Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 19:26 - Ислямисти трошат паметник на Исус в Италия,юдео – ционистите сриват катедрала в Германия.Ислямо–ционисткия поход на заговорниците срещу Българите и Европа
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1720 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 20.01.2018 21:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Див ислямист разруши в Италия статуя на Исус и Мария – полицията го пази!
Юдеи – ционисти разрушиха демонстративно катедрала в Германия – полицията ги пази!
Ислямистки терористи взривяват Европа – изтрещелият папа вика още да идват!
Диваците разрушиха свещена статуя на Господ Бог Отец Исус в Италия, страната, която ги прие и подслони и им даде храна, дом и седмични пари..., полицията ги пази да извършат злодеянието си! 
Италия – страната, от която папата от елита на екипа на заговорниците привиква ислямистите да идват в Европа и в Италия.

image

https://www.youtube.com/watch?v=G7bZJWVAIGQ
Muзulmano destruindo na Itбlia a Estбtua de Jesus e Maria
Мюсюлмани разрушават в Италия статуя на Исус и Мария. 

Muзulmano destruindo na Itбlia a Estбtua de Jesus e Maria .
Paнs que o acolheu e deu-lhe comida, casa e dinheiro semanal. Sу quem acredita em contos de fada pensava que seria diferente. O tempo vai dizer... Mas a imprensa continuarб deixando de divulgar...

Мюсюлмани разрушават в Италия статуя на Исус и Мария.
Страната, която ги прие и подслони и им даде храна, дом и седмични пари... 

Ах, защо не отиде папата заедно с юдео – ционистките управници на европейците в някоя мюсюлманска страна и почнат да рушат сакралии и храм на Пророка Мохамед..., да видят и почувстват мъченически как скоропостижно ще сменят координатите на едно от Божиите измерения, в което пребивават сега!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Язък ви за показната религиозна набожност, католици италианци!
Що не скочите всички християни в Италия за тази гавра с Господ Бог Исус и Света Богородица официалната, Които ежесекундно бдят над живота ви, и за 24 часа да прогоните обратно през морето всички тия непоправими изроди, барабар с поробилите ви управници юдео – ционисти,

image

които организират колективното ви заколение и затриването на бялата християнска общност не с внезапно ударно нападение, защото тогава щете – нещете ще трябва да грабните сопите и оръжията да се защитавате от нашествениците,

image

ами ви варят постепенно като крастави жаби в тенджера на слаб огън за да не се усетите! 
image 
image


https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=mLkJNhDBz8Q
BOILING FROG SYNDROME – Синдром на сварената жаба

Синдромът на сварената на бавен огън жаба е пъкленият адов злодейски план на заговорниците срещу бялата християнска общност, на която общност духовният и борчески прогресивен елит сме Българите и крипто – Българите от Всемирното Бяло Братство от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния династичен род Дуло, срещу които е насочен основният удар на обединените срещу Българите заговорници от изродените българо – юдейски кланове на Дуло.

Сега ще разсекретим свръхсекретния коварен прецизен многопластов и перфиден план на злодеите и ще го неутрализираме и обезвредим за да пресечем чудовищните им замисли за тотално поробване и изтребление на Българите и на човечеството! 

BOILING FROG SYNDROME срещу=срещу Болгари на Иса и Богиня Мадара 

ДА ПРЕСЕЧЕМ плановете срещу=плановете срещу Исуш и Богиня Мадара  

Мислят си и се окуражават приматните безкултурни същества и безБожниците юдео – ционисти, че християнският Господ Бог Исус е несъществуващ и безсилен ли?

Не само този брадат нечовекоподобен урод, но и цялата окуражаваща го тълпа и всички злодеи управници ще изпепели за миг ако пожелае, но Той иска християните да го защитят саможертвено и да защитят вярата си!

САМОЖЕРТВЕНИ потомци на=потомци на Исуж и Богиня Матара 

Да защитят кръвта и името на Исус и Мария Магдалена и вярата си в Тях, както правеха Техните генетични потомци – нашите пресвяти Предци Българи – Катарите, Патараните и Албигойците, които са Богомилите от Бялото Братство, и които влизаха с молитви за спасение на душите на палачите си и с песни в Божията прослава в свирепия обезсмъртяващ ги огън на кладите, които палеха предците на сегашните българо – юдейски ционистки управници на Италия, Европа и целия свят ! 

Ще имате ли саможертвения кураж да останете верни на Господ Бог Исус, на Когото се кланяте и обещавате вярност до гроб сега в относителна безопасност, в замяна да се грижи за вас и ви решава проблемите, когато ислямистите и юдео – ционистите ви натиснат и не дай си Боже допрат ножа до шията ви, и пред очите и акъла ви изкочи Неговата изрична жертена превенция, важеща за всички до един християни:  

image

– Ало – о – о, къде изчезнахте бе, ревностни и фанатични канонично и догматично подковани вярващи съвременни християни – католици, протестанти и православни?

– Истински Християни в съвременна Западна Европа?

– Пфу! 

– Лоясали в материално охолство безчувствени нещастни души, на които бащите и дедите в името на фалшифицирания Бог Исус колонизираха и избиваха като животни и поробваха в безпросветие и крадяха богатствата на предците на сегашните ислямистки нашественици!

– Пфу!  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В същото време юдео – ционистите в тотално поробената от тях Германия ескалират спиралата на анти – християнския терор и гавра със сакралиите на религията.

image

https://www.youtube.com/watch?v=UGyj3MbSbCo

Demolishing a German church - 2018
Разрушаване на немска църква 


Медиите разпостраниха циничното и варварско безпардонно разрушаване на катедралата St Lambertus church в Германия, като скършените психически окончателно германци не направиха никакъв опит за съпротива, само няколко Грийнпис активисти (организация изцяло под контрола и управлението на заговорниците срещу Българите, сиреч срещу човочеството) си направиха поредната съгласувана задкулисно с властите пиар – акция и закачиха един транспарант за набиране на точки уж като борци със ситемата. 

image

Я какви християни – сеирджии!

image
 
– Я какви християни – сеирджии!

Или са от платените медии на юдео – ционистите и соросоидите, които снимат да обезсърчат още повече водещите се за християни и да насърчат и вдъхновят ислямистките нашественици да нахлуват още по – смело и безпрепятствено в обезхристиянчвана Европа и да се уверят в загубата на всякакви вродени и изработени рефлекси, инстинкти и сили за реакция и воля за самозащита на жабата в тенджерата! 

Ревнаха някои лицемерно по нета що тъй, ама как може тъй...! 

А ние да ви питаме вие къде бяхте, бе джермани християни – деца Божии и войни на Исус на Земята, по това време когато злодеите изродени българо – юдеи, които управляват страната ви, ЕС и света, унищожават Храма на Исус и вас лека – полека и с бързи темпове цинично откр
ито и явно!?
Защо не взехте Библиите и кръстовете и не извикахте кардинала, че и папата, пък като не дойдат, да бяхте тръгнали начело със Свещеника ви и с малките ви деца на ръце и с възрастните ви родители, да бяхте влезнали в Божия храм, да се вържете с вериги един за друг и за колоните, и да стоите там и се молите и плачете и викате за помощ към Исус и Мария без да се плашите както средновековните саможертвени катари, патарани, албигойците и хусистите, които са Българските Богомили от Бялото Братство от читавите потомци на Исус и Мария Магдалена, докато престъпните ви господари се откажат от пъклените си намерения?

Защо не защитихте Свещения дом на Господ Бог Отец Исус и Дева Мария както те денонощно защищават охолния ви изроден изпедерасчен живот и домовете ви!
Овце немислещи и тръгнали покорни към скотобойната с души лоясали безчувствени от материализъм и задоволство и бездуховници изродени... 

image

ДЖЕРМАНИ=
Ежуа и Мадара

Ето ви един спасителен пояс за Последните времена, но за да го проумеете и имате шанс за спасението си влизайте спешно в блога ни http://bezistena.blog.bg и се просвещавайте ревностно, че никакво време не остава вече! 
А вие Българи, които знаете немски, италиански, английски...,преведете посланията ни, но първо вие ги проумейте, защото другите народи само на нас ще разчитат  скоро!


Разбирате ли, защо съвсем скоро Боговете ни ще изпълнят заплануваното от Тях премахване от раз на всички религии на Земята, както възложиха на първосвещената си посредничка към хората Света Ванга, по – малката дъщеря ня Петър Дънов и по – малка внучка на Васил Левски, да ни съобщи плановете Им във вид на пророчеството, че съвсем скоро Бог ще премахне изведнъж всички религии на света и ще възстанови най – древното учение на Земята – Учението на Разума! 

УЧЕНИЕ НА РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария
познанието на Българските Богове Исус и Майка Мария Магдалена  и Тяхното Учение на живот по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира и чудесата и феноменните дарби и практики на Святия Дух  

Още преизобилна информация за Учението на Разума и за Мистеризнея Осми, който ще въведе Учението на Разума и ще управлява света по неговите закони, вижте в статиите ни:

Ванга и Спасителят на Българите от чужбина с високо чело – рептил,когото го дебнат рептилите на границите и навсякъде...
http://bezistena.blog.bg/history/2017/08/11/.1561408 
 
Ванга и мистериозният Осми спасител на Земята с Машината на времето и конникът – рептил... 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/12/31/vanga-i-misteriozniiat-osmi-spasitel-na-zemiata-s-mashinata-.1585896

И който не е проумял още, Кой е Мистериозният Осми, Който ще спаси съвсем скоро Българите и човешката цивилизация, ето ви пак директен контакт с Него и шанс и за вашето Спасение:   

МИСТЕРИОЗНИЯТ ОСМИ=Сина на Исуз и Диана Мат Мария  – Спасителят

Та Боговете ни съвсем скоро ще изпълнят заплануваното от Тях премахване от раз на всички религии и филосовски учения на Земята, защото всички те са конфронтационни и антагонистични и разделящи и насъскващи хората един срещу друг и най – вече защото крият истината за света и най – най –  вече, крият истината за Българските Богове! 
 
И защото вече знаете, че Българските Богове са и Извънземните, и Дяволът и Сатаната, и всички други Божествени владетелски космогонни особи и персонажи от Тяхната изповед в статията  

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982 
 
и всичко в световете е от Тях и Техен сценарий, сега Те ни разкриват, че и всички тия религии са въведени сред човеците от Тях – Българските Богове Демиурзи и Властелини и Господари на световете и на всички събития и процеси в тях, за да се изиграе плануваната от Тях трансепохална реалити драматизация Българите и човешката цивилизация и се проведе експерименталния процес на многохилядолетното екстремално  обучение, закаляване и селектиране на Техните феноменни генетични деца – Българите, за Духовни водачи и универсални управници на всички човеци при скорошната тотална Абсолютна диктатура, която Боговете ни ще наложат върху цялата Земя безприкословно и безалтернативно за всички!

Абсолютната диктатура на Любовта и произтичащите от нея Братство и Мир между човеците! 

ДИКТАТУРА НА ЛЮБОВТА БРАТСТВОТО И МИРА=
ДИКТАТУРА на Братя от ЛЮБОВТА на Иса и Богиня Матара Диана  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Властелините и Господарите на световете и на екипа ни Исус и Мария 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 
 
   
Божествени феноменни Българи и Българки, вече посветени и просветени активирани генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, и които присъствате и разберете тия наши екстремални лингва лабораторни упражнения, сте благословени и блажени, обаче какво ще правят тия които са цензурите на инквизицията на анти Българите, които са същите тия заговорници срещу Божия Български етнос, които организират юдейско – ислямистко – юдео =гръцкия кръстоносен поход, и които ние сме тръгнали и тях да спасяваме от пъкъла мерзавците им с мерзавци, а те отново за шести пореден път блокираха профила ни във Фейсбук да не публикуваме в групите на Фейса за нови 7 дена за да не стига до вас и до тях Свещеното Божие Слово!
Бедна им е фантазията на мерзавците, които спират Свещеното Божие Слово, какво ги чака!

Мъка ни е за тях...  

image
  

– затова пак ще им припомним началото на доброволния автомоторен абонамент за персоналното джакузи в гостоприемното денонощно нощно заведение Чистилището с катран с температура над точката му на кипене и прясна лава... 

Постоянно им пишим на цензурите:

Пичове, да ви е простено от нас за гаврите!
Не знаем само че дали Светиите ни ще ви простят гаврата със Свещеното Божие Слово! 
Окачете си това на рамка и го пазете, защото скоро ще ви послужи за молба за амнистия към нас когато започне да тече абоната ви за спа – процедурите в джакузитата с катраня!

За много години и предайте следващата заръка на Господ Бог Отец Исус и на вашите най – големи шефове, на които нашата информация е фатално животоспасяваща и които не знаят за бъзикните ви и затова те ще ви наградят подобаващо!

Благославяме ви дано минете по – леко!  
 
image

Приятели, феноменни Божествени Българи и Българки, споделяйте тези Божии документи по всички  възможни канали на социалните мрежи и медийните канали и трасета, за да достигнат те до максимално  повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български  Души, които очакват изнемощели и скършени Спасение, защото само с нашите Богове е личното ни и общо Спасение! 

Сподели с приятели за да достигне сакралната информация  до още търсещи жадни истината истински Българи! 

Дори да не ти е понятна, тя ще е нужна на други!  

Един ден скоро задължително и на теб! 










Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.01.2018 19:43
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678335
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!