Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2017 00:40 - Какво каза извънземният призрак на крадеца, който стреля три пъти от упор в него и защо го предаде на ченгетата!Ах,къде е сега Държавна сигурност...!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1995 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 30.10.2017 09:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Крадецът ужасен извади пистолет и стреля три пъти в извънземния, който бе с форма и образ на човек. Извънземният въобще не трепна от куршумите, приближи се до треперещия стрелец и протегна ръка към него. Крадецът се свлече на колене  и заскимтя жално.
Призракът – извънземен го закова с нетърпяш възражение тон:

– Подготвяме Неговото завръщане! Вече си наш агент и слуга – вземай каквото си взел и изчезвай! Когато ни потрябваш и си ни нужен – ще те намерим обезателно!

Поплачосаният крадец изпълни като робот и в несвяст заповедта на невидимия, но страшно осезаем извънземен призрак, и като натъпка окраденото в раницата и скръсти в молитвено прошение ръце, се изсухли от стаята.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вижте целия репортаж от случилото се в публикацията 

ТОЙ СЛОЖИ СКРИТИ КАМЕРИ, ЗА ДА СЛЕДИ ЖЕНА СИ, НО СЛЕД КАТО ВИДЯ ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕДНЕ! ШОК ВИДЕО! 
http://bradva.bg/bg/article/article-128919#.WevNIOO7WUk  ,

а ние с помощта на    

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ще ви разсекретим поредните оригинални послания на Извънземните, които са Вси Свитиите на Българските Богове Демиурзи, които послания Те ни изпращат във все по – открит и почти прав текст, както в случая директно ни уведомяват едносмислено, че Светиите/Извънземни подготвят Неговото – на Господ Бог Отец Исус Демиургът, завръщане! 
 
Съобщението "Подготвяме Неговото завръщане!" въобще не се нуждае от тълкувание, превод и разясняване, защото и главната буква на притежателното местоимение Негов, и предстоящото и хилядолетия очакваното с нетърпение от всички по света  завръщане е само за Господ Бог Отец Исус, Който ни обеща че ще се върне, когато дойде краят на света!   

И сега вече ще разсекретим какъв е този край на света когато ще дойде Господ Бог!  

КОГАТО ДОЙДЕ КРАЯТ НА СВЕТА=КОГАТО ДОЙДЕ Иса от Тракия и Богиня Диана – 

в този страховит и плашещ непосветените и гузните грешни духове и души апокалиптичен сценарий и култов сюжет "Краят на света" откриваме Българските Богове Демиурзи, Които ни съставиха така поредния епохален конфиденциален документ, че когато го разсекретим и проумеем както в този случай и Ги познаем, Те да изпълнят вече обещанието си да се върнат!    
 
В същото семантично анаграмно гнездо Те ни указват и местото където ще се върнат и явят:
    
КОГАТО ДОЙДЕ КРАЯТ НА СВЕТА=КОГАТО ДОЙДЕ в Тракия Иса и Богиня Диана 
 
Ето същата информация и в друг съпридружителен израз – документ: 

НЕГОВОТО ЗАВРЪЩАНЕ на=НЕГОВОТО ЗАВРЪШТАНЕ на=на Богиня Диана и Бог Изуш от Трагия

НЕГОВОТО ЗАВРЪЩАНЕ на=НЕГОВОТО ЗАВРЪШТАНЕ на=на Богиня Диана и Бог Изуш в Трагия


Питате ни, ако не питате – ние пак ще ви кажем : "Ами защо Извънземните допуснаха ченгетага да хванат крадеца – нали вече е техен агент и служител и трябва да го пазят, пък и те сами му наредиха да открадне откраднатото!?"

– Ами точно затова – защото е техен агент!
Извънземните използват агентите си за различни мисии и поръчки – в случая агентът имаше агентурната поръчка и задача да направи достояние на полицията и на нас съобщението на извънземния призрак, че те подготвят идването на Господ Бог Отец Исус Демиургът и на Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления в Тракия пред Българите преди 2000 години като Христос и Мария Магдалена.
Ако Извънземният във формата и образа на призрак не беше наредил на крадеца да вземе откраднатото, а го беше накарал да го върне, тогава фактически нямаше да има кражба и престъпление и полицията нямаше да търси крадеца!
А щом не го търсят, нямаше и да го заловят.
А ако не бяха га заловили, той нямаше да им каже какво му е казал и заповядал извънземният призрак и ние нямаше да научим това директно и в прав текст превантивно послание за предстоящото идване на Боговете ни с Извънземните!  

Затова и Извънземните режисьори и постановчици накараха крадеца да краде и после го набутаха и подшушнаха на ченгетата кой е да го хванат, защото ченгетата иначе въобще нямаше да го разберат кой е и да го хванат!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето и адреса на видеото от охранителната камера

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=PSN4yBVF9qs
GHOST CAUGHT TAKING CARE OF OWNER HAUNTED HOUSE? Scary ghost caught on camera 2015  

image

Само за повърхностна информация за вас една презентация на най – популярния канал за призраци, от който е този призрачен криминален видео – репортаж, която направихме с Google Преводач в непретенциозен стил, но разбираем:

"Ghost World TV" е най-популярният канал за призрак.
Този видеоклип е компилация от най-гледаните страшно призрачни видеоклипове в интернет. Най-доброто от истинските видео призрак през цялото време.
Тези видеоклипове са взети от различни места, това показва наличието на истински призрак в този свят, гледайте го и го споделяйте.  
Днес хората проявяват огромен интерес към гледането на паранормални страшни видеофайлове. Ето защо такива призрачни видеоклипове са изобилни в YouTube.
Тъй като такива видеоклипове са с плашещ дух, те могат да създадат смущение в съзнанието и убежденията на зрителите. Има обаче извънземни страшно призрачни видеоклипове, които могат да накарат хората да мислят, освен страшно.

– сиреч ни казват от екипа на
 Ghost World TV, че освен да ни плашат, филмите имат за цел да ни накарат и да мислим за реалността на призраците, които са различни нива и степени на показване на Извънземните/Светиите пред хората според техния сценарий!

Наблюденията на истински призрак могат да бъдат изпитани в кадри от видеонаблюдение, свръхестествени ленти, истории за призраци, свързани с митични сцени на ужасите, тайни асансьори, скрити камери и т.н.
В видеоклиповете на фестивалите на Хелоуин те могат да се гледат в изключително страшна настройка.  
Призраците ловци ( ловците на призраци) често се преместват в духовни места и заснемат видеоклипове, създавайки възможни случаи, при които се наблюдават призраци според вярванията на хората.
Понякога ловците на призраци водят обиколки на духове с намерение да открият обитавани от духове места и подходящи случаи, за да заснемат истински видео призрак. В повечето случаи те успеят в опитите си и истински призраци са заснети от камерата. При вземането на такива видеоклипове отличителната черта на околните райони играе някои ключови роли, които правят тези видеоклипове изключително реални и страшни. По време на обитаваните от тях обитаващи духове пътешествия е възможно да се натъкнат на призраци на чужденци, а също и на страховити и чудовищни ​​призраци.   Имаме толкова много странни видеоклипове с призрак в нашия канал в YouTube, които осигуряват охлаждане на историите за истински призрак и карат хората да се плашат. Що се отнася до гледането на нашите страшни видео призрак, зрителите трябва да обърнат голямо внимание на екрана за показване на видео с най-голяма прогноза. По този начин те могат да видят страшно лице или изображение, което може да ги изплаши до максималното ниво.
В някои други реални видеоклипове на призраци, на пръв поглед се появяват шокиращи среди, за да се стимулира страхът на зрителите с присъствието на зли същества. Такива сцени са последвани от страшен музикален фон, за да задържат зрителите в свят на ужасяващи призраци.  
Нашите световноизвестни видеоклипове с истински призрак са в състояние да направят вибрация на умствения калибър на зрителите, които дори не са вярвали в призраци. Можете да разгледате удобно всички такива видеоклипове с истински призрак в нашия плашещ видео канал, наличен в YouTube. 

Реални призрак видеоклипове, уловени на лента, страховити, паранормални, истински призрак, призраци, плашещи, страшни истории, обитаван от духове, паранормална дейност, страшни клипове на Cctv страхотни, истински видео призрак, най-десет видео призрак, истории на ужасите.

Въпреки че научното обяснение даде за много инциденти, има много неоспорими мистериозни


Въпреки че на много заснети инциденти се дава научно обяснение, (материалистично анти – Божие!) има много такива неоспоримо мистериозни! 

 
НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ от/за=НАУТШНО ОБЯСНЕНИЕ от/за=от/за Богиня Диана и Исуш 

НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ от/за=НАУТШНО ОБЯСНЕНИЕ от/за=от/за БЕЗИСТЕНА – 

сериозното научно академично обяснение за призраците ни показва категорично, че те са реални и рационални форми на проявления на Извънземните, които са свръхфеноменните и свръхестествени Светии на Българските Богове Демиурзи и чийто генезис е от жреческото родословие от първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол, който е Командният център на Време – пространствения континиум, Вселенски компютър и информационен архив Акаши и Главен портал между световете, където се проектират и управляват всички постановки на призраците – Светии, които всички  до един!– проумейте и помнете постоянно – са наши генетични Предци и Родители, преминали временно ( до скорошните трансепохални епични и чутовни събития и процеси на събирането на световете и Явяването на Боговете) във Божието измерение в светейшо служение за поддържането и съществуването на световете и наши ангели – пазители, хранители, консилиумни екипи и надзорници и безпристрастни корективи, които можете да видите все още само със сърцето, с което засега само се виждат хубавите неща!  

НЕОСПОРИМИ=Бог Иса и Мария 

МИСТЕРИОЗНИ=Матара и Исуз

МИСТЕРИОЗНИ служители на=служители на Матара и Исуз  

ВИЖДАТ СЕ ХУБАВИТЕ НЕЩА=ВИЖДАТ СЕ Бох Ешуа и Богиня Диана 

Ето да видите с очите и с разума си още хубави неща – разсекретените наименования на призраците на Български и на английски: 

ПРИЗРАЦИ=ПИР ЗРАЦИ=Вер Зреци=Вер (Змей) Зреци
свръх естествени Жреци Змейове от феноменната Божия рептилска фамилия Дуло от генетични потомци на Боговете Демиурзи, Чийто най – древен календарен животински символ е Змия, Змей, Вер, и всички 12 рептилски синонима, които са херметичната хералдическа символика на феноменният Български жречески род Дуло, от който са всички духовни интелектуални творческо – борчески прогресивни елити на всички народи по света, както и техните изродени родственици от другия полюс на широкия диапазон на Божия род Дуло, които са всички реакционни управленчески и богаташки елити на всички съвременни народи и държави!  

 image

Тези феноменни летящи Жреци – Светии, които в религиозната митология и иконография се изобразяват като летящи Ангели (АНГЕЛ=ГАЛЕ=Гала – Змей), са страшните призраци и извънземни, които правят сега всички спектакли, с които ни се разкриват и ни просвещават за предстоящите чутовни епични събития!   

СЪБИТИЯ=Иса и Богиня Диана 

ЧУТОВНИ=Ешуа и Богиня Диана  

ЕПИЧНИ=ЕПИТШНИ=Богиня Диана и Ешуа 

ЧУТОВНИ ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=СЪБИТИЯ от Бог Ешуш и Богиня Диана   

Жреческият генезис и статут на призраците ни потвърждава и думата за призрак, която са съставили Българските лингва – мастори на английския език  – GHOST ! 

GHOSTS=Ган (Кан, Жреци) на Диана и Исус  
 

И пак ще повторим заповедтта на Извънземният призрак към ошашавения крадец, както и предупреждението, че Извънземните ще го намерят обезателно, когато им потрябва и им е нужен, което предупреждение важи за всички нас!
И за всички вас, без да ни питат въобще щем или нещем! 

– Подготвяме Неговото завръщане! Вече си наш агент и слуга – вземай каквото си взел и изчезвай! Когато ни потрябваш и си ни нужен – ще те намерим обезателно!   
 
ТИ СИ НАШ АГЕНТ=ТИ СИ от Гена на Ешуа и Диана

ВИЕ СТЕ НАШИ АГЕНТИ=ВИЕ СТЕ от Гена на Диана и Ешуа 
 

ВИЕ СТЕ НАШИТЕ АГЕНТИ=ВИЕ СТЕ АГЕНТИ на  Диана и Ешуа 

Нашият екип сме агенти на Диана и Исус!

Аз съм агент на Диана и Исус!   

За последните 30 години  минах през всякакви псевдо – демократични партии, синдикати и сдружения и организации, като бях техен безкористен искрен агент Българо – родо и човеколюбец и им служех с душа и сърце! 
  
Всички те предадоха Българите и Майка България! 
 
Мене не предадоха – напротив, мъчеха се да ме купят с всички съблазани на хайдушката демокрация и бандитския преход, да ми купят Душата и ме задържат за да им служа за байрак и параван и жертвен факел!  
Аз ги оставях по моя воля и желание!  

Както съм споделял в предни наши статии аз бях агент на ДС преди фалшивата псевдодемокрация – напълно осъзнат и безкористен агент Българо – родо и човеколюбец и с грижа за държавата ни, която бе наистина общонародна собственост тогава! 

АГЕНТ НА ДС=АГЕНТ НА Диана и Иса  –
бил съм Техен агент, без да Ги познавам и най – малко дори, но Те са ме водили така, че да си запазя ръцете и Душата и Им служа без да зная, затова съм декларирал и в други наши постове, че сега пак с чиста съвест бих бил агент на ДС при условностите от по – долния пасаж от поста ни

Нещастна България,в ръцете на българи от петата колона на неосманската доктрина на турците за поробването ни!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/25/neshtastna-bylgariia-v-rycete-na-bylgari-ot-petata-kolona-na.1512174?reply=4979286
 

––––––––––––––––
Копие до ДАНС!

Предателството е осъждано от морала нарушение верността към кауза,организация, личност или целия народ.
В частност в наказателното право предателството е форма на държавна измяна. Българският Наказателен кодекс определя като предателство подбуждането на чужда държава или организация към враждебни действия спрямо страната,доброволно участие в неприятелски въоръжени сили по време на война, организиране на бунтове или друго разстройване на въоръжените сили и други. В християнството важна роля играе предаването на Христос и вярата му на поробители и на чужда вяра  
Българска Википедия   

Чудовищно!

Най–важната за Българския етнос стратегическо–информационна институция, документация и информация в ръцете и пълната власт на верния слуга на турците–сиреч в ръцете на турците в България,верни изпълнителни оръдия на неоосманисткия реваншистки поход на Ердоган за завладяването и поробването на България! 

 
Няма в България ДАНС,ГДБОП,Военно разузнаване!

Ах,къде е сега Държавна сигурност дори и нейният страшен Шести отдел,която ДС всички анти–Български мекерета и предатели манипулативно сатанизираха и демонизираха,разтуриха и унищожиха,като и ние–манипулирани наивни сини пишман  демократи,помагахме за това,въпреки че много от нас са ѝ сътрудничили по различни причини,подбуди и форми,както и аз напълно безкористно и сега с чиста съвест пак бих го направил,ако нова ДС,Национална сигурност или както и да се казва служба от почтени Българи родолюбци,каквито бяха повечето служители на ДС тогава,каже давайте да се отървем от всички тия мерзавци, мекерата и предатели на България, нарекли се политически елит,от 1989 година до сега–– и като унищожиха ДС,предателите на Българския народ оставиха държавата без стопани и без пазачи в мръсните ръце на всички злодеи,начуколили ни да свършат с нас,и те предателите заедно с тях връз нас!   
––––––––––––––––

–– Затова отново декларирам, че сега пак с чиста съвест бих бил агент на ДС, защото няма " бивши " агенти, пък когато сега съм вече осъзнат агент на ДС на Диана и Исус – на Мария Магдалена и Исус, статутът на Техните агенти е вече Вечен агент с неутолима корист за Божиите промоции с характеристиките на Безсмъртие и Вечен живот, както ни обеща Отец ни Исус на много места в евангелските документи:  

image

ВЕЧЕН АГЕНТ на=ВЕТШЕН АГЕНТ на=АГЕНТ на Богиня Диана и Ешуа   

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара  

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Исуш и Богиня Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Спираме до тука, за да си поемете дъх от разсекретената космогонна информация за скритите и невидими неща на световете и живота, и ги проумеете с разума си, защото утре ще ви покажем в нов пост скорошните прясно заснети в Българския Божествен град Пловдив действащи и все повече показващи ни се призраци!  

КОСМОГОННА ИНФОРМАЦИЯ от=КОСМОГОННА ИНФОРМАТСИЯ от=
от Кан (Жреци) от Гена на Исус и Богиня Мат Мария  

СКРИТИ И НЕВИДИМИ НЕЩА=СКРИТИ И НЕВИДИМИ НЕШТА=
Богиня Мат Диана и Исуш от Тракия=Богиня Мат Диана и Кристош 

ДА ПРОУМЕЕТЕ С РАЗУМА СИ=Исуз и Богиня Диана Матара Мария 

ЗА ДА СИ ПОЕМЕТЕ ДЪХ от=от Духа на Исуз и Богиня Мат Диана
за да си поемете и се заредите и преосветите с Божият Дух, Който е Святият Дух, Дух Святи, от Който е всичко в света!  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Но защото бях включен от една Българка във фейс –  групата "Добруджанци срещу добива на газ в Тошевско!" и публикувахме и в тази група този ни постинг, във връзка с него и с престъпните намерения на безродници –  сребърници да отровят природата на Добруджа и на България, направих и следния коментар, който въвеждам допълнително в режим на редакция : 
 
Във връзка с публикацията ни 
"Какво каза извънземният призрак на крадеца, който стреля три пъти от упор в него и защо го предаде на ченгетата!Ах,къде е сега Държавна сигурност...!" ,   изказвам категоричното си мнение, че ако тия мерзавци, които сега посягат най – нагло на Добруджа и на Българския народ, бяха посмели да разкрият преди 30 години тия свои престъпни намерения дори само като научна фантастика, тогавашната Държавна сигурност и Тодор Живков щяха веднага да открият специално за тях отново Белене и да ги изправят в творческа командировка да правят там перманентни доживотни геоложки сондажи за каквото си искат! 
Затова пък скоро ще дойде времето на Съдния Ден, щото душманите срещу Българите, които са тръгнали да ни затриват тотално, да си плащат с лихвите за натворените злодейски престъпления срещу Великомъченическия Български Божи народ!
Това документират всичките 950 статии в блога ни и изричната превенция на Господ Бог Исус: 

  image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и екип Извънземни призраци от Вси Светии, които са вси от феноменната Божия жреческа колегия от Безистена  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен:




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.10.2017 00:41

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721871
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!