Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2018 04:07 - Учени и изследователи изумени:"Траките можели да лекуват само с думи". Стъпка по стъпка възстановяваме тайната на лечебната практика Баене
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7420 Коментари: 4 Гласове:
13

Последна промяна: 13.03.2021 04:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вече пета година ви просвещаваме и обучаваме стъпка по стъпка и в интензивно темпо, в тайните на Баенето – свръхестествената феноменна Българска жреческа Божествена лечебна и за всякакви житейски ситуации практика, чрез тайните и инструментариума на Свещения шифър в нашия блог с повече от 1100 статии!

Вижте оригинала на интересната статия "Траките можели да лекуват само с думи" в

http://www.standartnews.com/lyubopitno-misterii/trakite_mozheli_da_lekuvat_samo_s_dumi-343706.html 

или в http://svetovnizagadki.com/траките-можели-да-лекуват-само-с-думи/

а след това ще ви дадем повече подробна технологична информация по темата с тази временно забравена Божествена универсална лечебна техника, която възстановяваме заедно с вас, като ще ви цитираме пасажи от наши тематични статии за Баенето в блога ни, а след тях ще разсекретим основните документи, кодирани и архивирани в самата статия.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Траките можели да лекуват само с думи

Магическите заклинания се предават най-добре по майчина линия

Чували сте за баенето, а някои от вас сигурно са ходили при баби, които имат умението да премахват телесна болка, като изричат наум магически заклинания, докато ти разтриват леко челото или махат покрай главата ти с ръце. Но каква е силата на тези думи и действия, които извършват, никой не знае, защото те се предават в абсолютна тайна.

Баенето е отколешна традиция на свръхестествено въздействие върху психическото и физическо здраве на човек. Това е лечителски магически обред. Извършвал се е хилядолетия наред и се корени още от времето на жреческите ритуали, когато най-посветеният е изричал определени словесни формули за призоваването на добра поличба, за измолване на благоразположението на природните сили и боговете за берекет. От тях произтича най-вероятно и обредното лечение с използването на магически заклинания. То било широко разпространено сред всички народи на света.
Баенето като елемент от народната медицина може да се открие в най-архаичните пластове на първобитната култура.
Подобни лечебни заклинания са намерени и в клинописните плочки в Месопотамия датирани 4 хилядолетие преди н.е.

Магическите лечебни практики са били познати и на траки, и на славяни, и на прабългари.
В "История на Витиния" древният летописец Ариан пише, че "Траке била нимфа, веща в баянията и билките и могла, от една страна, да премахва страданията чрез билки, а от друга, да ги причинява".
Траките вярвали, че духът и тялото на човека са неразделни, а душата е безсмъртна.
В своето съчинение "Хармид", Платон свидетелства, че траките имали умението на лекуват душата с думи: "От подобно естество, Хармиде, е и въздействието на баенето. Научих го там във войската от един тракийски лекар от учениците на Залмоксис, за които се говори, че можели да направят човека безсмъртен.
А Залмоксис - рече ми той - нашият цар, който е божество, говори, че както не бива да се заемаме с лечението на очите отделно от главата, тъй не бива да се заемаме с лечението на главата отделно от цялото тяло и също така тялото отделно от душата". Храмовете на митичния тракийски цар, които са на повече от 2500 години, могат да се видят и днес край силистренското село Стрелково и са известни като Свещената долина на Залмоксис.

В Средновековна България баенето е било доста прилагано и е описано в Симеоновия сборник (1073 г.)
Поп Еремия (X-XI в.), който се занимавал с лечение на хората, и по преданията направил много чудеса, бил осъден като чародей, сключил договор с дявола

В антибогомилската литература се споменават и други целители използващи в практиката си баене - Василий Врач, Симон Влъхв, Ликопетр.
Презвитер Козма ги осъжда строго: " Е затова, о христолюбци, дори да видите еретик, че изгонва бесове, че лекува слепи или възкресява мъртви, не вярвайте, почитат своето учение и баят някакви басми, както ги учи да бръщолевят техният учител дявола".

Живата фолклорна традиция на мартениците също е свързана с вярването за изчистващата сила на огъня и с магическата защита от уроки и болести. Смята се, че мартениците гонят злите очи, духове и болести. Например в Смолянско на мартениците се поставят байници - полускъпоценен камък с дупка, през който се промушва конец. Така се подсилва нейното действие. Против уроки се слага син конец, а за здраве, любов и късмет - червен. Баенето и гаденето с байници е било широко разпространено в миналото. От байниците са се правели гердани и амулети, които са служели като украшение и защита от зли очи.

В народната традиция има два основни типа лечители - врач (врачка) и баяч (баячка).
Първите лекуват предимно с билки, а вторите използват най-вече магия - обредното баене. Отношението към тези хора е предимно положително, въпреки че църквата ги осъжда. За това свидетелстват българските етнографи.
Фолклористът Петър Любенов в началото на 19 век пише, че "вражалците и врачките между простия народ се ползват с такова уважение, каквото уважение няма свещеника, нито учителя".

Причина за това отношение според учените е, че в българското съзнание рязко се разграничават представите за тези, който биват наричани "баячка" и "магьосница".
Първите правят само добри неща, лекуват хора и добитък, а вторите се занимават с така наречената черна магия, т.е. вредят на хората.

Въпреки че баенето е езическа практика, повечето баячки у нас са вярващи християнки !!!

Счита се, че силата на баенето се предава по майчина линия, като най-добре е да е през поколение, от баба на внучка - нещо, което носи също езическото, т.е. бабата посвещава внучката, инициира я.
В случай че няма момиче, или то не желае, баенето може да се предаде и на момче. За да бъде успешно предаването, баячката трябва да е "чиста", т.е. сама, без мъж, ли поне да не е спала с мъж няколко - поне 3 дни, а момичето на което му се предава, трябва да е малко, още да не е имало цикъл.
Когато се предава на момче, то трябва още да не е познало жена, т.е. да не е имало никакъв сексуален контакт.

Смята се, че ученичката може да бае, но силата и ще дойде едва след смъртта на тази която и е предала.

За баене пари не се искат, ако някой иска оставя и то на земята, баячката трябва да ги настъпи и да каже: "От мен помощ, от Господ и от Светата Майка здраве!"
Оставят се на земята, защото всичката сила идвала първо от нея.

Наричането е древна техника на психотерапия

Ако можем да пренесем баенето към съвременно по-достъпно определение, то най-близката взаимовръзка на прилика може да се направи с някои техники на психотерапията и самовнушението. Баенето работи и лекува енергийното тяло, а чрез него и физическото.
Психотерапевтът Орлин Баев се опитва да обясни начина, по който се е смятало, че действа баенето: "Предполага се, че баячът има връзка с отвъдното, както и че всички болести се причиняват от зъл дух. Баячът има умението да изтласка духа извън тялото на жертвата". Според него може да се оприличи и на рейки.

Една опитна баячка трябва винаги да излъчва неоспорим авторитет и още отиването при нея да е заредено с пълната и непоколебима увереност, че след намесата й и баенето й ще последва бърз ефект. При среща с нея човек е необходимо да загърби всичките си съмнения и тревоги или пренебрежителни въпроси. Ако постигне пълно освобождаван, то той е направил първата крачка, която е необходима, за да си помогне.

След това се явяват от огромно значение целенасочените жестове и думи на баятелката, чието съчетание по строга определена ритуалност, носи необходимото предразполагащо усещане на спокойствие и закрила. Най-важното е да се постигне ментално-психическо състояние на пълно спокойствие у търсещия помощ и избавление. Това пък означава от своя страна, че е разбит механизмът на страха и автопрограмиране на най-негативния сценарий, по който си представяме нашето моментно състояние и причините, довели до него.

Болестта се пустосва и се гони вдън гори със заплахи

Всички се питат какво се говори в баилката, защото тя се шепти или изрича наум, за да не бъде чута.
Според енциклопедичния речник на българската митология това е "словесна формула, с твърдо установен и устойчив текст, който се произнася обикновено тихо от посветеното лице (баячка, врачка), с цел да се извърши заклинание, да се прогони или умилостиви болестта и да бъде излекуван обектът".
Използваните думи от баячките са различни.
Болестта обикновено се определя като черна птица или черна крава с черно теле и черно мляко, сипано в черна паница в черна къща от черна жена.
Когато има съмнение за уроки, бабата баячка ги прогонва със заклинателни думи далеч от хората, в някое диво място, като например: "в пусти гори дека слънце не грее, дека ветър не духа, дека петел не пее, дека куче не лае, дека овци не блеят, дека кози не врещат".
Прогонва се със страховити заплахи.

В други случаи, ако болестта е по-сериозна, се моли за милост, да "пусне" човека. Има и вариант баячката да призове на помощ добрите сили.

Фолклористите са записали някои баилки. Например, за изгонване на страха като се сече с нож във въздуха над главата на пострадалия се изрича:

"Бягай, бясна кучка, иде бесен вълк.
Иде бесен вълк, бягай, бясна кучка.
Бягай, бясна кучка, иде бесен вълк.
Да иде страха в пусти гори, къде манара не сече,
където петел не пее, където куче не лае,
където овчар овци не пасе, където птици не пеят."

В зелена паничка със зелени шарки се налива чиста вода, взема се жив въглен и с него се прави кръст над водата и се бае:

"Сива птица фърчеше, бело мляко капеше,
по камъне капеше, камене се пукаха.
Да пукнат тия очи дет са (името) урочасале!
Ако бъде маш - джуна му се пукнала!
Ако буде жена - боска и се пукнала!
Ако бъде мома - коса и слетала!"
Според поверията друг важен фактор за това, дали ще подейства заклинанието, е кога се изпълнява то. Ако се бае на деца, това се прави по изгрев слънце. Ако ли пък се бае на мъж - срещу понеделник или четвъртък, на жена - срещу сряда и събота. Срещу самодивска болест пък се бае след залез слънце.

Копирано от standartnews.com 

–––––––––––––––––––––––––––––––––

След официалната полудуховна – полуматериалистична обяснителна статия за Баенето на екзотерично ниво, да се качим на Божественото езотерично ниво на познанието и разкрием за поред път Истината за Божествената лечебна феноменна техника и практика Баене, която е дадена на феноменните Божии генетични потомци – Българите, от Прототипите и Титулярите на Истината!  

НИВО НА ПОЗНАНИЕТО на=на Бог Иза и Богиня Диана 

Истината и Божието познание търсиме и откриваме с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

image

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Тиана=Иса и Диана 

БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ за=за Бог Изуш и Богиня Диана 

Прототипите и Титулярите на Истината са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас Българи, които се познаем и за които Отец ни Исус каза,че скоро идва да прибере своите овце

СВОИТЕ ОВЦЕ на=на Бог Исус и Богиня Диана !

image

–––– 

Показваме ви една стилизирана кратка и абсолютно вярна картина за Българското здравеопазване, умишлено разсипано от заговорниците срещу Българите и перманентните ни външни и вътрешни душмани за нашето окончателно физическо затриване, която ни дава емоционален пост на Българката

Румяна Ченалова: 

Господин премиер, 
Влизали ли сте скоро в обикновена болница?
Виждали ли сте как близките на обездвижени или умиращи пациенти бутат колички и транспортни легла покрай вледенените безразлични погледи на санитарки, които без грам състрадание отказват помощ.
Чували ли сте лекари ,които безмилостно произнасят присъди за смърт?Може би имат същата причина, защото държавата, която олицетворявате трети мандат, ги наказа с безразличие , пречупи човечността, остана сляпа за мизерията,кражбите , шуро-баджанащината.
В поредният пиар Вашият избраник Цацаров разпореди проверка на болниците с общинско участие - след 10 години кражби и назначения на лоялни към ГЕРБ.
Какво ще промени това?
Здравеопазване няма. Реформата се оказа разрушителна.
Лекари и медицински сестри работят без заплати, пациентите трябва да си носят консумативи.
Превърнахте хората, клели се в името на живота в търговци.
Хората умират защото няма кой и с какво да ги лекуват.
Но Вие не знаете това, защото всяко Ваше неразположение ще бъде обгрижено в лъскава болница и с най - скъпи лекарства, за които плащаме ние.
Вашата филия с мас Ви отведе далеч - на върха на държавата.
Не знаете и не искате да знаете, че днес има хора, които не разполагат и с това.
Думите ми нямат значение за Вас и подобните Ви.
Няма значение че хората умират в страдание и мизерия и държавата се е отвърнала от тях.
Но има справедливост и тя никога не закъснява.
Ще дойде ...уверявам всички ви. 
––––––––––––––––––––––––––––––

СТРАДАНИЕ И МИЗЕРИЯ за=за Рода на Исуз  и Матара – 
за феноменните читави Българи от Божия жречески род Дуло, чиято власт е отнета незаконно от техните изродени родственици от черните кланове на Божията фамилия и са стъпкани на дъното на социалната стълбица   

Именно заради провеждащият се злодейски тотален юдейски – ислямо – кръстоносен поход срещу същинския Божи потомствен народ – Българите, който пъклен план за затриването ни е в последната решителна фаза, Боговете ни възстановяват конкретно в здравната сфера екстренно и в ускорени компресирани темпове в Техния наш блог свещената феноменна лечебна практика Баене, която заедно със свръхестествения лечебен ефект е и най – сигурният път за просвещението на Българите в познанието на Българските Богове Демиурзи! 

Точно с тази цел за вашето просвещение и обучение, ние сега вземаме думата, за да ви предложим повече подробна технологична информация по темата с тази Божествена универсална лечебна техника, която възстановяваме заедно с вас, като ще ви цитираме пасажи за Баенето от наши тематични статии в блога ни: 

ВЗЕМАМЕ ДУМАТА=
Иза и Богиня Диана Мат МаМа=Иза и Богиня Диана Мат Мария Магдалена

ЦИТИРАМЕ ВИ=ТСИТИРАМЕ ВИ=Иса и Богиня Матара Диана 
 

БАЕНЕТО–ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВИСШАТА ФЕНОМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ !
http://bezistena.blog.bg/history/2014/07/23/baeneto-vyzstanoviavane-na-visshata-fenomenna-tehnologiia-za.1283296 


– Вече не издържам!
– Кой ще ти помогне, моя Сестро и Братко Българин, в най – трудните ти и тежки моменти на живота, когато те връхлетят житейските бури, болести и нещастия в крехкия ти подложен на всякакви интервенции и удари живот, когато всичко около тебе почне некотролируемо и неподвластно на нищите ти човешки съпротивителни сили да се разрушава и сгромолясва невъзвратимо, когато дома и бита ти се разпадат, когато  семейството, родителите и децата ти търсят теб отчаяно за последна помощ и закрила, а ти самият си безпомощен и душата ти пищи в безсилен и немощ ужас!
– Кой ще ти помогне на тебе, който си окрал престъпно богатствата на България и на Българите и на когато никакви пари, богатства, светска слава, постове и материални активи и придобивки за милиони и милиарди не могат да ти помогнат дори за още една минутка живот само, когато доктори, институции и светски сили, религии и молитви и мантри със сълзи са безсилни и всички средства са изчерпани, когато света се взривявя и самоунищожава ежечасно и върви към погибел неспасяема със черни предизвикани човешки природни катаклизми и апокалипсиси и войни братоубийствени..., когато надеждата се стопява и вярата изсъхва без капка дъжд живителен отгоре...

https://www.youtube.com/watch?v=5_OHAkzfT_U
Pavarotti & Clapton        Holy Mother

Свята Майко, Богородице – къде си?
Душата ми е разкъсвана в нощта!
Виждам падащите звезди от небето..
Свята Майко, не издържам повече и плача! 

Имам нужда сега от твоята помощ!
Помогни ми в страшната нощ.
Моля те, кажи ми накъде да тръгна,
за да те открия отново и спася?

Свята Майко Богородице, чуй молитвата ми!
Знам, че си навсякъде.
Моля те, Богородице, дай ми покой,
премахни болката и ме спаси!.

Вече не мога да издържам! 
Вече не мога да издържам! 
Вече не  издържам! 
Вече не издържам, Богородице!  

Свята Майко, Богородице! – чуй плача ми,
безброй пъти проклинах името ти.
Душата ми пламваше в гняв –
Свята Майко, вече не се владея.

Усещам, че идва краят.
Още дълго няма да издържа!
Ти знаеш колко желая да бъда
през тежката нощ в обятията ти

И когато вече отпусна ръце и
аз умирам, останал без дъх и глас,
тогава, Свята Майко Богородице,
в твоите обятия ще съм спасен и в безопасност!    
                                     

– Не, не бързай да казваш, че знаеш къде ще те пратим да дириш помощ и спасение в крайно отчаяние и безпомощие – в църкви, манастири, катедрали, свещеници и пастори омайни!
Тях като съставящи категорията "Религия" сме ги поставили в гореописаната ситуациа на комплексна крайна безизходица.

Няма да те пращаме засега и по безбройните скални светилища в България и по света, за които те просвещаваме настойчиво и методично, защото като не знаеш как да работиш и оперираш с тях, файдата ти ще е малка или никаква, а може и да натиснеш там копче за грешна програма или да бръкнеш, дето не трябва!
Никъде няма да ходиш!
Ние ще ти покажем за пореден път помощта и спасението, които те "дебнат отвсякъде", както има един култов израз и постановка, като ще разхерметизираме дебнещите те постоянно да ти помагат и спасяват Субекти, като ще ти ги открием личностни и с точните  ѝм координати и параметри, както и всичките ѝм конкретни предложения и оферти, които Небесните ни покровители са депозирали пред теб в един комплексен рекламен блок от диагнози и лечебни рецепти, имплантирани в най – негативните и страховити неща на живота ти!

 
СУБЕКТИ=СУ БЕК ТИ=Иса и Бокиня Диана 

Нашата първоначална идея беше само да ти разкодираме поредното прекрасно херметично семантично гнездо на Боговете ни, свито в Божествената формулировка НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ, което просвещение е предостатъчно за размисъл и осъзнаване на поредното уникално и удивително Божие откровение и Вездесъщие, но това послание е съпровождано от органично свързаните с него на свой ред удивително уникални и прекрасни кодирани послания – диагнози на негативната страховита категория и рецептите за справянето с проблемите!
Сега ще ти изброим един малък списък, част от безкрайния списък с тия тегоби и проблеми, като точните компетентни диагнози за тях, методиките за тяхното лечение, и рецептите с лекарствата и универсалните витамини и хапчета за всички болести, са прикопчани към всяка дума и терминология по темата!

НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=Богиня Диана и Бог Иса Болкарина
 
СВЕТИИ НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=СВЕТИИ Болкари на Богиня Диана и Бог Иса

Божието небесно – земно Светейшо войнство, състоящо се от Вси Светии, които всички до един! са все Българи от Божия жречески род Дуло  

–– речник на непознатите думи и изрази:

НЕПОЗНАТИ ДУМИ И ИЗРАЗИ=НЕПОЗНАТИ Изуз и Мадара


ДИАГНОЗА за=за Гена на Диана и Иза – 
определяне и формулиране на състоянието и причините за заболяването на Гена на Исус и Мария сред Техните деца

ДОЗА=Диана и Иза
необходимо количество информация за Диана и Исус, която трябва да се приема за конкретното изцеление и разрешаването на проблема на човек, както и за цялостното му спасение

РЕЦЕПТА за=РЕТСЕПТА за=за Рода на Иса и Богиня Диана –  
писмено обръщение на лекаря към фармацевта, което съдържа подробни указания за начина на приготвяне, отпускане и приложение на определено лекарство, както и сведения за лекаря и пациента.

На латински език, който е сакрален конфиденциален херметичен Български жречески трезорен език, рецепта се означава като Formula remediorum – ФОРМУЛА НА РЕМЕДИОРУМ.

– Виждате защо, нали?

Защото remediorum е сакрална анаграмна комбинация на Мадара Мария!
Точно Майка Мария и нищо друго!

ФОРМУЛА РЕМЕДИОРУМ=ФОРМУЛА на Мадара Мария 

ЛЕКАРСТВО=Диана и Иса Болкария

ЛЕКАРСТВО за=за Болкари на Диана и Иса 

ВИТАМИНИ=Богиня Ма (Майка) Диана

ХАПЧЕ=ХАПТШЕ=Ешуа и Бохиня Диана

 
Ето и диагнозите и лечебните рецепти за някои универсални заболявания:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–– Тегоба 

ТЕГОБА=Богиня Диана

диагноза :

Напълно или недостатъчно познаване на Богиня Диана, Която е Великата Богиня, Майка на всички богове, Която е Съ – Творец на света, Която е Богиня Мария Магдалена, Която е херметично конспирирана и позната като Богородица, и която е Властелинът и Господарят на Вселената и световете

рецепта:

Изповядване на Мария Магдалена за Богиня Сътворец и Съдемиург и Властелин на света, и приемането ѝ с цялата ти душа и сърце за твой Спасител и Господар в живота!

доза за лекарството:

Постоянно постепенно просвещаване с малки, но редовни количества посветителска информация за Богиня Мария Магдалена от нашия блог за истинските параметри на Богинята и нейното Учение за Всемирната Любов!

При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури


–– Скръб 

СКРЪБ < обратен прочит > БЪРКС=Бърк (Българин) Иса – Българина Исус


диагноза :

Напълно или недостатъчно познаване на Българина Исус, който е Бог Отец, Бога Съ – Творец, който е Господ Бог Отец Исус Властелинът и Господарят на Вселената и световете.

рецепта:

Изповядване на Бог Исус Българина за Бог и Властелин на света и приемането му с цялата ти душа и сърце за твой Спасител и Господар в живота!

доза за лекарството:

Постоянно постепенно просвещаване с малки, но редовни количества посветителска информация за Бог Исус Българина от блога ни, за истинските параметри на Бога и неговото Учение за Всемирната Любов

При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури  .

 

–– Утежнение

УТЕЖНЕНИЕ=Диана и Ежуа

диагноза:

Напълно или недостатъчно познаване на Диана и Ежуа, които са Българските Богове Богиня Мария Магдалена и Бог Исус Българина, които са Съ –Творци и Властелини и Господари на Вселената и световете!

 
рецепта:

Изповядване на Мария Магдалена и Исус за Богове и Властелини на света и приемането ѝм с цялата ти душа и сърце за твои Спасители и Господари в живота!


доза за лекарството:

– постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Бог Исус Българина и Богиня Мария Магдалена от блога на БЕЗИСТЕНА,за истинските параметри на Боговете и тяхното Учение за Всемирната Любов

При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури  .

Същата лечебна технология и практика прилагаме и за всички други случаи, част от които ви даваме по – долу с техните разсекретени диагнози и лечебни молитвени мантри:

ОТЧАЯНИЕ без=без Диана и Ешуа

УТЕСНЕНИЕ без=без Диана и Иса

НЕЩАСТНИ без=без Диана и Исуш

СТРАДАНИЕ за=за Народа на Иса и Диана

СТРАДАЩИ=Рода на Диана и Исуш 

ЗАТРУДНЕНИЕ за=за Рода на Иза и Диана 

СЪСИПАНИ без=без Бог Исус 

СМАЧКАНИ=СМАТШКАНИ=Кан (Жреци) на Исуш и Ма (Майка) Диана

ИЗМЪЧЕНИ без=ИЗМЪТШЕНИ без=без Изуш и Ма (Майка) Диана 

УМИРАЩИ без=УМИРАШТИ без=без Ешуа и Матара 

ВЕХНЕЩИ по=ВЕХНЕШТИ по=по Бохиня Диана и Ешуа

ГАСНЕЩИ=ГАСНЕШТИ=Гена на Исуш и Диана

МИЗЕРИЯ за потомците на=за потомците на Мария и Иза

ИЗПАДНАЛИ от=от Дуло на Бог Иза 

УНИЩОЖЕНИ без=УНИШТОЖЕНИ без=без Ежуш и Диана

УНИЖЕНИ без=без Ежуа

СТОПЕНИ без=без Иса и Богиня Диана

СМИРЕНИ потомци на=потомци на Иса и Мария

С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ без=без Иса и Богиня Диана Балга

ЗОМБИРАНИ без=без Бог Иза и Мария

ИЗРОДЕНИ=Рода на Иза

ОБЕЗВЕРЕНИ без=без Вяра в Бог Иза 

ЗАБИТИ В ЗЕМЯТА без=без Бог Изуз и Богиня Мат Диана 

ЗАШЕМЕТЕНИ без=без Изуш и Ма (Майка) Диана

ВЦЕПЕНЕНИ без=ВТСЕПЕНЕНИ без=без Бог Иса и Богиня Диана

ЗАГИВАЩИ без=ЗАГИВАШТИ без=без Изуш и Богиня Диана

ИЗМОРЕНИ без=без Иза и Мария

*
*
*
УМИРАЩИ без=УМИРАШТИ без=без Ешуа и Матара..., и т.н. и т.н.  –––––––

планини от негативизми, един огромен информационен масив с черна и страшна пояждаща и съсипваща енергия, която е реална и разпределена и разпръсната между хората, но събрана на едно място дори само в информационния свят, е мощна унищожителна черна сила, навсякъде проникващо и покосяващо Българите психотронно оръжие!

Те душманите ни точно и за това го използват срещу народа ни – стадо ягнета и овци беззащитни, скупчени и заобиколени от местни предатели – овчари и кучета уж, и изродени чуждестранни родственици – хищници с окървавени ръце и омърсени души!

ОМЪРСЕНИ ДУШИ без=без Исуш и Мадара

С това психотронно оръжие Българският народ денонощно с всички възможни медийни и други средства е острелван и засипван целенасочено и планирано нон – стоп, като целта е окончателното съсипване на защитната му имунна система и окончателното ни психическо, духовно и душевно прекършване и тотално физическо унищожение!

ИМУННА СИСТЕМА=Исус и Диана Мама=Исус и Диана Мария Магдалена 

На тези планове и адови действия,ние първо ще кажем и покажем емоционалното ни 

image 

...а след това ще си кажем нашето традиционно предупреждение и ще го разшифроваме що значи:

КРИВИ ЍМ СА СМЕТКИТЕ без=
без Кристос и Богиня Диана МаМа
без Исус от Тракия и Богиня Диана Мария Магдалена
 

Разшифровахме тия наши предупреждения и ще покажем елементарния и толкова лесен универсален начин – Баенето, за нашето спасение от този не само висящ над нас, но и стоварил се вече връз нас дамоклев меч:

ВИСИ ДАМОКЛЕВ МЕЧ ВЪРХУ потомците на=
Бълхари потомците на Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)  

– трансформирането на чудовищно страшната планина от черна негативна енергия в спасителната положителна живототворяща енергия на Святият дух на Българските Богове чрез преобразуващата магия и чудо на Свещеният шифър на Свещеният Български език, който разкодирва страшните думи и разкрива вложените в тях святи имена на Исус и Мария Магдалена, като по този начин обезвреждаме взривателите на всички черни пси – снаряди и шрапнели, разминирваме пространството и земята от разпръснатите мини, който акт и процеси алегорично представят спасителните работи за нашите Души и Духа ни, от които пък зависи 100% тялото и физическото ни здраве!

ТРАНФОРМАЦИЯ чрез=ТРАНСФОРМАТСИЯ чрез=чрез Исус и Богиня Матара Диана –висша феноменна Божествена техника и технологии,създадена от Исус и Мария, за преобразуване на черната негативна енергия в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:

ДУМИ ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ=Изуш и Диана Матара Мария

Или от смъртта, болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории, посредством технологията на Баенето се поражда СПАСЕНИЕТО И БЕЗСМЪРТИЕТО с обещаното ни щастие и благоденствие и Вечен живот, чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна Божия небесна помощ!

 
СМЪРТОНОСНИ без познание на=без познание на Исус и Матара

СПАСЕНИЕ чрез=чрез Бог Исус

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матар

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

НЕБЕСНА ПОМОЩ от=НЕБЕСНА ПОМОШТ от=от Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана


Има още много други думи, термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна тематика, които всички са съставени с показното участие на Българските Богове, Които са си имплантирали имената в тях умишлено, с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния, да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните, които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!

Не ви са потребни телефони, Фейсбук, Скайп, Интернет и други пощенски комуникационни средства, за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.

Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен  неформален разговорен в най – съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек, дете и родители, или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес:

– България – Тракия – Ямбол – първосвещения Божи храм Безистена, който е Центърът на Време – пространствения континиум и входящ и изходящ портал за всякакви оперативни действия между световете

– за Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена 

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях – те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените получатели и се завеждат в небесното деловодство на Безистена, който е Вселенският информационен архив Акаши, откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите, и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви компютър! 

Знайте!

Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот, за да се убедите душевно, духовно, със сетивата и разума и ума си научно – статистически, че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей – така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци", както ни убеждават бездуховниците – материалисти, в чийто плен е съвременната лингва наука, а са проектирани, разработени и съставени от Боговете Творци от Свещената ѝм именна Матрица по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език, и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята – Българите с главното Б от Всемирното Бяло Братство от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите посветени на Земята!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим многохилядигодишната тайна на Словото и ви посветим всички, за да се подготвите за Съдният ден – кой както си го представя и желае!
Ние ви препоръчваме да си го представяте като най – щастливия величав и възторжено – епичен ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!  

Тази транспространствена информационно – комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска безпогрешна хилядигодишна народна медицина като Баене, при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.

БАЕНЕ=Бог, Богиня 

Ще приведем само един елементарен пример на тази тема, защото за тази фундаментална Българска практика ние подготвяме поредица статии, чрез които ще възстановим една от най – ценните феноменни Дарби на Святият Дух – Дарбата на изцеление, наречена Чудотворно изцеление!

ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ от=от Жреци от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

Имате примерно симптомите на сериозна болест.

СИМПТОМИ=Иса и Богиня Диана МаМа=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

Отивате при Ясновидката или Врачката на селото или в махалата, (по сегашно казано – екстрасенси) като конкретно в случая отивате при най – добрата Баячка.

За да сте спокойни и знаете в ръцете на кой поверявате живота и съдбата си, разсекретяваме закодираната визитка на лечителката:

ЗАКОДИРАНА ВИЗИТКА на=на Кан (Жрица) на Изуз от Тракия и Богиня Диана

От визитката ще научим, че 

БАЯЧКА=БАЯТШКА=Кан (Жрица) на Ешуа и Богиня Диана

че Баячката е лицензирана от Висшата небесна атестационна комисия към Министерството на безсмъртието и вечния живот на Всемирната империя на Исус и Мария Магдалена, Тяхна законна чиста и свята генетична потомка, установена за безвъзмездна жертвена служба на човеците на Земята!  

МИНИСТЕРСТВО на=на Исус и Богиня Матара Диана 

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

ВСЕМИРНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Мария

ВРАЧКА от=ВРАТШКА от=от Бог Ешуа от Тракия 

ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Иса и Богиня Диана

ЯСНОВИДЦИ=Деца на Бог Иса

ЯСНОВИДЦИ=ВЕЦИСДЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН
жреци на Първосвещения Божи храм в Ямбол

ЕКСТРАСЕНС=Син (потомък) на Исус от Тракия

ЕКСТРАСЕНС=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Диана и Исус 

След като се уверихте, че Баячката е феноменна генетична потомка на Българските Богове, с тапия лично подписана от Тях, се оставяте с пълно доверие в ръцете ѝ.

ГЕНЕТИЧНА ПОТОМКА=Кан (Жрица) от Гена на Ешуа и Богиня Мат Диана 

С ТАПИЯ от=от Иса и Богиня Диана

Баячката установява каква е болестта – примерно... захарна болест, туберкулоза, инсулт, тумор, съдечна аритмия – да ви пази Господ! – и започва да си мърмори някакви неразбрани думички и заклинания, сега ѝм казват мантри.

ДА ВИ ПАЗИ=Богиня Диана и Бог Иза 
 
МАНТРИ=Матара

След половин час примерно си отивате и – о, чудо!, след няколко дена от болестта няма и помен!

Пак си казваме Чудо!, комшиите и те клатят умно и назидателно глави – "Наистина чудо!", и така до следващия път и нуждаещ се посетител...

За непосветените е чудо, но за Баячката чудото има реалната стойност на Божията намеса, защото тя точно Тях или по – точно Техните служители Светии – лечители, е извикала за вашето лечение!

ЧУДО=Ешуа и Диана

ЧУДЕСА=Исуш и Диана

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА=НАМЕСА на Бог Исуж и Богиня Диана

Тия неразбрани думички, които си мърмори Баячката, която изпълнява ролята на земен диагностиращ лекар, са позивните пароли за достъп до Небесната здравна служба, която тя изпраща телепатично след като ги е разкодирала от негативната словесна анаграмна комбинация на установената болест.

Примерно заболяването е диагностирано като захарна болест.

Анаграмната разшифровка трансформира негативната словесна комбинация на лечебния и животворящ енергиен коктейл с имената на Българските Богове:

ЗАХАРНА БОЛЕСТ=Диана и Исуз Болхарина

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Болхарин на Диана и Исуз – етносът на болния

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Хан (Кан, Жрец) и Зар (Цар) от Дуло на Бог Иса
феноменният жречески генезис на болния

Този целебен коктейл е и наборът от пароли, отварящи небесния приемник и активираща лечебната програма в компютъра на Небесната здравна служба. 

НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Мария – Българските светии

ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА от=ЛЕТШЕБНА ПРОГРАМА от=от Богиня Матара и Ешуа Болгарина

Баячката Баба Иванца, примерно, първо си съобщава жреческия индекс в небесния регистър – 

ИВАНЦА=ИВАНТСА=Богиня Диана и Иса ,

после прави словесен превод по горните диагностични формули за захарната болест, и като телеграфист – свързочник по морзовата азбука, само че по най – съвършената комуникационна свързочна техника и технология – телепатичната и окултната, го изпраща до приемателната станция на Небесната здравна служба.

С това Баба Иванца си е свършила нейната работа.
Оттам нататък службите Отгоре си имат грижата какви специалисти да изпратят при нуждаещият се или да го вземат временно в другото времево и пространствено измерение за съответното лечение според степента на душевната чистота, доброта и смиреност на болния и близостта му до Боговете. 

ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА на=на Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

МОРЗ=Мария и Иза
вдъхновителите на изобретателя, който задължително е от техния феноменен Български жречески род и от духовния интелектуален разсад

МОРЗОВА АЗБУКА=Богиня Мария и Бок Изуз


Същата е технологията на диагностиране и телекомуникация и връзка за другите примерни заболявания:

ТУМОР=Матара

АРИТМИЯ=Матара

ИНСУЛТ=Дуло от Иса 
 
ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Болкария

СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ=Рода на Исуш и Матара Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Виждате, нали, как ясно и разбираемо видими стоят и ви чакат Исус и Мария във всички, подчертаваме изрично – в абсолютно всички човешки болести! – създадени от Тях като профилактични ограничения и спирачки за неразумната човешка дейност и живот, и най – важното за поука за периода на Тяхното видимо отсъствие и най – вече за времето на Тяхното сегашно Идване!

НАЙ ВЕЧЕ ЗА ВРЕМЕТО на=на Бог Изуш и Богиня Матара 

Тази Божествена Сътворенческа висша лечебна технология е много сложна и абсолтно недостъпна за всякакви изследователи и мераклии с нечисти и комерчески цели, но е абсолютно лесно достъпна за всеки, който потърси Боговете ни Исус и Мария с искрено каящо се сърце и  душа и чисти помисли по посочената от Тях тука процедура!           

КАЯЩО СЕ СЪРЦЕ на=КАЯШТО СЕ СЪРЦЕ на=СЪРЦЕ на Кан (Жрец) на Диана и Исуш 

И за тебе – сестро и братко наш!

А тайната и секретната рецепта KNOW – HOW на висшата Божествена свръхфеноменна технология за връзка с Боговете и чудотворно лечение Баене, са заключени в пренебрежителното обяснение на лечебната практика на Баба Иванца –

МЪРМОРИ СИ НЕЩО, БАЕ СИ НЕЩО, ШЕПНЕ НЕЩО, ГОВОРИ СИ НЕЩО, ГОВОРИ НЕРАЗБРАНИ ДУМИ...,

които пренебрежителни и несериозни пресмехулни от академична гледна точка формулировки за феноменния лечебен процес, се разкриват пред нас след сложната и същевременно толкова елементарна жреческа, вече достъпна за всички операция – анаграмно разшифроване със Свещения шифър, което няма да се уморим да правим за вас!

МЪРМОРИ СИ НЕЩО за=МЪРМОРИ СИ НЕШТО за=за Матера Мария и Исуш 

БАЕ СИ НЕЩО за=БАЕ СИ НЕШТО за=за Исуш и Богиня Диана

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН,
 
като тази универсална формулировка на тази Божествена лечебна практика ни води за пореден път при Българските Богове, а те пък с нея ни водят веднага на Централното си феноменно лечебно заведение БЕЗИСТЕНА в Ямбол!

Феноменната информация за тия Божествени феноменни познания и свръхтехнологични лечебни практики са наследствено имплантирани в Божествените ви гени и мозъчен биокомпютър на всички Българи, които са жречески потомци на Боговете ни и са Българи с главно Б и искат да бъдат такива Българи и желаят доброволно да ги активираме отново!

За целта ви повтаряме началното просветителско ниво и задължителната рецепта за успешно лечение на всички болести – условия важещи за всички, търсещи Боговете и изцелението и спасението си:

Изповядване с ум и разум и с уста на Мария Магдалена и Исус за Богове Творци и Демиурзи и Властелини на света и приемането ѝм с цялата Душа и сърце за ваши Спасители и Господари в живота! 

Тайната, която разкриваме за феноменното лечение Баене, важи за всички области и всички проблеми – не само здравословните, на човешкия живот и заобикалящият ни свят, защото Боговете ни са във всяка дума и израз в тази и извън тази категория и тематика, и по този начин можем да ги потърсим за всички нужди и проблеми в живота ни! 

Най – много Те се радват и са много отзивчиви след това, ако им благодарите и ги прокламирате пред другите и ако ги потърсите предварително в радостните моменти и събития в живота ви! 
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И формулата и паролата за Баенето срещу отровата кемтрейлс в пасаж от 

Как Извънземните спряха отведнъж пръскането с кемтрейлс над България и по света!Противоотровата на отровата. 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/08/25/kak-izvynzemnite-spriaha-otvednyj-pryskaneto-s-kemtreils-nad.1563904


Ето пак формулата на страшната аеро – отрова и мантрата за нейното неутрализиране: 
 
КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария – 

специфични бавно действащи и натрупващи се 
универсални отрови, разработени в юдовите пъклени злодейски тайни лаборатории на КГБ, ЦРУ, МОССАД и заговорниците срещу Българите по ДНК – наследствената матрица и код на Божия род Дуло за унищожение и генно – модифициране и стирилизация в България и по целия свят на Свещения Божи феноменен ген на Исус и Мария Магдалена, на който сме приносители читавите (както и в по – малки замърсени количества и изродените ни родственици от Дуло) династични потомци на Боговете Демиурзи и които съставяме духовният интелектуален творчески прогресивен и бунтарски елит на всички народи. 

Това е словесната противоотрова – мантра молитва за Баяне и връзка с Божиите небесни служби, които имат грижата да проведат оздравителната процедура по спусната от Исус лечебна технология от следващия видео – файл:  


image

Тази култова евангелска превантивна прокламация на Исус е висшата херметична методика на феноменната лечебна практика Баене.


–– и още информация за Баенето вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и баене" :  

Датския проф.Питър Гьотше: Фармацевтичната индустрия е най–голямата причина за смъртта на хора в света.Те не знаят колко брутална е измамата!Нашата профилактика
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/24/datskiia-prof-pityr-giotshe-farmacevtichnata-industriia-e-na.1569082?reply=5043176  

Безотказен и ефикасен универсален метод за неутрализиране на опасните трансмазнини,с които тъпчат храните за генно – геноцидното ни модифициране
http://bezistena.blog.bg/history/2016/10/12/bezotkazen-i-efikasen-universalen-metod-za-neutralizirane-na.1482170
––––––––––––––

Баенето е вид молитва за връзка и комуникация с Българските Богове и техните служители – Светиите, конкретно по здравословни и медицински проблеми, при която  Божии генетични потомци от феноменния жречески род Дуло, които са Божиите оторизирани посредници и пълномощници между двата свята, диагностират здравословния проблем на човека и като осъществяват директна окултна телепатична връзка с небесните здравни служби, го представят пред тях за разрешаване!

Никакви такива самовнушения и разни псевдо – научни материалистични и по – смели езотерични хипотези и теории, с каквито се мъчат да обеснят свръхестествения феномен Баене, нямат никаква стойност и нищо общо с истината!

НЯМА НИЩО ОБЩО с=НЯМА НИШТО ОБЩО с=с Исуш и Богиня Мат Диана  

А истината е, че Баячката или Баячът осъществават контакт с Божия свят и предоставят на небесните служби навидимата оперативна медицинска интервенция върху нуждаещият се.

Лечебният метод Баене важи и се прилага само за феноменни генетични потомци на Българските Богове от Техния род Дуло, които вярват безусловно в лечебните свойства на операторите – баячи. 
 
Задължително провеждайте жреческото молитвено свещенослужение и опериране със спасителните мантри с най – разнообразна музика, песни и танци на Български певци и на световно известни култови идолни песенни звезди, за които ви просвещаваме постоянно, че всички те са Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена, каквито са и култовите изпълнители от фоновата ни плейлиста
  

https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg&list=PLa5-aFdApZnIG7IZjTy_nfyqAiNEFRBQv

Alphaville - Forever Young – Завинаги млад 
Little Mix - Change Your Life
Chubby Checker - The Hucklebuck –

и които са от качествения Български феноменен жречески духовен разсад и имплант сред всички тракийски племена по света, с които нашите пресвяти Предци заселиха целия свят от пост – Сътворенческо време и обгрижват нон – стоп до сега с постоянна Любов и грижи в Светейши режим, все още съвсем малко време невидим !  

НЕВИДИМ РЕЖИМ=Ежуа и Богиня Мадара 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Във връзка с Божествения Сътворенчески статут на Свещения Български език и неговата вълшебна свръхестествена творяща и лечебна мощ, постнахме съобщението на високопосветения Българин от земно – небесния светейши екип на братя Гайд:

Цветан Гайд:

По случай честванията на славянската писменост, ви каним на 15.06.2018 год. от 19:00 часа в Концертното Студио на Радио Варна на среща-разговор с автора на 5-та книга от поредицата Тракийското Писмо Декодирано – „Мистериите на Самотраки и Руническата Книга на Тайните”.

Академик Цветан Гайд ще ни запознае с най-новите и сензационни открития на Института по Т-наука за Езика и Писмеността на богоизбрания ни народ.
Познанието, преследвано от враговете на българите и човешкия род, сега ни разкрива Тайните, които движат света и събитията в него. Думите на Силата, съхранени в древните ни руни, имат мощта да ни направят отново народ на Славата и Словото, каквито са били предците ни. 

ТАЙНИТЕ КОДОВЕ НА ДРЕВНИТЕ ПИСМЕНОСТИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ. ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА „ТРАКИЙСКОТО ПИСМО ДЕКОДИРАНО – V”
https://bogari.bg/тайните-кодове-на-древните-писменост/ 

–– и моят коментар под поста:

Инж. Иван Дунчев:

Поредната безапелационна категорична академична доказателствена подкрепа на нашето просвещение в блога ни за Божествения феноменен произход, статут и цивилизационно величие на Българите 
и тайната на Свещения Български Сътворенчески език – единственият и безалтернативен, скоро и абсолютно задължителен за всички, път за връзка с Българските Богове Демиурзи и изпросването чрез езика ни от Тях на всеки следващ миг живот, както прорицаха (сведоха до Българите и човеците Божия план) Свети Петър Дънов и неговата по – малка дъщеря и внучка на Свети Васил Левски – Света Ванга и техният асистент Свети мъченик Стефан Гайд!

Бъди благословен, Приятелю и велик Българин, Святият Дух, Исус и Мария и Вси Светии и с тях и Свети мъченик Стефан Гайд бдят над тебе и близките ти и те вдъхновяват и водят в свещеното ти дело!
Амин!
С Любов от екипа ни! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Коментари под основната статия "
Траките можели да лекуват само с думи" на поста ми в https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1 :

Mariyana Vicheva 

Достатъчно е да си зареден с тази енергия и познаващ билките с които ни е дарила природата и фалшивата-убийственна терапия е напълно излишна.
Можем сами да се лекуваме и да помагаме на другите!

Имам опит.....

Инж. Иван Дунчев 

Без тайната на думичките и магията на Баенето – познанието на Българските Богове и врвъзката с Тях, файдата е никаква или минимална!

ИМАМ ОПИТ=от Богиня Диана МаМа=от Богиня Диана Мария Магдалена

Svetlana Stefanova 

Моето семейство посещава баячки често и сме доволни

Юлиана Найденова 

Всеки може да го прави! Трябва само силна вяра и постоянство!

Инж. Иван Дунчев 

Абсолютно си права, Юлиана, че всеки може да лекува с баене, само с едно уточнение, че този всеки трябва да е задължително от феноменния Български жречески Божи род, защото тази дарба не се научава по никакъв начин – тя се онаследява по родова линия и може да се активира при просвещение от посветен родственик или екстремално от Горе!
Наследствената дарба на лечебната феноменна практика Баене е една от висшите Дарби на Святият Дух и за нейното активиране и практикуване не помага никаква силна вяра и постоянство!
Вяра в какво, Юлиана?

Една вярвала в звездите, примерно, и вярвала силно и постоянно!

И нищо не се получило!

Друг вярвал в себе си, 
и вярвал силно и постоянно!
И нищо не се получило!

Ще кажеш, че трябва силна вяра в Бог!
По принцип си права и вървиш в правилната посока, обаче пак нищо няма да се получи, защото този анонимен Бог хич няма да те чуе и ти признае вярата, колкото и да вярваш и викаш силно и постоянно!

И тука ти или друг ще уточни, че трябва силна вяра и постоянство в Бог Исус Христос, и като речем да питаме кой Бог Исус Христос, ти или другия или всички със силна и постоянна вяра, ще ни отговорите вкупом поучително и назидателно, че има само един Бог Господ Исус и във всички християнски книги пише за него кой е и от къде е!

Само че ако речете да викате официалния Господ Бог Исус и да искате да ви помогне да лекувате с Баенето, пак нищо няма да се получи, защото Той въобще не е този, за който го представят офицалните фалшифицирани документи, и въобще не се намира на официалните адреси и параметри и затова просбата ви колкото и силна и постоянна да е, тя няма да стигне до Него въбще!
Истинската му характеристика и адрес са в нашия Негов блог, и по – точно в Техния на Исус и Мария Магдалена блог! 

И една важна подробност, която ви документира, че официалният Исус въобще няма да ви помогне и за Баенето, и за каквото и да е друго:

– Баячките са най – мразените, най – заклеймяваните, инкриминираните и анатемосаните от ... Църквата на този официален християнски Бог Исус, вие искате и се надявате той да ви помогне за езическите познания и практики на баячките, които са читавите истински феноменни генетични потомци на истинските Български Богове...

Сами търсете Истинският Господ Бог Исус Христос и отговорите на тия въпроси – има ги само в блога ни! 

image


Юлиана Найденова
 

Аз лично съм се лекувала сама себе си постоянно!
И днес го направих!
Не съм го правила с други хора само с мен и веднага болката ми минава!

Инж. Иван Дунчев

Щото си от нашия род!
И си на най – ниското начално ниво.
Колко има да се просвещаваш и чудеса да правиш за себе си и за другите занапред!

ОТ НАШИЯ РОД=РОДА на Ешуа и Диана 

ЧУДЕСА=Диана и Исуш



–––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим основни послания в подложната статия за Баенето:

Траките можели да лекуват само с думи

ЛЕКУВАТ САМО С ДУМИ=ЛЕКУВАТ Исус и Диана МаМа (Мария Магдалена)

...магическите заклинания се предават в абсолютна тайна. 

АБСОЛЮТНА ТАЙНА на жреците от=на жреците от Дуло на Богиня Диана и Иса 

Баенето било широко разпространено сред всички народи на света. 
Баенето като елемент от народната медицина и подобни лечебни заклинания са намерени и в клинописните плочки в Месопотамия датирани 4 хилядолетие преди н.е.

– Баенето е разпостранено сред всички народи по света, но е практикувано само от жреческата каста на племената, която каста е само от Български жречески потомци!

НАРОДНА МЕДИЦИНА=от Мадара Диана и Иса  

Ето и Българското авторство и печат върху шумерската цивилизация:
 
ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария
 
МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Диана Мама

КЛИНОПИСНИ ПЛОЧКИ от=от Балки Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуш 

"Магическите лечебни практики са били познати и на траки, и на славяни, и на прабългари." – твърди възторжено авторът на статията, като ние добавяме..."ама са ги практикували само Българските жреци на тия тракийски племена!"

Траките вярвали, че духът и тялото на човека са неразделни, а душата е безсмъртна. 
В своето съчинение "Хармид", Платон свидетелства, че траките имали умението на лекуват душата с думи.

ДУШАТА Е БЕЗСМЪРТНА=ДУШАТА е от Исуз и Богиня Матара 

ХАРМИД=Хан (Кан, Жрец) на Мадара 

Изрично указваме:

Траките в нищо не са вярвали и въобще не са имали никакво умение да лекуват с думи, защото те са нефеноменни безинтелектуални племена.
Тия умения са ги имали и практикували само тяхната племенна жреческа аристокрация – Българите от рода Дуло!

Храмовете на митичния тракийски цар Залмоксис, които са на повече от 2500 години, могат да се видят и днес край силистренското село Стрелково и са известни като Свещената долина на Залмоксис. 

ЗАЛМОКСИС=Кан (Жрец) на Исус Селен( Змей) и Ма (Богинята Майка) 

СТРЕЛКОВО=Диана и Иса Болкария

В Средновековна България баенето е било доста прилагано и е описано в Симеоновия сборник (1073 г.) 
Поп Еремия (X-XI в.), който се занимавал с лечение на хората, и по преданията направил много чудеса, бил осъден като чародей, сключил договор с дявола 

СИМЕОНОВ СБОРНИК на=на Кан (Жреци) на Богиня Мария и Бог Исус

ЕРЕМИЯ=Мария
феноменен праведен и свят потомък на Мария Магдалена – Светец мъченик, убит Богомил от юдео – византийската псевдо – Исусова християнска инквизизция от душмани на Българите 

Смята се, че мартениците гонят злите очи, духове и болести. В Смолянско на мартениците се поставят байници - полускъпоценен камък с дупка, през който се промушва конец. Против уроки се слага син конец, 

Ето откъде е лечебната сила на мартеницата:

МАРТЕНИЦА=Матара и Иса 

БАЙНИЦА=БАЙНИТСА=Богиня Диана и Иса

СИН КОНЕЦ=СИН КОНЕТС=Кан (Жреци) на Диана и Исус 

И сега внимание какво казва статията:

"Въпреки че баенето е езическа практика, повечето баячки у нас са вярващи християнки" !?

А пък юдео – византийската гръцка църква ги преследва – що така?

Защото точно те – феноменните езичници от рода Дуло, са истинските ранни християни и святи потомци на Исус и Мария Магдалена, които са вече точно 1500 години без един месец (от преврата и убийството на Българския първожрец и император Флавий Анастасий I на 9/10 юли 518 г от Флавий Юстин в Безистена в Ямбол) обект на перманентния геноцид на заговорниците срещу Българите. 

 За да бъде успешно посвещението и предаването на дарбата, баячката трябва да е "чиста":

баячката е ЧИСТА=баячката е от Диана и Исуш 

Ако болният постигне пълно освобождаване, то той е направил първата крачка, която е необходима, за да си помогне.

ОСВОБОЖДВАНЕ с=с Бог Исуж и Богиня Диана 

От огромно значение за лечението се явяват целенасочените жестове и думи на баятелката.
Болестта се пустосва и се гони вдън гори със заплахи

ЖЕСТОВЕ И ДУМИ за=за Исуж и Богиня Мат Диана 
 
ПУСТОСВАНЕ чрез=чрез Бог Исус и Богиня Диана 

Всички се питат какво се говори в баилката, защото тя се шепти или изрича наум, за да не бъде чута. 

ШЕПТИ за=за Ешуа и Богиня Диана 

ИЗРИЧА НАУМ ДУМИ за=за Изуш и Диана Мат Мария 

Според енциклопедичния речник на българската митология това е "словесна формула, с твърдо установен и устойчив текст ...

УСТАНОВЕН ТЕКСТ=ТЕКСТ за Иса и Богиня Диана

УСТОЙЧИВ ТЕКСТ за=ТЕКСТ за Богиня Диана и Исуш 
 

Това е тайната и основните положения на феноменната практика Баене, която вие Българи от рода Дуло трябва да усвоите и почнете да практикувате.

–––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии баячки и баячи от Вси Светии, вси Българи!
–––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.06.2018 04:09
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - От коментарните форуми за постинга във Фейсбук :
20.06.2018 10:39
Жечка Раденович :

Така е! Моята баба баеше за стрес и уроки и слагаше просо на лопатка да се пука , като пуканки върху жерта. С думи и вода в чашка с босилек я даваше да се отпият 3 глътки. Не знам молитвата или заклинанието към злото което е отправяла.

bezistena:

Ето входящите пароли и молитвените формули и мантри за връзка с Небесната Бърза помощ:

ПРОСО НА ЛОПАТКА=Богиня Диана и Иса Болкарина

ПУКА СЕ ПРОСО НА ЛОПАТКА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Бог Исус Болкарина

ВОДА С БОСИЛЕК=Богиня Диана и Исус Болк (Българин)
цитирай
3. bezistena - От коментарните форуми за постинга във Фейсбук :
20.06.2018 10:44
Жечка Раденович :

По същият начин с керамично гърне, като виндузи , слагаше на млади жени върху пъпа и кръста за да може да забременее. После, са й носили подаръци за бебето, защото наистина се е получило. Бях много малка и едва си спомням тия моменти.

bezistena :

КЕРАМИЧНО ГЪРНЕ=КЕРАМИТШНО ГЪРНЕ=Кан (Жрица) на Мария и Ешуа от Тракия

ВЕНДУЗИ=Богиня Диана и Иза

ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ с помощта на=с помощта на Богиня Мадара и Иза

цитирай
4. bezistena - Просвещавай се в блога ни, жрице ...
20.06.2018 10:47
Просвещавай се в блога ни, жрице Исусово – Мариина, припомняй си спомените си от малка, говори и с други роднини, защото носиш в гените и биокомпютъра си тази наследствена Божествена информация и скоро това ще ти е работата!

За начало почвай сама да си превеждаш пусковите лечебни пароли и мантри, които описа в спомена си.
Ще ти помагаме.

Ти продължавай и почвай да се упражняваш, защото за това си родена и определена и не случайно сме приятели!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677035
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!