Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2018 06:10 - Книгата Попол Вух документира как Извънземните генно – инженерни експериментатори проектираха и моделираха хората за да ги цивилизоват Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1823 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.11.2018 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Постоянно ви представяме разсекретени автентични документи, че всички до един управници и владетели на всички племена по света до едно, са задължително и безусловно и без изключение от изродените кланове на Българския Августейши (Божествен) династичен род Дуло с херметична хералдическа символика по рептилската календарна животинска символика на Българските Богове Демиурзи с 12 синонима на змия, змей, дракон..., и които династи са експериментални генно – инженерни ашладиски от Българските жреци – цивилизатори върху местните племена, облагородени с феноменен Български жречески имплант – та затова е тази страховита рептилска символика, завладяла и владееща света в безчестие! 

АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш

АВГУСТЕЙШИ=Гена на Богиня Диана и Исуш

image

Този свещен Божествен хералдически рептилски символ всички династи от Българския Божи род Дуло носят демонстративно ревностно и пазят съкровено като наследствен документ за Божествения им произход!
 
Затова змейско – драконовите хералдически символи в образи и статуи съскат, хапят и пускат отрова, бълват огън от пастите си и летят по всички точки на света по всички племена и народи и вършат на поразия поразии. 

image

По молба на наши приятели и читатели публикуваме отново с редакционни корекции постинга ни

Създаването на човека от извънземните рептили е описано в древни текстове на индианците.Павел и Попол Вух http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/04/syzdavaneto-na-choveka-ot-izvynzemnite-reptili-e-opisano-v-d.1633977 , 

за да достигне до повече Българи, очакващи тази сакрална информация. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Създаването на човека от извънземни е описано в древни текстове, твърди поредната едноименна публикация на тази фундаментална тема, без да знае кои са анонимните извънземни, и оставя на нас да разсекретим кои са те с купища автентични документи!


Създаването на човека от извънземни е описано в древни текстове.Павел и Попул Вах
http://hiddentruth.site/създаването-на-човека-от-извънземни-е/?fbclid=IwAR3LmRNmUoURaqtoelGvYdWGqUiCUQa1fjHMsd5EUxQ2YbLZHIuhAZ17zw0

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на  постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го   стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази  сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри  
http://www.youtube.com/watch?v=8kQZHYbZkLs&list=PLa5-aFdApZnLPhhD0QOoQMp_zfKBoIYEK&autoplay=1&loop=1


Веднага с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български
език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

разкриваме кои са Извънземните и защо ги титуловаме с главна буква!

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –   

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,  познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред  Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната  генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! 
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното  необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши  генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в  свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им  Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред  всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!


Ето как от кратката публикация с бедна информация извличаме документи за фундаментални светоустройствени тайни:  


Битие (Генезис, Сътворение) гл. 1 :
 

26. И Бог каза: „Да създадем човек по Нашия образ, по Наше подобие; и нека да му поверим рибите в морето, птиците и добитъка и цялата Земя и всяко животно, което пълзи по земята. 
27. И Бог създаде човека по Своя образ, създаде мъж и жена … 

Информацията в сътворенческия израз "по наше подобие" документира с кода на Свещения шифър Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло : 

ПО НАШЕ ПОДОБИЕ=ПОДОБИЕ на Бог Ешуа 

НАШЕ ПОДОБИЕ на=на Бог Ешуа и Богиня Диана 

НАШИЯТ ОБРАЗ е на=ОБРАЗ на Ешуа и Диана 

Тези същества, които са създали човечеството, са посочени от индианските жреци в книгата Попол Вух като „Творецът, Създателят, Творецът – Пернатата Змия, (която Перната Змия преминава веднага в множествено число – "Те", "Тези" в оригинала!) Тези които създават, Тези които дават живот на човека, и се носеха над водата като изгряваща светлина.“ 

Какво ни съобщиха индианските жреци с кода на Свещения шифър (откъде ли пък индианските жреци ще знаят Свещения шифър на Свещения Български език?!!!) в мистериозната сакрална за индианците книга Попол Вух за Твореца, който посочват като двама Творци? 

Ето ги двамата Творци на световете и живота, 

ДВАМА ТВОРЦИ=Бог Иса и Богиня Матара Диана 

които в сакралната митологична традиция и история на идиаците са синкретизирани като Пернатата змия/змей!
 

ПЕРНАТА ЗМИЯ=ПЕРНАТ ЗМЕЙ=Богиня Матара и Иза 

Знаете от всичките ни публикации, че най – древно известният животински символ на Българските Богове Демиурзи е рептилският – на змия, змей и всички техни 12 синонима в Българския език, 

image
който е животински символ от Древно – Българския календар, преминал в херметична сакрална хералдическа символика на феноменните генетични потомци на Българските Богове от техния жречески род Дуло.
 

Този свещен Божествен хералдически рептилски символ всички династи от Българския Божи род Дуло носят демонстративно ревностно и пазят съкровено като наследствен документ за Божествения им произход! 
Затова змейско – драконовите хералдически символи в образи и статуи съскат, хапят и пускат отрова, бълват огън от пастите си и летят по всички точки на света по всички племена и народи и вършат на поразия поразии. 

ПОРАЗИИ от=от Вер (Змей, Змейове) от Иза 

image 

Защото всички до един управници и владетели на всички племена по света до едно, са задължително и безусловно и без изключение от изродените кланове на Българския Божествен династичен род Дуло като експериментални генно – инженерни ашладиски от Българските жреци – цивилизатори върху местните племена, облагородени с феноменен Български жречески имплант – та затова е тази страховита рептилска символика, завладяла и владееща света в безчестие!
 

image 

СТРАХОВИТА СИМВОЛИКА на=
на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус от Тракия от Ямбол 

Знаете и тайната на категорийния термин символ, симбол, която тайна съдържат всички символи по света :

СИМВОЛ=СИМБОЛ=С ИМБОЛ=Иса от Ямбол – 

всички символи ни съобщават, че Богът Демиург Господ Бог Отец Исус е от първосвещения и първопрестолен Божи град Ямбол, досега кодиран и херметизиран за непосветените гърци – крадците на земите и на историята ни, като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп...

Същата сакрална Божествена символика носим в дълбока конспиративна конфиденциалност и в код – в Синята ни кръв, и Българите от другия клан на феноменния жречески род Дуло – съхранилите се праведни и святи потомци на Исус и Мария Магдалена от Всемирното Бяло Братство и Сестринство, които сме Духовните водачи и интелектуалният творчески революционно – борчески прогресивен елит на всички племена и народи. 

СИНЯТА КРЪВ на=на Бог Иса от Тракия=на Бог Иса Тракона=на Бог Иса Дракона

А ето и откъде индианските жреци знаят Свещения шифър на Свещения Български език в мистериозната сакрална за индианците книга Попол Вух. 

Вух, Бух на езика на индианските жреци китше означава книга, свещено писание.
Обаче името или термина Попол изследователите се чудят как да го преведат що значи, защото индианските шамани и не им казват, и затова му слагат всякакви първосигнални етимоложки предположения и дефинират Попол Вух като "Книга за еди – кое си !" 

Това еди – кое си е еди – кой си и този еди – кой си първо е Кан на Иса и Диана :
 

ЕДИ КОЙ СИ=Кан (Жрец) на Диана и Иса , 

и второ, което е пред първото, е че този еди – кой си Кан (Жрец) на Диана и Иса, на Мария Магдалена и на Исус, си има и собствено лично име, което е заложено почти незашифровано в името на книгата – Попол! 

ПОПОЛ=Папул=Папел=Павел – 

и вие вече знаете от всички наши документи в блога ни http://bezistena.blog.bg , че Павел е : 

–– първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло... 

и щяхме да спрем дотука и ви подадем дежурната препратка "...и още инфо за Павел вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и Павел"", обаче Свети Павел, който е и семантичният, и историческият прототип на Попул и автор на цялата информация в тази свещена книга, не пропусна и този път възможността да покаже част от пълната си автобиография, и сам продължи: 

...която е новоепохална генерация на фамилията Дуло и херметизирана като Флавии :

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий 

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена (разбира се и на всички индиански племена в цяла Америка от началото на 2 в. сл. Хр.) за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя. 

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, както и конкретно Америка, за която става въпрос в тази ни статия, най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от многобройните внуци на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници – Константин Велики. 

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му. 
 
image


СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
 
с гените на Диана и Исуш Българина 

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина 

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия. 

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство ии всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете – Исус и Мария Магдалена.

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус,Дядо Коледа, Дядо Мраз...

За тези превъплащения на сина на Свети Павел инфо вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и  Атила" 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Та Павел е "мистериозното понятие" Попол, 

МИСТЕРИОЗНО ПОНЯТИЕ=Богиня Матара и Исуз,

което стои във фундамента на новоепохалната история на индианската цивилизация в Америка, херметизиран още и с леко фонетичното му озвучаване и финна анаграмна чупка като Пуебло – общото наименование на най – древната новоепохална култура и цивилизация в предколумбова Америка :

ПОПОЛ=ПОПЛО=Побло=Пуебло

ПУЕБЛО=ПУБЕЛ=Пабел=Павел , 

по което име на Павел – Пуебло са кръстени от него и основните индиански племена, което е напълно законово и резонно генно – инженерно право и гордост на Павел като новоепохален Сеяч на Божието феноменно жреческо семе сред индиаците! 

Затова и наименованието на емблематичните американски биволи и бици – Буфало, (American bison) които са символ на разплода и заплождането и възпроизводителната дива мъжка сила и стихия, е по името на човешкия мисионер по тази дейност не само в Америка, но и по целия свят – Павел! 

ПАВЕЛ=ПЕВАЛ=Певол=Пивол=Бивол=Бувал=Бувало=Буфало 

БУФАЛО=БУФАЛ=Бувел=Павел 

American bison=Кан (Жрец) на Бог Иса и Мария 

Още инфо за културата Пуебло вижте в 

https://www.google.com/search?client=opera&hs=0xf&ei=XPLeW6K8FObPrgTbt6to&q=индианска+култура+пуебло&oq=индианска+култура+пуебло&gs_l=psy-ab.3...547953.547953.0.549655.1.1.0.0.0.0.106.106.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.iIrqcrVcP8A 

от която ще ви разсекретим имената на няколко основни племена от тази кутура – индианците анасази, шошони, шайени, апачи, свикси, ирокези, чероки, тимиквуа, атабаси, команчи, шахаптин, шавнес, вакоес, киовас, таваканес, модокс, санекас, миамис ... всички обобщени под типовото наименование индиана,индианци, от които документи веднага става ясно дори и за начинаещите ни курсисти от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, на Кои е кръстил своята прекрасна генно – инженерна продукция в Америка Павел: 

АНАСАЗИ=Исуз

ШОШОНИ=Ешуш 

ШАЙЕНИ=Ешуа

АПАЧИ=АПАТШИ=Богиня Диана и Ешуа 

СВИКСИ=Бок Исус 

ИРОКЕЗИ=Кан (Жреци) и Заре (Царе) 

ЧЕРОКИ=Кан (Жреци) и Чаре (Царе) 

ТИМИКВУА=Богиня Майка Диана 

АТАБАСИ=Богиня Диана и Иса 

КОМАНТШИ=Майка Диана и Ешуа

ШАХАПТИН=Бохиня Диана и Ешуа 

ШАВНЕС=Бог Исуш 

ВАКОЕС=Бок Иса

КИОВАС=Бок Иса 

ТАВАКАНЕС=Бокиня Диана и Иса 

МОДОКС=Майка Диана и Иса 

САНЕКАС=Кан (Жреци) на Исус 

МИАМИС=Мама и Иса=МаМа и Иса=Мария Магдалена и Иса

––––––––– 

– и типовото обобщаващо расово – етносно име и наименование индиана, индианци

ИНДИАНА=ДИАНА=Диана 

ИНДИАНЦИ=ДИАНА ИЦА=Диана и Иса 

ЕТНОС=Диана и Иса 

РАСОВО ЕТНОСНО НАИМЕНОВАНИЕ от=от Бог Исус и Богиня Матара 

––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Това е тайната на сакралната етимология на индианските народи Пуебло на Америка и цялата индианска цивилизация : всички са кръстени от генно – инженерният им родоначалник и култиватор Павел по имената на Майка му Мария Магдалена и Баща му Исус. 

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жрец) на Диана и Иса

ИНДИАНСКА ТСИВИЛИЗАТСИЯ от=от Кан (Жрец) от Дуло Сина на Отец Исуз и Богиня Диана

Затова и името най – популярната и съкровена музика на индианците –  El Condor Pasa, която е фоновата ни мелодия, е съставено от имената на Българските Богове и Техните феноменни потомци и цивилизатори на индианците – Българите !

El Condor Pasa=Диана и и Иса Болкариа 

El Condor Pasa=Болкари на Диана и и Иса

И затова индианските жреци с типовия титул Инка знаят Свещения шифър на Свещения Български език в мистериозната сакрална за индианците книга Попул Вух на езика на индианските шамани китше – защото на всички Отец им Павел е оставил в наследство на феноменните им жречески познания тайната на Свещения шифър, за да нафрашкат целия индиански мир и света на поробилите го след това европейски нашественици, със свещена кодирана информация за Българските Богове и за него! 

ИНКА=КАНИ=Кан – Жреци

КИТШЕ=Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 


И сакралната етимология на анонимното местоимение Тези, с което са титуловани безличните Богове Демиурзи в пасажа от книгата Попул Вох :

"Тези същества, които са създали човечеството, са посочени от индианските жреци в книгата Попол Вух като „Творецът, Създателят, Творецът – Пернатата Змия, (която Перната Змия преминава веднага в множествено число – "Те", "Тези" в оригинала!) Тези които създават, Тези които дават живот на човека, и се носеха над водата като изгряваща светлина."

ТЕЗИ=Диана и Иза 

Тези Български Богове са "Тези", Които дават живот на човека и на всички живи същества:

ЖИВОТА НА ЧОВЕКА е от=е от Богиня Диана и Бок Ежуш  

СЪЩЕСТВА от=СЪШТЕСТВА от=от Отес Исуш и Богиня Диана=от Отец Исуш и Богиня Диана

Те се носят над водата и носят изгряващата светлина:

НОСЯТ СЕ НАД ВОДАТА=Отетс Иса и Богиня Диана=Отец Иса и Богиня Диана 

Българските Богове са имплантирани и във висшата поетична езотерична метафорична символика за упование и последна надежда Изгряваща светлина! 
 
ИЗГРЯВАЩА СВЕТЛИНА=ИЗГРЯВАШТА СВЕТЛИНА=Богиня Диана и Ешуз Селен (Змей) Българина 

Същият израз прорицава и къде ще изгрее изгряващата свелина за целия свят:

ИЗГРЯВАЩА СВЕТЛИНА=ИЗГРЯВАШТА СВЕТЛИНА=
България на Богиня Диана и Ешуз Селен (Змей) 

Даваме ви и сакралната етимология на всички анонимни местоимения:

АНОНИМНИ МЕСТОИМЕНИЯ=
Иса и Диана МаМаМа=Иса и Диана Майка Мария Магдалена


Разшифрованите фундаментални сътворенчески послания, вложени в етапната експертна оценка на Боговете Демиурзи 

„Нашата работа и труд са постигнали своята цел. Земята се покрива с различни форми на живот и живи същества. И Създателят и Творецът казва на животните: „Кажете сега Нашето Име!“ Но животните не могли да говорят като човек. Тогава техните създатели казали: „Нашата слава все още не е съвършена, тъй като вие не можете да ни назовете" 

ни съобщават:

ФОРМИ НА ЖИВОТ създадени от=създадени от Богиня Матара и  Бог Ежуа

И нека кажем сега заедно кое е Нашето Име на Боговете ни!

НАШЕТО ИМЕ е на=е на Ешуа и Диана Ма (Богиня Майка)

и да Ги назовем в отговор на на Тяхното амбициращо предизвикателство "вие не можете да ни назовете":

ВИЕ НЕ/МОЖЕТЕ ДА НИ НАЗОВЕТЕ=Бог Изуж и Богинята Мат Диана 

Назовахме Ви и Ви познахме!

Познахме и предците си в етапната експертна оценка на Божията атестационна комисия:

ЕТАПНА ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исус от Тракия 

АТЕСТАЦИОННА КОМИСИЯ от=от Кан (Жреци) на Отец Исус и Мат Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– една забележка :

Снимката в подложната публикация не е на Попол Вух, както и коректно отбелязват авторите на публикацията, че в статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел, а е на Светата Библия, чийто автор и кръстник също е Павел, отбелязал го на титулната ѝ заглавна страница най – демонстративно!

БИБЛИЯ от=от БИБИЛ=от Пабил=от Павил=от Павел 

СВЕТА БИБЛИЯ съставена от=съставена от Павел от Иса и Богиня Диана 


По всички фундаментални Сътворенчески и пост – Сътворенчески светоустройствени тайни настойчиво и загрижено ви съветваме да се просвещавате от статиите ни за Божиите генетични деца, родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за синтетичните човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в  София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1  

http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518      

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 , 

защото нали виждате какво се случва в света и колко са сериозни нещата и ескалиращите глобални страховити обществено  – политически и апокалиптичните "природни" процеси и събития, щом Боговете ни не само допускат тези Техни висши свръхсекретни тайни да се научават от непосветените досега човеци, но и Самите Те ни диктуват в задъхано екстремално темпо тия документи! 

САМИТЕ ТЕ СА=Исус и Мат Диана 

СЕКРЕТНИ ТАЙНИ на=на Иса от Тракия и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
image

Олтарят на мегалитното скално светелище на индианските жреци в селото Чичистенанко, където е намерена Попол Вух


ЧИЧИСТЕНАНКО=КА СИН ИЧИЧ ТЕОН=Кая (скала, скално светилище) на Син на Ешуш и Диана 

ЧИЧИСТЕНАНКО=КАН СИН ИЧИЧ ТЕО=Кан (Жрец) Син на Ешуш и Диана 

В култовата мистериозна книга Попол Бух на индианските (Българските) жреци централни емблематични персонажи и герои, около които се върти цялата новоепохална история на индианските племена и цивилизация, са двама братя от Боговете, които са...близнаци!

Значи се върнахме на основната ни тема в нашия блог, в който ви разкриваме тайната на сакралната Българска Света Троица – трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена – каката Синтия и братята близнаци Павел и Петър.

Братята близнаци се казват Хунахпу (Hunahpu) и Шбаланке (Xbalanque) и не само всичките им чудотворства и дела сред индианците, но и самите им имена документират, че те са Български жреци на Исус!

ХУНАХПУ И ШБАЛАНКЕ=Балки (Българи) Хан (Кан, Жреци) на Бох Ешуа 

Разбира се, че по – малкият брат от близнаците на Исус и Мария Магдалена – Петър, ще придружава навсякъде батко си Павел по мисиите му по целия свят и ще му помага, заради което Майка им и Баща им дадоха на и на Петър 300 години живот в земното измерение и после го ръкоположиха за светейши Шеф на земно – небесната държавна администрация и отдел Кадри като Главен ОТК на човешките Души и техен диспечер за разпределието им по делата им за времето на пребиваването им в Божиите измерения.

В друга статия ще разсекретим съставената от Павел свещена книга Попол Вух пълна с удивителна закодирана информация за Боговете ни и за делото на Павел и брат му Петър при индианците, като ще останете потресени от злодейските престъпления на Християнската католическа църква и нейната Инквизиция, продължени от Протестантската църква, връз десетките милиони невинни чисти и святи индианци, покръстени още от Свети Павел след 2 век с Познанието за Българските Богове и тяхното Учение на живот по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните практики и чудеса, и сега ще приключим с тези документи за да си поемете дъх, като ще ви покажем какво пише на обратната страна на баджа на двамата светейши Братя близнаци Павел и Петър:

ДВАМА БРАТЯ БЛИЗНАЦИ=ДВАМА БРАТЯ БЛИЗНАТСИ=
Павел и Петър от Исуз и Богиня Мат Диана    

Двамата светейши Братя близнаци на Исус и Мария Магдалена, които виждате на обратната страна на баджа 

БАДЖ=Богиня Диана и Ежуа

и които ви показваме редовно на нашите видео – послания от фонтана с трите деца и шарана в центъра на градския парк на Ямбол, 

image

както на това семейно поклоническо вело – пилигримско служение на част от екипа ни 

image

пред близнаците Павел и Петър и кака им Синтия, които сме закичили с върбови венчета на сакралния мистичен празник Цветница.
Сакрален и мистичен, защото ни носиш тази Божствена информация:

ЦВЕТНИЦА=ТСВЕТНИЦА=Деца на Богиня Диана и Иса 

ЦВЕТНИЦА=Богиня Диана и Исус

ЦВЕТНИЦА=ВЕЦИЦТАН=БЕЗИСТЕН

Павелчо държи опашката на шарана, която е кормилото и двигателя на рибата, дискретно прикрила чурката му – директетно алюзийно указание за скритата му свещена мисия в света на Сеяча, както и че Павел държи кормилото на управление на рибата – управлението на всички светове, и движи и управлява всички световни процеси като шеф на Божията светейша институция Вси Светии!.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Свети Попол който е Свети Павел, Свети Петър и потомъкът и кръщелникът на Павел – Роби Вилямс

РОБИ ВИЛЯМС от=от Павел от Иса и Мария 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

Ако искате да имате постоянна връзка с екипа и публикацииите ни, понеже свирепата цензура във Фейсбук постоянно ни блокира след всяка наша публикация в  групите със забрана да не публикуваме по 7 дена в групите на Фейсбук, за да не стига тази сакрална Божия информация до Българите, търсете ни на адреса ни в блог бг : 

http://bezistena.blog.bg

и в профила 

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1

image

 Гласувай:
3
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
13.11.2018 06:30
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие

– пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с
Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5516331
Постинги: 1592
Коментари: 2992
Гласове: 32747
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!