Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2019 00:42 - И отново окупиралите ни Извънземни ни изпращат екстремално риалити послание, кодирано в трагичния инцидент в планината Якубица
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2831 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 04.04.2019 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След серията послания, които ни изпратиха разконспириралите се сами Извънземни в екшън филма “Те живеят, ние спим“ и в признанията им, че астероидът Oumuamua е техен огромен космически кораб на показен демонстративен страж около Земята чрез двата им съответно едноименни постинга, сега те ни изпращат екстремално риалити послание, кодирано в трагичен инцидент в планината Якубица в Македония.

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=-bTpp8PQSog


Предлагаме ви краткото съобщение, върху което след това ще разсекретим вложените в него основни кодирани документи за нашата екстренна превенция и просвещението и подготовката ни за тяхното скорошно дебаркиране в нашето измерение.
   
image

image

Самолет се разби в Македония, загинали са 4-ма българи

https://www.kmeta.bg/samolet-se-razbi-v-makedoniya-zaginali-sa-4-ma-bulgari

Четиричленно българско семейство загина след като малък самолет се разби край планината Якубица в централната част на Македония. 
Днес следобед в 17:16 ч. летателната машина, пътуващ от Охрид за София, изчезна от радарите.
Телата на четиримата загинали - майка, баща и двете им деца, са намерени, съобщи БНР като се позова на Гражданската въздухоплавателна служба. Те са български граждани.
Самолетът е паднал край местността Солунска глава - най-високият връх на планината Якубица. Машината е тип Чесна П210Н.
Поради лошите метеорологични условия пилотът е поискал да кацне в Скопие, но след кратко време е поискал разрешение да продължи към София.
Преди да изчезне от радарите пилотът е съобщил, че има силни турболенции.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Посланията от документите ще разсекретим с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

За просветените ни приятели ви предлагаме тези безплатни очила за постоянно носене, които виждат всичко и с които да разкривате веднага всички светоустройствени тайни и познавате Извънземните, които са Боговете ни и себе си, както и да различавате добрите от злите участници в Божията риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", в която видно от името ѝ, главни действащи лица и герои сме Б/българите – добрите и праведните и лошите и злодеите!

image
Паролата за активирането на всевиждащите очила е изживявана Любов!

За разобличаване и за ужас на временните господари на света ще разкрием на тях и на вас, че всички сме безропотни марионетки и изпълнители не на тези извънземни, каквито ги представят непосветените, а на истинските Извънземни, които ги пишем и с главна буква дори, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !       

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
  
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! 
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Четиричленно българско семейство загина след като малък самолет се разби край планината Якубица в централната част на Македония. 

Отдавна сме разсекретили документите със сакралната етимология на изконната Българска територия и население Македония, които разкодирани документи са и нашия нотариален акт за Българска Божия неприкосновена земя на Македония, парафиран и легализиран в Божията небесна светейша канцелария!  

МАКЕДОНИЯ=МАКЯ ДЕОНИ=Макя (Майка на македонски, сиреч Български) Диана=Майка Диана  

МАКЕДОНИЯ на=на Кан (Жреци) на Ма (Богинята Майка) Диана

Днес следобед в 17:16 ч. летателната машина, пътуващ от Охрид за София, изчезна от радарите.

ОХРИД=?

Нека сега задружно станем свидетели на комичните и смехотворни наивистични напъни на разбългарените и посръбчени анти – български македонски етимолози, да обясняват произхода и значението на името на този древен изконен Български град с помощта и инструментариума на десакрализираната опростачена първосигнална простосравнителна травиална етимология, създадена от заговорниците срещу Българите за да скрива от търсещите имплантираните в тия имена и думи Български Богове и изконните Български родови сакралии!

Според легендата името на града произлиза от възклицанието „Ох, рид!“ на цар Самуил при въздействието на градската панорама.
От възклицанието произлизат названията 
ОхромМехромОхрид.
За пръв път името Охрид се среща в хрониките на 
Четвъртия Константинополски събор от 869/870 година. 
Иван Снегаров приема, че името Охрид е видоизменена славянска форма на старогръцкото Лихнина от Хрид (рид) – град на рида.
Ст. Симич го свързва с простонародния израз „во рид“ – „на рида“.

Голямо охкане, пъшкане, възклицания и първосигнални простосравнителни стъгмистики на македонските етимолози само и само да не се усетим, че името на Охрид е елементарна обратно записана анаграмна комбинация от името на Земния Рай Тракия и че тези места са изконни територии от Сътворенческия Земен Рай Тракия, за което свидетелстват автентичните документи, че в дълбоката древност Тракия обхващала  територията между Дунав, Черно море, Древна Македония и Илирия –свещена Българска територия съвпадаща с територията на Одриското царство (Българското царство) между 5 и 1 в. пр. Хр., на което царство столица е бил Ямбол.

ОХРИД=ДРОХИ=Драхия=Тракия 

ОДРИСКО ЦАРСТВО на=ЦАРСТВО на Иса от Дракия 

ОДРИСКО ЦАРСТВО на=
на Царе на Богиня Диана и Кристос=
на Царе на Богиня Диана и Исус от Тракия 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария 

За слабо успокоение на македонските сърбомански етимолози ще им кажем, че и Българските им колеги, работещи по порочната методика на десакрализираната етимоложка наука, са също толкова далече от истината за името на този изконен свещен Български град, (както и за всички други градове и селища) както за съжаление са далече от истината и независимите добросъвестни Български лингва археолози, които са истински Български патриоти, начело с Павел Серафимов – Спароток, към когото питаем и храним най – добри чувства и го благославяме с Любов, защото е  високопосветен читав Българин и истински родолюбец, и който е окепенчен с високомерни нарцистични капаци за истинската сакрална етимология на Свещения шифър, което обстоятелство не спира неговата плодотворна дейност в различни посоки, но му туря категорични спирачки и ограничения за движение в посоката Нагоре !

Ето още веднъж Истината за това и за всички други имена:

ИСТИНА ЗА ИМЕНАТА от=от Исуз и Мат Диана

ИСТИНА за=за Иса и Диана 

image 

Официалните документи съобщават още, че най – старото население на областта са били бригите (другото име на фригите) и илирийските енхелейци и че за пръв път като селище на това място се споменава Λυχνιδός (Лихнидос), което в миналото се намира на пътя Виа Егнация.

Свещена информация и безапелационен нотариален акт за изконна собственост на Българите, устояли на цензурата благодарение на Свещения шифър, които документи разсекретяваме сега:

( в този момент – 21:56 часа на 03. 04. 2019 по Бг радио ни поздравиха от Горе с култовия марш на археолозите/лингва археолозите – 

https://www.youtube.com/watch?v=-bTpp8PQSog
Indiana Jones Theme Song ,

от филма "По следите на изчезналия кивот" – като тази отметка правим за вас, за да се убеждавате, че всичко в нашия блог се продуцира, инсценира, режисира и публикува Свише, както и живота на всички ни и всички събития и процеси в света, и да бъде за ваше насърчение в нашето общо с вас свещено дело и мисия!)

От нашите документи знаете отдавна, че култовите фриги, които били бриги, са Бирги – те, Баргите – което име е едно от емблематичните официални документирани древни имена на Българите!  

ФРИГИ=БРИГИ=БИРГИ=Бърги=Бурги=Борги=Барги
 Българи

АНХИЛИЙЦИ=АНХИЛИЙТСИ=Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Иса 

Λυχνιδός=ЛИХНИДОС=Диана и Иса Хала (Змей)

Λυχνιδός=ЛИХНИДОС=Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Иса 

Λυχνιδός селище построено от=ЛИХНИДОС селище построено от=
селище построено от Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Иса 

ВИА ЕГНАЦИЯ=БАГ ИЦА=
Бог Иса 

През 355 г. пр. Хр. Филип II превзема от илирийците Линкестидос, територията, източно от Преспанското езеро и разширява владението си до брега на Охридкото езеро. През епохата на елинизма Лихнидос става град, в който се заселват и гръцки колонисти.
През III–II век пр. Хр. Лихнидос е център на планинския регион Десаретия, който се простира от река Девол на запад до границата на Лихнидос на изток и на север до територията на дарданите.
По това време са изградени агора, гимназион, булевтерион, храм на богинята  Исида  и античният театър.
В античния театър се провеждат и гладиаторски борби, и борби с животни.

ЛИНКЕСТИДОС=Кан (Жреци) на Дионисиус – 
синкретизираният древен митологичен херметичен образ на Българските Богове 

ЛИНКЕСТИДОС=Кан (Жреци) на Диана и Исус

ДЕСАРЕТИЯ=Друиди (Жреци) на Иса=Народ на Диана и Иса 

ДЕВОЛ=ДЕВОЛ + Н (кодировъчен елемент)=ДЕВОЛН=Довелн=Довилин=Добилин=Дъбилин – 

едно от древните емблематични имена на Ямбол, което пък заедно с името Ямбол е сакрална анаграмна производна на едно от най – древно познатите имена на Българските Богове Демиурзи с календарната животинска змейска символика с 12 рептилски синонима, преминала в сакрална херметична хералдика на техните феноменни генетични потомци от Божия жречески род Дуло – Българите!

ДЕВОЛ=ДЪБИЛИН=Богиня Диана Ел (Змей)

ЯМБОЛ=Богиня Ма (Майка) Ел (Змеица)

image

Свещеният щифър безапелационно указва Чий е храмът на богинята Исида и античният театър:

ИСИДА=Иса и Диана  –
поредният синкретизиран сдвоен херметичен образ на Българските Богове

АНТИЧЕН ТЕАТЪР на=ТЕАТЪР на Диана и Ешуа 

АНТИЧЕН АМФИТЕАТЪР на=ТЕАТЪР на Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуа 

АНТИЧЕН АМФИТЕАТЪР на=на Друиди (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуа

навсякъде античните амфитеатри са строени от Българските жреци – феноменни строители, и не са места и касапници, както ни ги представят фалшификаторите на сакралната Българска история, за провеждане на гладиаторски борби и борби с животни, а са святи и чисти преосветени места – светилищни енергийни съоръжения и храмове на Българските Богове, на които в общи колективни ансамблови песни и танци жреците – оператори на тия мултифункционални високотехнологични съоръжения за производство на духовни и материални блага и за творене на чудеса, са активирали своите феноменни свръхестествени дарби и са задоволявали духовните, здравните и материалните потребности на Българите!


Телата на четиримата загинали - майка, баща и двете им деца, са намерени, съобщи БНР като се позова на Гражданската въздухоплавателна служба. Те са български граждани.
Самолетът е паднал край местността Солунска глава - най-високият връх на планината Якубица. Машината е тип Чесна П210Н.  

Разпечатваме поредния неизтриваем печат от Българските кодировчици и кръстници, с който са жигосани неизличимо основните географски обекти в изконната българска земя Македония: 

Якубица (на македонска литературна нормаЈакупица) или Мокра планина е планина в централната част на Република Македония на юг от Скопие. На изток достига до долината на река Пчиня, граничи и с река Треска.

ЯКУБИЦА=БУК ИЦА=Бок Иса 

МОКРА ПЛАНИНА=Ма (Богиня Майка) Болкария

МОКРА ПЛАНИНА на=ПЛАНИНА на Кан (Жреци) на Мария 

ПЧИНЯ=Бог Ешуа 

ТРЕСКА=Иса от Тракия 

ЧЕСНА=ТШЕСНА=Диана и Исуш=Дионисиуш

image

Разсекретеният регистрационен номер на катастрофиралата Чесна документира поредната от безбройните сакрални анаграмни комбинации от Божиите имена:

D – EUIB=BU DIE=Богиня Диана  

Поради лошите метеорологични условия пилотът е поискал да кацне в Скопие, но след кратко време е поискал разрешение да продължи към София.
Преди да изчезне от радарите пилотът е съобщил, че има силни турболенции.

СКОПИЕ=ПОК ИС=Бок Иса

СОФИЯ=ФО ИСЯ=Бог Иса
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

По този начин Боговете Демиурзи съставят динамичния сценарий на екстремалната риалити транс – епохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и възлагат основните роли в нея все на своите генетични жертвени потомци – Б/българите, разделени на двата екипа на добрите и лошите и всякакви помежду тях герои, и дърпат конците на участниците в театъра, както в този екстремален и трагичен сюжет с катастрофиралия самолет, като както винаги и сега, цялото семейство изпълнили ролята си прилежно по Божия сценарий да напишат с живота си това кодирано послание за нас, преминават възкресени и регенерирани в Божието измерение и заемат полагаемото им се место на съответното ниво в Небесната йерархия.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на bezistena с Небесните постановчици 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов
 






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.04.2019 00:46

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721436
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!