Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2018 23:59 - 151 години Свети Раковски – пра..пра внук на Паисий и кръстник на Левски в жреческите феномени по мегалитните светилища, отваря архива Акаши на Извънземните
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4298 Коментари: 5 Гласове:
14

Последна промяна: 13.10.2018 15:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В деня на навършване на 151 години от земната кончина и смърт на Георги С. Раковски и преминаването му в Божията светейша армия на Извънземните със статут на свръхестествен реален и рационален действащ Светец, лично той ни разсекретява, разкрива и диктува поредната фундаментална тайна на скритата сакрална история на Българите, касаеща генеалогията и потомственото родословие на Васил Левски, от която първосвещена линия на рода Дуло е Спасителят – Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Българските Богове Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален реалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
– получихме краткия поклонически пост на Dimitar Kolev във Фейсбук:

                           
                              151 години от смъртта на Георги Раковски !

Целият му живот е посветен на делото за освобождение на България от османско робство.
Умората взема своя връх, и изтощен от непрестанното киснене по затворите и тичане в опити за бунт и църковни борби, той се разболява тежко и умира. 
Обаче може да е спокоен – делото на живота му е продължено от неговия достоен наследник Левски.


Един само буден сред толкова спящи,
ти един за всички като демон бдящи
работи, бори се, стреска, вълнува,
тук мъдрец замислен, там луда глава,
мрачен узник в Стамбул, генерал в Балкана,
поет и разбойник под съща премяна,
мисъл и желязо, лира и тръба:
всичко ти бе вкупом за една борба.

Кой по – точно от дядо Вазов може до опише образа за журналиста, революционера, поета и Апостол на Възраждането – Георги Раковски.
Раковски е наистина една от най – интересните личности на Българското възраждане, един от великаните, по които народът ни винаги ще измерва духовния си ръст.

Раковски вярва, че Българите са старото автохтонно население на Балканския полуостров и през 681 г. се завръщат по старите си земи. 
Преди те са били тук под други имена: пеласги, скити, траки, мизи......
Сега историците търсят произхода на Българите по цялата Земя. 
Поклон пред паметта на великия Българин!

image
 
Dimitar Kolev
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 

Г. С. Раковски е висшият посветен и ръководител на Всемирното Бяло Братство за него време от генетичните потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Раковски е пра ... пра внук на Паисий Хилендарски, издирил по секретните списъци на златната генеалогия на жреческия род Дуло от генетични потомци на на Исус и Мария Магдалена (които списъци за световно разклоненото родословно дърво на потомците на Исус и Мария Магдалена са същинската История на Паисий) своя родственик Васил Левски, който е проектният и  оторизиран Свише единствен продължител на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло, от потомците на който в днешно време се роди и живее сред човеците Спасителят на Българите и на човечеството.

Раковски организира двете Легии, които са Висшата духовна просветителска академия за теоретическото и практическото просвещение и кръщение в реални бойни екстремни условия по бойните полета и жреческите мегалитни светилища в България на Васил Левски в жреческото познание и феноменни практики.

Раковски издирва по списъците на Паисий Мария от Ямбол – чистокръвна княгиня в конфиденциално предпазно невежие за произхода си от рода Дуло от съхранило чистотата и светостта си династично разклонение от златната генеалогия на потомците на Исус и Мария Магдалена, и организира в дълбока конспиративност в калоферския женски метох свещен династичен брак между нея и Васил Левски за продължение на свещения Божи род.

ЧИСТОКРЪВНИ от=от Кръв на Диана и Исуш=от Кръв на Дионисиуш

ЧИСТОКРЪВНИ от=ТШИСТОКРЪВНИ от=
от Богиня Диана и Кристош=от Богиня Диана и Исуш от Тракия 

ЧИСТОКРЪВНА КНЯГИНЯ от=КНЯГИНЯ от Кръв на Исуш и Диана 


Тези съдбовни възлови събития документира в прав текст в черновата на романа си Левски саможертвеницата Яна Язова, които по – късно нейният родственик и правнук на Васил Левски – Николай Хайтов, редактира и цензурира от съображения за сигурност както ви информирахме в статията ни 

Защо скрива правнукът на Левски – Николай Хайтов,информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов! Първи урок по телепортация за Дънов.  
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/21/zashto-skriva-pravnukyt-na-levski-nikolai-haitov-informaciia.1466083


Тази свръхсекретна династична посредническа генно – инженерна операция Раковски засекретява в документите си с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

като едно съобщение, че "..е открил едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! Тя – продължава Раковски – е съхранена в Ямбол на восем листица, на кожа писана...." ,

който документ издири Хараламби Баев – ямболски посветен историк в изследователската си книга си 

"Ямболци от старо време", 
http://protestantstvo.com/yamboltsi-ot-staro-vreme/ 
глава 12 "Ямболски старини в неизвестност",

поръчана му и диктувана му от творческия екип Светии от Вси Светии с ръководител Свети Раковски, на които постоянното форумно работно седалище във Божието измерение във Време – пространствения континиум е на първосвещения Божи храм Безистена в първосътворенческия първопрестолен Божи град Ямбол, само на 50 метра от моята гимназия Васил Левски, преподавател по история в която е Хараламби, и от която глава публикуваме за вас документите от Раковски:

––––––––––––––––
 

Много ямболски преносими старини са открити и прибрани на сигурно, но и немалко са затрити, откраднати, разпилени, пропаднали без вест. Тук ще припомня наличието преди време в града ни на някои старини, чиито дири от един момент насетне се изгубват.

1) През януари и февруари 1860 г. Г. С. Раковски, тръгвайки от Браила, пътешества из Влахия и най-вече – из Мала Влахия (Олтения). 
Когато на 1 май 1860 г. от Белград той пише до родолюбивия българин от Одеса Николай Мирончов Тошков, го известява, че при това си пътуване е открил „едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! 
Тя – продължава Раковски – е съхранена в Ямбол на восем пистица, на кожа писана
Чрез нея се опровергават сички учени, кои са мъдрували досега за кирилица и глаголитица!…
С голям труд пише още Раковски,  можах да я туря на ръка; един родолюбец българин я пренесъл в 1844 г. от Ямбол във Влашко, де се он находи посесор“. 
„Посесор“ значи „притежател“ и най – вероятно нашият съгражданин, който през 1844 г. е пренесъл от Ямбол във Влашко (може би в гр. Крайова) книгата от 8 пергаментни „листица“, е бил притежател на земя, т.е. земевладелец (или, както се е казвало във Влашко, „мошиер“). 

МОШИЕР=Мария и Ешуа 

След като през януари или февруари 1860 г. се снабдява с този може би сензационен предхристиянски ръкопис от Ямбол и го проучва, Раковски с увереност заявява в края на същото си писмо: „Сега сички мои догатки за стара ни писменост, коих многажди ви съм приказвал, овеществяват се тържествено!“. 
За жалост за понататъшната съдба на този несъмнено ценен ямболски ръкопис обаче липсват каквито и да било данни. 
А тази ямболска пергаментна книга „още отпреди християнството“ най-малкото можеше идеално да послужи в подкрепа (или пък за опровергаване) на теориите за най – старата българска история на Петър Добрев и Кръстьо Мутафчиев (от Елхово) и техните привърженици.

. . .

Главата с документа за Раковски авторът завършва с оптимистичното пожелание:

"...имаме известно основание да бъдем поне умерени оптимисти, че и други от споменатите в статията ни ямболски старини би могло неочаквано да излязат на бял свят. 
Особено силна в това отношение е нашата надежда, че все някой екземпляр от Колесовата „Гуслица“ няма начин да не се е съхранил… 
А, ако от някъде (чул ни Господ!) изневиделица „изскочат“ и 8 – те ямболски пергаментни листица, може направо да се наложи и цялостно пренаписване на Българската история от предхристиянския й период…"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото Господ не само ни чу, ами и защото Той ни дава тази информация, продължаваме заедно с Хараламби и с вас да пренаписваме Българската история не само от предхристиянския ѝ период, ами за всичките ѝ периоди, като разсекретяваме свръхсекретната информация, която Раковски ни състави чрез Свещения шифър и остави за съхранение от невежите цензури!

Ето какво ни съобщи в код Свети Раковски в документа че "..е открил едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! 
Тя е съхранена в Ямбол на восем листица, на кожа писана...." ,

КНИГА=КНАГИ + Н (кодировъчен назал)=КНАГИН=Княгиня – 
чистокръвна княгиня от съхранената златна генеалогия на рода Дуло още преди фалшивата псевдо – Исусова анти – Българска псевдо – Исусова полицейско – инквизационна юдео – византийска геноцидна доктрина Християнство, възникнала след 518 г., и без примеси от изродените след 518 година (годината на убийството на Българския Кан и Цар/Император Флавий Анастасий I с въоръжен преврат от началника на охраната му и братовчед Флавий Юстин I и установяване на военна хунта и геноцидна диктатура на византийците и началото на разпада на Свещената Българска империя) на българо – данайски/юдейски византийски кланове на Дуло. 


За информация на търсещите етимологията на висшите династични титули княз и княгиня разкриваме за пореден път тяхната сакрална етимология :

КНЯЗ=КН ЯЗ=Кан (Жрец) на Иза 

КАНАС=КАН АС=КАН СА=Кан (Жрец) на Иса

КНЯГИНЯ=КЯН Г=Кан (Жрица) на Господ
където " Г " е кодировъчна сигла за Господ от речника на Свещения шифър и се използва в иконографията за обозначаване на Господ Исус .
 

КНИГА НА ВОСЕМ ЛИСТИЦА=КНИГА НА ВОСЕМ ЛИСТИТСА=
Княгиня от Дуло от Сина на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана – 

където Синът на Исус и Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, е Техният първороден син Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, изградил Свещената Българска империя (33 – 518), който е Свети Павел и всички негови характеристики от блога ни, и който е новоепохалният Родоначалник на феноменния Божи жречески род Дуло, от който сме всички Духовни водачи и интелектуалният прогресивен творчески и бунтарски елит на всички съвременни народи и държави, както и всичките повече или по – малко изродени управници и богаташки елити на всички народи и държави!


КНИГА НА КОЖА ПИСАНА=Княгина Кан (Жрица) от Бог Исуж

КНИГА НА ПЕРГАМЕНТ ПИСАНА=Княгиня от Гена на Богиня Матара и Бог Иса   

На дълбокото съжаление на автора, че дирите на тези старини се изгубват, ще отговорим, че се загубват временно, за да ги намерим ние когато им дойде времето по Божия планграфик и сценарий на екстремалната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – сега!

ЗАГУБВАТ СЕ=Бог Исуз и Богиня Диана

ЗАГУБЕНИТЕ ВРЕМЕННО=Бог Иза и Богиня Матара 

НАМИРАТ СЕ ПАК ОТНОВО=Бокиня Матара Диана и Бог Иса  

Много десетилетия вече преди да излезе сега тази информация, две емблематични култови Ямболски места – Библиотеката и главната улица на града, в началото на която е тя, са кръстени на името на Раковски.
Кръстник им е той самият Свети Георги Раковски, внушил на съответните длъжностни лица това кръщене, непонятно за много ямболии досега по какви причини е и какви заслуги има официално Раковски за тази почит.

ПОЧИТ към=към Бог Ешуа и Диана=към Богиня Диана и Ешуа  


image

Сградата на градската библиотека е на двайсетина метра източно от Безистена  и от нея на изток (на дясно на архивната снимка) започва и главната форумна улица Раковска.
 
Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята! 
Безистенът е Главният КПП и портал между световете, 

Вселенският компютър и централен архив Акаши, 

постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло   

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  
 

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история. 

Подчертахме, че Безистенът е Вселенският компютър и централен информационен архив Акаши, за да ви обърнем вниманието, че градската библиотека до него има същите информационни функции в земния ни живот и че близостта им въобще не е случайна, а е проектно нарочна, за да са под ръка на светейшите особи книжните информационни носители наред със свръх и вечно модерния Вселенски компютър в тяхното измерение до което до сега (още малко време само!) имаме само окултна връзка !

АКАШИ=АКА ШИ=Кая (скала, скално светилище) на Ешуа 

АКАШИ Вселенски компютър на=Вселенски компютър на Кан (Жреци) на Ешуа  
 
И защото Акаши/Безистена обслужва и Извънземните, което анонсирахме още в заглавието и в началото на статията ни, за да не се конфронтират те с Боговете ни и ви хвърлят в смут, 

ХВЪРЛЯТ НИ В СМУТ=Богиня Мат Диана и Иса Бълхарина 


пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква дори – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
 
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!    


Под цялото продължение на централната форумна улица Раковска на дълбочина 4 – 5 метра и повече под кота 0, върви древен керамичен тръбопровод, чиито органични наслагвания във вътрешността му са датирани прецизно в специализирана лаборатория на много повече от 6000 години, който довежда лечебна вода от 18 километра от Бакаджика до басейна във вътрешността на Безистена, който по време на Кан и Цар Авитохол/Свети Павел, положил началото на новоепохалните феноменни свръхестествени високотехнологични практики на Митраизмуса, е баптистериумът за провеждане на възкресителни и лечебни операции и процедури.

МИТРАИЗМУС=МАТ МАРИ ИСУЗ=Мат Мария и Исуз – 
най – тайнственото  и свръхсекретно новоепохално познание и практики, понятно и разбираемо безапелационно само на Българския свещен сътворенчески език чрез Свещения му шифър, за да си го набият в главите през задръстените им сензитиви нашите и чуждите историци – заговорници срещу Българите, дето се чудят как да фалшифицират най – мистичното и сакрално мистериозно свръхфеноменно Българско езическо Исусово – Мариино познание и свръхтехнологични практики, че било възникнало в Персия и донесено по нашите земи от скитащи безкултурни дрипави азиатци, а през последните двайсетина години независимите Български изследователи разкрихме, че най – голямата концентрация на светилища на митраизма има на територията на сегашна България – в пъти повече отколкото на всички други места на Изток и по света взти заедно! 

БАПТИСТЕРИУМ=Бог Иса и Богиня Матара Диана – 
това е пусковата парола на баптистериума в Безистена и по всички Български светилищни комплекси по целия свят, които заедно ще пуснем отново на ръчен режим за спа – процедури и операции за Възкресение, Безсмъртие и Вечен Живот 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Приключваме постинга в този му вид за да се включим в календарните рамки на празника послучай 151 години от преминаването на Г. С. Раковски в светейши режим и веднага в режим на редакция ще добавим свръхсекретна и ценна информация за Раковски и Левски.
Следете редакционните ни добавки.


Нека да разсекретим основните документи за Раковски, вложени от посветения Иван Вазов в одата "Раковски" от стихосбирката му „Епопея на забравените”.

                          Раковски


Мечтател безумен, образ невъзможен,

на тъмна епоха син бодър, тревожен,

Раковски, ти дремеш под бурена гъст,

из който поглежда полусчупен кръст.

Син, дреми, почивай, ти, който не спеше,

ти, кой беше вихър, котел, що кипеше

над някакъв злобен, стихиен огън.

Спи! Кой ще разбужда вечния ти сън?

 

Природата веща беше се сбъркала:

тя от теб да стори гений бе искала,

затова в глава ти като в една пещ

фърли толкоз пламък и възторг горещ,

но друг таен демон се намеси тамо:

ти стана създанье от крайности само,

елемент от страсти, от злъчка и мощ,

душа пълна с буря, с блясък и със нощ.
 

Твойта вражда беше вражда сатанинска,

твойта любов беше любов исполинска,

любов без съмненье, без свяст, без предел,

що кат кръст огромен ти беше понел.

Твоят символ беше: смърт или свобода,

сънят ти - Балкана, кумирът - народа,

народа с безчестье и с кърви облян.

 

Твоят живот целий беше един блян!

 

Ти гледаше бледен в бъдещето скрито.

Ти се вреше дръзко в миналото срито

и оттам влечеше кат победен знак

векове от слава, затулени в мрак,

за царе, юнаци вълшебни преданья,

обраснали с плесен старинни сказанья;

твоят орлов поглед виждаше навред

от българска слава останки безчет

и в тъмна ни древност, бездънна провала,

ти вкарваше смело вселената цяла.


Нищо невъзможно за теб не оста.

ти даваше образ на всяка мечта.

На неми загадки, сфинкси безответни

предлагаше твойте въпроси заветни;

исторйята, мракът, времето, редът

не значеха много в големий ти път;

ти иска да бутнеш, о, дух безпокоен,

нещастен мечтател, апостол и воин,

в един час делото на пет векове.


Чухме ний твойте горди викове,

когато при Сава и при Дъмбовица

викна пръв "Свобода! Сяйна е зорница!"

И ту с перо остро, ту с гореща реч

надеждите сейше наблиз и далеч.


Един само буден сред толкова спящи,

ти един за всички като демон бдящи

работи, бори се, стреска, вълнува,

тук мъдрец замислен, там луда глава,

мрачен узник в Стамбул, генерал в Балкана,

поет и разбойник под съща премяна,

мисъл и желязо, лира и тръба:

всичко ти бе вкупом за една борба.

Исторйята има да се позамисли

във кой лик безсмъртен тебе да причисли.

 

Ти умря. И пътят към гроба ти ням

обрасъл е вече със бурен голям,

и прахът ти гние без сълзи набожни...

Не зарасна само, герою тревожни,

проломът широкий, който ти тогаз

в бъдещето тъмно отвори за нас!

––––––––––––––––––––––––––––
 

Мечтател безумен, образ невъзможен,

на тъмна епоха син бодър, тревожен,

Раковски, ти дремеш под бурена гъст,

из който поглежда полусчупен кръст.

Син, дреми, почивай, ти, който не спеше.


МЕЧТАТЕЛ БЕЗУМЕН от=
от Дуло от Изуш и Богиня Диана МаМа=
от Дуло от Изуш и Богиня Диана Мария Магдалена

ОБРАЗ НЕВЪЗМОЖЕН на=на Жрез (Жрец) от Бог Иза и Богиня Ма (Майка)


НА ТЪМНА ЕПОХА СИН БОДЪР ТРЕВОЖЕН от=от Братя от Бох Исуж и Богиня Матара Диана – 

шифровано удостоверение на Раковски за принадлежността му към лидерите на Всемирното Бяло Братство от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена и статута му на висш посветен

image

РАКОВСКИ ТИ ДРЕМЕШ=РАКОВСКИ от Матара Диана и Ешуа 

Разсекретяваме възловия стих "Син, дреми, почивай, ти, който не спеше", в който като христоматийно нагледно помагало за упражнение в Свещения шифър за начални жречета – кодировчици е вложен в почти прав текст с лека анаграмна врътка Божествения генезис и династичните параметри на Раковски:

СИН ДРЕМИ ПОЧИВАЙ ТИ=СИН на Богиня Матара Диана и Бог Ешуа

КОЙТО НЕ СПЕШЕ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш

КОЙТО НЕ СПЕШЕ=Кан (Жрец) от ПЕШЕСТЕН=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА 


Спи! Кой ще разбужда вечния ти сън?

ВЕЧЕН СЪН=ВЕТШЕН СЪН=Богиня Диана и Исуш

ВЕЧЕН СЪН=ВЕТШЕН СЪН=ВЕШЕСТЪН=БЕЗИСТЕН


ВЕЧЕН СЪН=ВЕТШЕН СЪН=Син на Богиня Диана и Ешуа 


...ти стана създанье от крайности само


СЪЗДАНИЕ от=от Диана и Исуз=от Дионизиус

СЪЗДАНИЕ ОТ КРАЙНОСТИ=СЪЗДАНИЕ ОТ Иса от Тракия 


Твоят символ беше: смърт или свобода!


СМЪРТ ИЛИ СВОБОДА=Иса и Матара ИЛИ Бог Иса и Богиня Диана

СМЪРТ ИЛИ СВОБОДА=Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Матара Диана 

СМЪРТ ИЛИ СВОБОДА на=на Дуло от Бог Исус и Богиня Матара

Чухме ний твойте горди викове,
когато при Сава и при Дъмбовица
викна пръв "Свобода! Сяйна е зорница!"

СВОБОДА=Бог Иса и Богиня Диана 

СЯЙНА Е ЗОРНИЦА=Зрец на Иса 

Накрая ще разсекретим още един оригинален документ кой е Раковски, вложен в квалификацията за него "...мрачен узник в Стамбул"

УЗНИК (затворник, пленник – рус)=Кан (Жрец) на Иза  

МРАЧЕН УЗНИК В СТАМБУЛ=МРАТШЕН УЗНИК В СТАМБУЛ=УЗНИК от Богиня Матара и Иза от СТАМБУЛ – 

обаче Богинята Майка и Бог Исус не са от този Стамбул, дето го казваме че е Цариград, ами са от анаграмния му прототип и град на Боговете!

СТАМБУЛ=Диана и Иса от Олимп – 

обаче и този Олимп не е истинският град и постоянно местообитание на Боговете, а ето вижте кой е истинският Царски град и Олимп:



СТАМБУЛ=ДАМБУЛС=Диамболис
едно от култовите древни емлбематични имена на Ямбол


СТАМБУЛ=ДАМБУЛС=Диамболис=Ямбол на Диана и Иса

image
 
Затова и първото име на изконния древно – Български свещен град на Босфора, отнет ни от нашествениците данайо=юдео=гърци, е Бизантионес, което име е лесно разгадаема анаграма на първосвещения Божи светилищен център и храм на планетата в Ямбол – Безистена!

БИЗАНТИОНЕС=БИЗАСТЕ  ±  Н Н (кодировъчни назали)=БИЗАСТЕН=БЕЗИСТЕН


БЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН ±  Н Н (кодировъчни назали)=БИЗАНТИОНЕС 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Франкмасонството на Раковски
 

През 2014 г в Регионалния исторически музей във Варна Христо Раев и издателят Иван Даракчиев представиха книга с ръкопис с лично признание на Раковски, че е бил част от братската масонска верига. 
Първата част на ръкописа е наречена: „Разсъждения връх франкмасонската същност за човещина“ и в нея Раковски излага вижданията си за масонството като извор на светлина и добруване на човечеството и определя масона като „человек напълно освободен, зависещ само от съвестта си“. 

По време на представянето се развихрили страшни скандали с обвинения към авторите в конщунство с Раковски...

ФРАНКМАСОНИ=
Кан (Жреци) от Бог Иса и Мария 



И сега не бързайте да скачате и се възмущавате, щото ще говорим за масонството на Раковски, а първо вижте тези документи, що е масонство, в разсекретяването на които и той участва в статията ни 


Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста...
http://bezistena.blog.bg/history/2018/08/30/kak-syvremennite-bylgarski-tamplieri-framasoni-si-turiha-sam.1625618
 
...и  защото новопокръстените тамплиери и техните съвременни лидери си нямат и на представа какви са били истинските тамплиери и какъв необратим договор подписват с кръстническия посветителски ритуал, сега с помощта на Свещения шифър ние ви разсекретяваме тяхната тайна, която е предмет на безкрайни изследвания и фалшифициране от професионалисти историци, както и занимавка на любители и езотерици, и най – вече на разследване и преследване от тайните полицейско –  репресивни служби на Инквизициятя, която е институционализираният официален инструментариум на заговорниците срещу Българите за перманентния геноцид срещу генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния феноменен жреческо – царски род Дуло.

 
Templiers (тамплиери) за защита на=за защита на Дуло от Бог Иса и Мария  

Тамплиерите са тайна херметична свръхсекретна военна организация на посветени Българи – Богомили (Катари) от Бялото Братство на Божия род Дуло, за охрана и съхранение на първосвещената генеалогична златна линия на потомците на Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от която генеалогия е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален реалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си

БОГОМИЛИ=ГО ИМБОЛ=Ган (Хан, Кан – Жреци) от Ямбол 

Templiers от=от Мария и Иса от Дъбилин – 
тайна военна организация на потомци на Мария Магдалена и Исус от Дъбилин, което име е едно от древните имена на първосвещения Божи град Ямбол
 
Templiers=Рода на Иса от Ямбол

Същата информация ни носи и наименованието на Ордена на Тамплиерите:

Ordre du Temple=Рода Дуло на Богиня Матара

Популярно херметично име на Ордена на Тамплиерите е Орден на бедните рицари на ХристаБедни войни на Христа и Рицари на Храма на Соломон, които документи ни указват какви са рицарите от тази организация  :

ОРДЕН НА БЕДНИ РИЦАРИ НА ХРИСТА=РИЦАРИ от Рода на Богиня Диана и Иса от Тракия

БЕДНИ ВОЙНИ НА ХРИСТА от=от Богиня Диана и Иса от Трахия 

РИЦАРИ НА ХРАМА НА СОЛОМОН=РИЦАРИ НА ХРАМА НА Иса Ламя – 
храмът на Соломон е първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп 

Орденът на Тамплиерите е учреден през 1119 година за освобождаването на Светите места и Обетованата земя от поробителите им, но поробителите им не са мюсюлманите, а визайнтийците, поробили от 1018 г до 1187 г земите на Дунавска България, която е истинските Свети места и Обетованата земя, които са и истинските цели и крайна освободителна или завоевателна дестинация на всички кръстоносни походи, което се удостоверява с всички документи по темата в Свещения Сътворенчески Божествен Български език, кодирани със Свещения шифър:

СВЕТИ МЕСТА на=на Исус и Мат Диана

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана  

КРАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ=Тракия на Диана и Исус=Кан (Жреци) от Рода на Диана и Исус

КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ срещу=
срещу Кристос и Бохиня Диана=
срещу Исус от Тракия и Бохиня Диана=
срещу Тракия на Исус и Бохиня Диана

КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ срещу=
срещу Хан (Кан, Жреци) на Кристос и Богиня Диана=
срещу Хан (Кан, Жреци) на Исус от Тракия и Богиня Диана=
срещу Хан (Кан, Жреци) от Тракия на Богиня Диана и Исус=
срещу Хан (Кан, Жреци) от БЕЗИСТЕНА в Тракия=
срещу БЕЗИСТЕНА на Хан (Кан, Жреци) в Тракия 
 
Още един документ свидетелства кои са и какви са истинските тамплиери:

ИСТИНСКИТЕ ТАМПЛИЕРИ са=са Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Матара Диана 

Затова и изследователите установяват, че почитта на тамплиерите към Дева Мария е много по – силна от тази на всичките им съвременници:

Светата Дева – постановява Уставът на Ордена – е в началото на нашата вяра, и ради нея, и в нейно име, ако такава е волята Божия, ще бъде свършекът на същата тази вяра.

Ето за пореден път коя е истинската Дева Мария, която църковно – инквизационните фалшификатори на истинската Българска=световна история, са фалшифицирали като майка на Христос, Който обаче е Бог Отец Демиургът, сътворил с Великата Богиня Майка Диана световете от безначалото на безкрая, което изключва всякаква и най – малка вероятност Той да се е родил само преди 2000 години от земна майка:

ДЕВА МАРИЯ=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара 

На Великата Богиня Майка Диана, Която е Мария Магдалена от новоепохалното ѝ аватарно проявление, е почитта и преклонението на тамплиерите, които всички задължително са Българи от Божия род Дуло, и които първоначално са учредили тайната тамплиерска организация за защита на праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена от геноцидните гонения от техните изродени родственици от Черното братство на рода Дуло по време на дългите векове на политическо изгнание на първосвещената златна линия на Божия род Дуло за времето на византийското робство, турското робство, фашисткото робство, комунистическото робство и последното псевдодемократично либералистично юдео –– ционистко робство.

След падането на България под турско робство, организирано и провеждано от византийците, които са изродени български династични импланти от Дуло в юдейския клон на нефеноменното тракийско племе евреи (ЕВРЕИ=Вер – Змей), заговорниците срещу Българите (които са всички изродени българо – юдейски династи от Дуло) поетапно започват да преследват и унищожават тайните организации и структури на тамплиерите в България и в Европа, като техен основен коварен диверсионен византийско – фанариотски номер и метод е проникването в изградените вече тамплиерски структури и завладяването им от вътре, като от организация за защита на читавите праведни и святи потомци на Исус и Мария Магдалена фрамасонските тамплиерски организации се превръщат във филиали на Инквизицията за примамване на доверчиви и непосветени династи от Дуло и тяхното контролиране, подвеждане да се разконспирират и унищожаване.

Такива са всички тамплиерски фрамасонски организации от 14 век до сега, работещи в синхрон с псевдо – Исусовата анти – Българска инквизационно – полицейска доктрина Християнство и официалната му институция Църквата.

ФРАМАСОНИ от рода на=от рода на Бог Иса и Мария 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – 

институция от изродени династи от Дуло от Черното Братство, създадена от Исус и Мария Магдалена за постоянен геноцидиращ фактор и инструментариум за създаване на екстремални реалити условия за преследването и закаляването на границата на оцеляването на читавите Техни потомци и селектирането от тях на най – добрите за духовен разсад на всички племена и подготовката им за универсални Духовни водачи и лидери и управници за предстоящата скоро възстановена Свещена Българска империя, която е Божието феноменно царство на Земята.

ФЕНОМЕННО ЦАРСТВО НА ЗЕМЯТА на=
ЦАРСТВО на Иза и Богиня Диана МаМа=
ЦАРСТВО на Иза и Богиня Диана Мария Магдалена




Продължаваме в режим на редакция да добавяме свръхсекретна и ценна информация за Раковски и Левски.

Ето откъс от постинга ни 

Как анти–Българската тайфа от изродени българи:австро–унгарския шпионин Каниц,юдея Иречек и братя Златарски,скриха пирамидите на извънземните в България
bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885 ,

който разкрива част от истинските причини за организирането на четата на Панайот Хитов и присъствието на Левски в нея:

"Интензивният и екстремален обучителен курс и процес на посвещаване на Левски и въвеждането му в практическо владение на свръхестествените феноменни технологии, е организиран от Раковски и се провежда от 28 април до края на месец август 1867 година.

За целта Раковски органиизира група от тридесетина Българи феноменни психо–енергетици, всички посветени съзаклятници – побратими от продължената генеалогия на Списъка на Паисий, които под ръководството на посветеният Панайот Хитов влизат в България през Дунава при Тутракан и при възможна максимална секретност се насочват към основните мегалитни светилищни комплекси на Стара планина конкретно в района на Котел и най – вече след това основно в мега – светилищната каскадна система Карандила над Сливен, където провеждат практическото обучение на Левски и посвещаването му в Първожречески сан с всички произтичащи от това негови функции.
Целта на посещението на четата на Панайот Хитов в България остава в пълна тайна както за фанариотско (юдейска) – турската полицейска машина по него време, така и за съвременните изследователи на живота и делото на Апостола на Свободата, една част от които вършат това в качеството си на полицейски копои на заговорниците срещу Българите и враговете на Божия народ, които не са престанали да дирят и преследват Свещеното Исусово родословие и до днес!

Официалното мнение и заключение и до сега за мисията на четата на Панайот Хитов с участието на Левски като неин знаменосец, е че
"...с четата си Хитов се отправя към Стара планина и прекарва известно време в района на Котел и Сливен. Четата му няма за цел да вдига въстание, а да осъществи революционен марш за да агитира Българското население.
През август 1867 г.заедно със своята чета и с четата на Филип Тотю, Хитов се отправя към Сърбия по билото на Стара планина"


Официлните историци и полицейски служби са пропуснали да добавят,че за да могат да осъществят замисъла на своя "революционен агитационен марш" по върховете и най –скритите затънтени места на Балкана, далеч от всякакви Българи, които е трябвало уж да агитират, с четата постоянно се е движела ПТС (подвижна телевизионна станция) на Канал 1 на БНТ с високопроходима транспортна техника и модерна за времето си HD –снимачна техника с постоянна спътникова Интернет връзка за директно заснимане и транслиране на мероприятията и агитацията на революционния марш към очакващото новините пред телевизионните и компютърните екрани поробено Българско население, както и по дънещите денонощно народна музика и важни местни и национални съобщения радиоточки по селата по него време... 

– Абсурдни небивалици и писания с претенции от нас уж за достоверност от висше ниво! – ще кажете вие, и с пълно право!
– Не по – малко абсурдни от официалната историческа версия, която ни пробутваха досега за мисията на четата на Панайот Хитов! – казваме пък ние, но с разликата, че си признаваме за научно – фантастичния хумористичен сарказъм! "

АГИТАЦИОНЕН МАРШ за=Агитация за Мария и Ешуа=на Ган (Кан, Жреци) на Исуш и Матара

Освен практическото посвещаване на Левски в жреческите тайни и сан по време на знаменателния поход с четата на Патайот Хитов през април – август 1867 г в Стара планина и основно в Сливенския Балкан, Левски извършва свръхсекретна операция с неговия родственик и побратим и верен съзаклятник Константин Дъновски и с войводата Панайот Хитов, като завеждат и екскортират в пълна конспиративна тайна и конфидициалност от другите четници тригодишния син на Васил – Петър, в село Хадърча, Варненско, където Констатин в статута и пълномощията си на свещеник във Варна и в селото, вписва в църковните регистри на ражданите, женените и починалите Българи, които регистри (сега ЕСГРАОН) той държи, малкия Петър като свое дете – сиреч става приемен баща на сина на Васил Левски, като му създава официалната легенда – алиби на негово дете.

ХАДЪРЧА=ХАДЪРТША=Диана и Ешуа от Трахия

След напускането на село Войнягово през март 1866г година, Левски завежда Мария (монахинята и ВИП – персона в женския калоферски метох – Серафима от романа "Левски" на правнучката на Левски – Яна Язов) ) и малкия им син Петър при свои доверени верни съзаклятници – никъде нерегистрираните и никому неотчитащите се каракачани на Карандила, които скриват синеокото дете при своите синеоки деца сред големите стадни поселения и сезонни преселения между Карандила и Беломорието. 

Каракачаните/саракатсани, при която тайнствена и мистична етностна група сините очи се срещат често, са Българи, посветени жречески потомци от Дуло с голям процент феноменен жречески имплант на Исус и Мария Магдалена и издайническият белег на Техните сини очи и красота, използвайки относително голямата си свобода на битуване в Стара планина и Родопите, далече от турските власти и фанариотската полицейска и шпионска система и на статута си на постоянно и на сезонно предвижване, са най –сигурните и верни помагачи и куриери на свещената конспирация на преследваната Българска жреческа гилдия от Дуло и на Българското хайдушко и народно –революционно четническо движение, естествено на първо место и на Левски в неговата дейност на основател и организатор на широко и дълбока разклонената мрежа на тайните революционни комитети из цялата територия на тогавашната Османска империя (Отоман импери) ! 

КАРАКАЧАНИ=КАРАКАТШАНИ=Кан (Жреци) на Ешуа от Тракия 

ТАЕН РЕВОЛЮЦИОНЕН КОМИТЕТ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара Диана и Иса   
 
ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ на=
Богиня Майка Мария и Исус=на Кан (Жреци) от Богиня Ма (Мама) Мария и Исус

върховната институция, система и инструментариум, създадени от Боговете ни за създаване на екстремални реални тежки условия за живот за закаляването на Божия Български народ в продължение на 500 години робство 


ОТОМАН ИМПЕРИ=Богиня Мат Мария  
  
Една от най – важните свръхсекретни мисии на четата на Панайот Хитов и на Левски е да вземе малкия Петър от каракачаните и номадския им начин на живот и го установи и легализира на обществено место за живеене при неговия приемен баща – Константин Дъновски, кръвен роднина и закълнат духовен побратим на Левски .
 
На 29 юни (нов стил 11 юли) 1867 година, в деня на навършване на 3 годинки на Петър, четата се установява на бивак на потуленото място около сфинкса под поляната на каракачаните и Бялото браство на Карандила, като Левски, Хитов и Констатнин Дъновски заедно с посветените в заверата и акцията старейшини на каракачаните, подготвят пътуването с каракачански коне и екскорта на безценният скъпоценен ВИП персон – Петър, синът на Левски, който е единственият пряк продължител на първосвещената златна линия на феноменната Божия династия Дуло на Исус и Мария Магдалена, от която линия е Спасителят на Българите и човечеството.
В херметичната Българска жреческа библейска митология този ВИП – персон е зашифрован като култовият Ковчег на завета!
 
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=ГЕН ВОК ЕЗАШ В ТЕАНА=Гена на Бок Изуш и Богиня Диана
 
Черна предателска душа от гърчеещи се каракачани от друга целинката (фамилия) подушва за операцията и съобщава на турската полиция в Сливен.
Разбира се, че и сред каракачаните има Българо – предатели, продали се на фанариотите и на полицията!
Техните потомци сега са някои от богаташите – първенци на каракачаните в Гърция и в България, назначени за такива от юдео – фанариотската върхушка, управляваща и сега тия два народа. 
 
Управляващата върхушка и богаташите на България са от същата предателска анти –  българска клика на потомците на предателите и преследвачите на Левски.

В късния след обяд на 29 юни/11 юли 1867 се завръзва битка между потерята и четниците, която продължава до тъмно през нощта, когато останалите четници заедно с Левски и скъпоценния му антураж са обградени долу в ниското около сфинкса.

image

В сюблименния момент на битката,водеща се под ярката светлина на луната, когато положението на защитниците на Левски е вече безнадеждно, изведнъж тъмни облаци от изневиделица скриват яркия месец и настъпва непрогледен мрак, в който четниците се втурват по дерето и успяват да пробият блокадата и изчезват в тъмнината.
Когато спират за кратък отдих, оказва се, че сред тях не са Левски, Мария, малкия му син и Констнантин Дъновски.
Четниците в отчаянито си пожелават да се върнат и се бият с турците за спасяването им, но войводата им Хитов ги възпира и уверява, че те са минали по другият, по най –сигурният път и никой не може вече да ги хване, защото портата се е затворила след тях!

ПО НАЙ–СИГУРНИЯТ ПЪТ на=на Бог Иса от Трагия и Богиня Диана

Тази порта за другия път е скалното светилище Сфинкса, което във върховния и фатален момент за спасяването на свещеното Божие потомство Първожрецът Левски активира в неговия режим на пропускателно – телепортационен транспространствен портал, порта към другото измерение, в което той е посветен и упълномощен да пътува!   
Крайната дестинация на телепортационното транспространствено пътуване на екипът на Левски на рождения ден на сина му Петър, е църквата Св.Атанасий в село Хадърча, на която олтарят, както на всички други православни християнски църкви, е изходният/входящият портал на този транспортен канал, тъй като се знае категоричния статистически закон, изпълняващ се на 100 %, че всички християнски (и мюсюлмански, будистки и юдейски) храмове, са построени върху раннохристиянски храмове, които са пък точно Българските езически постсътворенчески скални мултифункционални светилищни съоръжения, на които една от функцията е да бъдат портал между измеренията и телепортационни стартови и приемни площадки на пътуващите Българи през тях, и с които ви запознаваме в много постове във блога ни и конкретно в поста 
 
Вратите към другите измерения, през които минаваше жрецът Левски и заради които Хитлер дойде при неговата внучка Ванга. МЪТЕНИЦА – част 1 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/03/vratite-kym-drugite-izmereniia-prez-koito-minavashe-jrecyt-l.1373636

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Продължаваме в режим на редакция да добавяме свръхсекретна и ценна информация за Раковски и Левски.
Следете редакционните ни добавки.  

Ето тайната на най – известния вестник, който издава Раковски Дунавски лебед и поемата му Горски пътник:

ДУНАВСКИ ЛЕБЕД=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса 

ГОРСКИ ПЪТНИК=Кан (Жрец) от Бог Иса от Тракия 



––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Предлагаме ви пасажи от втория том на „Македония и Българското възраждане“ от Симеон Радев от публикацията на Сите Българи заедно

НЕПОЗНАТИЯТ Г. С. РАКОВСКИ
https://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=953:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

от които ще разсекретим няколко документа от истинското досие на Раковски:

Раковски търсеше за българския народ титли на благородство в най-древните времена. Гърците се хвалеха със своята старинност?
Раковски заявяваше, че българите са по-старинни от тях. С помощта на една филология, в която въображението му смело препускаше върху науката, той доказваше, че преките потомци на арийците били именно българите, че под името пелазги те съставлявали най-старото население в Европа, че българският език бил най-близкият до санскритския, че от него произлизали непосредствено всички други езици, включително гръцкия език.   

Последното твърдение ние доказваме във всички наши статии, с допълнението, че от Българския сътворенчески Божи език произлизат всички до един езици на света!

image

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос=Исус от Тракия 

ПЕЛАСГИ=Балги (Българи) на Иса
като Българският посветен изследовател д-р Йордан Табов доказа с категорични документи, че другото име на пеласги е пелгари, сиреч пългари, Българи!

Раковски не признава никаква предшественост на гръцкия народ. Той отричаше, че гърците покръстили българите. Напротив, в християнството българският народ бил, който ги предшествувал.
Македонските българи основали първата Христова църква в Европа. Те пратили помощ на християнското братство в Ерусалим. Това той черпи из деянията апостолски. Защото за Раковски няма съмнение, че старите македонци бяха българи. Цялата тяхна слава принадлежеше в неговите очи на българския народ.  

В 1862 г., каза ни той, във Виена пристигна Николаки Богориди, който, след напускането на Яш, скиташе по Европа. Той бе един хубав човек, образован и с внушителен вид. Голямото му потекло, впечатлението, което правеше, покровителството, което бе показал към българите в Бесарабия в битността му на временен княз на Молдова, всичко това ни даде идеята, че той е най-подходящето лице да стане един ден княз на България. Николаки Богориди беше голям разточител: научихме, че бе останал без средства и че дължи даже в хотела ”Голденес Лам”, дето бе слязъл.
Събрахме пари за него35 и му препоръчахме да отиде в Белград и да се срещне с Раковски, когото тогава смятахме за най-важния българин.
Той действително тръгна, но Раковски го пресрещнал в Землин и, разбирайки мисията му, посочил му револвера си и му заповядал да си върви, отдето е дошел.
Княз на България може да бъде само един, му извикал той, това съм аз!“  

КНЯЗ=Кан (Жрец) на Иза 

Раковски знае от единствения съхранен от него препис на истинската история на Паисий (който предава на Васил Левски) своя жреческо – царски династичен произход от Дуло,

image

затова е и цялото негово непринудено властово аристократично самочувствие, поведение и държание навсякъде, както виждате в книгата и от други документи, което проявява резонно и при тази негова реакция срещу фанариотско – турското мекере Богориди, който също е от тази династия, но от нейн изроден клан, началото на който поставя изчадието адово и предател и убиец на Паисий – поп Стойко, който е Софроний Врачански.

– за истинското досие на турско – фанариотския агент Софроний вижте инфо в блога ни с парола на търсачката "безистена и Софроний Врачански", от които документи става ясно защо Софроний и цялото негово котило до девето коляно заемат такива висши длъжности и позиции в Отоманската империя и анти – българската юдео – фанариотска гръчка църква, както и след Освобождението на България!

Княз Никола (Николай) Стефанов Богориди е османски и молдовски държавник от български произход, правнук на Софроний Врачански, син на Стефан Богориди, брат на Александър Богор.
Нали се сещате, защо Портата назначава потомците на Софроний за князе на Молдова и други висши санове и постове, а не примерно Раковски, Караджата, Панайот Хитов или Левски?
На всеки според заслугите му!

Легендата е завладяла това име преди историята. Но легендата, що се отнася до Раковски, това е само мнение на съвременниците за него. През целия си живот той поразяваше от далече тяхното въображение. Чудесни разкази се носеха за неговия романтичен живот и придаваха, към представата за неговото истинско величие, обаянието на една тайнственост, без спир подновявана и разнообразена.

РОМАНТИЧЕН ЖИВОТ с=с Богиня Матара Диана и Ежуш

Вазов, близък до неговото време, го вижда, в ”Епопея на забравените”, заобиколен със светкавици и бури. Това видение се изпречва и пред идващите поколения. Нови издирвания се мъчат да извадят тоя необикновен човек из областта на преданията и на епоса. Но историческият Раковски, доколкото може да се долови, не е различен от легендарния: той е неделим от него. Както го знаеше неговото време, тъй го знаем и днес, с това, което бе громко у него и с това, което остава неразгадано.

ОСТАВА НЕРАЗГАДАН=Исуз от Трагия и Богиня Диана 

”Образ невъзможен“ се провиква Вазов. Действително той се откроява пред нас в блъсканица от най-противоположни черти. Враг на олигархиите, а сам аристократ, във всичките си влечения; алчущ за всички удоволствия, разсипник, но при нужда аскет и способен за всякакъв стоицизъм; властолюбив, пълен с големство и показ, всецяло завладян от мисълта, че е предопределен за големите роли, не търпящ ни съперничество, ни противоречие, но – когато не закачат чувствителните му струни – бърз на великодушие и братство.

АСКЕТ=Кан (Жрец) от Иса и Диана 

Какво още? Необуздан, с припадъци на ярост, но способен да се разчувствува и тогава сълзите му текат. Дързък, увличан от фантазията си в странни положения, но сръчен да се изтегля от тях без провала. Над това множество от контрасти царят обаче, със своя безсмъртен блясък, пълнотата и единството на една героична личност, родена да движи своето време.

НЕОБУЗДАН=Богиня Диана и Иза 

ДЪРЗАК=Иза от Дракия

БЕЗСМЪРТЕН БЛЯСЪК от=БЛЯСЪК от Богиня Матара и Исуз 

Раковски е от СВОЕТО ВРЕМЕ=Раковски е от Бог Иса и Богиня Матара 

В един и същ устрем, понякога пречупван, никога не спрян, в едно съчетание неделимо се сливаха всичките негови вдъхновения и сили: Мисълта му, във вечен кипеж; въображението му, в постоянна треска; една воля, която никакво изпитание не сломява;  една вяра, която никакво разочарование не засяга; и свръх всичко, едно огнено чувство за България, което от него се носи като с електрически вълни по българските страни – това негово ”неистово родолюбие“, за което говори П. Р. Славейков.

В ЕДНИ И СЪЩИ=Богиня Диана и Исуш

УСТРЕМ от=от Иса и Матара

В СЪЧИТАНИЕ от=от Богиня Диана и Исуш

Раковски е В ПОСТОЯННА ТРЕСКА=
Раковски е от Богиня Диана и Бог Исус от Тракия 

Съзаклятник в Браила, адвокат в Цариград, войвода в Стара планина, откупвач на данъци в Тракия, учител за миг, поет, историк, публицист, народовед, няма в българската история като него личност тъй многолика. Със своите мисии по балканските столици и със своите планове за съюзи той е, след Парчевича в XVII в., и първият български дипломат. При всичкия сбор на своите дарования, при всичкия обсег на своята дейност, Раковски можеше обаче да не бъде, в очите на българския народ това, което той беше. В действителност имаше в него някакво чародейство.

ЧАРОДЕЙСТВО на=на Брат от Диана и Исуш=Брат от Дионисиуш
феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната генеалогия, посветен лидер и доаен на Всемирното Бяло Братство за него период, предал щафетата (списъците със световно разклоненото родословие на Исус и Мария Магдалена) на приносителя на първосвещения Божи ген Васил Левски .

Светец.
Свети Георги Сава Раковски.

Истинското име на Раковски е Съби или Сава.

СЪБИ=САВА=Бог Иса 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и гостите ни Свети Раковски и Свети Васил Левски  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен! 






Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
10.10.2018 01:07
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. zaw12929 - Най сетне да припомним героя
10.10.2018 15:14
дреми, почивай, ти, който не спеше,

ти, кой беше вихър, котел, що кипеше

над някакъв злобен, стихиен огън.

Спи! Кой ще разбужда вечния ти сън?
цитирай
3. zaw12929 - Светец и комита!
10.10.2018 15:15
дреми, почивай, ти, който не спеше,

ти, кой беше вихър, котел, що кипеше

над някакъв злобен, стихиен огън.

Спи! Кой ще разбужда вечния ти сън?
цитирай
4. barin - Здравей, Адаш. Свети Раковски се ...
10.10.2018 18:33
Здравей, Адаш. Свети Раковски се съмнявам да се съгласят да има, но за св. епископ Константин Преславски процедурата върви добре към финализиране и предлагане на Светия Синод. Иначе няма лошо да имаме още светци.
Поздрави!
цитирай
5. bezistena - Здравей, Адаш. Свети Раковски се ...
10.10.2018 20:53
barin написа:
Здравей, Адаш. Свети Раковски се съмнявам да се съгласят да има, но за св. епископ Константин Преславски процедурата върви добре към финализиране и предлагане на Светия Синод. Иначе няма лошо да имаме още светци.
Поздрави!


Кои да се съгласяват дали Свети Раковски е светец или не?
БПЦ в сегашния й вид на наследница по канон и догми на юдео – византийската гръцка псевдо – Исусова анти – Българска църква ли, която фалшифицира Българските Богове и ги имагинизира в религиозна заблуда, а преследва яростно Техните генетични потомци – Българите от рода Дуло, които са наследствени светии по право и статут, каквито са Левски и Раковски, и те въобще, ама никак, не се нуждаят от попски църковни канонизации и техни санкции, защото в момента на преминаване от жертвения им земен живот в Божието измерение, биват възкресявани, регенирани и преосветявани във феноменен свръхестествен режим на реални и рационални действащи светии!
Ще питат Свети Раковски и Свети Левски поповете и католиците, живеещи и в невежие, и в безчестие, дали да бъдат Светии или не те – вездесъщите Светии, държащи живота им в ръцете си!
Айде де!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676006
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!