Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2019 06:34 - Как великият полярен изследовател Адмирал Ричард Бърд премина от портала на Южния полюс на Северния полюс на плоската Земя–част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4630 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 02.01.2019 04:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Все повече и повече доказателства ни дават от Горе за една от най – големите светоустройствени тайни на нашата епоха – плоската Земя, за Време – пространствения континиум и пътуването през времето и измеренията, като сега документи по темата ни дават Светиите Раковски, Васил Левски и Петър Дънов, и които документи са тясно преплетени с първосвещената златна генеалогия на рода Дуло от феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, които документи ние добросъвестно разсекретяваме и представяме пред вас!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=XRU1AJsXN1g&list=PLa5-aFdApZnIXVMKBIoOTxO1TQ-MDdUL5
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И отново Петър Дънов ни поучава:

– Сега хората питат: Трябва ли да се жени човек? 

И веднага ще последва резонният въпрос на бдящата зорко връз всяка проява на Дънов инквизиция и цензура:

– Човек който не се е женил и няма деца, такъв няма никакво право да учи другите по тази първосакрална съкровена човешка тема! – и ще кажем, че са абсолютно прави, и би трябвало и ние не само да се присъединим към тяхното основателно възмущение и поредно заклеймяване на Петър Дънов, но и да добавим към резонния въпрос за безбрачието и бездетието на Петър Дънов и предходящия го въпрос как така и откъде накъде Петър Дънов, който някои венцеславят като съвременния певец на Любовта, ще говори и ще ни учи във всичките си лекции и уроци за Любов, що е Любов и всякакви параметри и прояви на Любовта – без той самият да е изживявал висшите прояви и чувства на Любовта – естествената Любов между мъжа и жената и свещеният върховен резултат, еманация, апогей и апотеоз на човешката и за всяко живо същество Любов – детето!

И защото мразещите Петър Дънов веднага ни аплодираха и викат "Ха така, ха така, добре му го казахте!", като си викат радостни "Абе тия от безистена били наши хора, бе!",  и се присъединиха и те към този наш въпрос и чакат нагло и ехидно отговор на общия ни въпрос, въпреки че те са най – зле по темата за Любовта, пък ние само ги провокирахме с този въпрос, защото отдавна сме изнесли безброй документи за децата и генеалогията на Петър Дънов, защото сме баш негови хора, та затова сега сме длъжни да си отговорим сами на въпроса, защото други няма за тази мисия и само ние сме упълномощените от самият Свети Петър Дънов и баща му да изнасяме разсекретените документи с тайните за тяхната свещена фамилия!  

––––––––––––––

–– пасажи от автобиографичната статия на Свети Петър Дънов:

С Петър Дънов и неговите деца и внуци на неговия 152 рожден ден заедно с баща му Васил Левски.Част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/11/s-petyr-dynov-i-negovite-deca-i-vnuci-na-negoviia-152-rojden.1463977
image

– Не познавал жена и нямал деца Учителят Петър Дънов? 

Той, най – великият и възвишен поет и певец на универсалната космическа Всемирна Любов, чийто връх и апотеоз е Любовта между мъжа и жената, чиято еманация и висш Божествен дар и плод е Детето от тази Любов, няма да вкуси в изобилие от Божиите дарове, които той проповядва и във висш свещен дълг и мисия продължава златната първосвещена Божия родова линия, от която е Спасителят на Българите, човечеството и света!

В село Войнягово, от където е и бащиният род на Васил Левски, идващ от пра...прадядо му Пайсий, на чието име е и едно от конспиративните му постоянни местообитания –друго близко ямболско жреческо поселение и светилищен център – село Отец Паисиево, при които свои роднини Левски е търсил убежище по официални данни, през пролетта на 1864 година Васил Левски завежда в най – дълбока конспиративност и тайна при своите кръвни близки роднини и съзаклятници – съратници, своята Любима и законна съпруга Мария – монахинята Серафима от Калоферския метох, с която има сключен династичен брак с помощта на посветения Български Първожрец Г. С. Раковски, който я издирва в Ямбол по тайните документи на истинската Българска история на Паисий (с които документи ви запознаваме постоянно), и която е в напреднала бременност със сина им Петър – кръстен на името на зверски убития баща на Мария, на когото турци отрязват главата, както отрязват главите още и на майка ѝ и на сестричката ѝ пред очите на невръстната, но вече разбираща всичко малка Мария. (справка романа "Левски"от Яна Язова, правнучка на Левски)

СЕРАФИМА=Бог Иса и Мария –
официалното монашеско име на Любимата и жертвена съпруга на Левски, майката на Петър Дънов, което име задължително е по секретния кръстнически списък на жреческия регистър с анаграмирани имена и титули на Исус и Мария Магдалена, съставени по правилата на Свещения шифър

След няколко месеца – на 29 юни стар стил – 11 или 12 нов стил, се ражда синът на Левски и на Мария – Петър, бъдещият мирови Учител на Българското световно Бяло Братство,

МИРОВИ УЧИТЕЛ от=МИРОВИ УТШИТЕЛ от=от Дуло от Богиня Матара и Ешуа ,

на който Левски предава първожреческите си първосвещени Божии феноменни гени, и успява да го съхрани и опази в най – дълбока тайна и секретност преживе с верният си духовен и кръвен побратим и съзаклятник Константин Дъновски, в чиито ръце на достоен жертвен приемен Баща предава малкия Петър, преди да тръгне сам да се предава в саможертвен акт на безсилната турско – фанариотска полиция да го залови принудително, за да премине в транспространствено постоянно висше Светейшо служение, от който момент пък преосветил се и облякъл се със силата и мощта на висш Божи служител – Светец, Свети Левски поема постоянните грижи и посвещение на сина си Петър, впоследствие и на шестимата си внуци и двете си внучки от Петър, както и над целия Български народ.  

...Публикували сме кодиран секретен документ от Левски  в стихотворна форма, удостоверяващ династичния царско – Божествен произход и ген на сина му Петър Дънов:

"Сине мой,пази живота!",

в който по – късно синът му Петър Дънов прави несъществени корекции, предназначени пък за кодирани послания и родова династична информация за неговия син (синове), и публикува този документ, който влиза в сборника "МОЛИТВИ, ФОРМУЛИ, ПЕСНИ"  на Издателство "Бяло Братство"–София 2002 

Сега ще разшифроваме само първия куплет, който е и основния информационен носител на свръхсекретната сакрална информация за сина на Левски, както и за Първородния син на Петър Дънов – който е Първосвещената династична линия на Първородния Божи ген, от който е и Спасителят, епохално подготвеният и очакван Божи Син, Човешкият Син.

Сине мой, пази живота,
скрития у тебе жар,
той безценен е по смисъл 
и великолепен дар!

СИНЕ МОЙ ПАЗИ ЖИВОТА=СИНЕ на Бог Изуж и Богиня Мат
потомък на Исус и Мария

СИНЕ МОЙ ПАЗИ ЖИВОТА=СИНЕ МОЙ от Бог Изуж и Богиня Диана

СИНЕ МОЙ ПАЗИ ЖИВОТА=СИНЕ МОЙ ПАЗИ Ежуа и Богиня Диана

заръка на Левски към сина му Петър, който е единственият син на Свети Васил Левски и баща на 6 + ... сина и 2 дъщери, всички емблематични жертвени Българи в България и по света, от които се роди Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си, 

Тази свещена заръка и неотменима повеля Петър продължи по – късно към първородния му син Георги Димитров и другите му шест +...? сина – Петър Димков, Дядо Влайчо, Михаел Айванков, Димитър Димитров – Факира Мити, Дядо Добре и ...?, да пазят скритият в тях Божи свещен ген на Исус и Мария Магдалена, да го продължават, както и да пазят информацията за Българските Богове, както да пазят и Техните закони и учение за Любовта, Братството и Мира, което учение е тайното херметично познание за Братята от Любовта между Исус и Богиня Диана Мария, които са дефинирани като Всемирното Бяло Братство, носители на Всемирната Любов, Братство и Мир! 

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––
 


И отново Петър Дънов ни поучава:

– Сега хората питат: Трябва ли да се жени човек? 

Женитбата е съществувала в природата от памти века и продължава и до днес да съществува. Само че не в тази форма, както е днес. 
В това отношение птиците са по-умни от хората. 
Човек днес се ожени, но не знае кога трябва да се зачене детето и кога трябва да се роди. 
Те трябва да разбират от астрология, за да знаят кога съчетанията на планетите, на звездите, на слънцето е благоприятно, за да дадат онези жизнени сокове и енергии в детето. 
Сегашните хора раждат, когато и да е, не гледат на времето и очакват да се роди гениално дете. 
Не, гениите се раждат при специфични условия. Не само на раждането на детето трябва да се обърне внимание и на времето, когато детето се праща на училище. 
Същото се отнася и за посевите. Ти не може да сееш кога и да е. Трябва да избереш съответно време, почва и благоприятни условия. 
Пък и семето трябва да бъде добро.

ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ на=на Бог Иса и Богиня Мадара

ПОСЕВИТЕ С БОЖИЕТО СЕМЕ от=БОЖИЕТО СЕМЕ от Бог Исус и Богиня Диана 

ДОБРО СЕМЕ от=от Иса и Богиня Мадара

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––
image

От това добро първосвещено Божие генетично семе от златната генеалогична линия на рода Дуло от феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена се роди синът на Йерусалимския патриарх Хрисант – Паисий Хилендарски, през 1837 г се роди неговия пра...правнук Васил Левски, неговият единствен син Петър Дънов, който имаше шест + ...сина – Георги Димитров, Петър Димков, Дядо Влайчо, Михаел Айванков, Факира Мити, Дядо Добре и..., и двете му дъщери Преподобна Стойна и Ванга, от която първосвещена Божия фамилия се роди Спасителят.


В първоначалния вариант на публикацията ни във Фейса  в коментарния ѝ форум 

Vassilka Stoianova каза:

И майката е важна, а тя не фигурира 


Инж. Иван Дунчев
:

Майките на децата на Петър Дънов са много и в конспиративна конфиденциалност, а любима на Левски и майка на сина му Петър е монахинята Серафима (Мария от Ямбол), статии за която ще намерите в блога ни с парола на търсачката "безистена и Серафима" и примерно конкретно в статията 

"151 години Свети Раковски – пра..пра внук на Паисий и кръстник на Левски в жреческите феномени по мегалитните светилища, отваря архива Акаши на Извънземните". 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/09/151-godini-sveti-rakovski-pra-pra-vnuk-na-paisii-i-krystnik-.1630500

в която документираме с просветени Български изследователи, един от които е просветеният ямболският историк Хараламби Баев от свещената династия Дуло, как Раковски издирва и открива в Ямбол в съхранен клан на Дуло княгиня Мария – бъдещата съпруга на Левски и майка на сина им Петър Дънов 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Продължаваме нашето изследване на златната първосвещена генеалогия на Васил Левски и Петър Дънов с постинга

ЗАБРАНЕНАТА ЗОНА-АНТАРКТИДА 
http://mileidi46.blog.bg/hobi/2018/01/14/zabranenata-zona-antarktida.1588170

ПОСТИНГ ЗА РАЗМИСЪЛ...!

ИСТИНА ЛИ Е,ИЛИ НЕ Е...???

МИСЛЯ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТРИЧА НЕЩО, В КОЕТО НЕ СИ СИГУРЕН,ЧЕ НЕ Е
ИСТИНА!!

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ,ЧЕ ЗЕМЯТА Е РАВНА ( плосък диск) И Е ЗАОБИКОЛЕНА ОТВСЯКЪДЕ  КАТО ЛЕДЕН ПРЪСТЕН С ЛЕДОВЕТЕ НА АНТАРКТИДА (който е южният полюс) ??

НЕ ВИ СЕ ВЯРВА??

ТОЗИ ЧОВЕК от следващия клип ЩЕ ВИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е УВОЛНЕН ОТ НАСА !

https://www.youtube.com/watch?v=jIx2AS5YjZY

А ТОВА ПРОЧЕТЕТЕ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–– и ние ви предлагаме пълен компютърен превод с https://translate.google.bg, редактиран и разбираем на почти 100%, както и с други речници, на дневника на адмирал Ричард Бърд от мистериозния му полет до Северния полюс през 1947 г.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


https://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_2d.htm 


December 30, 2007

THE INNER EARTH        MY SECRET DIEARY  

ВЪТРЕШНАТА ЗЕМЯ      МОЯ СЕКРЕТЕН ДНЕВНИК

Полетът за проучване на Северния полюс  

Трябва да напиша този дневник в тайна и неизвестност. 
Това се отнася за арктическия ми полет на деветнадесетия ден от февруари през годината на хиляда деветстотин и четиридесет и седма. (19. 02. 1947)

Дойде време, когато рационалността на хората трябва да избледнее в незначителност и човек трябва да приеме неизбежността на истината!

Аз не съм свободен да оповестя следната документация в това писание ... може би никога няма да види светлината на обществения контрол, но трябва да изпълня дълга си и да запиша тук, за да прочетат един ден.
В свят на алчност и експлоатация на някои от човечеството вече не може да се потиска това, което е истина.


От дневника на полета до Северния полюс :

Полет ЛОГ  –  Базов лагер АРКТИКА - 19.02.1947 г.


06.00 часа – Всички подготовки са завършени за нашия полет на север и ние сме във въздуха с пълни резервоари за гориво в 06:10 часа.


06.20 – горивната смес на десния борд изглежда твърде богата, настройката се прави и Pratt Whittneys вървят гладко. 

07.30 – радио проверка с основната база. Всичко е наред и радио приемането е нормално. 

07.40 – Отбележете леко изтичане на масло в десния бордюр, масленият индикатор за налягане обаче изглежда нормален. 

08.00 – Малко турбуленция, отбелязана от източната посока на надморска височина от 2321 фута, корекция до 1700 фута, без турбуленция, увеличаващ се вятър, леко регулиране на регулатора на газта, а въздухоплавателните средства се справят много добре сега. 

08.15 – Радио проверка с основната база, ситуация нормална. 

08.30 – отново се появи турбуленция, се увеличи надморската височина до 2900 фута, отново се омекотят условията за полет.

09.10 – Голям лед и сняг по-долу, забележете оцветяването на жълтеникавата природа и разпръснете в линеен модел. Променяйки курса за по-добър преглед на този цветен модел по-долу, имайте предвид също червеникав или лилав цвят. Завъртете тази област на две пълни завои и се върнете към обозначеното заглавие на компаса. Проверката на позицията отново се извършва в базовия лагер, а информацията за релета се отнася за оцветяването на лед и сняг по-долу. 

09.10 – Магнитните и жиро компаси, които започват да се движат и да се колебая, не можем да определим нашата позиция с инструментариум. Вземете носенето със Sun compass, но всичко изглежда добре. Управлението изглежда бавно и отговаря забавено и некачествено, но няма видима индикации за замръзване на приборите!

09.15 – В далечината се виждат планини.

09.49 – 29 минути изминало време от първото наблюдение на планините, това не е илюзия. 
Те са планини с неголеми размери, които никога преди не съм виждал! (а адмиралът е първият съвременен човек, който стъпва/долита по тези места)

09.55  – Надморска височина се променя на 2950 фута, отново се забелязва силна турбуленция.

10.00 – пресичаме малката планинска верига и продължаваме на север по най-добрия възможен начин. Отвъд планинската верига се вижда, че е долина с малка река или поток, преминаващ през централната част. 

Не трябва да има зелена долина долу! 

Нещо определено не е наред и е погрешно и необичайно тук! 
Трябва да сме над лед и сняг! 
До портала има величествени гори на планинските склонове. 
Навигационните инструменти все още се въртят, жироскопът се колебае напред-назад!

10.05 – Променям надморска височина до 1400 фута и изпълнявам рязък ляв завой, за да разгледам по-добре долината долу. 
Тя е зелена или с мъх, или с вид на гъста трева. 
Светлината тук изглежда различна. Вече не мога да видя Слънцето. 
Направихме още един завой наляво и открихме това, което изглежда като голямо животно от някакъв вид под нас. Изглежда, че е слон! НЕ!!! 
То прилича повече на мамут! Това е невероятно! И все пак ето! Намаляме надморската височина до 1000 фута и вземам бинокъл, за да разгледам по-добре животното. 
Това е потвърдено - това определено е мамуто – подобно животно! 
Подаваме сигнал за това в основната база.

10.30 – Среща се повече зелени хълмове сега. 
Индикаторът за външна температура измерва 74 по Фаренхайт (23 градуса по Целзий) 

Продължаване на нашата позиция сега. Навигационните инструменти изглеждат нормални сега. Аз съм озадачен за действията им. Опитваме се да се свържем с базовия лагер. Радиото не функционира!

11.30 – Природната среда долу е по – равна от нормалнато (ако мога да използвам тази дума). 

Напред виждаме нещо което изглежда като град! 

Това е невъзможно! 

Самолетът ни става някак странно лек и плаващ. 

Не отговаря на командите ни за управление. 
Управлението на самолета отказва да работи! Боже мой!!! 

За нашите представи виждаме край нас странни видове безкрили самолети. 

Те се приближават бързо успоредно на нас! 

Те са дискообразни и блестят. 

Достатъчно близо, за да видя маркировките им. 

Това е особена Свастика !!! 

Това е фантастично. 
Къде се намираме! 
Какво се е случило. 
Опитвам отново управлението.То не отговаря!

Ние сме блокирани в плен от невидима хватка от особен вид! 

11.35 – Нашето радио пука и гласът идва на английски с може би лек северен или германски акцент! Съобщението е:

– Добре дошли, адмирале, на наша територия. 
Ще ви приземим точно за седем минути! 
Отпуснете се, адмирале, вие сте в добри ръце.

Забелязвам, че двигателите на самолета ни спряха да работят! 
Самолетът е под някакъв странен контрол и сега сам променя посоката си. 
Командите и управлението му са безполезни. 

11.40 часа – Получено е друго радио съобщение. Започваме процесът на кацане сега и в моменти самолетът се разтреперва леко и започва спускане, сякаш е хванат в някакъв невероятен невиждан асансьор! 
Спускането е плавно и ние се презимяваме само с лек удар!

11.45 часа –  правя бърз последен запис в дневника на полета. Няколко мъже се приближават пеша към нашите самолети. Те са високи с руси коси. В далечината има голям блещукащ град, пулсиращ с цветове на дъгата. Не знам какво ще се случи сега, но не виждам никакви признаци на оръжие за онези, които се приближават. Сега чувам глас, който ми заповядва по име, за да отворя вратата на товара. Аз се подчинявам.

 

END LOG (край на дневника)

 

Оттук пиша по памет всички следващи събития.
Тя се противопоставя на въображението и би изглеждала само лудост, ако не се е случило. 

Радиста и аз сме взети от самолета и сме посрещнати по най-сърдечен начин. 
После се качихме на малък платформен транспорт без колела! 
Той ни движи към блестящия град с голяма бързина. 
Докато се приближаваме градът ни изглежда като че е направен от кристален материал.

image

Скоро пристигаме в голяма сграда, каквато никога не съм виждал. 
Изглежда, че е направо от дизайна на Франк Лойд Райт, или може би по-правилно, от настройка на Бък Роджърс !
На нас ни се дава някаква топла напитка, която има вкус какъвто никога досега не съм се наслаждавал. Вкусно е. 
След около десет минути двама от нашите чудесни изявяващи се домакини идват в нашите помещения и обявяват, че трябва да ги придружа. 
Нямам друг избор освен да се съобразя. Оставям радиста зад себе си и като минаваме кратко разстояние влизаме в това, което изглежда като асансьор.
Спускаме се надолу за няколко минути, машината спира и вратата се повдига безшумно нагоре! 
След това тръгваме по един дълъг коридор, който е осветен от розова светлина, която изглежда излъчва от самите стени! 
Едно от съществата ни иска да спрем пред голяма врата. Над вратата има надпис, който не мога да прочета. Голямата врата се плъзга безшумно и ме кани да вляза.

 Един от моите домакини говори.

- Не се страхувай, адмирале, трябва да имаш среща с Учителя ...

Стъпвам вътре и очите ми се приспособяват към красива светлина, която запълва стаята.
Тогава започвам да виждам обкръжението ми. 
Това, което привлече очите ми, е най-красивата гледка на цялото ми съществуване.  Всъщност е твърде прекрасно и необичайно да се опише. Всичко е изискано и деликатно. 
Не мисля, че има човешки термин, който може да опише правилно всички детайли. 
Моите мисли са прекъснати сърдечно от сърдечен и мелодичен приятен глас :

– Ще ви приветствам с добре дошли в нашето царство, адмирале.

Виждам човек с деликатни черти и с отпечатани години на лицето му. Той е седнал на дълга маса. 
Той ме покани да седна на един от столовете.

След като седнах, той слага върховете на пръстите си и се усмихва.
Той отново говори тихо и предава следното:
– Оставихме ви да влезете тук, защото сте благороден и добре познат на Външния (външния, горния) свят, адмирале.

 Външния свят! – промълвих аз останал без дъх.

– Да  –  отвърна усмихнато Майсторът,  –  вие сте в царството на Арианите, Вътрешния свят на Земята. Няма да отлагаме дълго мисията ви и вие ще бъдете безопасно придружени обратно на повърхността и на далечно разстояние. 
Но сега, адмирале, ще ви кажа защо сте били призовани тук.

Нашият интерес правилно започва веднага след като вашата раса взриви първите атомни бомби над Хирошима и Нагасаки, Япония. 
В това тревожно време ние изпратихме нашите летящи машини, "Флугелрадс", към вашия повърхностен свят, за да разследваме какво е направила вашата раса. 
Това е, разбира се, минал история сега, скъпи адмирал, но трябва да продължа.
Виждате ли, никога не сме се намесили в войните на вашата раса и варварство, но сега трябва да го направим, защото сте се научили да се забърквате с една страшна сила, която не е за човека, а именно атомната енергия. 
Нашите емисари вече са предали послания на силите на вашия свят, но те не се вслушват. Сега сте избрани да бъдете свидетел, че нашият свят съществува.
Виждате ли, нашата култура и наука е много хиляди години пред вашата раса, адмирале.

Прекъснах го:

- Но какво общо има това с мен, господине?

Очите на Учителя като че ли проникнаха дълбоко в съзнанието ми и след като ме изучаваше за няколко момента, той отговори:

- Вашата раса сега е достигнал точката, от която няма връщане, защото между вас има такива, които биха унищожили вашия свят, вместо да се откажат от властта си ...

Аз кимнах и Учителят продължи.

"През 1945 г. и след това се опитахме да се свържем с вашата раса, но усилията ни бяха посрещнати с враждебност, нашите Флугелрадс бяха преследвани.
Да, дори преследвани със злоба и враждебност от бойните ви самолети. 
И така, сега ти казвам, сине мой, в твоя свят се събира огромна буря, черна ярост, която няма да се изразходва много години. 
Няма да има отговор в ръцете ви, няма да има сигурност във вашата наука.

Тя може да се разяри, докато всяко цвете на твоята култура бъде потъпкано и всички човешки същества бъдат унищожени в огромен хаос. 
Вашата скорошна война беше само прелюдия към онова, което предстои да дойде за вашата раса. Тук я виждаме по-ясно с всеки час ... казвате ли, че греша? 


– Не - отвърнах, - веднъж се случило, дойдоха тъмните векове и продължиха повече от петстотин години

– Да, синко 
 –  отвърна Учителят, - мрачните векове, които ще дойдат сега във вашето противоставяне , ще покрият Земята като покров (смъртен), но вярвам и мога да кажа, че част от вашата раса ще преживее бурята.

На много разстояние виждаме нов свят, който се разбърква от руините на вашата раса, търсейки своите изгубени и легендарни съкровища, и те ще бъдат тук, сине мой, в безопасност. 
Когато дойде това време, ще се върнем отново, за да съживим вашата култура и вашата раса.
Може би дотогава вие ще сте научили безсмислеността на войната и нейната борба ... и след това време някои от вашата култура и наука ще бъдат върнати за вашата раса за  да започнете отново. 

Ти, синко мой, трябва да се върнеш във Външния свят с това послание ..... " 

С тези заключителни думи нашата среща изглежда че завърши. 
За момент стоях като в сън ... но все пак знаех, че това е реалност и по някаква необяснима странна причина се поклоних леко, от уважение или смирение, не знам кое. 

Изведнъж отново бях наясно, че двамата красиви домакини, които ме бяха довели тук, отново бяха до мене.

 –  По същия път, адмирале - кимна единият.

Обърнах се още веднъж, преди да напусна и погледнах назад към Учителя. Нежна усмивка бе изрязана на деликатното му и древно лице.

– Сбогом, сине мой - каза той, а след това направи с прекрасна ръка финно движение за мир и нашата среща наистина свърши.

Бързо се върнахме през голямата врата на кабинета на Учителя и отново влязохме в асансьора.Вратата се плъзна безшумно и веднага тръгнахме нагоре. Единият от моите домакини отново проговори: 
–  Сега трябва да побързаме, адмирале, тъй като Учителят желае да не ви забави повече графика и трябва да се върнете с посланието си към вашата раса. 
Нищо не казах. Всичко това беше почти невероятно и отново мислите ми бяха прекъснати, когато спряхме. Влязох в стаята и отново бях с радиста си. По лицето му се изписа тревожно изражение.
Докато се приближих, казах:
– Всичко е наред, Хауи, всичко е наред.
Двете същества ни посочиха очакващия ни превоз, ни се качихме и скоро пристигнахме в самолета. Двигателите бяха на празен ход и веднага се качихме на борда.
Цялата  обстановка бе заредена с известна неотложност. 
След като вратата беше затворена, самолетът веднага бе вдигнат от тази невидима сила, докато не достигнахме височина от 2700 фута. 
Два самолета на домакините ни придружавах за известно разстояние, като ни водеха по нашия маршрут за завръщане.

Трябва да отбележа тук, индикаторът за скоростта не отчиташе никакво данни, но все пак се движехме много бързо.

2.15 часа - Получава се радио съобщение.

–  Сега ви оставяме, адмирале, пътят ви е свободен. Auf Wiedersehen !!!! 

Видяхме за миг как флугелрадите изчезнаха в бледо синьото небе. 
В този момент самолета внезапно се почувства така, сякаш за момент беше хванат във въздушна яма. 
Ние бързо възстановихме контрола си. Ние не говорихмем от известно време, всеки бе зает със своите мисли ...

ВЪВЕЖДАНЕ В ПОЛЕТА ПРОДЪЛЖАВА

2.20 часа – отново сме в обширни райони с лед и сняг и на около 27 минути от базовия лагер. Ние ги търсим по радиостанция, те отговарят. 
Ние докладваме всички условия нормални ... нормални. Базовият лагер изразява облекчение при възстановения ни контакт. 

3.00 часа - Лесно се приземихме в базовия лагер. Аз имам мисия ..... 

END LOG ENTRIES.


11 март 1947 г.

Току-що присъствах на среща на Щаба в Пентагона. 
Аз напълно заявих откритието си и посланието от Учителя.

Всичко е надлежно записано. Президентът е бил посъветван. Сега съм задържан в продължение на няколко часа (шест часа, тридесет и девет минути, за да бъда точен.) Аз съм разпитан внимателно от върховните сили за сигурност и медицински екип. Това беше изпитание !!!!

Аз съм поставен под най – строг контрол чрез разпоредбите за национална сигурност на Съединените американски щати. 

Аз съм осъден да пазя мълчание по отношение на всичко, което съм научил, в името на човечеството !!!
Невероятно!

Напомнят ми, че съм военен и трябва да се подчинявам на заповедите им.


30/12/1956 - ЗАКЛЮЧИТЕЛНО ВЛИЗАНЕ

Последните няколко години, изминали след 1947 г., не са били добри ...

Сега правя крайното ми влизане в този единствен дневник. В заключение, трябва да заявя, че съм запазил истината за тази тема в тайна, пазена през всичките тези години. 
То е напълно против моите морални ценности и устои. 

Сега усещам, че дългата нощ се появи, но тази тайна няма да умре с мен тъй като тя е истината и ще пребъде и ще триумфира – и така ще бъде. 

Това може да бъде единствената надежда за човечеството. 
Видях истината и тя издигна духа ми и ме освободи! 
Аз изпълних задължението си към чудовищния ( monstrous) военно – промишлен комплекс.

Дългата нощ започва да се приближава, но няма да има край (за мене).

Точно както дългата нощ на Арктика свършва, блестящото Слънце на Истината ще дойде пак ... и онези, които са от тъмнината, ще попаднат в нейната Светлина ... 

Защото аз видях тази земя отвъд полюса, този център на Великия Непознат (Неизвестен)

Адмирал Ричард Е. Бърд 
САЩ флот 
24 декември 1956 г.
  

image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
и коментар от mileidi46 
 
МИСЛЯ ЧЕ ОТДАВНА НИ ГО КАЗВАТ И ОТ ХОЛИВУД, НО НИЕ СМЕ КАТО КОНЕ С КАПАЦИ:   
https://www.youtube.com/watch?v=ygSx2MeAjMk  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вижте обезателно и филма 
https://www.youtube.com/watch?v=s5jG1GcHST0

с интервюто на адмирал Бърд и отворете пълния формат на допълнителното обяснение под видеото и на коментарите под филма, за да разберете защо бе убит националният герой на САЩ и велик откривател, който заедно с баща му, но истинският, ще ни разкрият мистериозните тайни, свързани с живота и делото му.

https://www.youtube.com/watch?v=3-89fWav-CQ
Въпрос на гледна точка - Загадката Антарктида  

– обърнете внимание на съобщението на водещият Стойчо Керев за транс – пространствените портали на Северния и Южния полюси, за сблъсъка на експедицията на Бърд с летящи обекти на Извънземните и за йезуитското неглижиране и избягване от тия въпроси на неговия гост в студиото и абсурдното "научно" нищоказване

https://www.vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/zashto-tretiiat-rajh-e-imal-nevizhdan-interes-kym-antarktida-6063321
Защо Третият райх е имал невиждан интерес към Антарктида

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме ви и друг материал от 2001 година по същата тема, в който фалшификаторите на светоустройството и на човешката история, която е изградена върху Българската история, правят поредния и манипулативен, и оправдан заради невежието им какво се е случило с адмирал Бърд, мавьовър за отричане истинността на дневника на Адмирал Бърд.

https://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_20.htm

Основна атакувана тема и теза в описаното в дневника е, че адмирал Бърд описва полет до Северния полюс на тази дата, след като неподлежаща на съмнение и на обсъждане истина и обстоятелство е, че по това време той се намира с огромна армия от повече от 4700 военни, учени и специалисти и огромна флотилия от 13 товарни кораба, самолетоносач и много самолети, в широко и подробно отразяваната ежедневно от всички медии ръководена от него експедиция на Южния полюс!

Какво се е случило наистина, че намиращият се адмирал на континента Антарктида в търсене на Южния полюс, изведнъж попада на Северния полюс в Арктика, и той описва това съвсем добросъвестно и достоверно?!
Тази необяснима ситуация не отговаря ни на досегашната официална фалшива версия за кръглата кълбовидна Земя, нито на набиращата скорост и все повече удивителни потвърждения форма на плоската дисковидна Земя, при които и в двата случая двата полюса са достатъчно отдалечени и разделени от големи разстояния и земи и океани!

Присъствате с нас на разкриването пред съвременното човечество на една от най – големите светоустройствени тайни, които ни разкрива лично един светейши триумвират :

СВЕТЕЙШИ ТРИУМВИРАТ=от Друиди на Бог Исуш и Богиня Матара – 

които ще разберете след малко кои са!

Да се върнем в дневника на Бърд и изследваме по – подробно какво се случва след 09.15 часа:

09.15 – В далечината се виждат планини.

09.49 – 29 минути изминало време от първото наблюдение на планините, това не е илюзия. 
Те са планини с неголеми размери, които никога преди не съм виждал! (а адмиралът е първият съвременен човек, който стъпва/долита по тези места)

09.55  – Надморска височина се променя на 2950 фута, отново се забелязва силна турбуленция.

10.00 – пресичаме малката планинска верига и продължаваме на север по най-добрия възможен начин. Отвъд планинската верига се вижда, че е долина с малка река или поток, преминаващ през централната част. 

Не трябва да има зелена долина долу! 

Нещо определено е погрешно и необичайно тук! 
Трябва да сме над лед и сняг! 

–– и сега внимание : в изложението на доклада в бордовия дневник по – горе бяхме стигнали до следния пасаж:

"До портала има величествени гори на планинските склонове.",

на който при първия прочит преди една година, когато ни подадоха информацията за черновата на тази статия, не обърнахме внимание какво означава този портал, обаче сега Учителите ни от Горе спряха изрично вниманието ни!

Значи адмиралът, който преди това е летял по тези места, след 3 часа полет към Южния полюс изведнъж забелязва никога преди невиждана верига от ниски планини и след като се отправят с радиста към тях, след 45 минутен полет точно в 10:00 часа на 2 февруари 1947 година преминава през планинската верига.
Точно така е казал адмирала – не прелитат над планината, а я пресичат – сиреч преминават през нея през някакъв проход.
И вижте къде преминава самолетът планините – през някакъв портал, който сега отново показваме и тушираме за да го отбележим специално:   

"До портала има величествени гори..."
 
Навигационните инструменти все още се въртят, жироскопът се колебае напред-назад!

10.05 – Променям надморска височина до 1400 фута и изпълнявам рязък ляв завой, за да разгледам по-добре долината долу. 
Тя е зелена или с мъх, или с вид на трева. 
Светлината тук изглежда различна. Вече не мога да видя Слънцето.
–––––––––––––––––––
 
Този Портал се споменава в дневника точно по време на преминаването не "над", а "през" странната ниска планинска или хълмиста верига, бариера, и споменаването на Портала е резонно и оправдано от адмирала, защото е логично да се каже, че се минава през някакъв портал, ако се преминава през, а не над портала. 

Влезнахме още веднъж в оригиналния текст, където фигурира термина portside, за да направим справка за този Портал, както бе компютърния превод преди една година и ние сме го записали напълно коректно.
Потърсихме в речниците и въведохме целия пасаж в преводача – излизаше или "ляво на борд" , или "от левия борд", но не и портал – като че ли някой бе направил някаква категорична корекция, която изглеждаше логически на място съответно навигационните термини в летенето и би могло да се преведе като поглед "от левия борд" . 

Точно тука обаче на лентата на отворените табове на компа се включи по непонятен начин филмът от предаването на Стойчо Керев

https://www.youtube.com/watch?v=3-89fWav-CQ 
Въпрос на гледна точка - Загадката Антарктида, 

който бяхме проучили и по – горе го бяхме предложили и на вашето внимание.

Филмът бе тръгнал от момента, в който след 9:20 минута сладкодумният проф. Бойко Рангелов тъкмо ни поучаваше назидателно академично как преди 3 милиона..., грешка –  – преди 3 милиарда години !!! (за геолозите от анти – българската геоложка школа на анти – българина проф. Георги Златарски, който е брат на агента на юдео – циониста Иречек и българо убиец – проф. Васил Златарски, не е проблем да варират за едно и също нещо в своите "точни" научни хроники в рамките от няколко хиляди до няколко милиона и милиарди години ако трябва за по – голяма достоверност и убедителност!) –та как преди 3 милиарда години огромен метеорит бил ударил Земята и я бил разцепил на два супер континента, в единия където е била и Антарктида. 

Тъкмо им попреминал шокът на местните риби и главоноги в океана и повече не излизали на брега да им порасват крака, нокти, бели дробове и пера и крила и да стават в трудни метаморфози за милиони години земноводни, змии, жаби, птици, динозаври, че после маймуни, и най – накрая човеци, и хоп! – отново след 2,7 милиарда години или по – точно преди точно 300 милиона години от нашето време назад, още един огромен метеорит взел че цапардосал Антарктида и тя заплавала по океана на север към тропиците.

image

Тука видялият две и двеста и какви ли не чудеса просветен пара – езотерик и бял психо – енергетик и феномен и наш братовчед Стойчо Керев, бе вцепенен от удивление и не можа да каже нищо, като ни даде възможност да разсекретим родовото му досие – 

СТОЙЧО=Диана и Исуч=Дионичиус=Дионисиус

СТОЙЧО КЕРЕВ=Бог Кричтос=Бог Ичус от Тракия=Бог Исус от Тракия  

СТОЙЧО КЕРЕВ=СТОЙТШО КЕРЕВ=
Богиня Диана и Кристош=Богиня Диана и Исуш от Тракия 

И тъкмо братовчедът Стойчо от нашия феноменен жречески род Дуло да асимилира информацията за плаващия супер – континент и да се освести, и професорът без никаква милост му изтрещя още един академичен хипотетичен метеорит, този път от север на юг, който подкара огромния континент по океана в обратна посока!  
Професорът като усети, че Стойчо е зашеметен и свършен и той е господар на положението и на култовото предаване, щеше наверно да изплющи още един метеорит по Антарктида и подкара заплютия от метеоритите многострадален континент като платноходка към Австралия за да обясни измирането на оригиналните безторбести кенгура и оцеляването само на тези уроди, които са си били разцепили коремите случайно като скачали из трънаците, и успели да си вземат в тях челядта с храна и завивки за през студените дни,   

image

обаче Стойчо преко сили успя да се съвземе от метеоритната атака и бомбардировка и като вдигна ръце извика отчаяно :
– Спрете!
– Спрете!
– Спрете...

...Този емблематичен епизод – демонстрация на производство на висша академична доказателствена фактология и технология на научни теории на псевдо – научната  атеистична наука геология, художествено динамизирана от нас, дойде да ви покажем абсурдността на фундаментите и постулатите на съвременните учени геолози и геофизици – материалисти, които в стремежа си да скрият Божественото построение на Земята и световете и най – вече на феноменното Българско мегалитно строителство по целия свят, се оакват яко криейки се зад академичната мантия и катедра и ползвайки в подкрепа на идиотските си измислици и небивалици като воаяжите на Антарктида по океана такива несъстоятелни и микроскопично несъществени и абсурдни  "доказателствени" аргументи като вкаменения фосил от 10:50 мин, който бил "прякото доказателство" за космическите апокалиптични събития и процеси, имайки ни за инфатилни олигофрени!

Обаче не това спря вниманието ни толкова, колкото появилата се точно в този епизод картина на фоновия екран на предаването, която показваше голям скален портал, врата в скалите на планинска верига, който сюжет бе удивително точно в хармония и в подкрепа на основното ни изследване на портала, през който самолетът на адмирал Бърд премина планинската верига! 
Тази картина ни убеди категорично, че сме на прав път по темата за портала и  директно ни указа и ни насочи настойчиво отново да потърсим в целия сюжет по преминаването на самолета през планинската верига и в употребения термин portside, тайната по тази сакрална тематика, която адмиралът е скрил на това место в дневника си.
Още в началото на филма за Антарктида водещият Стойчо Керев изрично анонсира в 1:03 мин. това, което ние знаем поначало и в конкретния случай имахме и търсихме още потвърждения, че двата полюса на планетата ни са портали за пристигането през тях на представители на цивилизации на Извънземните, които посветените ни съкурсници от Сакра Духовната ни Академия вече знаете кои са Те:

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –   

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 

И тогава лично Учителят, който е висш представител на Извънземните, ни каза, че освен провелият се разговор при срещата му с адмирал Бърд, предадена от части в дневника, той го е посветил за Българския му жречески генезис и статут и че е наследствен безусловен агент на Извънземните, и по психо – телепатичен път е имплантирал в адмирала познанието за Свещения шифър и универсалното опериране с него – затова да потърсим скритата информация за Портала на Южния полюс, която вече посветеният Ричард Бърд е засекретил в дневника си с помощта на инструментариума и кода на Шифъра на още по – секретно ниво само за посветените Българи, въпреки че дневникът му е таен.

Въведохме термина portside за търсения портал в Декодера на програмата и ето какво ни изписа тя:

PORTSIDE=PORT SIDE=Порта на Иса и Диана

PORTSIDE=PORT SIDE=Прота на Иса и Диана=Прата на Иса и Диана=Врата на Иса и Диана

Посветеният адмирал ни съобщава в дневника си с кода на Свещения шифър, че точно в 10:00 часа на 19. 02. 1947 г.(на 19 февруари!), самолетът е преминал през порта, врата на Българските Богове Исус и Диана, която врата е порта, портал от Време – пространствения континиум за преминаване от едно измерение в друго измерение и пътуване през тия измерения към различни места и времена – точно това, което се е случило след 10 часа със самолета и двамата му пътници и адмиралът го описва в дневника си достатъчно понятно и разбираемо за посветените. 

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария  

РАЗБИРАЕМО за ПОСВЕТЕНИТЕ=за Братя от Бог Исуз и Богиня Матара

Така даваме отговор на абсурдното от гледна точка на нашите "нормални" познания положение и безспорно регистрирана добросъвестно от адмирала ситуация, че намиращият се адмирал на континента Антарктида в търсене на Южния полюс и приближаващ се към него, изведнъж попада със самолета си и радиста на Северния полюс в Арктика, която мистика е основният мотив за атакуване на верността на дневника на адмирала и на случилото се!

В този шифрован документ адмирал Бърд ни съобщава и кои управляват PORTSIDE – порталите на Боговете 

PORTSIDE=PORT SIDE=PROT SIDE=Братя от Иса и Диана – 
порталите на Време – пространствения континиум и всички процеси и събития в Божиите измерения, от които земното е едното, се управляват от Братята от Всемирното Бяло Братство на Българските Богове Демиурзи, които преминали в Божието измерение са Светейшото войнство и население на Извънземните.

На тяхно име са кръстени и летящите чинии с особената свастика – Flugelrads:

Flugelrads=Булгари от Дуло на Иса 

ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ=ЛЕТЯШТИ ЧИНИИ=Дуло от Диана и Ешуш

При изписване на portside разделено – port side, преводът ни дава пристанище, и при продължаващ анализ само на port, което в прав текст на Български е порта, врата, речниците ни указват отворканал, врата, вход... – това, което е искал да ни каже адмирала и ние вече го разбрахме, с добавката от нас врата, порта, портал на Иса и Диана.. 

––––––––––––––––––––––––––


Сега се спираме на също изключително важната друга тема от тази история – кой е тайнственият другоземец и Шеф на Вътрешния свят и Царството на Арианите – Учителят, който посреща адмирала, и кой е самият адмирал Бърд. 

ДРУГОЗЕМЦИ=ДРУГОЗЕМТСИ=Исуз от Драгия и Ма (Майка) Диана 

Преди година, когато Учителите ни от Горе ни разработиха част от тази информация, речниците на английски и компютърните преводи ни подаваха за значението на титула на Шефа – the Master, на първо место на Български език винаги като Учителят от още десетина по – високо и по – ниско разредни значения като господар, ръководител, настойник и др.

Внушаваната асоциация и в скрит, и в прав текст ни водеше до единствения човек на Земята, всепризнато удостоен и наричан през 20 век и продължаващ да е наричан и посмъртно досега уважително с този висш почетен титул и стоящ твърдо на най – високия постамент на пантеона на човешките гении и Духовни просветители и водачи –Учителят Петър Дънов, Беинса Дуно!

По времето на провеждане на експедицията на адмирал Бърд, вече повече от година и половина Петър Дънов е Светец от висш ранг в светейшата Божия йерархия, и с баща си Свети Васил Левски участва в продуценството и постановката на екстремалната драматизация "Българите и човешката цивилизация", в която главна роля и централни персонажи са Българите от Божията жреческа династия Дуло и най – вече династите от първосвещената му златна генеалогична линия, от която едни от последните ѝ продължители са Васил и сина му Петър и от която линия е Спасителят.
Постоянна грижа и ангажимент на Свети Петър Дънов в новата му светейша длъжност е  подготовката на адмирал Ричард Бърд за експедицията на полюса през есента на 1946 година, който е под постоянното опекунство от момента на раждането му и началото на екстремалната му кариера от Свети Васил Левски...
От тези встъпителни пояснителни акорди вече на посветените ни съкурсници от Сакра Духовната ни Академия ви стана ясно, че адмирал Ричард Бърд е син на Петър Дънов, който пък е Учителят Master и Шеф на хората от Вътрешната земя, който организира за мисията му и посреща и просвещава сина си Ричард – седмия му досега неизвестен за вас син на Петър Дънов, за когото от време на време ви загатвахме само като за евентуален седми син на Учителя.
Ще направим кратка почивка като разсекретим няколко от дошлите документи и продължаваме:

Master=Матара и Иса 

Ето къде отиват всички вече посмъртно, където е и Свети Петър Дънов: 

ПОСМЪРТНО е при=е при Богиня Матара и Иса 

ВЕТШЕ ПОСМЪРТНО са при=са при Богиня Матара Диана и Бог Исуш 
  
Въобще не се нуждае от коментар директното всичко казващо интимно бащинско обръщение на Учителят към Ричард сине, синко, сине мой, синко мой,  което с никакви други контексти и внушения не може да се обясни при тази екстренна свръхестествена за непосветените, но естествена и позната за нас ситуация и за нашето високо ниво на просвещение, освен с бащинско – синовната връзка между двамата!
Учителят Петър Дънов титулова с този висш кръвно – родствен сан Ричард Бърд, защото той е неговият седми син по реда на разсекретяване на неговата принадлежност към потомците на Дънов и трети по година на раждане след Георги Димитров и Петър Димков. 

Ето и тайната на култовия интимен родствен титул синко:

СИНЕ на=на Иса 

СИНЕ МОЙ на=на Иса и Ма (Богиня Майка/Мария)

СИНКО=КОН ИС=Кан (Жрец) на Иса 

СИНКО МОЙ=Кан (Жрец) на Иса и Ма (Богиня Майка/Мария) 
 
Учителят определя Ричард като "благороден и добре познат на Външния свят", които разсекретени негови характеристики ни документират статута му:

БЛАГОРОДЕН=Българин от Диана 

ДОБРЕ ПОЗНАТ от=Бърд/Брат от Бог Иза и Диана 

Бърд е познат на ВЪНШНИЯ СВЯТ=Бърд е познат на Бог Исуш и Богиня Диана 

Разкриваме и сакралната семантика на висшия морски офицерски чин адмирал: 
 
АДМИРАЛ от=от Дуло на Мария 

КОНТРА АДМИРАЛ от=Дуло от Мария от Тракия 

Ще разсекретим и някои от подадените ни документи за Учителя, който има "деликатни черти":

има ДЕЛИКАТНИ ЧЕРТИ=има ЧЕРТИ на Кан (Жрец) от Дуло на Диана

ИМА ДЕЛИКАТНИ ЧЕРТИ=Кан (Жрец) от Дуло на Матара Диана и Ешуа 


Друг оригинален кодиран документ за Учителя Петър Дънов ни е съставил синът му Ричард във формулировката на базата на Извънземните – Център на Великия Неизвестен:

ЦЕНТЪР НА ВЕЛИКИЯ НЕИЗВЕСТЕН=Бълкарина Беинса Дуно от Исуз и Диана

този Център на Великия Неизвестен е база на Извънземните, Които са Българските Богове и Светии, в едно от Божиите измерения, и се управлява от синът на Свети Васил Левски – Свети Беинса Дуно, който е бащата на Ричард Бърд.
 
И още секретни документи, архивирани в правия текст на дневника на адмирала, в който се говори за Вътрешен и външен свят:

ВЪТРЕШЕН СВЯТ на=на Братя от Богиня Диана и Исуш 

ВЪНШЕН СВЯТ на=на Бог Исуш и Богиня Диана

Разсекретяваме и тайната на всички видове свастики, които са изконни древно – Български сакрални символи и информационни носител, и на особената Свастика, изрисувана на летящите дискове на посрещачите на адмирала:

СВАСТИКА=Бокиня Диана и Исус 

СВАСТИКА=К В ТИ СА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус  

ОСОБЕНА СВАСТИКА=Беинса Дуно Кан (Жрец) на Бог Исус – 
особената свастика документира кой е  Учителят и Шеф на базата на Северния полюс 

ЛЕТЯЩИ ДИСКОВЕ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш

ЛЕТЯЩИ ДИСКОВЕ=Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА


Ще разсекретим още няколко документа, които вече посветеният Бърд по – късно кодира и въвежда в дневника си от срещата с баща му: 

– Сбогом, сине мой - каза той, а след това направи с прекрасна ръка финно движение за мир и нашата среща наистина свърши.

СБОГОМ СИНЕ МОЙ от=
от Гена на Исус и Богиня МаМа=от Гена на Исус и Богиня Мария Магдалена 

ФИННО ДВИЖЕНИЕ ЗА МИР=Богиня Мадара и Бог Изуж 

...тайната няма да умре с мен...

НЯМА ДА УМРЕ С МЕН=Иса и Диана Мама Мария

И нека да трансформираме и преосветим мрачната черно – енергийна прогноза на Учителят за "...мрачните векове които ще дойдат !" в животодаряваща информация за скорошното Явяване на Боговете ни!

ще дойдат МРАЧНИТЕ ВЕКОВЕ=ще дойдат Богиня Матара Диана и Бок Ешуа – 

като изрично за ен – ти пореден път ви казваме, че който както си представя Извънземните, Които са Боговете ни, и както разбере тези страховити прогнози, това ще му се случи! 

Вижте насърчението на жертвения син на Петър Дънов:

"Дългата нощ започва да се приближава, но няма да има край (за мене)!
Точно както дългата нощ на Арктика свършва, блестящото Слънце на Истината ще дойде пак ... и онези, които са от тъмнината, ще попаднат в нейната Светлина ...!"

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана  

Горещо ви препоръчваме:

Нета е пълен с гореща и кипяща информация на мистичния мистериозен полет на адмирал Бърд – има и на Български език, и на руски, и на английски – поразровете се малко и имайки едно и повече на ум от тези наши документи, търсете и вие Истината, който обезателно ще ви заведе до сакралните ѝ Прототипи!

ИМАМЕ ЕДНО НА УМ от=от Диана МаМаМа=от Диана Майка Мария Магдалена 

––––––––––––––––––––––––––––––––

Разсекретихме мистерията на мистичния полет между двата полюса на адмирал Ричард Бърд, и понеже както винаги работният обем на постинга в блога не ни стига, в нов постинг ще продължиме да разкриваме тайната на адмирала защо се ражда само два месеца след пристигането на баща му Петър Дънов в САЩ, защо официалните му родители нямат привидно нищо общо с Дънов, защо баща му Петър Дънов организира експедицията до полюсите точно на 19 февруари 1947, защо военните и секретните служби на САЩ го поставятт под тотална карантина и цензура, защо веднага след тази експедиция САЩ установяват постоянно необяснимо силно военно присъствие на Антартида и само за няколко години в разгара на студената война между Запада и Соцлагер, воюващи уж на живот и на смърт пред хората врагове, които зад кулисите са обединените заговорници срещу Българите, се обединяват и официално непонятно за непосветените уж в "израз на практическа и научна съвместна дейност, и мирно съвместно съществуване", като съставят през 1959 и подписват през 1961 г. Антарктическия договор и свързаните с него споразумения, наречени Антарктическа договорна система (накратко АДС), защо ЦРУ убиха през 1957 г. адмирал Бърд а през 1988 г отвлякоха и след страшни изтезания убиха сина му, ще ви покажем кои членуват във организацията на фримасоните и какво правеше адмирал Бърд при тях, защо официалната цензура преследва яростно разсекретения дневник на адмирала, каква е тайната на бастуна на Учителя Петър Дънов..., тези и други тайни ще ви разкрием заедно със Свети Васил Левски, синът му Свети Петър Дънов и неговия трети син от седмината му синове Свети адмирал Бърд в продължението на постинга.

Ето един обобщаващ документ за мистерията на мистичния полет на адмирала, който разкрива Кои ги организират тия полети:

МИСТЕРИОЗЕН ПОЛЕТ от=ПОЛЕТ от Матара и Исус 

МИСТИЧЕН ПОЛЕТ от=МИСТИТШЕН ПОЛЕТ от=ПОЛЕТ от Мат Диана и Исуш

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Васил Левски, синът му Свети Петър Дънов, и неговият син Свети Ричард Бърд, които тримата са Светейшият триумвират, който води днес нашия транс – пространствен екип в разсекретяването на тия документи, за които ви обещахме в началото да ви кажем кои са те
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.01.2019 06:35
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bor40 - 19 февруари 1947
04.01.2019 17:49
Интересно е ,че се случва точно 76 г след обявеното обесване на СВ.ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677088
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!