Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2018 21:02 - Поклон пред Светата Българска Православна Църква и Светия синод!Треперете от анатемата и,юдео–ционисти и душмани наши!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1943 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 25.01.2018 04:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хвала и смирен нисък поклон пред Светата Българска Православна Църква за здравия Дух и Българщината ѝ и за единствено правилната ѝ и вярна позиция против поредната настъпателна диверсионна акция на юдео – ционистите срещу светоустройствените порядки на Святия дух и Божиите закони и срещу моралните и ценностните етнически и Християнски устои на Българите! 

Тази декларативна благодарствена прокламация правя от мое име и от името на екипа ни http://bezistena.blog.bg , в който сме все доказани духовни иноватори и пионери и проверяващи и търсещи Истината, но преди всичко и над всичко сме завинаги ревностни искрени и проверяващи и търсещи Истината вярвящи християни, кръстени безвръзвратно с благодатта и Дарбите на Святия Дух във Протестанството и в Светото Българско Православие на Светата Великомъченическа Българска Православна Църква, защото сме феноменни генетични потомци на Господ Бог Отец Исус и Майка ни Мария Магдалена, от Които сме и половината Български народ и милиони още крипто Българи, разпръснати по Божия сценарий по целия свят за Духовен интелектуален творчески прогресивен елит и за управленческа и политическа аристокрация и елити (изродени) на всички народи по света!  

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
 
Горната кратка декларация във връзка с публикацията 

Истанбулската конвенция поражда тревога за бъдещето на европейската християнска цивилизация.
http://dnes.dir.bg/news/istanbulscata-conventzia-sv-sinod-26800929 

направих на 22 януари т. г. в коментарния блок на тази публикация от от мое име, като след това я постнах и в профила си на Инж. Иван Дунчев във Фейсбук. 

В профила си във Фейса добавих като коментар към някакъв клип с демонстриращи обратни, и следната доброжелателна превенция, продължаваща вашето просвещение в тайните на Свещения шифър и показваща за пореден път с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546


единственият начин и шанс за изцеление на тия хора с изродена извън Божиите естествени норми психика и полова ориентация, чиито извратени норми за духовен и физически живот искат да наложат на здравите естествено нормални хора:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С погнуса без думи и с омерзнение към болни и изродени хора, натрапващи болеста си на другите!

С ПОГНУСА от=от ПОГ АСУС=от Бог Исус

БЕЗ ДУМИ от=от Б МУД ИЗЕ=от Богиня Мад и Иза

С ОМЕРЗНЕНИЕ от=от ИСЕЗ МЕРИЕ=от Исуз и Мария

БОЛНИ ИЗРОДЕНИ ХОРА=Б/болхари от Рода на Иза

изродили се несполучливи генно – инженерни експериментални продукти на Българските Жреци от Дуло – генни биоимплантатори при цивилизаторските им мисии сред другите племена, за изцелението на които педерасти и лезбийки Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Които знаете че са познати от последните им новоепохални аватарни проявление в Тракия пред Българите преди 2000 години като Христос ( Христос=Исос Трх=Исус от Трахия) и Мария Магдалена, им изпращат тези безплатни и единствено ефикасни спасителни лечебни формули и лекарства от феноменната Божия Българска лечебна технология и практика Баене:

ПЕДЕРАСТИ И ЛЕЗБИЙКИ=Кан (Жреци) от Рода Дуло на Богиня Диана и Бог Исуз

ЕФИКАСНИ ФОРМУЛИ И ЛЕКАРСТВА от=от Богиня Матара и Бок Исус Ел (Змей) Булкарина.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вместо да поемат подадената ръка и спасително въже, с което искаме да ги извадим от гибелта, тия същите и техните хора в модерацията и цензурата на Фейсбук изтриха публикацията с езуитското клиширано обяснение: 

t looks like something you posted doesn"t follow our Community Standards. We remove posts that attack people based on their race, ethnicity, national origin, religious affiliation, sexual orientation, gender or disability.

Изглежда, че нещо, което сте публикували, не отговаря на нашите стандарти на общността. Премахваме публикации, които атакуват хора въз основа на тяхната раса, етническа принадлежност, национален произход, религиозна принадлежност, сексуална ориентация, пол или увреждане. 

Със същата езуитска византийска лукавщина и префинена перфидна наглост модерацията на Фейса съветва уж мен, а всъщност инструктира анти –
 Българите и анти – нормалниците в мрежата как да издирват и дават на цензурата говорещите истината: 

We understand that you may not have known about our standards, so we"d encourage you to learn more about how we respond to these kinds of attacks. If you see something on Facebook that you think goes against this or one of our other standards, you can report it to us. Thanks for your understanding and help in keeping Facebook safe and welcoming. 

Разбираме, че може да не сте знаели за нашите стандарти, затова бихме ви насърчили да научите повече за това как реагираме на подобни атаки. Ако видите нещо във Facebook, което смятате, че противоречи на този или на някой от другите ни стандарти, можете да ни го съобщите. Благодарим Ви за вашето разбиране и помогнете да поддържате Facebook безопасно и приветливо. 
 
За спасението на всички тия паднали духове и болни души ние вече бяхме публикували постинга ни, засягащ и тази болна тема на хората с обърканата полова ориентация, и който пак им предлагаме на вниманието: 

Богатият урожай на Българския жречески имплант от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена сред племената, за който ни помагат и роботите на Магдалена
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/23/bogatiiat-urojai-na-bylgarskiia-jrecheski-implant-ot-roda-du.1589795  
 
с пасаж от него:
––––––––––––––

Пуснете следващия линк, за да чуем заедно прочувственото и проникващо в Душите изпълнение на същата сакрална песен от друг Български феномен от Божия род Дуло от същата сложно омешена жреческа Българо – юдейска – израелтянска генеалогия като Демис Русос



https://www.youtube.com/watch?v=GpebHIlwSXY

Gemini - Magdalena - Musikladen - Folge 87 - 21.06.1984 

Преди пееха тия Божии Души болни, и не натякваха болестта си на никой, и ние пеехме с тях...
Сега ги пощуриха юдео – ционистите, изкараха ги по улиците и вместо да се лекуват, ги насилват да парадират и показват най – безсрамно срамотиите си и да заразяват здравите с болестта си с крайна коварна цел израждане на нормалния човешки ген, който е свещеният Божи Български ген от жреческия род Дуло

Gemini=ДЖЕМИНИ=Ежуа и Мад=Ежуа и Ма (Майка) Диана –

никъде в Нета не открихме и следа от тази група и от певеца, но за нас са достатъчни и тези разсекретени родови документи на тия певци от Българската феноменна жреческа династия Дуло на Исус и Мария Магдалена.

image

От които най – малко тримата – солистът и двамата китаристи, са болни.

И които са от Българския феноменен жречески род Дуло и нямат никаква вина за болестта си "дезиориентация на пола", защото Исус и Мария са им дали тая болест и тия роли в драматичния спектакъл "Българите и човешката цивилизация" 

А всяка болест се лекува и трябва да се лекува.

За тия невинни болни Божии деца Исус каза на любимия си здрав и праведен син, когато го успокояваше, пламнал от справедлива ревност, че Отец му посреща с такава радост и подаръци и с отрупана маса и кани гости за завръщащия му се блуден – болен син, а за него – здравия му и верен син не е правил никога такъв жест: 

– Тебе Аз не те мисля – ти си здрав и си спасен при мене!
Моята Бащина Душа кървеше в болка и страдание по брат ти – болният ми син, който вече се намери и сега се връща здрав у дома при нас! 
Радвай се с Мене за брат си! 


Този документ със сакралната семантика на името на групата Gemini както и на понятията педеразъм, педерастия, са единствените вярни лечителни рецепти и формули от Българската феноменна Божествена лечебна практика Баяне, с която се лекува болестта "дезиориентация на пола" в конкретния случай, и която лечебна методика мултиплицира мощта и ефективността си с тази песен за Магдалена, Която е Родоначалникът на рода Дуло:

МАГДАЛЕНА=МАКДАЛЕНА=МАЕКА ДАЛА=Майка на Дуло –

Мария Макдалена, Мария Майка на Дуло – сакралната етимология на това култово емблематично новоепохално евангелско име

ПЕДЕРАЗЪМ=Богиня Мадара и Иза  

ПЕДЕРАСТИЯ=Братя от Диана и Иса 

А името Gemini на групата, което означава близнаци, указва за пореден успореден доказателствен канал, че певците и музикантите от тази група са от свещената Божия генеалогия от двамата близнака на Исус и Мария Магдалена – Павел и Петър, Свети Павел и Свети Петър – допълнителни категорични документи за това са и презрителните титули на тая категория болни хора в Българския разговорен език – педераси и обратни: 

ОБРАТНИ=БРАТИ + Н (кодировъчен назал)=БРАТИ=Братя  

ПЕДЕРАСИ=ПРАД ИСЕ=Братя от Иса 
 
И едно изрично уточнение:

Никой болен от тия болести на духа и от там в тялото, няма да бъде лекуван насила – ще бъдат лекувани и ще се лекуват само тия болни, които пожелаят да се излекуват! 
 
–––––––––––––––––––––

Гарантираме ви, че след Съдния Ден всички ще пожелаят екстремално и катарзисно да се лекуват от тази и от всички други анти – Божии болестни състояния, започвайки от лечението на духа си и това лечение ще става по документите на нашия блог! 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана  
 
image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
И поредната изрична прокламация от Боговете ни кои само имат правото да правят модерация на Божията информация: 

МОДЕРАЦИЯ=МОДЕРАТСИЯ=Мадара Диана и Иса 

БОЖИЯ ИНФОРМАЦИЯ на=БОЖИЯ ИНФОРМАТСИЯ на=на Бог Исуж и Богиня Матара 

image

Този постинг със същия коментар ще постна отново във Фейс профила си за да видим докъде им стига акъла на тия болни души и паднали духове и дали пак ще отрежат публикацията и блокират профила без да разберат, че това наше просвещение е единственият им шанс за спасение и по този болен проблем, и по всичките други проблеми, както и за да им деклаприрам от името на целия ни екип и от името на всички вас – истински Българи търсещи истината, че каквото и да правят номерът им с тоталната цензура, която ни налагат, и с автоцензурата, към която ни тласкат, няма да мине и не рано или късно, ами вече съвсем рано и скоро Истината ще излезе на яве заедно със сакралните ѝ етимоложки титуляри и прототипи – Българските Богове, за да господства по целия свят!  
И ние праведните и читави Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство заедно с Тях!

image

Виждате висшата ни Божествена протекция, като в този пост добавяме с голяма радост и и искрена надежда и закрилата ни от Светия синод на нашата Великомъченическа Света Българска Православна Църква, застанала най – после в сюблименния момент на последните 30 години до Народа си Български и повела го, с който Народ заедно с Църквата ни нашите извечни душмани юдео – ционисти, ни водят неумолимо към сахланта за изтреблението ни! 

И знайте, заговорници срещу Българите и душмани всякакви, мерзавци и цензури на Божието Слово и Истината, че посягате ли връз нас – първо се разконспирирате като такива от тия цитирани анти – Български категории на заговорниците срещу Българите, и второ ще падне върху ви и вече декларираната анатема на Светата ни Църква!
 
И като превенция за освестяването ви и тест за безБожност, ви казваме:

– Не посягайте връз нас!  



Ето за просвещението на Българите и за освестяването на Българите и душманите ни, кои са Авторите на православната анатема: 

АНАТЕМА=МА ТЕАНА=Ма (Майка) Диана – Великата Богиня Майка Диана

Семантичната генеалогия и дисекция на термина за официално проклятие анатема ни води до гръцкия език (които е прекрасен Български жречески лингва – продукт и херметичен непробиваем сейф и архив за сакралната Българска родова и историческа документация и памет!) и до гръцката дума ἀνάθεμα отлъчване, която извеждат от ἀνατίθημι – възлагане, налагане на проклятие, която във фонетичния  изказ звучи като "анатиссими" 

ἀνατίθημι=АНАТИССИМИ=Исус и Мат=Исус и Ма (Майка) Диана 

За тази дълго очаквана Родолюбива и достойна истинска Християнска позиция на Светия синод го даряваме с Божествения му разсекретен семантичен генезис и и легализиран сертификат за произход и статут: 

СИНОД=ИС ДОН=Иса и Диана

СВЕТИЯ СИНОД=Святи Иса и Диана 

СВЕТИЯ СИНОД от=от Светии от Иса и Диана 

СВЕТИЯ СИНОД от генетични потомци на=СИНОД от генетични потомци на Иса и Богиня Диана 
 
СВЕТИЯ СИНОД от=от ДЕТСА на Бог Иса=от Деца на Бог Иса – 

всички вие, членове на Светия синод на Светата Великомъченическа Българска Православна Църква, сте генетични феноменни потомци на Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка от Тяхната новоепохална генерация на рода Дуло, Родоначалници на който са Исус Христос и Мария Магдалена.
Всички вие Православни Отци и Духовници, сте повече или по – малко праведни или греховни – като всички други Б/българи, и други човеци, но всички сте такива според Божия метежен сценарий и драматургия на трансепохалната екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" за екстренното закаляване и селектиране на Божиите феноменни потомци и подготовката ни за поемането от нас на управлението на човешкия род и на света след скорошните епични процеси на Съдния Ден! 
 
Проумейте, знайте и се насърчете и извисете, че вие сте Божествени по наследствен статут – сиреч сте потенциални Светии, каквито и да сте добри или лоши в земния свят, но после Светии на различни нива в йерархията на Божия свят, и че тия два свята съвсем скоро време ще се съберат тука – на Земята!

Затова още веднъж от мен и екипа ни: 

Хвала и смирен нисък поклон пред Светата Българска Православна Църква за здравия Дух и Българщината ѝ и за единствено правилната ѝ и вярна позиция против поредната настъпателна диверсионна акция на юдео – ционистите срещу светоустройствените порядки на Святия дух и Божиите закони и срещу моралните и ценностните етнически и Християнски устои на Българите! 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, минали през такава участ и изпитания на Земята 

УЧАСТ на потомците на=на потомците на Диана и Исуш 

УЧАСТ отредена от=отредена от Диана и Исуш  

ИЗПИТАНИЯ за потомците на=за потомците на Иза и Богиня Диана  

ИЗПИТАНИЯ давани от=давани от Иза и Богиня Диана  

Всички изпитания, на които сме подложени, и участта, и живота, и съдбата на всеки един от нас, се определят от Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, и Които ни се разкриха в още по – голяма дълбочина с постинга ни 

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982 

пасаж от който даваме:
 
Във всички наши просветителски статии нашите Ръководители свише, както и самият Спасител, ни казват да ви казваме, че всичко в света и в живота около нас е проектирано, инсценирано и режисирано според Божият проект и транс – епохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и че всички роли на всички човеци в целия диапазон на спектъра на проявление от + до – са дадени от Авторите, Продуцентите, Сценаристите и  Режисьорите на спектакала – Българските Богове Демиурзи, Които са и Главните Кукловоди на всички човешки същества до едно!
Не може да бъде по друг начин, след като Те са Всемогъщите Господари и Властелини на световете и на всичко в световете и на всички същества в тях!

Което означава, че всичко което се случва с нас, около нас и в нас, е под Техния категоричен диктат, надзор и управление и всичко което ние вършим, е по Тяхната воля на Абсолютни Драматурзи, които са ни оставили толкова степени на илюзорна свобода за мислене и действие, колкото имат марионетките на конци в театъра на култовия Карабас Барабас – сиреч никаква, казана с математически език "нулева" !


image –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен и със синергитичното духовно окултно участие на нашия родственик Негово Светейшество Българският Патриарх и Софийски Митрополит Неофит, за когото сме ви документирали в нашите статии и конкретно 

С Петър Дънов и неговите деца и внуци на неговия 152 рожден ден заедно с баща му Васил Левски.Част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/11/s-petyr-dynov-i-negovite-deca-i-vnuci-na-negoviia-152-rojden.1463977 ,

че той е чистокръвен съхранен чист и праведен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена през Тяхната първосвещена златна родова линия от рода Дуло, от която се роди Спасителят на Българите и на света, единствен Първосвещен продължител на която е Свети Васил Левски, на когото Патриарх Неофит е роден пра – правнук .  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
И ще добавим и публикуваме силната статия и достойна позиция на Валерия Велева, писана със силно Българско родолюбиво и християнско Боговдъхновено перо 

Валерия Велева: Г-н Борисов, защо обърнахте гръб на Църквата?
http://reader.blog.bg/novini/2018/01/24/valeriia-veleva-g-n-borisov-zashto-obyrnahte-gryb-na-cyrkvat.1589885#last_comment 

 С Конвенцията ние влизаме в нов Мониторинг, още по-зловещ и на всичкото отгоре – безсрочен!
 

По ирония на Съдбата обаче Третият пол ще заличи Третия Ви мандат, г-н Премиер! Допуснахте огромна грешка - Истанбулската конвенция захлупи Българското европредседателство, за което положихте толкова много усилия.

„Анатема“ на Истанбулската конвенция, обяви Българската православна църква. 
„Анатема“ на Истанбулската конвенция, обяви Католическата църква 
„Анатема“ дойде от протестанти и евангелисти. От богослови и миряни. 
"Анатема" прозвуча и от Главата на българското мюсюлманство. 

За първи път Светият синод призовава за „усърдни молитви всекидневно и във всички храмове и манастири на Българската православна църква срещу Истанбулската конвенция, която ще доведе до "духовна смърт" на народа“. 

За първи път от времето на спасяването на българските евреи Народ и Църква са заедно. 
За първи път Църквата повежда Народа си. 
Срещу Властта! 

Защо допуснахте това, г-н Борисов? 
Защо допуснахте да Ви отнемат Народа? 
Вие, който направихте най-много за българските храмове, който дадохте толкова пари за икони, за камбанарии, който винаги сте се уповавал на Началника Горе! 
Защо му обърнахте гръб? 
Защо обърнахте гръб на Църквата, която винаги е била с Вас? 
Защо обърнахте гръб на Патриарха, чиято благословия винаги сте търсил? 
Кой ще Ви ръси главата със светена вода, г-н Борисов ? 
Кой ще плиска менчето пред Вас, когато режете поредната си лента? 
Кой ще бъде до Вас, когато полагате клетва? 
Църквата? Или джендърите? 
Вие, г-н Борисов, избрахте джендърите! 
Понятие, което го няма нито в правния ни мир, нито в народната традиция, нито в българското семейство.

Никога в последните 29 години не е имало такова недоволство от решението на една власт, както се случва днес, г-н Борисов! 
И ако не виждате това, значи сте загубил политическите си сетива, които винаги са Ви спасявали в критични моменти. И благодарение на които сте взимал правилните решения, за да станете три пъти премиер на България. 
По ирония на Съдбата обаче Третият пол ще заличи Третия Ви мандат, г-н Премиер! 

Казвахте досега, че без Господ, нищо не можете да направите.
И ние Ви вярвахме, защото усещахме, че сте искрен. Означава ли, че сте забравил за Господ, щом сте приел против волята Му да наложите решение, което ще доведе до дълбоки ПОЛИТИЧЕСКИ и СОЦИАЛНИ промени в България? Не за добро!
Каквото и да Ви говорят съветниците, каквото и да Ви обещават от Брюксел, Народът няма да приеме решението Ви, г-н Премиер!

Допуснахте огромна грешка - Истанбулската конвенция захлупи Българското европредседателство, за което положихте толкова много усилия.                   
Никой сред народа не се впечатлява от ежедневните Ви срещи с първенците на Европа, които би трябвало да предизвикват гордост. Всички коментират натрисането на джендърите в живота ни. Джендърът слезе на битово ниво - в кръчмите, в кухните, в училище, превзе страховете на майките и ражда гнева на бащите. А когато един политик допусне това, той вече е загубил властта над народа си.

Не вярвайте, че Конвенцията е само за защита на жените и децата от насилие. Имаме закони за това. Конвенцията няма да спре насилието. За това трябва силна държава и върховенство на закона. Конвенцията обаче защитава онези, за които "полът е фантазия", а децата се раждат и отглеждат посредством технологични способи! 
Не вярвайте, че с декларация или с „резерви“ можем да заобиколим джендъра! Не! Не можем да се измъкнем от капана му! 
Веднъж ратифицирали Конвенцията, тя получава върховенство над вътрешното ни законодателство.

И утре, когато Вие вече няма да сте премиер, Комисарите на Конвенцията ще се разпореждат с живота на децата ни. 
Българските майки няма Ви простят това, г-н Борисов! 
Защо дръзвате да тръгнете против майките и бащите? 

Каква е тази сила, която Ви слага главата на дръвника? И Вие безропотно се навеждате? Вие, гордият български премиер!

Казват, макар че не искам да вярвам, че сте сключил сделка – ратифицираме Конвенцията срещу отпадането на Мониторинга върху страната. Но и по този въпрос Ви заблуждават, г-н Премиер!

С Конвенцията ние влизаме в нов Мониторинг, още по-зловещ и на всичкото отгоре – безсрочен!

Светът, който налага тази Конвенция, е в огромна криза! След година и половина тези, които сега Ви целуват, няма да бъдат същите. Но Конвенцията ще е започнала своята разрушителна роля в живота ни. 
Защо се нагърбвате с тази непосилна отговорност? Това е тежест, смазваща дори силен политик като Вас.

Никой държавник, никога не е успявал, когато е тръгвал срещу Народа си.

Сега под натиска Ви ратификацията може да мине в парламента.
Чрез трикове дори с гласовете на 61 депутата Конвенцията може да се промуши. 
Но президентът ще ѝ наложи вето. 
Тогава ще Ви трябват 121 депутати! 
С опрян до челото пистолет ли ще накарате Георги Марков и Вежди Рашидов да гласуват? 
А патриотите?

Ще се прегърнете завинаги с Марешки?!
И всичко това Народът да Ви прости!?! 
А Църквата да го одобри!?! 
Не се заблуждавайте!

Не изневерявайте на себе си!
 

image 

И защото злодейските тъмни сили на мракобесието на заговорниците срещу Божия Български народ, които провеждат финалните операции от ислямо – юдейско – кръстоносния поход на многовековния перманентен заговор срещу Българите и християнската общност в Европа и света за нашето окончателно и тотално затриване, са безБожници и няма да се спрат пред никакви анатеми и превенции, то затова наши свети Отци православни, вадете свещените икони на Господ Бог Исус Христос и Света Богородица и храмовите хоругви и поведете осиротелия от управници, но намерил Пастирите си във възродената Света Българска православна Църква, Български народ, срещу общите ни обезумели душмани! 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.01.2018 21:05

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
25.01.2018 00:00
В същите времена сме, когато Българщината се е държала на косъм и не е изчезнала, благодарение на църквата!
Изгониха младите навън, съсипаха икономиката-промишленост и земеделие, сега остава малкото читаво население, незасегнато от алкохол и опиати, да го удари на содомия и педофилия Да, те май не се споменават, но до тях при това положение има само крачка
Поздравявам те за този постинг, един от дългата поредица с такова патриотично съдържание!

Лека нощ!
цитирай
3. bezistena - В същите времена сме, когато Бъл...
25.01.2018 00:32
leonleonovpom2 написа:
В същите времена сме, когато Българщината се е държала на косъм и не е изчезнала, благодарение на църквата!
Изгониха младите навън, съсипаха икономиката-промишленост и земеделие, сега остава малкото читаво население, незасегнато от алкохол и опиати, да го удари на содомия и педофилия Да, те май не се споменават, но до тях при това положение има само крачка
Поздравявам те за този постинг, един от дългата поредица с такова патриотично съдържание!

Лека нощ!


Содомияна и педофилията не се споменават, Адаш, но те са скритат цел на данйо=юдео – ционистите, от които са гърците, за които древните документи свидетелстват категорично, че те са авторите на содомията, педофилията, педерастията и лесбийството

И дешифровката на анонсовия израз от коментара ти:

В ВРЕМЕНАТА СМЕ на=на Бог Иса и Богиня Мат Мария


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677632
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!