Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2019 00:49 - Мощният заряд на тайната, скрита от Извънземните във Великденските яйца и в Розовия Великденски заек
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1752 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 26.04.2019 04:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не може да мине някакво мероприятие или по – важно събитие на Земята, без да нямат в него пръст Извънземните, които вече въобще не се крият, че са ни окупирали абсолютно и тотално и управляват целия ни живот!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=I0fle64w2IU&list=PLa5-aFdApZnKpwXsQN9AemaCgO02ckW2K

Разглеждах снимките на моите толкова далече по разстояния и толкова близки и близо по кръв и чрез Интернет внуци от Америка.

Цялата ни американска рода бяха на няколко дневна Великденска ваканция на атракционния остров Сан Жуан в щата Вашингтон, където на плажа Джаксън бяха включили Кай и Мила – Роуз в традиционното Великденско ритуално шоу "Намиране на скритите Великденски яйца" с участието на култовия Розов заек.
За развлекателната Великденска игра и шоу за големите, прераснала в безкомпромисно оспорвано състезание за децата, ще научите от публикацията на местната преса с обилен снимков материал за мероприятието


SLIDESHOW: 2019 EASTER EGG HUNT AT JACKSONS BEACH SLIDESHOW: Eggs, prizes, hugs at Annual Easter Egg Hunt at Jacksons Beach
https://sanjuanislander.com/photos/event-photos/slideshow-2019-jacksons-beach

Момчетата и момичетата на остров Сан Жуан се хвърлиха по дърветата на плажа на Джаксън на Великденски лов за 1500 ярко боядисани яйца.
Както и през последните 25 години, пожарната асоциация на остров Сан Жуан бе домакин на годишния лов на яйца на Jacksons Beach.
Децата напълниха кошниците си със сварени яйца и си разменяха пластмасовите яйца, които намериха за награди.
Във всяка от четирите секции, организирани по възраст, имаше специално "златно яйце", съдържащо талон за награда за предотвратяване на пожар.

––––––––––––––––––––––––

Мила и батко ѝ Кай като най – малки и неконкурентноспособни състезатели са обирали трохите от трофеите и постиженията на големите, които напълнили по една кошница и кусур отгоре с боядисани Великденски яйца, и въпреки това Кайчо намерил 40 (четиридесет!) яйца, и извън регламента и протокола без да чака съдийската оценка ги подпукал настървено, отървал се временно от вегън – опекунството на майка му, както е видно на кадрите на репортьора, впечатлен от неочакваната постъпка на Кайлър и затова само на него отделил му цели 3 снимки в репортажа, 

image

image

image

пък Мила със заешките розови одежди водила оживен диалог с розовия Великденски заек, доаен и шеф –
 диригент на състезанието,

image

обяснявайки му на техния си език, че тя е исландско – норвежко – американска ашладиска с Български феноменен имплант,

image

и че Българските ѝ дядо и баба знаят тайната на боядисаните Великденски яйца и на Розовия заек, както и на всички зайци!

И защото Мила ни издаде на Розовия заек, че баба ѝ и дядо ѝ от екипа на bezistena.blog.bg са агенти на Извънземните, пък той по неписаните и по писаните американски закони за патриотично възпитание е длъжен да каже (донесе) за тази информация на съответните служби, дори и да е Великденски заек, което позорящо в България деяние в Америка се вменява и счита за висша гражданска доблест и гордост за всички американци, носещо им и добри финансови, служебни и обществени и морални облаги, (като най –
 ярък пример за това са момчетата и момичетата мормони, скитащи зализани и чинно беизразни и фанатизирани из цяла България, да дирят дирите и гените на Свещения граал, Който е златната първосвещена генеалогия на Божието потомство от рода Дуло, за Когото шефовете им знаят отлично, че е в България, каквито информатори са и всички пастори и свещеници протестанти и католици, пред които американците разкриват най – интимните си и сърдечни тайни) – затова ние ще спестим мъките на съответните служби да си бъхтят главите да разшифроват донесената информация, като свършим тази работа сами с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

тъй като нашия небесно – земен екип от действащи агенти на Извънземните работиме само на светло и пред всички, без да криеме нищо!

Рабира се, че преди всичко ще разсекретим зa пореден n + 1 път тайната на Извънземните.

Първо пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

В същия момент на върховно резонно дядово умиление по най – малките ми внуци, по Радио Дарик носталжи прозвуча лирична чувствена дуетна песен за едно момче Джими и едно момиче Джони, които по комшийски се обясняват помежду си.

https://www.youtube.com/watch?v=I0fle64w2IU
Don"t Cry Joni-Live show Conway Twitty and Joni

И защото моите внуци по на две и на една годинка още не говорят на разбираем за големите език когато общуват помежду си, заради традиционното лингва раздвояване между майчиния им Български език и английския на баща им, и най – често баткото Кай упражнява батювите си пълномощия пряко и безпардонно връз постоянно потърпевшата Мила – Роуз, която пък въпреки терора е в постоянно прехласното състояние и синеоко сияние в преклонение пред него и никога няма да се оплаче от батко си дори и на бебешкия им език, ще се прехвърлим на изпятите чувства от отношенията между 15 – годишното момиче Джони и 22 годишния Джимми и ще потърсим задължителното скрито сакрално послание в песента:

Момичето Джони:


Джимми, скажи, ты подожди меня
Я когда-нибудь вырасту, ты увидишь Сохранение
всех моих поцелуев только для вас

Сияйте любовью навсегда.

Момчето Джимми:

Джони была девушкой, которая жила по соседству
Я знаю ее, я думаю, десять или более лет.
Однажды Джонни написала мне записку.
И это то, что она должна была сказать.

Джони:

Джимми, скажи, ты подожди меня 
Я когда-нибудь вырасту, ты увидишь Сохранение 
всех моих поцелуев только для вас 
Сияйте любовью навсегда. 

Джимми:

Медленно я прочитал ее записку еще раз
Затем я подошел к соседнему дому
В тот день ее слезные капли упали,
как дождь
 когда я сказал Джони, что я должен был сказать.

Джони, Джони, пожалуйста, не плачь
Ты забудешь меня, и тебе всего пятнадцать,
а мне двадцать два,
И Джони, я просто не могу дождаться тебя.

...Скоре я покинул небольшой родной город,

Получил мне работу и попытался успокоиться
Но эти слова продолжали преследовать мою память,
Слова, которые сказал мне Джони.

Джони:

Джимми, скажи, ты подожди меня 
Я когда-нибудь вырасту, ты увидишь Сохранение 
всех моих поцелуев только для вас 
Сияйте любовью навсегда. 

Джимми:

Я упаковал свою одежду, и я поймал самолет

И я должен был увидеть Джони.
Я должен был объяснить,

Как мое сердце было наполнено ее памятью

И спросите моего Джони, если она выйдет за меня,
я побежал до дома по соседству
Но все было не так, как раньше!
В этот день мои слезные капли упали, как
дождь
 когда я услышал, что сказала Джони:  

Джони:

Джимми, Джимми, пожалуйста, не плачь!
Вы забудете меня мимо.
Прошло пять лет с тех пор,
как вас не было
Джимми,
я выйду за твоего лучшего друга Джона.


Сюжетът на песента е за 15-годишно момиче Джони (Joni, пеено от Joni Lee), което се влюбва в 22-годишния си съсед Джимми.
Въпреки че Джони моли в любовно писмо Джимим "моля те, да ме чакаш", за да могат те някой ден да се оженят и да го умолява за вярност, Джимми отива в къщата на Джони, за да обясни техните възрастови различия и че сега той трябва да си намери подходяща жена. Джони е разплакана от това развитие на събитията.

По-късно в песента Джимми се отдръпва от Джони и се опитва да намери жената от мечтите си, но думите на Джони ("Джимми, моля, кажи, че ще ме чакаш, ще порасна някой ден ще видиш") изгарят съзнанието му , Минаха пет години и Джими осъзнава, че Джони - макар и седем години по-млада, може би е момичето, което търси цялото време. Джими решава да се върне в родния си град, да потърси Джони и да се опита да започне връзка ... само за да разбие собственото си сърце:

Джони се е омъжила за най-добрия приятел на Джимми – Джон.

Често срещана навсякъде травиална случка между съседски деца, отрасли в близост, когато пораснали вече пътищата им се разделят, въпреки таените и споделени или несподелени съкровени чувства между тях.
В случая лирическите герои са двайсет и две годишния Джимми и комшийчето му петнадесет годишната Джони, която в края на песента е вече 20 годишна девойка и живяла пет годи без вести от бленувания в момиинските ѝ години Джимми, се залюбила с най – добрия приятел на Джимми – Джон, за когото се омъжила! 

Тъжна и затрогваща история, от която всяка нормална чувствена Душа ще пророни сълза или поне ще трепне чувство в нея в съпричастие и на двамата герои.

И защото знаем, че когато от Горе вменяват текста на дадена песен на поета и музиката на композитора,

ПЕСЕН=Бог Иса

ПОЕТ=Богиня Диана

КОМПОЗИТОР=Кан (Жреци) на Богиня Матара и Иза 

за каквито и теми да се говори в текста в правия му текст и каквито и да са официалните герои и субекти и обекти на песента, то в зашифрования ѝ сакрален текст винаги и непременно скритите централни персонажи и субекти на песента са Българските Богове, а сюжетните теми и постановки ни насочват отново към Тях – което ще демонстрираме за пореден n + 2  път:

ДЖИММИ=Ежуа и Диана МаМа=Ежуа и Диана Мария Магдалена 

ДЖОНИ=Диана и Ежуа 

ДЖОН=Диана и Ежуа 

Заплетената чувствена душевна постановка на песента ни декларира категорично, че където и да митарстваме в чувствата и в религиозните и духовните си въжделения, рано или късно, но задължително винаги, ще се върнем пак при Българските Богове, синкретизирани с кода на Свещения шифър веднъж в името на Джони, към която Джимми се връща със чувствата и надеждите си след дългите години на раздяла и на търсене на Любим човек – 

ДЖОНИ=Диана и Ежуа,

и втори път чрез примера с Джони, която който и да е обичала и бленувала по него, рано или късно, но задължително винаги, ще се върне пак при Българските Богове, синкретизирани с кода на Свещения шифър още веднъж в името на новия ѝ Любим Джон!

ДЖОН=Диана и Ежуа 

За това ни предупреждава приживе чрез прорицанието си (прорицание – свеждане от посредник между Боговете и Българите на Божиите планове) Света Ванга, по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и внучка на Свети Васил Левски, като каза, че скоро време всички разделящи и конфронтиращи хората земни религии ще бъдат премахнати в раз и от веднъж и ще въде възстановено най – древното Познание и Учение на Земята – Учението на Разума!

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УТШЕНИЕ на РАЗУМА=на Ежуш и Матара 

––––––––––––––––––––––

Толкоз по сакралния сюжет и тематика, които са категорично ясни в сакралния превод на песента! 

Ето за демонстрация на вездесъщието и всевластието на Божията информация във всички документи, вложени със Свещения шифър тотално в Свещения Сътворенчески Божи Български език, чрез който единствено се разбират тия послания на каквито и езици да са съставени, и няколко пристигнали с повествованието документа :

СЮЖЕТ=Исуж и Диана=Дионисиуж
синкретизираният древен митологичен образ на Българските Богове

ПОСТАНОВКА на=на Бок Иса и Богиня Диана

ПОСТАНОВКА на=на Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана

всичко в света е театрална драматична риалити постановка на Божиите подизпълнители – Светиите от Вси Светии, които всичките са все Техни генетични феноменни жречески потомци и Българи от рода Дуло и наши генетични предци и родители и близки, временно преминали в невидимото Божие небесно светейшо служение! 

МИТАРСТВАМЕ при=при Богиня Диана Мат Мария и Иса 

КАТЕГОРИЧНО ЯСНИ са=КАТЕГОРИТШНО ЯСНИ са=Кан (Жреци) на Диана и Исуш от Трагия

Това бяха основната част от задължителните скрити сакрални послания в песента:

СКРИТИ ПОСЛАНИЯ за=за Диана и Исус Българина

И понеже вече с нас постоянно е и Техният Син, Божият Син, Човешкият Син, ето и Неговото присъствие в песните, което все повече ще се увеличава и чувства до времето на скорошното Му Явяване с Боговете ни!

СКРИТИ ПОСЛАНИЯ В ПЕСНИ за=за Сина на Богиня Диана и Бог Исус Бълкарина

Божият Син, Човешкият Син, е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена  Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им  проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си  

Ще разсекретим и топонимните и другите закодирани документи от встъпителната овертюра на постинга, където говорихме за дъщеря ни Лада и за американската ни рода, които бяха на няколко дневна Великденска ваканция на атракционния остров Сан Жуан в щата Вашингтон, където на плажа Джаксън бяха включили Кай и Мила – Роуз в традиционното Великденско ритуално шоу "Намиране на скритите Великденски яйца" с участието на култовия Розов заек на Великденски лов за 1500 ярко боядисани яйца, както и за специалното "златно яйце".

Ето разсекретено семейното досие на американската ни рода, които където и да са скитали по света, задължително са от нашия Български Божи род:

АМЕРИКАНСКА РОДА от=от Кан (Жреци) на Иса от Дракия и Мария 

ОТ НАШИЯ РОД СА=РОД на Диана и Исуш

ВАКАНЦИЯ с=ВАКАНТСИЯ с=с Бокиня Диана и Иса

АТРАКЦИЯ=АТРАКТСИЯ=Диана и Иса от Тракия

остров Жуан=остров Ежуа

ЩАТ=Ешуа и Диана

ВАШИНГТОН=Богиня Диана и Ешуа 

ДЖАКСЪН=Кан (Жрец) на Диана и Исуж 

Ето и тайната на съчинения от Българските жреци – култиватори и цивилизатори на разселените по света тракийски племена, Великденски ритуал "намиране на скритите яйца", и вменен им за висша религиозна и етносна сакралия с това наименование, за да пренесат чрез него през вековете, разстоянията и изпитанията и превратностите на събитията и живота им имплантираната в ритуала свещена Българска Божия информация!

Най – напред тайната на култовия Великденски обект на обрядно преклонение в Християнството – яйцето:

ЯЙЦЕ=Яйсе=Йеся=Иса

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ=Диана и Иса 

БОЯДИСАНО ЯЙЦЕ=Богиня Диана и Исус

и която свещена типова категорийна анаграмна комбинация винаги ни води в първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена в Ямбол, конфиденциално херметизиран като Олямб, Олимб, Олимп:

БОЯДИСАНО ЯЙЦЕ=БОЦИСДАН=БОСИСДАН=БЕЗИСТЕН  

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес   

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, от които са гърците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни! 

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena   ––

посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙЦА=НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙТСА=
НАМИРАНЕ на Кристос и Диана=
НАМИРАНЕ на Исус от Тракия и Диана  

НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙЦА=НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙТСА=
на Матара и Кристос=на Матара и Исус от Тракия 

Разсекретяваме и тайната на премиалното златното яйце, което е езотеричният биологичен символ на първосвещената Божия родова династия Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена: 

ЗЛАТНО ЯЙЦЕ=ЗЛАТНО ЯЙТСЕ=Дуло от Диана и Исуз

Ще отдадем заслуженото внимание и уважение и на култовия розов Великденски заек, доаен и шеф – диригент на Великденските празници и тържества на римо – католическите християни и протестантите, както и на състезаниео на брега на Джаксън, като разкодираме свръхсекретното му закодирано лично досие за да го разконспирираме и него и го извадим от анонимното му комуфлажно неангажирано проявление !

РОЗОВ ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЕК=Кан (Жрец) Зар (Цар) от Бокиня Диана и Исуз Балк (Българина) –
разсекретеното досие на розовия заек документира това, което и очаквахме, че тази организационна роля на ритуален шеф – диригент и доаен, обезателно се изпълнява от посветен Българин от жреческо – царския Божи род Дуло под конспиративно прикритие!

ДОАЕН=ДОЕНА=Диана 

ШЕФ ДИРИГЕНТ=Богиня Диана и Ешуа от Трагия

И не само този шеф, ами и всички шевове, са от Двамата върховни Шефа:

ШЕФ=Бог Ешуа

ДВАМАТА ШЕФА=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Какво казва официалната Википедия за този Великденски ритуал?
Правим справка в английската Вики с помощта на Гугъл преводач:

Ловът на яйцата е игра, по време на която се крият декорирани великденски яйца за децата и те ги търсят.
Истински сварени яйца, които обикновено са боядисани или боядисани изкуствени яйца, изработени от пластмаса, пълни с шоколад или бонбони , или опаковани с фолио яйцевидни шоколади с различна големина, са скрити на различни места.
Играта често се играе на открито, но може да се играе и на закрито.
Децата обикновено събират яйцата в кошница.
При приключване на лова могат да бъдат раздавани награди за различни постижения, като например най-голям брой събрани яйца, за най-голямото или най-малкото яйце, за най-много яйца от определен цвят, утешителни награди или други награди .
Ако се използват яйца, пълни с конфети, останали от Mardi Gras, може да последва битка с яйца.
Яйцата се поставят с различна степен и сложност на укриване, за да се достижими за деца от различни възрасти и нива на развитие.
В южногерманските народни традиции е било обичайно да се добавят допълнителни препятствия в играта, като се поставят в труднодостъпни места сред коприва или тръни .

image

Една жена крие великденски яйца за деца в предучилищна възраст, за да ги открият.
Тя внимава да не направи тяхното местоположение и извличане твърде трудно.

Яйцето е символ на възраждането на земята в предхристиянските празници на пролетта. Но самото великденско яйце беше определено от ранните християни като великденски символ на възкресението на Исус : символът на яйцето беше оприличен на гробницата, от която се е издигнал Христос. 
Най – рано от 17 – ти век е известна идеята за Великденския заек да донесе великденските яйца.
Новината на въвеждането на великденски яйца в Англия се доказва от встъпителната лекция на Хаусман като професор по латински в Университетския колеж в Лондон през 1892 г., в която той казва: "В Германия по време на Великден те крият оцветени яйца в къщата и градината, кото децата могат да се забавляват в откриването им". 

Ще продължим с разкриването на секрета на оцветените яйца с превода на самия Български израз, както и на израза ови пиктас за оцветени/боядисани яйца на латински език, по който проф. Хаусман е спец:

ОЦВЕТЕНИ ЯЙЦА=Богиня Диана и Ицуц=Богиня Диана и Исус 

ОЦВЕТЕНИ ЯЙЦА=ВЕЦИЦТЕН=БЕЦИЦТЕН=БЕЗИСТЕН

ОВИ ПИКТАС (лат)=Бог Иса и Бокиня Диана

Преподобният Мери Джейн Пиърс Нортън, помощник генерален секретар на министерствата на лидерството в Генералния съвет на Ученичеството , заявява, че „има нещо, което трябва да преследваме яйцата, точно както бихме могли да отидем да ловим Исус в гробницата. че жените са имали, когато първо стигнали до гроба и открили, че Исус вече не е там. "
Традиционно играта се свързва с Великден и великденски яйца, но също така е популярен с рождени дни на пролетното време. 
Ловът на яйца е предмет на Книгата на световните рекорди на Гинес ;
Хомер, Джорджия , Съединените щати е регистриран през 1985 г. с 80 000 намерени яйца в град от 950 души.
–––

Става ни ясно,

СТАВА НИ ЯСНО за=за Богиня Диана и Исус

СТАВА НИ ЯСНО за=за ВИСАСТАН=за БИСАСТАН=за БЕЗИСТЕНА,

че нито на проф. Хаусман, нито на преподобният, нито на Хомер от Джорджия, ако ще и 8 милиона яйца да намери – не им е ясно и че не знаят тайната на Великденските яйца, която ние разкрихме за посветените Българи и вашата подготовка за скорошни епични епохални събития, щом като от Горе ни спускат с такива компресирани темпове тази свръхсекретна сакрална информация и ни разрешават да я публикуваме !

От материалите в другите Википедии ще разсекретим само наименованието на ритуала в полската църква – Swiеconka:

Swiеconka=ШВИЕЦОНКА=ВОК ЕШОЦ=Бок Ешус

Във Википедия е дадена тази снимка за търсене на великденски яйца от християни в Китай, който ви представаме заради демонстрацията на вездесъщието на Българския кръстнически топонимен печат в целия Китай, жигосал неизтриваемо цялата китайска цивилизация със сакралната Българска Божия информация!

image

Търсене на Великденски яйца в Вуси (1934 г), провинция Дзянсу, град около река Яндзъ и езерото Тай, съседен на град Чанжу на запад и Суджоу на изток, и граничи с провинция Цеджан на юг. 

ВУСИ=Бог Иса

ДЗЯНСУ=Диана и Исуз 

ЯНДЗЪ=Диана и Иза 

ТАЙ=Диана

ЧАНЖУ=ТШАНЖУ=Диана и Ежуш

СУНДЖОУ=Диана и Исуж

ЦЕДЖАН=Диана и Ицуж

В следващия ни постинг ще продължим с безкрайните Български сакралии в Китай, за разкриването на които ако впрегнем в работа всички милиард и колко още са китайци, ще им трябват десетилетия за разсекретяването им, като всички китайци ще придобият висши академични степени на трудовете си!

 

Нашият ритуален лов на Великденски яйца и на сакрални Български Божии слова ще завършим с пасаж от тематичната ни статия:

Шифрованият документ,който открихме във Великденското вселенско яйце на стартова площадка на машина на времето на пирамидата Боровец в Олимп,Олимб,Имбол,Ямбол
http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/24/.1448309

...В хода на изследването дойде и следващата езотерична стойност на яйцето – истината, като и в този висш категориен символ пак са Те лесно разпознаваеми:

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ=ИСТИНА=Иса и Диана 

РАЗПОЗНАВАЕМИ=Бог Изуз и Богиня Мария 

Преклонете си и се възхищавайте на магията и Божествената математическа точност и постройка на Свещеният Български език!

Пропуснахме да посочим няколко зашифровки на БОЯДИСАНО ЯЙЦЕ на другите езици. 

БОДИСАНО ЯЙЦЕ=Богиня Диана и Исуц=Богиня Диана и Исус 

МАРГОТУ АРАУТСА (баски)=Мария Диана и Иса от Тракия

СЬОН ТРУНК (виетн)=Иса от Тракия

ВЕРВИТУД МУНА (ест)=Бог и Богиня Диана Матара 

БАННА МОТТЕ (каннада)=Богиня Мат Диана 

ПАЙТА ХУА (маор)=Бохиня Диана 

ПАИЯХИ АНДИ (маратхи)=Бохиня Диана

БУДСАН ЮНДОХ (монг)=Бох Тати Иса

ФЕСТЕТ ТОИЯШ (унг)=Тати Исуш и Богиня Диана

МААЛАТТУ МУНА (финл)=МаМа Диана Дуло=Диана Мария Магдалена Дуло –родоначалник на Дуло 

ОЕУФ ПАЙТ (френ)=Бог и Богиня Диана 

ПАНТИ АБАЦДЕСЕ (хаити)=Богиня Диана и Бог Отец Иса 

СИТРИТА АНДИ (хинди)=Иса и Диана от Дардания
древно наименование на голяма географска област в България на Балканите


ОВИ ПИКТАС (лат)=Бог Иса и Бокиня Диана –
ето голямата тайна и мистика, която търсят католиците на запад, като крият големи яйца на Великден по градините и дворовете си, съдържащи късмети

И пак питаме и препращаме търсещите и жадуващите истината за яйцето, истината от Яйцето, яйцето от Истината –

ЯЙЦЕТО от ИСТИНАТА=ЯЙЦЕТО от Иса и Диана

Има ли нещо да не сте разбрали?
Ако има неразбрали, но с добри намерения да научат истината за Свещения Български народ и език, отидете отново в ръководството и А – Бе – то на  Свещения шифър, и не търсете тия истини в религиозните книги, нито търсете религия в нашите документи –всичко при нас е нечувана и невиждана досега информация за реалните и рационални, свръхестестествените и най – естествените Български Богове Исус и Диана и Техните Светии, всичко при нас е реална Истина и Познание, от които зависи фатално живота ви! 

ИСТИНА И ПОЗНАНИЕ за=за Богиня Диана и Исуз

ИСТИНА И ПОЗНАНИЕ за=за ПИЗИСТЕНА=за БЕЗИСТЕНА
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Накрая ще разкрием тайната на мощния заряд на тайната, скрита от Извънземните във Великденските яйца, която тематика е и името на нашия постинг:

МОЩЕН ЗАРЯД на=МОШТЕН ЗАРЯД на=на Ешуз и Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  
bezistena и Светии от Вси Светии, вси с Великденски яйца!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни!

 







Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
25.04.2019 01:00

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727910
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44374
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!