Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2019 01:40 - Защо венецуелският президент Мадуро, нацистите, османците начело с Пророк Мухамед, и... припознават Българския владетелски символ IYI за изконно техен?!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5468 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като в Интернет пространството излезнаха тези снимки, хората се питат: "Това е Мадуро. А знакът е на рода Дуло!!!! С венецуелците роднини ли сме, или има нещо друго?"
През м. юли 2018 венецуелският президент Мадуро бе на посещение в Турция, като част от програмата му беше емоционална среща на снимачната площадка с екипа на нашумелия тв сериал Diriliş Ertuğrul (Resurrection Ertugrul)

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=AZ-p46g4PxY&list=PLa5-aFdApZnIOghiIpk1T4djHet3LYkKW

image

image

http://www.hurriyetdailynews.com/venezuelan-leader-maduro-wears-accessories-from-tv-series-on-founder-of-ottoman-empire-132130?fbclid=IwAR0nkjPTUxXAdnBhm9a7amsQOBSsCGvSEca_ljrlQRsqKQuWyr4BEQ19gMI

Снимки на венецуелския президент Никола Мадуро, носещ аксесоари от турския телевизионен сериал Diriliş Ertuğrul (Resurrection Ertugrul), бяха споделени в Twitter.

Продуцентът и сценаристът на поредицата Мехмед
Бозъдж сподели в Twitter на две снимки на Мадуро, носещи шапката „Борк“ и тюркски пръстен и флага и герба на племето Кайи, свързан със серията.
„Президентът на Венецуела Никола Мадуро, който с възхищение следва Дирилис Ертугрул, ни изпрати поздрав. Благодарим на уважаемия Мадуро за тази любезност ”,
пише Бозъдж по снимките. Diriliş Ertuğrul е историческа драма за основателя на Османската държава, Ertuğrul Gazi. Тя се излъчва на Турската радио и телевизионна корпорация (TRT) и досега е най-популярният телевизионен сериал на канала.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Отговорът на загадката защо Мадуро е със знака на Дуло е във всичките наши 1200 статии в блога ни, в които документираме, че всички управници и владетели на всички народи и държави по света са от Българския жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена чрез генетичнви посявки от Техния първороден новоепохален син Павел, оставил потомците си сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен и изроден реакционен управленчески елит и аристокрация!

Ето разсекретени с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
родовите документи на Мадуро, които свидетелстват за неговия Български жречески произход:


Николас Мадуро Морос (на испански: Nicolаs Maduro Moros) е венецуелски политик, настоящ президент на Венецуела от 19 април 2013 г.

НИКОЛАС=КОН ИСА Л=Кан (Жрец) от Иса Ел (Змей)

НИКОЛАС МАДУРО МОРОС=НИКОЛАС от Мадара Мария и Иса

МАДУРО МОРОС=Мадара Мария и Иса

Мадара (Майка) Мария и Иса са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете –
Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

Мадуро е съхранен читав израстък от
династични кланове на Дуло от генно –инженерните посявки на Българските жреци – култиватори и цивилизатори на това индианско племе и народ, от които са техният духовен интелектуален прогресивен елит, както и изроденият им реакционен управленчески елит и аристокрация!  
В коментарите във Фейса има и допълнения, че турците имали претенции, че това бил изконният владетелски династичен знак на създателите на османската империя, като на техните нагли от наша гледна точка претенции, ще отговорим, че те са абсолютно прави, с допълнението "защото османските владетели всички до един са династични кланове от Българския род Дуло сред тюрките!", като приложим и автентични документи в потвърждение от самите турци от пасаж от статията ни

Сбъдване на пророчествата! Турските тайни служби МИТ и българо – юдеят РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/10/.1368235

image

Та Българският ви шеф и настойник Свети Пророк Мохамед ни даде още малко информация за сакралните Български Исусово – Мариини династични херметични регалии и символики,които той е зачислил на духовните и административни вождове и праотци на разселеното из Азия тракийско туркско племе, които задължително са от Свещения Български Божи династичен род Дуло, и им е вменил и задължил от негово и в негово име, да ги тачат и пазят най – ревностно и старателно до днешно време през бурите и повратностите на вековете и събитията!


Свети Мохамед ни даде днес допълнителна информация за култовия ИПСИЛОН С ДВЕТЕ ХАСТИ, която той лично разсекретява сега със Свещеният шифър по най – лесен и разбираем и за новопросвещавани хора начин, за да ви светне категоричният и безапелационен Български Божи цивилизационен генен фундамент и постройка, следа и интелектуален имплант сред турското племе, на който имплант се дължи двигателната сила, живителният генератор и съществуването въобще на турското племе досега, и от който имплант филиз си и ти и близкият ти управленчески и интелектуален елит!

Сега Свети Мухамед ти разкрива (на Ердоган) при какви условия негов съхранил светостта си потомък от жреческо – певческата гилдия на Българските Богове (става дума за Юнус Емре), е изпълнявал мисията и задачите на дългосрочната му командировка сред издивялите бивши тракийски=тюркски племена из Азия, да съхрани и архивира свещената информация за Българските Богове и святите им Български духовни водачи и цивилизатори!
С нашият гост спираме вниманието ви само върху три основни момента от култовия турски филм за Юнус Емре (1240 – 1320) – суфиски дервиш, мистик и народен поет и певец,основоположник на турската поезия и литература, героизиран като идеолог на обединението на селджушките и османските племена.

https://www.youtube.com/watch?v=8kdq486hdWk
Юнус Емре Yunus Emre Part 3 - Tьrk Filmi

В минута 25:08 виждаме пратеници на селджушкия султан с интересното име ГЪЙАСЕДИН, в която комбинация откриваме генетичен потомък на Българските Богове:

ГЪЙАСЕДИН=Ген на Иса и Диана

ГЪЙАСЕДИН=Ган (Хан, Кан, Жрец) на Иса и Диана

image

В 25:37 мин. камерата "случайно" хваща в кадър основния сакрален символ на вожда и на тия обезпаметени и културно издивяли тракийски племена.

На стена в централната зала на двореца за прием на чуждите пратеници, на почетното место до вожда, е изрисуван огромния свещен знак и символ на...Българите – IYI, охраняван от телохранителите на вожда в пълно бойно снаражение!
Това е категоричен документ,доказващ, че тия племена са бивши тракийски, а техните племенни сакралии са култовият Български Божествен жречески сакрален символ
ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ, с който сме ви запознавали в предните ни постове.


IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Бог Исус и Бохиня Диана Дуло

Българските Богове Исус и Мария Магдалена, родоначалници на Дуло, от която династия са производни вождовете на тюрките

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Дуло от Бог Исус и Бохиня Диана
знакът на Българската династия Дуло, потомци от която са главатарите на тия племена

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

В 31:59 минута научаваме, че основните племена от османските и селджушките турци произлизали от един общ род – БОЗОКЛАР, чието име нищо не говори на сегашните турци и на непосветените, но нашата декодираща програма веднага го преподрежда на много познатото ни и любимо основно Божие име – Исус Българина!

БОЗОКЛАР=Иза Болкара=Иса България – Исус Българина

Самият Юнус Емре с цялата си биография и характеристика е безапелационен автентичен документ, че духовният интелектуален елит на тия племена е от Българския жречески състав на племената, трансформиран в режима на управление на изродените династи от Дуло в абсолютно херметичната непробиваема и до сега дервишка секта на софитите и народните поети и певци.

ДЕРВИШ=ШИВРЕД (обратен прочит)=Ешуа Брад=Брат от Ешуа

СОФИ=Иса Бог

Другото паралелно име на софизма е Тасавуф,за да може да се съхрани и основния митологичен титул на Мария Магдалена – Богиня Диана:

ТАСАВУФ=Бог Иса и Богиня Диана

Навсякъде в своята легализирана конспиративна дейност на народен поет и певец, Българинът Юнус Емре изтъква иносказателно и в прав текст, че  

в неговото име има скрито голямо съкровище и имане,
и че който разкрие тайната му, ще има голяма награда!

Наградата и имането го даваме за всички турци и тюрки, както и за всички Българи:

ЮНУС ЕМРЕ=Иса и Мария
разбира се, че няма по – голяма награда и съкровище от Исус и Мария!

– Наградата е и за тебе – Реджепе, потомъко мой, чието династично разклонение се е отдалечило доста от святото династично родословие на Българският Светец Юнус Емре, каза Свети Мохамед, и в блестящите му и усмихнати досега очи стрелнаха сини мълнии. – И кажи на подчинените си от тайните служби на МИТ, ако досега не са ти дали тази и още сандукус информация за Българският цивилизационен произход и обгрижване на племето ви и конкретно за свещения Български символ IYI, която информация крият старателно и работят срещу Свещения Български народ, да ти я дадат и осветят и за тракийското турско племе!
И за да не се офлянкват, ослушват и разсейват, изкарвам и на тях секретния произход и Божествена Българска ведомствена принадлежност, за да познаят и те генезиса си и върховното си подчинение на Българските Богове и на техните пълномощници на Земята – Българите!

Националната разузнавателна организация, съкратено МИТ (на турски: Milli Istihbarat Teskilati, MIT) е обединената държавна специална служба на Турция. Оглавяващият я има административен ранг "мющешар" (mьsteşar - подсекретар).

МИТ=Мат=Ма (Майка) Диана
създадени по проект на Ямболската Богиня Майка Диана и под нейното върховно командване и подчинение!

MILLI ISTIHBARAT TESKILATI=Кан (Жреци) от Дуло на Диана Мат и Исус Балхарина
династични Български жречески изродени разсейки, чийто шанс за спасение сега Свети Пророк Мохамед указва категорично и ясно!

– Нека и Шефът на службата види Българския произход на титлата си и собствения си джинс, и да се вземе в ръце! – заповядя с нетърпящ възражение тон благият Светец, и разсекрети и неговата титла:

МЮЩЕШАР=МЮШТЕШАР=Ешуш и Матара=Ешуш и Диана Мария

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще ви предложим серия от снимки от нашумелия тв филм, в който Българският хералдически знак е 
навсякъде показван и демонстриран най – предизвикателно и почетно от основателите на османците и сегашните им потомци.

image 
image

image

image

image

image
 
image
 
image
 
image 
image  
И няколко кадъра от тържественото посрещане от актьорите на венецуелският президент и срещата му със снимачния и актьорският екип на филма "Възкресението на Ертугрюл":

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Виждате какви почести и салтанати оказват в Турция държавните институции и културните и историческите среди на родовите им сакралии и конкретно към свещения знак на рода Дуло, за да надъхват изкуствен патриотизъм !
Да сте видели подобно нещо в България?
В
 България тези институции, които са в ръцете на безродници и душмани на Българите правят всичко възможно да се неглижира и нихилира тази сакрална Българска родова хералдическа символика и да се смачка патриотизма и етносното ни самосъзнание и самочувствие, като ни се внушава, че тази символика е привнесена азиатско – тюркска. 

Само че вече знаем нейния Божествен генезис и значение!

–––––––––––––––––
 
Разсекретяваме генезиса на османските племена и тяхната родова племенна  аристокрация, произлизащи от 
Oğuzun Soyu – потеклото на племената Огузи:

Oğuzun=Гена на Иза 

Oğuzun=Ган (Хан, Кан, Жреци) от Иза  

Soyu (тур. – потекло, родословие)=Иса 

Кайъ — е наименованието на едно от двайсет и четирите племена огузи, от които произхожда династията на османските султани.
За тях официалните документи свидетелстват, че те са говорили на някакъв неразбираем за тюрките особен тяхен език, но са знаели и тюркски език.

КАЙЪ=КАЙЪ + Н (кодировъчен назал)=КАЙЪН=КАНЪЙ=Кан, Кани
 Жреци



На какъв особен тяхен език са говорили племенната аристокрация на тюрките?
Ами на Българския жречески език, на който говорят всички династи на всички племена по света!
Ето автентичният фонетичен запис на този език:

ОСОБЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Иса

ОСОБЕН ЕЗИК на=на Кан (Жреци) на Бог Исуз

ОСОБЕН ТЯХЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Бохиня Диана и Иса

ОСОБЕН ТЯХЕН ЕЗИК на=на Кан (Жреци) на Бохиня Диана и Исуз

ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=Царе от Иса от Тракия от Ямбол – 

всички Жреци и Царе и племенната аристокрация на всички племена са от генеалогията на Господ Бог Отец Исус от първосвещения Божи град Ямбол

Кайъ (на турски: Kayı boyu) е огузко тюркско племе, част от племенния съюз Бозок.

БОЗОК=БОК ОЗ=Бок Иза  

Има сведения, че преди придвижването си на запад поради нашествието на монголите, това племе живее в Централна Азия, близо до Балх, в днешен Афганистан.

Балх е един от урбанизираните свръхтехнологични Български градове, построени от Българските цивилизатори по тези места.

АФГАНИСТАН=ФАГН ТИАН СА=Богиня Диана и Иса 

С пристигането си в района на Близкия изток и Кавказ, те стават васали на Манкбурн в Хорезм.

МАНКБУРН=БУК МАР=Бокиня Мария

ХОРЕЗМ=Хан (Жреци) на Иза и Мария  


По-късно кайъ се преселва в Рум по времето на Иконийския султанат при управлението на Кей-Кубад I, който предоставил на войнственото племе малко владение около Сьогют в Северозападна Мала Азия, на границата с Византия.
Сьогют ще се превърне и в първата столица на Османския бейлик.

КЕЙ КУБАД=Кан (Жрец) от Бокиня Диана

Административен център е на околия Сьогют и е град в Турция, вилает  Биледжик, (византийският Тебазион до завоюването му от селджуците през 1231)

СЬОГУТ=Ган (Кан, Жреци) на Иса и Диана 

ТЕБАЗИОН=Богиня Диана и Иза 
 

Сьогют е мястото, от което османците в Западна Мала Азия започват своите завоевания в началото на 14 век.
Той е първата столица на Османския бейлик (емирство)

ЕМИРСТВА=Богиня Матара и Иса 

И пак припомняме написаното от продуцентът и сценаристът на поредицата  Бозъдж,който сподели в Twitter две снимки на Мадуро, носещ шапката „Борк“ и тюркски пръстен и флага и герба на племето Кайъ, свързан със серията. 

БОЗЪДЖ=Богиня Диана и Изуж

Името на емблематичните османски турски шапки документира категорично, на кои са ги кръстили жреците им :

БОРК=Борк, Борки, Бърки – Българи 

А иначе турските сайтове в Нета са натъпкани с най – различни рекламни атрибути , дрехи и всякакви подробности със съкровения Български хералдически символ на Ипсилона! 

ИПСИЛОН=Бог Иса Ел (Змей)
инфо за сакралната календарна животинска змейска – драконова рептилска символика от 12 змейски синонима на Богове Демиурзи, преминала в династична родова херметична хералдика на Техните генетични феноменни потомци – Българите от рода Дуло, ще намерите в нашия блог.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В коментарите във Фейса се намеси Ani Angelova:

Рамзан Кадиров се заиграва в турски сериал с IYI – знакът на рода Дуло? 
Интересното е че, от нас пак се канят да крадат история... но явно на управляващите не им пука те и така я махат от учебниците.... 

image

Има си хас Рамзан да не е от нашето пръснато по целия свят свещено Божие жреческо семе и ген!

РАМЗАН=Мария и Иза 

РАМЗАН КАДИРОВ от=от Бог Иза от Дракия и Мария 

РАМЗАН КАДИРОВ=Кан (Жрец) от Рода на Бог Иза и Мария 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Някой публикува снимка с Ипсилона с двете хасти от военен церемониален парад на Вермахта,

image

като на нас по – ни прилича да е от парад на US ARMY, като наименованията и на двете страховити военно – престъпни институции документират техния Български генезис, както и на другата не по – малко зловеща институция – Советская армия


ВЕРМАХТ=
Бохиня Матара

US ARMY=Иса и Мария

СОВЕТСКАЯ АРМИЯ=Кан (Жреци) от Исус и Богиня Матара

Знаете, че терминът "армия" е съставен по анаграмната комбинация от името на Всесилната Българска Богиня Мария Магдалена, Която управлява всички армии, участващи в Божията транс – епохална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" :

АРМИЯ=МАРИЯ=Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да благодарим на турците за прекрасно свършената работа в издирването на сакралния Български жреческо – царски символ и ги насърчим в тази им рекламна про – Българска просветителска дейност, като имат от нас една червена точка!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светии от Вси Светии, с тях и Свети Пророк Мохамет
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.02.2019 01:42
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679895
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!