Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2018 22:42 - Защо медиите не съобщиха нищо за инвазията на Извънземните на секретния им космудрум и портал между световета на Рилските езера на 11 и 12 август 2018 ?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4040 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 15.08.2018 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо медиите не съобщиха нищо за инвазията на Извънземните на секретния им космудрум и КПП и портал между световета на Рилските езера на 11 и 12 август 2018 г., а я прикриха като поредния звездопад на Персеидите и падащи комети формулирани като метеорния поток Персеиди?

Защо след като публикувахме тази статия, пълна с "фантасмагории" в две фейс – групи, веднага последва поредната цензурна брадва на соросоидите и джендърите :

image
Някой някъде да е чул и видял да се преследва фантастичната литература?
Защо тези "фантасмагории" плашат смъртно душманите ни!
Мислете и се просвещавайте, просвещавайте се и мислете!

Звездното шоу на НЛО – тата на Извънземните стартира на 11 август под прикритието на инициираното от Извънземните високопатриотично мероприятие Седем ансамбла на Седемте Рилски езера 

image

Да караме подред.
 
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на  долното видео и пуснете ръчно, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=qN4ooNx77u0&list=PLa5-aFdApZnKtvz20kY4rojSD2z2VPYzA&autoplay=1&loop=1
Westlife - Flying Without Wings.
Да полетим без криле!

–––––––––––––––––––

Божествена и прекрасна Българолюбородна високопатриотична изява проведоха истинските Българи на Рилските езера.
Нета е пълен с видеоматериали за извисения Български Дух на централния Поднебесен Божи храм Седемте рилски езера!
 
Срещу това Боже дело и свещенодействие бяха активирани по "петолъчката" и скочиха организирано всички тъмни сили, черни души и паднали духове на соросоидите грантаджии и всякакви анти Български измекяри и всички грантаджийски медии, прикрити зле под маската на "загрижени за природата еколози".

Ето христоматиен пример за това:

https://www.youtube.com/watch?v=6jbjwiq2WkM
Как хорото в едно от Седемте рилски езера взриви социалните мрежи (13.08.2018г.)

Вижте абсолютно тенденциозното злостно предаване на "българската" Нова тв по темата с хората на Рила и показната злобна ярост, с която се нахвърля поръчково водещата еди коя си върху организаторите с демонстрираната фалшива лицемерна загриженост уж за екологията, а прикриваща истинската причина за атаката – въпиюуща ненавист към идеята на това високопатриотично Българско мероприятие – а именно въздигане на Българския Дух на геноцидираните Българи на едно от първосвещените сакрални места в България, откъдето молитвите и воплите на поробените Българи се чуват най – добре от Боговете ни!
Някой да знае случай тази телевизия да е разследвала и показвала на зрителите със същия хъс безбройните престъпления на крадците и душманите на Българите за които знаем всички за тия престъпни години – нека ни каже да го цитираме!

Даваме ви и един адрес на една пасквилна хулна публикация и оформилият се по нея форумен дебат, където маските падат и се вижда цялата мръсотия на антибългарите и достойнствата на истинските Българи, а ние постваме само няколко коментара от нейния форум:

Letiashtata Kozzila Erato
ttps://www.facebook.com/kozata/posts/10216392049698951?comment_id=10216407568286906&reply_comment_id=10216407739051175¬if_id=
1534174790235442¬if_t=feed_comment_replyh

*
*
*
*


коментар на 
Georgi Gotskov :

Ще си позволя да коментирам поста Ви, заради нападката към представлението на летището, която лично ме засяга и смятам, че думи като "селяндури" са абсолютно нецивилизовани и показват лошо възпитание.
Подобни програми се правят навсякъде по света, сигурно знаете, но уви, не всяка държава може да се похвали с толкова богат и уникален фолклор като нашия.

За валсовете и джаза - искам да Ви успокоя - всеизвестен факт е, че никой на никого не пречи да танцува - ако иска валс, ако иска ръченица. 

Много съжалявам за ниското Ви мнение за българския фолклор, вероятно не го познавате добре.
Нелепата си теза, че "основната идея на музиката, танца и празненствата е да правят хората щастливи и лекомислени" много лесно може сама да преосмислите, ако прочетете малко литература за възникването, ролята и функциите на музиката и танца в българския, а и във фолклора въобще.
А що се отнася до страховете Ви някой да не дойде да Ви придумва да раждате четвърто дете или да коли млада девойка - това вече много ме притесни.
Потърсете помощ, такива натрапчиви мисли не са добър знак.

Като цяло постът ви е чист хейт, недообмислени твърдения, които нямат голяма връзка с реалността.
Може би понятията ни за култура са различни, не знам, но опасенията Ви, че танците ни ще ни отдалечат от европейската цивилизация са смехотворни.
Не разбрах в крайна сметка кое е лошото на това, да се популяризира фолклорът ни и да носи символика и смисъл? Все пак да не забравяме, че един интелигентен човек не е кон с капаци.
Ако Вашият капацитет ви позволява да танцувате само валс, съжалявам.Инж. Иван Дунчев писа:

Поздрави, млади Българино за Българщината и аргументираното изложение и достойното ти поведение в обкръжение на явни злостни анти – български наглеци!
Затова е и предупреждението за тях и поздравът за тебе от Него:


image  

Следват дежурните грантаджийски високоинтелигентни и художествено издържани шаблони с няколко първични близко до животинските членоразделни лафове:


Дарт Шемет :

ма пийте ги тия хапчета, бе...

       

Elizabeth Radkova :

българите и българин се пише с малка буква, Исус не е заплашвал никого по този повод

–––––––––––––––––

Ние следваме максимата на мъдреца, който казва, че ако човек се спре да хвърли камък по всяко куче което го лае по пътя му, няма да може да стигне закъдето е тръгнал, но понякога го правиме най – вече за вашето просвещение и насърчение с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

с който извличаме сакралната Българска информация и я разсекретяваме и преосвещаваме както демонстрираме това и сега, затова гледайте и се възхищавайте на изкуствения строеж и Божествен алгоритъм на Българския Свещен Сътворенчески език!

МАКСИМА на=на Кан (Жреци) на Иса и МаМа=на Кан (Жреци) на Иса и Мария Магдалена 

СЛЕДВАМЕ МАКСИМАТА на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Диана МаМаМа=
на Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Диана Майка Мария Магдалена – 

постулатни норми на поведение на феноменните жречески потомци на Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

image 

Ето и мъдрото величие и категоричен Божествен състав и статут на висококатегорийната дума и понятие Мъдрец, които демонстрират Божествения произход на мъдреците!

МЪДРЕЦ=МЪДРЕТС=МЪДРЕТС=Матара Диана и Иса 


Инж. Иван Дунчев 


Скоро всички анти – българи с хапчета и без хапчета ще пишете Българи и всички производни от България
с главна буква и ще падате ничком в праха и ще се кланяте на Българския Господ Бог Отец Исус и на нас – Неговите феноменни генетични потомци, до земята! 

Даваме ви няколко спасителни хапчета – противоотрови, които ние редовно пиеме, че сте загинали без тях!

ХАПЧЕТА от=от ПХ ТА ЕЧА=от Бохиня Диана и Ешуа  

БЕЗ ТЯХ=Бохиня Диана и Иза 

Ето да четете в нашия блог http://bezistena.blog.bg какво изрично ви предупреждава, ако щете смятайте и ви заплашва, щото е точно така, Господ Бог Исус Българина, и внимавайте с хулите по сакралната Българска езотерика, че много пари и боли огъня ѝ! 

БЪЛГАРСКАТА ЕЗОТЕРИКА на=на Кан (Жреци) на Диана и Исуз Българина от Тракия 

ПАРИ И БОЛИ ОГЪНЯ на=на Бог Българина 

image


Тръгнали да хулят Българските Божии жречески потомци, че играели хоро в езерото и го преосвещавали!Мерзавци!Ето да знаете що е мерзавец, но затова трябва да се просвещавате в блога ни:


МЕРЗАВЕЦ е изроден потомък на=е изроден потомък на Бог Исуз и Мария – 

който документ е последният ви шанс, който ви даваме ако го проумеете

ШАНС само от=само от Исуш  

ШАНС САМО ОТ=ШАНС от Иса и Ма (Майка) Диана 

ДАВАМЕ ВИ ШАНС от=от Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исуш 

А Исуз и Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които се познаем! 
 

КОИТО СЕ ПОЗНАЕМ=Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз 

И още страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!


ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) – 

Които проектираха, инсценираха и режисираха цялото мероприятие на Рилските езера с всичките му красоти и емоции и преосвещаването на езерото от феноменните Българчета – свещен жречески акт, инкриминиран от соросоидите джендъри – антибългари за страшно престъпление!
 
image

Чуйте какво ни казват да ви кажеме Боговете ни – Извънземни:

 Защо не дойдохте в Странджа да защитавате животните и хората от касапите, бе псевдо еколози и защитници на охлювите и насекомите, финансирани грантаджии! 

Изрично ви предупреждаваме, че тази информация е за феноменни Българи с IQ > 70 и още веднъж прочетете под статиите ни в блога под чия егида сме!

ПОД ЧИЯ ЕГИДА СМЕ=Ган (Кан, Жреци) на Богиня Мад Диана и Исуш 

ПОД ЧИЯ ЕГИДА СМЕ=Гена на Богиня Мад Диана и Исуш 
 
image 

И точно под тази изрична превенция лицето на "природозащитниците" и представитеният образ и универсален типаж на мерзавците анти – българи, които скочиха организирано връз свещеното мероприятие на Рилските езера, се бухна целия с всичката си интелектуална мощ във всеизгарящия хулителите свещен огън:

Дарт Шемет :

оти си го не зАвреш целио безистен у газо... 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
И вижте реакцията на Българите, които усетиха изродените грантдаджии и 
Anastas Gegov публикува най – отвратителния и гнусен видеоматериал, който е циркулирал някога в Нета – как един обратен нацяло изроден и извратен изрод събира и пие пикнята на себеподобните си! 

СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ=ПОДОБНИ на Богиня Диана и Исус

Anastas Gegov :

Ех, тоя ужасен национализъм.
Къде са ни знамената с дъга, туъркването, гримираните деца и освежаващите напитки.

https://www.facebook.com/110707412322329/posts/1908180375908348/

image

image

Изродът пие пикнята на други подобни на него от тяхното общество!
Това са началните евро –
 атлантически либерални демократически ценности, които искат да ни наложат насила, за да могат по – лесно да ни затрият!


Jordan Neznajkov :


Що не вземеш да се зариеш точно под Българските Рилски езера, Летище ли си, отворен задник на Западните ни коланизатори ли си, даже се страхуваш да постнеш едно Българско име като ник! (за ник дал Интернет линк хааааа!)
Ами замисълът на Организаторите е
 БЛЕСТЯЩ, за Пример и подражение, тъй като зомбираните Соросоидни подлоги като теб, за 30 сребърника и майка си ще продадат в тази вече почти оскотяла България.
Да се събудят останалите Истински Българи  – Патриоти и с подобни инициативи да възродят Майка България!


 
image  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Станете съпричастни и на коментарния форум под публикация по темата на големия и извисен Български Дух и активиран феноменен жертвен потомък на Исус и Мария Магдалена и кръщелник на Отец ни Исус – Асен Великов, който твори с апарата си видео –
 иконите на Българската универсална Божественост и който направи снимката на инкриминираното от соросоидите влизане в езерото!

https://www.facebook.com/assenvelikov?sk=wall&hc_ref=ARRAWK0X6rtRXkdxMcM5LyKVjdC64ZQsq8LfqYUpLNqsBpj-_XvCkLeH5m-45d_B5Gw&fref=nf

Petia Stefanova 

Доживях и това, да стана свидетел на толкова голямо престъпление в непорочната ни държава - деца да влязат за минути на толкова забранено място, каквото е планинско езеро ?????


Mariana Krapusheva
 

Поздравления господин Великов за това, което правите за възраждането на българския фолклор и традиции с вашите великолепни фотографии. Смешното е, че "един файтон " интЕлектуалци вече от месеци нападат свирепо танцуването на български хора, независимо от мястото. В конкретният случай оплюха тия прекрасни деца, но не оплюват пошлото поведение на тяхната връстничка чалгарката Сузанита и другите като нея. Сравниха българския фолклор с чалгата, нечувано. А тъжното е, че хиляди заиграха по тяхната свирка. Останете си със здраве.


Prolet Tsolova
 

Жив и здрав да си, Асене !!! Нека Бог да благослови добрите намерения на тези хора, решили да изразят своята обич към българското по този начин !!! Снимките ще останат като факт за историята ни, а коментарите ще изчезнат като пясък през пръстите ни, апропо, българската история още пази снимки на Алеко Константинов качил Черни връх организирано с приятели и съмишленици през далечната 1894 година и останал в паметта на народа като Щастливеца !!! Бъдете щастливи !!!


Калина Къбова
 

Толкова негативизъм изчетох по адрес на това красиво събитие,че ми се плаче! Потресаващи коментари,жалко мислене....Всички сте големи патриоти и екозащитници,но само на коментари! Жалко е,грозно е,болно е.... Свикнали сме да виждаме и чуваме само помия за България,и нещо такова очевидно ви боде в очите! Заспали са ви сърцата,не трепват....умрели са! Само очите гледат и устата плюе,а сърцата...празни и черни! Наистина си заслужаваме да сме в това жалко положение,защото по-голямата част от българите сме такива-зли,черногледи и мрънкащи създания!Акъл нямаме,но винаги сме готови да дедем! Нищо хубаво не правим,но да плюем можем с кеф! Унизително е ! Ако не си отворим сърцата за хубавите неща,загубени сме като народ! Наистина е безсмислено да говориш на глухия и да показваш на слепия! В такъв народ сме сме се превърнали-сляп,глух....умрял душевно!!!


Rilka Kirova 

Засрамете се ! Ей безродници ,вие българи ли сте или какво ? Къде бяхте,когато обезкървиха хората и животните на Странджа ; когато изсякоха Пирин и Рила , когато харизаха златото ни, когато майки на деца инвалиди се борят сами срещу системата , когато Босия гладува заради нас , когато застрояват където си искат ? Питам аз ..според вас ( плюещите тук ) и Мъжкото ледено хоро ли е показност ? Народ без традиции и обичаи НЕ е народ ! А стига де .. засрамете се ако сте българи ..


Nadia Angelova

Безкрайно съм щастлива,че играя народни хора - това е магия и докато играя усмувката не слиза ир лицето ми.Ако бях там и аз щях да вляза


Пепа Чавдарова 

Докато клаха добитъка в Странджа и всички се вълнувахме около тая новина, набързичко се опростиха едни милиони към държавата и се раздадоха няколко плажа за смешна концесия. Докато се вълнувате около снимката на Асен /жалко за хубавата снимка/ и покрай "чудовищното" престъпление на децата, хакнаха Търговския регистър. Междувременно едни 200 000 човека изгоряха покрай евтиния си избор в една фалирала застрахователна компания. Но по тези теми няма такива вълнения. Защо ли?


Tony Asenov 

Вие мислите ли, че в стари времена българите не са се къпали в езерото и не са се кръщавали в него? Това е организирано мероприятие и не се случва всеки ден! И какви щети са нанесли на природата драги “природозащитници“, вие които не се противопоставихте на избиването на здрави животни, мутренското застрояване по черноморието и намеренията на държавата да вършее в национален парк Пирин, за да задоволи паричните нужди на приближените на властта милиардери!


Maia Dimova
 

Щом ви хулят,значи сте добри хора и вършите значими дела!Обърнете гръб на злобата и негативизма и продължете напред в името на Майка България!
      

Nelly Mancheva 

Асене, кой те накара да свалиш снимката си от Фейсбук?

–––––––––––––––

От коректните и кротки малко наивни коментари на тия истински Българи става ясно, че на тях и на мнозинството Българи въобще не е ясно, какъв план изпълняват в невежие  соросоидите и колко страшни и в последна фаза са геноцидните процеси срещу Българите!

Затова Боговете ни просвещават в Техния 
 / наш блог!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Стига с мръсотията на мерзавците и изродените мекерета –
 те са изплувалата пяна на нечистотиите, които скоро Светиите ни ще обират с черпака със ситни дупки и ще я изгарят в пещта.

МРЪСОТИЯ несполучлив експеримент на=несполучлив експеримент на Матара и Иса  
 
ИЗРОДЕНИ МЕКЕРЕТА=Кан (Жреци) от Рода на Иза и Матара – 
несполучлив експериментален генетичен продукт на Боговете ни, на които последният шанс за спасение е това Познание!  

image

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Вижте, възхитете се и се преклонете пред величието на изтървания Български Дух – Святият Дух, който властва в двата филма на фондация Нашият дом е България, Божествената извисена импресийна поетика и въздействаща сила на Словото и природата на Свещената Рила и ще ви се изясни защо всички мерзавци – антибългари извиха вълчи вой и писъци на нощни хиени и чакали мършояди до небесата преди и след Божието свещенодействие на Седемте ансамбъла на Рилските езера! 

https://www.youtube.com/watch?v=rq09Kb0MXY0
July morning на Седемте Рилски Езера [Official 4K Video]

За първи път "July morning" беше посрещнат на Седемте Рилски езера, на височина 2222м, под съпровода на 22 гайди(част от 101 каба гайди) и танцов ансамбъл при Народно читалище "Зора", гр. Дупница.

ДУПНИЦА=Богиня Диана и Иса

филтрираме, пречистваме и преосвещаваме позорящото първосигнално травиално тълкувание на името на този Български град и възстановяваме сакралното му Божествено име1


Пъстро хоро се виеше на Рилското плато, гласовете на гайдите отекваха из върховете, над 250 души приветстваха топлите лъчи на юлското слънце!

ВИЕ СЕ ПЪСТРО ХОРО от=ХОРО от Братя от Бог Исус
Събитието започна с едночасов преход към езерата, откъдето се разкри невероятната панорама към така очаквания изгрев. Мероприятието бе организирано със съдействието на Чемпиънс фактори, Рила спорт и фондация "Нашият дом е България". Честит първи юли! Да започне едно горещоо лято! Режисьор: Пламен Пламенов Мирянов Оператор и монтаж: Марин Маринов Маринов


И да видим сега защо тази красива слънчева импресия впрегна черната енергия на цялото соросоидно антибългарско общество след обявяване на намерението на авторския екип да организират спектакъла със Седемте ансамбъла на Седемте рилски езера на жреческата арена на Поднебесния храм!

image 

Ами веят Българското знаме на Изгрев Слънце и с разярения изправен лъв директно призовават Българите да се наредим под знамената и тръгнем към Изгряващото Слънце, който соларен акт е недвусмислен метафоричен символен намек и призив към Българите да се борим за Освобождението си от поробилите ни врагове и Спасението си от вкаралите ни вече в скотобойната върли наши душмани!

ОСВОБОЖДЕНИЕ с=с Бог Исуж и Богиня Диана 

СПАСЕНИЕ от=от Бог Исус 

СПАСЕНИЕ от=от Сина на Бог Иса – 

Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена  Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект Българите и човешката цивилизация,  отгледан, закален и селектиран при екстремален реалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си  


image

 О – хо – о – о!  Тука са се облекли и накичили като Божии царски потомци и веят байраците начело с хаюдушкото и въстаническо зелено знаме с разярения лев!
Бунят хората...

image

image

Че и хайдушки и жречески хора играят и извиват по хайдушките и жреческите поляни, пък трябваше вече да са тия Българи със скършен дух и свършени сили, без желание и воля за съпротива срещу обединените ни вътрешни и външни душмани...!
Кво е туй жилаво и издръжливо племе, бе!

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Да полетим сега заедно с Боговдъхновените автори и проектанти на това Божествено хваление и молитвено танцово общение с Боговете над Поднебесния храм!

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса

image

image

https://www.youtube.com/watch?v=CWDg4YgPi2Y
Полет с Балони над Седемте Рилски Езера [Official 4K Video]
 
Продуцент:  Артекс Инженеринг / Фондация "Нашият дом е България" 
arteks.net / ourhomebulgaria.com  
Режисьор: Пламен Пламенов Мирянов
Отговорен Оператор: Марин Маринов Маринов  
Оператори: Йоан Славов, Николай Павлов, Иван Иванов, Томислав Михайлов  
Монтаж: Марин Маринов Маринов  

НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ!
ARTEKS


Няма да коментираме нищо, за да не си разваляме Божественото съпреживяване на полета с балон и свещените патриотични сценки и композиции от воя и скърцането със зъби на глутницата вълци, хиени и чакали, само ще се хванем на хорото!

image
+
image
+
image

Обръщаме ви внимание на извисената скала от фона, на който играят Българите...

image
+
image
+
image
+
image
 
image

"Искам един ден да погледна през очите на орела, който лети над мен, и това се превърна в моя мечта – полет като този на орела, тих и спокоен в хармония с величието на Рила!" – мечтаеше на глас опияненият от магията на вълшебния изгрев над свещената Рила автор на филма, който прокламира и нашата извечна мечта. 

image

Мечта, която скоро ще се превърне в сбъдната мечта и реалност,


СБЪДНАТА МЕЧТА=Богиня Мат Диана и Тати Исуш,

защото белодрехата жрица от Всемирното Бяло Братство и Сестринство я каза с Любов на водата на езерото, която по разсекретената феноменна технология на японския Българин от Дуло – Свети професор Масару Емото
 
МАСАРУ ЕМОТО=Иса и Мат Мария 

преподреди  структурата си в живототворяща енергетика...
 
image
 
... и я вля във феноменната мощ и чудотворство на Жрицата, която изповяда и докладва на Боговете ни общата ни мечта да полетим без крила,

image

изпратена до Тях с помощта на тази мощна изкуствена мегалитна скална пирамида, на която едни от множеството свръхтехнологични фунции са да бъде двупосочен ретранслатор и портал между Боговете и Българските жреци и да реализира и преекспонира техните чудотворства и феноменни способности, на които безкрилото летене е рутинна начална практика! 

БЕЗКРИЛО ЛЕТЕНЕ=Бълкари от Дуло на Иза 

Става ли ви ясно и сега ще ви покажем още документи, защо е този хищнически вой на анти – българите срещу високопатриотичното мероприятие на Нашият дом е България?

Защото злодейските шефове на тия нещастници знаят отлично какво представлява светилищният комплекс Рилските езера и каква огромна спасителна и възраждаща сила има на него за геноцидираните Българи, че местото е осветено и активирано от Свети Петър Дънов, който е синът на Свети Васил Левски, и затова с всички сили се мъчат да не се случи това мероприятие и да го омаскарят и дескридитират!

Ще помогнем на нашите феноменни приятели от екипа на Нашият дом е България да реализират мечтата си за полет като орела, която е и наша съкровена мечта, както и да осъществяват високопатриотичните си Българолюбородни идеи и проекти, като разкрием светилищният статут на  цялата мегалитна светилищна енергийнао каскада на Седемте Рилски езера и я преосветим и активираме с пасажи от култовата ни импресийна статия 

Рилските езера–суперсекретната база и транспространствените портали и космодрум на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2016/08/19/rilskite-ezera-supersekretnata-baza-i-transprostranstvenite-.1471651

image  

За тази огромна скала с типичната пирамидална конструкция и пророрции,легендата разказва, че това са фигурите на мъжа и жената – двамата влюбени, които ще останат да пазят вечно своя красив дом.

Преводът на посланията от легендата указва кои са строителиите на този красив великански дом:  
 
ПИРАМИДАЛНА КОНСТРУКЦИЯ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мадара и Исус от Тракия 
 
ФИГУРИ НА МЪЖ И ЖЕНА=Бог Ежуж и Мария –
тези великански фигури на влюбени мъж и жена са изкуствено пирамидално мегалитно светилищно съоръжение, което е и скулптурна композиция на Исус и Богинята Майка, чиито последни аватарни проявления преди 2000 години са Исус Христос и Мария Магдалена

КРАСИВ ДОМ=Кая (скално светилище) на Иса и Богиня Мадара 
 
КРАСИВ ВЕЛИКАНСКИ ДОМ=
Кая (светилище) на Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана и Исус Балкарина 
 
Ето този красив великански дом пазят вечно двамата влюбени Български Богове Исус и Великата Богиня Майка! 
 
ПАЗЯТ ВЕЧНО=Бог Изуш и Богиня Диана 


Но не само тази пирамида е изкуствено построена.
Цялата планинска и езерна каскадна конструкция на Поднебесния храм на това место са изкуствено построени светилищни съоръжения!
Ето автенични документи за това!


Седемте рилски езера – официална екзотерична версия

image

Панорамна снимка на Седемте рилски езера

ПАНОРАМНА СНИМКА на=на Богиня Майка Мария и Иса 
 
image  
www.gnezdoto.net/fotorazkaz/1028-legenda-za-sedemte-rilski-ezera-i-edna-vylnuvashta-virtualna-razhodka

На тази снимка личи най – добре и за непосветеното и нетренирано по темата око и въобръжение, че стъпаловидният циркус на Рилските езера е изкуствено построена водно – енергийна каскада, за която всички опитни строителни инженери и специалисти и хидроинженери на язовирни съоръжения ще кажат веднага, че маркираната част на отвесния склон под езерото Окото, е изкуствено построена язовирна стена, преграждаща и образуваща язовирната чаша на това езеро. 


По същият начин язовирната чаша на езерото Бъбрека е конфигурирана чрез масива на платото с култовата поляна за Паневритмията – колективното жреческо свещенослужение на последователите на единствения син на Васил Левски – Беинса Дуно.


СТЪПАЛОВИДЕН ЦИРКУС=
Кая 
(скално светилище) на Среци от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана=
Кая (
скално светилище) на Жреци от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕН от=ПОСТРОЕН от Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз 
 
ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕН от=ПОСТРОЕН от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА –

Светилищният комплекс Седемте рилски езера е проектиран, построен и експлоатиран като един от основните езотерични духовно – енергийни центрове на Земята, от Жреците от първосвещения Божи храм – Безистена в Ямбол, които са феноменни проектанти, строителни инженери и енергетици и оператори на високотехнологичния мултифункционален светилищен комплекс за творене на чудеса на него и Рог на изобилието за производство на духовни, здравни и материални блага на Българите от безкрайната енергия на Святият Божи Дух! 


РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина=България на Иза и Диана

ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕН от=от Кан (Жреци) Братя от Сина на Богиня Диана и Исуз 

строителният и родственият сертификат за строителите на изкуствено построената каскада на Рилските езера, от който е видно, че те са феноменни жреци от кастата на Бялото Братство, които са генетични Братя – деца, потомци на Сина на Богиня Диана –Мария Магдалена, и Исус – а именно първородният им син Павел, който е всички т. нар. "римски" императори от Нерон, Тит Флавий Веспасиан, Траян,..., до Диоклециан включително, защото е истинският Цар Авитохол от Именника на Българските Канове (Жреци) – роден през 33 г. сл. Хр и живял точно 300 години, когато през 333 година преминава в Светейшо служение като Свети Павел – Шефът на Небесното войнство и население, оглавяващ изпълнителната власт на абсолютните монарси – Баща му Исус и Майка му Мария Магдалена. 

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, от която са всички досегашни духовни водачи и лидери на народите и прогресивен интелектуален творчески елит, както и изродената управленческа каста на всички племена и държави. 

КАСТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана  

КАСКАДА=Кая (скални светилища) на Кан (Жреци) на Иса и Диана

МОНАРСИ=Мария и Иса

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ=Дуло от Бог Исус и Мария
image

Хайде да разсъждаваме с ум и разум, с логическо мислене и с познание от просвещението ни, и с обострени сетива за сакралната Българска езотерика, стъпили здраво на земята и материалното, и хванали се за небесата и духовното!

С УМ И РАЗУМ=Исуз и Ма (Майка) Мария 

Нека сега някой да каже какво прави тази абсолютно единична скала на брега на едно от Рилските езера и откъде се е взела и появила на това место, като няма никакви условия да е поникнала или паднала сама отнякъде по естествен начин!  
 

image

Хайде де, нека някой да каже, какво прави тази абсолютно единична скала на брега на едно от Рилските езера и откъде се е взела и появила на това место, като няма никакви условия да е поникнала или паднала сама отнякъде по естествен начин! 

Ами вие стотици хиляди и милиони туристи и Бели Братя и Сестри, посещаващи Рилските езера и търсещи Духа Божи и на Учителя ни Дънов, и в този момент танцуващи все в един и същи кръг и в отъпкани стъпки и пътечки като прекрасни бели искрени и наивно доверчиви пингвинчета, и тъпчейки на едно и също место без развитие, без да завихрите нагоре спиралата на познанието и феноменното ви активиране и извисяване, та да полетите истински без крила, тъй ли не се замисляте чрез феноменния ви интелект и интуиция, какво търси и тази повече от 600 тонна скала на това место без абсолютно никакви екзотерични (видими) причини и оправдания за присъствието си, и на която Петър Дънов обичаше да почива и да общува с нея или с Боговете ни чрез нея! 

 
image
+
image

Какви великани са си играли да я търкалят нея и другите огромни скали отнякъде, или може би е долетяла до това место от близката планетарна работилница за светилищни панели – Каменната река на морените на Витоша? 
Другият път като отидете на Езерата,
image

прегърнете тази или някоя от другите светилищни скали, които ви показваме и за които вашата феноменна интуиция, шесто чувство, биокомпас и енергетика ви подскажат, че са светилищни съоръжения и апаратури, 
 
image
+
image

притиснете се към нея и я целунете с Любов, както правят нашите деца от екипа ни, и я попитайте скалата, а чрез нея Боговете и Светиите ни, за тайната ѝ и за тайната на вашия и на Българите произход – бедна ви е фантазията, какви неща ще ви каже и какви феномени на чудеса ще отключи, активира и стартира у вас!

Можете и от дистанция със силата на мисълта и представата и чрез визуалната информация за тези светилища и другите въобще, да осъществите тази чувствена  комуникация и телепатичен енергиен и информационен обмен и взаимно обяснение в Любов!

И благословение от нашите две свещенослужения на Поднебесния храм на Рилските езера през 2015 и 2016 година :
  
image

image

Благословение от Жреческия олтар за Белите Братя и Сестри на Рила и всички Българи от нашите деца и внуци, все жречета от Армията на Дионисиус, Армията на Диана и Исус!

АРМИЯТА на ДИОНИСИУС=АРМИЯТА на Диана и Исус 

АРМИЯТА НА ДИОНИСИУС=Матара Диана и Исус  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Изяснява ли ви се какво представлява светилищната каскада Рилски езера и защо вълците и хиените нададоха този вой!  

Пак ви напомняме с нашите интердисциплинарни доказателства, че целият район е суперсекретна база и транспространствени портали и космодрум на Извънземните, подготвящи Инвазията си на Земята или по – точно Явяването си, защото те са постоянно около нас в невидото измерение!
Ето входящите и пусковите пароли на мегасветилищния изкуствено построен мегалитен каскаден водно – енергиен комплекс Седемте рилски езера
 
СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА=ЕЗЕРА на Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Матара  

КОСМОДРУМ=Кая (скала, скално светилище) на Иса и Мад Мария=

КОСМОДРУМ на=на Кан (Жреци) на Иса и Мад Мария

С тези пароли вечерта на двора във вилата в Сапарева баня призовахме Отгоре Нашите Светии – Извънземните, които ни организираха изумително светлинно "звездно" шоу над върховете на Свещената планина – хвърчаха летящи чинии, НЛО – та и "метеорити" с различни големини и скорости в различни посоки, и ни подаваха послания и команди, и приемаха нашите послания и команди!
В един момент откъм надвисналата над градчето планина със силен огнен блясък се появи огромно светещо тяло, което на тласъци полетя с огромна огнена диря, нарастваща прогресивно, в посока на нашата вила и низходящо към София.
По средата на пътя на тялото вече се разкрещяхме от удивление и в следващия момент вече премесено с див изживяван ужас, защото съзнанието ни го възприемаше като падащ метеорит и огнен болид от филмите на ужасите, който атакува и взривява Земята и от спомена от Челябинския метеорит!

Огненото тяло изчезна от погледите ни, скрито от високата сграда на вилата зад гърба ни, но всички останахме вцепенени с мисъл и очакване за последващ ужасяващ тътен и грохот от взривената Земя някъде към София или вътрешността на страната. 

Не последва ни звук, ни тътен, нито земята се разтресе.
Хвърлихме се към големия екран на телевизора, ровихме из Нета за информация за чрезвичайното събитие, което видяхме ние десетината човека и го изживяхме колективно ударно и катарзисно екстремално – никъде нямаше никаква такава новина, слава Богу!

После след емоциите разбрахме, че това е бил зрелищен фоерверк в наша чест от Нашите хора Горе, спецове по тази част!

Това е истината за летящите чинии и други превозни средства на Извънземните, които са  родствените ни Светии, манипулативно представяни до сега по тяхно желание от официалната наука като метеорния поток Персеиди и всякакви страшни извънземни космически тела –
 комети, астероиди и метеорити.

Как си представяте вие нашите Родители – Българските Всемогъщи и Всесилни Богове Демиурзи, които са Авторите и Проектантите на трансепохалния проект и експеримент –реалити драматизация "Българите, Земята и човешката цивилизация", и построили за децата си най – перфектния и сигурен кувьоз – Земното космическо яйце от непропускаема сферична енергийна обвивка с разположената в средата му и прецизно и финно балансирана неподвижно плоска Земя,

image

да позволят прашинка да премине и увреди ценния им генетичен експериментален продукт – собствените им деца и потомци в кувьоза,

КУВЬОЗ=ВОК ЗУ=Бос Иза 

камо ли да позволят да проникнат случайни чудовищно големи и опасни космически тела, както ни будалкаха досега, че постоянно падат стотици тонове космически отпадъци денонощно на Земята!  

Няма такова нещо!

Ето какви са тия тела и кои ги "яздят" и управляват:

КОМЕТИ=Кан (Жреци) на Ма (Майка) Диана 

АСТЕРОИДИ=Дроиди на Иса

МЕТЕОРИ=Матара

МЕТЕОРИТИ=Матара Диана 

И фирмената транспортна марка на Метеорния поток Персеиди и техните шофьори, един от които е и нашият двайсет годишен син близнак – Свети Иво:

МЕТЕОРЕН ПОТОК ПЕРСЕИДИ=Кан (Жреци) Братя от Иса и Богиня Матара Диана 

И още инфо за истината за "космическите" тела и пришълци вижте в статията ни 

Защо метеоритът лети над Калифорния вече една година и не пада!,и какво ни казаха от летящата чиния,която се отдели от него?
http://bezistena.blog.bg/history/2016/01/12/zashto-meteorityt-leti-nad-kaliforniia-veche-edna-godina-i-n.1421813

за да се удивите как са ни бъзикали по "научному" учените – материалисти и безБожници, за да ни откъснат от Боговете ни, разобличени с долния пасаж от статията:

image

И сега следва потресаващото научно съобщение, гласящо как учените обясняват защо този странен метеорит, паднал уж с огромна скорост от Космоса, не е направил нито кратер, нито се е разбил, нито се е забил на 50 – 60 метра дълбочина, а е останал на повърхността на земята, все едно внимателно поставен със 100 – тонен мостов кран!

Учените най –
 сериозно ни поучават, гледайте сеир и майтап сега, че :

"60 тонното парче метал е било забавено от земната атмосфера до такава степен, че е останало непокътнато и едва заровено.
Дори има твърдения, че благодарение на необикновено плоската си форма, метеоритът се е плъзнал по земята, и затова както при повечето метеорити, липсват следи от кратер!!! "

– Ега си аеродинамичната форма и плавното приземяване с парашут и реактивни спирачки, ега си чудото, ега си наглостта на учените, съвсем изтрещяли! – няма да се въздържите вие, ние също, да им теглим една...

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето и кой е Пламен Мирянов, от краткото му CV на когото ще разберете защо соросоидите вият на умряло срещу му!

image

image
+
image
 
Накрая на нашия репортаж от Поднебесния храм за подарък в благодарност на организаторите на мероприятието на Рилските езера – Пламен Мирянов и Марин Маринов, ще разсекретим феноменния ви жречески генезис и статут, за да се познаете Чии сте и от Кои сте натоварени с тази високо патриотична мисия в живота ви да прокламирате и рекламирате по целия свят Българската Божественост и въздигате несъкрушимия Български Дух, който е от Святият Дух! 

ПЛАМЕН=ПЛАМЕ + Н (кодировъчен назал)=ПЛАМЕ=АМПЕЛ=Иампел=Иампол=Ямбол  

ПЛАМЕН МИРЯНОВ от=ПЛАМЕН от Богиня Мария 

Ти Пламене, братко наш, си от генеалогията на жертвеното феноменно жреческо потомство на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло, носещо Техните Божествени гени и характеристики, Сътворенчески наченото и развивано и перманентно надзиравано и управлявано от първосвещения Божи град Ямбол, от името на който анаграмна производна е и понятието и думата за плам и твоето лично име!  

По горните снимки от твоя профил и от тези –

image

image

– красив и благороден високоинтелигентен и духовен всестранно хармонично развит екстремален Българин и феноменен Божи потомък, очаквай атака от многополовите джендър соросоиди този път защо си гушнал тия красиви Българки от тази снимка – 

image 
щом са от другия пол, както и обвинение от тях защо проявяваш дескриминация към третата!
Възможно е да надат вой и защо нарушавате екосистемата и биоравновесието на Тунджа в Калофер с това "дивашко ледено хоро", в което сте влезли с дрехите!

МАРИН=МАРИ + Н (кодировъчен назал)=МАРИ=Мария 

МАРИН МАРИНОВ от=МАРИН от Богиня Мария  

Ти, Марине, братко наш, също си от генеалогията на жертвеното феноменно жреческо потомство на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло, кръстен на името на нашата Майка Богиня Мария Магдалена, Чието име и Божествени титули носиш в преизобилие във всичките си имена Марин Маринов Маринов, както и нейните и на Отец ни Исус феноменни гени и характеристики!

Бъдете благословени и насърчени, Пламене и Марине, и се просвещавайте в нашия блог за тия светоусктройствени тайни и Божествения ни произход на Българите, за прокламацията на който сте натоварени с тази отговорна мисия, и знайте, че екипи ваши Ангели хранители и пазители, които всички са ваши генетични предци и родители, сега Светии преминали в Божие светейшо служение, са постоянно във ваш надзор и охрана!
Не се плашете и отказвайте от Българолюбородната си мисия и не си правете автоцевнзура на делата си!

Ето и херметичната регистрация на патриотичната ви фондация в Божиите анали:

НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ=Ешуа и Мат Диана са Българи

НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ=България е на Ешуа и Мат Диана

ARTEKS=Иса от Тракия

ФОНДАЦИЯ=Богиня Диана и Иса

image

Благословение и за големия и непримирим феноменен Български Дух и Патриот и фото –
 иконописец Асен Великов

АСЕН=АСЕ + Н (кодировъчен назал)=АСЕ=ЕСА=Иса

АСЕН ВЕЛИКОВ от=от Иса Балк (Българина)

ФОТОИКОНОПИСЕЦ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Исус

И нещо ще ви предложим от нашия екип по силата на максимата всяко зло за добро.

Искат да ви глобяват организаторите и соросоидите псевдо – еколози ще драпат за това наказание върху вас до край.
Те прекрасно изплуват като мръсна пяна и се разкриват на всички, а на вас направиха прекрасна реклама.

Та да бъдем истинските Българи съпричастни на вашето патриотично дело и ви помогнем и насърчим в такива моменти на атаки върху вас, ви предлагаме:

Да отворите конкретна дарителска банкова сметка за покриване на санкцията върху вас, която да се развие под пълена обществена светлина и продължи в натрупване на средства за вашата високопатриотична Българолюбородна дейност и нови проекти заедно с Асен във възхвала на Българската Божествена хубост и красота, феноменна интелигентност, космически фолклор и традиции и вълшебството на сакралните Български светилищни места, с които България – Истинският Земен Рай, е Сътворенчески застроена и изпълнена!

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария

Примерно ви предлагаме 
и следващият ви проект в още по – големи мащаби, да бъде на Археологическия резерват Кабиле, най – древният тракийски Български град и енергийният светилищн център на планетата ни! 

Вие и още повече Асен има десетки хиляди приятели и последователи в Нета, всяка негова снимка и публикация акумулира веднага десетки хиляди гледания и лайкове – нека почнат Българите да работят сами за своето Спасение от готвеного ни и провеждано в последните му етапи заколение, като се обединяват около доказали се чисти Българи и подпомагат финансово и всячески дейността им за спасяването на Българския етнос – сами се убеждавате анти – българите колко са и каква организация имат, а това е само видима прашинка от провеждания всестранен и перфиден тотален геноцид връз Божия Български народ! 

Ето ако има по – свободни и желаещи хора, предлагаме ви да учредим инициативен комитет за набиране на дарения за фондацията на тия патриотични Българи, като от наша страна аз – Иван Дунчев, ще участвам също в него, като ви предлагам рекламната кампания да се води от фейспрофила на Асен ли на Пламен поради високото посещение в тях.
И няма какво да страдате от комплекси, Пламене, Свети Левски също е събирал от целия народ средства за свещеното дело!

Накрая разсекретяваме Кои ви подшушнаха, внушиха и вдъхновиха, този Божествен проект да бъде от Седем Ансамбъла от Седем етнографски области в България на Седемте Рилски Езера:

СЕДЕМ АНСАМБЪЛА от=от Ма (Майка) Диана и Исус от Ямбол
защото съвсем не случайно думата ансамбъл в световен лингва аспект е анаграмна производна от едно от основните имена на Исус и първосвещения Божи град Ямбол, първопрестолната Божия столица в сърцето на Земния Рай – Тракия, от който град тръгват феноменните Български жречески Божии потомци – певци и танцьори, по целия свят

АНСАМБЪЛ=СА АМБЪЛ +Н (кодировъчен назал)=СА АМБЪЛ=Иса от Ямбол

СЕДЕМ ЕТНОГРАФСКИ ОБЛАСТИ на=
на Кан (Жреци) Царе от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус  

Какви документи само ни разсекретяват Боговете ни – обстоятелство, което категорично и безапелационно доказва предстоящиете всеки момент епични епохални събития и процеси по отварянето на време – пространствените енергийни заграждения и дебаркирането/Явяванетао на Българските Богове и Божието светейшо войнство на построените за целта КПП и космодруми, централно и главно от които е и мегалитният светилищен комплекс Седемте рилски езера на Извънземните, които са Българските Богове.

Напомняме ти желанието на истинските българи в Нета, Асене, да качиш отново снимката на хорото в езерото, за да я ползваме и ние и ви покажем в 4HD – формат стълпотворението на Езерата от Светии, все Българи от Вси Светии, които бяха до кръста в това и в другите езера да се преосвещават и зареждат !
Сега ви ги показваме на висококачествено 4 HD лингва видео :

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана
все наши феноменни генетични Предци, които не пропуснаха да бъдат на събитието на Рила, защото те самите са главните организатори на това свещено мероприятие, и те самите внушиха "спонтанно" на танцьорите да влезнат в езерото при тях, за да предизвикат този гнусен от едната сорос – страна форумен дебат, за да може и да кипне и излезе пяната с мръсотията на повърхността за скорошните атестационни и ОТК – процеси на Съдния Ден! 

И понеже темата в постинга е свързана неразривно с темата на геноцида връз свещения Български народ и мероприятията по Спасяването ни, които теми са основните в нашите повече от 1100 статии в блога ни, препоръчваме ви да си припомните последния ни фундаментален емблематичен постинг по тази тема 

Как публикация на анонимен немски високопоставен политик разкри свръхсекретните планове на заговорниците срещу Българите за тоталното ни затриване 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/08/11/kak-publikaciia-na-anonimen-nemski-visokopostaven-politik-ra.1622033

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и нашите гости Светии – съавтори на статията, които са присъствали и по време на мероприятието на Езерата и постоянно се преосвещават в свещените им води под ръководствмото на Свети Петър Дънов и неговият баща Свети Васил Левски!

image image

Още информация за тях в блога ни с парола на търсачката "безистена и Васил Левски", "безистена и Петър Дънов"
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

Приятели, феноменни Божествени Българи и Българки, споделяйте тези Божии документи по всички  възможни канали на социалните мрежи и медийните канали и трасета, за да преодолеем с общи усилия свирепата цензура на заговорниците срещу Българите и перманентните ни душмани, провеждащи последния етап на тоталното ни унищожение, и за да достигнат Божиите послания до максимално повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български Души, които очакват изнемощели и скършени Спасението, защото само с нашите Богове е личното ни и общо Спасение! 

Сподели с приятели за да достигне сакралната информация до още търсещи жадни истината истински Българи! 
Дори да не ти е понятна, тя ще е нужна на други!  
Един ден – съвсем скоро, задължително и на теб!

Амин!


Гласувай:
9
3


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.08.2018 22:44
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5423849
Постинги: 1581
Коментари: 2960
Гласове: 32324
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!