Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2018 04:35 - Разсекретени документи от и със Шифърът на Мойсей за светоустройството и тайните на живота и водещата се трета световна война
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3410 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 19.04.2018 20:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В светлината на ескалиращите глобални конфронтационни събития и процеси в света, които са само малка част от видимата страна на течащата трета световна война, ще ви представим откъси от новата книга на Джеймс Туайман "Шифърът на Мойсей" и с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез  Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

ще разсекретим основните шифровани послания, вложени в откъса от постинга, които е с наклонен шрифт

Откъс от “Шифърът на Мойсей”, Джеймс Туайман 

http://bven.blog.bg/tq-i-toi/2018/04/12/otkys-ot-shifyryt-na-moisei-djeims-tuaiman.1603461

––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

image
 
Напоследък се говори много за Закона за привличането и за това как можем да го използваме, за да осъществим мечтите си. По-просто казано този закон означава: „Как мога да привлека всички неща, които в момента не притежавам и които ще ме направят щастлив?“

Веднага бързам да кажа, че това е първата важна стъпка – трябва наистина да искаш, а и да се попиташ и да узнаеш „как“.

Шифърът на Мойсей предлага нещо друго.

Дали да задоволиш глада на егото е истинската цел, или вътре в нас има нещо много по-значимо, чието удовлетворение се постига по съвсем различен начин от задоволяването на егото?

Шифърът на Мойсей се отнася до една следваща стъпка, а именно как да удовлетворим копнежа на душата си. Ако имаме свещени инструменти, за да получаваме лични облаги, то имаме ли по-висша цел от тази, която да отговаря на първоначалния замисъл, а именно този дар да бъде предложен на човечеството?

Егото постоянно иска да получи онова, което смята, че не притежава, докато душата се стреми да даде всичко, от което се нуждае.
Шифърът на Мойсей може да помогне да се освободите от оковите на вашето его. Няма значение къде живеете, ако съзнанието и душата ви са потиснати.
Кой е истинският инструмент за постигане на свобода?
А какво е истинска свобода? Не е ли това да осъзнавате, че вие сте творецът на Вселената, която изживявате?
Егото се стреми да заробва, а душата копнее, подобно на Мойсей, да ви освободи. 


СВОБОДА=Бог Иса и Богиня Диана

По-дълбокото послание

Вероятно сте чували историята за Мойсей, извел израилтяните от Египет – величаво дело, започнало, когато той застанал пред един пламтящ храст и чул гласа на Бога. Но дали някога сме вниквали в по-дълбокото послание, предадено не само от Мойсей, но и от всеки един от нас? Възможно ли е в тази история да се крие шифър – тайна, която ни дава способността да привличаме в живота си всичко, което пожелаем? Може ли това да е най-могъщия дар на света, който Вселената е дала на света? 
 

Ще оставим автора да разсъждава някъде по долните посвещенчески нива и ще покажем тайната, която наистина се крие в тази история с пламтящия храст, кодирана със Свещения шифър от Българските съставители и кодировчици на сакралната Българска родова и историческа памет – Светото Писание:

МОЙСЕЙ и ПЛАМТЯЩ ХРАСТ=МОЙСЕЙ е Хан (Жрец) от Дуло на Исуш и Богиня Матара Диана 

Мойсей е Български първожрец – цивилизатор и очовековечител на израелтянската племенна група на тракийското племе евреи, на които племенната аристокрация – данайо=юдеи, са извършили едно от най – злодейските престъпления на Старата епоха –  убийството в една нощ в съзаклятие за преврат на първородните синове на управленческата жреческа фараонска каста на Египет, която е от Българския род Дуло, основали и развили това Българско феноменно царство.

image

–– още инфо за евреите и Мойсей вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и евреи", " безистена и израелтяни", "безистена и Мойсей"

Дали Мойсей е получил това закодирано послание от Бога (Вселената) и дали Бог (Вселената) е целял ние също да открием ключа към лесно и автоматично осъществяване на мечтите ни, като привличаме в живота си всичко, което никога не сме пожелавали?

Ако е така, възможно ли е вие да използвате същата тайна и днес и до края на живота си, за да достигнете онова, което останалата част на света нарича „чудо“?

Добре дошли в Шифъра на Мойсей!


Историята на Мойсей

Казват, че Мойсей е бил роден като израилтянски роб в Египет, но благодарение на забележителен късмет или божествена намеса, бил отгледан като принц от потисниците си. Според закона на фараона всяко мъжко отроче сред израилтянските роби трябвало да бъде удавено в река Нил. Йохаведа – съпруга на левита Амрам – родила син и го крила три месеца. Когато разбрала, че ще го открият и убият, тя положила сина си в малка тръстикова кошница, намазана със смола и я пуснала по Нил. Малко по-надолу по реката дъщерята на фараона намерила детето. Нарекла го Мойсей – „намерения от водата“. 

 
Понеже Българските автори на Стария завет и на Българската историческа документация и памет в древното Българско феноменно свръхтехнологично царство на пирамидите и свръхестествените практики и технологии Египет не могат да пишат в прав текст, че Мойсей е високопросветен и образован Български аристократ, те му съчиняват мелодраматичната история с младенеца в кошницата, плуваща по Нил и въвеждат в нея Българските му династични характеристики

И тука само малка вметка за теста за интелигентност, който са заложили съставителите на драматичната постановка:

Коя безумно изтрещяла майка ще си пусне детето в реката, натъпкана и гъмжаща от най – големите и кръвожадни крокодили в света, които преди 3500 и кусур години са били толкова многобройно повече от сега, че както ги описват в хипербола древните, по гърбовете им можело да се премине на другия бряг!

Никаква кошница и никакво дете не е имало, ами Българските автори – шифровчици  са записали с кода на Свещения шифър какъв е Мойсей:

МОЙСЕЙ е МЪЖКО ОТРОЧЕ=МОЙСЕЙ е Кан (Жрец) на Ежуш и Матара  

МОЙСЕЙ е В КОШНИЦА=МОЙСЕЙ е В КОШНИТСА=
МОЙСЕЙ е Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш 

МОЙСЕЙ Е НАМЕРЕНИЯ от ВОДАТА=от Иса и Богиня Диана Мат Мария  

Още информация за Мойсей ви предлагаме в постовете ни 

Каква секретна информация пристигна от небето със звездната ракета,за която световната преса се старае да не казва нищо и пусна димна завеса?Какво скриха от нас
http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/22/kakva-sekretna-informaciia-pristigna-ot-nebeto-sys-zvezdnata.1230580

Защо сакралната родова документация на фараоните, на Мойсей и на евреите и на данаите, е на Български език и шифър!Свети Ленард Коен – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2016/11/12/zashto-sakralnata-rodova-dokumentaciia-na-faraonite-na-moise.1489502 ,

а ние продължаваме с официалната манипулирана история за Мойсей, която се коментира и в този откъс от книгата "Шифърът на Мойсей", и от който ще разсекретим само документа, вложен в случката с пламтящия капиновия храст:

Мойсей израснал. Един ден се случило нещо, което завинаги променило живота му. Застанал пред група роби, Мойсей видял египетски надзирател да бие един от тях. Вбесен, Мойсей убил надзирателя и заровил трупа му в пясъка, надявайки се никой да не узнае за убийството. Случката се разчула. Уплашен да не би фараонът да разбере за деянието му и да го накаже със смърт, Мойсей избягал в полуостров Синай и се укрил при Йотор – мадиамски свещеник. По-късно се оженил за дъщеря му Сепфора и останал при Йотор четиридесет години.

Стигаме до повратния момент – разговорът на Мойсей с Бога.

Мойсей водел стадото си към планината Хорив. Видял къпинов храст, който пламтял в ярък огън, но не изгарял. Отишъл да види чудната гледка и тогава Бог (Вселената) му проговорил. 


МОЙСЕЙ и ПЛАМТЯЩ КАПИНОВ ХРАСТ=
МОЙСЕЙ  е Бълхарин Кан (Жрец) на Богиня Мат Диана и Бог Исуш 


Тези думи са споделяни и обичани от милиарди хора по цял свят повече от 3500 години. Дали някой някога е разбрал, че това е един от най-богатите дарове, които Бог (Вселената) е дал на човечеството, защото е разкрил тайната на сътворяването на чудеса?

Този разговор според книгата „Изход“ е следният:

„И извика към него Бог изсред къпината и рече: Мойсее, Мойсее! Той отговори: Ето ме.

Не се приближавай насам, събуй си обувките от нозете, защото мястото, на което стъпваш, е земя свята.“
 

МЯСТОТО Е ЗЕМЯ СВЯТА=МЯСТОТО Е на Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана

Бог му казва, че той е този, който ще поведе израилтяните от робство към Обетованата земя и там ще имат всичко, от което се нуждаят, защото те са избраните деца, достойни за тези блага. Мойсей се решава, още повече, че Бог му разкрива кой е той („Аз съм вечно Съществуващият“). Мойсей повярва и извършва чудеса, превеждайки народа си през различни препятствия до Обетованата земя. Успява да превърне тоягата си в змия, да преобрази Нил в река от кръв, да сътвори напаст от жаби, мухи, мор, скакалци, за да спаси бягащите хора от египетската армия, да раздели Червено море и да унищожи армията на египтяните, която преследвала евреите.

(Т. Христова. Израилтяните не са били подготвени да изпълняват заповедите на Бога Яхве, а освен това били слабо подготвени и в областта на военното дело. Много от тях копнеели да се върнат обратно в Египет, независимо, че там са били роби. Затова Мойсей не въвел евреите в Ханаан – Обетованата земя, а ги принудил да странстват 40 години, за да добият самочувствието на народ-завоевател и да почитат Яхве).

Важни характеристики на егото и душата, които имат отношение към Шифъра на Мойсей

Егото вярва, че човек е отделен от всичко останало, което възприема. Или с други думи, вие сте отделен от човека до себе си, от къщата, в която живеете, от света, който осигурява вашето съществуване, от Вселената, която е вместилището на живота.


Тъй като сте изолирани и сами, вие трябва да намерите начин да защитавате живота си от всички други неща, които могат да ви нападнат и те вероятно ще го направят. Не го ли сторите в един или друг момент, нещо може да ви повали. Егото нарича това смърт.

Смъртта е единственото нещо, в което егото е напълно сигурно. Затова живее в страх. То се бои от почти всичко, защото няма как да знае коя част от „отделената“ от самото его Вселена ще се опита да го повали.

Един от начините да отблъскваме смъртта поне за известно време е като трупаме колкото се може повече неща. Върши работа всичко, което изглежда ценно, но егото предпочита големите неща. Колкото по-голяма е къщата, толкова по-удобно се чувства егото, до този момент, в който не осъзнае, че нищо не може да гарантира сигурността на живота му. Но продължава да търси, надявайки се да намери друго голямо нещо, което може да го държи живо. В крайна сметка обаче, нищо колкото и да е грандиозно то, не успява и егото умира, както всичко останало, което то е създало и приело.

А сега да разгледаме характеристиките на душата.

Душата никога не се стреми да получи каквото и да било, тъй като знае, че притежава всичко стойностно и не обръща внимание на лишеното от ценност. Защо? Защото душата знае, че всичко тече леко и естествено към нея, стига тя да е в единение с божествения източник. Изобилието, идеалните взаимоотношения и сигурността не са нейната цел, а нещо, което тя може да постигне без всякакви усилия.

Ако егото се стреми да получава, убедено че по този начин ще притежава онова, което му е нужно, то душата се стреми да дава, понеже съзнава, че нуждите й вече са удовлетворени.

Душата разбира, че смъртта е реална, но и че нищо истинско не може да бъде наранено и застрашено по какъвто и да е начин. Така преодолява страха. Душата знае, че е неуязвима и съвършено защитена от привидни заплахи и грешки. Излишно е да казвам, че егото с всичките си предпазни мерки и желания не е реално и в най-добрия случай е сянка на реалността. Въпреки това сме изградили цялостното си съществуване върху вярата в тази илюзия, вложили сме всичките си усилия в нейното утвърждаване и сме й предоставили собствен свят, в който да може да завладява и управлява./продължава в част 2/ 


коментари в коментарния блок на поста:

 1. predatorka -  

Вондерке, яко си се надрусаала
с Ню-ейдж балализми..
само и само, защото те е страх от Смъртта
затова, копираш, и тракаш, като побъркана..
белким ,забравиш..твоята Самота..
а, нали уж беше добротворка?
кога и къде ги вършиш тези..богоугодни дела, Дела?
само се чудя..на твоята нагла измамна Природа!
срамота..

 
  2. bezistena - 

Поздрави за проникновената душевна духовна снимка, bven!
 
С помощта на Свещения шифър ще трансформираме черната болестотворна и смъртна енергетика на злостния коментар в положителна и живототворяща :

СМЪРТ без=без С МЪТР=без Иса и Матара 

САМОТА без=без Иса и Ма (Майка) Диана 

ИЗМАМНА ПРИРОДА без=без Иза и Богиня Мадара Мария 

СРАМОТА за хулителите на=за хулителите на Иса и Матара

За нисшите паднали духове и усмъртените и в живота души не плювай дори, презри ги, заобиколи и продължи нататък, и не им позволявай да ти мърсят сакралния ареал! 

Ето и тайната на Шифърът на Мойсей и на Българския произход на поредния феноменен Български имплант сред другите племена Джеймс Твайман:

ШИФЪРЪТ НА МОЙСЕЙ=Исуш и Богиня Матара 

ДЖЕЙМС ТВАЙМАН=Исуж и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 

Повече информация за Българският първожрец Мойсей вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Мойсей"

А мърсуващите по Българските сакралии благославяме дано проумеят тия Божии превенции и дано с добро да познаят Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, защото тия безумци и всички човеци ще ги познаят доброволно и с добро или принудително и насила, пък втория начин не препоръчваме на никой! 

МЪРСУВАЩИ срещу=МЪРСУВАШТИ срещу=срещу Исуш и Богиня Матара – 

ще мърсувате срещу Боговете ни и срещу Техните читави и праведни генетични потомци!

Безумци и самоубийци...
––––––––––––––––

Продължаваме да разсекретяваме документите от част 2 на езотерично – философското повествование.


Откъс от “Шифърът на Мойсей” , Джеймс Туайман:

http://bven.blog.bg/drugi/2018/04/14/otkys-ot-shifyryt-na-moisei-djeims-tuaiman.1603778

–––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––– 


Представете си, че стоите в стая, в която има само една ярка лампа, насочена встрани. Светлината докосва тялото ви и хвърля сенки на пода приблизително с формата на вашето тяло. Ако останете дълго в стаята или се случи нещо, което да ви отнеме паметта, може да се изкушите да забравите за тялото си и светлината и изцяло да се фокусирате върху сянката, придавайки й нереален живот. Формата вече няма да е на вашето тяло, а на същества и чудовища, които всеки момент могат да ви нападнат. Щом се раздвижите, раздвижва се и сянката, макар че няма да можете да схванете връзката, понеже сте забравили, че тялото и сянката са практически едно и също. Така започвате да се страхувате от тялото, създало сянката и особено от светлината, която е сътворила и двете.

ФОРМАТА НА ВАШЕТО ТЯЛО е на=ТЯЛО на Богиня Матара Диана и Бог Ешуа – 

формата на вашето и на всички човешки тела е като телата на Българските Богове Демиурзи, Които ни съобщиха още в глава 1 на Битие че те ни създават като Себе си –
сиреч раждат ни, както и ние човеците – техните деца, раждаме децата си 

26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята.
27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.

Тялото, което хвърля сянка, е вашата душа, по-осезаема и истинска от всички проекции, които егото вижда. А това ни отвежда до мястото, от което няма връщане назад. Така е и с Шифъра на Мойсей. Той ни води към нашата окончателна цел. Ако осъзнаете това, цялата действителност около вас ще се срути.


В действителност съществува само светлината, която прониква във всичко – това е божествената, вселенска сила. Вашата цел е да докосвате, прегръщате и попивате тази действителност, след като я проектирате във всеки аспект на живота си.

Духовното срещу религиозното

Каква е разликата между религиозния човек и духовния човек?


Като начало ще кажа това, което един приятел ми каза преди години. Думите му бяха: „Разликата е, че религиозният човек вярва в ада, а духовният човек вече е бил там.“ Може да звучи маниерно, но в определен смисъл е вярно.

Какви са другите възможни разлики?

Религиозните хора често вярват, че „Бог е някъде там“, обикновено на небето, докато духовните хора знаят, че няма разделение между тях самите и божествения източник.


БОЖЕСТВЕН ИЗТОЧНИК от=ИЗТОЧНИК от Бог Исуж и Богиня Диана 

Религиозните хора вярват, че трябва да умрат, за да влязат в рая, а духовните вярват, че Исус е прав, когато казва: „Царството божие е вътре в нас.“ 

Ето скритото послание, което Исус ни изпраща в този култов евангелски пасаж:

ЦАРСТВОТО БОЖИЕ Е ВЪТРЕ В НАС=ЦАРСТВОТО БОЖИЕ е на Братя от Бог Иса – Божието царство с неговите екстри и промоции, началното ниво на които са  Безсмъртието и Вечният живот, са за съхранилите чисти Душите си Братя (потомци) на Бог Господ Исус 


Религиозните хора понякога смятат, че Бог е свят, а те не са, докато духовните знаят, че всичко създадено от бога (Вселената) е едно с бога (с Вселената).

БОГ Е СВЯТ=Бог Иса и Богиня Диана 

ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ БОГА Е ЕДНО С БОГА=
ВСИЧКО Е СЪЗДАДЕНО от Богиня Диана и Бог Иса 


Религиозните хора вярват, че Божията любов е условна и всеки миг може да им бъде отнета, а духовните хора смятат, че Божията любов е безусловна и вечна.

БОЖИЯТА ЛЮБОВ Е ВЕЧНА=ЛЮБОВ на Богиня Диана и Бог Ежуш 


Бързам да уточня, че това са твърдения и добре съзнавам, че е възможно човек да бъде едновременно и духовен, и религиозен. Мойсей открива на човечеството възможността за интимен разговор с божественото. 

ДОБРЕ СЪЗНАВАМ=Бог Исуз и Богиня Мадара 


Целта на Шифъра и 10-те ключа към проявление на всяко ваше желание

Целта на Шифъра на Мойсей е да престанете първо да идентифицирате себе си с егото и да прогледнете през очите на душата. Вие не сте нито егото, нито душата. Вие сте светлината, вие сте едно цяло с източника на светлината, вие сте част от твореца (Вселената).

Ето и най-важните 10 ключа, които ще ви помогнат да проявите всичко, което поискате да привлечете в живота си. Ще забележите, че всеки от тях започва с думата „бъдете“. Това е така, защото фокусът не е толкова върху това, което трябва да правите, колкото върху това какви трябва да бъдете.

Бъдете ясни. Ако мислите ви не са ясни, то и Вселената няма да знае какво да ви даде. Направете си списък с това, което бихте искали да притежавате. Яснотата означава и простота. Колкото по-простички са подробностите, с които описвате желанията си, толкова по-точни са и попаденията.


БЪДИ ЯСЕН=Богиня Диана и Иса 
 
ЯСНОТА=Иса и Диана 
 
НЯМАМ / ИМАМ ЯСНОТА за=за Иса и Диана МаМа=за Иса и Диана Мария Магдалена

Бъдете отворени. Съзнанието е като парашут – работи най-добре, когато е отворено. „Да сме отворени“ означава да сме отворени за нови варианти – за всичко, което Вселената може да изпрати към вас и което може да укрепи или изясни желанията ви.

ДА СМЕ ОТВОРЕНИ към=към Иса и Богиня Матара Диана 

Бъдете решителни. Вашата решимост да наблюдавате, попивате и освобождавате всичко, което навлиза в съзнанието ви, ще ви помогне да определите колко лесно идва то в живота ви.

РЕШИМОСТ ДА ПОЗНАЯ И СЛУЖА на=ДА ПОЗНАЯ И СЛУЖА на Исуш и Матара

ДА ПОЗНАЯ=Богиня Диана и Иза 

ИДВАТ В ЖИВОТА ни=ИДВАТ Бог Ежуа и Богиня Диана 

Започнете да наблюдавате онова, което желаете – ще ви послужи ли, ще можете ли да го почувствате със сърцето си.
 
image

Бъдете щастливи. Да си щастлив не е нещо дребно. Но ние често лесно жертваме щастието си, за да получим даровете, които егото иска и пренебрегваме простичките неща. Да нахраните човек в нужда може да удовлетвори повече от това, ако се нахраните в луксозен ресторант.
Но душата не търси неща, които да напомпват чувството ви за достойнство. Душата е просто щастлива, когато давате този дар на други – тогава чувството ви за достойнство се разширява по начин, който умът не може да разбере.


ЩАСТИЕ=Исуш и Диана 

ДУША=Диана и Ешуа 
 
ДУШАТА е БЕЗСМЪРТНА=ДУШАТА е на Исуз и Богиня Матара 

УМЪТ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ=Изуж и Богиня Диана Матара Мария  ––

и все повече умът ви ще почне да разбира и да проумява Българските Богове, Които все повече и повече ще се разкриват сега в блога ни по този абсолютно точен и прецизен лингва – математически начин, а съвсем скоро ще се явят и разкрият на всички безусловно и безалтернативно! 
 

Бъдете съсредоточени. Съсредоточете се върху това, което стои зад вашата цел (желание), а не върху самата цел. Запитайте се защо се стремя към този дар? Какъв е мотивът ми? Почувствайте го истински, опитайте се да разберете този ваш мотив.

СТРЕМЯ СЕ към=към Исус и Матара 

ТОЗИ ВАШ МОТИВ са=са Бог Изуш и Богиня Мат Диана 

ОПИТАЙ СЕ ДА ПОЗНАЕШ=ДА ПОЗНАЕШ Богиня Диана и Иса 

ДА ПОЗНАЕШ=Богиня Диана и Изуш

ДА ПОЗНАЕШ=ПЕЗАШДЕНА=Пезистена  

image

Културно-информационен център "Безистен" 
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena 

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята! 

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло     

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни ! 


Бъдете изпълнени с надежда. Винаги очаквайте най-доброто. Енергията ви ще тече в тази посока, в която насочвате вниманието си. Ако сте съсредоточени върху създаването на нещо, но мислите ви са фокусирани към провала, вие ще привлечете провала.
Не мислете за нещата, които не искате да ви се случат. Мислете за тези неща, които искате.


МИСЛЕТЕ ЗА НЕЩА КОИТО ИСКАТЕ=МИСЛЕТЕ ЗА 
НЕШТА КОИТО ИСКАТЕ=
МИСЛЕТЕ ЗА Диана и Ешуа КОИТО ИСКАТЕ 

Бъдете енергични. Колкото по-висок е импулсът, толкова по-енергичен е откликът. Вашата енергия се увеличава тогава, когато молите за нещо, което душата ви иска.
Бъдете позитивни. Ако се отнасяте с негативизъм към това, което искате да привлечете, то и Вселената ще изтълкува вашата енергия като нежелание и няма да постигнете целта си.

 
БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ=БЪДЕТЕ на Бог Иза и Богиня Диана 

Както виждате и се уверявате, във всички светоустройствени процеси и възлови думи и категорийни изрази участват категорично Българските Богове Демиурзи, а авторът – духовен и разкрепостен човек, никъде не споменава не само тях, което е логично и разбираемо за непосветен човек, но не споменава и официалният Господ Бог Исус, а само фриволничи обтекаемо и анонимно с неутрални безконкретни философски понятия и термини ката Вселена, Божества, енергии и Богове с малка буква "б"!

И така е по –
 нататък и навсякъде.
Елементарен икуменизъм и флиртуване с религии и духовни общества, или зле прикрит материализъм?
Най – вероятно елементарен наивизъм и класическа утопия за сдобряване на антагонистичните религии. 


Бъдете честни. Честността е необходима.Вселената винаги се стреми да ви даде онова, което наистина искате. Но ако сте объркани какво желаете, Вселената също няма да е сигурна какво да ви даде.


ВИНАГИ СЕ СТРЕМИМ към=към Исус и Богиня Мат Мария 

Бъдете благодарни. Благодарността е активираща сила, а Вселената се прекланя пред сърцето, което е изпълнено с благодарност.
Бъдете признателни за неуспехите си, но и за успехите. Склонни сме да научаваме повече от провалите си, отколкото от постиженията. Но не само провалите, но и успехите са нашите уроци.
 

УСПЕХИТЕ СА НАШИТЕ УРОЦИ=НАШИТЕ УРОЦИ са от Иса и Бохиня Диана 10-те препятствия пред вашите желания

Те са:

Чувство за липса на достойнство. Всеки човек в един или друг момент се е чувствал недостоен да привлича благодат в живота си. Може би поради трудно детство или травмично преживяване. Ако обаче желаете да се преродите и да получите ново начало, което досега сте отказвали на самите себе си, то първата стъпка е да осъзнаете, че сте достоен, че заслужавате.
Липса на готовност. Даровете, които истински желаете са онези, които вече са във вас, а не извън вас. Егото се стреми да получава нещата, които възприема отвън, за да си осигури по-дълъг живот, докато душата (духът) ви се стреми да дава нещата, които наистина искате, разбирайки, че вече те са ваше притежание. Когато осъзнаете, че сте готови на това да служите и на другите, вие откривате истината за себе си и разбирате, че сте готови.


ОТКРИВАТЕ ИСТИНАТА за СЕБЕ СИ=ОТКРИВАТЕ ИСТИНАТА за Бог Исуз
 
image

ОТКРИВАТЕ САМАТА ИСТИНА=ОТКРИВАТЕ Исус и Мат Диана

Неяснота. Едно от нещата, които могат да ви попречат да осъществите намерението на сърцето си, е да ви липсва яснота по отношение на вашите желания. Може да сте наясно за какво си мислите и се молите, но ако в живота ви се появи друго, значи има проблем, който не съзнавате. 

В ЖИВОТА ВИ СЕ ПОЯВИХА=ПОЯВИХА ВИ СЕ Бог Ежуа и Богиня Диана 

Липса на ентусиазъм. Ако не сте ентусиазирани за онова, което създавате, Вселената няма да ви възприеме сериозно. Важно е да се вълнувате за това което желаете. Даването и получаването са едно и също и колкото повече енергия отдавате, толкова повече ще получавате. Ако не сте отдадени, няма как Вселената да ви даде това, което желаете. Ентусиазмът е начин да се посветиш, така че подбирайте и се фокусирайте само върху онова, към което изпитвате истинска страст.

ЕНТУСИАЗЪМ=Исуз и Ма (Майка) Диана 

ФОКУСИРАМ СЕ  върху=върху Бок Исус и Мария 

ИМАМ СТРАСТ към=към Исус и Диана Мат Мария 

Липса на откритост. Невъзможно е да минете през затворена врата. По същия начин не е възможно да получите нещо, ако не сте открити към него. Например, не се подвеждайте да мислите, че вече всичко знаете и че сте недосегаеми за препятствията. Фактът, че сте научили нещо, не означава, че урокът е приключил.

НЕВЪЗМОЖНО Е ДА МИНЕ без=без Изуж и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

Нездравословност. Здравето е равновесие и хармония. Ако желанието или вашата цел ви вадят от равновесие, по-добре е да се освободите и пренасочите към нещо друго.
Липса на желание. Ако не изпитвате желание да работите за целта, към която се стремите, най-добре ще е да се откажете и да си спестите неприятности. Отначало това може да ви се стори като проява на слабост, но всъщност е проява на мъдрост и сила.

 
МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ=Исуж и Богиня Матара Диана  

МЪДРОСТ=Мадара Диана и Иса 

Неподготвеност. За вас е важно да бъдете готови да получите даровете. Това налага да направите нужните действия. Набележете си ги, планирайте. Да бъдеш подготвен означава да поддържаш пространството за вливане в нова реалност.

ВАЖНИ ЗА ТЕБ са=са Бог Исуж и Богиня Диана  

НЕПОДГОТВЕНОСТ за среща с=за среща с Богиня Диана и Бог Тати Иса 

Неуслужливост. Ето една страхотна идея: ако искате да усвоите изкуството на проявлението, първо помогнете на другите да го изучат. Понякога най-добрият начин да разберете нещо е да учите другите на него.

СТРАХОТНА ИДЕЯ от=ИДЕЯ от Иса от Трахия и Диана 

Нереалистичност. Този елемент е труден за обяснение. От една страна имаме свободата да привличаме всичко, а от друга има неща, които не можем да постигнем. Има неща, които не можем да постигнем, защото са нереалистични за нас самите. Затова винаги се вглеждайте в мотивацията за определено желание. Питайте се наистина ли желаете това, което желаете, или има нещо друго, което ще може да ви удовлетвори./край/  

ИМАМЕ СВОБОДА от=
от Бог Иса и Богиня Диана МаМа=от Бог Иса и Богиня Диана Мария Магдалена  

ПОПИТАЙ СЕ ЗА=Богиня Диана и Бог Исуз

ИМА ОЩЕ НЕЩО=ИМА ОШТЕ НЕШТО=Диана Мат и Ешуш 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Благодарим на автора за предоставената ни богата засекретена информация, която разсекретихме за вашето просвещение и усвояване на необятните сакрални дълбини и измерения на Свещения шифър на Свещения сътворенчески Български Божи език!

След критичния обстоен анализ на философския мироглед и символ – веруюто на автора Джеймс Твайман остава някакъв неопределен вкус на философски блудкаж тип "дъвка за езика и гимнастика за ума" и на нещо специфично, което ще дефинираме като "крипто духовен материализъм и псевдо – волунтаризъм с наивистичен икуменизъм" – неопределено безтегловно чувство, което predatorka директно формулира като алабализми, но непочтено ги натресе на копи – авторката bven с обидни квалификации.     
Категорично приветстваме и насърчаваме Българския духовен имплант на Исус и Мария Магдалена – Джеймс Твайман в неговата благородна мисия!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Джеймс Твайман е международен автор, музикант и "Трубадур на мира", който има репутацията да обикаля света в най – пострадалите страни от войните и организира Концерти на мира за да събере милиони хора заедно в една обща верижна молитва, за да повлияят на събитията от кризата в света.

МЕЖДУНАРОДЕН АВТОР И МУЗИКАНТ=Кан (Жрец) Брат от Диана Мат Мария и Изуж 

ТРАБАДУР на МИРА=ТРАБАДУР на Мария  
 
КОНЦЕРТ НА МИРА на=на Иса от Тракия и Мария 

ВЕРИЖНА МОЛИТВА на хора от=на хора от Дуло от Богиня Мария и Бог Ежуа  

И сега вникнете в сакралната етимология на терминологията на политическото  състояние в света на течаща трета световна война и проумейте участниците и причините за нея:

КРИЗАТА В СВЕТА организирана от=
организирана от Изродени Кан (Жреци) от Бог Иса и Богиня Диана 
 
Водещата се яростна и ескалираща трета световна война е организирана в глобален световен мащаб от потомци на Исус и Мария Магдалена от изродени династични кланове на Черното братство от Техните многопластови генетични разклонения и метастази черно – енергетични жреци, впрегнали феноменнта си енергетика за творене на злодейства и поробване на човечеството

МЕТАСТАЗИ от=от Исуз и Мат Диана 

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА между=ВОЙНА между Друиди от Бог Иса и Богиня Диана 

Водещата се сега трета световна война е между друиди – черни магове и жреци, които са управниците на всички норди и държави и които са изродени некачествени импланти и експериментални био – продукти от Българския жречески род Дуло сред нефеноменните тракийски племена от синтетични човокоподобни био – роботи, най – некачествените от които са племенната подгрупа юдеи на тракийското племе евреи, които юдеи са данаи, от които са византийците или гърците, които са Богоизбраните за трансепохални перманентни преследвачи и геноцидатори на Свещения Божи Български народ за неговото екстремално закаляване и селектиране при екстренен режим за скорошни Духовни и управленчески лидери на всички народи и племена при установяването на Божието царство на Земята – Абсолютната Диктатура на Любовта, Братството и Мира!  

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА между=ВОЙНА между Друиди/Андроиди от Бог Иса и Богиня Диана 

Още информация за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и със синтетичните човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ви представяме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965   

И за превенция на душманите ни и за насърчение на геноцидираните Българи от тази и от всички други световни войни, който са организирани от душманите ни и заговорниците срещу Българите за нашето затриване, ще ви разкрием за поред път, че тия световни баталии и ужасии са организирани от Българските Богове, които са Куеловодите на всички човеци и събития в спектакъла на нсценираната и режисирана от Тях транепохална реалити драматизация Българите и човешката цивилизизация, чиито финални сценки вече приключват! 

КРИЗАТА В СВЕТА организирана от=организирана от Бог Исуз от Тракия и Богиня Диана 

image


Джеймс Твайман е автор на дванадесет книги, сред които най-продаваният "Емисар на светлината" и "Изкуството на духовното укрепване на мира". Той е създал и разпостранява CD са  по целия свят.

ЕМИСАР на=на Мария и Иса

ИЗКУСТВО НА УКРЕПВАНЕ НА МИРА=
УКРЕПВАНЕ НА МИРА от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВО НА УКРЕПВАНЕ НА МИРА от=
УКРЕПВАНЕ НА МИРА от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА


Той продуцира и режисира документалния филм за индийските деца, наречен "Indigo Evolution".
Джеймс е поканен от световни лидери в страни като Ирак, Северна Ирландия, Израел, Южна Африка и Сърбия, за да предложи своето прозрение за мира и да изпълни "Концерта за мир", в тези конфликтни страни.
Два пъти е участвал в Обединените нации в Ню Йорк, както и в Капитолия на САЩ и в Пентагона с неговите мирни проекти, включително и "Платно от много цветове", което е платно дълго близо километър с молитви на различните религии от цял свят,  вдъхновяващи милиони хора по целия свят.

Той е основател на "Възлюбената общност", една междурелигиозна организация, която е ръкоположила над 400 министри и мисионери на мира по целия свят чрез семинари за духовно укрепване на мира.  

МИНИСТРИ=Матара и Иса
когато назначим министър – председател и министри на световното правителство от квотата на праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена, ще има мир и благоденствие на народите и човеците 

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Брат от Дуло на Исус и Богиня Матара Диана  

МИНИСТЪР от=от Матара и Иса 

МИСИОНЕРИ на=на Мария и Иса 

СЕМИНАРИ за=за Иса и Мария 

Джеймс наскоро основа Световната общност на Свети Франциск, първата междурелигиозна организация на мъже и жени, посветен на примера на оригиналния Трубадур на мира - Свети Франциск от Асизи.
Това е вселенски ред, насочен към въпросите на мира и правосъдието, особено тези, свързани с различните религиозни пътища в света.  

Неотдавна издаде своя четвърти филм "Шифърът на Мойсей" и книга със същото име. 
 
И още веднъж показваме тайната на Шифърът на Мойсей, в който е скрита тайната на Българските Богове и Техните феноменни Български потомци, култова личност от които е Българският първожрец цивилизатор и очовековечител на израелтянската племенна група на тракийското племе евреи – Свети Мойсес:
 
ШИФЪРЪТ НА МОЙСЕЙ=Богиня Матара и Исуш  

МОЙСЕС=Ма (Богинята Майка) и Исус 

image

–– още инфо за евреите и Българския първожрец Мойсей вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и евреи", " безистена и израелтяни", "безистена и Мойсей"


В момента Джеймс насърчава личните възможности за растеж чрез духовно
пробуждане, като предлага уеб-базирани курсове, както и конференции и събития по целия свят.
За повече информация посетете www.emissaryoflight.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

А ние поздравяваме Джеймс за цялостната му дейност и мисия и го благославяме по – скоро да се просвети от нашите документи, защото колкото и да са благородни помислите и действията му, без нашите познание за нашите Богове ще си останат в категорията на духовните гимнастики, дефинирани от бездуховниците като "алабализми", колкото и да не ни се нрави тази квалификация!  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното активно участие на Татяна Петрова – bven, и Свети Мойсей
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!


Гласувай:
13
2


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
19.04.2018 04:36

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5299714
Постинги: 1566
Коментари: 2923
Гласове: 31731
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!