Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2019 01:28 - Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3107 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 06.01.2020 01:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изнасяме поредното косвено доказателство за посветените ни читатели в нашия блог за сакралния първосвещен статут на Безистена и на ямболските династи от Дуло, сега във временния управленчески елит и богаташката върхушка на Ямбол и масони с Божествен произход в невежие!

image
 
Скулптура на фримасон с делфин в центъра на Ямбол пред Безистена https://www.youtube.com/watch?v=fSRtKdjJMXA&t=434s


В
 нашия блог предоставяме преизобилна информация за статута на Ямбол, Безистена и Ямболии в 1250 статии с тематика за светоустройствените тайни, като сега с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

разсекретяваме за пореден път тайната на култовите фримасони:

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария

където Бог Иса и Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло
 

Още информация за скулптурата ви предлагаме в публикацията на един мастит ямболски писател, оригинален и самобитно уникален мислител и философ – Любомир Котев, главен редактор на всекидневника "Делник" – задължително елитен потомствен представител на Българския Божествен жречески феноменен род Дуло!

Скулптурата „Опознай себе си” – път към себепознанието
http://delnik.net/скултурата-опознай-себе-си-път-к/

ДЕЛНИК=Кан (Жреци) от Дуло 

И в благодарност на Любо за интересната публикация от събитието, ще разкрием неговия задължителен жречески произход, генезис и статут на посветен феноменен потомък на нашия общ Праотец и Родоначалник на новоепохалната генеалогия на рода Дуло от феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена – Свети Павел, който е продуцент и вдъхновител на този проект и присъства лично на тържественото откриване със законна бащина и дядова радост и гордост от пра...правнуците си, всички негово феноменно семе, изпълняващи безприкословно волята и сценария му!  

КОТЕВ=Кан (Жрец) на Богиня Диана 

ЛЮБОМИР КОТЕВ=Кан (Жрец) от Павел от Матара  

image

   
Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници – Константин Велики.    

image 
   
Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.     
Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел","безистена и Авитохол", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила", "безистена и Свети Николай Чудотворец" 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим няколко от основните документи и послания от тържественото откриване на скулптурната пластика, поставена непосредствено до първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена в родния град на Боговете – 
Олимп, който истинският Олимп обаче е Импол/Иампол/Ямбол . 
 
Описателно –
 обяснителните визуални наименования на композицията са "Мъж прегърнал делфин" и  "Мъж и делфин в обща прегръдка", което в превод ни съобщава за :

МЪЖ ПРЕГЪРНАЛ ДЕЛФИН=Българин от Дуло на Бог Ежуа и Мария 

МЪЖ ПРЕГЪРНАЛ ДЕЛФИН=Българин от Ежуа и Мария от Дъбилин 

image

И ето конкретно кой е този Българин от Дъбилин, което име е едно от основните древни имена на Ямбол:

МЪЖ И ДЕЛФИН В ОБЩА ПРЕГРЪДКА=
Павел Кан (Жрец) от Богиня Мадара Диана и Бог Ежуш от Трагия 


И се качваме на следващото посвещенческо стъпало и ниво на познанието на Божиите тайни, като разкрием истинския Адресат, Субект и Обект на култовата максима "Познай себе си!, която е наречена за име на скулптурата:

image
 
image

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ СЕБЕСИ=ПОЗНАЙ Сабазий

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ СЕБС=ПОЗНАЙ Зевс 
 

като сега вкупом двамата култови древно – Български езически Богове ще разкрият самоличността си, както са го правили много пъти в блога ни:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сабазий=ПОЗНАЙ Зевс=ПОЗНАЙ Бог Исуз – 

защото Боговете Сабазий и Зевс са митологичните конфиденциални херметични образи на Българския Господ Бог Отец Исус Демиурга!

След като познахме нашия Господ Бог Отец Исус в култовата просветителска повеля, на следващото ниво ще познаем и Неговия с Мария Магдалена син Павел:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса 

Така вече познали нашия Господ Бог Отец Исус и Неговия син Павел в култовата просветителска повеля, на следващото висшо посветителско ниво ще познаем и Божият Син!

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса – 

познайте Божия син, Човешкия Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

За всички тези върховни просвещения за скорошни предстоящи глобални епични събития подготвяни от трансепохални времена за нас в днешно време, бе изработена и поставена на това място тази скромна "масонска" скулптура!

МАСОНСКА СКУЛПТУРА на=на Сина на Ма (Майка) Диана и Исус Булкарина

И още един документ за величието на тази "скромна скулптура"!

СКРОМНА СКУЛПТУРА на=на Кан (Жрец) на Матара и Иса Балкарина

Пълното херметично съдържание и послание на скулптурата е в допълнителното пояснение: „Опознай себе си – път към себепознанието", което ни насочва към очакващите ни да Ги познаем винаги двама Български Богове:

ПЪТ КЪМ СЕБЕПОЗНАНИЕТО=ПЪТ КЪМ Бог Исуз и Богиня Диана 

Всички други красиви поетично – философски съждения и възвишени тиради за същността на тази крилата просвещенска мисъл – препоръка и повеля, изказани от официалните лица на откриването и от безброй мислители – философи и мъдреци от целия свят през вековете, са както казваме необходими съпридружителни "дъвки за езика и гимнастика за ума" на търсещите хора през вековете, докато стигнат до тази истина!   

Разсекретяваме и посланията в първоначалното наименование на пластиката – "Насаме", което е била "добра метафора за единението, уединението на хората":

НАСАМЕ с=с Иса и Ма (Богиня Майка)Иса и Мария  

МЕТАФОРА ЗА ЕДИНЕНИЕ с=с Богиня Матара Диана и Иса 


Когато ямболските фримасони – потомците на Исус и Мария Магдалена от елита на Ямбол и самият Гранитски, който е от същия Божи феноменен жречески род,

ИВАН=Бог

ГРАНИТСКИ=Кан (Жрец) от Иса от Трагия,

и на когото вложиха от Горе да прорицае "Ямбол го очаква велико бъдеще!", се запознаят с нашите документи и ги проумеят, ще проумеят тогава, че това пожелание не е само задължителна дежурна похвала и жест към Ямболци и домакините, дефинирана като "куртоазия", каквато бе в действителност от страна на непосветения Гранитски,

КУРТОАЗИЯ=Иза от Тракия
(вежливост, уважение, учтивост, любезност, приличие, изтънченост като система от правила за поведение, свързана с дворцовия начин на живот) ,

а е съобщение в код за славното велико минало на Ямбол като сътворенчески център, светилищен комплекс и първосвещен дом на Боговете и на човешката цивилизация и първопрестолна столица на Свещената Българска империя над целия свят, и още повече е прорицание (съобщаване на неотменим Божи план) за скорошното възстановяване на този статут на Ямбол с откритото и вече постоянно присъствие на Боговете ни и Вси Светии, които са всичките все наши генетични предци и родители, временно в свръхестествен невидим режим!

ЯМБОЛ ГО ОЧАКВА ВЕЛИКО БЪДЕЩЕ=ЯМБОЛ ГО ОЧАКВА Балки (Българите) Богиня Диана и Ешуа  

Каквото велико бъдеще ни очаква всички Българи и крипто – Българи в България и по света, познали и преклонили се пред Боговете ни!

БЪДЕЩЕ=Богиня Диана и Ешуа

Всички други човеци, народи и племена, желаещи каквото и да е въобще бъдеще за себе си – дори всяка следваща глътка въздух и всеки следващ миг и минута живот още, ще трябва безприкословно и безусловно безалтернативно да се преклонят и подчинят на Боговете ни и да търсят в покаяние безпристрастното застъпничество и ходатайство на Българите пред Боговете ни!

И още едно послание за скорошното идване на Спасителят в код, което вложиха Светиите – постановчици на мероприятието, в потомъка си Гранитски, който прорица, че скулпторът трябва да направи нова пластика от другата страна на градинката пред Безистена – една седемметрова звезда на Вселената :

СЕДЕММЕТРОВА ЗВЕЗДА=
Сина на Бог Тати Изуз и Богиня Ма (Майка) Диана Мария 
 – Спасителят на Българите и на света!
––––––––––––––––––––––––––––––

Да благодарим на ямболските масони (които и дори да не знаят, че са такива, са такива!) от 
фондация Мостове над Тунджа и  Сдружение Кабиле, за благородната инициатива, и да ги благословим и наградим с още сакрална информация за техния свещен генезис и статут на Божии деца:

ФОНДАЦИЯ от=от Богиня Диана и Иса 

МОСТОВЕ НАД ТУНДЖА=
Богиня Мат Диана и Тати Исуж  

МОСТОВЕ НАД ТУНДЖА=
Детса на Богиня Мат Диана и Ежуа=
Деца (потомци) на Богиня Мат Диана и Ежуа

СДРУЖЕНИЕ КАБИЛЕ=Диана и Исуж са Булкари

СДРУЖЕНИЕ КАБИЛЕ=Булкари на Диана и Исуж 

СДРУЖЕНИЕ КАБИЛЕ=Балки (Българи) от Рода на Диана и Исуж 


Благословение и за скулптура Красимир Трендафилов, също от този жречески род:

КРАСИМИР=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Мария 

ТРЕНДАФИЛОВ=Друид (Жрец) от Павел

благословение за дарителите, 
благословение и за кмета Георги Славов, на когото свой жертвен потомък Исус и Мария възложиха да подготви центъра на града за скорошното Им Явяване!

И когато ви благославяме всички вас, наши родственици от феноменния жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена, разпределени от Тях на различни възлови позиции в икономическия и обществено – политическия живот на Ямбол, на България и на целия свят и натоварени с всички роли на проявление в целия диапазон от положителния (+) полюс на светостта и праведността, на светлите човешки умове и прогресивни гении и жертвеници за благото на другите, до отрицателния () полюс на злодеите и нечистивците, на злите гении и на най – изродените престъпници и врагове на Българитеи на човечеството, знайте, че го правим от Любов към вас и с грижа за вашето просвещение, осъзнаване и покаяние, необходими за Спасението ви при скорошните епични процеси на Съдния Ден за всички нас!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Нека видим и разнопосочни мнения и коментари по този повод:


От публикация на познатия ви емблематичен активист на Атака в местен и национален мащаб Георги Зафиров, който също е фримасон от Бялата Братска ложа на фримасоните!

https://www.facebook.com/edinni/posts/2581820765223429?comment_id=2587065354698970¬if_id=1552988416871737¬if_t=feedback_reaction_generic

16 март в 20:39 ч. ·   

ЯМБОЛ С МАСОНСКИ СИМВОЛ!!! 6018

Новата 6018 г. ще отпразнуват в навечерието на Еньовден българските масони.
По традиция летоброенето в тайното общество се свързва с деня на Йоан Предтеча, който е закрилник на християнските братства и на зидарите.

image
 
image

image

image


Радка Стоянова 
Кметът на Ямбол пак е лапнал парични потоци !
Този паметник е недопустимо да стои на Центъра !



Георги Зафиров – Радка Стоянова 
чудо .



Нели Стефанова 
Г С Г масон нищо чудно то тук в България какви ли не ги избират поради липса на кадри.А кадрите кадрите решават всичко.


Георги Зафиров
 Нели Стефанова 
голяма си !
 


Нели Стефанова – Георги Зафиров 
а ти с голямо око



Кольо Пехливанов 
МАЛКО ПО -НАГОРЕ ИМА ЧЕШМА ДАРЕНИЕ ОТ МИНЧО ОГНЯНОВ! СРАВНЯВАЙТЕ !!!! 


Георги Зафиров – Нели Стефанова 
ИЛЮМИНАТ ЛИ Е КМЕТА???



Нели Стефанова 
Малии ами трябва да е много учен мене ми се чини 


Георги Зафиров – Нели Стефанова 
там се тръгва от дъното.



Нели Стефанова 
да де ама Горжи там са и много умни с много познание, а не само по финанси


Nikolay Barekov 
Кметът


Георги Зафиров – Nikolay Barekov 
Хващаш ги веднага!!!



Zlatan Zlatanov – Nikolay Barekov ,
а ти?



Minko Minkov – Георги Зафиров 
Жорка всичко ок само не се сещам тъз ко е прегърнала,че ми прилича на унъй нящо с три букви!



Нели Стефанова 
Еха стана една тема......


Ваня Андонова
Навсякъде са!


Rosen Nedqlkov 
А пирамидата в центъра на Сливен????? Във всеки град си имат скрити символи

image


Георги Зафиров 
 Rosen Nedqlkov 
навсякъде са



Валентина Желева 
О-хо, и то пресечена пирамида. Малко е прикрито всевиждащтото око - малко се понаа--ли


Инж. Иван Дунчев 
А сега вижте и другата истинска пирамида на хоризонта:


Най – голямата пирамида в Европа е в Сливен.Бармук баир–огромен изкуствен мегалитен енергиен пирамидален лечебен комплекс и портал към измеренията

http://bezistena.blog.bg/history/2015/12/07/nai-goliamata-piramida-v-evropa-e-v-sliven-barmuk-bair-ogrom.1412863

и още пирамиди в България, които са от предците на същите тези сливенски, ямболски и всички други масони по света!

Потенциални пирамиди в България – списък с обновяване.Всички потенциални пирамиди в България – истински изкуствени пирамиди и енергийни светилищни съоръжения!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/10/potencialni-piramidi-v-bylgariia-spisyk-s-obnoviavane-vsichk.1648712

И много полезна информация за фримасоните, от които са много и от вас, без да си имате и понятие от това!  

Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста...
http://bezistena.blog.bg/history/2018/08/30/kak-syvremennite-bylgarski-tamplieri-framasoni-si-turiha-sam.1625618

Мистериите в ордена на тамплиерите и армията на 30 000 Светии – Български жертвени деца
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/28/misteriite-v-ordena-na-tamplierite-i-armiiata-na-30-000-svet.1632754 

–––––––––––––––
Другите нови коментари вижте сами.


И виж, Жоро, и всички вие масони, както и вие немасони, Кои са навсякъде!

НАВСЯКЪДЕ СА=Бокиня Диана и Исус

НАВСЯКЪДЕ СА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

НАВСЯКЪДЕ СА=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

НАВСЯКЪДЕ СА=Кан (Жреци) Светии от Иса 

навсякъде са Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена и Тяхното Светейшо войнство, които са все наши генетични предци и родители – феноменни жреци, преминали временно в Светейшо служение и които всички Вси Светии са постоянно плътно навсякъде и винаги около нас – наши надзорници, ангели пазители и хранители и консилиумни екипи и безпристрастни постановчици в процеса на трансепохалната Божия екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", от която вече отзвучават финалните акорди!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, все фримасони!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.03.2019 01:29
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675098
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!