Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2018 13:34 - Изчезването на Слънцето над Якутия за три часа на 20 юли – дело на Извънземни, на Сатана или на ново оръжие на Непознати военни?Истината.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8066 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 05.08.2018 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 20 юли 2018 г в 11:30 часа местно време в Якутия започва страховито апокалиптично "пропадане" на дневната светлина, като Слънцето постепенно "се изключило" от небосвода, покривайки с пълна тъмнина няколко района. Това събитие се преписва на Извънземните, на Сатана и на Непознати военни!  

Предлагаме ви няколко материала от Нета по тази тема и нашият просветителски коментар и лингва – анализ и разсекретените послания на това свръхестествено реалити послание от Авторите му, които са указани абсолютно точно в заглавието на постинга ни, че са на Извънземните, Сатана или Неизвестни военни – секретни документи, които разкодираме с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546   

–––––––––––––   

Вижте първо Българската информация и интерпретациите на посветения екип на nepoznato.energetika за събитието.  

Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!
https://nepoznato.energetika-bg.com/2018/07/konspiratsii-izvanzemnite-izklyuchiha-slantseto-v-yakutiya-za-tri-chasa/  
 
–––––––––––––

Вижте и пълна информация в руските сайтове, като си припомните прекрасния и нежен мелодичен руски език.
Руският език, който е прекрасен производен цивилизационен лингва – продукт на Българските жреци от Божия род Дуло, култиватори и цивилизатори на тракийското племе руснаци, оставили феноменните си потомци за негов универсален духовен интелектуален прогресивен елит, както и за реакционна управленческо – олигархическа аристокрация и каста.  

И преди да видите публикациите, предварително ви разсекретяваме кои са Извънземните, Сатана и Непознатите военни, за които предполагат изследователите, че са предизвикали скриването на Слънцето, за да сте наясно в тъмнината без светлината и не се получи както с култовото ни зайченцето бяло, което защото цял ден си играло (нехаело за нашата просветитетелска превантивно – спасителна сакрална информация от блога ни) и когато се наложило да бяга от налетелите го локални и глобални злини и лошотии, взело че  

в тъмнината сбъркало следата,
сбъркало следата и си счупило главата...!  

Първо пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква дори – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !    

  image

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, обслужващи нон – стоп световете и земята, и състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!  

Та тези страшни и вездесъщи Извънземни, Които са Българските Богове Демиурзи, те и само Те са в състояние да направят този номер със Слънцето в Якутия, за което ще потърсим по – надолу доказателства.    

С върховно удоволствие за неудоволствие на религиозните фанатици и за падналите нисши духове и изродени черни души, ще ви разкрием и припомним Кой е и Сатана, и защо и Него го коронясвяме с главни уважителни титулни букви, с пасаж от статията ни!  


Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982


...Това първично изходно прототипно име на дявола – διάβολος, ни разкрива и поредната удивителна тайна на Божията драматична постановка на борба между доброто и злото :


διάβολος=ДИАБОЛОС=ДИАБОЛ ОС=ДАБИЛ ОСО=Иса от Дабилин


! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


Изумени научаваме, че ролята на страшния дявол в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" се играе от Иса от Дъбилин, Който е Исус от Ямбол, Който е самият Господ Бог Отец Исус Демиургът!

 ? ? ? ? ? ? ? ?
– Как така?
– Ами на така! 

Разбира се, че щом Господ Бог Исус е върховният Самодържец и Монарх на световете и Главен Продуцент и Сценарист на драматизацията, Той ще избира за Себе си най – важните и главни роли в епичната драматизация – и ролите на добрия, и ролите на злия Властелин на световната театрална постановка ! 
 
Понятно е, че Господ Бог Исус има армия от дубльори и каскадьори за тази и за всички други Негови роли, които са все Негови и на Богинята Майка генетични деца, които са само Българите!

ДУБЛЬОРИ И КАСКАДЬОРИ=Булкари от Диана и Иса от Дракия – 
Светиите от Божието светейшо небесно войнство 
 
АРМИЯ ДУБЛЬОРИ И КАСКАДЬОРИ=Булкари от Диана – Мария и Иса от Дракия 

Божията драматична постановка на борба между доброто и злото, която формулирахме като драматизацията Българите и човешката цивилизация, е съвместен проект на Боговете Демиурзи, затова много често Те се превъплащават в образи от драматизацията и участват в този култов персонаж Дявола, (който пишем вече с главна буква Д защото знаем вече кой е истинският) в сдвоени синкретизирани образи както са ни разкривали Те в много от нашите статии, в които статии Исус и Богиня Диана играят ръка за ръка и крило за крило ролята на Сатана – христоматийният изобличител и плашач на гузните души и черните паднали духове на душманите на Божия Български народ и на невежите и на религиозните фанатици, имащи такава огромна канонична начетеност и фанатична догматична религиозна вяра щото планини да повдигнат с нея, но Любов нямат, защото не познават Истинските Богове и не живеят по Техните закони и висшия вселенски Божи закон – законът за Любовта, и затова нищо нямат и дрънчат като изгнили кимвали и язък им за вярата! 

Ето епичната тайна и на сатана!

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Тиана=Иса и Диана 

image

Затова и Сатана – Исус и Диана, са съставили върху същата анаграмна подложка във Българския език и думата за висшата категория Истина:

image

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

САТАНА=ИСТИНА=Иса и Диана   


Влизаме без проблеми и в Генщаба на Непознаните военни, за които предполагат анализаторите и независимите изследователи на изчезването на Слънцето в Якутия, че те са го причинили, и които разполагат с най – мощните оръжия и мощна армия, като ги осветяваме и показваме и Тях пред всички Кои са! 

НЕПОЗНАТИ ВОЕННИ=Бог Иза и Богиня Диана 

ГЕНЩАБ=ГЕНШТАБ=Гена на Ешуа и Богиня Диана=Ган (Кан, Жреци) на Ешуа и Богиня Диана   

ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ=ГЕНЕРАЛЕН ШТАБ=Генерали на Ешуа и Богиня Диана – 
Светиите от Вси Светии, все Българи   

НАЙ МОЩНИ ОРЪЖИЯ от=НАЙ МОШТНИ ОРЪЖИЯ от=от Ежуш и Матара   

НАЙ МОЩНА АРМИЯ на=НАЙ МОШТНА АРМИЯ от=от Ешуа и Ма (Майка) Диана Мария 
 
ОСВЕТЯВАМЕ=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана   

––––––––––––
Ето и конкретната разширена информация за чудото със Слънцето в Якутия на руски в Нета от извора и разсекретените съпроводителни документи на повествованието, които ни изпращат Извънземните/Сатана и Дявола/Непознатите военни, Които са Българските Богове Демиурзи, както и поредната лекция за вашето просвещение, че всички езици на света, разбира се и руският език, са Български цивилизационен лингва продукт!  
––––––––––––


Копи пейст на публикацията 
«Новое оружие, НЛО или проделки Сатаны?»
https://vistanews.ru/society/257176

В Якутии на три часа «выключилось» Солнце
25-07-2018, 08:35
Учёные и метеорологи не могут дать разумное объяснение данному явлению.
Источник: https://vistanews.ru/society/257176 © 


Ще помогнем на нашите Българо – руски друзя да намерят разумното обяснение что произошло!

РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ за=за Бог Исуз и Мария 

20 июля в 11:30 по местному времени в Якутии начал пропадать дневной свет. Постепенно Солнце вовсе «выключилось», погрузив Нижне-Бытантайский наслеге, Жиганский и Верхоянский районы республики в кромешную тьму (пълна тъмнина)

ПО МЕСТНУМУ ВРЕМЕНИ=Бог Иса и Богиня Диана Мама Мария

В КРОМЕШНУЮ ТЬМУ за=за Бокиня Мат Мария и Ешуа 

image

Автомобилисты вынуждены были посреди дня включить фары, поскольку видимость была крайне низкой, а местные жители боялись выходить на улицу, опасаясь, что военные испытывают в регионе новое апокалиптическое оружие.

ВИДИМОСТЬ=Богиня Мат Диана и Иса 

ОПАСАЯСЬ от=от Бог Исус 

ОПАСЯВАТ СЕ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

Также высказывались предположения, что речь может идти о прибытии некоего НЛО, затмившего Солнце, или же, что виной всему проделки Сатаны.
Всего же три якутских района остались без солнечного света на три часа, после 14:00 светило вновь показалось за облаками.


Как известно, в республике сейчас бушуют лесные пожары, однако чиновники опровергают версию о том, что солнечный диск закрыла дымовая завеса.

ДИМОВА ЗАВЕСА скриваща=скриваща Богиня Мад и Бог Исуз 

В таком случае, говорят представители власти, был бы отчётливо слышен запах гари, чего на самом деле замечено не было.
Учёные и метеорологи на вопрос о природе загадочного явления лишь разводят руками, говоря, что никаких предпосылок для затмения, падения метеорита или же скопления воздушных масс в этот день не было.

Александр Соловьев - Корреспондент РИА VistaNews

Источник: https://vistanews.ru/society/257176 ©

Vista News=Бог Исус и Богиня Диана 


И сега внимание – пълна информация от свидетелите и техните предположения:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Предлагаме ви обстойното изследване на постъпилата информация във филма

https://www.youtube.com/watch?v=dVgxPh2BH1s
В Якутии пропало солнце на несколько часов

И пълен копи пейст на публикуваната информация в сайта:

https://cont.ws/@VitimBabi4ev/1015614
В Якутии неизвестное явление на три часа "заслонило" Солнце

Это какая-то дьявольщина:
в Эвено-Бытантайском и Жиганском улусах «выключено» Солнце

Това е някаква дяволия:
В тези райони на Якутия Слънцето е било "изключено"

Жители некоторых районов Якутии стали свидетелями необычного явления: посреди дня стало темно как ночью.
Странное «затмение» продлилось около трех часов.
Природу этого явления пока не объяснили.
В редакцию «Якутия24» поступило фото от встревоженных жителей Эвено-Бытантайского улуса.

СТАНА ТЪМНО без=без Иса и Мат Диана 

СТРАННО ЗАТЪМНЕНИЕ предизвикано от=предизвикано от Исуз и Матара Диана 

image

«Природный катаклизм», - сетуют эвено-бытантайцы на отсутствие светила.

По словам жителей улуса у них нет Солнца уже три часа.

ПО ДУМИТЕ на=Богиня Диана Мат 

Якутия Eveno-Bitantaiskiy Ulus

Буквально 10 минут спустя аналогичное фото прислали «Якутия24» из Жиганского улуса.

image
 
Там также не видно Солнца.

Не се вижда Слънцето, което сега ще освети отново Боговете ни в този невиждащ израз:

ЩЕ ОСВЕТИ=Богиня Диана и Исуш

ЩЕ ОСВЕТИ=ЩЕ ОСВЕТИ + Н (кодировъчен назал)=ВЕЩИСТЕН=БЕЗИСТЕН 

НЕ СЕ ВИЖДА=Богиня Диана и Исуж 

НЕ СЕ ВИЖДА=ВИЖЕСДЕНА=БЕЗИСТЕНА – 

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни! 

– Вижда се вече Безистена и Боговете ни на него, нали?

ВИЖДА СЕ=Богиня Диана и Исуж 

ВИЖДА СЕ=ВИЖЕСДЕНА=БЕЗИСТЕНА


Жители Эгинского наслега Верхоянья тоже стали свидетелями необычного природного явления Якутия Эгинского наслега Верхоянского улуса
После публикации ряда заметок о необычном явлении, произошедшем 20 июля в арктических улусах, когда на несколько часов исчезло солнце, (значи Слънцето не е затъмнено, замъглено или със слаба светлина, а липсва напълно!) но поступило сообщение из администрации Эгинского наслега Верхоянского улуса.

–– Они сообщили, что 20 июля у них тоже «отключили солнце».

–– Те съобщили, че на 20 юли при тях също са "изключили" Слънцето!

image

И это произошло позже, чем у соседей, в Эвено-Бытантайском улусе, где солнца не было с 11 утра до 14.00.

«Жители Эгинского наслега Верхоянского района, что находится в 200 км.от села Кустур Эвено-Бытантайского района, спешат сообщить, что нами тоже было замечено столь необычное явление, которая наблюдалось 20 го июля.

СООБЩИТЬ за=за Богиня Диана и Исуш 

СООБЩИТЬ за=за БЕЗИСТЕНА

С самого утра небо затянулось то ли облаками, то ли дымом. Все жители сходились во мнении, что это идет дым от лесных пожаров. После обеда, около 14.00 часов на улице начало потихоньку темнеть. Чувствовалось легкая духота. Ни ветра, ни солнца, ни света, как будто жизнь остановилась. 

Некоторые жители ходили, посмеивались, что наступил Апокалипсис.

За пореден път научаваме апокалиптичната тайна на Апокалипсиса:

АПОКАЛИПСИС проектиран от=проектиран от Бог Исус Балк (Българина)

Ето и конкретният сценарист, режисьор и постановчик на Апокалипсиса:

АПОКАЛИПСИС=Кан (Жрец) Павел Сина на Бог Иса 

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий    

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.    

image

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.  

image       


Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства и науки върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.  

image

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус,Дядо Коледа, Дядо Мраз...    

Павел е  Главният сценарист, режисьор и постановчик на драматично страховитите и епични събития и процеси на Апокалипсиса!

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, защото вече предстои Явяването на Българските Богове.    

Некоторые жители ходили, посмеивались, что наступил Апокалипсис.

Някои жители се смееха, че настъпва Апокалипсис.

НАСТЪПВА АПОКАЛИПСИС=Кан (Жрец) Павел Сина на Богиня Диана и Бог Исус 


image

Это явление наблюдалось около 2-х — 2.30 часов. За это время поступило очень много звонков,в основном от пожилых, в адрес администрации, с целью выявления причины»отключения» солнца. 

К 17.00 резко начало светать, и светало очень быстро. В течении 15-20 минут было уже светло, но солнца еще не было. Пыли и ничего такого подобного жителями не зафиксировано».

«И наступила тьма». Главы арктических сел Якутии рассказали об «отключении солнца»

До сих пор жители Эвено-Бытантайского района гадают, что же произошло в прошедшую пятницу, 20 июля, когда внезапно на несколько часов исчезло солнце.

С каждым днем появляются все новые и новые версии, включая инопланетян, вспышки, зафиксированные НАСА, испытания и прочее.

«По ватсапу распространяют сообщение что с американских спутников зафиксировали световую вспышку и повышение радиационного фона и активность военных.  Насколько это правда, военные нам точно не скажут», — говорят жители сел Эвено-Бытантайского района.

Ранее один житель сообщил журналисту SakhaDay, что после ухода солнца было замечено много пыли:

«Вода в бочках превратилась в месиво грязи, на поверхности озер образовался пыльный слой».

Однако наличие пыли категорически отрицают в администрации Нижне-Бытантайского наслега.

«На самом деле пыли не было. Вначале было как при приближающимся сильном грозовом фронте темно, потом начало темнеть, но с желтым оттенком как при тонировке. Было непривычно. Мы сомневаемся и насчет затмения. Обычно про это явление заранее рассказывают. И оно не бывает таким продолжительным», — сообщил нам один из работников местной администрации.

«Когда солнце скрылось из виду, люди стали звонить в администрацию, — делится воспоминаниями глава наслега Константин Старостин. — Многие испугались, особенно пожилые. Сторожилы говорят, что таких явлений у нас не наблюдалось.

Действительно была кромешная тьма. Она наступила не сразу, а постепенно. Солнца не было видно с 11.30 до 14.00 дня. Пыли действительно не было. Мы специально выходили на улицу, многие могут подтвердить. Резкого похолодания тоже не наблюдалось. Но ночью температура снизилась до -4 градусов.

Сейчас не знаем, что и думать. Специалистов у нас нет. А слухи множатся. Если бы это было связано с испытаниями, я бы не стал скрывать».


image

В Эвено-Бытантайском улусе уверены, что солнце покинуло все арктические улусы, но это не так.

Глава Верхоянска Евгений Потапов сообщил SakhaDay, что «солнце не исчезало, но что-то было»:

«20 июля у нас было что-то, похожее на задымление. Во всяком случае, мы решили, что это так. Хотя поблизости пожаров нет, но очаг был на границе с Эвено-Бытантаем. В общем, было пасмурно, как будто солнце заслонило какое-то темное облако, а может, и не облако. Но при этом дождя не было».

ПАСМУРНО (заоблачено, тъмно, невиждащо се)=Бог Иса и Мария 

Евгений Потапов сообщил, что не знает, что происходило у соседей:

«Мы вначале подумали, что разговоры о нахлынувшей темноте просто слухи, но потом они подтвердились. У нас тоже гадают, что это могло быть. О затмении обычно предупреждают заранее. Может, это был метеорит, но он не мог быть настолько большим. В общем, непонятно».

Также известно, что 20 июля произошло значительное похолодание.

Объяснения случившемуся явлению от официальных органов до сих пор нет.

20 июля в Эвено-Бытантайском улусе на три часа «выключили» солнце. Первым об этом необычном природном явлении сообщил сайт Якутия24.

С журналистом SakhaDay поделился своими впечатлениями житель села Эвено-Бытантайского района:

«Это было утром в 11 часов, в доме стояла кромешная тьма.
Без электричества ничего не было видно.
Все ходили с фонариками.
Ветра не было.
Находиться на улице было невозможно, давило».
Через три часа солнце «включили», и жители обнаружили,что вся поверхность земли покрыта толстым слоем пыли.
Вода в бочках превратилась в месиво грязи, на поверхности озер образовался пыльный слой.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И тука започват изследователските предположения и хипотези за изкуствения произход на случилото се:  

image

Уфологи заметили неизвестную гигантскую планету, заслонившую Солнце.

Уфологи сделали очередное сенсационное заявление – виртуальные специалисты обнаружили неизвестную гигантскую планету, заслонившую Солнце.

*Как рассказывают исследователи-любители, при изучении снимков, полученных NASA с исследовательского спутника Solar, они заметили странный объект, который проплыл мимо светила Солнечной системы.

**Както разказват изследователи – любители, при изучаване на снимки, получени от НАСА с изследователския спътник Solar, те забелязали странен обект, който преминал през светилото на Слънчевата система.

СТРАНЕН ОБЕКТ от=от Богиня Диана и Иса от Тракия 

*Астрономы были шокированы увиденным, ведь неизвестная планета просто огромных размеров заслонила собой примерно треть Солнца.

**Астрономите били шокирани да видят, как неизвестна планета с огромни размери закрила примерно една трета от Слънцето.

image

При этом в НАСА все заявления уфологов о таинственной гигантской планете, внезапно заслонившей Солнце, опровергают.
Как рассказали специалисты американского космического агентства, на снимки исследовательского спутника Solar попала Луна, которая и заслонила наше светило.

На такое объяснение странного явления уфологи в очередной раз обвинили ученых NASA во лжи и скрытии важных фактов о неизвестных космических объектах в Солнечной системе.

У уфологов есть два, по их мнению, логических объяснения, что же все-таки за громадный объект заслонил Солнце.
Так, виртуальные исследователи считают, что камеры исследовательского спутника сняли таинственную планету Нибиру, которую еще никто не видел, но сегодня много пророчеств о столкновении Планеты Х с Землей.

image

Также уфологи считают, что черным гигантом, на некоторое мгновение заслонившим звезду Солнечной системы, может быть первый в истории изучения космоса двойник «голубой» планеты, получивший название Глория.
Представители нетрадиционной науки считают, что в другом измерении существует планета, похожая на Землю, которая периодически появляется в Солнечной системе.

Стоит также отметить, что виртуальные эксперты, рассказывающие о загадочной планете Нибиру, отмечают, что приближение Планеты Х вызовет на нашей планете серьезные катаклизмы, которые приведут в конечном итоге к концу света.

image

Однако никаких глобальных катаклизмов на нашей планете после появления странного огромного объекта, заслонившего Солнце, не произошло, поэтому исследователи решили не развивать тему о том, что этот странный объект был планетой Нибиру.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Значи с няколко думи става ясно, че има категорични данни, че някакъв странен огромен обект, 
за който изследователите считат, че е мистериозната планета Набиру, е застанал стационарно за три часа на постоянна орбита между предвижващото се от изток на запад Слънце и Земята, и хвърля тази сянка върху трите якутски района, което се потвърждава с регистрираната придвижваща се сянка, за която ни съобщава в коментарния форумен блок на публикацията изследователят 

А.И. Агафонов
  • 27 июля 19:21
Ежели обобщить разрозненные сведения, то получим следующее.

Резкое снижение прохождения солнечных лучей через какой-то из слоёв атмосферы наблюдали в трёх (крайне малонаселённых) улусах/районах Якутии, с востока на запад:
– Верхоянский улус – площадь 137,4 тыс кв км, население ок. 11,4 тыс чел;
– Эвено-Бытантайский улус - 52,3 тыс кв км, ок. 2,8 тыс чел;
– Жиганский улус - 140,2 тыс кв км, ок. 4,3 тыс чел.
Причём, наблюдали некую динамику – именно, с востока на запад. И выпадение некой пыли где-то ближе к общему центру явления…

image

image

image


От приведените примери установяваме, че огромната планета Набиру е застанала в такава постоянна орбита между Слънцето и Земята, че закрива Слънцето и хвърля сянка върху Земята с размери 330 000 км2

По – горе научихме, че при проучване на снимките от американския научноизследователски спътник Solar, уфолозите констатират гигантския странен обект, който закрива примерно 1/3 от Слънцето, и който те определят като планетата Набиру или Мардук, Набиру планета Икс, Hercolubus, синя планета с название Глория, и още като Система Набиру.

Ние разсекретихме Авторите на този космически проект от много документи, както и от този за квалификацията на обекта като Странен :

СТРАНЕН ОБЕКТ от=от Богиня Диана и Иса от Тракия 

От същия документ сега разсекретяваме и откриваме един от първичните херметични символи на Боговете ни – драконово рептилския:

СТРАНЕН ОБЕКТ от=от Богиня Диана и Иса Тракони – 
Дракони – това е един от 12 – те рептилски синонима на Българските Богове Демиурзи, който подкрепя основно познатото ни име на Набиру:

НАБИРУ=НА (кодировъчен назал) + БИРУ=БИР=Бер=Вер – Змей

МАРДУК=Ма (Богиня Майка) Дракон

НАБИРУ ПЛАНЕТА ИКС=Богиня Диана и Иса Булкарина

СИСТЕМА НАБИРУ=Исус и Богиня Матара 

Ето от тези следващи документи се вижда кои са операторите – космонавти и австронавти на тази мистериозна планета Набиру или огромния летящ обект, който скрива Слънцето:

СТРАНЕН ОБЕКТ=Кан (Жреци) Братя от Иса и Диана

МАРДУК=Кан (Жреци) на Мадара

НАБИРУ ПЛАНЕТА ИКС=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса Вер (Змей)

Hercolubus=Булхари Кан (Жреци) на Иса 

СИНЯ ПЛАНЕТА ГЛОРИЯ=Българи от Дуло от Иса

КОСМОНАВТИ=Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана и Иса 

АСТРОНАВТИ=Братя от Иса и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––

Всички тия документи указват категорично, че операторите – космонавти и австронавти на тази мистериозна планета и Система Набиру, са Българските феноменни жреци от Божията династия Дуло, наши Предци преминали в светейшо Божие служение със статут на свръхествествени Светии, обслужващи и управляващи световете на Време – пространствения континиум.

Те са режисирали и инсценирали поредния микро – космически сеанс по демонстрация на техническите им свръхвъзможности със закриване на част от Слънцето и предизвикване на поредното непредвидено по астрономическите таблици и неочаквано от никой изкуствено слънчево затъмнение – изкуствено затъмнение, каквито изкуствени са всички слънчеви затъмнения!

СЕАНС от=от ЕСАС=от Исус

ДЕМОНСТРАЦИЯ на=на Матара Диана и Исус

ЗАТЪМНЕНИЕ от=от Иза и Ма (Майка) Диана  

ИЗКУСТВЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ=ЗАТЪМНЕНИЯ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ=ЗАТЪМНЕНИЯ от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
жреците от Командния център на Време – пространствения континиум, които организират всички слънчеви затъмнения чрез планетата Набира

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Щом казваме че слънчевите затъмнения са предизвиквани по изкуствен начин и го доказваме по лингва  –
 аналитичен път,  трябва да го покажем и докажем и разбираемо технически за вас и ви оставим сами да се убедите в това.

Ако хелиоцентричната теория за Вселената и Слънчевата система с нейните чудовищни огромни размери и разстояния бе вярна и безалтернативна –
 и конкретно, че Слънцето е на 180 – 200 милиона километра от Земята, която обикаля около Слънцето, което има чудовищния диаметър от 1,5 милиона километра, то ние никакви други идеи и технически доказателства за изкуствено Слънце, звезди и планети и система Набиру не бихме могли да градим, камо ли да представяме доказателства за техния изкуствен произход, като по тази тема щяхме да се осланяме само на сляпата и безусловна непроверяема вяра във Божиите слова за Сътворение на световете в Библията, в които ние и без технически доказателства пак вярваме безусловно!
Боговете ни са ни надарили нас – феноменните Българи със свръхинтелект, за да търсиме и представяме всякакви независими алтернативни интердисциплинарни информационни канали и доказателства за Божиите постулати, което ще направим и сега.

И добре е, че отскоро от Горе разкриха на феноменни посветени Българи, че хелиоцентричният модел е абсолютна измислица и фалшификат,  и милиарди човеци вече няколко века живеят с тази епохална лъжа и заблуда, която зачерква съществуването на Бога Творец и хвърля човеците в безспереспективна безнадеждност и безБожното отчаяние на случайни космически прашинки никому непотребни и нихилиращи в безкрая !

Ето пасажи от фундаменталните ни статии по темата за модела на плоската Земя и принадлежащите ѝ звездни инфрастуктурни системи:
 
200 удивителни прости и категорични доказателства,че Земята е плоска,въпреки фалшификациите на съвременната астрономия!Нахалният Ямболски Едисон
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/06/200-udivitelni-prosti-i-kategorichni-dokazatelstva-che-zemia.1462835

Земята е плоска!Браво!Чудесно!Прекрасно!Божествено!Работата става все по–сериозна и превенцията все по–открита!Я да ви видим сега безБожници и материалисти!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/09/zemiata-e-ploska-bravo-chudesno-prekrasno-bojestveno-rabotat.1443190

"Чрез прилагане на Питагоровата теорема, можем да изчислим разстоянието до Слънцето. Такива изчисления са правени многократно от учените, неучастващи в Масонския заговор за измама на Човечеството, които са установили, че Слънцето е с диаметър от 50 километра и обикаля само на около 5 200 километра височина над Плоската Земя..."

Вижте от този прекрасен изометричен пространствен модел на плоската ни Земя и обслужващите я осветителни и нагревателни тела и бази, разположението и движението на небесните тела! 

image

image

Слънчевият диск обикаля в плоската си спирална орбита над земната плоскост и я осветява като фенер и стопля като лъчева печка 

Та тъй като звездите са стационарни надземни станции, често в движението на Луната те попадатт пред нея и от Земята се вижда звездата все едно че се вижда през прозрачна Луна, още повече, че между звездите – станции, и Слънцето и Луната, редовно шетат транспортни комуникационни и обслужващи кораби, звездолети и чинии на НЛО – та, които често се отпечатват на телескопите и снимките на земляните, които почват да се чудят какво правят тези "звезди" и небесни тела по повърхнината на Луната и напоследък по повърхнината на Слънцето, което уж имаше чудовищни размери и температури и бе на повече от 150 милиона  километра от Земята, пък то се оказа, както ви показахме в наколко наши статии, и сега се потвърждава от тия документи, че Слънцето въобще не е таково чудовищно огромно, ами е енергиен генератор и осветител и нагревател, диск с размери около 50 – тина километра, на височина 5 – 6 хиляди км и феноменно избирателно нискотемпературно енергийно излъчване на принципа на водо – кислородната горелка на Брауновия газ на Българския откривател и изобретател дипл. инж. Илия Вълков   

 
Още инфо за тайната на Слънцето, в което постоянно влизат и излизат ремонтни зарядни групи и обслужващ технологичен персонал, вижте тука:

И двете събития : 144 – те шиша, които Първа пролет заби в Земята, и взривовете в изконния Български град Брюксел, са организирани Отгоре. 
bezistena.blog.bg/history/2016/03/22/i-dvete-sybitiia-144-te-shisha-koito-pyrva-prolet-zabi-v-zem.1438987 

––––––––––––––––––––––––––––––


image

image


От приложените принципни схеми на модела на плоската Земя и обикалящите около нея на височина 5000 километра Луна и специално Слънцето с форма на диск с размери на 50 километра в диаметър, елементарни сметки ще покажат, че за да направи
Системата Нибиру, която е изкуствена космическа станция – екран, пълно слъчево затъмнение на Земята само за района на посочените три якутски области с обща площ от 330 000 кв. км, ако дискът/екранът на Набиру е с диаметър 1000 метра (1 километър), трябва да бъде позициониран и стациониран за тия три часа в постоянна орбита под Слънчевия агрегат в съответните координати и на 500 км над Земята.
Ако бъркаме в точните сметки корегирайте ни, но важен е принципът и техническата му реалност.
Операцията е технически елементарна и напълно по възможностите и на съвременните земни технологии, камо ли за светейшите свръхтехнологични феноменни служби и оператори, обслужващи макрокосмоса . 

Към тия документи ще добавим и наши статии за регистрирани чудеса през последните два века, като ви припомняме още информация за неограничените свръхестествени технологични и технически възможности на Българските Богове и Техните светейши служители, които те демонстрираха през 1917 година със свалянето на Слънцето (негов миниатюрен 50 – метров макет със светлинни и топлинни ефекти) над главите на 90 000 ошашавени и истеризирани от ужас свидетели във Фатима, събрали се специално да видят какво чудо е подготвила да им покаже Света Богородица :

Чудесата които породи чудото със свалянето на Слънцето на Земята пред 80 000 души Мария Магдалена на 13.10.1917 във Фатима
http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/13/chudesata-koito-porodi-chudoto-sys-svalianeto-na-slynceto-na.1572209 ,

както и с отварянето на други измерения от Време –
 пространствения континиум в постинга

Чудото с появата на града от друго измерение в Башкирия и най – голямото чудо за всички времена – свалянето на Слънцето от Богородица във Фатима! 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-s-poiavata-na-grada-ot-drugo-izmerenie-v-bashkiriia-.1221170

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим няколко топонимни документа от коментарния блок на същата публикация, за да продемонстрираме официалния ведомствен светейши език, създаден със Свещения шифър и с който са съставени земните топоними:

 Есть российская система аналогичная HAARP под Нижним Новгородом. Название "Сура". На самом деле есть некоторая связь и я думаю прямая!

*Многофункциональный радиокомплекс Сура предназначен для изучения ионосферы и расположен возле города Васильсурска Нижегородской области, в 150 км от Нижнего Новгорода.

НИЖНИ НОВГОРОД=Бог Ежуа от Драгия
...
примерно в 5 км от Змиёва, Харьковской области (Украина) — «УРАН-1»;
в Душанбе (Таджикистан) — радиотехническая система «Горизонт» (2 вертикальные прямоугольные антенны).

ЗМИЕВА=Иза и Богиня Ма (Майка)

ДУШАНБЕ=Ешуа и Богиня Диана


В США есть три аналогичные станции — знаменитый HAARP, другая в Пуэрто-Рико (недалеко от обсерватории Аресибо), и третья, известная как HIPAS ..., на Аляске недалеко от города Фэйрбэнкс.

ФЕЙРБЕНКС=Вер (Змей) Бок Иса 


В Европе есть два комплекса по исследованию ионосферы, оба в Норвегии: более мощный радар EISCAT ... расположен недалеко от города Тромсё, менее мощный SPEAR ... — на архипелаге Шпитсберген.

ТРЬОМСЕ=Матара и Иса 

ШПИТСБЕРГЕН=Богиня Диана и Исуш Барг (Българин)=Българи на Богиня Диана и Исуш 

–––––––––––––––––––––––––

Просветените руски читатели споделят:

Те места хранят множество тайн. О которых мало кто знает. Все материалы по экспедициям изымались и переходили под 

Мне доводилось бывать там в прошлом веке... Тогда это называли "Собиранием народных фольклоров"

ПОД ГРИФ С/С=ГРИФ на Богиня Диана и Исус
 
грифът Совершенно (свръх) секретно касае съвършено свръх секретните Български Богове

СОБИРАНИЕМ НАРОДНЫХ ФОЛЬКЛОРОВ на=НАРОДНЫХ ФОЛЬКЛОРОВ на Бог Иса и Мария ,

и ни предлагат следващия материал с аномалните зони на Русия, които са специални светилищни енергийни места на Българските жреци, оперирали по тия места (и опериращи постоянно в другото невидимо измерение), и които побъркват ума и акъла и на учени, и на специални служби, и на любители

Аномальные зоны России
https://cont.ws/@vitimbabi4ev/881706

https://www.youtube.com/watch?v=r-K2jxKZDvU&feature=youtu.be

Страшные места России: Долина смерти. Якутия

От последната статия разсекретяваме кои оперират в Долината на смърта и чие дело са енергетичните светилищни съоръжения наречени "Бронзови котли"

ДОЛИНА НА СМЪРТА=ДОЛИНА на Иса и Матара

ДОЛИНА НА СМЪРТА=Дуло от Иса и Матара

БРОНЗОВИ КОТЛИ=Богиня Диана и Иза Болкарина=Болкари на Богиня Диана и Иза 


Във връзка с темата за слънчевите затъмнения ще разсекретим информацията, изпратена от Горе на един Български автор в една христоматийна руска езотерична поема, облечена в маскировъчните дрехи на детска история за лошия крокодил, откраднал от хората Слънцето.

Корней Чуковский


Откраднатото Слънце
 
 
image


Краденое солнце

Солнце по небу гуляло
И за тучу забежало.
Глянул заинька в окно,
Стало заиньке темно.

А сороки-
Белобоки
Поскакали по полям,
Закричали журавлям:
«Горе! Горе! Крокодил
Солнце в небе проглотил!»

Наступила темнота.
Не ходи за ворот а :
Кто на улицу попал -
Заблудился и пропал.

Плачет серый воробей:
«Выйди, солнышко, скорей!
Нам без солнышка обидно -
В поле зёрнышка не видно!»

Плачут зайки
На лужайке:
Сбились, бедные, с пути,
Им до дому не дойти.

Только раки пучеглазые
По земле во мраке лазают,
Да в овраге за горою
Волки бешеные воют.

Рано-рано
Два барана
Застучали в ворота:
Тра-та-та и тра-та-та!

«Эй вы, звери, выходите,
Крокодила победите,
Чтобы жадный Крокодил
Солнце в небо воротил!»

Но мохнатые боятся:
«Где нам с этаким сражаться!
Он и грозен и зубаст,
Он нам солнца не отдаст!»

И бегут они к Медведю в берлогу:
«Выходи-ка ты, Медведь, на подмогу.
Полно лапу тебе, лодырю, сосать.
Надо солнышко идти выручать!»

Но Медведю воевать неохота:
Ходит-ходит он, Медведь, круг болота,
Он и плачет, Медведь, и ревёт,
Медвежат он из болота зовёт:
«Ой, куда вы, толстопятые, сгинули?
На кого вы меня, старого, кинули?»

А в болоте Медведица рыщет,
Медвежат под корягами ищет:
«Куда вы, куда вы пропали?
Или в канаву упали?
Или шальные собаки
Вас разорвали во мраке?»

И весь день она по лесу бродит,
Но нигде медвежат не находит.
Только чёрные совы из чащи
На неё свои очи таращат.

Тут зайчиха выходила
И Медведю говорила:
«Стыдно старому реветь -
Ты не заяц, а Медведь.

Ты поди-ка, косолапый,
Крокодила исцарапай,
Разорви его на части,
Вырви солнышко из пасти.

И когда оно опять
Будет на небе сиять,
Малыши твои мохнатые,
Медвежата толстопятые,
Сами к дому прибегут:
«Здравствуй, дедушка, мы тут!»

И встал
Медведь,
Зарычал
Медведь,
И к Большой Реке
Побежал
Медведь.

А в Большой Реке
Крокодил
Лежит,
И в зубах его
Не огонь горит,-
Солнце красное,
Солнце краденое.

Подошёл Медведь тихонько,
Толканул его легонько:
«Говорю тебе, злодей,
Выплюнь солнышко скорей!

А не то, гляди, поймаю,
Пополам переломаю,-
Будешь ты, невежа, знать
Наше солнце воровать!

Ишь разбойничья порода:
Цапнул солнце с небосвода
И с набитым животом
Завалился под кустом
Да и хрюкает спросонья,
Словно сытая хавронья.
осказках.ру - oskazkax.ru
Пропадает целый свет,
А ему и горя нет!»

Но бессовестный смеётся
Так, что дерево трясётся:
«Если только захочу,
И луну я проглочу!»
Не стерпел
Медведь,
Заревел
Медведь,
И на злого врага
Налетел
Медведь.

Уж он мял его
И ломал его:
«Подавай сюда
Наше солнышко!»
Испугался Крокодил,
Завопил, заголосил,
А из пасти
Из зубастой
Солнце вы валилось,
В небо вы катилось!

Побежало по кустам,
По берёзовым листам.
Здравствуй, солнце золотое!
Здравствуй, небо голубое!

Стали пташки щебетать,
За букашками летать.
Стали зайки
На лужайке
Кувыркаться и скакать.

И глядите: медвежата,
Как весёлые котята,
Прямо к дедушке мохнатому,
Толстопятые, бегут:
«Здравствуй, дедушка, мы тут!»

Рады зайчики и белочки,
Рады мальчики и девочки,
Обнимают и целуют косолапого:
«Ну, спасибо тебе, дедушка, за солнышко!»

Само ще ви дадем насока да преминете от литературно – художествения анализ на стихотворението с животопораждащото и животодаряващо Слънце, лошият крокодил, отнел го от животните и Медведа – спасител на Слънцето и на животните, към метафорично – езотеричния му сакралитет и еквивалент за трагично – епичната световна история на поробването на Българите и на света от изродените династи от българо – юдейските кланове на Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, на която династия херметичната хералдическа символика е животинската змейско – рептилска символика на Боговете Демирзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон..., на които рептили научен класификационен разред от влечугите са крокодилите.

image
 
КРОКОДИЛ=Кан (Жрец) Ел (Змей) от Дракия
херметична символика на изродени черноенергетични династи от жреческия змейско –
рептилски род Дуло от Тракия, които владеят и управляват в безчестие поробените народи и водят света към погибление, в нашия случай рептилът  – крокодил, отнел Слънцето от света – който акт и събитие на ниско просветителско ниво е символ на отнемане на светлината, на свободата на хората и пороблението им и геноциден гнет, а на нашето висше ниво означава геноцидно преследване за векове на потомците на Слънцето, сиреч на чистите и праведни потомци на Исус – Българите от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, и скриване на истината както за истинския космически модел на Земята и Слънцето, така и скриване на истината за истинския Господ Бог Отец Исус Твореца, Който е Българин.

СЛЪНЦЕ=Исус Ел (Змей)

Разсекретяваме кои се крият и зад другите основни персонажи в стихотворението –  сороките белобоки, които тревожно предупреждават останалите обитатели на гората, зайчиха – зайкинята, която придумва мечката да не се страхува от крокодила и да го нападне за да спаси Слънцето, и медведа Спасител на Слънцето:

КОИ СЕ КРИЯТ ЗАД=
Кан (Жреци) на Диана и Кристоз=Кан (Жреци) на Диана и Исуз от Тракия

СОРОКИ БЕЛОБОКИ=Болкари Кан (Жреци) от Бок Иса  

ЗАЙЧИХА=ЗАЙТШИХА=Хан (Жреци) на Диана и Изуш=
Хан (Жреци) на Дионизиуш

МЕДВЕДЬ=МЕД ВЕ Д=Богиня Мад Диана 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще обобщим на края и съобщим, че за да го има Слънцето и живота на Земята, на Слънцето и на Божиите измерения и светове кипи неуморна денонощна работа, която вършат всякакви специалисти и работници, всички които до един са наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение!

НА СЛЪНЦЕТО КИПИ НЕУМОРНА РАБОТА от=от Кан (Жреци) от Дуло Братя от Исус и Богиня Матара


Разсекретяваме и тайната на името на вълшебната страна Якутия:

ЯКУТИЯ=Кан (Жреци) на Диана 

и още 

ЯКУТИЯ=Кая (скала, скални светилища) на Диана 

––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

Показваме ви само малка част от "великанското" строителство на Българските жреци в Якутия на мегалитни скални светилища, които определят свръхестествения мистериозен статут на Якутия, скрити от съветските и руските учени – фалшификатори по изпипаната манипулаторска методика като "природни геоложки феномени", с които ще се занимаваме в отделни статии:

Гора Кисилях – Якутската Шамбала :

image
+
image
+
image
+
image

image
 
–– вижте абсолютната композиционна прилика с мегалитите от скорошната ни статия за светилищата в Зимбабуе

––––––––––––––––––––––

И друг път сме ви показвали чудото на платото Ман Пупу Ньор, като само не се хващайте на измамата, че тия великански скални съоръжения са били "природни изветреняци", получени от "вълшебната ръка на природата"!

image
+
image
+
image
 
Ето коя вълшебна ръка на природата ги е строила тия "природни геоложки феномени" :
 
ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Българските Светии, оператори на Слънчевите затъмнения и строители на великанските светилищни съоръжения в Якутия и по целия свят!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.08.2018 14:12
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Това е най-новото оръжие на Путин, той го изпробва.
01.08.2018 22:49
Ако се наложи ще направи мрак над всички страни на света, които завиждат на страната с най-щастливите хора на земята.
цитирай
3. bezistena - Защо пуснахме този коментар извън темата...
03.08.2018 01:06
planinitenabulgaria написа:
Ако се наложи ще направи мрак над всички страни на света, които завиждат на страната с най-щастливите хора на земята.


Събрали се консилиумен екип от лекари около един смъртник, който защото е фил за едни и фоб за други, не може да бъде Българолюбородец.
Предложили му един нов илач с уговорката, че това лекарството е последният му шанс и че то може както да лекува всички болести, ако болният вярва в неговата целебна мощ и ще се спаси от смъртната си болест и ще живее вечно, така и да транформира лечебните му качества и бъде смъртна отрова, ако не му вярва!

Смъртникът, който смъртно мразел поради някаква причина съседа от източната страна на къщата си, заявил че ще вземе лекарството, но защото не му вярва, ще го даде на съседа си...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724795
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!