Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2019 00:56 - Да го духат бедните! – категорични са Римските сенатори!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2661 Коментари: 1 Гласове:
15

Последна промяна: 01.04.2019 03:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Римският сенат гласува и реши единодушно :
– Да го духат бедните!
Само че нашите парламентарни репортьори бяха на местата си и запечатаха не само всичко, което се виждаше, но и това което не се виждаше от непосветените!

image

image


image

Този резултат от парламентарно гласуване, приет с пълно единодушие, е кадър от работен ден на сенаторите в Римския сенат, който нашата камера засне при един от воаяжите ни през времето и през пространството с машината на времето през 2 век от Новата ера в Римската империя, репортаж от което пътуване ви представяме в клипа

https://www.facebook.com/DokumentalniFilmi/videos/1356904191061232/UzpfSTEwMDAwNjk4NDYxODM2MjoyMjgzODkzNDU4NTIwMTE5/?id=100006984618362&sk=wall

Фактически нас ни интересува не какво гласуваха и приеха сенаторите, а какви са сенаторите в Римския сенат и къде се е намирал той.

Официалният отговор на тези въпроси е, че Римският сенат се е намирал в Рим на Ботуша на Апенините, който е бил столицата на Римската империя. Обаче така твърди официалната наука история, която е написана и съставена от победителите и унищожителите на Римската империя и в която новоепохална история централно място заема Римската империя...

Обаче...!

Обаче след като победителите и унищожителите на Римската империя пишат историята, то абсолютно логично е, че те задължително ще я напишат тотално фалшифицирана и манипулирана, каквато и са я написали.

Обаче...!


Обаче във всичките наши статии с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

изнасяме безапелационни и неопровержими документи и доказателства, че толкова охулваната, оплюваната и анатемосвана т. нар. "Римска империя" е всъщност Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана временно на книга след 1000 години и вече за 1500 години като никога не състоявалата се "Римска империя" в този ѝ познат формат, вид, локализация, персонажи, характеристики и проявления, а всичките ѝ феноменни духовни и материални достижения и чудеса, необясними и непостижими и досега, са дело на феноменните жреци от новоепохалната генерация на рода Дуло от генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Първи император и основател на Свещената Българска империя е Кан и Цар Авитохол, живял според Именника на Българските Канове (Жреци) и Царе 300 години от 33 до 333 година.

Ето за пореден път разсекретеното досие на Кан и Цар / Канцар / Кансар / Кесар /Кайсер
 – Император Авитохол, който е Свети Павел: 

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.    

image  
Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.     

image         


Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум, 

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

  image

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  
През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен. 

   
Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел", "безистена и Авитохол", "безистена и Трифон Зарезан", "безистена и Граф Сен Жармен", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила",  "безистена и Свети Николай Чудотворец"  
––––––––––––––

Локализирахме категорично коя е и къде се намира истинската столица на Римската империя, която е Свещената Българска империя, въпреки тоталните фалшификации на поробителите и унищожителите ѝ – данайо=юдео=византийците=фанариотите по време на дълбоко скриваното първо византийско робство на България (518 – 681), второто византийско робство (1018 – 1187), инициираното и управлявано пак от тях турско робство и фашизма и бандитския див юдео – ционистки капитализъм и псевдо – демокрация по сценария на злодейския план Ран и Ът, който е малка невинна част от перфидния всеобхватен план Калерги на юдео – ционистите за окончателното затриване на Българите.

Временно глътка въздух Българското Божие племе – стадо овце, обградено от хищни вълци (а те обградени в невидение за нищите им нефеноменни  сетива от Светейшата ни армия!), пое в краткия период за времето на тъй оплювания социализъм и конкретно при Тодор Живков, който балансираше по ръба на бръснача между западния и съветския юдео – ционизъм и болшевизъм в полза на спасението на народа си.

Още косвени, но пък безапелационни документи, доказващи че България и Тракия е истинския Рим, са съхранени в невежие за поробители ни в официалното административно наименование на Българската православна общност в Османската империя в сегашните ни земи – Рум миллет (общност), Millet-i Rum  Общност Рум, което наименование означава Общност на Рим!
Членовете на тази общност имали общо име – ромеи – Рома, сиреч римляни!

Същата сакрална информация е архивирана и в името на васалната Българска провинция Източна Румелия, която обхваща точно свещените земи на Тракия и царството на Одрисите, чиято столица официално е Ямбол:

ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ=ИЗТОТШНА РУМЕЛИЯ=Рим на Дуло от Диана и Изуш 
 
ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ=РИМЛЯНИ ТЕО ИЗУЧ=Римляни на Диана и Изуч 

А преди да станат Рум, Рим, Ромеи, етимоложкия прототип на тия имена е на Мария:

МАРИЯ=РИМАЯ=РИМ=Рум=Ромеи

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега да се върнем пак в пленарната зала на Римския сенат и да разсекретим документите по тази тема, които ни подадоха самите сенатори:

image
 
ROMANUS SENAT=MATAR ESUS=Матара и Исус

ROMANUS SENAT=SENAT MORA SU=SENAT на Мария и Иса 

ROMANUS SENAT на=на Сенатори на Иса и Ма (Богиня Майка)  

И още веднъж кои са и къде са Римския сенат и Римските сенатори от Българските документи на Български език (като и предните документи също са Български, но закодирани със Свещения шифър в жреческия служебен латински език, дериват от Свещения Български език) :

РИМСКИ СЕНАТ на=СЕНАТ на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

РИМСКИ СЕНАТ на=на Кан (Жреци) на Исус и Матара  

РИМСКИ СЕНАТОРИ=Кан (Жреци) и Саре (Царе) от Иса и Матара 

РИМСКИ СЕНАТОРИ=Кан (Жреци) от Рода на Исус и Мария

РИМСКИ СЕНАТОРИ=Кан (Жреци) Одриси на Иса и Мария 

РИМСКИ СЕНАТОРИ=Кан (Жреци) на Иса в Рим от Одриси
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След като са гласувани и приети в Римския сенат, който е Безистенът в Ямбол, тези документи са преведени абсолютно точно 1:1, парафирани и легализирани са в деловодството на Божията канцелария и са обнародвани в Божия Държавен вестник, който е Техният наш блог!

Вижте:

ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК на=
на Богиня Диана и Бог Кристож=
на Богиня Диана и Бог Ежуз от Тракия

ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК на=
на Кан (Жреци) Братя от Богиня Диана и Ежуз

ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК на=
на Кан (Жреци) Братя от БЕЖИСТЕНА=на Кан (Жреци) Братя от БЕЗИСТЕНА

Божият Държавен вестник, който е Техният наш блог, се съставя и печати в първосвещения Божи храм Безистена, който е и Римският, сиреч Ямболският сенат, в който се коват световните закони и се разработва и управлява сценария за трансепохалната риалити свръхекстремална епична драматизация "Българите и човешката цивилизация", чиито финални сценки вече се доиграват!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Римски сенатори, всички Светии от Вси Светии, всички все Българи, наши феноменни Предци и Родители временно в невидимо транспространствено служение
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.03.2019 01:16

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658543
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!