Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2019 23:26 - Удивителни прости видими и логически доказателства за Плоската Земя и за фалшификацията със стъпването на Армстронг на Луната
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3289 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 03.05.2019 12:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все повече хора по целия свят търсят извивката на кълбовидната Земя с помощта на всякакви и прости, и сложни пособия, прибори и инструменти, и все повече не само че не могат да я открият, ами откриват все по – повече и повече изумителни и безспорни категорични и безапелационни доказателства, че Земята е плоска!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=fiBLgEx6svA&list=PLa5-aFdApZnIEWh8xGPPS5UaVKJs3ZhKH&autoplay=1&loop=1  

Flat Earth Hungary
https://www.facebook.com/…/vb.14859599930…/326056088101747/…

image


image

Във филма ставаме свидетели как отдалечени на десетки километра от наблюдателя кораби и градове които не се виждат с просто око, защото ги скривала извивката на кълбовидната Земя (според досегашната фалшива теория за кълбовидната Земя), наблюдавани с увеличителна техника изведнъж се показват над хоризонта, а би трябвало по
 досегашната представа за Земята да се намират на 100, 200, 500 и повече метра под хоризонта заради извивката на Земята, ако тя бе кълбовидна, и въобще да не се виждат от наблюдателите!
След 0:50 минута виждаме как увеличителната техника улавя слънчевото зайче, движещо се по абсолютно права посока, което осветява основите на отсрещен иначе невидим с просто око бряг и град на 21 километра, а по законите на досегашния модел на Земята този бряг и град трябваше да са скрити под извивката на Земята на няколкостотин метра и зайчето да "прелети" по правата далече над тях по допирателната тангента на "кръглата Земя" и отиде та се не видя "на майната си" в небесата!

И още няколко филма с елементарно доказателство за равниния плосък характер на Земята за знаещите прекрасния Български лингва
цивилизационен продукт – английския:

https://www.youtube.com/watch?v=JO-ndBqZORk
The Flat Earth Theory Explained

https://www.youtube.com/watch?v=mYB1JP-gfLE
hy Do Flat Earth Believers Still Exist? | Ars Technica

https://www.youtube.com/watch?v=aQ7_9eIAlT4
Planet Flat Earth | 2019 Documentary II

http://www.testingtheglobe.com/quest2.html
EASY GLOBALIST ARGUMENTS TO REFUTE


image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Изумителни примери с безспорни и безапелационни простички и същевременно 
технически и научно безупречно издържани демонстративни доказателства, че Земята е плоска!

Тези доказателства и развитието на това познание и тематика са дадени на посветени Български феномени и разрешени за публикуване от

Продуцентите и Режисьорите на трансепохалната риалити екстремална драатизация "Българите и човешката цивилизация" –
 Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б",  Които още са и Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация", 

поради което Те ангажират екипа ни да Ги прокламираме с истинските Им имена, образи и характеристики и да ги прославяме в документите на всичките 1270 екранизирани и музицирани статии за фундаменталните светоустройствени тайни в Техния наш блог
 – което правим нй – старателно и ревностно с върховно удоволствие и възторг, както и сега, с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

И защото са невидими с просто око, ето ви в помощ нашите специални всевиждащи очила, за да видите с очите и сърцето си, с което все още малко време само се виждат хубавите неща, Боговете ни :

image


НЕВИДИМИ С ПРОСТО ОКО=
Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Кристос=
Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исус от Тракия 

НЕ СЕ ВИДЯХА=Иса и Бохиня Диана 

СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ на=СВИДЕТЕЛИ на Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

отиде НА МАЙНАТА СИ при=отиде при Ма (Майка) Диана и Иса 

отиде В НЕБЕСАТА при=отиде при Бог Иса и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме ви още едно прекрасно изследване с неопровержими доказателства за Плоската Земя, което е проведено от екип от активирани наши феноменни родственици от световния интелектуален род Дуло на Исус и Мария Магдалена от САЩ.

И най – интересното което е, че сред тия изследователи има висококвалифицирани научни специалисти, които са не само вярващи християни, ами ръководителят на екипа Pastor Dean Odle е и действащ американски протестантски пастор!

Pastor Dean Odle=Брат от Дуло на Иса и Диана
задължително читав Български феноменен жречески имплант на служба в протестантството, активиран Свише да дири и изнася Истината

Ето кратката визитка на нашия родственик:

https://fe2017.com/speakers/pastor-dean-odle/

Дийн Одъл е израснал в района на Обърн / Опелика. Неговите тийнейджърски години бяха прекарани в безразсъден начин на живот.
Той преоткрил живота си напълно за Господ Исус през юни 1987 г.
Скоро след това той имал три ярки и мощни срещи с Исус Христос, Който завинаги променил хода на живота му.
Една от тези срещи включваше ясен призив към духовно служение (ministry).

Ето в духовно служение на Кои са призовавани протестантските пастори и духовници:

ministry=Матара и Иса 

Дийн Одл е ръкоположен от Eagles Wings Inc., международното министерство на Юджийн Май.
Той е виждал чудеса и мнозина идват да опознаят Исус като техен Спасител по време на неговите години в служение.

ВИЖДА ЧУДЕСА=ВИЖДА Диана и Исуш

Дийн е служил като младежки пастор, министър-председател (духовна длъжност), старши пастор, църковен плантатор, евангелист, пророчески служител и автор.
Той е служил в САЩ, Африка, Близкия изток и остров Мавриций в Индийския океан.
През 2002 г. Дийн получава докторска степен по философия на международното евангелизиране и мисии от университета „Пилгримс“ в Аба, Нигерия.
Той и неговата съпруга Нанси са решени да следват повелите на Святият Дух, тъй като те пастират Църквата Огън и Благодат в Обърн.
Те са страстни служители на Господа, които искат да видят истинско съживление в нашата земя.
––––––

Вярващите християни започнаха да се усещат, че фалшификаторите на земната и човешката история юдео – ционистите целят в близък план унищожението на християнската общност по цялата Земя, отричайки по академичен път Божествените Библейски фундаменти и постулати за Божественото Сътворение на Земята и човека, Божието управление на световете и живота и светоустройството, и почнаха да търсят изход от капана.
Ето прецизното интердисциплинарно (инженерна и математическа наука и теология) изследване на пастора  – кръщелник на Диана:

God"s Flat Earth & the Firmament of His Power – by Pastor Dean Odle on 12/30/2016
Божията плоска Земя и Неговата сила – от Пастор Dean Odle

http://deanodle.org/articles/article/41/gods-flat-earth-the-firmament-of-his-power

Testing the Alleged Curvature of the Earth
“Prove (test) all things; hold fast that which is good” (1 Thessalonians 5:21).

Тестване на предполагаемата кривина на Земята

„Докажете (проверете) всички неща; Дръжте здраво това, което е добро ”(1 Солунци 5:21).
 
НАСА и съвременните астрономи твърдят, че живеем на сплескана сфероидна с 25 000 мили в екваториална обиколка с кривина от 7,935 инча на миля, варираща обратно пропорционално на квадрата на разстоянието, което означава, че в 3 мили има деклинация от почти 6 фута (2 метра, като един фут е 30 сантиметра или 0,3 метра), на 30 мили 600 фута, на 300 мили 60 000 фута и така нататък.

image

Следователно, ако искаме да докажем или опровергаем валидността на претенцията си за изпъкналост (кривина), това е сравнително прост, праволинеен въпрос за измерванията и изчисленията.    
Например разстоянието от Ирландско море от пристанище Дъглас на остров Ман до главата на Грейт Орм в Северен Уелс е 60 мили.
Ако Земята беше земно кълбо, то повърхността на водата между тях щеше да образува дъга с основа от 60 мили, като центърът се извисяваше на височина 1944 фута (645 метра) по-високо от бреговата линия на всеки край!
Добре известно е и лесно може да се провери, че в ясен ден, от скромна височина от 100 фута, главата на Великия Орменай се вижда от Дъглас "(The Flat Earth Conspiracy by Eric Dubay).  
Това беше пример за този метод за тестване на предполагаемата кривина, която видях в първия видеоклип за плоската Земя който гледах.
Видеото съдържа снимка на силуета на Чикаго, направена от фотограф Джош Новицки от пясъчна дюна на брега на езерото Мичиган.

image

Разстоянието беше приблизително 56 мили. Разбира се, на това разстояние всички сгради на град Чикаго трябваше да бъдат скрити зад 1873 фута (621 метра !) земна извивка, като камерата се намираше на 6 фута над нивото на водата.
Най-високата сграда в Чикаго е Уилис Тауър (по-рано Кулата Сиърс) и стои на 1451 фута. Така че дори кулата Уилис трябваше да бъде скрита от 422 фута земна кривина, която е еквивалентна на 40-етажна сграда.
Въпреки това, на снимката и видеото с изтичане на времето сградите на силуета на Чикаго се виждат почти до земята.
Някои се опитват да твърдят, че картината е въздушен мираж, но въздушните миражи винаги са обърнати, тъй като са отражения на лодка или земна маса от атмосферните условия точно над обекта.
Това гледане на Чикаго от Джош Новицки не е обърнато и дори можете да видите светлини в различни прозорци на небостъргачите и различни цветни светлини на сградите. 

След като видяхме тези доказателства и много други видеоклипове на хора, тестващи кривината на Земята, започнахме да планираме собствен тест, за да потвърдим изкривяването или плоскостта на Земята.
Така на 30 април 2016 г., след кратка ваканция в Пенсакола, Флорида, аз, моята съпруга Ненси и Фейт се срещнахме с един от моите старейшини на църквата Кевин Уилкинсън със семейството си и инженер със степен от LSU на име Paul Kelly North Beach Park в Fairhope, Алабама.
Нашият план беше да изпитаме кривината на Земята през Mobile Bay към пристанището Mobile и центъра на Mobile, Алабама.
Това беше тест от 12,5 до 13 мили в залива. Използвахме Nikon 900 Zoom камера и телескоп Orion. Камерата е на статив на около 6 фута над морското равнище и телескопът е на около 3-4 метра над морското равнище.
И по математика (потвърдена от нашия инженер и Калкулатора на кривина на Земята), трябваше да има между 66-74 фута (между 7 и 8 етажа), скрити зад кривината на Земята.

image

Въпреки това, както потвърждават снимките и видеоклиповете ни, можем да видим корпуса на корабите, които седят във водата от 13 мили.
Можехме да видим дъното на корабните товарни кранове чак до земята.
Можем дори да видим от 13 мили разстояниекъде кеят на USS Alabama посреща водата и това трябва да е невъзможно, ако Земята е сфера с обиколка от 25 000 мили.  
Така че, имаме неопровержимо, измеримо, повторяемо, математическо доказателство, че Земята е плоска.
Това е истинската наука. Не е нужно да спекулираме, теоретизираме или вярваме на някоя държавна агенция.

И това визуално и математическо доказателство, че Земята не е сфера, означава, че всяка предполагаема картина или видео от „пространство” на Земята като сфера е фалшива.

И тогава, когато започнете да разглеждате така наречените снимки от НАСА и други космически агенции с някакъв контрол, откривате, че те имат очевидни признаци на фалшификация.

image

image 

image
 
image
 
Въпреки това в част от видеоклип от Аполо 11, който по невнимание е изпратен на режисьора Барт Сирел от НАСА, ясно показва екипажа на Аполо 11, който представя измамна картина на Земята по време на мисията на Аполо 11. 
В документалния филм „Забавно нещо, което се случи по пътя към Луната, астронавтите твърдяха, че са били на половината път до Луната или„ 130 000 мили навън ”, когато са изключили всички светлини в командния модул и са използвали кръгъл прозорец, за да фалшифицират заснемане от далечно разстояние на Земята, когато те са били в „ниска земна орбита“  
След това, когато погледнете снимките на мисиите на Аполо луната, няма съмнение, че всичко това е гигантска измама.
Те не са имали кратер от взрива под соплото от двигателя с 10 000 lb, който е "помогнал да се приземят" на Луната.
На краката на астронавтите и краката на лунния спускателен апарат нямаше никакъв прах, когато краката бяха направени като купи.
Очевидно фотографска манипулация се виждаше от построените на снимачната площадка кръстосани стени, открити зад астронавтите и нещата, които имаха на повърхността на Луната.
И разбира се, светлосенките, които вървят в различни посоки, разкривайки множество източници на светлина.
След това откривате, че НАСА признава, че почти всичките им снимки на Земята са дообработвани. Дори така наречените "картини" на Хъбъл са "изпълнения на художници".
След това улавяте лошите места в Photoshop,

Photoshop=ФОТОШОП=Богиня Диана и Бог Ешуа ,

които NASA представя като действителни снимки (които един мой приятел е направил за себе си).
Удивително е колко очевидно става всичко, когато се освободите от дългогодишното промиване на мозъка ви.

– правим кратко близко тематично отклонение от статията и продължаваме след него с изследването:
––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И защото и фалшификацията за полетите до Луната и въобще в Космоса и за кълбовидната Земя , се организират и поддържат от поделението на заговорниците срещу Българите – НАСА, която е поделение и главна институционална база и крепост на ЦРУ, (които служи са в естествено съзаклятническо сътрудничество от началото си със космическите и тайни служби на СССР и сега на Русия, което доказва задкулисното обединение и действие на всички заговорници срещу Българите!) и затова двете теми естествено се преплитат и сливат – още няколко общи документа по темите:

Вижте от краткия култов филм 

https://www.youtube.com/watch?v=L7ZmobxHLLI
Asking Astronauts to Swear on the Bible they went to the Moon Gone Wild Intro

как гузно, грозно и брутално с гангстерски тукати и ритници реагират изобличени, прочутите американски астронавти и национални герои на САЩ на кротката елементарна и резонна покана на репортьора да се закълнат в Библията, че са стъпвали на Луната.

Само за справка какъв е Нийл Армстронг:
 
Нийл Армстронг е роден на 5 август 1930 година край Уапаконета, Охайо, в семейството на Стивън Коениг Армстронг и Виола Луиз Енгел.

Википедия скромно споменава, че родителите му са от шотландско – ирландски и немски произход, сиреч от кои страни им са последните европейски предци, като още по – скромно премълчава по разбираеми наложени в сегашно последно време цензурни съобръжения, етническия им произход.
Юдеи.
Директно видимо от 100% еврейското име на майка му Виола Луиз Енгел и завоалираното култово еврейско име на баща му Коен като Коениг.   
Учил задължително в емблематичната гимназия Блум, където построилият я Блум е задължително юдео – ционист.

Без значение, че е евреин, Армстронг е преди всичко Б/българин като носител на Българския феноменен жречески ген от имплант на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена в юдейската племенна подгрупа на нефеноменното тракийско племе евреи, и който му произход е регистриран във фамилията на баща му:

АРМСТРОНГ=АРМ С ТРОНГ=МАР С ТРОГ=Мария и Иса от Трагия

Отбелязахме българо – юдейския произход на Нийл Армстронг, за да регистрираме статистическия постулат, че за такива отговорни глобални фалшификаторски и дезинформационни акции и мероприятия задължително се селектират и подбират представители на еврейския юдейски етнос, които службите на заговорниците срещу Българите обработват и подготвят за свръхсекретна конфиденциална вярна служба на техните проекти и планове.

Още инфо за попълзновението и везде – същието на юдеите по всички клонове и кътчета на съвременните научни институции и техните възлови позиции, вижте в последния ни постинг:

Христос Воскресе! Има ли живот след смърта! Има – има Вечен живот при Боговете ни, скоро и тука – на Земята!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/28/hristos-voskrese-ima-li-jivot-sled-smyrta-ima-ima-vechen-jiv.1654988

Въпреки това и взетите абсолютни мерки за запазване на тайната, за което Армстронг и колегите му, участници в култовото американско театрално шоу № 1 – "Кацане на човек на Луната" и "Американските астронавти", в съзаклятие със съветско – руските космически тартори – все юдео ционисти!, са закълнати под най – висша степен с директна безапелационна заплаха за техния живот, както и на близките им, в края на съзнателния му живот вече осемдесет годишен, в него проговаря и започва да го гризе съвестта от Българския му феноменен Божи ген,

СЪВЕСТ от=от Богиня Диана и Исус,

и той търси начин да преодолее тоталната блокировка, контрол и цензура от службите и съобщи на повече хора за епохалната измама, като предприема нерегламентирани връзки с другите астронавти и търсещи истината изследователи и опити за изнасяне на тази информация по индеректни канали.
Службите следящи него и другите астронавти за спазване на конфиденциалността на космическата измама, надушват за намеренията му и естествено през 2012 година Армстронг почива естествено скоропостижно при "следоперационно усложнение".
Опитите му за изнасяне на истината за епохалната фалшификация се маскират от службите с формулировката, че

"Армстронг е първият починал астронавт от знаменития екипаж на космическия кораб Аполо 11, като за отбелязване е, че през последните години от живота си Нийл Армстронг отправя сериозни критики към новата космическа политика на САЩ, провеждана от президента на САЩ Барак Обама, като Армстронг твърди, че науката отстъпва все повече пред комерсиализацията на космоса".

За разлика от Нийл Армстронг, който не успя да съобщи на човечеството за измамата, световно известният режисьор Стенли Кубрик успя да съобщи на света за космическата фалшификация №1 на 20 век, като на 3 март 1999 г, 4 дена преди смъртта си на смъртното си легло се изповядва пред камерата и казва истината, че той е участвал в заснемането на "стъпването на Луната" в специално секретно студио в НАСА.
Филмът по неговото изрично посмъртно желание бе пуснат 15 години след смъртта му.

https://megavselena.bg/stenli-kubrik-priznal-che-rezhisiral-katsaneto-na-lunata/
Стенли Кубрик признал, че режисирал кацането на Луната (ВИДЕО)

СТЕНЛИ КУБРИК=Кан (Жрец) от Диана и Иса Бълкарина

https://www.youtube.com/watch?v=Tws1TuLKRYo
Признанието на Стенли Кубрик за кацането на Луната!

и коментарът на публикувалия го Бисер Русанов:

Бисер Русанов

Публикуван на 10.04.2018 г.

Не вярвайте на правителствените учебници, правителствените „Учени и правителствените мас медии.
Освободете се от религията на НАСА основана на Сциентизъм Фотошоп,Компютърно Генерирани изображения изображения CGI камери рибешко око Goo Pro
ВИЖТЕ със собствените си очи през обществено достъпен телескоп и ще разберете истината!
Опа, забравих, че не съществуват такива. Не се доверявайте сляпо на недоказани никога досега нелепи смешни теории, скрити зад измислени несъществуващи закони и сложни изчисления с несъществуващи милиони и милиарди километри.
Не вярвайте на лъжите на НАСА,които промениха всички религии по света и накараха всички хора да повярват на нейната религия!
По-лесно е да заблудиш хората, отколкото да ги убедиш, че са били измамени.  –  Марк Твен

През 2018 все повече хора със всеки изминат ден научават истината, че сме били измамени и докарани да вярваме от нашето най-ранно детство от училищните правителствени скамейки от нейната правителствена програма, че не сме интелигентен дизайн, че ние живеем на идеално-сферична, въртяща се с невъобразимо налудничави скорости водна топка със атмосфера под налягане във вакуум топка.
Първо трябва да се освободим от индоктринацията напълно,след като са ни втълпявали, повече от 50 години, че Човекът, не е интелигентен дизайн и в резултат на „Дарвиновската Еволюция" сме произлезли от маймуната , което е абсурдно неадекватно и грешно .
Земята не е възможно и е абсурдно да бъде въртяща се синя водна сфера 71% вода с атмосфера под налягане без твърда граница граничеща с вакуум, въртяща се с невъобразими за умът скорости, в четири различни направления с различни движения и скорости граничещи с лудостта, като това,
че Земята се въртяла около оста си с 1000 мили в час или 1666,66 км/ч,
същевременно в орбита около Слънцето с 66,хиляди и 666мили /ч или 107 000 км/ч,
в същото това време се въртим спираловидно заедно с цялата ни Слънчева система, заедно със всичките Луни сателити, спътници, повече от 20 000 на брой, както и космическите боклуци заедно с 500 000 мил/ч или 804 650км/ч, като Слънцето се движи като комета в средата, задвижвано от необяснима неизчерпаема магическа енергия във вакуума,

{(,което е абсурдно понеже вакуума е нищо , няма плътност и огънят на Слънцето, което абсурдно гори без кислород няма какво да избутва за да се придвижи напред, което важи и за реактивният двигател, който би работил доста добре, ако му се подава кислород, но той не би могъл да се придвижи дори и на сантиметър във вакуумното пространство понеже огънят от двигателите няма какво да избутат за да осъществят някакъв тласък или да осъществят някаква реакция с вакуума за да се придвижи напред)},

в един от ръкавите на Млечния път, а отделно от това в същото това време нашата Галактика профучавала през космическия вакуум с 2 100 000км/ч което прави обща скорост от повече 3 000 000км/ч предизвикано от нищото в празното пространство от един постоянно разширяваш се голям взрив във вселената, и в резултат на който вместо да се получи едно голямо разпиляно нищо в голям безпорядък, във всички посоки едновременно, както би се получил от един истински взрив, то взело, че по погрешка и по случайност образувало и сътворило една праволинейна, плоска постоянно разширяваща се и увеличаваща скоростта си вместо намаляваща скорост Вселена, подчинена на квантова сингулярност, която от своя страна грубо преодолява, погазва и унищожава всички закони на термодинамиката, физическите, естествените и природните закони с множество от безкрайни Галактики, с цялата хармония и красота , и всичко е подчинено на строго определени метафизични теоретични закони, с перфектни еклиптики и строго определени не променящи се орбити постоянно компенсиращи се, и постоянно променяща се орбитална скорост около Слънцето с точност до милисекунда понеже обикаляме в елипса след промяната на Хелиоцентричната система от Йоханес Кеплер на старата Коперниковата система заради това, че за да може да работи добре познатата ни „Гравитация" и това да обяснява движението в орбита около Слънцето в елипса като постоянно забавя и забързва своите движения според годишният период по строго определен ред.
И на всичкото отгоре нашият вестибуларен апарат в нашият мозък не е в състояние да усеща тези скорости и можем да вървим и да запазваме равновесие върху въже?
И ние трябва изцяло да се доверяваме на това, което ни проповядват и втълпяват в учебната правителствена програма от Системата от нашето най - ранно детство, която ни управлява и контролира, налага принудително и задължително без наше съгласие ваксиниране, което ни съкращава живота и нашата потентност, налага ни отровни храни и месо натъпкано с антибиотици, лекарства, които ни убиват, като същата тази Система, ни казва, кое е вярно и кое не вярно, казва ни какво да мислим , как да мислим като ни забранява критическото мислене?

––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

–– продължаваме изследването и разследването на лъжите на НАСА с пастор Дийн:

image

По време на всичките ми изследвания и между проповеди за Библейската плоска Земя, едно семейство в нашата църква видя телевизионна реклама за коняк Hennessey.


https://www.youtube.com/watch?v=yc7nkWtaocE
Dr. Auguste Piccard - Balloon - Flat Earth Eyewitness Account? 10 Miles up/ Hennessy Commercial

Hennessey=Henn essey=Hen esеs=Хан (Кан, Жреци) на Исус 

В рекламата участваха швейцарският / белгийският физик, изобретател и изследовател д-р Огюст Пикар, изкачващ се високо в небето с балон в алуминиева капсула, която той проектира и изработи.
Рекламата показва доктор Пикард, който гледа Земята от тази голяма надморска височина през  отвор в капсулата.
Телевизионната реклама показва, че капсулата преминава през бариера (воден стълб) във вода и след това преминава към внука си, който изследва дълбините на океана.  
Тази реклама привлече вниманието на децата ми (които го видяха първо), защото чуха първото ми послание през ноември 2015 г. за Божия небесен небосвод и за водите горе. И когато видях видеото, бях изумен. Илюминатите в медиите отново хвърляха ръкавица! 
Тяхното послание в образа на рекламата на Хенесси беше ясно: „Ние знаем, че Земята е плоска и покрита от купола на твърдта. И ние знаем, че над небесната твърд има вода, а не празен вакуум на пространството. ”
Разбира се, в действителност д-р Пикар и неговият помощник Пол Кипър не пробиха небесния небосвод, но бяха първите, които достигнаха до стратосферата с тогава запис височина от 51,775 фута или почти 10 мили над Земята на 27 май 1931.  
Те ми показаха видеото в неделя сутрин и същата вечер започнах да изследвам д-р Огюст Пикар.
 
Пасторът продължава с изследването на д – р Пикар, а ние ви разкриваме кои са направили тази илюминатска реклама и са оставили визитката си върху марката уиски:

image

Hennessey=Henn essey=Hen esеs=Хан (Кан, Жреци) на Исус –
феноменни жреци на Исус, преминали в свръхестествено служение в Божието измерение като Светии

image

ОГЮСТ ПИКАР=Кан (Жрец) от Бог Иса от Трагия 

Тогава се натъкнах на кратка статия в списание Popular Science от август 1931 г. за изкачването на Piccard към стратосферата.

image

В нея се говореше за балон с херметична обвивка на височина 10 мили. Докато четях статията, стигнах до най-удивителната част от историята.


image

"Историята на тяхното приключение надминава фантастиката. По време на изкачването алуминиевата сфера започна да тече. Те запушваха пробивите отчаяно с мазни памучни отпадъци, спирайки теча.
През първия половин час балонът се изкачи нагоре девет мили. Чрез илюминатори наблюдателите видяха Земята през медно – червена, а след това и синкава мъгла.
По всичко личеше, че Земята е плосък диск с подсилен ръб.
На нивото от десет мили небето се появи дълбоко тъмно синьо. След извършените наблюдения изследователите се опитаха да се спуснат, но не успяха.
Докато кислородните им резервоари се изпразваха, те плавали безцелно над Германия, Австрия и Италия.
Прохладният вечерен въздух сви газта на балона и ги свали на ледник близо до Обер-Гюрг, Австрия, с един час запас от кислород."

Едва ли можех да повярвам какво чета. Известен учен, изобретател, изследовател (който е първият човек, който е отишъл толкова високо) описва формата на Земята като „… плосък диск с обърнат нагоре ръб“.

Тази "обърната част" абсолютно показва, че Пикар не е виждал някаква извивка на Земята, която била уж с формата на топка.
Бях толкова изумен от свидетелството на д-р Пикард за формата на Земята, че веднага направих търсене в интернет за копие на изданието на популярната наука от август 1931 г. и намерих един за продажба на иБей за 15,00 долара плюс доставка.
Купих го и след седмица имах копие на това списание и статията за Piccard.
Аз проверих статията публично. След като споделих тази история и показах своето копие на списанието на първото ми видео за плоската земя в YouTube, описанието на Piccard на плоската Земя стана като заразен вирус (имало много изтегляния и споделяния).
Месеци след всичко това, аз просто видях още едно издание от август 1931 г. на Popular Science Magazine за продажба на eBay за начална оферта от $ 3,500.  

–––
   –––

Същата информация изнася и потвърждава и руската Википедия
https://ru.wikipedia.org/wiki/Пиккар,_Огюст :

"Вернувшись на землю Пиккар ошарашил всех заявлением,(смаял, ошашавил всички с изявлението) о том что он увидел с высоты.
Он сказал ,что сверху Земля была плоская, как тарелка,с загнутыми вверх краями"
(Земята била плоска като тава с извити нагоре ръбове)

–––
   –––
Пасторът продължава:

Също така, в моето изследване, попаднах на документ на НАСА от 1988 г., който взриви ума ми. Проверих и това и го изтеглих директно от nasa.gov.
Взех и снимки на екрана. Разбирате ли, истината винаги успява да се промъкне дори от корумпирани, лъжливи правителствени агенции като НАСА.


image
image

Този документ от НАСА от 1988 г. е справочно ръководство за “Деривация и дефиниране на модела на линейно въздухоплавателно средство”.
В резюмето и заключението на всички тези математически уравнения се посочва:

"This report documents the derivation (mathematical origin) and definition of a linear aircraft model for a rigid aircraft of constant mass flying over a FLAT, NON-ROTATING EARTH."

"Този доклад документира деривация (математически произход) и дефиниция на линеен модел на самолет за твърдо въздухоплавателно средство с постоянна маса, летяща над ПЛОСКА, НЕВЪРТЯЩА СЕ ЗЕМЯ."


На професионален език това означава, че въздухоплавателните средства са проектирани да летят над Земята, която не се върти.
Така че, ако Земята е сфера / топка, защо някой инженер на НАСА ще си прави труда или ще си губи време да пише справочно ръководство със страници и страници на математически уравнения за извличането и дефинирането на самолети, летящи над плоска, невъртяща се Земя?

И ще приключим за сега нашето пътуване по плоската повърхнина на "кълбовидната" Земя и космическите пътешествия до безкрайните простори на Космоса, из които ни пращат за зелен хайвер и да пасем трева на милиарди километра от нашия Божествен дом Земята ни юдео – ционистките мошеници, пък те си правят коварните планове и сметки да станат тотални господари на тази прекрасна Земя, че и на най – хубавата ѝ територия – България и Тракия, която е същинският Земен Рай, като изпратят по злодейския си план Българите в небитието или на друга планета..., с една култова нагледно – сравнителна съпоставка между два емблематични фалшификата на НАСА : как така американците са успели да направят тази перфектна и качествена подробна снимка на Плутон (в ляво), който е уж на 4 милиарда и 300 милиона километра от Земята, пък качеството на снимката е сякаш на наврян Плутон в студио на Холивуд, а пък снимката на кълбовидната Земя, която е правена със същата техника уж от само 400 километра височина над планетата ни, е като че ли правена от 4 и кусур милиарда километра разстояние...

image

Отговорът на загадката го виждате под двата фалшификата, като го гарнираме с двата деликатеса, за които ни пратиха да ги търсиме заговорниците ехидно, пък ние носими и  за тях от тях!

ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР при=при Изуз Бълхарина

ДА ПАСЕМ ТРЕВА при=при Богиня Матара Диана и Бог Иса 

––––––––––––––
––––––––––––––

Нашето обобщение и заключение от темата:

Задачата и целта на тази публикация е не да се убеждаваме в плоската Земя и космическите измами на обединените заговорници срещу Българите и света, а чрез силата и магията на Свещения шифър да откриете Боговете ни навсякъде и във всичко и така да Ги познаете за да познаете, че сте Тяхни и Ги поканите в живота си за ваши Спасители и Господари! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, постановчици на сагата с кръглата и плоската Земя и театралните космически постановки
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В режим на редакция въвеждаме в работния обем на статията два коментара на посветени наши Приятели под постинга:

barin 

Здравей, Адаш. За стъпването на Луната все повече хора се убеждават, че е било измама. Според мен има едно просто обяснение, освен другите причини: американците оповестяват, че са изпреварили в това отношение руснаците и първи са стъпили на Луната, руснаците признават загубата, за да продължи надпреварата за обладяване на Космоса от двете водещи държави в изследването на Космоса. Основно на снимката на Армстронг се виждат сенки и американското знаме се вее, а не трябва да има вятър.
Поздрави!


bezistena 

Христос Воскресе, Адаш!


Адаши сме, не само защото сме примерно Ивановци, а Адаши сме всички хора на Земята, защото всички носим Техните имена и характеристики под различни комбинации!

АДАШИ=ДИА ША=Диана и Ешуа 

Основната причина за взаимното признаване на космическите "достижения" на руснаци и американци помежду им е, че и двете страни (както и другите "космически" страни) управлявани през последните векове и в момента задължително от юдео – ционисти с Български феноменен имплант, участват зад кулисите в общия заговор срещу Българите и човечеството, както конкретно и с голямата колективна измама "кълбовидна Земя", "Луна", "Космос", която измама освен за тотален шпионаш и контрол връз хората, е и основно перо за безконтролно под гриф "свръхсекретно!" пренасочване на огромни държавни бюджетни средства в личните сметки на юдео – ционистите, за домогването им по възловите управленчески места на всички държави, за закупуване на съвестите и душите на другите управници на народите и въвеждането им в съзаклятието на заговорниците и за финансиране на заговора срещу Българите и глобалния кръстоносно – ислямистки поход, който провеждат обединените ни душмани за затриването на Българите в България и на крипто – Българите по целия свят, които са духовният интелектуален борчески прогресивен жертвен елит на всички народи! 

Само при Боговете ни няма измама, Адаш!

НЯМА ИЗМАМА при=при Иза и МаМаМа=при Иза и Майка Мария Магдалена!



nedovolen 

Христос воскресе!

Нещата са толкова прости и видими, че не са нужни много думи. 
Международен екип от любознателни хора /не бих ги нарекъл учени, защото болшинството такива са научени/ години са правили изследвания по цялото "кълбо". Заключенията им са в посока плоската земя.
Миналата година помолих приятел радиестезист да провери по радиестезичен метод въпроса. Каза ми, че нито е кръгла, нито плоска, а силно елиптична /не както пишат в учебниците. 
Пак миналата година бях десетина дни август в планинско село над Пампорово. Луната се бе "запиляла" някъде няколко дни. Приятели ходиха в астр. обсерватория. Не можаха да я открият и с въоръжено око.
Пак тогава от града си гледах изгрева и залеза на слънцето. Беше по-северно от нормалното по учебник. Правих снимки с телефона, фиксиращи местото, но ги изтрих. За когото трябва, не са изтрити.
Преди дни късен след обед пак направих снимки и клип, от който е видно, както съм гледал подобни в тубата, как слънцето се разхожда из облаците. Като светеща лампичка. Клипчето е в телефончето ми. 
Какие вопросъй?




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.04.2019 00:12
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. barin - Здравей, Адаш. За стъпването на ...
30.04.2019 06:45
Здравей, Адаш. За стъпването на Луната все повече хора се убеждават, че е било измама. Според мен има едно просто обяснение, освен другите причини: американците оповестяват, че са изпреварили в това отношение руснаците и първи са стъпили на Луната, руснаците признават загубата, за да продължи надпреварата за обладяване на Космоса от двете водещи държави в изследването на Космоса. Основно на снимката на Армстронг се виждат сенки и американското знаме се вее, а не трябва да има вятър.
Поздрави!
цитирай
3. nedovolen - Христос воскресе! Нещата са т...
30.04.2019 07:03
Христос воскресе!
Нещата са толкова прости и видими, че не са нужни много думи.
Международен екип от любознателни хора /не бих ги нарекъл учени, защото болшинството такива са научени/ години са правили изследвания по цялото "кълбо". Заключенията им са в посока плоската земя.
Миналата година помолих приятел радиестезист да провери по радиестезичен метод въпроса. Каза ми, че нито е кръгла, нито плоска, а силно елиптична /не както пишат в учебниците.
Пак миналата година бях десетина дни август в планинско село над Пампорово. Луната се бе "запиляла" някъде няколко дни. Приятели ходиха в астр. обсерватория. Не можаха да я открият и с въоръжено око.
Пак тогава от града си гледах изгрева и залеза на слънцето. Беше по-северно от нормалното по учебник. Правих снимки с телефона, фиксиращи местото, но ги изтрих. За когото трябва, не са изтрити.
Преди дни късен след обед пак направих снимки и клип, от който е видно, както съм гледал подобни в тубата, как слънцето се разхожда из облаците. Като светеща лампичка. Клипчето е в телефончето ми.
Какие вопросъй?
:)))
цитирай
4. bezistena - Здравей, Адаш. За стъпването на ...
30.04.2019 14:58
barin написа:
Здравей, Адаш. За стъпването на Луната все повече хора се убеждават, че е било измама. Според мен има едно просто обяснение, освен другите причини: американците оповестяват, че са изпреварили в това отношение руснаците и първи са стъпили на Луната, руснаците признават загубата, за да продължи надпреварата за обладяване на Космоса от двете водещи държави в изследването на Космоса. Основно на снимката на Армстронг се виждат сенки и американското знаме се вее, а не трябва да има вятър.
Поздрави!


Христос Воскресе, Адаш!

Адаши сме, не само защото сме примерно Ивановци, а Адаши сме всички хора на Земята, защото всички носим Техните имена и характеристики под различни комбинации!

АДАШИ=ДИА ША=Диана и Ешуа

Основната причина за взаимното признаване на космическите "достижения" на руснаци и американци помежду им е, че и двете страни (както и другите "космически" страни) управлявани през последните векове и в момента задължително от юдео – ционисти с Български феноменен имплант, участват зад кулисите в общия заговор срещу Българите и човечеството, както конкретно и с голямата колективна измама "кълбовидна Земя", "Луна", "Космос", която измама освен за тотален шпионаш и контрол връз хората, е и основно перо за безконтролно под гриф "свръхсекретно!" пренасочване на огромни държавни бюджетни средства в личните сметки на юдео – ционистите, за домогванене им по възловите управленчески места на всички държави, за закупуване на съвестите и душите на другите управници на народите и въвеждането им в съзаклятието на заговорниците и за финансиране на заговора срещу Българите и глобалния кръстоносно – ислямистки поход, който провеждат обединените ни душмани за затриването на Българите в България и на крипто – Българите по целия свят, които са духовният интелектуален борчески прогресивен жертвен елит на всички народи!

Само при Боговете ни няма измама, Адаш!

НЯМА ИЗМАМА при=при Иза и МаМаМа=при Иза и Майка Мария Магдалена!
цитирай
5. bezistena - Христос воскресе! Нещата са т...
30.04.2019 15:01
nedovolen написа:
Христос воскресе!
Нещата са толкова прости и видими, че не са нужни много думи.
Международен екип от любознателни хора /не бих ги нарекъл учени, защото болшинството такива са научени/ години са правили изследвания по цялото "кълбо". Заключенията им са в посока плоската земя.
Миналата година помолих приятел радиестезист да провери по радиестезичен метод въпроса. Каза ми, че нито е кръгла, нито плоска, а силно елиптична /не както пишат в учебниците.
Пак миналата година бях десетина дни август в планинско село над Пампорово. Луната се бе "запиляла" някъде няколко дни. Приятели ходиха в астр. обсерватория. Не можаха да я открият и с въоръжено око.
Пак тогава от града си гледах изгрева и залеза на слънцето. Беше по-северно от нормалното по учебник. Правих снимки с телефона, фиксиращи местото, но ги изтрих. За когото трябва, не са изтрити.
Преди дни късен след обед пак направих снимки и клип, от който е видно, както съм гледал подобни в тубата, как слънцето се разхожда из облаците. Като светеща лампичка. Клипчето е в телефончето ми.
Какие вопросъй?
:)))


Воистина Воскресе!

Интересна информация, Николай!
Можеш ли да изпратиш клипчето със Слънцето в https://www.facebook/ivan.dunchev.1

Заедно възкресяваме Истината, Приятелю!


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715997
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!