Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2018 23:13 - 1500 години византийско робство над България! 22 юли 2018 г – Ден на Света мироносица Мария Магдалена. Жените мироносци
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1911 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 23.07.2018 03:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В нощта на 22 срещу 23 юли 2018 година се навършват 1500 години от преврата извършен от византийците с убийството на Българския Кан и Цар/Император Анастасий I от Юстин I на 22 срещу 23 юли 518 година (нов стил 9/10 юли), и падането на България под първото византийско робство (518 – 681).
Посланията, които получихме послучай кръглата годишнина от този трагичен повод от  Извънземните, Които са Авторите, Сценаристите, Продуцентите и Постановчиците на транс – епохалната екстремална реалити драматизация и супер – продукция  "Българите и човешката цивилизация", ние ви предадохме с постинга ни 

Посланията на Извънземните в деня на навършване на 1500 години от падане на България под първото византийско робство през 518 г.
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/09/poslaniiata-na-izvynzemnite-v-denia-na-navyrshvane-na-1500-g.1616650,

който ви предлагаме настойчиво пак на вниманието.

В момента в Ямбол – 20 часа на 22 юли, навън отново гърми,трещи и вали, също както през нощта на 22/23 юли 518 година и в нощта на 9/10 юли 2018 година!

Днес 22 юли 2018 г Светата Българска Православна Църква отбелязва  Осма Неделя след Петдесетница и Света мироносица и равноапостолна Мария Магдалена.

Много знаково сакрално календарно съвпадение!

Да видим какво казва църковния канон за това честване, като още в началото изрично прокламираме, че Света Мария Магдалена и всички Нейни църковни манипулирани превъплащения и съпридрудителни образи на Богородица и всякакви други Марии, са на Великата Богиня Майка Диана СъДемиург на Богът Творец Исус, Чието новоепохално аватарно проявление преди 2000 години пред Българите в Тракия, е Мария Магдалена.

Жени – мироносци (гр. μυροφόροι γυναίκες) са жените, дошли утрото в първия ден след съботния на гроба на Исус с аромати и благовония – миро, за ритуално измиване на тялото Му.


Според каноничните християнски евангелски документи на гроба дошли:

 според Матея (Мат. 28:1 — 10) — Мария Магдалена и другата Мария;

– според Марка (Мк. 16:1 — 13) — Мария Магдалена, Мария Иаковлева (майката на Иакова, апостол от 70 – те), Саломия (дъщерята на Иосиф Обручник от първия му брак и майка на синовете на Зеведевиа Иаков и Иоанна);

– според Лука (Лк. 24:1 — 10) — Мария Магдалена, Иоанна (жена на Хуз), Мария (майката на Иакова), "и други с тях" ;

– според Йоан (Йо. 20:1 — 18) — Мария Магдалена, от която Исус "изпъди седем бесове" и която следвала навсякъде Исус .

На православните икони заедно със жените – мироносци неизменно са изобразявани и Пресвятата Богородица

Свещените Предания на Църквата (липсващи въобще от Еванглията и другите християнски документи) говорят също и за Мария и Марта – сестри на Лазар, за Мария Клеопова и Сусане.

Тия жени са влезнали в химнографията и в литургичните текстове под общото наименование жени – мироносци.

Еванглието на Йоан изрично подчертава, че Мария Магдалена дошла първа на гроба,

Обаче по църковните Предания (късни юдео – византийски фалшификати), първо Исус се е явил не на Мария Магдалена, а на своята майка – Мария.

А Евангелието на Матей казва, че Исус се явил изведнъж едновременно на всички жени – мироносци (Мат. 28:9 – 10).

Въобще колкото се ровим по тази култова и възлова за човечеството тема, толкова повече се уверяваме, че по този възлов момент съществува пълна тъмнина и обърквация – по всякакви християнски документи, речници, справочници и средновековни теоложки и богословски текстове, както и в ново време по форумите, текат спорове коя Мария каква е, коя е, колко Марии били, коя на кого била, коя е сестра, коя е майка, коя братовчедка или някаква друга

–– Ние ще уточним, че Мария Магдалена освен че дошла първа на гроба на Исус, но и само тя единствено само е била дошла, защото всички други Мариини и всякакви женски образи и  персонажи близко около Исус, са нейни конфиденциални кодирани образи!

Самият спор на късните църковни Предания с Евангелските документи, че Исус се явил първо не на Мария Магдалена, а на майка си Мария, ни потвърждава незнанието (или умишленото скриване) на църквата, че Исус няма земна майка Мария и не се е родил преди 2000 години, защото Исус Христос, Който е новоепохалният аватарен образ на Богът Творец Господ Бог Отец Исус, е от началото на безкрая на безграничното безначално време, а не преди 2000 години, и че Мария Магдалена и Богородица са една и съща Божествена персона – Сътворенческата Любима Съпруга на Бог Отец Исус Твореца, родила на Исус трите новоепохални Техни деца – Синтия, Павел и Петър, родоначалниците на рестартираната новоепохална генерация на Божия Български жречески феноменен род Дуло!

image

БОГОРОДИЦА=БОГ ЦАР ДИО=Богиня Цар (Царица) Диана=Цар (Царица) Богиня Диана 

в древността няма женски жречески и царски титули, а са писани само мъжки, които документи разсекретяваме с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

Документът от Матей, че Исус се явил изведнъж едновременно на всички жени – мироносци, ни съобщава в иносказание за просветените и потвърждава категорично, че всички тия жени които по различните еванглия са различни и са на различни места и ангажименти по време на тия трагично – епични събития и преживявания на страстите Господни, са една и съща и това е Мария Магдалена.

Защото всички тия Марии, Марти (Матара, Диана Мария), майки, сестри и съпридружителни персонажи на Исус, са един и същ образ и персонаж –– на Мария Магдалена, Която е главният Оператор и Ръководител на възкрасителната операция на съпруга ѝ Исус и Тя никога не би допуснала в тези върховни операционни моменти да ѝ се моткат в краката прости и нехигиенични безкултурни семитки, че и проститутки дори, каквито ни будалкат че са били тия персонажи, и които всички са измислени! 

От кой са били измислени?

Ето от кой са измислени и кодирани с кода на Свещения шифър и с окултната конфиденциална информационна техника на съхранение на Божието познание!

От първородниянт син Павел на Исус и Мария Магдалена.
 

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий    

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя. 

image  

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.  

image        

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    


Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства и науки върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   

image

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус,Дядо Коледа, Дядо Мраз...    

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци    
Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1100 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"   

––––––––––––––––
–––––––––––––––– 

Сега в тази сакрална нощ на юбилейната 1500 годишнина от злодейското убийство на неговия свят и праведен внук Кан и Цар / Император Флавий Анастасий I от един от изродените династични потомци на Павел – Юстин Флавий, Свети Павел ни разсекретява и каква тайна е скрил в Еванглието от Йоан, което сам е съставил, защото той е Йоан, където в (Йоан. 20:1 — 18) е записал кодираното съобщение, че Мария Магдалена е жената, от която Исус "изпъди седем бесове" и която следвала навсякъде Исус, както и тайната на името на Мария Магдалена жена – мироносец

от Мария Магдалена ИЗПЪДИ СЕДЕМ БЕСОВЕ =
Мария Магдалена е Богиня Диана, Мад (Майка) на Синове на Бог Исуз 

ЖЕНА МИРОНОСЕЦ=Мария е Жена на Исуц

Това бяха само два документа за истинската Света Богородица – Мария Магдалена, Която е Великата Богиня Майка Диана, от безбройните автентични документи за Нея, които Тя самата ни дава и ни учи да ги разшифроваме и разсекретяваме!

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и Свети Павел и внукът му Свети Анастасий  I

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен 

 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.07.2018 23:14
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674390
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!