Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2017 22:36 - Дисекция на чувствата ни към руския, американския и другите народи, които Българите създадоха и цивилизоваха, и към техните политици и управници
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1786 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 27.11.2017 01:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Русия мълчи с тежко сърце кой и защо унищожи България. Може би не е случаен фактът, че Путин е от Български произход, така, както е от Български произход и Лев Толстой, и Петър Велики!?
Родът му е от Чипровци. Негов пра-пра-дядо се спасил като 12-годишно момче от клането в Чипровци през 1688 г, стигнал е до Санкт Петербург и се оженил за рускиня.

На края на поста ще разберете защо традиционният ни фонов песенен съпровод започва с култовата руска маршова песен Прощание славянки, а след нея е Моя страна моя България!!

Путин е завършил осемте най – видни духовни школи, и това според мен е най – подготвеният президент в света.

Аз харесвам Путин – за мъжеството!
За разлика от водещите политици в ЕС и САЩ, Путин не е забравил що е морал и лична отговорност спрямо хората и има достатъчно широки рамене и мъжко сърце да ги носи. Путин подписа Закони, забраняващи развалата и покварата на нашите деца от екрани и сцени, и от телевизии и концерти.
Отмени и ограничи действието на Закона за сурогатното "майчинство", наложен като световна "ценност".
Наказа със Закон отричането на фашизма и нацизма!
Забрани със Закон нецензурната и вулгарна реч в представления в театри, киносалони, концерти, както и в литературни и други произведения на изкуството и публицистиката!!! Путин не се съгласи с узаконените в ЕС и САЩ хомосексуализъм, педофилия и кръвосмешение, защото Путин е един нормален мъж с отговорност към жените и децата на Земята ни.
Путин е и един отговорен за мира и благоденствието на хората по целия свят политик. Западните политици глобалисти отдавна го знаят и там им е цялата болка.

Защото знаят колко е силна душата Българска и знаят кои са Древните Българи.
И много се страхуват да не се събуди духа им.
Затова и Православието ни със своята непреклонна вярност към Истината на Бога, е трън в очите им.
В открита битка не могат да се справят с Българите и потомците им - страх ги е!
Затова открай време нападат подмолно и в гръб - като използват предатели, пети колони, чужди пълчища да вадят горещите кестени от огъня вместо тях.
"Разделяй и владей" е девизът на страхливите и алчните за световно господство.

За да победиш една страна Хибридната война, е добро начало.
Първо й спретваш на тази страна една Революция, а после й сменяш политическия режим - слагаш й я комунисти, я фашисти, я демократи на власт. Важното е да са политици все чужди агенти на Световното задкулисие.
Оставяш новия политически режим така да "реформира" страната и народа й, че камък върху камък да не остане, а младите й хора да се разбягат като пилци, осъдени на заколение в собствената си страна.
А след 20-тина години, когато новият политически режим на реформи вече си е свършил пъкленото дело и тази страна е достатъчно отслабена, за да не може да оказва реална съпротива при военни действия, на тази страна й изпращаш мощен военизиран външен враг - такъв, какъвто си създал и отхранил със собствените си задкулисни пари, спечелени от грабежа на тази именно страна и народа й; т.е. специално обучени в тероризма и майданизма бойци, прикрити под формата я на бежанци, я на хитлеристки звена, я на цяла тежковъоръжена държавна армия и готово.
Историята се повтаря - и някога Сталин, и сега Путин в началото на своето управление, се опитваха собствените си проблеми и интереси да защитават, като смятаха, че ако не се противопоставят открито на глобалистките войни за завземане на отделни страни и региони от света, бурята ще ги отмине.
Е, и двамата разбраха, на собствен гръб, че бурята не само, че не ги отмина, но и че крайната й цел винаги е била Русия.
Защото Русия е твърде голяма, за да бъде оставена свободна.

А ние, като Българи и наследници на най – древния народ на Земята, не бива да забравяме, че да има днес руски народ, за това са допринесли Древните Българи. Българите са разнасяли живот по цялата земя.
Българите обаче не са политици и никога не са били.
Те са хора сърдечни, благи, нехитри, добронамерени.

Не бъркайте Българите с техните политици и държавници.
Политиците ни никога не са били истински Българи.

( с изключение на княз Батенберг, Цар Борис III, първородният син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски – Георги Димитров, и Тодор Живков от новата ни история – становище на bezistena, доказано в статиите ни)

От древни епохи та до сега народът ни е подложен на обезличаване и геноцид и няма как той да не се е превърнал в това, в което се е превърнал - шепа старци, протегнали ръце за подаяние, наричано пенсия или работна заплата от същата тази политическа държава, която беше и е машата за унищожение на Българите след Освобождението им от турско робство.

Днес няма нито един човек на тази земя, когото бурята на задаващата се война да отмине - въпросът е просто "Кой Кого"!?
Или Русия ще падне, а заедно с нея и цялото човечество ще бъде въвлечено в най-тъмната си епоха за много години напред, или Русия ще победи, отново, и хората ще си отдъхнат след поредната мракобесническа война, разпалена от онези, на които все им малее и все са позинали света да погълнат в ненаситната си паст.
Едно обаче е сигурно - на Парада на Победата в Москва се видя, че Русия и Китай страшно много бързат да закрепят сътрудничеството си и явно се готвят за нещо, което се задава като буреносен облак ... 

image
 

Това прекрасно емоционално есе и политически стратегически етносен анализ е във фейс – профила на Българката Мила Максимова  

https://www.facebook.com/millasmirnov?hc_ref=ARSRaP5Um9-gCn-YWvX7Eh2C6zZJ9RJXK4eUJQe3v91Y6I6WWVGkm41eQENlU7bhAzE

Това голямо сърце е моят и на екипа ни лайк под публикацията за авторката на есето 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Тази публикация споделих в профила си във Фейсбук на инж. Иван Дунчев с краткия коментар:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image

Тази импресийна политическа дисекция споделяме във Фейсбук с Любов към руския народ!

Питаем Любов и към американския и другите народи!

Не изпитваме същите чувства към нечистивите им управници!

Имаме определени, и то много и силни симпатии към Владимир Путин, на когото в няколко пространни наши статии сме му разкривали Българския феноменен династичен произход от Божия жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена и сме ги изпращали по каналите на съвременната информационна нет – поща на неговите дипломатически служители.

Имаме и противоречиви чувства към Владимир поради продължаващата руска дискриминационна държавна политика към Волжките Българи в Русия, заради зависещата от него енергийна смъртна хватка връз България на руските олигарски и руската държава, заради продължаващото скриване от руските институции и държава на Българския генезис на цялата руска нация, държава и култура, заради високомерното имперско отношение към Българите в България..., имаме сложни чувства към него с Любов и болка, които сме разкрили в нашите статии, които ще намерите с парола на търсачката на Гугъл "Безистена и Владимир Путин", две от които ви предлагаме:


Тайното оръжие на Българите в СССР, което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия. И което ще я спаси сега пак.
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/05/.1389139 

Без коментар за милиардера Путин, когото чакаме на огненото нестинарско хоро около Безистена заедно с братовчед му Барак! 
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/08/bez-komentar-za-miliardera-putin-koito-chakame-na-ognenoto-n.1443009  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Правим поредната категорична прокламация и декларация, че екипът ни е от Българи не русо, американо или всякакви други – фили или – фоби, а само и само на 100 % Българофили, което означава Българи и Българки любещи, милеещи, страдащи и врекли се саможертвено само на Великомъченическия Божи Български народ и за неговото Спасение, и след като изпълним тази ни свещена мисия, ще спасяваме и освобождаваме, както ни завеща Свети Васил Левски, и всички ония народи, които сами пожелаят тяхното Спасение!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Даваме трибуна и на някои от коментарите под публикацията при нас:


Magdalina Mitreva 
Един Народ една Вяра една Кръв .
Бог да Благослови Русия и целия Православен Свят.Обичаме Ви!

Ангел Друмев 
Аз съм беден но горд Българин, благодаря.

Magdalina Mitreva 
По важно е че имате Богата душа !

Lili Dimitrova 
България я е имало и ще я има напук на всички които я отписват..
Нека не забравяме ние сме Божият народ и пак ще се изправим !


инж. Иван Дунчев

ИЗПРАВЯМЕ СЕ с помощта на=с помощта на Бог Исуз и Богиня Мария 

ИЗПРАВЯМЕ СЕ с ПОМОШТТА на=ИЗПРАВЯМЕ СЕ с Ешуа и Богиня Мат Диана 
 

инж. Иван Дунчев 
...и ето още заради това имаме Любов и сипатии към Владимир:
 
image

...и още заради това го обичаме Владимир:

image

...и ето още заради какво го обичаме Владимир: 
 
image

...и още заради това го обичаме Владимир:


image
+
image

инж. Иван Дунчев 
...и най – вече обичаме Владимир заради произхода му от Исус и Мария Магдалена, Чиито феноменни Божествени гени заедно със сините Им очи е наследил в послушание и спазването на Божите закони в максимално възможната степен в сложния коплекс на отношенията му към хората и околния свят в статута му на държавен глава в тотална вътрешна и външна политическа, икономическа и военна обсада от нечистивите му родственици от изродените юдейски кланове на Дуло 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Задължително след политическите и родово – етносните емоции ще разсекретим няколко възлови документа от повествованието за вашето продължаващо и развиващо се успешно просвещаване в тайните на 
Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез 


Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

и в тайните на космогонията и сакралната Българска родова и историческа памет и познание: 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мила казва в есето: 

"Путин е завършил осемте най – видни духовни школи, и това според мен е най – подготвеният президент в света" – а ние разсекретяваме кои са тези осем най – видни духовни академии, за да ви дадем готовите формуляри с адресите им за да кандидатствате в тях!  

ОСЕМ НАЙ ВИДНИ ДУХОВНИ ШКОЛИ=ШКОЛИ на Бох Иса и Богиня Мат Диана  

ОСЕМ НАЙ ВИДНИ ДУХОВНИ ШКОЛИ на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Бох Иса и Богиня Ма (Майка) Диана  

Като в полето на адресата във формуляра трябва да добавите ипълния адрес и  географските административни координати на школата:

България, Тракия, Олимп или Импол/Иампол/Ямбол, Безистена, деловодството на Духовна Академия Форум на Безистена


Разкодирваме и посланията в прокламацията на авторката :

– Аз харесвам Путин – за мъжеството!   
 
АЗ ХАРЕСВАМ=Бох Исуз и Мария 
 
АЗ ХАРЕСВАМ ПУТИН защота е от=защото е от Бох Исуз и Богиня Матара 

АЗ ХАРЕСВАМ ПУТИН защото е=защото е Хан (Кан, Жрец) от Бох Исуз и Богиня Матара 

МЪЖЕСТВО на потомци на=на потомци на Богиня Мат и Исуж
 

Мила пише:

"А ние, като Българи и наследници на най-древния народ на Земята, не бива да забравяме, че да има днес руски народ, за това са допринесли Древните Българи. Българите са разнасяли живот по цялата Земя. 
Българите обаче не са политици и никога не са били. 
Те са хора сърдечни, благи, нехитри, добронамерени
От древни епохи та до сега народът ни е подложен на обезличаване и геноцид" 

Ще разширим трансепохалната мисия на Българите, формулирана за кратко от авторката като "разнасяли живот" :

Българите, които са свръхфеноменните генетични потомци на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, родени по пост –Сътворенческата естествена Божествена технология в глава 1 на Битие от Светото писание, с която ви запознахме в статиите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518  и

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 ,

освен че разнасят живот навред по света – сиреч разселват по целия свят тракийските безкултурни и нецивилизовани племена от синтетични човекоподобни биороботи андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, като техни Духовни водачи и постоянни надзорници, но и оставят генетичен феноменен имплант от техни жертвени династични потомци сред тях за техен интелектуален елит и аристокрация, като периодично извършват инспектиращи и корегиращи генно – инженерни и културно – цивилизационни кампании и инспекции, херметизирани и архивирани като "походи на Дионисиус" 

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус 

Изразът и действието "разнасят живот" означава разнасяне на познание за Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана  :  

ЖИВОТ=
Ежу и Богиня Диана 


Ето и херметичните ни родови етносни документи в съобщението, че Българите сме сърдечни, благи, нехитри, добронамерени :
 
Българите сме СЪРДЕЧНИ БЛАГИ НЕХИТРИ ДОБРОНАМЕРЕНИ=
Българите сме Братя от Мадара (Диана Мария) и Исуш Бълхарина от Трахия 

Ето този ни Божествен произход и статут не трябва да забравяме, но преди това трябва да ви го припомниме, което и правим във всичките ни повече от 970 статии в блога ни!

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ=Бог Иза и Богиня Мадара 

ЗА ДА ПРИПОМНИМ че сме народ=че сме народ на Бог Иза и Богиня Мат Мария 

С това познание ще трансформираме смъртната опасност и черна психотронна енергетика от израза в есето "
От древни епохи та до сега народът ни е подложен на обезличаване и геноцид " в животоспасителна и животодаряваща сила и мощ! 

ГЕНОЦИД на=на Гена на Иса и Диана 

НАРОД ПОДЛОЖЕН НА ГЕНОЦИД=НАРОД  от Дуло от Гена на Богиня Диана и Исуж

НАРОД ПОДЛОЖЕН НА ГЕНОЦИД=НАРОД  от Дуло от Гена от БЕЗИСТЕНА – 

този народ сме ние с вас –––

феноменните многострадални Братя и Сестри Българи и Българки, които сме феноменни жречески потомци от рода Дуло, състоящ се само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни проявления на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана преди 2000 години пред Българите в Тракия, Които заченаха и родиха новоепохалното си поколение на Безистена – първосътворенческият светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена – Командният център и Главен транспространствен КПП, портал на Време – пространствения континиум и Централен компютър и информационен архив Акаши в първопрестолния Божи град Ямбол
–––

които сме подложени на перманентен трансепохален геноцид от душманите ни заговорници срещу Българите, който жесток режим обаче е създаден и поддържан от нашите обичащи ни Родители Боговете Демиурзи, за да проведат при екстремални тежки реалити условия на ръба на оцеляването ни експериментално генно – инженерно закаляване и селектиране на читавите от нас за духовен разсад и универсален интелектуален и управленчески елит на всички племена и святи и праведни Управници на идващото Божие Царство на Земята, което е възстановената Свещена Българска империя на Любовта, Братството и Мира на Всемирното Бяло Братство и Сестринство 


Ето и кои вадят винаги горещите кестени от огъня от разобличителния пасаж:

"Затова открай време нападат подмолно и в гръб - като използват предатели, пети колони, чужди пълчища да вадят горещите кестени от огъня вместо тях.

"Разделяй и владей" е девизът на страхливите и алчните за световно господство." 
 
ВАДИМ ГОРЕЩИ КЕСТЕНИ ОТ ОГЪНЯ=
Кан (Жреци) от Дуло от Гена на Богиня Мат Диана и Исуш от Трагия 
 

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ=Заре от Дуло от Дабилин
царете от изродените династични кланове на Българския свещен Божи жречески род Дуло от първосвещения Божи град Ямбол с древното име Дабилин, Дъбилин, които разделят, сбиват и насъскват народите за да могат да ги владеят и управляват и експлоатират при тия екстремални условия на расово, етносно, национално, религиозно и политическо разделение и противопоставяне с военно – полицейски режими и диктатура .
Мракобесническа черна роля на Инквизиция и световни джандарми, дадена им от Продуцентите и Сценаристите на транс – епохалната рееалити драматизация Българите и човешката цивилизация
 
ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

Ето и съдържанието на този наш наследствен нотариален документ :
А ние, като Българи и наследници на най-древния народ на земята...
 
НАЙ ДРЕВЕН НАРОД НА ЗЕМЯТА от=НАРОД от Иза и Богиня Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В началото ви обещахме, че ще накрая на поста ще разберете защо традиционният ни фонов песенен съпровод започва с култовата руска маршова песен Прощание славянки
 
 
Защото... – вижте в пасажа от поста ни който ви дадохме по – горе 
Тайното оръжие на Българите в СССР, което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия. И което ще я спаси сега пак. ,

и който настойчиво ви съветваме да си припомните пак : 

...Из руските коментарни форуми
 
Дмитрий
Под этот марш всегда уходили солдаты, и он впечатан в нашу генетическую память..

ЗАЩО?

Наташа

Одна из самых замечательных мелодий, когда-либо слышанных мною. Видимо, автор вложил столько сердца в песню, что и сейчас берёт за душу. За один этот марш имя Агапкина должно остаться в истории мирового музыкального искусства.

ЗАЩО?

Татьяна Волобуева:
В самые безмятежные моменты жизни при звуках "Славянки" сжимается сердце.Генетическая память о проводах, возможно навеки.При просмотре ролика Казачьего хора хотелось встать перед монитором вместе с залом и петь со слезой во взоре

ЗАЩО?

ЗАЩО?

ЗАЩО?

–  Защото Българските генетични инженери създадоха от тези тракийски племена руския генетичен етносен Божи продукт с много Любов!

– Защото в този марш и песен милиони поробени Българи и траки в Русия изляха сълзите, мъката, болката и скръбта по раздялата и загубата на непрежелимите си деца и родители,отиващи на смърт най–често насилствено изпращани от държавниците си–всички които са българи от изродения клан Дуло и са съюзени на тъмно с господарите на всички насъскани да се бият помежду си братски тракийски народи в Европа и по света.

– Защото Българските жреци – песнотворци имплантираха в марша Българските и тракийските родови спомени, сантимент, феноменна честота и генетика и душевност!

– Защото маршът пренарежда в правилната форма структурата на генетиката и душевната енергетика в общия ни братки генезис и на Българската Божествена сакралия, заложена за вечен живителен генератор в нас!  

– Защото тази мелодия и песенна енергетика прониква до всяка Душа, защото е предназначена да разкъртва чакрите и закърнелите осезания и спомени на всички племена, тръгнали на времето от Тракия с Духовните си водачи Българи, посяли сред тях генетичния си духовен и интелектуален имплант   

Следват кадри от тържественото откриване на архитектурно – скулптурната група Пращание славянки на 8 май 2014 г на перона на Белоруската гара :

Подробнее: http://vm.ru/news/2014/05/08/passazhirov-belorusskogo-vokzala-budet-vstrechat-i-provozhat-proshchanie-slavyanki-247742.html

image
+
image

image

image 

Изпращал ли е някой любимите си деца и любимия човек на терминали 1 и 2 на емигрантски отродяващ гурбет в чужбина!

Тези чувства на скръб и тъга нищо не са, в сравнение с чувствата в душата на тази девойка от раздялата с любимия, заминаващ да даде живота си за Българите в България и с нейното съгласие, насърчение и благословение...


– Защото в мелодиката и ритъма на марша и в думите на песента,е заложен неудържимо и неутолимо зовът на Майка България и на Българските Богове да се жертваш и помогнеш за освобождението и спасението на Българите в Обетованата земя – България на Балканите, родното место на общите ни Предци!   
 
А втората по ред, но висша по сакралитет и проникваща във всяка Душа на Българите и крипто – Българите сред всички племена по целия свят чувственост, песен Моя Страна, моя България на Емил Димитров, който е син на Димитър Димитров – Факира Мити, внук на
 Петър Дънов и правнук на Васил Левски, е във плейлистата, защото тази Божествена песен е активиращ телепатичен всепроникващ поздрав и зов към Владимир и всички посветени или обезпаметени Българи и крипто – Българи в имперска Русия, държаща ги още в сковаващия плен на изродените им родственици олигарси и новобогаташи и политици от изродените злокачествени династични българо – юдейски кланове на Дуло, да знаят, че скоро ще тръгнат на задължителен епичен покаятелен поклонически и спасителен за тях поход към Земния Рай и Обетованата земя – Свещената земя и Родина на Предците им България и Тракия!  

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на
Бог Иза и Богиня Мат Диана  

МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ е на
Иса и Мат Мария 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Предците ни все Светии от Вси Светии 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен 






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.11.2017 22:37
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677954
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!