Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2017 23:53 - Чудесата които породи чудото със свалянето на Слънцето на Земята пред 80 000 души Мария Магдалена на 13.10.1917 във Фатима
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3235 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 15.10.2017 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На днешния ден преди 100 години – 13 октомври 1917 година, на Земята бе извършено най – голямото документирано свръхестествено събитие през Новата ера – свалянето на Слънцето пред 80 000 души в португалското селце Фатима от Богородица. 

Тази свръхестествена демонстрация на всемогъщието на Българските Богове Демиурзи е сътворена от Великата Богиня Майка Диана, позната от последното ѝ аватарно проявление на Земята преди 2000 години пред Българите в Тракия като Мария Магдалена, херметизирана като Богородица, и Която приближава Слънцето към Земята и ужасените 80 000 души, събрани на това место, и още толкова в областта, с  предварителната уговорка от Нея, че ще наблюдават някакво чудо със Слънцето, което Тя самата ще сътвори!

image

Събитието е описано, документирано, филмирано и коментирано в огромен обем информация, с която е крайно време вече Българите задължително да се запознаят и посветят, защото тази демонтстрация е прелюдията към предстоящи епохални събития и чудеса, предхождащи и известяващи хората за Пришествието и Явяването на Боговете Исус и Мария Магдалена с цялото Небесно войнство за възстановяването на Царството им на Земята с главни действащи лица Българските им святи династични потомци и народ! 

Просветете се от огнената информация, която ви предоставяме, като стоите твърдо и здраво на придобитата си житейска мъдрост, опитност и материален светски разум и духовни морални устои: 

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ=Богиня Диана Мария и Бог Ешуа

СВЕТСКИ РАЗУМ=РАЗУМ на Исус и Бокиня Диана

СВЕТСКИ РАЗУМ на=на Кан (Жреци) Синове (потомци) на Исуз и Мария  

https://www.google.bg/search?client=opera&q=%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%B2+%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest 

Това е част от информацията за Фатима на Български, има я на руски, английски, немски, италиански и на много други езици. 


А ние за този актуален експресен постинг ще използваме отново материали от обзорната ни статия 

Чудото с появата на града от друго измерение в Башкирия и най – голямото чудо за всички времена – свалянето на Слънцето от Богородица във Фатима! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/12/.1221170 ,

както и задължителната  Декодираща програма на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

image

В продължение на няколко месеца от май 1917 г Богородица се явява пред три деца от бедното и никому непознато селце ФАТИМА,  като всеки път това става сред все по – голям брой хора, които обаче не я виждат, за разлика от трите деца, но всички чувстват свръхестественото ѝ присъствие!
Цяла Португалия се тресе от религиозно брожение и страсти за или против истинността на явяванията, годината е най – тежката и скръбната за европейските народи, както и за Португалския, потопени в дългата и кръвополитна братоубийствена Първа световна война.
Душите на хората са в синхрон с метежното време и търсят упование и помощ свише, а властите в Португалия в страх от революционни процеси и бунтове налагат полицейски режим и тотална цензура в страната.
Децата са подложени на постоянен тормоз от църковната духовна полиция – инквизиция, и от тайните служби, обвинявани, че подбуждат хората към религиозни бунтове. 
По настояване на видни португалски политици които искат „да се сложи край на тази измислена история”, защото през 1917 г. държавната администрация и католическата църква са в изострени отношения, областният управител затваря в префектурата трите деца за два дни.
Чрез заплахи и разпити децата са принуждавани да кажат, че историята с Богородица е измислица.
На децата не е разрешено да отидат на насрочената среща с Богородица на 13 август.
Въпреки това на 19 август светата Дева им се явява във Валинхос – местност близо до
първото явяване.
На тази среща Богородица казва на децата, че ще продължи да се среща с тях, а на 13 октомври ще се яви за последен път, но ще направи невиждано до сега знамение!
Разшифровката на имената на двете избрани места от Богородица за нейните явявания показват ясно, че те са подбрани специално за да могат лесно да се разшифроват и свидетелстват за основната информационно – принасяща тайна на Исус и Мария и Българите – Свещената Божия именна матрица и съставянето на всички имена по правилата и формулите на свещения шифър, както и че цялото поселение в Португалия е от тракийски племена, заселени и надзиравани от Българските им Духовни водачи и жреци!

ФАТИМА=Богиня Диана Ма=Богиня Майка Диана 

ВАЛИНХОС=ВАЛХ ИСО=Балх Иса=Иса Балх – Исус Българина 

ПОРТУГАЛИЯ=Т ПУЛГАРИЯ=Диана Булгария=Диана от България

Религиозното брожение обхваща неудържимо цяла католическа Европа чрез Испания, Италия и Франция, ангажирана в кървавата касапница, хората възлагат последните си надежди на Богородичното явяване за спирането на войната.
В края на лятото на 1917 година Богородица нарежда на децата да съобщят на хората и властите, че на 13 октомври ще сътвори чудо, което да убеди всички в Нейното реално и всемогъщо присъствие, затова да се съберат възможно най – голям брой хора на традиционното место на явяването ѝ.

Новината обхожда като мълния страдащата страна.

На уречената дата се стичат между 80 и 100 000 души от всички слоеве и обществени групи, голяма част от хората са настръхнали и подстрекавани от агентите да линчуват децата, обвинявайки ги в лъжа и вещерство в дяволско обладание

image

Денят 13 октомври 1917 г е студен и мрачен, дъжд вали като из ведро, облаците са покрили в плътна черна пелена небосвода на петдесетина метра над земата, хората в празничните си дрехи джапат в гъстата кал из полето, скрили се под черните си чадъри.

image

Пристигайки на местото за срещи с Богородица, което е компактно скално тракийско мегалитно светилище сред калното поле (може да го видите на някои от многобройните игрално – документални филми на тази тематика), множеството започва да роптае срещу децата – контактьори, обвинявайки ги във вещерство и служение на Дявола!

Когато Богородица се явява на децата, Тя повелява на Лусия дош Сантош да каже на хората да свалят чадърите.
Неохотно и роптаейки, присъстващите свалят чадърите, обливани от силния дъжд.
Тогава Богородица сочи небето и нарежда на Лусия да каже на хората на гледат Слънцето!
И тогава отвсякъде се разнасят викове, че момичето е полудяло и се подиграва с тях – какво ти Слънце!
Гъсти черни облаци и обилен студен проникващ през дрехите дъжд!
И когато множеството се люшва заплашително към децата, започва чудото!
В продължение на десетина секунди някаква сила засмуква черната гъста облачна покривка и небето се изчиства светкавично от облаци, високо горе Слънцето се усмихва и изпраща лъчите си във вече ясния ден!
Всички започват възбудено да обсъждат чудото и знака, който Богородица ѝм е дала, нямайки си и на представа какво истинско ЧУДО ги очаква...

image

Изведнъж Слънцето започва да променя цвета си с всички възможни цветове и започва да се върти, после започва да описва кръгове и осморки на небето!
Народа се стъписва и в апокалипстичен страх всички коленичат в калта в религиозно преклонение и смирение.

ПРЕКЛОНЕНИЕ ПОКАЯНИЕ и СМИРЕНИЕ пред=
пред Болкарина Бок Иса и Мария= 
пред Мария и Бок Исус Болкарина   

Само че разкаянието идва късно – изведнъж Слънцето тръгва надолу към множеството, увеличавайки постоянно размера си! 
 
– копирайте и пуснете видео – клипа по свидетелските показания на присъстващите : 

https://www.youtube.com/watch?v=951f67OJ2Ys
Miracle of the Sun  Чудото на Слънцето

Хората са обхванати от непосилна гореща вълна, мокрите им дрехи изсъхват моментално върху тях, гъстата и лепкава кал, която газят всички, се втвърдява и изпича и стяга краката ѝм.
Див ужас и животинска паника обхваща вярвящи и невярващи, всички пищят и се валят по земята, други се щурят подивели и обезумели от страх, очаквайки краят на света!
Тогава и започват да стават чудесата на изцеление или по – точно сега обясняваме технологията на т. нар. "чудеса на изцеление"  
 
ЧУДЕСА НА ИЗЦЕЛЕНИЕ от=ЧУДЕСА НА ИЗТСЕЛЕНИЕ от=ЧУДЕСА от Дуло на Исуз
чудеса извършвани от феноменните Българи от Божия род Дуло, преминали във временно светейшо свръхестествено служение, които управляват световете и всички процеси на живота на Земята 

ЧУДЕСА НА ИЗЦЕЛЕНИЕ от=ИЗЦЕЛЕНИЕ от Диана и Исуш=ИЗЦЕЛЕНИЕ от Дионисиш 
сдвоеният синкретизиран херметичен митологичен образ на Българските Богове Демиурзи 

Светиите от Вси Светии, всички все Българи и Божии служители от съседното невидимо измерение, подбират болни и недъгави хора с емблематични и знакови тежки случа на заболяване, като ги излекуват в раз моментално окончателно от заболяването по свръхестествен демонстративен начин – слепи проглеждат, сакати и хроми цял живот захвърлят патериците и прохождайки, крещят от радост и започват да благодарят на Богородица с протегнати нагоре ръце – за да бъдат доказателствен пример за неограничените възможности на Боговете ни и да насърчават хората да ги търсят по техния пример !

image

В един момент Слънцето спира своя ход надолу и се спира надвиснало в огромен размер над Земята.
Всички присъстващи вече са преминали  ударно безрезервно и необратимо границата на пси – катарзиса и вцепенени, разкаяни и смирени застават в молитва на колене...

И най – тиражираните вестници в Португалия, които по онова време са били отявлени противници на църквата, не могат да намерят логично обяснение на случилото се. Специалният пратеник на проправителствения У СЕКУЛО пише как "изведнъж Слънцето започна да се движи против всякакви физични и научни правила! В същия момент,когато затънцува,то започна да сменя и цветовете си!"

По подобен начин отразяват събитието и вестниците ОРДЕМ и У ДИА, които не могат по никакъв друг начин да обяснят случилото се със Слънцето, освен дефинирайки го като ЧУДО!  

У СЕКУЛО=Иса Кала (Змей)
          
ОРДЕМ=Мадара 

У ДИА=Диана   

ЧУДО=Ешуа и Диана


Чуйте свидетелски показания на присъстващите на този епохален акт от Богородица: 

Професор А.Гарет от университета в Комбра описва събитието така: 

„..слънцето приличаше на лъскаво колело.Слънчевият диск подскачаше шеметно по небето.То се въртеше с бясна скорост около оста си, после се приближи към Земята заплашително кърваво червено, заплашвайки да ни смаже с размерите си.”
Тълпата събрала се да наблюдава, ужасена коленичи и хората започват да се молят. Слънцето заема обичайното си положение, но още два пъти след това повтаря необикновените си движения.
По време на слънчевия феномен мокрите от дъжда дрехи на събралото се множество хора изсъхват,обхваща ги силна горещина.

КОМБРА=Бокиня Мария 
    
Проучването направено във връзка с явяването на Дева Мария на 13.10.1917 г. показва,че този феномен е видян от хората в регион от 50 х 30 км. Площта обхваната от необикновеното явление е повече от 1500 кв. километра. 
  „Погледнах към слънцето и видях, че то се върти като диск. Видях хората около мен да променят цвета си. Те бяха оцветени с цветовете на дъгата. Струваше ми се, че слънцето ще падне от небето!
Хората около мен говореха,че това е краят на света... Те бяха много изплашени, някои се молеха коленичали, други крещяха от ужас.”
Антотио де Оливеро, фермер

„Внезапно дъждът спря. Появи се прекрасна дъга. Хората крещяха: "Гледайте слънцето!" Видях как слънцето тръгна надолу, помислих че то ще падне върху земята. В този момент припаднах.”
Мария Кандида де Силва 

„Пред изумената тълпа, която се състоеше главно от дълбоко набожни хора, слънцето затрептя, внезапно направи невероятно движение, противно на всички космични закони слънцето „танцуваше” –
така присъстващите хора описаха необикновеното явление.
На степенката на един автобус стоеше възрастен мъж,който на външен вид приличаше на Пол Дюролед.Мъжът бе с лице към слънцето и на висок глас рецитираше „Символи на вярата”...После го видях между хората около него, които все още бяха с шапки на главата.Мъжът енергично караше хората да свалят шапките си, пред това знамение, проява на Бога. Подобно поведение имаха и други.
После хората започнаха да се питат един друг,какво виждат. Преобладаващото множество хора казваха, че виждат трептящото и танцуващо слънце.
Други утвърждаваха, че виждат лицето на Богородица.
Трети бяха убедени, че слънцето профучава покрай земята, изпепелявайки я с лъчите си.
Някой твърдяха,че виждат,как слънцето променя цвета си.”

„Беше към три часа след обяд. Облаците които покриваха небето, внезапно изчезнаха. Показа се слънцето на обичайното си място,ярко огрявайки наоколо,не беше възможно да се гледа към него.Какво да кажа за малките деца – овчарчетата?
Лучия, момичето което бе говорила със Светата Дева, бе седнала върху раменете на висок мъж. Така „яхнала”, тя обикаляше между множеството хора и ръзвълнувано, на висок глас говореше, че войната скоро ще свърши. Войниците ще се завърнат по домовете си. Но нейните думи не правеха никакво впечатление на хората които я чуваха.
Хората бяха смаяни и възбудени от слънчевото знамение
Този знак от небесата им бе достатъчен.”

image

„Интересно бе да се наблюдава двете момичета накичени с розови венци, хората които им целуваха ръцете, като на „малки светици”.
Хасинта беше почти в несвяст от това което ставаше.
Децата толкова дълго очакваха това небесно знамение, и го дочакаха, сега те бяха изпълнени с щастие и сияеха излъчвайки радост . . .
Тълпата бързо се разпръсна, без да има безредици и блъсканица. Полицията, която охраняваше, изобщо не се намеси, просто нямаше нужда. Тези които първи дойдоха,си тръгнаха първи. Повечето вървяха пеша. Хората си тръгваха, техните сърца бяха изпълнени с радост, хората искаха да занесат добрите новини в селищата където живееха, и които бяха обезлюдени." 

"Слънцето започна де се мята насам – натам, то променяше цвета си ту в синьо, ту в жълто и във всички цветове.
После видяхме слънцето да се приближава към децата. Всички закрещяха. Някои започнаха да изповядват греховете си, но нямаше свещеници . . .
Майка ми ме сграбчи и притисна до себе си, тя плачеше и нареждаше:
"Това е краят на света!" – После видяхме как слънцето се приближи към дърветата”

Доминик Рейс, интервю пред Американска ТВ, 1960 г. 

 
Изследователите на Чудото във Фатима се обединяват след стотиците  опити за научна интерпретанция на случая, около следното становище, че случаят с виденията е раздут от лявата португалска преса, която с дни тръби за предстоящото "разобличаване на мистификацията" на 13 октомври 1917 година, като нарочно търси публичност и публика за събитието, за да го превърне в своеобразна кауза и своя победа. 
Мнозинството от хората, които се появяват на събитието, не са приятелски настроени, нито предразположени да видят чудо. Напротив, те са отишли там да изнасят сказки по атеизъм и научен комунизъм след "разобличаването". 
Вместо сказки по научен комунизъм обаче, те бягат като зайци,в колективен ужас на зиг – заг, защото изглежда така сякаш Слънцето пада върху земята.
Паниката и колективния ужас са обладали еднакво всички!
Случят е странен, и вярващи и атеисти са еднакво ужасени и изплашени и заедно преминават през ударен катарзис.
 
По-нататък влезте в Нета и видеомрежата – информацията по темата е преизобилна!

image

КАТАРЗИС=КРИСТАЗ=Кристоз=Христос 

КАТАРЗИС=ИСАЗ ТРАК=Исуз от Тракия –
душевно или духовно пречистване чрез силни трагични емоционални сблъсъци и преживявания.
Катарзисът е рязък емоционален преход, представляващ завладяващо чувство на страх, ужас, състрадание, мъка, смях или друга крайна промяна в настроението, която довежда до обновление и възстановяване на желанието за живот с променено съзнание и ценностна система и морал!

ДУШЕВНО ПРЕЧИСТВАНЕ чрез=ПРЕЧИСТВАНЕ чрез Богиня Диана и Ешуа 

ПРЕЧИСТВАНЕ=Бог Чар Иса и Богиня Диана

ПРЕКЛОНЕНИЕ И СМИРЕНИЕ пред=пред Мария и Иса Болкарина

ПРОМЕНЕНО СЪЗНАНИЕ от=от Бог Исуз и Мария 
 
видео –– https://www.youtube.com/watch?v=L5IlaV6ZI_c

image
+
image
+
image

По време на явяванията Си във Фатима, Богородица , Която е Богиня Диана и още Мария Магдалена, съобщава на Лусия три пророчески тайни, които детето предава на църковните власти.
Двете пророчества касаят скорошното свършване на Първата световна война и идването на власт на болшевиките в Русия.
Третото пророческо съобщение, което Ватикана крие най – ревностно въпреки повелята на Богородица да бъде обявено на хората, съдържа информацията,че Исус и Мария Магдалена са Българи,че България е Обетованата Библейска земя, Потомците на Исус и Мария Магдалена съставят цялата световна владетелска династична каста на всички народи, и че през второто десетилетие на 21 век в България ще се състои заплануваното Второ пришествие на Исус и Мария на Земята и възстановяване на Царството на Любовта,Братството и Мира чрез Святите им Български потомци, които са Всемирното Бяло Братство 

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ на=на Братя от Шар Бог Иса и Богиня Диана 

Църковната католическа инквизиция в сговор със заговорниците срещу Българите изолира Лусия от околния свят, поставяйки я в пълен контрол и цензурирани контакти и скрива истината за съдържанието на третото пророчество, пускайки от време на време елементарни фалшиви версии за него чрез несъществени събития, произтичащи в католическия свят.Въпреки тоталната изолация и контрол върху Лусия, тя успя да предаде по заобиколен път информацията от третото пророчество на Посветения Майкъл Бенджънт, потомък на Българските посветени Катари=Богомили, по линия на династичното родословие на Исус и Мария Магдалена, който с колектив написа книгата Светата кръв и свещеният Граал, която пък синергетично активира Дан Браун със Шифърът на Леонардо, който се превръща в бестселър и е една от най – популярните книги на всички времена с повече от 81 милиона продадени копия до 2010 г.
По книгата е създаден и филм който също става много популярен.
От Изгубеният символ пък са продадени 1 млн. копия само първия ден след излизането на книгата на пазара, което я превръща в абсолютен рекордьор в света за всички времена в това отношение, като цели 6,5 млн. екземпляра е само първия тираж (5 млн. в Северна Америка и 1,5 млн. във Великобритания) –– и колелото се завъртя... 
 
МАЙКЪЛ БЕНДЖЪНТ=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Ежуа

ДАН БРАУН=Диана Вер (Змей) 

ИЗГУБЕНИЯТ СИМВОЛ=Богиня Диана и Исуз от Ямбол

ИЗГУБЕНИЯТ СИМВОЛ=БЕЗИСТЕНА от Ямбол
изгубените и вече намерени пак Български Богове Демиурзи и техният първосвещен светилищен храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол


След двехилядната година Папа Йоан Павел II, който бе Посветен Българин, запознат с тайната на произхода си от Свещеното родословие на Исус и Мария Магдалена,
(по свещената първородна династична Божия линия на първородният им син Павел, който бе Свети Апостол Павел, познат и като родоначалник на Свещената Българска имперска фамилия ФЛАВИИ) благодарение на достъпа си до секретните ватикански архиви както и от връзките му с нашето езотерично общество в България, предприе няколко опита да съобщи истината за третото пророчество на Богородица от Фатима, но тайните служби на инквизицията и заговорниците срещу Божия Български народ наложиха тотален контрол и цензура върху връзките му със света и медийните му изяви и не му позволиха да изпълни намерението си,заплашвайки го директно с физическо ликвидиране!
Посещението на Папата в България през 2002 година бе организирано от него и посветените Българи с основното тайно намерение да се разкрие тайната на третото пророчество и от България той да съобщи за епохалната тайна на истинския Исус и Мария Магдалена и потомците Ѝм, връзката Ѝм с България и истинската Българска история, но и този опит бе осуетен от церберското му обкръжение, дебнещо всяка негова дума и налагащо му пълна цензура!

 
Вижте грандиозните тържествени церемонии във Фатима, които започнаха от 12. 10. 2017 :

https://www.youtube.com/watch?v=FDZANNBpBwI 
Holy Mass of the Vigil of 100th Anniversary of the Miracle of the Sun, from Fatima 12 October 2017 
Свещена тържествена служба по случай 100 годишнината от Чудото на Слънцето във Фатима   

Даваме адреса на директните нон – стоп предаващи камери от най-голямото християнско поклоническо место в света, на което преди 100 години Всемогъщата Българска Велика Богиня Майка Диана – Мария Магдалена, показа на 80 000 души само нищожна частица от безкрайната си мощ, за да присъствате на церемониите за тази паметна дата и бъдете живи свидетели и участници в поклонението, което върви през целия ден на тия два дена 

Паралелно с тържествените церемонии върви и катарзисното поклонение,което показва камерата на една от предаващите на живо телевизии в светилищният център Фатима 

https://www.youtube.com/watch?v=Tp2FF2aNiOI

където десетки и стотици хиляди хора в крайна нужда и разкаяние лазят на колене, на ръце, по корем..., по пътеката на покаянието и смирението към свещеното место на явяването на Богородица на 13 октомври 1917 година.
Пътеката е от изгладен мрамор от милионите пролазили по него в крайно отчаяние и утеснение хора, търсещи Богородица като последно спасение и надежда, и е дълга само няколкостотин метра.

Вижте как пилигримите от Португалия и цял свят търсят в отчаянието си Мария Магдалена, без въобще да я познават: 

https://www.youtube.com/watch?v=8jx2cJQlfWM
ПИЛИГРИМИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА НА ПОКЛОНЕНИЕ КЪМ ФАТИМА


Чуйте и вижте отчаяният зов за помощ към Света Богородица

image

от нещастникът от 3:36 мин в клипа https://www.youtube.com/watch?v=W7lFAevWyUM , вгледайте се със съпричастие влазещите на колене хорица в клипа
https://www.youtube.com/watch?v=8jx2cJQlfWM на 10:52 минута, на 23:26 минута,

image

отчаяната майка с парализираното детенце на гърба си на 11:08,

image

извиващият и гърчещ се като червей в огън нещастник от 11:35 !

Мислите ли, че вашите лични здравни физически и душевни и семейни проблеми и тегоби са по – малки от техните?


image
+
image
+
image
+
image
+
image

image

image
+
image
+
image
+
image
+
image
+
image

image+
image

Това поклонение е пак пред Богородица, но на о – в Тинос – Гърция

ТИНОС=Диана и Иса-
поредното Българско светилище,освободено от веригите на робството на обезроденото безпаметие.


Казахме,че гладката мраморна пътека във Фатима, по която лазят към Богородица с последни сили и надежди отчаяните хора, е само 500 метра дълга.
А нека си представят тия, които не само не търсят и не познават дори официалните Исус и Богородица, но и преследват потомците им, и още по страшното – хулят самите Богове и Светиите им на яве или в привидна анонимност, незнаещи завалиите, че не само всяка постъпка ѝм се филмира и документира от мига на раздането им, ами и всяка дума и мисъл се записва на персоналния ѝм неизтриваем хард диск на Централния регистриращ и всеконтролиращ планетарен компютър Акаши, който е първостътворенческият Божи светилищен комплекс и храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп / Олимб / Олямб / Ямбол – нека те ако могат да си представят колко път ѝм престои по пътищата на покаянието и разкаянието в позата и положението на тия нещастници от видеото и фотосите, към централния Божи храм, но не по 500 – метровата гладка мраморна пътека във Фатима, а боси и лазещи по чукарите и тръните и храсталаците извън пътищата и магистралата – да кажем примерно – от София до Ямбол! 

И това е само предверието на Чистилището...

image

И това е само предверието на Чистилището...

https://www.youtube.com/watch?v=5_OHAkzfT_U&list=PLZDPLVopXnm3NzCak2KpFAhByW5e2CgTF&index=3


Pavarotti & Clapton Holy Mother 


Питаме ви: Давате ли си сметка –  и вярващи, религиозни, невярващи, атеисти, безбожници, ниско, средно и високо интелигентни хора, учени и неуки, отворени и захлюпени, високодуховни и хард материалистични и светски, извисени и земно прилепнали и закотвени – от всички категории на човешкото общество : давате ли си сметка, какво означава всичко това, което и религиозно – духовният и светско – материалистичният западен свят, е документирал категорично и безспорно,

ЧЕ БОГОРОДИЦА Е СВАЛИЛА СЛЪНЦЕТО ПРЕД СВЕДЕТЕЛИ ЕДИН СТАДИОН ХОРА ИЛИ ПРИМЕРНО ПРЕД ЦЕЛИЯ ЯМБОЛ, СЪБРАН НА ЕДНО МЕСТО, ЗАЕДНО С НЕРЕГИСТРИРАНИТЕ БУРНО ПЛОДЯЩИ СЕ ЦИГАНИ, КОИТО СЕГА ИСЛЯМИЗИРАТ УДАРНО ? 

И затова вижте на долната снимка западният свят какви храмове е построил на някогашното голо поле, дето Мария Магдалена извърши чудото със Слънцето!

image
  

Ако не разумявате и не проумявате, разтърсете се из Нета  – нашите Богове Исус и Мария затова го създадоха този КОМПЮТЪР, MICROSOFT и ИНТЕРНЕТ чрез доказаните Българи Джон Атанасов, Бил Гейтс и Зукърбърг– за да Ги откриете по – лесно и по – бързо, щото няма вече много време!           

КОМПЮТЪР=Бокиня Диана Мария=Бокиня Матара
 
MICROSOFT=Иса и Бокиня Диана Мария=Иса и Бокиня Матара  
 
ИНТЕРНЕТ от/за=от/за Треети=от/за Друиди 

И пак ви подсещаме и ви даваме адреса на директната камера на Тв Фатима, която показва постоянното поклонение на милиони, търсещи на колене официалната Света Богородица! 
 
https://www.youtube.com/watch?v=Tp2FF2aNiOI


А ние с Мариана и нейното разтърсващо прочувствено поклонение пред Богородица в http://lightfull.hit.bg/fatima.html от сайта ѝ  http://lightfull.hit.bg/index.html ,
ще изминем заедно още веднъж пътя до Мария, подготвяща душите ни за явяването си:  

Казват,че Богородица все още броди сред нас по земята.
Явява се на различни места, на различни хора.На кои хора,как ги избира?
Разсъждавах върху това една неделя, застанала в периферията на огромен площад, застлан с мраморни плочи.
Валеше дъжд.Все още слабо,но от облаците личеше,че ще рукне всеки миг.
Не ме дразнеше.Бях поразена от размерите и мащаба на мраморното съоръжение пред очите ми...
Светилище на Богородица.Прочуто.Непременно трябвало да отида там,казаха ми, щом съм в Португалия.И то в неделя.Събирали се много поклонници.Службата си струвала да се види.А и малкото градче край, светилището - Фатима,било живописно.
Не се съмнявах в това.Страната вече ме беше изненадала по много начини.С много гледки.С много история.За хората изобщо няма какво да говоря.Южняци.Бързо си паснахме.Българският павилион на световното изложение им беше любим.Заради виното и заради приятелството.
Но това е друг разказ.
Мислите ми се разбягваха под дъжда.Опитвах да се доловя какво е било преди близо столетие,когато на това място се явила Богородица,за да упъти три загубени в гората овчарчета.Веднъж през май и още веднъж през октомври.
Не си спомнях от историята, която ми разказаха,защо се е явила втория път.Не ми се струваше важно сега.
Наблюдавах как площада се изпълва с народ.Бързо.По цялата му дължина беше застлана бяла платнена пътека,която водеше почти до олтара,някъде далече в другия край.
Към "същинското" светилище.Монументален мраморен полукръг,с пищна камбанария в средата.Статуи на ангели...или архангели /така и не се научих, кой какъв е/.Статуи на светци.Статуя на Богородица разбира се.Позлатена.
Всеки стискаше свещ в ръка.Свещи с различни размери.От тьнички вощеници,до почти еднометрови и дебели колкото китката ми.Чудех се каква е разликата.Оставям цената настрана... 
Неделната служба започваше.Дъждът вече се лееше.Поклонниците нагъсто стояха един до друг без да се прикриват от мокрото. Единствено в средата от двете страни на тясната бяла пътека имаше свободно място. Приближих се....

Още настръхвам при спомена за видяното.


В плътна редица,един след друг, хора се придвижваха по пътеката към олтара.
По колене.
Привели глави.
Мокри, подгизнали бавно напредваха.
Всеки със свещ в ръка.
Не можеха много да си помагат с ръце в придвижването.
Виждах как раменете на някои от тях се тресяха от ридания.
Имаше и инвалиди... имаше и възрастни...имаше и млади.
И всички бяха избрали да изминат пътя до милостта на Богородица по колене.
До онази милост, която сега виждах пищно облечена в мрамор.

Тази пътека на покаяние,или на смирение,
или...не знам на какво още,ме зашлеви през душата. 

Така бях стиснала свещичката, която някой ми тикна в ръката че я бях превърнала на дребни късчета. Просто восъчни късчета, нанизани на фитил...

А Богородица, казват още броди сред нас на земята.
Не знам как избира очите, пред които да се появи.
Или просто някои хора имат очите за нея. Останалите я виждат от мрамор. Позлатена.... 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Благодарим ти,прекрасна Мариана,потомствена кръщелница на Мария!  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


И понеже нашите истинни и научни импресии  в рамките на една блогова тема винаги излизат извън основната тема, сега Отгоре ни въведоха в свързан тематичен сектор от постинга ни 

По тракийските светилища в Исландия със законния наследник на крал Джордж III и на английския трон-сър Джон Ленън,
http://bezistena.blog.bg/history/2014/10/09/po-trakiiskite-svetilishta-v-islandiia-sys-zakonniia-nasledn.1303584 ,

в който култовата песен на Джон и Пол – LET IT BE, е вдъхновена както и хиляди  безброй други песни от Богородица и от това знаменателно събитие и чудо №1 не само за 20 век, а и за цялата Нова ера след Явяването на Боговете Демиурзи Исус и Майка Мария през 1 в.


https://www.youtube.com/watch?v=ih-8K1a_SsA
The Beatles 

LET IT BE 

НЕКА БЪДЕ!

Когато се озова в трудните моменти,
Майка Мария идва при мен
говори мъдри думи,нека бъде!
И през мойте часове прекарани в тъмнината,
тя стои точно пред мен
говори мъдри думи,нека бъде!

Нека бъде,нека бъде,
нека бъде,нека бъде!
Шепне мъдри думи,нека бъде!

И когато хората с разбити сърца
живеят в свят,с който приемат-
там ще има отговор,нека бъде!
За тези,които не вярват там все
още ще има шанс,те да видят,че
там ще има отговор,нека бъде!

Нека бъде,нека бъде!

И когато нощта е тъмна,
има все още светлина,която ме осветява
осветява ме до утре,нека бъде!
Будя се със звука на музиката и
Майка Мария идва при мен и
говори мъдри думи,нека бъде.

Нека бъде,нека бъде...! 

Колко от вас, дето не разбират английски, пък и дето знаят – знаят, че в култовата песен  LET IT BE на Българските Исусово – Мариини жречески потомци се пее само за Богородица?
Песента – знаме и химн на свободолюбивите млади хора и прогресивната западна младеж, която стана и протестният молитвен химн на Българите след псевдо – демократичните промени в България след 1989 година, и която звучеше денонощно по БНТ и Българската национална телевизия за всички протестни процеси в тия учреждения и в страната?

А и много от знаещите английски език също не разбират, че песента е хвалебствен и молебствен химн към Богородица! 

Умишлено или несъзнателно, Мother Mary както е в английския текст, се превежда и транскрибира като Свята Майка, Дева Мария, Божия Майка и др.– което пак е същото, но в Православната традиция на Българския език е БОГОРОДИЦА!
Тя пък е точно Майка Мария и в двете области и измерения на познанието – екзотеричното и езотеричното, но най – точно в истинското Божие познание и измерение е Майка Мария Магдалена – Същата, Която свали Слънцето пред 80 000 ужасени от видяното и вярващи, и заклети атеисти във Фатима – което познание ние осветяваме и възстановяваме!

Култовият прорицателски и заклинателен рефрен Некса бъде !, съдържа също кодираното послание, че Мария Магдалена, Богиня Диана ще бъде, че Тя върши всички закрили и помощи на озовалите се в тежки и трудни моменти, с разбити сърца и в плен на тъмнината, че Тя има отговор на всички въпроси и тегоби и Тя говори мъдрите думи към нас Българите – Нейните и на Господ Бог Отец Исус деца !

НЕКА БЪДЕ=БЪК ДЕАНА=Бокиня Диана

Заедно с визитката си, Мария Магдлена ни изпраща и други Божии характеристики и параметри в емблематични израци и понятия, съставящи сакралния текст на песента:
 
ИДВАЩИ ПРИ МЕН=Бог Ешу и Богиня Мадара

СТОИ ПРЕД МЕН=Иса и Богиня Диана Матара

МЪДРИ ДУМИ=Диана Мад Мария

ШЕПНЕ МЪДРИ ДУМИ=Ешуа и Богиня Диана Мад Мария

МЪДРЕЦ=Мадара и Ица=Мадара и Иса

МЪДРЕЦ=МЪДРЕТС=Мадара Диана и Иса
 
РАЗБИТИ СЪРЦА=Братя от Цар Исуз – потомците на Бог Исус

ЩЕ ИМА ОТГОВОР от=от Ешуа и Богиня Мат Мария
 
НОЩТА Е ТЪМНА БЕЗ=Изуш и Богиня Диана Мат

ТЕГОБА=Богиня Диана  

ОСВЕТИ МЕ СВЕТЛИНА от=от Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Мат Диана   

БУДИ МЕ МУЗИКА=Иза и Бокиня Диана МаМа=Исус и Бокиня Диана Мария Магдалена  

Тези скрити послания изпращаха Българските жреци – дългокосите Бръмбари,които възстановиха култовите дълги коси на Българската Божия Жреческо – Кралска династия на Меровингите и последният ѝ спасен принц – Първожреца Аспарух, засекретен като СИБЕРИХ, та пощуряха младите хора по цял свят да носят дълги коси тип БИТЪЛС!
И издивя и озверя обединената анти – Българска инквизиция и на Запад и на Изток, защото службите ѝ знаеха, чий сакрален символ са дългите коси, и ни подгони да ни стриже и с по – крути мерки в България и соца, а на Запад под различни други форми и методи, като Момчетата от Ливерпул, които са си наши Български момчета, попаднаха под прекият ѝм и постоянен административен, психически и физически килърски обстрел!
Първа жертва на който бе Джон Ленън, който преживе бе сър Джон Ленън,след това  Свети Джон Ленън!  
Другата жертва бе Джордж Харисън. 

Защо титуловаме Сър Джон Ленън, въпреки че той отказа титлата на кралицата в знак на протест срещу милитаристичната политика на английското и американско правителство ли?
Защото той няма нужда да бъде ръкополаган от някой официално, защото е ръкоположен по наследствен Божи признак в този, и в най – високите други санове до Светец!

НАСЛЕДСТВО на=на Дуло от Богиня Диана и Исус 

САН=Иса

СВЕТЕЦ=Богиня Диана и Исус – 
потомците на Българските Богове, чието ръкополагане и централно управление и ръководство е от другата сакрална производна на термина:  

СВЕТЕЦ=ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН –– 
Първосвещеният Божи храм в Ямбол. 
 
И тука нашите Светии ни поведоха по друга информационна пътечка на Божието познание малко извън днешната ни тема, за да ни покажат откъде идва точно това наименование за тази висша почетна титла на Британската империя и монархическата институция – Sir ,но вие вече знаете, че по каквито и пътеки да вървиме, те винаги ни извеждат до Вездесъщите Български Богове Демиурзи 
  
БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ за=за Бог Ежуз и Богиня Диана 
 

Даваме ви долната кратка енциклопедийна справка:

Във Великобритания титлата се употребява като почетна представка (префикс) пред името. Изписва се с главна буква (Sir) и се употребява в съчетание с името (без фамилното, например, Sir Paul, сър Пол) или с пълното име (Sir Walter Scott, сър Уолтър Скот); неправилно е да се употребява само с фамилното име (не се казва Sir McCartney, сър Маккартни). В англоезичните текстове (особено в британските) думата сър при имената на рицари и баронети се използва доста последователно (поне при първото споменаване в текста). Жена, имаща рицарски ранг в орден или титла на баронет по право, се нарича дама (Dame) с името си, но съпругата на сър се нарича лейди в съчетание с фамилното име без собственото (така съпругата на Пол Маккартни е лейди Маккартни).

След създаването на ордена на Британската империя (през 1917 г.) титлата се присвоява и заедно с удостояването с този орден, често съкратено наричано удостояване с рицарско звание.

„Сър“ може да бъде и вежливо обръщение, заместващо „господин“ (mister).

В англоезичния свят това е вежливото обръщение към мъж, обикновено към началник или старши по звание (официално прието например в армията на САЩ при обръщане към офицери). До 20 век това е приетото обръщение към джентълмен, чието име е неизвестно на събеседника.
Обикновено се пише с малка буква, sir: „да, сър“; „здравейте, сър“ и т.н.
Съответното обръщение към жена е „мадам“, madam (съкратено - мем, ma"am).

Не следва да се бърка с титлата сир (на френски: sire, на английски: sire) — обръщение към монарх (Ваше Величество, Господарю). 
 
Ала – бализми, напоително и поучително по изпипан английски стил, без обаче да се казва, защо терминът е точно като Българския висш титул за властничество и монархическо самодържие Цар !                  

СИР=СЪР=Сар=Цар

САМОДЪРЖИЕ=Исуж и Мадара

Същия резултат ще постигнете където и да се заровите да търсите някаква крайна етимология на термина, или най – много ще стигнете до непонятния досега висш имперски титул ЦЕСАР, и където пак ви очакват протегнатите Божии Бащински ръце и прегръдка, от която откопчване няма, на Цар Иса! 

ЦЕСАР=Цар Иса –– Цар Исус

ЦЕСАР=СРЕЦ=Жрец 

Разбира се,че от титула на Цар Исус и от Българските Жреци, култивирали и цивилизовали британските тракийски нефеноменни безкултурни племена, е производна тази британска титла, както цялата британска империя, държава,територия,монарси и аристокрация, интелектуалци...целият народ – всичко е Български генно – инженерен цивилизационен продукт!  

Ако рекат да избягат при жените – и техните всички благородни титли са по Мариините имена и титули:

DAME=Диана Ма (Майка)=Мад

MADAM=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена

LADY=Дуло – 
благородница от аристократичната Българска Божия династия Дуло 

Обръщението към монарха пак е от Българския висш Исусов титул Цар, каквито и пълнежни гласни да му слагат:

SIRE=САР=Цар –  
защото Царят Исус е Господ – сиреч Господарят, както дефинират краля в Англия и Франция!  

А приемането, че  Сър  може да бъде и вежливо обръщение, заместващо „господин“, което е MISTER, усетихте ли вече, къде и в кое Българско сакрално семантично гнездо ни заведе?
В кое друго гнездо, ако не в родното Българско Божие гнездо!

MISTER=Иса и Матара=Иса и Диана Мария   

Видяхте ли как цялата британска династична монархическа институция как вместо да си подбере от стотиците хиляди други възможни думи и комбинации, които съществуват, се е спряла пак и единствено върху нашите двама Бога!
Вече знаете защо!
И те да не се правят на незнаещи и се разсейват, ами да стягат документите за кандидатстване за възстановяване на Българския си тракийски произход и гражданство, че ще има много да чакат наподире!
Където и да бръкнем в английската култура, държавност и институционалност, ще се натъкнем на смайващи и възхитителни уникални комбинации от сакрални Български зашифровки, с които е натъпкана и изградена цялата британска цивилизация, както примерно Орденът на Британската империя


Орденът на Британската империя (на английски: Order of the British Empire или Most Excellent Order of the British Empire) е британски рицарски орден, учреден от крал Джордж V на 4 юни 1917 г. Принадлежността към него се обозначава с почетен знак, също наречен орден.

BRITISH EMPIRE на=на Братя от Бог Ешуа и Мария – 
империя,изградена от нефеноменни траки,водени от Българските им Жреци, братя от родословието на Исус и Мария

ДЖОРДЖ=Друид от Ежуж 

ПОЧЕТЕН ЗНАК=ЗНАК на Богиня Диана и Ешуа 

ПОЧЕТЕН ЗНАК на=на Кан (Жреци) от Богиня Диана и Изуш  

ПОЧЕТЕН ЗНАК на=на Кан (Жреци) от ПЕЗИЧТЕНА=на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА 
английската аристокрация е от Български жречески феноменен генно – инженерен имплант!


Орденът на Британската империя има пет класа и граждански и военен вариант:

1.Рицар или Дама на големия кръст на Ордена на Британската империя,съкратено означение на титлата GBE

GBE=ДЖИБИЕ=Ежуа и Богиня Диана

2.Рицар – командор (Knight Commander), съкратено KBE или Дама – командор (Dame Commander) на Ордена на Британската империя,съкратено DBE

COMMANDER=Кан (Жрец) на Мад Мария

3.Командор (Commander) на Ордена на Британската империя,съкратено CBE

СВЕ=Иса Бог

4.Офицер (Officer) на Ордена на Британската империя, съкратено OBE

ОВЕ=Бог, Богиня

OFFICER=Бог Иса Вер (Змей)

5.Член (Member) на Ордена на Британската империя,съкратено MBE

MEMBER=Богиня МаМария=Богиня Майка Мария

Присъждането на ордена се извършва от Суверена на ордена Елизабет II по препоръка на правителството.

Девизът на ордена е „За Бог и Империята“ (For God and the Empire).
Официалният параклис на ордена се намира в катедралата Сейнт Пол. Това е най-младшият от британските рицарски ордени и с най-много кавалери по света – над 100 000

ДЕВИЗ=Диана Богиня и Иза=Богиня Диана и Иза

ЗА БОГ И ИМПЕРИЯТА=Иза Бог и Богиня Матара

FOR GOD AND THE EMPIRE=за Бог и Богиня Диана Мария

По време на Първата световна война участват много хора не само от Великобритания а и от други части на Британската империя, които проявяват героизъм както в бойни действия, така и в цивилния живот. Затова е необходимо ново почетно отличие, което да може да се присъжда на по-широк кръг хора. За първи път сред носителите му могат да са жени и чужденци. От 1918 нататък се учредяват два варианта — граждански и военен, а след приключването на войната орденът се използва за отбелязване на много по-широк кръг от хора за особени заслуги към държавата.

ПОСТИЖЕНИЯ=Богиня Диана и Исуж – 
документ,свидетелстващ,че човешките постижения в цивилизацинното развитие са дело на Българските Богове, които пък за пореден път ни насочват към Първосвещения Божи храм в Ямбол, където се проектират и регистрират човешките постижения:

ПОСТИЖЕНИЕ=ПЕЖИСТЕН=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН

И тука дойде поредната свещена словесна комбинация, родена в същото Първосвещено семантична гнездо:

НАСОЧВАНЕ=НАСОТШВАНЕ=Богиня Диана и Исуш,

Които пък ни насочват отново към БЕЗИСТЕНА в Ямбол за обстойно просвещаване, насочване и упътване: 

НАСОЧВАНЕ=НАСОТШВАНЕ=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Днес Орденът на Британската империя е рицарският орден на британската демокрация. Единствен критерий за присъждането му са значителни заслуги и постижения в широк кръг от сфери. Чуждестранни граждани също могат да стават кавалери на ордена за заслуги към Обединеното кралство. 
По света днес има над 100 000 носители на различните му класове, 
макар че има и случаи на отказ или връщане на отличието, например Джон Ленън като част от борбата му за мир.


Макар че официално се присъжда от кралицата, препоръката за номинациите се прави от правителството.Канцеларията на правителството (на английски: Cabinet Office) има специален секретариат за това — Honours and Appointments Secretariat

CABINET=Бокиня Диана

OFFICE=Бог Иса

CABINET  OFFICE=Бокиня Диана и Бог Иса 

HONOURS AND APPOINTMENTS SECRETARIAT=
Цар Бог Тати Исус от Тракия и Богиня Матара Диана 


Просто виждате как вече няма мърдане не от мъртва хватка, а от Възкресителната и Живототворящата хватка на Българските Богове, изградили цялото Мироздание!

НЯМА ВЕЧЕ МЪРДАНЕ от=от Ешуа и Богиня Мад Мария

МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза

Просвещавайте се и се познавайте Чии сте и кои сте, защото британските траки, и всички други тракийски племена, съставящи човечеството, на нас и на вас – Българите, чакат!  
 
на НАС ЧАКАТ=на Кан (Жреци) на Диана и Исуш

на ВАС ЧАКАТ=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 
 
на ВАС ЧАКАТ=на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА   

След тия разсекретени свръхсекретни документи от Свети Джон Ленън, той ни разкри и своята родова тайна и генезис на певец и композитор Бунтар № 1 в света на поробените генетични потомци на Исус и Мария Магдалена : 

John Winston Ono Lennon=Дуло от Богиня Диана и Исуж

John Winston Ono Lennon=Дуло от ВЕЖИСТЕНА=Дуло от БЕЗИСТЕНА
Свети Джон Ленън ни разкри Българският си Божествен жречески феноменен генезис от Първосвещената линия на жреческата колегия от Безистена, в който му произход и статут ние въобще не сме се съмнявали и много пъти до сега сме го разкривали по тия му родови документи, но този път той ни разкри и конкретната му съвременна 
кланова родова линия от Дуло :  

John Winston Ono Lennon=Джон Винстън Оно от Ленин   

Джон Ленън е правнук на Българският 
 високопосветен и великомъченик Владимир Ленин, от момента на принудителната му мъченическа смърт Свети Великомъченик Владимир Ленин, което е родова свръхтайна на Джон Ленън, съхранявана в дълбока конспиративна херметичност от непосветените до сега по понятни причини, и поради която причина и саможертвените му открити анти –милитаристични позиции и изяви, факел и пример за милиони поробени и подтиснати Българи по света, заговорниците срещу Българите убиха Джон.

Не бързайте, непосветени, да скачате срещу Ленин и Джон и нас и още повече срещу Свети Владимир Ленин и Свети Джон Ленън, а се просветете в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Ленин" ! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Когато Майка Мария Магдалена свали Слънцето над осемдесетте хиляди души, за да демонстрира безграничните си възможности и мощ на Богиня, Тя извърши и колективната операция по ударно апокалиптично катарзисно отваряне на чакрите и пси – енергийните центрове на присъстващите там нейни Български жречески потомци, като ги възбуди за фанатични свидетели за нейното всемогъщие и пламенни мисионери с активен феноменен живот, които да активират информационно и издигнат духовно на качествените по – високи нива следващите поколения на свещеното Българско Божие родословие от Дуло, висшата еманация от които сме ние с вас – съвременните Български пламенни мисионери – изследователи на сакралната космогония и тайната Българска историческа и родова памет и жертвени Будители на водените на заколение обезпаметени и скършени почти необратимо още непознаващи Божественият си произход и феноменен статут Българи ! 
    

ПЛАМЕННИ МИСИОНЕРИ от=от Иса и Мария от Ямбол

Колко чудни неща ни каза и колко чудеса ни показа в деня на стогодишнината от чудото на Слънцето Българската Богиня Диана, Майка ни Мария Магдалена, които чудеса близо милионното мнозинство пилигрими така и не видяха и не разбраха, затова пък вие –  призваните и избраните, виждате сега и проумявате по пътя на общото ни просвещение!  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistenа и Свети Джон Ленън и Свети Джордж Харисън
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен ,
като отново ви даваме адреса на директните тв – канали, предаващи постоянното поклонение на колене и тържествени служби във Фатима пред Света Богродица, Която е Богиня Диана, Която е Бъпгарската Богиня Мария Магдалена, за да ви напомня преклонението на хората с феноменен Български жречески имплант от цял свят пред Нея, въпреки че не я познават Истинската!  

https://www.youtube.com/watch?v=Tp2FF2aNiOI 
https://www.youtube.com/watch?v=KAme5eZ58ZI


Гласувай:
8
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.10.2017 01:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
цитирай
2. bojinkata - Безспорен ФАКТ!
14.10.2017 10:24
Безспорен ФАКТ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5418374
Постинги: 1581
Коментари: 2959
Гласове: 32291
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!