Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2019 23:23 - The "Grand Pardon" – "Голямото извинение" на Католическата църква към Катарите във Франция,които са Богомилите.Тайната на крепоста Монтсекюр
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4465 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 01.02.2019 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Френски католически епископ моли за прошка за избиването на средновековните катари. 
16 октомври 2016 г.

Извинение 
Съобщение за пресата - Информационен център на Катарите - 16 октомври

http://www.cathar.info/cathar_news.htm

От наши приятели Катари получихме тази информация, която преведохме с помощта на гугъл преводач.

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=8PIsKyAIc-k&list=PLa5-aFdApZnJA7mkg8P1-og2WUf71HYwA

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Римокатолическият епископ на Памиерс днес се извини за действия, които противоречат на Евангелието. Тези действия включват кръстоносен поход срещу катарите и по-специално изгарянето на 225 кръстени катари в Монтсекюр през 1244 г.
Говорейки на френски език, епископът каза:

"Ние молим Господа за прошка за някои от нашите членове и някои от нашите институции, участващи в действия, противоречащи на Евангелието, в които Господ Исус ни е дал заповедта да обичаме ближния си и да не реагираме на насилие с насилие"

Извинението на епископа е специално от името на неговата епархия, а не от името на цялата Църква, нито на папството.
Джеймс Макдоналд, историк, специализиран в съдбата на катарите, посочи, че посочените институции виновни за геноцида над катарите, са цистерцианците и доминиканците.
Цистерцианците са насърчавали кръстоносен поход срещу катарите от Лангедок, а ръководителят на цистерцианския орден, игуменът на Кото, лично командвал Кръстоносния поход по време на първоначалната му фаза.
Доминиканците създадоха и управляваха първата папска инквизиция, организацията, натоварена с унищожаването на катарите след кръстоносния поход.

Представители на цистерцианските и доминиканските ордени
бяха поканени, но не присъстваха на церемонията.

Извинението беше направено в служба ("празнична", а не меса) в претъпканата Църква на село Монтсегюр - с хиляда или повече посетители в църквата и извън нея, бе изпята и специфичната за катарите Господна молитва в църквата. 

Присъстващите, включително епископът, Монсеньор Жан-Марк Ейхен, след това вървяха в мълчание до близкото поле, до място, за което се смята, че е мястото, където през 1244 г. са били изгорени 225 живи катари.
Окситанските думи, свързани с катарите. Епископът носеше обикновена овчарска гега, заедно с клончето си за помирение.

Джеймс Макдоналд отбелязва, че катарите никога не са строяли или използвали църковни сгради, така че това е може би бе първият и единствен път, когато катарската форма на Господната молитва някога е била използвана в църква.

––––––––––––––––––––

Паралелно с хрониката на събитието ще ви разсекретяваме основни документи в повествованието с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

доито декларират Българския генезис на личностите и събитията.


Предистория

Катарите са християнска група, която процъфтява в Лангедок - тогава не е част от Франция, а сега е френската република Occitanie.
Катарската теология (Catharism) е различна от тази на православните и римокатолическите църкви и представлява оцеляло ранно направление на гностичното християнство.

Catharism=Кан (Жреци) на Матара и Иса

Матара и Иса са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Катарите бяха толкова популярни сред всички класове на обществото, че католическата църква предвиждаше опасността цялото западно християнство да възприеме вярата на катарите.

–– кратка справка за катарите и различните конспиративни жречески наименования, с които те са се самонаричали и обозначавали за посветените:

Наименованието на катарите извеждат от катарос, превеждано за непосветените като  чисти –  гръц.
Друго наимование е Albigenser и Албигойци.
Италия те са наричани Патарени и Торбеши.
В Occitania, те са били наричани tesseyres ("тъкачи") заради занаята, с който са се ползвали.
В Северна Франция Катарите са получили името publicanus / populicanus / popelican. 
В Северна Франция те са наричани основно и бугри, което означава "българи" (което става синоним на зоофилия!!!).

КАТАРОС (чисти гр.) от=от Иса от Тракия 

ЧИСТИ=Диана и Исуш

Albigenser=Българи на Иса 

АЛБИГОЙЦИ=АЛБИГОЙТСИ=Балги (Българи) от Диана и Иса

ПАТАРЕНИ=ПРАТИА=Братя – Бялото Братство от Исус и Мария Магдалена 

ТОРБЕШИ=БРОТИЕ=Братя 

tesseyres=Саре от Диана и Исус=Царе от Дионисиус

ТЪКАЧИ=Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 

И сега внимание какво означава името им в Северна Франция publicanus / populicanus / popelican!

publicanus=populicanus=Папел Кан Ус=Павел Кан от Иса=Кан (Жрец) Павел от Иса 

popelican=Павел Кан (Жрец)=Кан (Жрец) Павел 

В тези имена...

И сега точно в този момент в 18:56 часа на 25. 01. 2019  самият Свети Павел, който знаете че още е и Свети Сен Жермен, в екип със Свети Joe Dassin, внушиха на редактора на радио Дарик носталжи да пусне песен на този култов Българо – израелтянски певец, оцелял израстък от жертвените Катари от Монтсекюр и феноменен генетичен потомък на Свети Павел, който с песента си Salut les amoureux потвърди последните документи, които разсекретявахме в него момент и искахме да кажем, че това наименование на Катарите – publicanus / populicanus / popelican – Свети Павел е съставил по своето име и титул за своите генетични жертвени потомци!

https://www.youtube.com/watch?v=g9Nz8wH5AAw
Joe Dassin " Salut les amoureux" (A. Guthrie - C. Lemesle - R. Dassin) 1972

Joe=ЖО=Ежуа 

Joe Dassin=Жо от Диана и Исус

Joe Dassin от=от Сина на Диана и Ежус

Името на песента Salut les amoureux означава в прав текст "Здравейте, влюбени!" и дойде в този сюблимен момент от разсекретяваните послания за да поздрави директно влюбените в това просвещение и познание Българи от генеалогията на Свети Павел, както да ни каже в кода на Свещения шифър поредната негова сакрална именна комбинация:

Salut les amoureux=Salut les (за/от) Кан (Жрец) от Иса и Мария    

Salut les amoureux=от Кан (Жрец) от Дуло Син Исус Ел (Змей) и Мария    

Salut les amoureux=ЗДРАВЕЙТЕ ВЛЮБЕНИ от=ЗДРАВЕЙТЕ от Павел – 

защото в Свещения Български език висшата категория Влюбен, Влюбени, е лесно познаваема със Свещения шифър анаграма от името на Павел!

ВЛЮБЕН=БЮВЕЛ=Пювел=Павел

Думата, която съставиха Българските лингва конструктори за влюбен – amoureux, обхваща категорията на феноменните генетични потомци – жреци на Исус и Мария Магдалена  

Заради тази му песен и заради всички други, в които Българският Катар пееше за Любов и братство и мир между хората и вдъхваше кураж и надежда на поробените Българи и криптоБългари по света, тайните служби на заговорниците срещу Българите, които са потомците и наследниците на Инквизицията и на палачите на Катарите/Богомили, го убиха на 42 годишна възраст в разцвета на живота и творчеството му с травиалната диагноза за непосветените инфаркт и сърдечни проблеми, без да си имат и най – малка представа в извратената си злодейската радост, че изпълняват поръчка на Божията светейша служба Кадри за попълване на редиците на Божията светейша небесна армия от изявени Техни потомци за подготовката на Явяването Им, когато злодеите ще застанат на подсъдимата скамейка срещу жертвите си – Светии и безпристрастни съдебни заседатели! 

А Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло е, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети Павел от 333 година до сега, който е..., вижте в блога ни с парола на търсчаката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.
–––––––––––
И да довършим недовършения израз заради песента на Жо – В тези имена... е скрита информацията, че катарите – publicanus=populicanus, са жреци, генетични потомци на Павел, синът на Исус.

По – горе споменахме енциклопедийни документи, че в Северна Франция Катарите са наричани основно и бугри, което означава "българи", и което име става синоним на зоофилия!!! – сношаване с животни – поредната гнусна операция и гавра на Инквизицията и заговорниците срещу Българите, които с изроденото си съзнание кръщават насилствено с имената на Българските сакралии най – противни понятия и думи във френския и в другите езици, внушавайки на хората отвръщение от всичко Българско и Богомилско.

––––––

През 1208 г., след провалена програма за проповядване и публични дебати, папа Инокентий III разрешава официален кръстоносен поход срещу катарите от Лангедок и срещу местното благородство за това, че не успяват да ги ликвидират.
Кръстоносният поход, известен като кръстоносния поход срещу албигойците, (Albigenser) бе ръководен от игумен, ръководител на цистерцианския орден, същият човек, който ръководеше по-рано неуспешната кампания за проповядване.В писмо до Инокентий III, което съобщава за първия си военен ангажимент през 1209 г., той описва избиването на цялото население на град Безие от папската армия, твърдейки, че "нашите мъже" са убили 20 000 души "без оглед на ранг, възраст или пол ".

ИНОКЕНТИЙ=КОН ТИЕНИ=Кан (Жрец) на Диана

ОКСИТАНИЯ=Кан (Жреци) на Диана и Иса  

БЕЗИЕ=Бог Иза 

Кръстоносният поход се оказа успешен, но дори и след двадесетгодишна война, тайните катаристи оцелели. Доминиканците, монашески орден, създаден от Доминик Гузман (сега свети Доминик), за да подпомогнат проповядващата кампания, след като не успяха да постигнат първата си цел, сега си намериха нова роля. Те създали инквизицията, организация, която официално би била одобрена от папата през 1233 г.
Това е първата папска инквизиция, предшественик и модел за испанската инквизиция два века по-късно. Той въвежда методите на психологическа манипулация, изтезания и изгаряне на предполагаеми "еретици" живи. Тя успя да изгони катаризма от Лангедок.

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=ПОХОД срещу Кристос=ПОХОД срещу Исус от Тракия

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=срещу Кристос и Бохиня Диана=срещу Исус от Тракия и Бохиня Диана 

ДОМИНИКАНЦИ=ДОМИНИКАНТСИ=Кан (Жреци) от Иса и Диана Мат 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
ударният отряд на заговорниците срещу Българите, които са изродени българо – юдейски династи от кланове на Дуло, получили черните роли в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация"

И ето още веднъж, кои прогониха от Франция Инквизицията и доминиканците:

Catharism=Кан (Жреци) на Матара и Иса
 
И Монтсегюр, и Памиерс са важни места. Най-известното убежище на катарите е замъкът Монтсегюр, който се издържа дълго след края на първоначалния кръстоносен поход. Гарнизон от около 200 катарски симпатизанти защити подобен брой кръстени катари (които нямат право да държат оръжие и убиват хора).
Гарнизонът устоя на 10-месечна обсада от страна на католическа армия, за която се твърди, че е от 10 000 кръстоносци
При предаването на замъка са намерени около 225 кръстени катари. 25 или около това са били кръстени само няколко дни по-рано, при пълно осъзнаване на последствията. Кръстоносците им предлагат да спасят живота си, но нито един от 225 не можа да бъде принуден да се отрече.
Всички бяха преместени в нарочно построена за целта дървена постройка, пълна с дърва за огрев и на 16 март 1244 г. бяха изгорени живи.
Сред посветените Катари имаше и три поколения от едно семейство: баба, майка и дъщеря.

ПАМИЕРС=Бог Иса и Мария 

МОНТСЕКЮР=Кан (Жрец) на Иса и Матара

МОНТСЕКЮР=Кая (скала, скално светилище) на Иса и Матара

В началото на четиринадесети век в близкото епископство на Памиерс възникна повторна поява на катаризма. Жак Фурние след това епископ на Памиерс създава своя собствена епископска инквизиция заедно с доминиканската инквизиция, базирана в Каркасон. Той провежда разпити лично и съхранява лично копие от изказванията, като взема това копие до себе си, когато продължава в църковната йерархия.
По-късно той е избран за папа. Като папа Бенедикт XII личните му досиета се озоваха във архивите на Ватикана, където те биха били преоткрити от френските историци през 60-те години на миналия век, осигурявайки материал за добре позната микроистория Монтаю. Тази книга е кръстена на село, където цялото население е било арестувано от инквизицията.


Софи Дънкан
Катар Инфо,
Шато Сент Фериол,
Сент-Фериол 11500,
Франция.

http://www.cathar.info/
sophie@cathar.info

16 октомври 2016 г. 

СОФИ=Иса Бог=Бог Иса 

СОФИ ДЪНКАН=Кан (Жрица) на Бог Иса и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Извинение от епископа на Памиерс

 
На 16 октомври 2016 г. римокатолическият епископ на Памиерс се извини за действия, противоречащи на Евангелието. Макар и да не са изрични, тези действия са широко възприети като включват кръстоносен поход срещу катарите, дейностите на инквизицията в Лангедок, и по-специално изгарянето на 225 кръстени катари в Монцегур през 1244 година.

Говорейки на френски, епископът каза:

"Ние молим Господа за прошка за някои от нашите членове и някои от нашите институции, участващи в действия, противоречащи на Евангелието, в които Господ Исус ни е дал заповедта да обичаме ближния си и да не реагираме на насилие с насилие"

Извинението на епископа е направено специално от името на неговата епархия. Извинението беше направено на претъпкана едночасова служба ("празнична", а не меса) в селската църква Монтсегур - с хиляда или повече слушащи навън.
Отличителната форма на катарите Господната молитва (Отче наш) се пя в църквата.
Катарите никога не са построявали или използвали църковни сгради, така че това може би беше първият път, когато катарската форма на Господната молитва някога е била използвана в църква.


image

Червени и златни цветя - цветовете както на графовете на Фуа, така и на графовете на Тулуза украсяваха църквата.
Отвън много носеха знамена, носещи червения и златен кръст на Тулуза, хералдическото устройство на графовете на Тулуза преди осемстотин години.


ЧЕРВЕНИ И ЗЛАТНИ ЦВЕТЯ=
ЧЕРВЕНИ И ЗЛАТНИ ТСВЕТЯ=
Братя от Дуло от Сина на Изуш и Богиня Диана 

ЧЕРВЕН И ЗЛАТЕН КРЪСТ на=ТШЕРВЕН И ЗЛАТЕН КРЪСТ на=
на Братя от Дуло от Сина на Кризтош=на Братя от Дуло от Сина на Ешуз от Тракия 

ТУЛУЗА=ТУЛУС=ТУЛУ С=Дуло от Иса 

Общото усещане беше, че тази церемония бе перфектно проведена. Дори времето оказа съдействие, осигурявайки почти безоблачно октомврийското небе. Церемонията бе проведена в смес от окситански и френски.

ЦЕРЕМОНИЯ за=за Иса и Мария 

Monseigneur Жан-Марк Ейхен изглеждаше спокойно и се усмихваше топло по време на песните, изпълнени на окситански. В обръщението си той изрично посочва катарите като братя и сестри - признание за тяхната християнска вяра.
Той също така споменава по име Бертран Марти, епископ на катарите, който е изгорен на клада в Монцегур през 1244 г. и изрично използва думата "преследване". Nтstre Paire

МОНСЕНЬОР=Мария и Иса
 
това е Българският лингва генезис на този сан и титул, а ето и Българския Катарски/Бгомилски генезис и на епископ Жан Марк Ейхен:
 
image

ЖАН=Ежуа

ЖАН МАРК=Кан (Жрец) на Ежуа и Мария 

ЖАН МАРК ЕЙХЕН=ЖАН МАРК от Хан (Кан, Жреци)

В официалната страница на Жан във Википедия няма и думичка за удивителния акт на извинение и помирение на този достоен и доблестен генетичен потомък на Свети Павел, произлязал от омешени кланове от Дуло на жертви и палачи и поел тази жертвена помирителна мисия!  

ИЗВИНЕНИЕ И ПОМИРЕНИЕ в името на=в името на Бог Иза и Богиня Мария

ЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомък на=на потомък на Исуж и Богиня Матара 

Благославяме те, Братко Жан, и знай, че Родителите ни Исус и Мария Магдалена те обичат и денонощно бдят над теб и близките ти с Небесното войнство!

Молитвата на Господа (Отче наш)  е прочетена на окситански от Мюриел Батби-Кастел, след това рецитирана от конгрегацията на френски език. (За катарите, Господната молитва има специално значение, запазена от най-ранните дни на християнството). Тя изпя също и „Ihesus Cristz“, написана през 1275 г. от Guiraut Riquier, един от последните трубадури, които лично са преживели кръстоносния поход и инквизицията, преди да отиде в изгнание в Арагон. Групата Terra Maпre пееше се " Cathar химн" Lo Boiиr в окситански.
Накрая епископът участва активно в ритуала Пакс – практическа реализация на темата и акта за помирението.

ПАКС (помирениес)=ПАК С=Бок Иса

ПАКС помирение между=помирение между Кан (Жреци) на Бог Иса 

ТЕМА И АКТ ЗА ПОМИРЕНИЕ между=между Кан (Жреци) от Иза и Богиня Диана Мат Мария 

image
 

Крепоста Монтсекюр

image

Паметна плача на клането в Лаваур, където около 400 катари бяха изгорени живи.

„В Лаваур окситанският народ загуби независимостта си.

Но след седем века лавровият цвят отново ще стане зелен!"


Ясният консенсус сред присъстващите беше, че това извинение бележи важно историческо събитие.
Епископът е роден в Памиерс и разбира местните чувства. Той и неговото духовенство осъзнаха, че раната, нанесена през тринадесети век, е все още сурова и кървяща в двадесет и първата, че въглените все още блестяха. Той е направил почти всичко, което можеше да се очаква от него. Присъстващите, от предполагаемите неокатари до правителствените функционери, от академичните среди до католическото духовенство изглеждаха доволни от събитията от деня. Много от тях бяха видимо развълнувани.

Един голям успех, какъвто беше, епископското извинение се възприема като само началото. Както каза Бертран де ла Фарж, „днешното събитие е първата стъпка от процеса“.

Средновековните епископи на Памиерс играеха малка и късна (макар и добре огласена) част от преследването на катарите.
Тези, които споделят много по-голяма част от отговорността за преследването на катарите, са цялата католическа църква като юридическо лице, папството, цистерцианците, доминиканците и архиепископите на Нарбон и Тулуза.
Цистерцианците насърчавали кръстоносен поход срещу катарите от Лангедок, а ръководителят на цистерцианския орден, игуменът на Кото, лично командвал Кръстоносния поход по време на първоначалната му фаза.
Доминиканците създадоха и управляваха първата папска инквизиция, организацията, натоварена с унищожаването на катарите след кръстоносния поход.
Известен и неоспорим факт е, че заедно с местните епископи те са отговорни за изгарянето на безброй хиляди живи катари за "престъплението" несъгласие с тях - не за нещо друго.
Тази осемстотин годишна рана е малко вероятно да се излекува, докато не направят безусловни извинения със същата благодат като Монсиньор епископ на Памиер.

Представители на цистерцианските и доминиканските ордени бяха поканени на 16 октомври, но не присъстваха на церемонията. 

Накрая епископът участва активно в Пакс - практическа реализация на темата за помирението.

След тържеството присъстващите, включително епископът Монсеньор Жан-Марк Ейхен, вървяха мълчаливо до близкото поле, до място, за което се смята, че на мястото, където през 1244 г. са изгорени живи 225 покръстени в Святия Дух Катари. позоваване на окситанските думи, свързани с Катарите, и прогнозиране на възраждането на окситанската култура след седемстотин години (последният известен кръстен Катар в Лангедок е изгорен жив от архиепископа на Нарбон през 1321 г., така че седемстотин годишнината се пада в 2021).
Музиката, Graile e de la Bodеga  е изпълнена от Xavier Vidal et Claude Romйro.
Се Канто които пеят окситанският национален химн. Клод Марти изпя "Монсегур".

Заедно със своята лаврова клонка епископът носеше обикновена овчарска гега от дърво и желязо, друг жест на смирение, който резонира добре - Монстегур като голяма част от епархията се намира в планинска овчарска страна, а много катарски пастири бяха носили подобни геги в средновековието.

Формалности, сключени с "verre de l"amitiе" в залата на селото.

СМИРЕНИЕ=Иса и Мария

 

image

Замъкът, върхът Монтсегюр и съвременното село Монтсегюр.


image
 
Препълнената църква в село Монтсегюр на 16 октомври 2016 г.

 

image
Празникът в селската Църква на Монтсегур 

 

image

Monseigneur Жан-Марк Ейхен, 
Епископ на Pamiers

image  

image

 
Епископът и неговото духовенство в църквата на Монсегур на 16 октомври 2016 г. 

 

image

Господната молитва се проведе на окситански от Мюриел Батби-Кастел в църквата Монтсегур


image

 

image

Националните медии в галерията на църквата. 

 

image
 
Молете Бог за прошка
 

image


image
Отче наш

И ето защо универсалната молитва за всички християнски деноминации
Отче наш е тайна и сакрална за Богомилите, катарите и всички Посветени и непосветени:

ОТЧЕ НАШ=ОТЧЕ Ешуа 

ОТЧЕ НАШ=Наши Диана и Ешуа 

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш

ОТЧЕ НАШ=Дионишиуш
 

image
 
На 16 октомври 2016 г. хората носеха стръкчета лаврови клонки в село Монтсегур.  
 
 image

image
 
image

Monseigneur Жан-Марк Ейхен, епископ на Pamiers пред Montsegur 

 

image
Monseigneur Жан-Марк Ейхен, носещ лаврово стръкче.
 
image
 

 image

 

 

image
 
Monseigneur Жан-Марк Ейхен, епископ на Памиерс с Pascal Scordino,
представляващ Православната църква
 
Pascal Scordino=Бълкарин Кан (Жрец) от Диана и Исус
 

image

 

Пеене на химна на Окситания Se canto

Se canto=Кан (Жреци) на Диана и Иса

 

image
 
image
 

Знамето на графовете на Тулуза 
с известния "Кръст на Тулуза"


image
 
 image

image
 
 
image
 
 
image
 
 
image
 
 

image

Окситанска музика. 
Окситанските гайди са изработени от цялото животно – технология, внесена от Българските Богомили, което оставяме в коментар без думи с тези думи:

КОМЕНТАР БЕЗ ДУМИ за=за Бокиня Мат Мария и Иза
 
image
 

 

image

Монсегур, наблюдаван от полето, където се смята, че катарите са изгорени живи през 1244 година 
 
 

 

 

image

На края на нашия импресиен видеорепортаж –
 поклонение, да разчетем посланието, което ни изпратиха по бутилковата поща не по вълните на морето, а с тази бутилка която се мъдри сякаш по погрешка попаднала сред тематичните документи на съобщението от пресцентъра на Катарите със сакралните емоционални сюжети.

ESCLARMONDE=Кан (Жреци) от Дуло от Иса и Мария 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 

                                                    Manifeste Pour La Reconciliation

През 1998 г. е публикуван Манифест за помирение.
Това е писмо от три страници, изпратено до папа Йоан Павел II по инициатива на кмета на Тулуза Доминик Бодис, президентът на Окситанската конвергенция Джоан Франсеф Лафонт, отец Йодри Пасерат, Бертран де ла Фарж, Патрик Ласею и около 20 окситанци, Църквата да признае греховете си и се проведе помирение между нея и потомците на Катарите.

Проумявате ли величието и силата на Българите от Божия род Дуло!
Те – жертвите, невинните, святите, потърпевшите от безчинствата на безБожниците, скрити зад Божия кръст, потомците на горените по кладите Катари/Богомили – те чистите и праведните правят жеста на опрощението и помирението с потомците на палачите им, които продължават да ги преследват перманентно с нестихваща ярост и злоба!

МАНИФЕСТ ЗА ПОМИРЕНИЕ=Богиня Мат Мария и Бог Исуз

ДОМИНИК БОДИС=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Мад Диана 

ДЖОАН ФРАНСЕФ ЛАФОНТ=Брат от Дуло от Богиня Диана и Бог Исуж

ЙОДРИ ПАСЕРАТ=Брат от Рода на Иса

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Потресаващо и разтърстващо!


Официално извинение от католическата църква за престъпленията ѝ срещу Катарите и поклонение пред саможертвеното мъченичество на святите и праведни Катари от Монтсекюр от техни оцеляли потомци от свирепия геноцид на псевдо – Исусовата юдео – византийска католическа църква, която е официалното лице на полицейско репресивната Инквиция!

https://www.youtube.com/watch?v=8PIsKyAIc-k&feature=share
Demande de pardon aux Cathares de Montsegur

Всички тия потомци на Катарите са от обществото на Бялото Братство на Омраам Микаел Айванхов – петият син на Петър Дънов, когото той изпрати на жертвената мисия във Франция да учреди Бялото Братство и подготви потомците на Катарите за тази сакрална огнена информация, която Свети Петър Дънов заедно със Сви Светии ни разкрива в блога ни в подготовка на скорошното им Явяване на Българските Богове!

Потомци на жертвените Катари, които всички до един са Богомили – феноменни жреци генетични потомци на Българските Богове Демиурзи от Техния род Дуло, Български жертвени мисионери в помощ на поробените от Инквизицията Българи и траки от бившата изконна Българска имперска провинция Франкорум, която е феноменното кралство на Меровингите, основано от Българските династи от златната генеалогична линия на първосвещения Български жречески – царски род Дуло спасена по времето на първото византийско робство (518 – 681) в политическо изгнание в земите на днешна Франция.

– и още инфо в блога ни http://bezistena.blog.bg с парола на търсачката "безистена и Меровинги" и статията ни за Айванхов

Мастер Омраам Микаел Айванхов, вторият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски, основател на Френското Бяло Братство
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/13/mastyr-omraam-mikael-aivankov-sin-na-petyr-dynov-i-vnuk-na-v.1375826

image

– ако има знаещи френския език да преведат извинението на свещениците и текста на песента.


image
  
Потомък на катарите и на палачите им е монсеньор 
Жан-Марк Ейхен, който виждаме на горния филм след 4:16 минута да коленичи в покаятелна молитвена поза в центъра на поклонниците – катари и сияещ да пее и пляска с ръце заедно с тях... 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И още един репортаж от това събитие на Anneke Koremans 
 
https://www.youtube.com/watch?v=HTb1vqxn5uA
The "Grand Pardon" at Montsйgur,

16.10.2016


Емоционален ден за хората от Ариеж, тъй като епископът на Памиерс e дошъл в Монтсегур, Окситания (южна Франция) и направи от името на Римокатолическата църква извинение за насилието срещу християнските катари през 13-ти и 14-ти век .
Това е първата стъпка по дълъг път, но имаше благодарност и празненство.

ПАМИЕРС=Бог Иса и Мария

ОКСИТАНИЯ=КАН ИС ТИЯ=Кан (Жреци) на Иса и Диана

Anneke=Кан (Жрица) 

Anneke Koremans=Anneke от Кан (Жреци) на Иса и Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Вижте обезателно и тези филми с големите Посветени Стойчо Керев и проф. Дамян Попхристов за зверствата на византийската и католическата Инквизиция срещу Богомилите в България и в Европа.

https://www.youtube.com/watch?v=V2JAhq_vokE
Пратениците на Бог. Скритите послания на богомилите


https://www.youtube.com/watch?time_continue=119&v=hndtksmOhqc&fbclid=IwAR3v-pLD4EqjmtXv5LpSw-9Cyl-z2y16KgKjBRDTDtnoJZeITTZPARDs-V8
Непростимият грях на Ватикан и папата 


                                                     
                                                            Grand Pardon



Не е много голямо извинение това извинение, наречено "Голямо" – "Grand Pardon", за избиването на 20 милиона святи и праведни Катари=Богомили и техните последователи основно от Български етногенезис, и формулиран този геноцид от сегашната църква снизходително и пренебрежително като " насилие", но е малка стъпка в правилната посока!
Скоро и екстремално катарзисно цялата Църква начело с папата и сие височайши персони и политици и историци и т. н. ще правят наистина покъртителни ритуали за инстински големи извинения "Grand Pardon" и в Монтсекюр, и в цяла Франция, и най – вече в България пред Българите – феноменните генетични потомци на Богомилите, които са Катарите, въпреки че сега нито един от свещениците, нито от хората на Бялото Братство във Франция които участваха в ритуала на поклонение, не каза и дума, че Катарите са Българските Богомили!
Не само ще казват, ами ръце и крака ще ни целуват скоро ничком!

КАТАРЗИС=КРИСТАЗ=Кристоз

КАТАРЗИС=ИСАЗ ТРАК=Исуз от Тракия 

КАТАРЗИС=КАТАР ЗИС=КАТАР ИСЗ=Катари от/на Исуз

Някой да е чул юдео – византийската гръцка християнска църква или официална гръцка институция или изявен грък, да са казали и една дума в извинение за причинените от църквата им и от гърците милиони страдания и жертви и геноцид връз Българите – християни!!!, по време на двете византийски християнски робства на България, византийският християнски преврат срещу Българската държава от агента им и злодей изчадието адово княз Борис I и избиване на Българския елит и геноцид на повече от 350 000 аристократи и целите им родове, за причиненото ни и проведено заедно с дивите азиатски османци 500 – годишно ислямско – юдейско християнско робство и затриването на Светата Българска Православна Църква?
Скоро в див ужас и изпепеляващ екстремален катарзис не само думи на покаяние ще казват, ами ръце и крака ще ни целуват ничком гърците – християни и ще лазят в прахта пред краката ни и горко ще молят осополявени милост и съжаление от нас !

Някой да е чул мюфтийството на Турция или на България, някой изявен мюсюлманин или някой светски турски интелектуалец от ония красавци със сините очи от отвлечения и изнасилен Български ген от чернопсихотронните им сериали, да са казали и една дума в покаяние и извинение за жестокото 500 годишно робство и геноцид над Българите, проведен от предците им?

Скоро в див ужас и изпепеляващ екстремален катарзис не само думи на покаяние ще казват, ами ръце и крака ще ни целуват ничком турците – мюсюлмани и всякакви други и ще лазят в прахта пред краката ни и горко ще молят осополявени милост и съжаление от нас !

Някой да е чул главният равин на евреите в България или в Израел или някоя изявена личност от еврейското общество и на организацията Шалом или държавен глава, които благодарят на Българите за спасението на 50 000 евреи от Хитлер с половин уста и с манипулационни условности за вменяване на вина на Българите, че не били спасили македонските евреи, да са казали и една дума в покаяние и извинение за двете юдео –  византийски робства (518 – 681 и 1018 – 1185) и за жестокото 500 годишно юдео – османско робство и геноцид над Българите, проведен от предците им данайо=юдео=византийците, които са наели дивите османски турци за завземането на България и 500 години са били идеолозите, стратезите и подстрекателите на турците в геноцида им срещу Българите!? 

Скоро в див ужас и изпепеляващ екстремален катарзис не само думи на покаяние ще казват, ами ръце и крака ще ни целуват ничком юдеите и юдео – ционистите (знаете коренно различното ни отношение към читавата част на тракийското племе евреи – израелтяните), и всякакви други племена, и ще лазят в прахта пред краката ни и горко ще молят осополявени милост и съжаление от нас ! 

Същото се отнася и за всичките ни съседи, мразещи Българите неистово – за сърбите, румънците, отскоро и за македонците.

Заради това и заради всичко друго, което е всичко по Божия план, ние пък ще проведем пророкуваното от Света Ванга планирано от Боговете ни мероприятие за премахване в раз на всички религии в света и възстановяването на най – древното и първично Учение на Разума!

УТШЕНИЕ НА РАЗУМА=УЧЕНИЕ НА Мария и Иза

УЧЕНИЕ НА РАЗУМА=УТШЕНИЕ НА РАЗУМА=Матара и Изуш

Учението в познание на Българските Богове и безалтернативен живот по Техните правила на Любовта, Братството и Мира и феноменните практики и Божествени промоции!

image

image

image

image


image

image

image

image

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вечна им памет на Великомъчениците Богомили – Катари във Франция, от тогава рационални и реални действащи сдвръхестествени Светии, държащи от тогава до сега в ръцете си живота и съдбата на потомците на техните мъчители и палачи!

ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ на потомците на=
на потомците на Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=
на потомците на Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена
 

Официален документ на обединените българо – юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125
image
Това пророчество каза в прав текст и неговият пра...правнук и син на Васил Левски –Първожрецът и Пророк Петър Дънов, който прорица, че в началото на 21 век на Земятя ще се установи Царството на Любовта, Братството и Мира чрез Всемирното Бяло Братство, които са Българите, като основен, единствен и за всички задължителен  инструментариум за проникване и узнаване на Божието познание и властване и управление над света, ще бъде Свещеният Български език!
Това пророчество прорица и потвърди и неговата многострадална по – малка дъщеря Ванга, като казваше категорично, че България ще бъде спасена и ще тръгне нагоре и ще поведе света, кодирано в няколко паралелни варианта:

"Ще дойде висок човек, висок пришълец”, "идва времето на осмия", "Спасителят ще дойде осем години след смъртта ми", "осмият ще подпише мира", "осмият носи мира", Осмият на Ванга е наричан "Журналиста" от Дънов и че е бил "прероден окситанец"
Декодиращата програма на Свещеният шифър разсекретява еднозначно и категорично параметрите на Спасителят на Българите, на човечеството и на света: 

ИДВА ВИСОК ЧОВЕК=ИДВА ВИСОК ТШОВЕК=
ИДВА Сина на Бок Ешуа и Бокиня Диана  

ИДВА ВИСОК ПРИШЕЛЕЦ=ИДВА ВИСОК ПРИШЕЛЕТС=
ИДВА Сина на Богиня Диана и Исуш Бълкарина  

ИДВА ВРЕМЕТО НА ОСМИЯ=ИДВА Иса и Богиня Мад Мария

ИДВА ВРЕМЕТО НА ОСМИЯ=ИДВА Сина на Богиня Мад Мария  

СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е ОСЕМ ГОДИНИ СЛЕД СМЪРТТА МИ=
СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е от Гена на Дуло Син на Тати Исус и Диана, Мама Мария  

СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е ОСЕМ ГОДИНИ СЛЕД СМЪРТТА МИ=
СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е Син на Тати Исус и Мад Мария Магдалена   

ОСМИЯТ НОСИ МИРА=Сина на Иса и Мат Мария  

ОСМИЯТ ПОДПИСА МИРА=Сина на Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария  

ОСМИЯТ Е ЖУРНАЛИСТ=Сина на Исуж и Диана Мария от Дуло  

ОСМИЯТ Е ПРЕРОДЕН ОКСИТАНЕЦ=Кан (Жрец) и Цар на Тати Исус и Богиня Матара

Спасителят на човечеството е Кан (Жрец) и Цар от Първосвещената златна династична линия на Баща ни Исус и Богинята Матара, Богинята Диана, Майка Мария

Това е златната династична линия на Дуло, която е съхранената Българска свята династична линия на Исус и Мария Магдалена, спасена в политическо изгнание от византийското робство и геноцид във Франкорум – бившата Българска имперска провинция Франки, Фарки, Барки (Българи) на Мария

ФРАНКОРУМ=ФРАНК МОРУ=Фраки (Фарки, Барки, Българи) на Мария, 

заради която Първосвещена Божия линия се води епичната битка по време на кръстноносния поход през 1244 г. за последната крепост на Българските Богомили, които са Катарите – крепостта Монтсегюр, Монтсекюр.


МОНТСЕКЮР=Кан (Жрец) на Иса и Матара

МОНТСЕКЮР=Кая (скала, скално светилище) на Иса и Матара


image

image

Целият този странен скален куполовиден пирамидален връх, дефиниран в манипулативната категория "природни геоложки феномени", не е естествено природно формирование, както го криеха досега фалшификаторите геолози и историци, за да не го познаем и ползваме по феноменното му предназначение Българите, а е едно от безбройните изкуствени мегалитни светилища – пирамиди от средно голяма величина, построени по целия свят от Българските феноменни жреци и строители инженери –енергетици като феноменни свръхестествени високотехнологични мултифункционални съоръжения за производство на тях на духовни и материални блага и творене на чудеса.
Ето и чия е фирмата – строител и експлоататор на тези "природни геоложки феномени":

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ=Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара

image

image 

Това е олтарната сакрална част на пирамидалния мегалитен светилищен комплекс Монтсекюр, кръстен както видяхте по първоразрядните Български Божии имена, на която Първожрецът свещенодейства и управлява  светилището

image 

Българските Богомилски потомци на поклонение и активиране в Монтсекюр
 
Крепостта Монтсекюр е тази култова крепост, откъдето последният ден преди да нахлуят папските византийски кръстоносци – главорези от Дуло, (или Идил сега и всички изродени династи от този род, които управляват в безчестие целия свят) четирима Посветени Българи успяват да избягат от обсадената крепост и да спасят най – голямото съкровище на Катарите=Богомилите – Първосвещеният Божи потомствен династ, роден в последният момент – бебето във вързопа е онова легендарно "духовно" богатство на Катарите=Богомилите, което Инквизицията от изродените българо – юдейски династи от рода Дуло от първосвещения Божи светилищен храм Безистена от първопрестолния Божи град Ямбол, яростно преследва и търси от тогава до сега, и заради чието потомство и вече посветен потъмък и Спасител на човечеството сега са всички тия световни патаклами и баталии, чийто фокус на циклона завихря неслучайно връз България – епохален Божествен сценарий и развитие на събитията, за което ние ви казваме и просвещаваме постоянно в нашите документи!

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

Останалите в крепостта висши Посветени Катари=Богомили се предават живи в ръцете на враговете, водени от техните кръвни родственици от изродения клан на Дуло, и облечени в бели дрехи и хванати за ръце с песни влизат в огъня на кладата.
Не предават вярата си – истинската вяра, Българската езическа вяра на Исус и Мария Магдалена, и затова вкупом чистите и святи Техни деца – мъчениците веднага преминават във висшия небесен светейши генералитет и скоро ще ги видим начело на Небесната армия и армада!
 
НЕБЕСНА АРМИЯ И АРМАДА на=на Иса и Богиня Мадара Мария
 
image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел/Свети Сен Жермен, Светии Великомъченици Богомили/Катари и Свети Жо Десен
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и Песен и гореща и настойчива препоръка към Братята и Сестрите Катари от Бялото Братство, които са основна цел на геноцид от Инквизицията със злодейския план на вкарване на пълчища ислямисти във Франция, да научат екстренно Българския език и четат нашите просветителски документи!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Вижте в коментарния блок под статията какво е разбрала от нея една гневна политкоректна либералистична читателка:




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
25.01.2019 23:28

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - чудесен текст, Адаш! Доколкото ...
26.01.2019 09:05
чудесен текст, Адаш!
Доколкото знам, книга за катарите пише Росица Ножарова Тя владее перфестно френски При това почти не се появява в блога, писала ми е ,че се занимава с книгата
Мен ме е впечатлила при богомилите вярата за двойствеността в човека Доколкото знам, затова ги преследва католическата църква А и не само тя!
Че тялото е от дявола, а душата-от бога!?
Затова с радост са приемали смъртната присъда
В Цариград, горели са ги на бика на Колодрума, който е метален, стои и до днес там! Срязан отгоре, да поема осъдените
Осъденият е качван на скеле и палачите са го хвърляли в загретия до червено бик!Чувало се цвъртене и избухвал пламък и от улей изтичала течност Това оставало от осъдения

Осъдените богомили се хвърляли с радост в бика, за ужас на виделите какво ли не палачи! Включително жертвата да замъкне и някой от тях със себе си!
С радост, защото се отървават от дяволското тяро и отиват при бога!


Хубав ден!
цитирай
3. bezistena - чудесен текст, Адаш!Доколкото ...
26.01.2019 16:16
leonleonovpom2 написа:
чудесен текст, Адаш!
Доколкото знам, книга за катарите пише Росица Ножарова Тя владее перфестно френски При това почти не се появява в блога, писала ми е ,че се занимава с книгата
Мен ме е впечатлила при богомилите вярата за двойствеността в човека Доколкото знам, затова ги преследва католическата църква А и не само тя!
Че тялото е от дявола, а душата-от бога!?
Затова с радост са приемали смъртната присъда
В Цариград, горели са ги на бика на Колодрума, който е метален, стои и до днес там! Срязан отгоре, да поема осъдените
Осъденият е качван на скеле и палачите са го хвърляли в загретия до червено бик!Чувало се цвъртене и избухвал пламък и от улей изтичала течност Това оставало от осъдения

Осъдените богомили се хвърляли с радост в бика, за ужас на виделите какво ли не палачи! Включително жертвата да замъкне и някой от тях със себе си!
С радост, защото се отървават от дяволското тяро и отиват при бога!


Хубав ден!


–––––––––––––––––––
В никаква двойнственост не са вярвали Катарите=Богомилите, Адаш!
Тази доктринална фалшификация е измислена от манинипулаторите на Инквизицията, за да прикрият същността на Катаризма и Богомилството – че те са праведни и святи генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхното Бяло Братство и Сестринство от Техния род Дуло, които са духовният и интелектуален борчески – революционен прогресивен елит на народите, поради което са мразени неистово и преследвани перманентно от техните родственици от Черното сестринство и братство от рода Дуло, които са управленческите и богаташки реакционни елити на всички народи и държави!
–––––––––––––

В тази статия и в други в блога ни с парола на търсачката "безистена и катари", "безистена и Богомили", "безистена и тамплиери", "безистена и фримасони", разсекретяваме предостатъчно безспорни документи за техния Български Божествен генезис, статут и същността на учението и вярата им, които документи високоинтелигентните Българи, които задължително са от Божия феноменен род и притежават IQ > 70, да не говорим за IQ > 130 >140..., не трябва да имат проблем в проумяването им за да продължат по пътя на просвещението си в нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена.

Ето още конкретни статии какви са Богомилите, Катарите, тамплиерите и фримасоните:

Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста...
http://bezistena/history/2018/08/30/kak-syvremennite-bylgarski-tamplieri-framasoni-si-turiha-sam.1625618

Мистериите в ордена на тамплиерите и армията на 30 000 Светии – Български жертвени деца
http://bezistena.bg/history/2018/10/28/misteriite-v-ordena-na-tamplierite-i-armiiata-na-30-000-svet.1632754

Хубав ден, Адаш, и успешна конкуренция с помпаджиите, задръстващи с плевели блоговото историческо пространство!
цитирай
4. bezistena - В групата "Вселена, Астро...
30.01.2019 21:12
В групата "Вселена, Астрология, Енергии, Таро,Кристали, Кафе, Езотерика" във Фейсбук в коментар под публикацията ни

Katia Marinova писа:

Толкова гняв и омраза,ако наистина се възхищавате от делото на предците ни,не би трябвало да таите в душата си!

– и нашият кротък отговор:

–––––––––––

Ти от цялата страховита изповед на Предците ни Мъченици и Светии само това ли виждаш?!
Ти как искаш, Katia Marinova, да им разкрием на палачите ни Истината : с политкоректна либералистична блага усмивка и танцова стъпка с целувки и милувки и олигофренски ухилени и с обяснение в любов, без те да са ни казали ни една дума за извинение, без да са направили ни една стъпка да разкаяние и покаяние за греховете и престъпленията на предците им и на тях самите срещу нас – Българите от Божия род!

Че ние ако не им кажем с най – искрените си чувства, които изпитваме към палачите на Предците ни, които продължават престъпните си злодеяния перманентно връз нас за окончателното ни затриване – и които чувства естествено не са Любов и идиотско възхищение с умиление, а са къде по – силни от гняв и омраза, та ако не им кажем с най – ярките изразни средства (и още веднъж подчертано – става въпрос само за чувства и слово, докато тези мерзавци продължават ден и нощ практически да работят за нашето тотално унищожение!) какво ги очаква престъпниците на Съдния Ден, те никога няма да се спрат и ще вредят както на другите, така и още повече на себе си, и няма да могат да получат шанс да издействат предварително Спасението си докато не е станало безвъзвратно късно!

––––––––––––
И нека е ясно:

Това, че тия престъпници срещу Божия род ще се валят и лазят осополявени и олайнянчени в пръхта пред нозете ни и ще ни целуват краката и вият на умряло за милост и снизхождение от нас, не е въобще наша идея, не е наш замисъл и наша работа и въобще не е наш сценарий!

Това изродите ще го правят самички обезумели в животински ужас без никой да ги кара, защото от Горе Светиите ни ще ги накарат и принудят за това безалтернативно, защото това е Божият план.

Това е Божият план и сценарий и въобще, ама въобще никой няма да ни пита нас или тебе или примерно тия от нетрадиционните общества, които от сега реват да няма санкции към тях по принцип и бъдат защитени от конвенции, и от които наверно ти не си?, като Българските Богове Демиурзи навсякъде ясно и категорично са казали в писмена форма, че преди пълната амнистия за всички след Съдния Ден всички ще си минат през индивидуалния курс по пречистване и изкупуване на вината и натвореното връз другите в индивидуалните джакузита с катран с температура над точката му на кипене, като екстремалното пречиставане ще зависи от информацията и баланса в персоналния му CD, в който се регистрират всички мисли, думи, погледи и постъпки на всеки от момента на раждането му – става дума образно и по народному казано с голямо пренебрежение, насмешка и неверие – за тефтера на Свети Петър – Братът близнак на Свети Павел.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Избери от официалното меню за целта – от Божиите документи – една оферта без гняв и омраза и с много нежност и обич да представиш за избор на нечестивците:

Малахия 4:1,3

Защото, ето, иде денят, който ще гори като пещ; и всичките горделиви, и всички, които вършат нечестие, ще бъдат плява. И тоя ден, който идва, ще ги изгори, казва Господ на силите, та няма да им остави ни корен, ни клонче... Ще стъпчете нечестивите; защото те ще бъдат пепел под стъпалата на нозете ви в деня, който определям, казва Господ на Силите”.

Матей 13:41-43

Човешкият Син ще изпрати ангелите Си, които ще съберат от царството Му всичко, що съблазнява и ония, които вършат беззаконие, и ще ги хвърлят в огнената пещ.
Там ще бъде плач и скърцане със зъби. Тогава праведните ще блеснат като слънцето в царството на Отца Си

Откр. 20:15, 21:1

И ако някой не се намери записан в Книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро.

Мат.16:27

Защото Човешкият Син ще дойде в славата на Отца Си със своите ангели и тогава ще въздаде всекиму според делата му.


Откр.22:12

Ето ида скоро и у Мене е наградата, да отплатя на всекиго според какви то са делата му.

Юда 7

..както и Содом, Гомор и околните им градове,които подобно на тях се предадоха на блудство и изпаднаха в противоестествени пороци, са поставени за пример, като носят наказанието на вечния огън.

В Мат.3:12 Йоан Кръстител предупреждава непокаяните за “неугасимия огън “:

“Лопатата е в ръката Му (на Господ Бог Отец Исус) и Той здраво ще очисти гумното Си и ще събере житото Си в житницата, а плявата ще изгори в неугасим огън.”

И за просвещение и познание за Божия план обезателно, ама наистина обезателно виж по – обстойно Откровение на Йоан от гл.14 до края
https://biblia/index?k=66&g=14&tr1=1
и се възмути и негодувай срещу плана на самия Господ Бог Отец Исус, Който се самодефинира и проявлява като Любов!


Високоинтелектуалният типово изработен грантаджийски отговор на Katia Marinova бе :

– Нещо съвсем ви хлопа дъската!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720897
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44349
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!