Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2017 18:56 - Няколко официални документи в прав текст, от безбройните кодирани апокрифни, че Исус и Мария Магдалена са били съпрузи и са имали деца.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1879 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 29.12.2017 14:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Исус Христос и Мария Магдалина са били женени официално и от брака им са се родили две деца, а истинската Богородица е Мария Магдалена, се твърди в прав текст в древен ръкопис, датиращ от 570 година и написан на сирийски (коптски) език.

Това ни съобщава кратката статия

Исус Христос бил женен, имал две деца (Нови разкрития)

http://www.razkritia.com/427473/исус-христос-бил-женен-имал-две-деца-н/
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Във всички наши 990 статии в блога ни ние ви изнасяме удивителни уникални доказателствени документи както със сюжети за семейния новоепохален живот на Исус Христос, Който е Господ Бог Отец Демиургът и Властелин и господар на световете, така и за епичната транс – епохална истина и временно тайна досега, че Той е Българин заедно със съпругата му Великата Богиня Майка Диана Съ – Демиурга, сътворили са света и човешкия род от същинския Земен Рай – Тракия на Балканите, а Техните последни новоепохални аватарни провления преди 2000 години в Тракия пред Българите, са Христос и Мария Магдалена, и че са положили чрез трите си деца Синтия, Павел и Петър в първосътворенческия и първосвещен Божи град Ямбол началото на новоепохалната генерация Дуло от феноменни техни потомци.
 
Всички тия свръхсекретни шифровани документи, които Те ни дават, защото вече им дойде времето по техния план, да бъдат разсекретени и показани на българите и на света, са закодирани с помощта на   

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

с помощта на който ще разсекретим и заложените шифровани послания в кратката статия.

Публикацията съобщава, че коптският език е използван в Близкия изток между 4 – 8 век и е свързан с арамейския, езикът, на който е говорил Исус Христос.
Документа е написан върху пергамент от щавена кожа, намерен в древния манастир Св Макарий в Египет. 
 
КОПТСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана

КОПТСКИ ЕЗИК на=на Кан (Жреци) на Исуз и Бокиня Диана  

АРАМЕЙСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

–– и двата езика са производни деревати на Свещения сътворенчески Български език, който е съвременният Български говорим език, съставени с помощта на Санскрита, който е друго име на Свещения шифър!

САНСКРИТ=КРИСТАС + Н (кодировъчен назал)=КРИСТАС=Кристос=Христос

САНСКРИТ=ИСС ТРАК + Н (кодировъчен назал)=ИСС ТРАК=Исус от Тракия

САНСКРИТ=КН САР ИС Т=Кан (Жрец) и Цар на Иса и Диана

Кан и Цар/ КанЦар / Кансар / Кайсер – Император Авитохол (33 – 333), който е Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е всички т.нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, който е култовият Сеяч на свещеното Божие генетично семе на Госпад Бог Отец Исус, който е ... още кой е вижте в поста ни   

Вселенският компютър и информационен архив Акаши разсекретява епохални фундаментални документи.Епичната тайна на Бъдни вечер и на Коледа–Кан Авитохол.

http://bezistena.blog.bg/history/2017/12/27/.1584521 ,

и който състави Санскрита – новоепохалната редакция на Свещения шифър.

Документа е написан върху пергамент от щавена кожа, намерен в древния манастир Св Макарий в Египет.

МАНАСТИР=Матара и Иса

ДРЕВЕН МАНАСТИР за=за Братя от Матара и Иса
 
СВЕТИ МАКАРИЙ=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара

ПЕРГАМЕНТ ОТ ЩАВЕНА КОЖА съобщаващ за=
ПЕРГАМЕНТ ОТ ШТАВЕНА КОЖА съобщаващ за=
съобщаващ за Богиня Матара Диана и Бок Ежуш 

ПЕРГАМЕНТ ОТ ЩАВЕНА КОЖА писан от=
ПЕРГАМЕНТ ОТ ШТАВЕНА КОЖА писан от=
писан от Кан (Жрец) на Богиня Матара Диана и Бог Ежуш
 
 
Професор Вилсон от Торонто е категоричен, че историята на брака на Исус, съставяща "Изгубеното пето еванглие", трябва да бъде включена в четирите евангелия в Новия завет.

ИЗГУБЕНО ПЕТО ЕВАНГЛИЕ за=ЕВАНГЛИЕ за Бог Иза и Богиня Диана 

Преди няколко години от Харвард обявиха, че е намерен папирус с произход Египет, наречен Евангелие на съпругата на Исус

image
+
image

В него има четири странни думи, написани на коптски (египетски език), които са  посочени в тази част на манускрипта (manuscriptum) които в прав текст казват: „Исус им каза: Моята жена …“. 


Ето и тайната не само на четирите, но и на всички странни думи по света :

СТРАННИ ДУМИ от/за=от/за Иса и Матара Диана 

И какво точно съобщи  Исус в недовършеното изречение, което Неговият син Павел, Кан и Цар Авитохол, авторът на всички канонични и апокрифни новозаветни документи, състави и съхрани нарочно в този му непълен вид? 
Ами съобщи с анаграмната хватка, че Неговата жена е Богиня Диана: 

МОЯТА ЖЕНА е=МОЯ ЖЕНА ТЕН=МОЯ ЖЕНА е Диана 

Същия недовършен израз ни съобщава и за неговия автор: 

ИСУС ИМ КАЗА МОЯТА ЖЕНА=КАЗА Сина на Исуж и Диана МаМа (Мария Магдалена)

ИСУС ИМ КАЗА МОЯТА ЖЕНА=Кан (Жрец) Син на Исуз и ЖЕНА му Диана МаМа (Мария Магдалена)
Първожрецът Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена 

 
Ето легализиран и документиран и древния лиценз на древните Български лингва –  майстори – manuscriptum, които съставят всички древни манускрипти :   

manuscriptum=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мат Мария 

Припомнете си и се упражнявайте с прекрасния Български дереватен лингва продукт руския език (заради който културно – цивилизационен дар от Българските цивилизатори на това тракийско племе, руснаците трябва постоянно да ни стоят в преклонение мирно и за почест ), със следващите по – обстойни статии на руски език по темата :

 
СМИ: Найдено пятое Евангелие, где говорится, что Иисус Христос был женат на Марии Магдалине и у них было двое детей

http://www.like-a.ru/?p=8967
 
ЩЕ СТОЯТ МИРНО пред=пред Исуш и Матара Диана 

ЗА ПОЧЕСТ=ЗА Богиня Диана и Исуш 

ЗА ПОЧЕСТ=ЗА ПОЧЕСТ +Н (кодировъчен назал)=ЗА ПОЧЕСТН=ЗА БЕЗИСТЕНА 

– където Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и първосвещен Божи храм в първопрестолния Божи град Олимп/Импол/Имбол/Иамбол/Ямбол, команден център на Време – пространствения континиум и Главен КПП към световете, Вселенски компютър и информационнен архив Акаши...


Не само руснаците, а и всички други племена и народи по света, които всички до един ! –

ВСИЧКИ ДО ЕДИН !!! ,

са културно – цивилизационни генно – инженерни експериментални продукти на Българските пост – Сътворенчески цивилизатори, скоро ще ни стоят мирно и за почест пред нас и ще просят милостта, благоволението и застъпничеството ни пред Боговете ни за своето съществуване въобще! 
 
 ЩЕ СТОЯТ МИРНО пред народа на=пред народа на Исуш и Матара Диана 

В ПОЧЕСТ пред народа на=пред народа на Богиня Диана и Бог Исуш 


От интересната и любопитна статия

Иисус Христос - отец двух малышей
https://www.pravda.ru/science/eureka/discoveries/14-11-2014/1235348-jesus_maria-0/  

само ще ви посочим пасажа, които ни уведомява, че 

По выражению одного из авторов исследования, Мария Магдалина не просто супруга Искупителя, но и "со-Божество, а также со-Искупительница".

Сиреч се твърди, че Мария Магдалена не е само просто съпруга на Изкупителя Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург, но е и Съ – Божество, сиреч Мария Магдалена е Богиня Съ – Творец и Съ – Демиург, което ние ви доказваме безапелационно във всички наши статии!  

ДЕМИУРЗИ=МУДЕР ИЗИ=Мадара и Иза  
 

И да не знаете бъкел английски език, друг прекрасен Български дереватен лингва продукт, въведете текста на следващата интересната и просветителска публикация в Гугъл преводача, чрез който 98 % всичко ще разберете!

И вижте сега какво твърдят в английските публикации по същата тема, откъдето са взети и руските и Българските публикации, сериозните професионални учени (защото ние сме били "несериозни непрофесионални неучени и аматьори и любители"!) в статията 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2827310/Jesus-married-prostitute-Mary-Magdalene-two-children-lost-gospel-reveals.html?ito=social-facebook 

със заглавието:

Is this proof Jesus married and had two sons?
Ancient manuscript said to be "lost gospel" with a sensational twist 

Това доказателство ли е че Исус е бил женен и имал двама сина?
Древен ръкопис наречен "Изгубено евангелие" със сензационен обрат!


И сега вижте веднага в подзаглавието какво се казва: 

New book "The Lost Gospel" claims Mary Magdalene was original Virgin Mary

Новата книга "Изгубеното евангелие" твърди, че Мария Магдалена е оригиналната Дева Мария

Подзаглавието казва с официални академични документи и доказателства, че Мария Магдалена е оригиналната Дева Мария (Virgin Mary) или Богородица, или казано още по – точно : 

Каноничната Дева Мария (Virgin Mary), която е манипулирана и фалшифицирана от Инквизицията и е канонизирана като Света Богородица, е всъщност Мария Магдалена, Любимата и Съпругата на Господ Бог Исус, Която му  ражда две (трите новоепохални) деца.

Или новите разкрития на Professor Barrie Wilson и writer Simcha Jacobovici доказват това, в което ние ви просвещаваме вече няколко години в блога ни, че Мария Магдалена е истинската Дева Мария или Света Богородица, която не е майка на Христос, защото Христос е новоепохалното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиурга, Творецът на световете и Който не се родил преди 2000 години, защото е Безначален и Вечен, а Мария Магдалена е Неговата Любима и Съпруга! 

И казано още по – точно :

image

Мария Магдалена и Христос са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Съ – Творци и Съ – Демиурзи Великата Богиня Майка Диана и Господ Бог Отец Исус, Които с трите си деца каката Синтия и братята – близнаци Павел и Петър полагат началото на новоепохалната генерация на феноменалния техен жречески род Дуло, от който сме всички ние с вас – честити Българи, които сте се познали досега и имате още малко време да се познаете, че сте от Тях!

КАЗАНО ПО ТОЧНО от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуш

КАЗАНО ПО ТОЧНО от=от Кан (Жреци) от ПОЗАЧТАНА=от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА 
 

И още веднъж ние Кановете – Жреци от Божият род Дуло на Исус и Мария Магдалена, ви казваме: 
 

New book "The Lost Gospel" claims Mary Magdalene was original Virgin Mary

Новата книга "Изгубеното евангелие" твърди, че Мария Магдалена е оригиналната Дева Мария или Богородица  

Мария Магдалена и Христос са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Съ – Творци и Съ – Демиурзи Великата Богиня Майка Диана и Господ Бог Отец Исус, Които с трите си деца каката Синтия и братята – близнаци Павел и Петър полагат началото на новоепохалната генерация на феноменалния техен жречески род Дуло, от който сме всички ние с вас – честити Българи, които сте се познали досега и имате още малко време да се познаете, че сте от Тях!  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena от генетчни феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена и Продуцентите на този пост – Исус и Мария! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен! 


И защото в коментарния блок на публикацията получихме запитване за титула Богородица и как тъй Богородица, която е майката на Исус, както официално я знаем, ще е жената на Исус, затова въвеждаме коментарния ни отговор в режим на редакция:  


Mariana Nacheva
 
Мария Магдалена е оригиналната Богородица и съпруга на Исус Христос (чиято майка е,което я определя като Богородица)?!


инж. Иван Дунчев

Чети пак, Mariana Nacheva, какво пишем ясно и разбрано, и го проумей:   ...новите разкрития на Professor Barrie Wilson и writer Simcha Jacobovici доказват това, в което ние ви просвещаваме вече няколко години в блога ни, че Мария Магдалена е истинската Дева Мария или Света Богородица, която не е майка на Христос, защото Христос е новоепохалното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиурга, Творецът на световете и Който не се родил преди 2000 години, защото е Безначален и Вечен, а Мария Магдалена е Неговата Любима и Съпруга!    ...и още 992 статии в блога ни все по тази епохална тайна и темите свързани с нея!    

Ето какво означава в код титула Богородица, който по травиалната първосигнална опростачена етимоложка методика невежите превеждат като Бог роди..., Богопораждаща, Раждаща Бог:   

БОГОРОДИЦА=БОГ ЦАР ДИО=Богиня Цар (Царица) Диана  

БОГОРОДИЦА=ЦАР БОГ ДИО=Цар (Царица) Богиня Диана  

Или титулът Богородица, който сме ви разсекретявали в много наши статии, крие космогонната информациия, че т.нар. "Майка" на Христос – Богородица, не е майка на Богът Демиург Господ Бог Отец Исус, а е Великата Богиня Майка Диана, Негова Любима и Съпруга СъТворец, СъДемиург и СъВладетел – Царица, на световете.  

Божественият Царски статут на Богородица, Която е Мария Магдалена в новоепохалното ѝ аватарно проявление, е указан във безброй иконографски сюжети, етюди и композиции на Великата Богиня Майка Диана (Богородица) сама или с Господ Бог Отец Исус, на които Тя и Той са с върховния Царски атрибут – короната, както и в този Техен семеен съ – владетелски портрет на Абсолютни Монарси на всички власти и светове : 

image 

МОНАРСИ=Мария и Иса 

АБСЛЮТНИ МОНАРСИ Родоначалници на=Бог Исус и Мария Родоначалници на Дуло 
 
АБСЛЮТНИ МОНАРСИ са царете от=са царете от Дуло от Бог Исус и Мария 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
28.12.2017 21:18
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7680647
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44115
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!