Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2018 23:58 - Странджанското (като Баташкото) клане. И отново външна намеса на Извънземните, без които хората в България са категорични, че няма оправия!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1845 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 19.07.2018 20:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Няколко дена вреше и кипеше из социалните мрежи и медиите заради наглата и безпардонна джелатска диверсия и геноцид по домашните животни из Странджа на заговорниците срещу Българите, провеждащи тази диверсионна операция без да им пука от нищо и демонстриращи пълното презрение и несъобразяване с общественото компетентно мнение, което ги разконспирира веднага!
Протестиращи животновъди от потърпевшите региони и цялата страна псуваха на поразия из Фейса и бабаитски кълняха на майка и подобни родственици управниците, като се самоорганизираха за грандиозен протест днес пред Министерския съвет с лютата закана да свалят правителството дори!
 
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте долния адрес на видеото и пуснете ръчно, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

http://www.youtube.com/watch?v=valcokwdLlA&list=PLa5-aFdApZnLcRdNokYH4CzeEP92-EMs9

Четем споделените впечатления на наивни гневни граждани, решили да подкрепят грандиозния протест на заинтересуваните животновъди, които трябваше да бъдат над 40 000 от цялата страна:

След като разлаяли с клетви по мегафоните и микрофоните кучетата (образно – алегорично казано за редовите митингуващи), самоназначилите се водачи и лидери на протеста от няколко хиляди души, били поканени в министерския съвет при самия министър на земеделието за разговори,

image

и след малко време се върнали почти прегърнали се с министъра и радостни, че всичко било "Окей" и се били споразумяли да бъдат уволнени (преместени от едно бюро на друго) четирима чиновника в министерството и да се дадат още 15 ! лева за убито животно!
След тази щастлива драматична (драматична, сиреч театрална режисирана постановка) развръзка на протеста, костюмираните животновъди – лидери на тълпата, си тръгнали доволни и щастливи, за да си тръгнат и останалите будали непосветени в играта и наетите да се жалват през журналистите, че няма да има какво да пасат (демек няма стада) цигани – статисти, уж овчери и животновъди.
 
Mitko Stanchev  сподели публикация.

image
 

Nasko Bulgaria  

Снимката не е от днес, но показва всичко.
Лидерът на днешния протест, Симеон Караколев с Бойко Борисов.
Хич не да не се чудите, защо така бързо се стигна до потушаване на протеста.
За мен този човек е един голям лицемер и предател. Повече няма какво да казвам


Велизар Енчев
 

ЕТО КАК СЕ КУПУВА ПРОТЕСТ: ВЛАСТТА УКРОТИ ЖИВОТНОВЪДИТЕ С 15 ЛЕВА И С ЧЕТИРИМА УВОЛНЕНИ ЧИНОВНИКА! И ТАЗИ НОЩ УКРОТИТЕЛЯТ ОТ БАНКЯ ЩЕ СПИ СПОКОЙНО!

Бунтовно начало и позорен край! Това е най-краткото, но и най-тъжно определение на днешния протест на животновъдите пред Министерския съвет.
Говоря като участник и очевидец от първия до последния час на протеста. Видях с очите си как властта купи водачите на протеста с четирима уволнени чиновника и с …15 лева добавка върху вече дадени компенсации от 25 лева за евтанизирана овца и коза.
Какъв позор! Вместо протестът да излее народния гняв заради безмилостно унищожените стада, заради зверското изтребление на здрави животни в Странджа, той се изроди в срамен пазарлък за 15 лева.
Вместо да се иска докрай оставката на земеделския министър Порожанов, водачът на протеста излезе сияещ от радост от Министерския съвет, рамо до рамо с екзекутора Порожанов, и триумфално обяви, че всичките им искания са изпълнени. 
И нито дума за тоталната сеч в Странджа. Нито дума за умъртвения поминък и съсипаните съдби на хората в този обезлюден край, готов за заселване от мигрантите на Каракачанов, както доскоро предлагаше днес пенещият се срещу фалшивите новини вицепремиер.
След като водачът Караколев сви знамената, животновъдите кротко го последваха, както овце следват овчаря. И на площада останахме стотина души срещу 200 полицаи и жандармеристи...  Толкова им беше барутът, с толкова се примириха крещящите срещу властта – с 15 лева и с четири уволнени пионки на Порожанов, които само ще сменят бюрата си в земеделското министерство.
Ето така се опитомява протест по нашите географски ширини:
Купуваш водачa и стадото се укротява. Уви, и тази нощ укротителят от Банкя ще спи спокойно. С такива продажни протестъри и с такъв послушен народ що да не векува на „Дондуков“ 1? 
 

Xristo Xristozov 

ПОРЕДНИЯ ПАЛЯЧО. ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАРИО, СЪБУЖДАНЕ ТРЯБВА ЛИЧНОСТИ А НЕ ПАЛЯЧОВЦИ ХОРА КОИТО СА В ТОВА ВРЕМЕ А НЕ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК ДА СА С ИСТИНКТА НА ВОДАЧИ В НОВОТО ВРЕМЕ А ТОВА АБСОЛЮТНА БЕЗКОМПРОМИСНОСТ С СЕБЕ СИ И ВСИЧКО КОЕТО Е НЕГАТИВНО ЗА БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ КЪДЕТО И ДА СА.
Е ТОГАВА И ГОСПОД ЩЕ Е С БЪЛГАРИЯ.

Cvetana Toncheva 

Как мислите, този бутафорен протест с персонажи, които нямат нищо общо с животновъдството по чий сценарий бяха?
Полицията си изпълняваше задълженията по закон.
Самодейните артистичен състав си изигра ролята.
Дори и мургавите екзекутори на животните имаха реплики, че уж като пастири остават без работа.
Съжалявам, ако не сте ме разбрали правилно.


Янко Николов Янков

Категоричен съм, че "протеста" днес пред МС на "земеделските производители" е бил съвместно оперативно мероприятие на властта и "протестриращите".


Nina Gergova
 

Потвърждавам,но не всички протестиращи


Atanas Vasilev 

Да. Имало е и наивници (като мен самия), които за миг са помислили, че нещо добро за България може да се случи. Признавам си, че винаги съм бил наивник и такъв ще се явя пред Господа нашего. 


Петра Николова 

А аз повярвах! Че протестът е национален,че най.после всички ще се обединим,сплотим и победим Злото! И безкрайно съжалявах,че съм на хиляди километри и не мога да участвам реално! Уви...


Юлия Гоцева 

Винаги се намира някой, който да яхне протестите и недоволството на хората!
И винаги се появяват големи тумби цигани, докарани с автобуси и всякакви провокатори и дежурни протестъри.
Некадърниците и мошениците винаги остават 
ненаказани......
Проблемите се трупат.
Държавата и държавността линее и загива.....

–––– и тука последва конкретно организационно предложение, контра – противоположно на величавото саможертвено революционно дело и мисия на днешния рожденник Свети Васил Левски, знаейки като висш посветен лидер на Божия род Дуло, че България е обградена от всякъде от външни и вътрешни врагове и заговорници срещу Божия Български варод, и затова единственото спасение за Българите е самостоятелната жертвена борба с помощ от Боговете ни, Чийто потомък и висш посветен в Тях е Левски :


Georgi Dimitrov Dimitrov
    –  Cvetana Toncheva ,

Точно така е. Затова казвам, че безплатните протести са обречени на провал !
Трябва партия, финансирана отвън, с подкрепата на чужди сили !
Както е било винаги !
Например ГЕРБ беше първоначално създадена с еврейските пари на еврейската фондация Ханс Зайдел, подчинена на Меркел и Сорос 

Я си помислете колко от въстанията по време на турското робство успяха ?
Нито едно.
Без външна намеса няма оправия !


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото ние отлично знаем, че никаква външна намеса няма да спаси Българите, защото напротив – всички външни сили – юдейски, турски, гръцки, европейски, американски, руски, ислямистки, християнски, славянски..., са в общия кюп и отбор на душманите ни – заговорници срещу свещения Български Божи народ, затова ще се обърнем към единствената сила и външна намеса, която може да ни спаси, и тази външна намеса се крие тъкмо в нейната анаграмна етимология, която ще разплетем с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :


ВЪНШНА НАМЕСА на=на АШВЪНСЕМНА=на Ишвънсемни=на Извънземни


И отново виждаме външна намеса на Извънземните, без които хората в България, изгубили вече всякаква надежда и дори вярата си в Бога, Който въобще и не Го познават Кой е Истинският, са категорични, обаче метафорично – алегорично и в преносен саркастичен формат, че няма оправия и спасение за нарочения за заколение и вече колен по всички линии Български народ, което обстоятелство ни потвърди и скритият документ в тази хипотетична външна намеса!

Ще помогнат Извънземните, обаче само на тия, които познаят в техния представителен официален, но абсолютно непознат и разнопротиворечив образ и проявление, кои са те!

image

Ето ги, Кои са Извънземните, разсекретени по два независими интердисциплинарни информационни канала:
 
канал 1.

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) –    
 
Извънземните са Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!
 

image


Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!

канал 2.

ВЪНШНА НАМЕСА=Богиня Ма (Майка) и Исуш 

ВЪНШНА НАМЕСА=Богиня Ма (Майка) и Исуш=Извънземни 


няма оправия без ВЪНШНА НАМЕСА=няма оправия без Богиня Ма (Майка) и Исуш

няма оправия, сиреч спасение, за никой индивидуално и в колективен етносен план, без външната намеса, която е и вътрешна намеса, на Боговете ни, защото Те са плътно около нас, ден и нощ от безкрайното и безначално начало на Сътворение до безкрайното неограничение на вечното Божие време!

ВЪТРЕШНА НАМЕСА на=на Богиня Матара и Исуш

Които както винаги когато Ги познаеме, ни казват в Родителска примала :
 
image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Извънземните ни Родители
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен, на която овертюрна фонова песен вникнете в припевната превенция!




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
19.07.2018 00:54
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
2. nedovolen - Кратко и ясно обяснение и на това ...
26.07.2018 04:59
Кратко и ясно обяснение и на това явление.
Вчера коментирах в блога на olivie по темата /да ме извини, още не го е одобрил/.
Мисля, пействан тук е тухличка в този градеж:

" Браво, чак и мен задоволи :)
Политическия мотив на европИйския съюз е на първо място, естествено. Откакто сме ”европейци”, се стапяме с ускорени темпове. Под мъдрото ръководство на Баце, изкуствено. Като ускорител сега е стапянето на животните.

Виц:
Две Вампирки смучат кръв.
Дъщерята: мамо, до последна капка ли?
- Не, да не сме адвокати!

Дано европИйския нямат такива.
:)))"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678082
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!