Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2019 21:18 - Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария.Декларация от прочут руски писател и общественик.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4687 Коментари: 7 Гласове:
14

Последна промяна: 04.02.2019 02:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Писателя сибиряк Валентин Разпутин, който бе организатор в защита на езерото Байкал навремето от замърсяване ми каза: "Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария". Възгордялата се и самозабравила Русия е рожба на България, а не обратното.”
“Славянството е рожба на Великоруският шовинизъм” – казваше той.

”Не Гърция, а България е дала културата на съвременната цивилизация. Ако беше Гърция,защо днес никой не говори гръцки?! Защо половин Европа днес говори латински, а останалата половина /даже с Русия е по-голямата половина/ говори не гръцки, а български?!
Така наречените “славянски езици” е българският език, драги Иля! ” – казваше Разпутин и аз се чудех, че този прочут тогава съветски писател говореше като български националист."
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това е кратък пост на 
Илия
February 3, 2012 at 23:05 като 
коментар под статията

Достоевски за руската завист към българите
http://www.extremecentrepoint.com/archives/703

 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=BMukNznJ9mQ&list=PLa5-aFdApZnLgo7sK7WsYAL69D3bJJArw
Слави и Ку Ку Бенд - Моя страна, моя България
Андре Рийо - Моя страна
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И за законна Българска гордост ето Чия е Мати Болгария, посочено категорично в този документ, разсекретен с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :


МАТИ БОЛГАРИЯ=Ма (Майка) Диана България –
Великата Богиня Майка Диана Българката

МАТИ БОЛГАРИЯ=БОЛГАРИЯ на Ма (Майка) Диана 

И с много Любов за поробените народи в неразумната дъщеря Русия, най – големият и най – геноцидиран народ от които са Българите във Волжка България и крипто – Българите във всички етноси на Русия, които са духовният интелектуален творчески революционен прогресивен елит на руската многоетносна нация, и с последно превантивно просветителско предупреждение към управленческия му и богаташкия елити, които са българо – юдеи от изродени династични кланове от генетични посявки на рода Дуло сред еврейското племе, разсекретяваме Чия неразумна дъщеря е Русия!

РУСИЯ Е ДЪЩЕРЯ НЕРАЗУМНА на=
РУСИЯ Е ДЪЩЕРЯ на Иза и Мария

Русия, както и всички други народи и държави, е дъщеря на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло


И с много Любов за поробените народи в неразумната дъщеря Европа, най – геноцидиран народ от които са Българите и крипто – Българите във всички етноси на Европа, които са духовният интелектуален творчески революционен прогресивен елит на всички европейски народи, и с последно превантивно просветителско предупреждение към управленческите и богаташките им елити, които са българо – юдеи от изродени династични кланове от генетични посявки на рода Дуло сред еврейското племе, разсекретяваме Чия неразумна дъщеря е Европа!

ЕВРОПА Е ДЪЩЕРЯ НЕРАЗУМНА на= ЕВРОПА Е ДЪЩЕРЯ на Иза и Мария

И с много Любов за поробения народ на неразумната дъщеря/син САЩ и поробените от тях най – демократично народи по света, най – геноцидиран народ от които са Българите и крипто – Българите във всички етноси на САЩ, Европа и по целия свят, които са духовният интелектуален творчески революционен прогресивен елит на всички европейски народи, и с последно превантивно просветителско предупреждение към управленческия и богаташкия елити на САЩ, които са българо – юдеи от изродени династични кланове от генетични посявки на рода Дуло сред еврейското племе, разсекретяваме Чия неразумна дъщеря е САЩ 

САЩ Е ДЪЩЕРЯ/СИН НЕРАЗУМНИ на=
САЩ Е ДЪЩЕРЯ/СИН на Иза и Мария

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
image

А ето и Чий посветен и разумен син е Българинът Распутин:


РАСПУТИН=Брат от Иса 

ВАЛЕНТИН РАСПУТИН=Брат от Дуло на Бог Иса – 

посветен и активиран Българин от Бялото Братство от феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло, от който е духовният интелектуален творчески революционен прогресивен елит на руската многоетносна нация, както и реакционният ѝ управленчески и богаташки елити. 

И сега ви даваме официалните съветско – руски награди, почести и признания на посветеният Българин Валентин Распутин, за да аргументираме и докажеме истинността и стойността на твърденията му!
 
Валенти́н Григо́рьевич Распу́тин (15 марта 1937, село Усть-Уда, Восточно-Сибирская область — 14 марта 2015, Москва) — русский советский писатель и публицист, общественный деятель.
Один из наиболее значительных представителей «деревенской прозы».


Герой Социалистического Труда (1987).
Лауреат двух Государственных премий СССР (1977, 1987),

image

Государственной премии России (2012) и Премии Правительства РФ (2010).
Член Союза писателей СССР с 1967 года.

В 1994 году выступил инициатором создания Всероссийского фестиваля «Дни русской духовности и культуры „Сияние России“» (Иркутск)

В 2010 году Союз писателей России выдвигал кандидатуру Распутина на присуждение Нобелевской премии по литературе.

––– и още инфо за творческата писателска и обществено – политическата дейност на Българина Валентин Распутин вижте в

https://ru.wikipedia.org/wiki/Распутин,_Валентин_Григорьевич 

щрихи от която нахвърляме:

В 1989—1990 — народный депутат СССР.

Летом 1989 года на первом съезде народных депутатов СССР впервые высказал предложение о выходе России из СССР.

В 1990—1991 — член Президентского совета СССР при Горбачёве. Комментируя в позднейшей беседе этот эпизод его жизни, писатель считал работу в совете безрезультативной и сожалел о согласии в нём участвовать

В 1996 году был одним из инициаторов открытия Православной женской гимназии во имя Рождества Пресвятой Богородицы в Иркутске.

С 26 июля 2010 года — член Патриаршего совета по культуре (Русская православная церковь)
 
30 июля 2012 высказался в поддержку уголовного преследования известной  феминистской панк-группы Pussy Riot; вместе с Валерием Хатюшиным, Владимиром Крупиным, Константином Скворцовым опубликовал заявление под названием «Молчать не позволяет совесть».
В нём он не только ратовал за уголовное преследование, но и весьма критически отозвался о письме деятелей культуры и искусства написанном в конце июня, назвав их соучастниками «грязного ритуального преступления».

6 марта 2014 года подписал обращение Союза писателей России к Федеральному собранию и Президенту России Путину, в котором выразил поддержку действиям России в отношении Крыма и Украины

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Интересно, че в Българската Википедия няма и ред за този голям руски писател и общественик, и радетел за България и Българин още повече!
И точно и затова няма.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Илия продължава в коментара си:

Дори Распутин напомни,че даже и Владимир Ил. Ленин е “тоже болгарин” от Казанска губерния, която губерния на практика е пак България.
Хайде, за руски, украински и най
 – вече сръбски, да не говорим, но когато чух за пръв път полски и чешки, не ми трябваше преводач, защото се говореше почти на диалекта на родния ми край в България.
Но, човек ако се разрови ще открие още много велики руснаци от български произход.


И не само Рубльов е българин. Репин – тоже. Маршалите Кутузов и Суворов – тоже. Тургенев, Гогол, Толстой  –
 тоже.
90% от руската аристокрация е от български произход. Михаил Булгаков – тоже.
Големият режисьор Юрий Озеров, автора на суперпродукцията от 80 – те, филма “Освобождение” твърдеше, че е българин.

Емилия 
June 6, 2011 at 13:36

Това не е крайност. Русия дължи на България повече, отколкото България на Русия. И за тази неинформираност са виновни българските историци. В това отношение те са ни страшно длъжни. Защото в продължение на толкова години вече, особено по време на тоталитаризма, ни набиваха в главите, че Русия ни е дала всичко, че ние сме кръвно свързани с нашите братушки, че ако не е Матушка Русия, сме живи загинали. А истината е съвсем друга. Ще ви дам пример с нещо, което се знае по целия свят, но не и в България.
Св. патриарх Евтимий редактира старобългарския език в църковно-славянски и неговата школа буквално написва богослужебни книги за руснаците. Преди да приемат християнството, те са били абсолютни диваци, племена, събрани отвсякъде, без писменост и култура.
Монаси тръгват от България, наш българин /св. Киприян/ става техен митрополит, а после и патриарх, започват да служат по нашите книги и да се учат да четат на нашата азбука.
Най – великият иконописец на всички времена – Андрей Рубльов е българин – това знаехте ли го? И колко други неща са взели от нас, от културата ни… А по време на комунизма българските историци – предатели, започнаха упорито да учат децата, че сме славяни, като руснаците, като братския съветски народ. Което няма нищо общо с истината и Достоевски е знаел това, тук е поместена само част от неговата статия. Ние сме тракийци, хора с древен произход и цивилизация и най – вече натам е отправена завистта на руската империя.

(bezistena: никакви тракийци не сме Българите – тракийци сме само по географски признак, а сме феноменни Божествени деца и потомци, заченати и родени от Българските Богове Демиурзи  пост – Сътворенчески в Тракия – Същинският Земен Рай на планетата Земя, даден ни за съхранение от Боговете ни во веки!)

Не бяхте ли свидетели на времето, през което България беше сателит на СССР? Не беше толкова отдавна. Омесвайки тяхната мая с нашата те винаги са се опитвали да обезличат нашата история и произход, но това не се получава. Просто българите не познават нито културата, нито историята, нито произхода си.
 

aman 
February 28, 2011 at 8:39

Описаното от Достоевски не е първият шок изживян от руснаците, когато стъпват по българските земи. Още от Суворов насам тех ги тресе все тази изненада, че най-бедните българи в Османската империя имат повече права от собствените им крепостни и са по-богати от доста “свободни и на служба” руснаци. На всичкото отгоре нито българите разбират, че тия диви бандити дет им обират реколтата и им вземат стоката идват да ги освобождават, а и те нямат за цел това. Да не говорим, че българите системно крият  жестокостите на руснаците. Прочете възванията на Софроний, който трябва да обяснява какви са тия руснаци на българите.
Второ, това че България няма да е свободна без Русия е глупост.

(bezistena : последното твърдение е крайна и необективна русофобска манипулация, защото без Руско – турската Освободителна война България нямаше да може да се освободи незнайно колко още години от Османската империя, поддържана всячески от западните юдео – ционистки правителства.
Русия бе използвана от Боговете ни като оръдие, средство и инструментариум за Освобождението на България, въпреки че реакционната руско – фанариотска върхушка и юдео – ционистките стратези и членове на Генщаба на Русия от западен произход (с изключение на Император Александър II и няколко ярки личности и стратези и най – вече бойци на по – ниско ниво като генерал Скобелев) бяха съзаклятнически планували да проведат поредната псевдо – освободителна руска война срещу Турция като предходящите няколко победни, но превърнати дипломатически в "несполучливи" войни, с цел да пуснат с помощта на Българското население достатъчно много кръв на османците и ги разлютят, и като нарочно загубят войната, да се оттеглят като оставят участвалите в решителни битки Българи и съпричастното Българско население този път за пълното им изтребление от турците!)  

Цариградската конференция ясно начертава границите на две автономни княжества в рамките на българската Екзархия, разделени по меридиана. В това начертание няма предвидено да се дава Северна Добруджа на Румъния, Нишко на Сърбия, Македония и Тракия да останат в Османско. Именно желанието на Русия да се докопа до проливите и нежеланието на Англия да допусне това е причината този план да не се случи!
Трето, съгласно Сан Стефанския договор Русия практически окупира заетите през войната земи и си осигурява лелеяния достъп до проливите, като за наша сметка дава територии на Румъния и Сърбия, като от Румъния си взима Южна Бесарабия, без румънците да искат да им се случи това, ама кой ги пита. Берлинският конгрес и неговите решения не са срещу българите, а срещу явния мерак на руснаците да не се махнат от тук. Така, че в резултат на руската политика българите са тройно прецакани:
1. Не им се дава автономия в рамките на Екзархията
2. Изконни български територии стават неделима част от други национални държави и са загубени завинаги
3. Българската територия е разпокъсана и националното обединение на българите така или иначе си остава фикция, като ни докарва три национални катастрофи!!!
Съветския съюз ни бил освободил от Хитлер…. Ама моля ви се!!! Първо ние сме били съюзник на Хитлер и от него не е било необходимо никой да ни освобождава, защото не ни е завоювал.
Второ, СССР окупира България (с предателство и на българските комунисти), въпреки, че правителството се е сменило и е обявило излизането от войната и в момент, в който българските дипломати преговарят с Великобритания и САЩ за капитулация – държавите, с които сме във война. България не е във война със СССР (формално сме съюзници по пакта Рибентроп-Молотов) и окупацията на България от Червената армия е незаконен акт, който не е санкциониран, но по обясними причини е оставен без последствия от съюзниците.
Трето  – СССР не позволява на България и българското правителство да предприеме нужните действия за излизане от войната. Така България хем е във война със САЩ и Великобритания, хем български войници са пратени да се бият срещу Хитлер. Придобиваме статут на окупирана държава, воюваща с всички, благодарение на съветските другари!
Точно по тази причина приноса на България във войната срещу Германия не е признат и тя е третирана като вражеска държава с всичките тежки последствия от това!
същата причина не е приета в ООН и това става доста късно поради добра външна конюнктура. Да не говорим, че в резултат на фактическата окупация от СССР на България са и отнети завинаги териториите по беломорието, а чрез “генно инженерство” на Сталин, Тито и Димитров е създадена “македонската нация” с основна задача – да бъдат откъснати българите във Вардарско от собственото си тяло и да го намразят силно!!!

(bezistena : за фалшификацията относно съпричастие на Георги Димитров с юдеите Йосиф Сталин и Йосип Тито в обезбългаряването на Македония и създаването на македонска нация вижте статиите ни с парола на търсачката "безистена и Георги Димитров) 

Същото е щяло да стане с българите в Пиринска Македония, с българите в Тракия, с българомохамеданите в Родопите и Североизточна България и т.н.
Планът на “бащата на народите”, който българските комунистически предатели са следвали стриктно е да се изпробва за пореден път България като място за експерименти и да се нацепи българската нация, за да се тества идеята за “комунистическите” нации, която да се приложи към народи и държави останали извън социалистическия блок след това.

(bezistena : задължително от този обобщаващ списък на предателите на България ще изкараме посветеният Българин от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена Тодор Живков, успял за толкова дълго време да лавира по ръба на бръснача между мечешката прегръдка на Москва и изгарящият от нетърпение да ни захапе Запад и мразещите ни неистово съседи турции, гърци, сърби и румънци, да извлече от всички най – доброто за народа си, на който е предан и се е отдал, и да го преведе на другия бряг през подводните камъни и смъртните опасности от заобиколилите ни отвсякъде душмани!)

Да не говорим за по-дребните “прегрешения” на Русия спрямо България като разни руски министър председатели, позицията им срещу Съединението и оставянето българската армия да се бие срещу Сърбия без генералитет, арбитрирането в полза на Сърбия след Балканската война, благословията Румъния да ни нападне по време на Междусъюзническата и да вземе и Южна Добруджа и окончателното присъждане на Македония и Беломорието на Сърбия и Гърция.
Все дреболии, да кажем, на фона на останалото “освободително”, а с по-ранна дата насилственото изселване на българи от Тракия след кампанията на Дибич, за да облагородят пустеещи райони на Матушка Рус и прецаканите хора от Видинско през 50-те години на 19 век, които уж трябваше да получат земя, а се оказаха крепостни и предпочетоха да се върнат в Османската империя, вместо да останат в Русия. Това не бива да се пропуска!!!
За Русия, България винаги е била средство и инструмент за постигане на техните цели и никога партньор, защото сме точно на това място, на което те искат да бъдат трайно. Затова и Русия е винаги приятел със Сърбия и Гърция, а се стреми да ни държи нас в неравностойно и подчинено положение, както и с каквото може!!!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И не в общия кюп на крайните и необективни русофоби, а в името на Истината, публикуваме пасаж от наш тематичен постинг:

ТЕМАТИЧЕН ПОСТИНГ за=ПОСТИНГ за Диана Мат и Ешуа 

Паникьосаните от кемтрейлса руснаци, появил се отскоро и при тях и безсилното пред заговорниците – злодеи човечество!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/08/panikiosanite-ot-kemtreilsa-rusnaci-poiavil-se-otskoro-i-pri.1641488
 

И сега идва най – изненадващото и плашещото за русофилите, но и най – показателното за просветените Българи:

Оказва се че и Русия е в кюпа!
Русия, която от няколко години е нарочена за враг №1 на "демократичния свят" и всички са скочили срещу нея и президента ѝ, организирали са тотална медийна, икономическа, политическа и военна присъствена агресия и окупация до границите ѝ и действаща  яростна хибридна война, и която Русия и президентът ѝ са надежда на милиони Българи русофили в България (както и за нас от екипа ни, въпреки че ние не сме ни русофили ни еврофили, защото сме Българородолюбци!) и милиони хора християни в Европа и по света и подложени на поробване от техните управници – надеждата Русия да защити християнския свят от соросоидо ислямистите – тази Русия с това участие от скоро в това глобално пъклено престъпление кемтрейлса, се демаскира като редови участник в зловещото глобалистично задкулисие и в световния заговор!

Ако нещо бъркаме – поправете ни.
Ние отдавна знаехме за кемтрейлса в Русия, но изчаквахме по – масова реакция от руснаците.

Никога не сме криели симпатиите си към братовчед ни Владимир Путин, който е най – читавият от всички наши изродени братовчеди от Божия род Дуло, от който са всички до един управници на всички държави по света, (нашите симпатии към руския народ са постоянни, както и към всички други народи, за разлика от отношението ни към управниците им) но сега Путин с това негово лично съучастничество в това глобално престъпление, защото той е абсолютен тотален (за да не казваме тоталитарен!) господар в Русия, и без неговото знание и изрично съгласие над територията на Русия и птичка няма да може да се изцвъка, камо ли чужди (за моментната официална ситуация "вражески") или недай си Боже, руски самолети, да посмеят да хвърлят отрови на държавата му и то най – явно и нагло ––  се демаскира като редови участник в световния заговор!

Ако нещо бъркаме – поправете ни.
Дано нещо бъркаме...

Уж се карат и бият руснаците с американците, НАТО и ЕС, дрънкат оръжие и се превъоръжават и милитаризират едните и другите за сметка на народите им като се оправдават с "противната" страна, и още повече увеличават военщината и полицейщината в страните им и бастисват демократичните права и свободи на народите си и в световен мащаб, и още повече се увеличава тероризмът и в двете конфронтиращи се страни, и още повече и по открито ескалират отношенията им и истеризират военщината и полицейщината връз Русиуя, пък вихърът на спиралата на глобалната конфронтация все повече се доближава, завихря и фокусира от всички безброй възможни места по цялата планета точно над...България, над Тракия, с перманентна крайна доктринална заветна мисия на заговорниците срещу Българите и висша свръхсекретна цел №1 – първопрестолния Божи град Ямбол и първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена, за която светоустрйствена тайна ви просвещаваме във всичките ни 1200 статии в блога ни (инфо в блога ни с парола на търсачката "безистена и храм Безистена","безистена и заговорници срещу Българите") и ви припомняме картата на тоталната окупация на Ямбол от всички страни от най – важните и секретни в целия свят за САЩ и НАТО по признание на самите американци техни бази – 

image

никъде не съществуващ по света подобен военно – стратегически феномен едно "нищо и никакво малко бедно градче", последна дупка на азбуката и на кавала, в "мирно време" да стои в центъра на разположените около него на няколко километра суперсекретни и важни бази на най – мощната в света държава и армия, а преди 30 години същите бази със същата свръхсекретна цел притежание на съветската държава и армия! 

Някой Българин с изискуемия IQ > 70 да има друго мнение и обяснение за този феномен, дори напълно абстрахирайки се от документите в нашия блог? 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Препубликуваме и един много точен и обективен постинг за руснаците, въпреки че е от позициите на категоричен русофоб, но което му пречи пък да види водещата роля на новите ни западни и американски "съюзници" и господари в заговора срещу Българите:

БЪЛГАРИЯ ИМА МИСИЯ – ДА ОСВОБОДИ ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ НА РУСИЯ ОТ РУСКО ИГО

http://bojil.blog.bg/politika/2019/01/16/bylgariia-ima-misiia-da-osvobodi-porobenite-narodi-na-rusiia.1642562 
 
България има мисия,от която Русия се страхува. Тази мисия ни е дадена от Бога- да освободим поробените народи на Русия от руско робство,като обявим свобода за всеки източнославянски,угрофински,кавказки или алтайски народ,който иска да бъде свободен.

Как ще стане това? Има само един начин- чрез просвещение на руския народ,като му се разкрие какъв е той в действителност.
"Руски народ" няма – има поробени от Руската империя източнославянски народи,които трябва да получат независимост.

Всеки източнославянски народ има право и на самоопределение : беларуси, новгородци, украинци, рязанци, владимирци, псковци и пр. имат право да живеят свободно и да се самоуправляват, без да бъдат потискани и ограбвани от разни московити и угрофински еничари.

Угрофинските народи също имат такова право – карелци т.е. фини, марийци, самоеди, чуди, естони и пр. имат право на ефективно самоуправление а не на формално, каквото им "дават" имперските доктрини на Русия.

Кавказките народ също – арменци, осетини, абхази, грузинци, черкези, дагестанци и пр. трябва да получат онази свобода,за която живеят и умират.

Това се отнася и за тюркските народи –  чуваши, башкири, татари, (Волжки Българи, потатарчени и помонголоидени със злодейско юдео – ционистко руско генно – инженерство и геноцид) тувинци, казахи и пр. заслужават да живеят свободно,а не да робуват на крадци и присвоители.

Право на такава свобода имат и монголоидите – калмики, якути, долгани, монголи, чукчи, манджурци, кати и още много други мечтаят за свобода, каквато от векове не са получавали.

Нека не забравяме и Българите – в европейските земи на Руската империя живеят милиони Българи,които Русия никога не е преброявала като такива а ги е причислявала произволно към руснаците.
Тези наши сънародници, които може да са 20, 30 че и повече милиона, никога не са признавани за Българи – не и в последните 450 години!
Те обаче са такива по език, манталитет, култура и народностно име и ако някой ден се присъединят към свободната си родина, Русия ще изгуби всякакъв достъп до Черно, Азовско и Каспийко море!
Затова България е опасна за "националната" сигурност на Русия – тя е крещящо разобличение на ненаучната графоманска "славянска" теория за произхода на Българоидните народи, както и на всички руснаци разбира се!
По тази причина Русия се стреми да унищожи Българите в България и извън нея,като запази самата България заради едната демагогия – заветна мечта на всеки изкрейзил великоруски шовинист е да види България без Българи, за да припише на гърба ни всякаква ромска, ромейска или турска идентичност, а после да открадне всичките ни културни постижения!
Затова основен дълг на всеки Българин е да се пази от идващи да ни "освобождават" "Големи братя"- те винаги идват при нас като крадливи окупатори а не като честни приятели и НИКОГА не признават нашето старшинство в "славянските" работи!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
– наш коментар под постинга:

bezistena:

Браво, Приятелю!
Адмирации за краткия и абсолютно точен пост – от екипа ни, които от позициите на безприкословни Българофили сме имали неприкрити симпатии към имагинерното понятие "руски народ", на който духовният интелектуален творчески и прогресивен бунтовен елит е от 500 изявени фамилии Българи от рода Дуло от поробена Волжка България от юдео – фанариотите след падането на България под турско – юдейско робство, както сме имали и неприкрити симпатии към Владимир Путин, на който ние лично сме му разкрили Българския генезис, симпатии като най – малко изродения династичен израстък от рода Дуло от всички изродени династи от този род, които са всички до един управници на всички държави и народи по света, и които ни симпатии се стопяват поради все повече излизащи доказателства, че и той играе зад кулисите в един отбор със заговорниците срещу Българите!
– справка блога ни с парола на търсачката "безистена и Путин"

В блога ни представяме неопровержими документи, че всички поробени народи в руската и съветската юдео – фанариотска империя преди и сега, са културно цивилизационни генно – инженерни продукти на нашите пресвяти Български предци, култиватори и цивилизатори на тези народи и племена, както и на руското племе, а цялата територия на руско – съветската империя, са изконни земи на Българското царство само до преди 700 години!

И нека разни русофили, американо фили, еврофили и съответно фоби всякакви, знаят:

Нашето филство е към всички народи, с документирано презрение към изродените им управленчески и богаташки реакционни върхушки, но преди тези нерегламентирани относителни чувства сме преди всичко и само не Българофили, а Българородолюбци – затова ще просвещаваме и спасяваме само Българите, срещу които всички участват в перманентен заговор за геноцидното ни затриване, а после ще спасяваме и които се поклонят на Боговете ни чрез нашето посредничество! 

И още веднъж поздравление за поста!

––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––

А в подкрепа на чисто Българския ни патриотим и Българородолюбие, и че не цепим басма ни на руснаците, ни на юдео – ционистките ЕС и САЩ, които от 30 години изпълняват ударно и вече неприкрито злодейския план Калерги за разсипването на България и тоталното окончателно затриване на Българския етнос, са всичките ни статии на тема "заговорниците срещу Българите", които ще намерите със същата парола на търсачката "безистена и заговорниците срещу Българите", както и нашата постоянна декларация и прокламация към всичките ни душмани :


image

И ще приключим просветителската ни лекция и поздравителния адрес към всички с поредния спасителен пояс и последна и единствена спасителна възможност за тях, имплантирани в посланието на Българския Свети Валентин Распутин:

image

ВСЕ ЧТО НАМ НУЖНО ЭТО ЛЮБОВЬ !

ВСЕ ЧТО НАМ НУЖНО это=это Сина на Богиня Мат Диана и Ежуш


всичко което ни е нужно за нашето спасение е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 
  
Ето и кой е Праотецът на Спасителят и Родоначалник на рода Дуло, който е главният продуцент и постановчик на новоепохалния проект "Българите и човешката цивилизация" и на Спасителят!

ВСЕ ЧТО НАМ НУЖНО это ЛЮБОВЬ=это Павел Сина на Богиня Мат Диана и Ежуш

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло – първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, който е..., вижте в блога ни с парола на търсчаката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Хубаво би било някой да преведе постинга на руски език, понеже братята ни руснаци освен че не знаят матерния им Български език, ами и наглеят напоследък, че те ни били съчинили азбуката и се дивят по Нета как тъй сме били писали с техните букви или пък да сме благодаряли на византийците за азбуката ни и и за културата, които ни били дали, както и за християнството, което го били дали и на руснаците!
Християнството, което в сегашната му манипулирана форма е злодейската данайо=юдео=византийска псевдо – Исусова анти – Българска полицейско – инквизационна доктрина за геноцид връз Българите по целия свят, и което скоро ще премахнем в раз и изведнъж и ще възстановим най – древното Учение на Земята – Учението на Разума, както прорица (сведе до знанието на Българите и човеците плана на Българските Богове) Света Ванга

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УТШЕНИЕ на РАЗУМА=на Изуш и Матара 

image

И още веднъж какво декларира Българинът писател сибиряк Валентин Разпутин:

Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария. 
Възгордялата се и самозабравила Русия е рожба на България, а не обратното.

Славянството е рожба на Великоруският шовинизъм
Не Гърция, а България е дала културата на съвременната цивилизация.
Ако беше Гърция,защо днес никой не говори гръцки?!
Защо половин Европа днес говори латински, а останалата половина /даже с Русия е по-голямата половина/ говори не гръцки, а Български?! 

Така наречените “славянски езици” е Българският език!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И
 когато скоро братята руснаци научат Свещения Български език, което ще стане безалтернативно, ако искат да познаят чрез него Българските Богове и ги изпросят чрез него за да ги има въобще – както прорицаха Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, и ако проумеят тези документи и проронят сълза от песенната ни икона Моя страна, моя България!, то тогава единствено руснаците, които са прекрасен Български генно – инженерен културен цивилизационен продукт, ще имат шанс за Спасението си чрез нас – Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство! 

За което им даваме още няколко спасителни джокери:

МАТУШКА РУСЬ основана от=основана от Кан (Жреци) на Матара и Исуш 

МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Мат Мария и Иса 


И когато скоро братята европейци и американци научат Свещения Български език, което ще стане безалтернативно, ако искат да познаят чрез него Българските Богове и ги изпросят чрез него за да ги има въобще – както прорицаха Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, и ако проумеят тези документи и проронят сълза от песенната ни икона Моя страна, моя България!, както посветеният за Българския си жречески произход Андре Рийо във втория клип от песенната ни плейлиста под нейното въздействие и от гласа на Българските гайди, от които са галските и келтските гайди, се задави в сълзи и побърза да напусне сцената на арена Армеец, за да не се разреве пред всички, то тогава единствено европейците и американците, които са прекрасен Български генно – инженерен културен цивилизационен продукт, ще имат шанс за Спасението си чрез нас – Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство! 

За което им даваме още няколко спасителни джокери:

АМЕРИКА И САЩ основани от=АМЕРИКА И САШТ основани от=основани от Кан (Жреци) на Матара и Исуш 


МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Мат Мария и Иса 

Забелязахте ли абсолютно пълното тъждество за основаването на Матушка Русь и Америка и САЩ!

МАТУШКА РУСЬ е основана от=основана от Кан (Жреци) на Матара и Исуш 

АМЕРИКА И САЩ  основани от=основани от Кан (Жреци) на Матара и Исуш
 

Двата абсолютно тъждествени цивилизационни документа на коренно различни народи и държави категорично свидетелстват за Българския генезис на тия държави и цивилизации!!!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Валентин Распутин с потвърждение от Свети Павел
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––






Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.02.2019 21:19
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. shtaparov - Браво- поздравления!
02.02.2019 22:47
Браво- поздравления!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
03.02.2019 07:33
Относно траките, така наричат гърците племената на север от полисите им Забелязали са ,че имат различни имена, но всъщност говорят един друг от техния език!
Така ,че от названието траки не може да се прави някакъв голям капитал Като сме Българи, траки ли сме или не? Според древното определение, живеем в съседство с тях, говорим друг език, следователно влизаме в него А автохтонност е глупаво понятие При движението на древните по света Ами и гърците не са автохтонни-местни Защо имат такива изисквания към другите А относно името-германците са наричани от французите алемани Но те самите не се наричат така,другите също не използват това име Може би идва от старата столица на Карл Велики-Аахен, главен град в Алемания! Друг е въпросът, че самото име германи идва от Рим , както и немус-горски човек! Но германците предпочитат дойч

За Русия също си прав! Името също вероятно идва от Рим по две направления-тези оттатък/ границата/ и селски народ-нямат градове по времето на Рим
Създадени са от Българите-От Киев до Самара Както и държавата ,на чиято база се създава Русия-Волжка България Но не само това Език, покръстване- от Олга, която реално управлява Русия след смъртта на мъжа си Дъщерята на Владимир Хръз! Слушат я и синът и Святослав и внукът и -Владимир, кръстен на прадядо си!
Така ,че България е майка на Русия! Русия е направила едно нещо, като истинска дъщеря-помогнала е на България да си възстанови държавността !
Другото, спомням си приказка от дядо ми, като се чувстваше засегнат от дъщерите си-Дяца, дяца, няма хаир от тях!Нищо повече!

Хубав ден , Адаш!
цитирай
4. codetroina - :-))))
04.02.2019 00:05
думи, Откровения!!
благодаря, Бог с теб,иване!
цитирай
5. bezistena - Браво- поздравления! Браво, ...
04.02.2019 03:21
shtaparov написа:
Браво- поздравления!


Браво, брависимо!

БРАВИСИМО=Бог Иса и Богиня Мария
цитирай
6. bezistena - Относно траките, така наричат г...
04.02.2019 03:25
leonleonovpom2 написа:
Относно траките, така наричат гърците племената на север от полисите им Забелязали са ,че имат различни имена, но всъщност говорят един друг от техния език!
Така ,че от названието траки не може да се прави някакъв голям капитал Като сме Българи, траки ли сме или не? Според древното определение, живеем в съседство с тях, говорим друг език, следователно влизаме в него А автохтонност е глупаво понятие При движението на древните по света Ами и гърците не са автохтонни-местни Защо имат такива изисквания към другите А относно името-германците са наричани от французите алемани Но те самите не се наричат така,другите също не използват това име Може би идва от старата столица на Карл Велики-Аахен, главен град в Алемания! Друг е въпросът, че самото име германи идва от Рим , както и немус-горски човек! Но германците предпочитат дойч

За Русия също си прав! Името също вероятно идва от Рим по две направления-тези оттатък/ границата/ и селски народ-нямат градове по времето на Рим
Създадени са от Българите-От Киев до Самара Както и държавата ,на чиято база се създава Русия-Волжка България Но не само това Език, покръстване- от Олга, която реално управлява Русия след смъртта на мъжа си Дъщерята на Владимир Хръз! Слушат я и синът и Святослав и внукът и -Владимир, кръстен на прадядо си!
Така ,че България е майка на Русия! Русия е направила едно нещо, като истинска дъщеря-помогнала е на България да си възстанови държавността !
Другото, спомням си приказка от дядо ми, като се чувстваше засегнат от дъщерите си-Дяца, дяца, няма хаир от тях!Нищо повече!

Хубав ден , Адаш!


Жив и здрав, Адаш, и нула внимание на душманите ти, за да имаш време за стойностните неща!
цитирай
7. bezistena - думи, Откровения!! благодаря, ...
04.02.2019 03:32
codetroina написа:
думи, Откровения!!
благодаря, Бог с теб,иване!


ДУМИ ОТКРОВЕНИЯ от=от Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана

БОГ С ТЕБЕ=Бог Иса и Богиня Диана

Бъди благословена, Юлия, много мощ и сила има само в няколко твои думи – продължаваме заедно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675869
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!