в транспространствено светейшо служение като Свети Павел.

АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Балх (Българин) Кан (Жрец) на Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

image

 
Жречески и управляващ властови център и субект на арабската провиция на разпадащата се Българска Свещена империя, е Свещеният Халифат, който е съставен и си управлява с феноменните Български жречески практики от жреческата каста на БАРМЕКИДИТЕ, които са жертвените генетични потомци на Българския първожрец Абу Касим Ибн Абдаллах – Мохамет, като разшифровката на тази династична първосвещена фамилия ни води задължително при Жреците на Богинята Матара, позната от последното ѝ аватарно проявление в Тракия като Мария Магдалена !

БАРМЕКИДИ=Кан (Жреци) на Богиня Матара

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ 
обратното записване, както е въведено за арабите от Българския Жрец Мохамед

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ=ФАЛХИ=Балхи  Българи

ХАЛИФАТ обединение на=обединение на Балхи (Бълхари) на Диана 

Вече отдавна знаете, че в световното жреческо съсловие се допускат само наследствени чисти Исусови Потомци!
Изключение никакво и никому!

От тях са и другите династични кланове на Мохамет ОМАЯДИ и АББАСИДИ

ОМАЯДИ=Мад=Ма (Майка) Диана

АББАСИДИ=Богиня Диана и Бог Иса

Вижте как са записани те и в Българския херметичен лингва регистър – латинския език: Abbasidarum, и какво ни съобщава разсекретен този Български документ!  

ABBASIDARUM=Бог Иса и Богиня Мадара 

царството на Българските халифи, потомци на Българския Жрец и Светец Мохамед, чийто висш сакрален родови и племенен знак е Първосвещеният Български графичен символ – всепризнато изконният ни IYIкойто виждате на автопортрета на Мохамед и за който символ сме ви казали вече какво означава в много наши постове и конкретно примерно в нашата специална статия 

Експресни "илюминатски" съобщения за IYI и MERCEDEC и демонстрация на универсалното приложение на Свещения шифър на Българския език навред в живота!
http://bezistena.blog.bg/history/2014/10/07/ekspresni-quot-iliuminatski-quot-syobshteniia-za-iyi-i-merce.1302977

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Бог Тати Исус Балха=Дете (потомък) на Бог Исус Балха

IYI = ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Дуло от Богиня Диана и Бох Исус -
потомствения династичен род на Вездесъщите и Всемогъщи Български Богове

IYI = ИПСИЛОН С ДВЕ ХАСТИ=Сина от Дуло на Богиня Диана и Бох Исус

IYI = ИПСИЛОН С ДВЕ ХАСТИ=Спасителя Сина на Иса и Бохиня Диана


От Омаяди е и българското изчадие Харун Рашид бен ал Мансур бен Мухамат ,


ХАРУН РАШИД  БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ потомък на=
потомък на Шар Иса и Богиня Диана Мария от Мухамед Българина 

династичен потомък на Пророка Мохамед, 
който подкупен от византийските си династични братовчеди от изродените данайски = юдейски кланове на Дуло, през 803 година извършва кървав братоубийствен и вероломен преврат и избива до девето коляно цялото Свято жреческо везирско съсловие на БАРМЕКИДИТЕ – което е 

ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО ПОВТАРЯТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ВЪРХУ СВЯТИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ от елита на Божия род Дуло В КЪРВАВА КОМБИНАЦИЯ И В ЗАГОВОР СЪС ЗЛОДЕЯ БОРИС – МИХАИЛ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 9 ВЕК.

От тогава започва застоят на Свещената арабска култура и фалшифицирането и израждането

на ранния Ислям,
за който все повече независими изследователи казват категорично, че е бил еднакъв с ранното Християнство, което е Българското феноменно езическо Познание и Вяра на Българските Богове и практики на творене на чудеса от Техните жреци – Българи,  

и започват яростните перманентни гонения и геноцида върху съхранилите чистота си потомци и последователи н
а Пророк Мохамед и досега.

Това всичко ни казва лично Свети Мохамет, Главен Светия и Надзорник на мюсюлманите, гост на екипът ни   


––––––––––––––––––––––––––––––
                            ––––––––––––––––––––––––––––––––

И ще ви напомним 

ЩЕ ВИ НАПОМНИМ ЗА=ШТЕ ВИ НАПОМНИМ ЗА=
Бог Ешуз и Богиня Диана МаМа
Бог Ешуз и Богиня Диана Мария Магдалена

че на всички вас предстои да се разкрият сакралните ви лични досиета

САКРАЛНИТЕ ВИ ЛИЧНИ ДОСИЕТА на=ДОСИЕТА на Бълкари от Дуло на Диана и Исуш,

ако не можем ние, ще трябва вие сами да се справите с тази безалтернативна за вашето спасение задача, което е и целта на нашето общо просвещение, защото вече не остана време!

ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ идват=ВЕТШЕ НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ идват=
идват Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Абу Касим Ибн Абдаллах – Пророк Мохамед 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.04.2019 18:54

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725912
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!