Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2017 18:20 - "История на славните българи" – удивителен академичен труд и предпоследно стъпало на зикурата на Българското познание!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2179 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 14.09.2017 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Публикуваме прокламацията на новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и съмишленици,носещ името „История на славните българи“,и нашият поздравителен адрес и просветителски коментар към Любородния Български високопатриотичен проект :
 
Ваша отговорност е да дадете на децата си най-важното богатство!
Любовта към Родината ще ги направи пазители на историческото ни съкровище!
Народ със здрав и жи
лав корен, има светло бъдеще!
От Вас зависи какво ще говорят идните поколения за действията или бездействията Ви! Нали не бихте били щастливи някога бъдещите българи да кажат - Кои, бе? Онези ли, българи, които забравиха откъде дойдоха, какво имаха, колко победоносни водачи имаха, колко техни предци проляха кръвта си за благоденствието им, как всичко съсипаха, как се разпиляха в забрава на корените си?
Докажете, че няма да го допуснете!


История на славните българи 
http://azbukari.org/istoria/
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Благословени сте,Българи,създатели на този исторически труд с най–висока истинска академична степен досега!

Това е най–високото достигано досега официално ниво на разкриване на тайната на Българите (които сме феноменният генетичен народ на Боговете Демиурзи) като основатели и строители на всички човешки култури и цивилизации по света!

Хвала и поклон на Павел Серафимов,Асен Великов,Азбукари на Цвета Кирилова на всички от този прекрасен екип от феноменни истински Българи!


https://www.youtube.com/channel/UCXh-UHmRNp9Fw_dfKt5Al4Q
Ние от "Сдружение Азбукари"


След като се запознаете с разкритията за скритата история на Българите в тази книга и в другите многобройни достижения на Павел Серафимов и плеядата нови инстински Български изследователи в тази област,в които те с кански усилия и себеотдайност доказват,че Българи и траки са един и същи народ и Българите сме наследници на траките,влезте 
сега и в нашия блог  http://bezistena.blog.bg с 900 монографични статии на тази тема,за да продължим пътешествието към Истината още по – назад във времето!

В нашия блог ще научите изумени,смутени и възхитени след това,с помощта на Свещения шифър

ttp://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 ,

че Българите не произхождаме от траките и че Българи и траки въобще не сме идентични и че Българите не сме наследници на траките и на тяхното духовно и материално богатство,каквато е стартова базова идея и теза на новия прекрасен труд!.


Напротив!


От нашите статии и по–конкретно от постовете

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 ,

както и от всички други наши статии ще научите,че Българите сме генетичните феноменни потомци на Боговете Демиурзи,родени от Тях в същинския Земен Рай – Тракия,и заедно с Боговете Творци Дедите ни Жреци са участвали като под – изпълнители в пост – Сътворенческия Божи проект за подредба и урбанизация на света и за създаване по изкуствен алхимичен и метафизичен път на синтетичните човекоподобни безинтелектуални биороботи,помощници на Българите – бели,жълти, черни,червени и др.,които са херметизирани в Българските жречески пост – Сътворенчески документи и анали като "Тракийски племена".

Тези тракийски синтетични биороботи Българите разселват по целия свят като техни Духовни водачи и универсални обгрижвачи,и като посяват в тях по генно – инженерен естествен път феноменното Божие генетично семе,оставят генетичните си феноменни потомци от тях за техен бъдещ жертвен духовен и интелектуален и управленчески елит – дълготраен трансепохален екстремален реалити експериментален режим за култивирането и цивилизоването (очовековечаването) на тия тракийски синтетични племена, от които са сега всички народи на Земята!

Подробности в блога ни с парола на търсачката на Гугъл 
"безистена и тракийски племена","безистена и роботи"


Така че:

– Българите не произхождаме от траките!
– Българи и траки въобще не сме идентични!
– Българите не сме наследници на траките и на тяхното духовно и материално богатство,

защото траките са синтетичен генно – инженерен безинтелектуален експериментален продукт на Божествените феноменни Българи!

Българите и траките въобще не са идентични,защото Българите сме феноменни генетични потомци на Боговете Демиурзи,Които са Всесилните и Всемогъщи Господари и Властелини на световете и са Българи,а траките са синтетичен дериватен генно – инженерен Български нефеноменен нискоинтелектуален продукт!

Българите не сме наследници на траките и на тяхното духовно и материално богатство, защото траките по гореуказаните причини са абсолютно безинтелектуални и безкултурни създания от Българите и затова траките не са създавали никаква духовна и материална култура,а всичко което дефинираме като висши и недостижими от никои други племена достижения на тракийската култура,е създадено само от племенната аристокрация на тракийските племена,която племенна аристокрация са точно феномените Българи – жреци,и за която племенна аристокрация на траките всички официални казионни историци казват,че само те са създавали тяхната култура,защото траките са били абсолютно безкултурни и безписмени, (и което е абсолютната истина!) без обаче и дума да обелват, че тази аристокрация е само от Българи – за да не се познаем кои сме, и най–вече че сме генетични Божии потомци с онаследени на 100% на Техните 
Божествени феноменни характеристики и параметри!

Ето няколко основни автентични документа за Българския Божествен феноменен произход на Божествената тракийска култура и цивилизация,която е Българската!  

ТРАКИЙСКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ=КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Тракия  
 
ТРАКИЙСКИ СЪКРОВИЩА от=ТРАКИЙСКИ СЪКРОВИШТА от=
от Кан (Жреци) и Шаре (Царе) на Бокиня Диана и Исус от Тракия  
 
 
Ето и производственият диплом и сертификат кои са авторите и творците  – производители на прословутото мистериозно досега тракийско материално богатство!

ТРАКИЙСКО МАТЕРИАЛНО БОГАТСТВО=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара  Диана и Бог Исус от Тракия 

МИСТЕРИОЗНО ТРАКИЙСКО БОГАТСТВО=ТРАКИЙСКО БОГАТСТВО на Исуз и Матара

И въобще стане ли въпрос за нещо "тракийско",знайте че става въпрос за феноменните генетични жречески потомци на Боговете Демиурзи,които сме ние Българите, засекретени и херметезирани в това прилагателно като Жреци на Исус от Тракия,което потвърждават безапелационно всички разсекретени родови жречески свръхкодирани документи : 
 
ТРАКИЙСКИ=Кан (Жреци) на Иса от Тракия 

ТРАКИЙСКИ ЦАРЕ=Кан (Жреци) и Царе на Иса от Тракия   

ТРАКИЙСКА АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе на Кристос от Тракия 

Ето и генезисът и географската локация и ареал на тракийската племенна аристокрация: 
 
ТРАКИЙСКА ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе на Кристос от Ямбол в Тракия
защото както посочихме с всички документи в горните две статии за генезиса на човеците – Българи и на роботите – тракийски племена,сакралният етимоложки прототип на понятието и думата племе е анаграмирана комбинация на името на Божия град и постоянно местообиталище Олимп – ОЛИМП=ПЛИМО=Племе – обаче истинският Олимп не е който и да е от много другите Олимп – ове,а е само Ямбол!  

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Ямбол
 
ЯМБОЛ=Иампол=Импол=Олимп=Плимо=Племе


Колко сили,труд и духовна и физическа енергия с пожертвователна Любов хвърлихме стотици и хиляди ревности Български независими изследователи,истински Български родолюбци и Патриоти,да доказваме въпреки яростната умишлена съпротива на официалните историци,които са част от заговорниците срещу Българите,че Българите не сме приходящи диви азиатски степни безкултурни тюрко – иранско – монголоидни диваци по тия земи,а сме наследници на траките,защото сме били едни и същи с траките...,и на върха на тези благородни искрено – патриотични и жертвени усилия бе и е Павел Серафимов с плеяда още велики истински Българи като Паисий (чиято история е тотално фалшифицирана), Раковскид-р Ганчо Ценов, Людмила Живкова, Асен Чилингиров, Кръстю Мутафчиев, Христо Маджаров с цялата академия  МАБИК, д – р Стефан Гайд, Константин Каменов и мн.др.,за да се сътвори този синергитично фокусиран в Павел Серафимов прекрасен на това ниво на Българознанието официализиран информационно исторически труд "История на славните Българи",и на който официалните историци въобще няма да обърнат никакво официално внимание,камо ли да го постулират и академизират,защото на официалните историци от анти – българската историческа школа на духовните и исторически Българоубийци Иречек и Златарски работата им е тази – да пазят старателно Българите да не научим истината за Божествения си произход,статут и цивилизационно величие и Божественото ни наследство – целия свят,за да не си го поискаме и вземем отново! 

Което и ще направим скоро без да ги питаме въобще,а само с Божията санкция,която е висшата безапелационна инстанция!

Този труд на Азбукари,с който задължително трябва да се запознаят всички трескаво търсещи истината за нашия произход Българи,като с лека редакция само се сменят хронологически и цивилизационно местата на траки и Българи,като Българите се изтеглят в пост – Сътворенческо време,е необходимото и задължително предпоследно високо стъпало на стръмния и висок зикурат на Българското познание и истинската Българска история,еманация и апогей на метежният Български етносен Дух,изтърван от оковите и занданите на фалшифицираната Българска история,който е Дух е от Святият Дух,той е предверието на Храма,от който труд и стъпало вече се стъпва на последното стъпало – Божественото,и се влиза в Божия храм на Светая светих на Българския произход,статут и история – Божественият ни произход и статут на култиватори и цивилизатори на всички народи, култури и цивилизации на Земята, и на Божественото ни законно наследствено право – неотменимото ни право и задължение, вменено от Боговете ни,да бъдем отново Господари на целия свят и на всички народи по законите на Божията безапелационна и безусловна безалтернативна Диктатура за всички! 

Диктатурата на Любовта,Братството и Мира!

Диктатурата на Любовта,Братството и Мира!
 
Бъдете благословени Българи от екипа,създали тази прекрасна просветителска книга, както и всички истински феноменни Българи, търсещи Истината за Българите, купувайте и четете тази книга, като се просветите и в нашия блог, и давайте с всички и с нас заедно към Храма и Боговете ни, където ни чакат невиждани и нечувани скорошни награди и промоции от Тях!

Благославяме с Любов и Павел като получи напълно заслуженото си признание от истинските Българи и резонно полагаемата му се слава,както и хулите и оплювките на анти – българите,извън егото си на последна инстанция да влезе и се просвети в блога ни,(което сме му предлагали многократно искрено и безкористно) за да може да се качи на последното стъпало на зикуратната пирамида на познанието  –– 

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА НА ПОЗНАНИЕТО=Бог Изуз от Тракия и Богиня Матара Диана –– 
 
–– за да може Павел да се качи на последното стъпало на зикуратната пирамида на познанието и влезе в Храма,където го чакат с протегнати ръце и любов семантичните Прототипи и Титуляри на зикуратната пирамида на Познанието и на Истината –

ПОЗНАНИЕТО за=за Бог Иза и Диана=за Богиня Диана и Иза 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана – 
 

а заедно с Павел да се качат на последното стъпало и многобройните доверили му се Българи,за да открият Истината,в която за пореден път ни очакват Боговете ни,Които точно с тази просветителска идея и цел и конкретно и персонално визирайки генетичния си потомък Павел,ни изпратиха преди година и половина тематичния пост 

В ярко осветения просторен тунел на Историята ни с изход,но заключен,в който продължават да се тълпят Българите,и става все по–светло,и става все по–задушно...
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/14/.1451280 ,

който вие си припомнете обезателно,а ние ще цитираме няколко пасажа от него с приятелска  доброжелателна градяща превантивна синергитично – съекипна критика: 
 

Ти,инж.Иван Симеонов,както и споменатите други достойни Българи,не дължите извинение никому,ни най–малко на мен,защото нямаш никаква вина за старателното и прилежно ползване и приложение на официалните академични етимоложки лингвистични правила и канони!
Престъпната пъклена злоумишлена вина за вашето невиновно ползване на стандартните езикови постулати за етимоложки анализи,е изцяло и тотално абсолютно напълно на заговорниците срещу Българите,които в България и в световен мащаб налагат тази десакрализирана първосигнална опростачена методика за семантичен анализ на думите и имената,за да скрият свещения им Божествен Български произход. 

Ти си химик и отлично знаеш,че каквито формули и правила за химични реакции са ти написали и задължили да работиш по "академичен" тертип по тях,такъв краен продукт на микса и колбите на лабораторния стенд ще получиш–при етимологичните анализи е същото.

Ние просто ви провокираме и предизвикваме да излезете от схоластиката и парадигмите на фалшивите узаконени постулати на езиковедската и етимоложката псевдонаука,да се доверите на вродения ви Божествен интелект и интуиция и да пробвате да приложите технологията на сакралната етимология на Свещения шифър, по който са и съставени всички думи и имена.

Ти,Адаш,блогерите Ангел Щапаров,Гет,Павел Серафимов и редица други лингва–изследователи и езикови археолози ,сте избрани старателно,подготвяни през дългите ви свещени жречески генеалогични линии за сегашната ни мисия заедно да разкрием истината за Българите и колективно да осветим истинската Българска история,като основната технология и инструментариум за това е сакралната етимология на Българския език. 

Просто Отгоре поставиха малко по – остро въпроса пред вас,защото времето по графика напредна много!  
 
...Цялата ни етимоложка наука и практика са натъпкани с ужасяващи нелепи и абсурдни семантични етимоложки производни!

Виж примерно сега Павел Серафимов – голям Българин и искрен патриот и пионер във всички отношения на фронта на Българщината и разкриването на скритата ни история и водещ изследовател – етимолог,как с много интердисциплинарни инструменти и интуитивна прозорливост,диктувана Отгоре, стига на предпоследното стъпало на зикуратната пирамида на познанието с помощта на словесния анализ, и когато остава да се качи на последното – на върха, където е Храмът на познанието – сиреч да приложи сакралната етимология на Свещения шифър,и познае Боговете, Които са в построението на всички свещени думи и понятия, и получи висшият академичен патент и сертификат от Тях,той спира там заинатен и почва да реди нискоразредно десакрализирани първосигнални травиални етимоложки производни и сравнителни анализи,и всичките му усилия отиват на вятъра и язък му за хубавите и прекрасни работи дотам, че и една сюрия вдъхновени и запалени от него хора доверили му се с основание до това ниво на познанието му, блокират и те в осветения ярко,но без изход и затапен тунел с блиндирана врата, която почва да блъска яко с глава и каквото му падне, обаче така не става! 
 
Божиите врати на висшето ниво на познанието се отварят само с нежно леко докосване с пръст и устни и внимателно завъртане на шперца на Свещения шифър в ключалката с изговаряне на пусковата парола с имената на Боговете и съпреживяване на изживяваната от Тях Любов!

Друг начин въобще няма!  

Ще кажем за метафоричното образно представяне на пътя на разкриването на Истинската Българска история като тунел с нагъчкани помежду си отчаяно търсещи корените си Българи,с много ярки светила и светлини в него,но със заключена изходна врата,а от другата страна продължават да влизат и се тълпят и притискат все нови и нови хора,и въздухът не стига вече,и лидерите и пастирите – водачи на стадото най –отпред до блиндираната врата, назначени Отгоре за такива с основание, но нарцистично самовлюбени, горди и високомерни и неразумно и упорито съпротивляващи се, не поемат ключа, който ние безрезервно,безвъзмездно  и безкористно им подаваме от дълго време.

Вие,достойни Духовни водачи на Българите, наши Приятели и обезателно кръвни роднини по генеалогията на Дуло, налице са и количествените, и качествените критични натрупвания и изменения, необходими и достатъчни да преминете вече в Божието измерение на сакралната етимология на Свещения шифър!
Само с него се отваря непревземаемата блиндирана врата на Българознанието, Езикопознанието и Истинската Българска история и Истина,които са Световната история и Истина !

...Засега вратата на изхода на ярко осветения тунел от запалените факли на познанието на водачите и на водените продължава да стои все заключена,и в тунела влизат и се тълпят все нови възторжени Българи, зяпащи с отворени очи и уста все по – усилно, жадни за познание, истина, изход и свеж и чист въздух...  

В ярко осветения просторен тунел на скритата Българска история с изход, но с блиндирана заключена врата,продължават да се тълпят нови и нови Българи, тръгнали възторжени подир честните им всеотдайни и саможертвени водачи, и става все по–задушно, и водачите светят и греят все по–силно и пламенно ярко, извадили като Данко сърцата си за да осветят пътя на народа си .., и става все по светло, и все по–топло, и все по–задушно, и въздухът не стига.

А в тунела от другия край влизат и се тълпят необратимо повлечени все нови и нови възторжени Българи...  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
И нашият подарък с Любов за авторите и съекипниците на научния труд,като разшифроваме първо каква информация е скрита в името му "История на славните Българи" : 
 
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ=ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИ от Дуло на Бог Иса
история на Българите от феноменния Божествен род Дуло на Исус и Мария Магдалена и от който род са всички участници в този Божествен феноменен творчески екип
 
ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ=ПАВЕЛ от Бог Иса и Богиня Мария
феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от новоепохалната им генереация на Дуло,на която Родоначалник е Техният първороден син Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 –333),който е всички т.нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,и е Император на Свещената Българска империя (33 –518) ,фалшифицирана на книга и с кражби и тотално унищожение на феноменното ни материално строително богатство и на родовата ни историческа памет като "Римска империя",който е още ... – вижте кой е още в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел",и който си Божествен свещен феноменен произход и статут Павел Серафимов учудващо упорито не иска да проумее и познае! 
Ще го познае! 

image
АЗБУКАРИ=АЗБАРУКИ=АЗБАРУК=Азпарук=Аспарух
генетични феноменни потомци на Първожрецът Кан и Цар Аспарух,който е продължителят на първосвещената златна династична линия на Дуло от феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена    
А кой е Кан (Жрец) Аспарух и че той не е тъмен и черен монголоиден тип,идещ от изток от азиатските пущинаци начело на диви безкултурни диваци,а е спасилият се от килърите на баща му сияен и красив синеок и русо – кестеняв приц Сихибер (Исберих) – синът на последният меровингов крал Дакобер (Кобред,Кобрад),убит от майордомът му през 679 г с кървав преврат,организиран от юдео – византийската и католическата църква, и идвайки от Франция  освободил с общоевропейски поход България от първото старателно укривано византийско робство,(518 – 681) ще научите повече от блога ни с парола на търсачката "безистена и Аспарух","безистена и меровингите" 


ЦВЕТА КИРИЛОВА=Богиня Диана и Иса Болкария

ЦВЕТА КИРИЛОВА=Болкар (Българка) от Богиня Диана и Иса
прекрасна и красива свръхинтелигентна активирана саможертвена феноменна генетична потомка на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни проявления преди 2000 години на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, и Които сега казват на любимата си Цвета:  

                                                                   Обичаме те! 
 
image
 

Вижте обезателно този филм!

https://www.youtube.com/watch?v=OkrUth4v-EA 
Цвета Кирилова: Медиите манипулират безскрупулно обществото

АСЕН ВЕЛИКОВ=Бог Иса Балк (Българин) 

АСЕН ВЕЛИКОВ=Балк (Българин) от Бог Иса   

АСЕН=АСЕ + Н (кодировъчен назал)=АСЕ=ЕСА=Иса
вече знаете тайната на сакралната етимология на това култово емблематично царско име от нашата история


Дълбок поклон и хвала с Любов от нашия екип за всичко,което направихте,правите и ще правите за Българския свещен Божи род,Велики Българи и Будители от екипа Сдружение Азбукари с председател Цвета Кирилова и на създателите на книгата – всички активирани жертвени потомци на Исус и Мария Магдалена,на които Те казват с Любов :

                                                                   Обичаме ви! 

image



Споделяйте този документ,както и всички повече от 900 Божии статии и документи в блога ни,по всички  възможни канали на социалните мрежи и медийните канали и  трасета,за да достигнат те до максимално повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български Души,които очакват изнемощели и скършени Спасение,защото само с нашите Български Богове е личното ни и общо Спасение!! 
Сподели с приятели,за да достигне сакралната информация  до още търсещи жадни истината истински Българи! 
Дори да не ти е понятна,тя ще е нужна на други!  
Един ден скоро задължително и на теб!  
 
image+ image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena с творческото синергитично участие на колектива на научния труд от Сдружение Азбукари и Доаените ни и Ръководители и на този проект и постинг Исус и Мария  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен,която песен Аспарух на Веселин Василев ще включим в поста, когато авторите я качат в Ютуб! 
 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
08.09.2017 21:43
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675544
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!