Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2019 23:46 - Христос Воскресе! Има ли живот след смърта! Има – има Вечен живот при Боговете ни, скоро и тука – на Земята!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 764 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 29.04.2019 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо е човекът на Земята, защо се е родил за такъв кратък отрязък от безкрайното време и защо се чувства като нищожна прашинка в безбрежните светове и измерения, така ли ще проблесне и изгори като искра в ноща и ефимерна непотребна лекокрила пеперуда...?

Да потърсим отговорите на тези извечни въпроси и изконни човешки въжделения заедно с ефимерните вечни барди от Атлас с една тяхна удивително въздействаща мистична песен.
 
https://www.youtube.com/watch?v=NoVFqlx2VqQ
АТЛАС Живот след смъртта 1993

Безкрайна черна нощ се взира остро в мен, 
с далечни сребърни очи. 
Безкрайна черна нощ заляла 
есента със водопади от звезди. 

Чувствам се малък от тях, 
заслепен от студени безмълвни очи. 
Малка прашинка в света
напълно безсмислена сред вечността. 

Безкрайна нощ се взира в мен
с далечни сребърни очи. 
Безкрайна нощ дъхът замръзва
под лавина от звезди. 

Трябва ли мойта съдба 
да напомня живот на искра във нощта. 
Само в съня си едва 
да докосвам безкрая надвиснал над нас. 

Има ли смисъл в това,
ако няма живот след смъртта?
Има ли смисъл в това,
ако няма живот след смъртта?

Безкрайна нощ се взира
в мен с далечни сребърни очи.
Безкрайна нощ, дъхът ми спира
под лавина от звезди.

Има ли смисъл в това, 
ако няма живот след смъртта? 
Има ли смисъл в това, 
ако няма живот след смъртта? 

Има ли смисъл в това? 


Потресаващ и разтърсващ текст в комбинация с мистичната Божествена музика, композирана и вдъхновена от Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

Отчаяният вопъл на лирическият герой, чувстващ се нищожна прашинка в Света и Вселената, е в резултат на тотално натрапения и наложен с академичните инструменти и лостове на пълчищата юдео –
 ционистки учени, завладяли вече от 300 години насам всички възлови позиции и места във всички сфери и клонове на човешкото познание и световната наука и официалните ѝ институции – безБожен научен материализъм, отрекъл Божествения строеж на световете и произход на човека и неговата постоянна близка връзка с Боговете ни, и така оставил ни да се чувстваме ефимерни (ефимерен : преходен, кратковременен, временен, мигновен, кратък, еднодневен, къс, минутен, нетраен, мимолетен, недълготраен, тленен, скоропреходен, бързопреходен, краткотраен) нищожни жалки твари без Божествено начало и закрила и с вечен задължително смъртен безпереспективен край, срутващ с тази перфидна черна психотронна лукавщина човешката психика и стремеж за търсене на Боговете и обещаваното ни от Тях безсмъртие и пречупващ волята ни за борба и живот по Техните закони! 

Предлагаме ви комплект докумети от нашия блог с повече от 1270 пространни екранизирани документални монографични статии за фундаменталните светоустройствени тайни, за течащия вече от 300 години яростен научен материализъм в глобален мащаб:
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Учени от Харвард: Астероидът Oumuamua, появил се през 2017 г. e космически кораб, изпратен от извънземна цивилизация!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/27/ucheni-ot-harvard-asteroidyt-oumuamua-poiavil-se-prez-2017-g.1650792

Панспермията е научно течение според което животът на Земята е бил пренесен от други далечни места от космоса. 
Поддръжниците на тази хипотеза приемат идеята, че животът е бил пренесен под формата на спори (на различни видове) чрез астероидите, които са паднали на нашата планета преди милиарди години. 

Автор и апологет на тази научна хипотеза (сиреч научно недоказуемо предположение, най – често нямащо нищо общо и вярно с истината) е сър Фред Хойл (Fred Hoyle; 1915 – 2001) – известен британски астроном и космолог, член на Лондонското кралско дружество, чуждестранен член на Националната академия на науките на САЩ, 

През 1930 работи над теорията за еволюцията на звездите заедно с Реймонд Литълтон.
През 1948 заедно с Херман Бонди и Томас Голд  разработва стационарния модел на Вселената, който постулира низависимостта на процесите на поява на материята и разширението и разширението на Вселената.

Счита се, че именно Хойл първи употребява и налага станалия бързо модерен и най – често употребяван термин и хипотеза за "Големия взрив".
Хойл се явява съвременният автор на теорията за панспермията.
Заради тези му заслуги за фундаментални постулати на съвременната наука Хойл става президент на Кралското астрономическо общество.
Адмирации за Хойл!

И усетихте ли вече, какъв по етносен произход е големият британски учен Хойл?
Познахте – разбира се, че е юдеин!
Каквито са и всички други негови партньори, които показахме в краткото му досие и още всички, които ще намерите в разширеното му досие.

Той и всички те юдеи и крипто – юдеи и винаги юдео – ционисти, и задължително награждавани с най – престижните награди за постижения в науките, учредявани задължително от юдео – ционисти!
И винаги на този им етносен титул отпред стои задължителният им дефиниращ ги и обобщаващ ги скрит досега титул "българи"!

Ето Българският титул "българин" на Фред Холи:

ФРЕД ХОЛИ=ФОЛХИР ДЕ=Болхир от Диана  ––– българин от Диана

ФРЕД ХОЛИ=ФОЛХИР ДЕ=Болхир Ед=Болхир Юд=Болхар Юдеин ––– българо – юдеин

Пешем Българи с малко "б" извън нашите сакрални граматически правила, защото всички те задължително са от изродени разклонения на Българския феноменен жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена, вложени умишлено некачествени експериментални генно – инженерни импланти в данайо=юдейската етносна подгрупа на тракийското племе евреи, получили черните лоши роли по Божествения сценарий на трансепохалната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" за осигуряването на перманентен екстренен режим на границата на издръжливостта на Българите от читавите кланове на Дуло за тяхното закаляване и сепариране за скорошни универсални духовни водачи и управници на всички народи. 

Друга възложена им Свише основна мисия на българо – юдео – ционистите е да налагат материалистичната анти – Божия парадигма за случайно възникване на световете и на живота във всички сфери на науката без никакво Божие участие и отричането на всякакви Богове, както и да бъдат фалшификатори на Българската история, която е фундамента, настройката и цялостното построение и състав на цялата човешка история!

ПАРАДИГМА=БИГ МАДАРА=Богиня Мадара – 

Парадигмата е основно фундаментално правило, постулирано и възприето за истина, за което се смята, че то никога няма да се промени. 
Тя е предположение, на базата на което гледаме на света и въз основа на което вземаме решения – нещо, което е прието за дадено.

НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ=Богиня Диана Мат Мария и Иса 

ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ=Изуш и Богиня Матара – 
Които вземат всички решения за живота и ни и за всички други събития и процеси на света

Затова и от вече близо 3 века българо – юдео – ционистите изпълняват ударно тяхната тайна етносна перфидна доктрина и програма да овладяват освен всички ключови и лостови позиции във финансите, икономиката, политиката и обществено – политическия живот и милитаризма, така и възловите ръководни постове и нива на всички науки, чрез което освен да вменяват на другите народи и етноси, че те са висша Богоизбрана (на фалшив анонимен Бог, в когото ционистите въобще не вярват) свръхинтелигентна етническа каста, но и да налагат антиБожията материалистична идея, за да ни откажат да търсим Боговете си и не открием, че Те са Българи, а Българите сме Техни феноменни генетични деца и потомци, и така да Ги потърсим за помощ за спасяването ни от провеждания от душманите ни българо – юдео ционисти вече в последна фаза тотален геноцид!

Примери в блога ни за служебно наложеното вездесъщие на юдео – ционистите колкото искате:

Каква връзка има официалният антроположки тип на Кубрат на абсолютно азиатски татаро монголоид,със сияйните Божествено красиви арийски европеиди на Меровингите
http://bezistena.blog.bg/history/2018/12/08/kakva-vryzka-ima-oficialniiat-antropolojki-tip-na-kubrat-na-.1637802

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин

http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927

Изповедта на четири хиляди годишните мумии от Таримския басейн, направена на чист Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/16/izpovedta-na-chetiri-hiliadi-godishnite-mumii-ot-tarimskiia-.1649565

от която статия е пасажът:

–––––––––––––––––––––––––––––––––
                                 –––––––––––––––––––––––––––––––––

Изследователят Кристоф Баумер в гробницата Гумус, откъдето най-древните мумии. Гробовете са заобиколени от дървени стълбове, край които могат да се видят останки.

Да поздравим нашия професионален колега археолог и историк и да го запитаме с нашия аматьорски любителски непрофесионален наивитет и любопитство:

– Що тъй навсякъде по новите исторически обекти и разкрития по целия свят все първи са юдейските учени и поемат нещата в свои ръце?
Защото са умни и имат голям интерес за тази дейност и имат пари ли?
Че то в света е пълно с не по – малко умни и по – умни от еврейските учени, че и интерес имат и пари си имат, но никой не ги допуска да тези обекти!

Достатъчно сме се правили на наивни и на незнаещи, защото знаем защо!

Защото най – важните американски, европейски и световните исторически и археологически институции и всички академии на науките се ръководят и владеят от юдео – ционисти, на които първата и най – важна задача №1 е да унищожават и манипулират с всички средства Българската информация и следи във всички новоразкрити обекти! 

Изследователят юдео – ционист Кристоф Баумер мълчи и нищо не казва, ама нали е наш братовчед по цивилизационната Българска Божия линия Дуло, ще го благословим и насърчим и него да знае паролата за спасението си и да знае, че и ние знаем, което той знае, че и още много повече от това!

КРИСТОФ БАУМЕР от=от Бог Иса от Тракия и Богиня Мария 


––– И още по темата за завладяването на всички науки от юдео – ционистите горещо и настойчиво ви препоръчваме постинга ни

Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/06/neizvestnata-civilizaciia-i-misterioznite-stroiteli-na-misti.1641169 ,

от който е следният пасаж:

За баща на съвременната геология и геохронология се счита че е Джеймс Хъттън / James Hutton, роден на 3 юни 1726 – 26 март 1797 г.
Хъттън се води шотландец от Единбург, обаче някой срамежливо или предвидливо хитро е скрил неговия етнос. Защо ли?
Защото бащата на съвременната наука геология – на съвременната десакрализирана материалистична (обезБожествена) наука геология, е евреин, и по – специално юдеин от изродената племенна подгрупа данаи=юдеи от бившето тракийско племе евреи!

Както ви изнасяме постоянно документи в нашия блок, от 17 век насам всички възлови места по фундаментално важни за човешкото развитие науки, се заемат постепенно и методически последователно и настъпателно от юдеи, в изпълнение на многовековния и многопластов всеобхващащ план на заговорниците срещу Българите, които са българо – юдеи от изродените кланове на некачествени генно – инженерни импланти от Българския род Дуло на Исус и Мария Магдалена в юдейското племе.
Този произход на Хъттън е прикрит в официалните документи от последните тридесетина години, когато в информационното пространство лавинообразно нарасна информационния обмен и истината за мракобесническата роля на световния юдео – ционизъм и на чудовищния план Калерги за планетарно поробване на човечеството от юдео – ционистите, които са българо – юдеите от Черното Братство, и чиято перманентна първостепенна съкровена идея, доктрина и цел №1 е завладяването и поробването на същинския Земен Рай и Обетована Земя –– България,и поробването и затриването на свещения Божи Български ген и етнос на Всемирното Бяло Братство и съпровождащия го Български  народ, и оттогава юдео – ционистите тотално предприеха акция за заличаване на директните следи на агентите им по всички възлови позиции и места на човешкото общество!

Значи юдео – ционистът Хъттън отрича по"академичен" път направата – Сътворението (Сътворение=Въстроение=Востроение=Построение – Построяване) на света от Господ Бог Отец Исус Творецът, Който е Българският Бог Господ Исус, и установява този важен клон от човешкото познание и науките на абсолютно материалистични десакрализирани безБожествени основи и идеологическа настройка, за да отклони вярващите християни от Божието подчинение и познание и търсенето на Истината за света и Боговете и живот по Божиите правила и закони!
"Теории Хаттона были повторно изложены Джоном Плейфэром в 1802 году, а затем развита в книгах Чарлза Лайеля. 
Книги Лайеля с увлечениям читал Дарвин во время своего путешествия на «Бигле», и теории Хаттона натолкнули его на мысль развить идею естественного отбора для объяснения происхождения видов".

Горния пасаж ни сочи, че другата стъпка след отричане на съществуването на Боговете и Божието построение на световете, която прави Хътън – "бащата" на съвременната десакрализирана анти – Божия материалистична наука Геология, е да отрече раждането на човека от Българските Богове и внуши и въведе по академичен път теорията за възникването на живота и човека по еволюционен път – сиреч от едноклетъчните и нисшите морски същества, излезли на сушата и преминали през влечуги и птици до еволюирането им до сухоземни бозайници и после маймуни и оттам в еволюирането на човекоподобните маймуни до човека – и така да положи десакрализираните материалистични основи и на другите важни науки и ги вкара в лъжливия абсолютно неверен е фатално вреден коловоз на материализма, безБожието и на войнствения атеизъм, от които произлиза и античовешката политика на световния колониализъм, милитаризма, империализма, капитализма, комунизма, войнстващия ислям и световния държавен тероризъм и ястребовата военна и полицейска политика на юдео – ционизма, изпълнявана от съвремените световни политически и военни организации и системи, владеещи и поробващи в сянка и вече открито всички държави и целия свят.

Удряме кръста на поредната глупост и фундаментална фалшификация – панспермията, облечена с академична тога, имаща за явна цел да отрече тотално Божественото Сътворение и генезис на световете и на живота и ни окове в материалистичните анти –Божии вериги, като документираме безапелационно кои са Авторите на панспермията, както и Чии гени носи човешката сперма!

СПЕРМА=Бог Иса и Мария 

ПАНСПЕРМИЯ=Бог Иса и Богиня Мария  

ГАЛАКТИЧНА ПАНСПЕРМИЯ=Гена на  Богиня Мат Диана и Исуш Бълкарина

–––––––––––––––––––––––––––––––––
                                 –––––––––––––––––––––––––––––––––

И
 още инфо по тази тема за перфидно и глобално налаганата универсална анти – Божия материалистична наука и парадигми, вижте в 

Защо американските и аржентиските метеорите, летящи с 250 000 км/час, вместо да се разбият на молекули, кацат плавно на Земята без да оставят следи?

http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/15/.1653195

Просвещаваме ви и провокираме с необорими логични автентични писмени документи и аргументи, въпреки вековните налагани за истинни фундаментални фалшификации с академична легализация, като ви активираме да разсъждавате и откривате, че светът не е това, което ни бе представяно досега, като всички тия лъжи са трупани и наслоявани, за да скрият от Българите – солта и духовният и интелектуален елит на всички племена – истината за Българските Богове, истината за Обетованата Райска Земя – България, истината, че всички човешки племена са тръгнали от Свещена Тракия и България на Балканите и целия свят, водени, цивилизовани и обгрижвани от Първосвещената Исусово – Мариина жертвена първородна династия Дуло!

Измислиха ни страшни космически обекти – летящи и сеещи разруха и смърт за хората, както и дебнещи ни да ни видят сметката и изпият кръвта извънземни, за да скрият, че това са нашите Родители и Богове Исус и Мария и всемогъщото им небесно светейшо войнство за да не ги потърсим за помощ!

Българските Богове и небесното им войнство от свръхестествени Светии – наши генетични предци, които денонощно десетки, стотици, хиляди хора по целия свят срещат на различни места, виждат ги под различен житейски и интелектуален ъгъл и ниво, от различно разстояние, обстоятелства и ситуации, от различно посветителско ниво и познание, с различна религиозно – философска нагласа и душевна и морална сензитивност и най – важно с различна чистота на ръцете и душите и съвестта им, и затова ги възприемат и по най – различен начин в широкия диапазон от финните и състрадателни помагащи ангели – хранители и пазители, до страшните и всяващи духове, демони, дяволи, призраци и жестоки извънземни пришълци!

Българските Богове Исус и Мария, които са постоянно в денонощни нон - стоп грижи и контрол върху нас, и които организират всички споменати по - горе свои проявления, за да подготвят явяването си на Земята и възстановяването на Царството си на 
Любовта, Братството и Мира чрез Всемирното Бяло Братство и Сестринство! 

И нека уточним:


Изпълнителите на всички изнасяни по – горе и всички следващи по – нататък в просветителската ни мисия манипулации, фалшификации, скриване на истината за света, Боговете и Българите, на геноцидните мероприятия срещу Българите и тракийските племена, на тоталната цензура, на всичко лошо, което се случва в живота на планетата ни, са кръвни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от изродени кланове на Техния династичен род Дуло, получили черните отрицателни злодейски роли епичната трансепохална драматизация "Блгарите и човешката цивилизация" и имплантирани на всички високи управленчески и научни постове и нива на всички племена!

Идейни вдъхновители, автори, продуценти, сценаристи, режисьори и ръководители на тия мерзки, епични и драматични събития и на изпълнителите, са Главните Проектанти и Продуценти и Постановчици на трансепохалния проект и драматизация "Българите и човешката цивилизация"– Боговете ни Исус и Мария Магдалена.

МЕРЗКИ СЪБИТИЯ=Бокиня Матара и Исус 

МЕРЗКИ СЪБИТИЯ=Кан (Жрец) на Богиня Матара и Исус 
г
лавните подизпълнители на Божествения проект и драматизация, жреците – светци от Божието измерение  

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=Бог Исуш и Богиня Диана 

ДРАМАТИЧНИ СЪБИТИЯ=Богиня Диана Матара и Тати Исуш 

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Матара Диана и Исуз 

ДРАМАТИЗАЦИЯ за=за Децата на Иза и Мария 

Всички Те и те, държат на отчет в ръцете си (в планетарния компютър Акаши) съдбата на всеки човек, върху който индивидуално извършват комплексен генетичен експеримент за непрекъснатото му развитие и усъвършенстване! 

СЪДБА=Иса и Богиня Диана 

image

За да могат да прокарат всички тези лъжи и материалистичната анти – Божия наука и ни хвърлят сироти без Боговете ни в пустоша на Космоса, юдео – ционистите с помощта на Инквизицията отрекоха плоската форма и строеж на Земята и измислиха, разработиха и наложиха с геноцид и тотална цензура и фалшификации облечени с академична тога, хелиоцентричния модел на Вселената, където Слънцето е в центъра на слънчевата система на 200 милиона километра от земята и има чудовищния диаметър 1,5 милиона километра, а Земята и други планети се въртят с бясна скорост около себе си, с още по – голяма скорост обикалят и около Слънцето, и заедно с него с още по – чудовищни скорости се реят и блуждаят из безкрайните космически простори, като така ни лишиха от възможността да знаем, че Българските Богове Демиурзи са построили за своите деца – Българите, комфортния кувьоз – космическото яйце на планетата ни с плоския диск на абсолютно неподвижната Земя, покрит с куполообразен сферичен енергиен щит,

image

под който на височина само на 6000 километра над диска на Земята обикаля спираловидно водородо – кислородния термогенератор и светлинен източник Слънцето с диаметър само 50 километра и съизмеримата с него орбитална станция Луна и всички други небесни светила – орбитални станции от надземната инфраструктура

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Затова затиснати и смачкани от космическия студ и мраз и от 
безкрайното безизходно и безпереспективно смъртно мъртвило на световете и отчайващо краткия и окончателен земен човешки живот с нищожна стойност – парадигми, внушени им от без – Божната материалистична наука и от тяхното непознаване дори на официалния християнски Бог Исус, момчетата от Атлас и изплашеният и съкрушен лирически герой на песента –непосветени феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от жреческия им род Дуло, проплакват в песента безпереспективната мрачна черно – енергийна елегия на стиховете:

Безкрайна черна нощ се взира остро в мен, 
с далечни сребърни очи. 
Безкрайна черна нощ заляла 
есента със водопади от звезди. 

Чувствам се малък от тях, 
заслепен от студени безмълвни очи. 
Малка прашинка в света
напълно безсмислена сред вечността. 

Безкрайна нощ се взира в мен
с далечни сребърни очи. 
Безкрайна нощ дъхът замръзва
под лавина от звезди. 

Трябва ли мойта съдба 
да напомня живот на искра във нощта. 
Само в съня си едва 
да докосвам безкрая надвиснал над нас. 

от който смразяващ космически пустош и смъртна некрофилска енергетика застива безсилна от ужас всяка човешка душа!

Затова за този случай, както и за всички фундаментални безизходни локални и глобални житейски ситуации, събития и сюжети и тематики, Боговете ни дадоха 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и Божественото познание чрез него, чрез което да открием и познаем Боговете ни в тази информация и да трансформираме и неутрализираме смъртоносната ѝ черна енергетика и я преобразим и преосветим в мощна животоспасителна и живото – 
пораждаща и даряваща Божествена благодат, и подготвим Българите за Тяхното скорошно Явяване за стартиране на епичните събития и процеси на Съдния Ден!

Ето нагледна безапелационна демонстрация на техниката на тази транформираща и преосветяваща операция:


Безкрайна черна нощ се взира остро в мен


НОЩ без=НОШТ без=без Диана и Ешуа 

НОЩ БЕЗ=НОШТ БЕЗ=Богиня Диана и Ешуз

БЕЗКРАЙНА НОЩ без=БЕЗКРАЙНА НОШТ без=
без Бог Кризтош=без Бог Ешуз от Тракия 

ВЗИРАТ СЕ ОСТРО В МЕН=ВЗИРАТ СЕ Иса и Богиня Матара 

Видяхте ли и разбрахте ли, Кои се взират в нас и ни наблюдават постоянно и неотлъчно ден и нощ?

Вижте пак Боговете ни, които се взират в мен, в теб и в нас –
 в децата Им, денонощно:

ВЗИРАТ СЕ В МЕН=Богиня Матара и Бог Исуз 

image



Безкрайна черна нощ заляла 
есента със водопади от звезди. 


ВОДОПАДИ от ЗВЕЗДИ=ВОДОПАДИ от Богиня Диана и Изуз


Чувствам се малък от тях, 
заслепен от студени безмълвни очи.


ЧУВСТВА=Бог Исуш и Богиня Диана 

ЧУВСТВАМ=ТШУВСТВАМ=Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

Да стоплим студените безмълвни очи и ги накараме да ни проговорят!

БЕЗМЪЛВНИ ОЧИ на=БЕЗМЪЛВНИ ОТШИ на=на Богиня Диана и Ешуз от Ямбол

Безмълвните очи ни проговориха и ни казаха това, което знаем от безброй други автентични документи, че Българските Богове Демиурзи са от Техния първосътворенчески и първопрестолен град Олимп – митологичният град и дом на Боговете, херметизиран под това име за непосветените за да не знаят те, че истинският град на Боговете е Импол, Имбол, Иамбол, Ямбол!

Същата информация ни потвърдиха безмълвните очи и с другия техен анаграмен превод:

БЕЗМЪЛВНИ ОЧИ на=БЕЗМЪЛВНИ ОТШИ на=
на Бог Ешуа от Димволиз=на Бог Ешуа от Диамболис

едно от емблематичните култови древни имена на Божият град Ямбол

image



Вижте сега чия малка прашинка сме в света сред вечността!

Малка прашинка в света
напълно безсмислена сред вечността.


аз съм МАЛКА ПРАШИНКА В СВЕТА=
аз съм Кан (Жрец) на Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исуш Бълкарина 

аз съм МАЛКА ПРАШИНКА В СВЕТА=
аз съм Бълкарин Кан (Жрец) на Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исуш 

Видяхте ли каква безсмъртна "прашинка" сме от безсмъртния Божи жречески род сме!

НИЕ СМЕ ОТ РОДА на=на Иса и Матара Диана 

БЕЗСМЪРТЕН БОЖИ РОД на=БОЖИЯ РОД на Богиня Матара и Исуж 

На този безсмъртен Български Божи род са Световете и Вечността!

Ето ги поредните безапелационни документи, архивирани в разговорния Български сътворенчески език на най –
 видно място, от които се убеждаваме за вездесъщието на Боговете ни и всевластието на Свещения шифър навсякъде в живота на Българите и човеците на Земята:

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана

ВЕЧНОСТ управлявана от=управлявана от Богиня Диана и Исуш

ВЕЧНОСТ управлявана от=ВЕЧОСТН=БЕЧОСТН=управлявана от БЕЗИСТЕНА – 

Боговете ни управляват времето и пространството от Командния център на Време – пространствения континиум – Безистена.

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес   

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, от които са гърците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

Това са само малка частица от безкрайните категорични безапелационни документи, съставени от Българските жреци от Божия род Дуло и архивирани в бездънната световна цивилизационна съкровищница –
 разговорния Български сътворенчески език на най – видно място!

БЕЗАПЕЛАЦИОННИ ДОКУМЕНТИ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуз и Богиня Мат Диана    

БЕЗДЪННА СЪКРОВИЩНИЦА на/за=СЪКРОВИЩНИЦА на/за Богиня Диана и Иза 

НА НАЙ ВИДНО МЕСТО СА=Богиня Мат Диана и Исус 


Безкрайна нощ се взира в мен
с далечни сребърни очи. 
Безкрайна нощ дъхът замръзва
под лавина от звезди. 


ДЪХЪТ ЗАМРЪЗВА без=без Духа на Изуз и Богиня Матара – 

без Божият Дух, без Святият Дух и безкрайната Му енергия замръзва дъхът ни и целият живот, замръзва и умира Душата!

image


ДУША=
Диана и Ешуа 
имплантирана във всеки човек частица от Святият Божи Дух, генетичен продукт на Боговете ни Исус и Мария Магдалена, вложен във всяко човешко същество и съдържащ всички Техни качества и параметри, вечен двигател и мотор и духовен енергетичен живителен център на човека.
 
image


Трябва ли мойта съдба 
да напомня живот на искра във нощта. 
Само в съня си едва 
да докосвам безкрая надвиснал над нас. 


И отново изричното предупреждение и напомняне, в Чии ръце и благоволение е моята и вашата съдба:

МОЯТА СЪДБА е в ръцете на=в ръцете на Богиня Мат Диана и Иса 

И още една молитвена мантра, с която можем да достигнем и докоснем Боговете ни от безкрая, надвиснал над нас:

В СЪНЯ СИ ЕДВА докосвам=докосвам Бог Исус и Богиня Диана 

В БЕЗКРАЯ НАДВИСНАЛ над нас са=над нас са Богиня Диана и Бог Исуз Бълкарина 

image
 
Затрупваме ви и ви засипваме с тази лавина от Божия информация и Познание от най – висок Божествен ранг и ниво, които са пряко доказателство за Тяхната безмерна Любов към нас – техните генетични деца – Българите!

БЕЗМЕРНА ЛЮБОВ на=ЛЮБОВ на Бог Иза и Мария 

Ще трансформираме и преосветим и отчаяния финален въпрос от правия текст на припева, като го преобразуваме чрез магията на Свещения шифър в реторичен спасителен въпрос: 

Има ли смисъл в това, 
ако няма живот след смъртта? 
Има ли смисъл в това, 
ако няма живот след смъртта?


НЯМА ЖИВОТ БЕЗ=Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Ежуз 

И защото без Боговете ни няма живот, а с Тях имаме Вечен живот и Безсмъртие, заедно с Тях ще влезем и в смъртта и ще я трансформираме в Безсмъртие и Живот вечен с Тях!

СМЪРТ=С МЪТР=Иса и Матара 

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 


И още веднъж:

НЯМА ЖИВОТ БЕЗ=
Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Ежуз 

–––––––––––––––––––––

В
 много от нашите тематични статии Боговете ни са документирали, че след земната смърт 

ЗЕМНА СМЪРТ=Исуз и Мат Мария 

по досегашния временен режим на светоустройството на живот на Земята, всички Души преминават в Божието измерение и биват духовно и телесно регенерирани и възстановявани и поставяни на различните йерархични нива и служби в Божия свят, като започват постоянна работа за поддържане на световете от Време –
 пространствения континиум и обгрижване на своите земни потомци, като напоследък в последните времена са в усилена подготовка по събирането на световете и измеренията и епичните процеси на Съдния ден за всички.  

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана    

Сега с този постинг отговарят на дългогодишните тревожни отчаяни въпроси на потомците си от Атлас.

––
 И още тематична информация в статиите ни:

Сакралната реална езотерика на специалния ден за транспространствени енергиен и физически обмен – Задушница.

http://bezistena.blog.bg/history/2018/05/26/sakralnata-realna-ezoterika-na-specialniia-den-za-transprost.1610314

За да разберете посланията на близките си от Другото измерение  
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/07/za-da-razberete-poslaniiata-na-blizkite-si-ot-drugoto-izmere.1405416

Задушница–специален отрязък от времето, когато чувствените Души прекрачват през преградите на Време – пространствения континиум!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/05/25/.1510719

Посланията от Предците ни – Светиите, които ги смятат за Извънземните,в деня на Задушница – денят на събраните Души в различните измерения!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/03/poslaniiata-ot-predcite-ni-koito-gi-smiatat-za-izvynzemnite-.1549916 


–– И знайте:

Всеки момент, всеки най – малък и най – продължителен отрязък от времето постоянно и неотлъчно, до всеки един от нас са екипът от нашите предходни генетични предци, родители и любими хора, екипът от всякакви специалисти – консилиум, нашите Ангели хранители и пазители, които с безкрайна Любов, внимание и загриженост, водят всеки един от нас по различни пътища и начини към една и съща цел и место, което ще бъде вече тука, на Земята, към нашите общи генетични Родители –  Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Чиито последни новоепохални аватарни проявления са Исус и Мария Магдалена – нашите любящи ни Родители, вече неиздържащи и Те тъй дългата ни раздяла! 

image

И когато умра, ще продължа да живея!
Моята Любов винаги ще те води в трудния ти път! 
Ще бъда Ангелът ти вечно бдящ над тебе на небето,
завинаги над теб ще грее Любовта ми!
 

––––––––––––––––––––––––––––––––
И когато ти четеш, слушаш и пееш
тия думи с нас и с Тях,
влезнал във
песента с омекнала Душа в сълзи ,

знай, че до тебе в тоз момент и за постоянно,
е най – Любимият ти човек, който някога 
е отишъл временно Горе – в другото измерение,
и сега е до теб и плаче с тебе –
твоят Ангел пазител, плачещ от радост,
че съвсем скоро ще се съберем отново 
на тази Земя прекрасна за постоянно! 

И Мария и Исус с нас, Които ще държим здраво за ръцете,
и ще се вкопчиме отчаяно във Тях и няма да ги пускаме,
за да не си тръгват Те пак никога повече от нас!  

ЗА ПОСТОЯННО с нас са=с нас са Богиня Диана и Исуз

ЗА ПОСТОЯННО с нас са на=с нас са на БЕЗИСТЕНА

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме ви в следващия линк изобилна видео –
 информация по темата "има ли живот след смъртта!", като всички примери, хипотези и версии могат да получат верния отговор и намерят пътя към Истината единствено в нашето познание за Боговете ни, синкретизирани и херметизирани във висшата философска езотерична категория Истина!

https://www.youtube.com/results?search_query=АТЛАС+Живот+след+смъртта+

image

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Безсмъртни Светии от Вси Светии, вси Българи, с колективен поздрав – прокламация в тези Велики дни:

Христос воскреси!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ=Исус ВОСКРЕСЕ в
Трахия!

ХРИСТОС ВЪЗКРЪСНА=ВЪЗКРЪСНА Рода от Хан (Кан, Жреци) на Исус

image


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни!




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
28.04.2019 23:47

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725179
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!