Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2018 23:53 - Хирперборея, Атлантида, Шамбала и Туле – разсекретени категорични документи за Българския им произход и местонахождение. Хитлер за зелен хайвер!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8768 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 22.11.2020 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изследователи свързват Третия германски райх със съществуването на тайно и окултно общество, известно като „Туле“. Членовете му твърдят за себе си, че са наследници на расата, живяла по времето на Атлантида и Хиперборея. Какво са търсили хитлеристите в България и дали обществото е останало само в историята?
Какви технологии са ни завещали древните и кой държи ключа за тях?


image

Отговор дава проф. Евгений Сачев, преподавател по национална сигурност и културно –историческо наследство във филма

Обществото „Туле“ и наследниците на атлантите

https://www.youtube.com/watch?v=kp0WgnSU5sw&feature=youtu.be


Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри.
И вижте каква мистична музика за Шамбала ни дадоха от Горе за музикален фон и съпровод на постинга, след като бяхме го приключили и публикували без музикален фон! 

https://www.youtube.com/watch?v=RoOmc4yUtzI&list=PLa5-aFdApZnL61kJvcKhqx59b22HYs19M


Вторият музикален клип от фоновата ни плейлиста е с култовата ария на Фигаро от операта "Севилския бръснар", в която Фигаро пее нахално и натрапчиво,
 че той – Фигаро, е навсякъде и във всички възлови и важни събития и процеси на Земята!

А Фигаро е леко завоалираното с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

анаграмирано едно от емблематичните етносни имена на Българите –
 Фриги, Бриги, Бирги, Барги – Българи!

ФИГАРО=ФРИГА=Фриги=Бриги=Бирги=Барги Българите,

които сме солта на Земята, сиреч главните действащи лица в епичната и екстремална риалити трансепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация", чиито финални акорди вече звучат тихо със страшна сила!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Първо ще кажем, че ф
илмът ни поднася повърхностна събирателна информация от т. нар. "представителни сводки", позната от различни езотерични източници, без задълбочено авторско изследване и без разсекретяване на правия текст и екзотеричния прочит на тази информация, въпреки че професор Евгений Сачев е високопросветен и много знаещ човек, което знаем от много други публикации от него и за него, като този негов статут произхожда от задължителния му произход от феноменния Български жречески род Дуло.

Предлагаме ви публикация, която разкрива основни характеристики на Българина Сачев:

"Българите са в основата на човешката цивилизация Разговор с проф. Евгений Сачев"
https://www.brodbg.com/b-news-6-199-Balgarite%C2%A0sa_v_osnovata_na_choveshkata_tsivilizatsiya__.html

Проф. Сачев, (обръщаме се на "ти", защото сме рода по Божията жреческа линия на Дуло) автор си на множество книги и публикации в областта на културното и историческото ни наследство.
Най – новата ти книга „Българите са в основата на човешката цивилизация“, е удивителна високостойностна с академична фактология и документация изследваща патриотична родолюбива творба на голям Българин, болящ го за разсипвана България и за затривания Български род.
Болно е за екипа ни да гледаме как безпомощно се съпротивляваш на душманите ни, затова те просвещаваме първо за твоя Божествен жречески генезис и после за единствения път за спасението на Българския род. 

ЕВГЕНИЙ=Ган (Кан, Жрец) на Бог/Богиня=Гена на Бог/Богиня 

ЕВГЕНИЙ САЧЕВ=ЕВГЕНИЙ САТШЕВ=Ган (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Бог Исуш – 

активиран необратимо жертвен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от техния жречески род Дуло, натоварен с мисията да изнася от високото си положение информация за геноцидирания Български народ, посветен вече от този момент за свещения си произход и статут и височайшото светейшо водителство и надзор в свещеното му дело. 

В пасаж от книгата се казва

"Бившият държавен секретар на САЩ Лорънс Игълбъргър направо заявява:
 
България е най – добре пазената тайна на Източна Европа“.

Както е известно проблемите, свързани с етногенезиса на народите и с произхода на човечеството са едни от най-важните приоритети на всяка уважаваща себе си разузнавателна служба. Достатъчно е само да спомена, че понятието „национална сигурност“ е синоним на понятието „национална идентичност“,

и която тайна и фактът, че затриването на Свещения Български Божи род и поробването на България е перманентна първостепенна доктрина и тайна висша задача и цел №  на всички тайни служби и военни генщабове на всички управници на всички държави по света, ние разкриваме в нашия блог в повече от 1180 документални монографични статии, както и сега!

ПАЗЕНА ТАЙНА за=за Богиня Диана и Иза 

БЪЛГАРИЯ е ПАЗЕНА ТАЙНА=БЪЛГАРИЯ е на Богиня Диана и Иза 

ЕТНОГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз и Диана 

СИГУРНОСТ=Гристос=Христос

СИГУРНОСТ=Исус от Трагия=Исус от Тракия 

НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ на=НАТСИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ на=
ИДЕНТИЧНОСТ на Дуло на Иса 

 
Само загатваме какви са членовете на "Туле", които задължително трябва да са от кланове на Дуло, като първо с помощта на
Свещения шифър ще проникнем в свръхсекретния архив на това окултно общество и ще разсекретим досиетата на членовете му:

ОКУЛТНО ОБЩЕСТВО от=от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуш и Богиня Диана

ТУЛЕ=Дуле=Дуло

Разсекретените документи са категорични, че членовете на това и на всички други окултни общества задължително и обезателно са династи от различни кланове на Българския Божествен жречески род Дуло от феноменни генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

Ще направим разсекретяване на правия текст и екзотеричния прочит на тази информация, като за целта подбрахме няколко кодирани документа от филма, които заедно с познатата в засекретена форма информация за Хиперборея, разпечатваме за да демонстрираме всепроникващата мощ и декодираща сособност на Свещения шифър, с който се отварят всички заключени блиндирани врати и се разкриват тайните на скритото светоустройство, които са засекретили Българските жреци със същия Шифър!

В Нета е фраш от информация за Хиперборея, която е Атлантида, с безброй разнообразни и оригинални документи за координатите и характеристиките им в правия им текст, и които документи всички в дешифрирания им формат указват категорично, че тия митологични понятия и събития се отнасят за Същинския Земен Рай – Тракия, и България на Балканите с главни действащи персонажи и герои Българските Богове и Тяхната потомствена жреческа каста рода Дуло. 

image
 
image

image

В тези документи ще изнесем безапелационни доказателства, както и друг път сме го правили, че мистериозната и мистична "потънала" цивилизация Атлантида, Шамбала и Хиперборея са все в България и че хиперборейците и шамбаленците са все феноменни Българи от Божия жречески род Дуло! 

Почваме с обобщаващите безименни и безадресни и безконкретни характеристики на тия най –
 древни цивилизации "мистериозни и мистични":

МИСТЕРИОЗНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Матара и Исуз

МИСТИТШНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Мат Диана и Исуш

ПОТЪНАЛА МИСТЕРИОЗНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Дуло от Богиня Матара и Исуз

Първите описания за изгубената империя на Атлантида, са направени от Платон Аристоклис в неговите диалози „Тимей“ и „Критий“, Timaeus and Critias
Те датират от около 360-те г. пр.н.е. Всички по – късни упоменавания, ако са проследими, стигат до тези две съчинения. 

От последните ни постинги за конспиративната комуникация на поробените Българи в юдео – ционистката руско –
 съветска държава и филма Диамантената ръка, ви просветихме кой е Платон:

ПЛАТОН АРИСТОКЛИС=Бълкарин от Дуло на Диана и Исус=Бълкарин от Дуло на Дионисиус
 

посветен Български династичен жречески потомък от Божия род Дуло, творящ в режим на легална конспирация и затова засекретява документите си с кода на Свещения шифър, както показваме сега в неговите Диалози за Тимей и Критий:

ДИАЛОЗИ ЗА ТИМЕЙ И КРИТИЙ за=за Мат Диана и Кризтоз=за Мат Диана и Изуз от Тракия 

ДИАЛОЗИ ЗА ТИМЕЙ И КРИТИЙ=Кан (Жреци) от Дуло на Изуз и Матара Диана 

Диалози за Timaeus=Диалози за Диана Ма (Майка) и Иса 

Диалози за Critias=Диалози за Иза от Тракия 

И още един уникален автентичен документ коя е потъналата и 
изгубена империя Атлантида:

ИЗГУБЕНАТА ИМПЕРИЯ АТЛАНТИДА е на=АТЛАНТИДА е на Бог Иза и Богиня Матара 
 
ПОТЪНАЛАТА ИЗГУБЕНА АТЛАНТИДА е на=АТЛАНТИДА е на Дуло от Бог Иза и Богиня Диана 
 
Ще разсекретим още един от безбройните документи, локализиращи категорично и безапелационно Атлантида в днешните земи на България и още по – конкретно в най –
древното регистрирано царство на Земята – Царството на Одрисите, чиято столица най – неслучайно се намира в сърцето на Земния Рай Тракия – Ямбол! 

image  

Карта на Athanasius Kircher на Атлантида в средата на Атлантическия океан от труда Subterraneus Mundus 1669, публикуван в Амстердам.

Subterraneus Mundus=Сарство (Царство) на Ма (Майка) Диана и  Иса

Subterraneus Mundus=Одриси на Богиня Мадара и Бог Исус 

Тъй търсеното мистериозно и мистично царство на потъналата и изгубена Атлантида, не е в средата на Атлантическия океан или в далечния север, както изпраща непосветените за зелен хайвер Българският високопросветен, а е Българското царство на Одрисите на Българските Богове Демиурзи и на Техните генетични потомци Българите от Божия феноменен жречески род Дуло 

Разбира се, че няма да пропуснем възможността да вкараме и Амстердам в Декодера на Кодировъчната програма и се изкефим в пълно блаженство от резултата:

АМСТЕРДАМ=Иса и Диана Мат Мария 

Разсекретяваме и Българското династично досие – 

ДОСИЕ от=от Диана и Иса 

ДИНАСТИЧНО ДОСИЕ=ДИНАСТИТШНО ДОСИЕ=ДОСИЕ на ДИНАСТИ  от Диана и Ешуа ,

на поредния намерен потомък на Исус и Мария Магдалена от техния първосвещен род Дуло в политическо изгнание в Европа по време на юдео –
 фанариотското турско робство на България: 

Athanasius Kircher=Кан (Цар) и Сар (Цар) на Иса от Трахия 

По фамилия Атанасиус е от рода Фулденсис:

от рода ФУЛДЕНСИС=от рода Дуло на Бог Исус  

Атанасий Кирхер (на немскиAthanasius Kircher) е германски йезуитски учен и енциклопедист, който публикува около 40 важни труда, най-известни в областта на сравнителното религиознание,   геологията и медицината.
Кирхер е сравняван с йезуитския си колега 
Руджер Йосип Бошкович и с Леонардо да Винчи, поради огромния му обхват на интереси и е удостояван с титлата „Майстор на сто занаята“.
Той преподава над 40 години в Романския колеж, където създава кабинет на куриозите.

Разсекретени тези документи ни разкриват Българския жречески династичен произход на Атанасиус от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена:

ЙЕЗУИТИ от=от Иза и Диана 

ОРДЕН на ЙЕЗУИТИ=Рода на Иза и Диана 

МАЙСТОР НА СТО ЗАНАЯТА от=от Матара Диана и Отес (Отец) Исуз

РОМАНСКИ КОЛЕЖ=КОЛЕЖ на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

КАБИНЕТ НА КУРИОЗИТЕ на=на Бокиня Диана и Иза от Тракия 

КАБИНЕТ НА КУРИОЗИТЕ на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иза от Тракия 

ЕНЦИКЛОПЕДИСТИ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуз 

ЕНЦИКЛОПЕДИСТИ=Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА 

всички енциклопедисти в света задължително са генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния феноменен Български жречески род Дуло от първосвещения светилищев комплекс и храм Безистена в Ямбол, което се документира абсолютно категорично от тази разпечатка на термина!

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз  

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз  

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана  

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана  

БЕЗИСТЕН=Бизантионес

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena   ––

посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея!     ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

И сега внимание:

Отново и постоянно при превода от римски или гръцки езици ( за които знаете, че са херметични Български жречески лингва продукти за конфиденциална комуникация и съхранение и пренос на зашифрованата в тях сакрална Българска информация) на Български език на фундаментални и категорийни понятия и имена, преводачите изтърват нехайно и лежерно съскащия звук и буква S или "Съ" на бг език.
Знаете защо – за да не позволят на търсещите Българи да открият за пореден път и за постоянно издайническия съскащ змийско – змейски звук и информационно натоварена  съгласна буква, който е фонетичният и графичен херметичен символ на Българския Бог Господ  Отец Исус и с който звук и знак Българските лингва – майстори са заплодили и забременили "до козирката" гръцкия и римския езици!

Тази хватка вече ни е позната и затова отиваме и си вземаме от тия езици пълното име на Атлантида, за която никъде няма обяснение по разбираеми причини, защо Атлантида е Атлантида на Български език, а на "академичните" езици гръцки и латински е  
Atlantis!

Защото много лесно някой дори случайно и без да знае кода на Свещения шифър, може да диференцира и анаграмира това име и да стигне изненадан и възхитен до Българския династичен генезис на хората от Атлантиса:

Atlantis на=на Дуло от Диана и Иса 

Българските лингва лаборанти на Българския кодиран гръцки език са съставили думата за остров 
νῆσος (nesos) по показен христоматиен пример, прецизно следващ регламента на кодировъчния речник на Свещения шифър, който ви демонстрираме сега:

νῆσος =nesos=n (кодировъчен назал) + esos=esos=Исос=Исус

този документ ни указва, че всички острови както всички други географски обекти на Земята и както цялата Земя, са дело на Българския Бог Отец Исус Демиургът.

Островът в комбинация с мистериозната прото –
 земя и цивилизация Атлантис, с която комбинация нашите Предци са засекретили тайната за Атлантида/Атлантис, ни съобщава веднъж на кои е този остров и цивилизация: 

Ἀτλαντὶς νῆσος (
Atlantis nеsos)=nеsos (остров) на Дуло от Диана и Исус,

и втори път в разшифровката на меганаграмата (целия израз) е вложена информацията кой модернизира и осъвременява Атлантис през Новата ера:

Atlantis nеsos=Сина на Исус Дуло
Атлантис е модернизирана и осъвременена и управлявана през новата ера от Синът на Исус и Родоначалник на новоепохалната генерация на Божия род Дуло – Павел.

АТЛАНТИС Е ОСЪВРЕМЕНЕНА от Родоначалника на=
от Родоначалника на Дуло и Син на Иса и Богиня Матара

АТЛАНТИС Е МОДЕРНИЗИРАНА и ОСЪВРЕМЕНЕНА от=
от Зар (Цар) от Дуло и Син на Исус и Богиня Диана Матара Мария 

image

Родоначалник на новоепохалната генерация на рода Дуло е Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е Свети Павел от 333 година до сега, който е Шеф на небесното светейшество, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

При свещената му Сеяческа мисия във всички племена по света, Свети Павел модернизира и активира безбройните стари и амортизирани мегалитни съоръжения от Единната Българска световна енергийна светилищна система и мрежа и построява нови такива, които феноменни съоръжения са мултифункционални комплекси за свръхестествено производство на духовни и материални блага и за творене на чудеса на тях от жреците от рода Дуло – 
Рогове на изобилието и благоденствието, като Шамбала например и Атлантис и Хиперборея – са висшият символ на това благоденствие, и които се управляват централно от първосътворенческия светилищен комплекс Безистена и затова са свръхсекретната крайна заветна цел № 1 на всички тайни общества, организации и служби, както и на изродените български династи от Дуло от обществото Туле, на самият Хитлер, Сталин, и на всички техни съвременни владетелски подобия по целия свят!

В книгата на Е. П. Блаватска «Тайная доктрина» се утверждава, че в Атлантида се е провела еволюцията на Четвъртата коренна раса, която предшества съвременната раса 
и че сред хората сега има генетични наследници на атлантите и наследници на расата.

ЧЕТВЪРТА КОРЕННА РАСА на=РАСА на Богиня Диана и Ешуа от Тракия 

СЪВРЕМЕННАТА РАСА на=РАСА на Иса и Богиня Матара 

НАСЛЕДНИЦИ на РАСАТА=РАСАТА на Исус Ел (Змей) и Диана=РАСАТА на Дуло на Исус и Диана 

НАСЛЕДНИЦИ на РАСАТА от=от Одриси от Дуло на Исус и Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

От многобройните шифровани документи за Шамбала ще разсекретим само този, който ни праща за зелен хайвер, че хората от Шамбала 
били високи четири метра:

ШАМБАЛА е на ХОРА ВИСОКИ ЧЕТИРИ МЕТРА=
ШАМБАЛА е на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Кристош=
ШАМБАЛА е на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Исуш от Тракия  

Разсекретяваме и тайната и истинската характеристика и координати на митичната Шамбала:

МИТИЧНА ШАМБАЛА=МИТИТШНА ШАМБАЛА=ШАМБАЛА на Мат Диана и Ешуа 

МИТИЧНА ШАМБАЛА на=
на Ешуш Ел (Змей) и Богиня Диана МаМа=
на Ешуш Ел (Змей) и Богиня Диана Мария Магдалена 

МИТИЧНА ШАМБАЛА на=МИТИТШНА ШАМБАЛА на=
на Дуло от Ешуш и Богиня Диана МаМа=
на Дуло от Ешуш и Богиня Диана Мария Магдалена 

И ето къде е Шамбала, но не тази азиатската, към която са насочени умишлено заговорниците срещу Българите за зелен хайвер и да гонят Михаля, а истинската:

image

Иамполис, Дамполис, Ямбол – някои от имената на Божия първопрестолен град

ШАМБАЛА=Ш АМБАЛА=ША АМБАЛ=Ешуа от Ямбол=Ямбол на Ешуа 

ШАМБАЛА=АМБАЛАШ=Амбалас=Амбалос=Иамполис=Ямполис – 
едно от основните свещени древни имена на Ямбол

Задължително ще ви демонстрираме как можем от всяка дестинация, където ни изпращат за зелен хайвер фалшификаторите на сакралната Българска история и родова памет, да наберем и зелен хайвер, и златен хайвер, и свещен хайвер!

ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=Исуз Бълхарина

ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=Бълхари на Исуз 

ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=Бълхария на Исуз 

Истинската и скоро мечтана за всички дестинация и мероприятие на този израз!

––––––––––––––––––––––

Да разсекретим и няколко документа за още по –
 легендарната и митологична, и още повече истинската Хиперборея: 

В древногръцката митология хиперборейците са хора, които живеят далече на север от Гърция в северните земи.

На по –
 ниските езотерични нива на познание всички земи на север от Гърция са били земите и народите на Българското царство, затова и от този документ можем да изведем интересуващата ни информация, че хиперборийците са Българи, но ние ще конкретизираме и локализираме кои са тези северни земи:

ХОРА от СЕВЕРНИТЕ ЗЕМИ=ХОРА от Богиня Матара и Исуз
 

и понеже е понятно само на Български език, то естествено тези хора на Боговете Демиурзи са Българи, живеещи в България! 

Тази митологична земя се нарича Хиперборея, обяснена за непосветените и за конфиденциална херметичност като "отвъд Борей" – северният вятър, и се дефинира като "една от малкото непознати земи за древните гърци и римляни".

За всички други, освен за Българите, Хиперборея е непозната земя, за посветените Българи тази непозната земя е:

НЕПОЗНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Ма (Майка) Диана и Изуз 

Хиперборея се изобразява като полуостров или остров, намиращ се над земите на днешна Франция

НАД ЗЕМИТЕ НА ФРАНЦИЯ са=са Богиня Матара Диана и Исуз
 

ОСТРОВ НАД ЗЕМИТЕ НА ФРАНЦИЯ=Одриси на Богиня Матара Диана и Исуз –

Които Български Богове са над всички земи и светове!!!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега ви представяме документа, който казва безапелационно с една дума къде е и коя е Хиперборея!

ХИПЕРБОРЕЯ=ПЕРБЕРИХ... – познахте ли вече къде е Хиперборея?

ХИПЕРБОРЕЯ=ПЕРБЕРИХ=Перперек

Един от документите, доказващи че Хиперборея е България и е в България, е името на култовия светилищен комплекс Перперикон, разработен от проф.Николай Овчаров, който въпреки че е наш генетичен родственик, е върл почитател на гръцката и византийската култура (които са на 100 % откраднати Българска култура и цивилизация!) и затова е турил едно манипулационно гръцко окончание "он", за която погърчваща фалшификация нашият друг родственик проф. Евгений Сачев доказва безапелационно, че "няма Перперикон, а Перперек!" и привежда в тази и в много други статии и публикации потресаващи документи и доказателства за чудовищното престъпно унищожение и фалшифициране на Българската история и материалното ни архелогическо духовно и артефактно богатство и светилищно наследство. 

Проф. Евгений Сачев: Няма Перперикон, а Перперек 

https://arhiv.marica.bg/проф-евгений-сачев-няма-перперикон-а-перперек-news475208.html

И добре, че от Горе ни дадоха кода и алгоритъма на Свещения шифър, та да измъкнем Българската езикова археология от задънения тунел със заключена врата, в която са натикани от десакрализираната травиална първосигнална опростачена етимоложка наука на Българо убийците Иречек, Златарски и Марин Дринов ("бащите" и на съвременната Българска анти – Българска историческа наука и школа!) търсещите отчаяно изход и истината искрени, но заблудени в свещено невиновно невежие, високоинтелигентни и феноменни Български патриоти – езикови археолози начело с Павел Серафимов, за което ви припомняме последната ни фундаментална мотнографична статия 

Тракийското племе, заселило Хаваите и Българските му цивилизатори,построили им пирамидите,за които Света Ванга каза,че ще почнем да ги виждаме
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/29/trakiiskoto-pleme-zaselilo-havaite-i-bylgarskite-mu-civiliza.1636715

Та специфичното за Свещения шифър, като всички шифри, с който са съставяни херметичните документи, и с които само могат по обратен път да се разшифроват, е че с него са съставяни Свещените Български документи – сиреч Божиите документи както ви демонстрирахме и за Атлантис, и за Хиперборея, и за Шамбала, и затова със Свещения шифър се разсекретяват тези документи, а понеже чрез Свещеният Български език и неговия Свещен шифър са съставяни и всички езиции на света и всички шифри, и затова всички документи за тези фундаментални Български дестинации и свещени земи и събития на всички езици се разсекретяват автоматично със Свещения шифър и се разбират и проумяват единствено през Българския език!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Изчакахме за въпроси и предложения от аудиторията за сакралната семантика на името Перперек, Перперикон.
От споделените публично и непублично предложения най – близко до истината стои предложението на високопросветения свръхфеномен и генетичен потомък и кръщелник на Свети Павел – Павел Павлов от Балчик с фейс профил Pavelis Pavlov, който прави преводите:  

ПЕРПЕРЕК=Барки на Вер/Змея/ – Българи (на) Вер (Змей)  

ХИПЕРБОРЕЯ=Вер/Змея/ е Барх – Вер (Змея) е Българин

Абсолютно вярно Змеят/Вер е главният субект на тази сакрална анаграмна композиция, както и по всички мегалитни светилища в България и по целия свят, и тези два документа допълват основната сакрална етимология на името, която е:

ХИПЕРБОРЕЯ=ПЕРПЕРЕК=ПЕР  ПЕР  ЕК=
Вер Вер Кая=Кая (скала, скално светилище) на Вер (Змея) и Вер (Змеица) – 

това мегалитно скално светилище, както и цялата свещена земя на България, която е най – плътно застроена в света със скални мегалитни светилища, носят едно от сакралните рептилски имена на Българските Богове Демиурзи – Вер (Змей, Змеица) от животинския календарен символ с 12 синонима на Змия, Змей, Вер...,

image
който рептилски символ преминава в сакрална хералдическа символика на генетичните потомци на Българските Богове – Българите, от Техния жречески феноменен род Дуло,

image

алюзионно и метафорично – алегорично скрити предизвикателно в тази чаша с кръвта и гените на двамата любовно преплетени влюбени Български Змейове – Демиурзи Исус и Мария. 
 
За змийско – змейската рептилска Божествена символика и принадлежност на светилищния комплекс Перперик/он, свидетелстват и свещените археологически реликви от артефакти и документи, които нашият родственик и доброволен сътрудник проф. Николай Овчаров представя в следващата публикация по темата –  

Глава на кобра от III - I в. е сред последните находки на Перперикон  
https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/glava-na-kobra-ot-iii-i-v.-e-sred-poslednite-nahodki-na-perperikon-161502 

– и която категорично документира и потвърждава рептилската етимология и генезис на светилището и името му!

Другата анаграмна комбинация и дешифровка на името ни документират кои са стопаните и операторите на светилищния комплекс :

ХИПЕРБОРЕЯ=ПЕРПЕРИКОН=ПЕР  ПЕР  КОН=КОН  ВЕР  ВЕР=
Кан (Жреци) Вер Вер=Кан (Жреци) на Вер (Змея) и Вер (Змеица) –

жреческите потомци на Българските Богове Демиурзи

image

Тази аватарна снимка на фейс профила на Павел Павлов/Pavelis Pavlov с двата култови емблематични влюбени варненски змея е още един оригинален документ по тази тема.
Досетихте се вече, нали, че това което държат нежно и внимателно в лапите си двата Вера/Змея, не е топка за ръгби или американски футбол в чест на пристигащите  във Варна с добри намерения американски моряци и наши нови съюзници и братя, ами е яйце.
Обикновено змейско – драконово яйце, което може да бъде само плод на змейската им Любов.
Това яйце е Свети Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена и Родоначлник на новоепохалната генерация на Божия род Дуло.

От това яйце и от Свети Павел е и Павел Павлов/Pavelis Pavlov, и много от Б/българите, които се познаят в тези документи и разбира се и големият просветен Български дух Павел Серафимов, упоритият апологет на десакрализираната първосигнална опростачена Българска езикова археология, на когото първоначалните курсове на просвещение в тайните на Свещения шифър скоро ще води братовчед ни и негов братовчед и адаш Павел Павлов от Балчик!
И нашият екип сме от това яйце. –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.12.2018 23:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bven - Това се подкрепя и от думите на секретаря на САЩ Игълбъргър -
05.12.2018 13:18
той направо заявява: „ България е най-добре пазената тайна на Източна Европа"
Но всички българи не знаят това, което ти разкриваш по убедителен начин.
Поздрави, bezistena и успехи!
цитирай
3. milady - Ваньо, Сполай ти за Огромната Любов и Труд..
05.12.2018 17:12
От това яйце и от Свети Павел е и Павел Павлов/Pavelis Pavlov, и много от Б/българите, които се познаят в тези документи!
И нашият екип сме от това яйце.

ти ми вдъхна Нов живот и Надежда!
бъди!!
/ сърдечни поздрави,Юлия
цитирай
4. bezistena - той направо заявява: „ България е ...
05.12.2018 18:59
bven написа:
той направо заявява: „ България е най-добре пазената тайна на Източна Европа"
Но всички българи не знаят това, което ти разкриваш по убедителен начин.
Поздрави, bezistena и успехи!


Благословена си, Татяна, подължаваме заедно, защото и ти вече знаеш пазената тайна!

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана

ПАЗЕНА ТАЙНА за=за Бог Иза и Диана=за Иза и Богиня Диана

ПАЗЕНА ТАЙНА ЗА=Богиня Диана и Изуз

ПАЗЕНА ТАЙНА ЗА=ПЕЗИСТАН=БЕЗИСТЕН

НАЙ ДОБРЕ ПАЗЕНА ТАЙНА ЗА=Братя от Богиня Диана и Изуз –

тайната за сакралния Божествен произход и статут на Българите от Всемирното Бяло Братство, които са феноменните генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, от които си ти Татяна и ние!
цитирай
5. bezistena - От това яйце и от Свети Павел е и Павел ...
05.12.2018 19:38
milady написа:
От това яйце и от Свети Павел е и Павел Павлов/Pavelis Pavlov, и много от Б/българите, които се познаят в тези документи!
И нашият екип сме от това яйце.

ти ми вдъхна Нов живот и Надежда!
бъди!!
/ сърдечни поздрави,Юлия


Бъди благословена, Юлия!

Ето и за тебе още Нов живот с Любов!

НОВ ЖИВОТ с=с Бог Ежуа и Богиня Диана
цитирай
6. bezistena - Из тефтеря с червените и черните точки на Свети Петър, синът на Исус и Мария Магдалена и брат – близнак на Свети Павел:
08.12.2018 16:27
Лайковете на одобрение под публикациите ни на статията в групите на Фейсбук и добронамерените коментари Свети Петър заприходява с червена точка в (+) актива на човека, хулите и мерзостите с черна в (–) пасива му!

За падналите духове и черни души с IQ < 70 ни е жал за очакващото ги в джакузитата с катраня, вие ги презрете и отминете.

Благодарим от сърце и благославяме вече стотиците просветени Българи с чисти Души и
IQ > 70.. > 130 >140 за изказаната подкрепа с + лайкове, сърца и добри думи и още повече за споделените и преумножени в мрежата наши публикации, за което ви насърчаваме, защото това е общата ни мисия и задължение!

Dobrin Yordanov
Няма да се учудя ако някой ден излязът някакви секретни документи, че Бог е българин!!!

Константин Дичев
Глупости колкото щеш.

Радослав Радев
По голяма глупост не бях чел.

Aleksandar Dobrevski
Суперточно !!!


цитирай
7. bezistena - Срещу цензурата на свободата на патриотичното Живо слово и гласа на Истината:
08.12.2018 16:43
Свирепата цензура на заговорниците срещу Българите постоянно блокира публикуването на статиите ни в групите на Фейсбук и възпрепятства те да достигат до повече Българи за вашето просвещение.

Знаете вече адреса ни в http://bezistena.blog в който постоянно публикуваме статиите ни – търсете ни на този адрес.
Сега ви даваме адресите на няколко от новите ни постинги, които цензурата блокира за публикация в групите на Фейсбук.
Просветете се с тях и е ги споделете с възможен брой повече приятели и непознати в Нета и социалните мрежи.

Пробив в архивите на ЦРУ разкрива Българския генезис на Арканзас сити и Канзас от походите на Кан и Цар Авитохол, синът на Дионисиус
http://bezistena.blog/history/2018/12/06/probiv-v-arhivite-na-cru-razkriva-bylgarskiia-genezis-na-ark.1637541#last_comment

Каква връзка има официалният антроположки тип на абсолютно азиатския татаро – монголоид Кубрат със сияйните Божествено красиви арийски европеиди на Меровингите!
http://bezistena.blog/history/2018/12/08/kakva-vryzka-ima-oficialniiat-antropolojki-tip-na-absoliutno.1637802

Чудните превъплащения на Свети Николай Чудотворец в образите на Кан Ирник,Кан Атила,Свети Патрик,Санта Никълъс,Санта Клаус,Дядо Коледа,Дядо Мраз...
http://bezistena.blog/history/2018/12/06/chudnite-prevyplashteniia-na-sveti-nikolai-chudotvorec-v-obr.1637673
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6890026
Постинги: 1732
Коментари: 3343
Гласове: 40442
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!