Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2017 20:53 - Призраците на Извънземните от старата къща в Пловдив, които подготвиха и накараха професионалния фотограф да ги заснеме и оповести за всички!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1955 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 31.10.2017 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След масираната инвазия в САЩ на Извънземните с апокалиптичните реалити посланиия на ураганите, касапницата в Лас Вегас, пожарищата в Калифорния и скалното светилище Скалите на Васкес, те ни се представиха и като призраци в последния ни постинг 

Какво каза извънземният призрак на крадеца, който стреля три пъти от упор в него и защо го предаде на ченгетата! Ах, къде е сега Държавна сигурност...!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/30/kakvo-kaza-izvynzemniiat-prizrak-na-kradeca-koito-strelia-tr.1574807 ,

затова ви обещахме, че ще ви покажем в нов пост скорошните прясно заснети в Българския Божествен град Пловдив действащи и все повече показващи ни се призраци!   
 
Изпълняваме си обещанието, за да ви разкриваме светоустройственото ноу – хау и космогонната тайна, че страшните призраци са реални и рационални форми на проявления на Извънземните, които са свръхфеноменните и свръхестествени Светии на Българските Богове Демиурзи и чийто генезис е от жреческото родословие от първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол, който е Командният център на Време – пространствения континиум, Вселенски компютър и информационен архив Акаши и Главен портал между световете, където се проектират и управляват всички постановки на призраците – Светии, които всички  до един! – проумейте и помнете постоянно – са наши генетични Предци и Родители, преминали временно ( до скорошните трансепохални епични и чутовни събития и процеси на събирането на световете и Явяването на Боговете) във Божието измерение в светейшо служение за поддържането и съществуването на световете и наши ангели – пазители, хранители, консилиумни екипи и надзорници и безпристрастни корективи, които можете да видите все още само със сърцето, с което засега само се виждат хубавите неща!  

Всички тия свръхсекретни досега конфиденциални документи от Божия архив Акаши ние ви разсекретяваме точно и прецизно с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2
от
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  ,
 
и чието безапелационно и безусловно вседействие почваме да ви демонстрираме веднага: 
 
МАСИРАНА ИНВАЗИЯ на=на Бог Исуз и Мария  

МАСИРАНА ИНВАЗИЯ на=на Армия на Бог Исуз   

ОБЕЩАВАТ НИ=Бог Ешуа и Богиня Диана  
 
image 

Изпълняваме и обещанието си да ви покажем и призраците, които пък винаги ни показват Боговете ни!

ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ=ШТЕ ВИ ПОКАЖЕМ=Бог Ежуш и Богиня Майка Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Преди седмица нашият синергитичен съекипник и Приятел Здравко Спасов от Фелибето, който е градът на Свети Павел, който е първородният син – близнак на Исус и Мария Магдалена, Които пък са Кръстниците и сакралните семантични Прототипи на Пловдив, Пулпудева, Тримонциум..., публикува интригуващ постинг с активното  спомоществователство (казано по – просто помощ) на призраците от неговия стар дом, които казахме вече, че са са неговите светейши генетични родствени свръхестествени предци.
 
Ще разсекретим новопристигналите документи и ще публикуваме целия пост на Здравко:   

ФЕЛИБЕ=БИЕФЕЛ=Бафел=Пафел=Павел – 

намерете с парола на търсачката "безистена и Павел" в нашия блог още инфо за Павел, който е всички т.нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, защото е истинският в кръв и плът и земно дълголетие Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е Императорът на Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана с перманентен геноцид и тотална цензура връз Българите като "Римска империя", който е Сеячът от култовата новозаветна евангелска притча за семето и Сеяча, посял и имплантирал феноменното Божие Българско жреческо семе сред всички народи и племена по света за техен духовен интелектуален и управленчески елити, и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя, преминава в светейшо служение като Свети Павел, Шеф на небесното светейшество!  

ПЛОВДИВ=Павел от Богиня Диана 
 
ПУЛПУДЕВА=Павел от Богиня Диана

ТРИМОНЦИУМ=ТРИМОНТСИУМ=Иса и Диана Мат Мария 

Ето и Кои само могат да ни окажат истинска помощ в сюблименните моменти от живота ни! 
 
ПОМОЩ от=ПОМОШТ от=от Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуа  

ИСТИНСКА ПОМОЩ от=ПОМОЩ от Кан (Жреци) на Диана и Исус 

Българските Богове Демиурзи, Които веднага се притичват на помощ в сюблименните моменти на живота ви, ако ги извикате с тази молитвена мантра: 
 
В СЮБЛИМЕННИЯ МОМЕНТ идват=
идват Богиня Диана МаМаМа и Иса от Ямбол=
идват Богиня Диана Майка Мария Магдалена и Иса от Ямбол 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Публикуваме целия пост на Здравко и коментарите които възникнаха в форумния блок на постинга, върху които направихме и нашите просветителски лингва упражнения:
 
ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА?! ДОКАЗАТЕЛСТВО или ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА?! 
http://deathmetalverses.blog.bg/lifestyle/2017/10/22/jivot-sled-smyrtta-dokazatelstvo-ili-zritelna-izmama.1573538
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


CAMERA OBSCURA: Ghosts are roaming in the Living room of my house;
КАМЕРА ОБСКУРА: Призраци бродят в дневната на моята къща;

ОСТАВИХ ЕДНА високо чувствителна фотографска ПЛАКА..., през нощта.., в хола на тази МНОГО СТАРА КЪЩА, където живея последните 15 години..., и ТЕ се появиха!!!

ИМА (ли) ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА?!

Или това е просто още една ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА? (Чийто автор съм аз....)

21 октомври 2017 година,
Здравко Б. Спасов  
 
image

Прочее, след цифровата обработка, ето какво се вижда:  

ВИЖДА СЕ=Богиня Диана и Исуж 


ВИЖДА СЕ=ВЕЖИСДА +Н (кодировъчен назал)=ВЕЖИСДАН=БЕЖИСДАН=БЕЗИСТЕН – 
важно е какво се вижда на снимката,но по – важно е какво виждате в нашите разсекретени документи : виждате все по – отчетливо нашите Богове и Техните служители – Светии/Извънземни призраци, както и все по – ясно се вижда първосътворенческият Божи светилищен комплекс и храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол!

 

image
+
image

image    

4udovi6teto  

Ха! Стига бе... чак не мога да повярвам. Само не полудявай!  


zaw12929 

СТРАХОТЕН СИ: ТИЯ ДУХОВЕ- ИМА ИЗГЛЕЖДА ЗА КАКВО ДА ИДВАТ -...
ДУХОВЕТЕ НИКОМУ ЗЛО НЕ ПРАВЯТ... ТО И НИЕ СМЕ И ЧОВЕЦИ... И ДУХОВЕ   ОБЪРНИ СЕ КЪМ АНГЕЛИТЕ СИ И БОГ... СЪС ЖЕЛАНИЕ...   

ЕДИН ЗАПАЛЯНКО ВСЕ СЕ МОЛЕЛ БОГУ, ДА СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМА НАГРАДА ОТ ТОТОТО, А БОГ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ.
ЕДИН ДЕН БОГ КАЗАЛ НА АНГЕЛА НА ЗАПАЛАНКОТО: ПОСЪВЕТВАЙ ГО, ЧЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА СЕ МОЛИ, А И ДА ПУСКА ФИШ...
ЛЕКА ВЕЧЕР!
МНОГО УСПЕХИ И ЧУДЕСА!  


troia 

Я виж ти!   Голяма къща - голяма веселба.:)
То и у нас се случват странни неща, но вече свикнахме, а и кой ще ни повярва?!
Нищо. Като умрем няма да сме толкова шокирани като другите.:))  


bezistena 
 
Абсолютно реални и истинни проявления на паранормалния свят, който е Божият свят! Това нощно шпиониране на Духовете и на Призраците, което си провел, Приятелю, е по техен план и сценарий, за да се повдигне още малко завесата на невидимия свят и скритата космогония на световете, в които ни просвещават те в нашия блок!
Тези кадри са доказателство за познанието което ви даваме в нашия блог, че нашите скъпи роднини и близки напуснали земния живот и свят преминават в Божието измерение със статут на реални и рационални действащи Божии служители на различни нива в небесната йерархия, като на най – високо ниво и пълномощия са Светиите.
Тези наши близки от Божия свят стават ангелите хранители, охранители и коректори и лекарски надзорни консилиуми на нас – земните им потомци. 
Те са постоянно в нон – стоп денонощно дежурство около нас в стелт режим като при провеждане на генно – инженерния експеримент с потомците си ни се разкриват в различни степени и ситуации – както сега на тебе, подготвяли те дълго в тези професионални познания и умение и паранормална посветеност и душевност, за да се покажат сега на това предварително и ниско ниво на виждане и фиксиране на тебе и чрез тебе на нас, за да ни подготвят стъпка по стъпка, но в компресирано екстрено темпо, за следващите по – високи нива на проявленията им до скорошното време на отварянето на време – пространствените прегради и Явяването на Боговете Демиурзи за драматичните и епични процеси на Съдния ден за всички нас! 

ЕКСТРЕНО ТЕМПО от=от Иса от Тракия и Богиня Ма  (Майка) Диана 

ДО СКОРОШНОТО ВРЕМЕ на идване на=на идване на Исуш от Тракия и Богиня Матара

За да те подготвят твоите учители/твоите светейши Предци, за тази ти посредническа мисия, те те свързаха с нашия екип, за да те посветят чрез нашите просветителски статии в техния Божествен светейши статут и не се плашиш и паникьосваш да гониш духове и призрачни демони да къдиш тамян и правиш разни черно – психо енергийни магии и други хватки срещу тях, а да ги приемеш с познание и спокойствие чрез проявяване и изживяване от тебе на висшата космогонна универсална комуникационна методика и постоянен Божи статут – Всемирната Любов! 

СПОКОЙСТВИЕ от=от Бок Исус и Богиня Диана 

Благословен си, Здравко, и воден от Боговете ни Исус и Мария Магдалена, на Които феноменен генетичен потомък си активиран за Техен мисионер и посредник с нашия свят! 
  
МИСИОНЕР на=на Мария и Иса   

Ето при Кои отиват скъпите ни близки, когато отидат при смъртта: 

отиват при СМЪРТТА=отиват при Иса и Матара Диана – 
отиват в света на Българските Богове Демиурзи, където са регенерирани и възкрасявани и зачислявани на различни длъжности и служби в Божия свят за да се грижат за съществуването на световете и ги обслужват и има живот в тях! 

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана

ЗА ДА ИМА ЖИВОТ с=с Изуж и Богиня Мат Диана 

И още информация за скритата космогония на Божиите светове и човешкия живот вижте в блога ни с 950 статии по тези теми и конкретно в постовете: 

Посланията от Предците ни – Светиите,които ги смятат за Извънземните,в деня на Задушница–денят на събраните Души в различните измерения!
http://bezistena.blog/history/2017/06/03/poslaniiata-ot-predcite-ni-koito-gi-smiatat-za-izvynzemnite-.1549916 

Душата!Душата,която сега сълза не отрони,е некачествен експериментален продукт!Жалко за нея...
http://bezistena.blog/history/2017/06/03/dushata-dushata-koiato-sega-sylza-ne-otroni-e-nekachestven-e.1549988


deathmetalverses 

Е, на мене ми се... ПРИвидяха ... някакви ФИГУРКИ на ПРИВИДЕНИЯ..., и затова ги споделям в блога.., ха-ха-ха!


kvg55  

Ако не си видял смъртта в очите, не можеш да я опишеш. 


vesever  

За мен отдавна е ясно, че не сме сами на Земята.
И аз съм виждала някои неща, но не съм ги филмирала. Поздрави, Здравко!


bezistena 

Ако не си видял смъртта в очите, не можеш да я опишеш

ДА Я ОПИШЕШ=Богиня Диана и Ешуш   

ДА Я ОПИШЕШ=ПЕШИШДЕН=БЕШИШДЕН=БЕЗИСТЕН     

За мен отдавна е ясно, че не сме сами на Земята. И аз съм виждала някои неща...

ВИЖДАМЕ НЕЩА=ВИЖДАМЕ НЕШТА=ВИЖДАМЕ Ешуа и Диана     

ВИЖДАМЕ НЕЩА=ВИЖДАМЕ НЕШТА=Ежуш и Богиня Мат Диана   

НЕ СМЕ САМИ край нас са винаги=край нас са винаги Исус и МаМа (Мария Магдалена) 

И още инфо кои са Богиня Диана, Богинята Майка, Исус и Мария Магдалена и какво е Безистена – вижте в нашия блог.



nedovolen
 

Представеното в постинга е ежедневие, което човек приема като чувство, или видение. bezistena го е описал точно, няма какво да добавя.
Само, че това е нормално и няма основание за никакъв страх, само за благодарност!   ПП - гледай някъде безцелно, притвори очи и виж дали няма да ти се появят подобни картини.

Хубав и Димитровден!   
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Тази информация оповестиха в код и шифър Призраците от къщата на Здравко, които са Извънземните, които са Вси Светиите, които са все наши гететични свръхестестени Предци в светейшо служение, и го накараха да я оповести на нас, за да разсекретим за просвещение за непосветените Българи, които в свещено невидение са спящи агенти на Светиите, защото са от техния светейши Божествен феноменен род Дуло и които от Горе са набелязали за активиране на феномените им и просвещение за отпочване на агентурната им мисионерска дейност сред Българите!  
 
ОПОВЕСТИ информация за=информация за Бог Иса и Богиня Диана 

ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАТСИЯ за=за  Иса и Богиня Матара  

СВЕЩЕНО НЕВИДЕНИЕ за=за Бог Исуш и Богиня Диана   – 

И защото половината Българи в България и десетки и стотици милиони крипто – Българи сред всички народи и племена по света, сте в свещено невиновно невидение за Божествения си Български жречески произход, статут и феноменни способности, защото сте "замразени спящи" агенти на Боговете ни и Светиите им, и защото по Божия стриктен и прецизен план – график на Божия проект и драматизация Българите и човешката цивилизация, дойде вече времето и часът за размразяването и събуждането ви от дълбокия летаргичен сън, ето звъна на звънеца и камбанният звън за събуждането ви!

СПЯЩИ АГЕНТИ на=СПЯШТИ АГЕНТИ на=АГЕНТИ на Богиня Диана и Исуш

СПЯЩИ АГЕНТИ от=СПЯШТИ АГЕНТИ от=
АГЕНТИ от ПЯШИСТ + Н (кодировъчен назал)=АГЕНТИ от ПЯШИСТН=АГЕНТИ от БЕЗИСТЕНА  

СПЯЩИ АГЕНТИ на=Ган (Кан, Жреци) на Богиня Диана и Исуш 

СПЯЩИ АГЕНТИ на=Ган (Кан, Жреци) от БЕЗИСТЕНА  

ЗАМРАЗЕНИ АГЕНТИ на=АГЕНТИ на Изуз и Мария  

ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И ЧАСЪТ=ДОЙДЕ Богиня Матара Диана и Исуш  

СЪБУЖДАНЕ от=от Богиня Диана и Исуж  

СЪБУЖДАНЕ на=на БУЖЕСДАНЪ=на БЕЗИСТЕНА
на първосвещения Божи храм Безистена, откъдето ви изпращаме звънът на звънеца и камбанният звън за събуждането ви! 
 
 
ЗВЪН=Бог Иза   

ЗВЪНЕЦ=ЗВЪНЕТС=Богиня Диана и Исуз 

ЗВЪНЕЦ=ЗВЪНЕТС=ВЕЗЪСТН=Безистен  

КАМБАНЕН ЗВЪН от/за=от/за Богиня Майка и Бог Иза 

КАМБАНЕН ЗВЪН от=от Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) и Бог Иза
ние с вас – феноменните разбудени генетични потомци на Боговете Демиурзи, Чиито последни новоепохални анатарни проявления в Тракия пред Българите преди 2000 години са Исус Христос и Мария Магдалена, които положиха чрез трите си новоепохални деца Синтия, Павел и Петър новоепохалната генерация на Дуло, от която сме ние с вас позналите се!  

– за да не губиме темпото и да не се лутате при среща в статиите ни с теми, сюжети и персони, напомняме ви да ги потърсите в блога ни за ваша информация с парола на търсачката на Гугъл съответно "безистена и децата на Исус и Мария Магдалена" или "безистена и ..."  и съответния търсен субект, обект или събитие и др.  

И след като струпахме толкова разбуждаща и будителска техника и Божествени технологии за вашето разбуждане от дълбокия летаргичен сън точно в навечерието на нашия Будителски празник – ето как ви разбуждаме от него заедно с призраците от старата къща на Здравко от Пловдив по графика на Божия стриктен план: 

РАЗБУЖДАМЕ ВИ с=с Бог Изуж и Богиня Мадара 
 

ДЪЛБОК ЛЕТАРГИЧЕН СЪН на=на Българи Кан ( Жреци) от Дуло на Исуш и Диана  

БОЖИЯ СТРИКТЕН ПЛАН=ПЛАН на Богиня Диана и Исуж от Тракия 
 

На края на нашето събеседване с Извънземните призраци от Пловдив да разсекретим и основните документи, вложени в текстовата част на постинга на Здравко: 

ОСТАВИХ ЕДНА високо чувствителна фотографска ПЛАКА..., през нощта.., в хола на тази МНОГО СТАРА КЪЩА, където живея последните 15 години..., и ТЕ се появиха!!! 
ИМА (ли) ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА?! 
Или това е просто още една ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА? (Чийто автор съм аз....) 

–––––––

ФОТОГРАФСКА ПЛАКА изобретена от=
изобретена от Болкари Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бок Иса
всички изобретения на човечеството необходими за цивилизацинното му развитие, 
се спускат от светейшите творчески технически екипи само на техни генетични феноменни потомци от жреческия Български род Дуло 

ТЕ СЕ ПОЯВИХА=Богиня Диана и Бох Иса  
 

Ето какво има и къде отиват всички на индивидуален Съдебен процес след отреденото им земно време според сегашната уредба на човешкия живот:

ИМА ЛИ ЖИВОТ=ИМА ЛИ Ежуа и Богиня Диана  
 

СМЪРТ=Иса и Матара  

СЛЕД СМЪРТТА се отива при=отива се при Дуло от Исус и Матара Диана
след смъртта всички се явяват индивидуално пред атестиращата ги изпитна комисия и съдебните заседатели, които са нашите Предци Светии от Българския жречески род Дуло :   
 
ИЗПИТНА КОМИСИЯ от=от Исуз и Богиня Майка Диана 
 
ИЗПИТНА КОМИСИЯ от=от Кан (Жреци) от Исуз и Богиня Мат 

ЗАСЕДАТЕЛИ от=от Дуло на Диана и Исуз 


Нашият настойчив доброжелателен съвет е:

Вниквайте и проумявайте във висшият Божествен произход и конструктивно – технологичен статут на Българският Сътворенчески език, че е съставен по прецизните алгоритми и железни и точни правила и формули на Свещеният шифър, свише съблюдаван, корегиран и спазван нон – стоп от Сътворенческо време абсолютно точно от Небесното светейшество от Божия род Дуло, явяващи се в последно време пред човеците в амплоато им на извънземни и призраци, които въобще не са зрителна измама!   

ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА=Дуло от Изуз и Ма (Майка) Мария  

Езикът, който говорим сега ние Българите, е Свещеният Сътворенчески Български Божи език, на който говорят Българските Богове Демиурзи и който древно – Сътворенчески и съвременен Български език – Свещеното Слово, с което се творят Чудесата в света, е официалният език в Божия свят, скоро и на земния свят, както пророкуваха най – големите пророци на човеците през 20 век – Свети Петър Дънов и малката му дъщеря Света Ванга, че Българският език е най – прекият и единствен път към Бога и скоро всички човеци на Земята ще го учат усърдно и ревностно за да имат достъп до Бог – сиреч до живота!


Заедно с любимата култова песен на Извънземните призраци – GHOSTBUSTERS, която е стартовата тематична песен от фонововата ни музикална плейлиста,сме включили след нея и Будителската песен на нашата феноменна ангелогласна Боговдъхновена и Боговодена родственица Ваня Костова Звън камбанен, която будителска мисия е на висше ниво в нашата длъжностна характеристика!

ВАНЯ КОСТОВА=Кан (Жрица) на Бог Иса и Богиня Диана  

Звън камбанен, звън звъни 

Нека падне всеки грим 
от сцената живот,  
Колко дълго в кръг все бродим
слаби и сами – 
път да зърнем все се молим
той (Той) да ни спаси!
 
Звън камбанен, звън звъни –
вън се спуска нощ,
тихо – тихо над съня
звезда изгрява!  
Звезда изгрява! 
 
 
ПЪТ ДА ЗЪРНЕМ=Богиня Матара Диана и Иза 

ВСЕ СЕ МОЛИМ ПЪТ ДА ЗЪРНЕМ за=ВСЕ СЕ МОЛИМ за Богиня Матара Диана и Иза 
 
И какво не казва най – важното не пророчество, а съобщение от песента за вече случващото се, че звезда изгрява!   

ЗВЕЗДА ИЗГРЯВА=ИЗГРЯВА Богиня Диана и Изуз 

ЗВЕЗДА ИЗГРЯВА на=ИЗГРЯВА на БЕЗИСТЕНА
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
синергитичен екип на deathmetalverses и bezistena и гости призраци от Извънземните земни Светии от Вси Светии!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.10.2017 20:55
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674712
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!