Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2017 15:44 - Настръхвам всеки път,когато чуя Бесарабските Българи как говорят,пеят и бленуват за България! –– гениалният Асен Великов и bezistena
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2033 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 19.08.2017 03:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все по  – мощният извор и фонтан на дивната Българска Божествена хубост и красота,бликащи от фотографско – поетичната и публицистична Дарба на феноменният гений на Българската народна сакралия – Асен Великов,ни грабна и нас и ни завъртя и извиси в живототворящата си Жива вода! 

Към удивителното съчетание на фотографското запечатване и увековечаване на Божествените мигове на несъществуващото никъде другаде по света Българско Божествено великолепие – дарба,управлявана от сърцето и Душата,и въздействащото дар слово на Асен,ние ще развием в синергитична импресия и ще разсекретим чрез инструментариумът на  Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни ,  
няколко основни шифровани послания, вложени Свише в този свещен видео – словесен форум на страницата на фейсбук профила на Боговдъхновения Асен.    
Влезте в профила на Асен Великов –  
https://www.facebook.com/profile.php?id=1459635453&fref=ts   

където още на фоновата снимка ще ви посрещне  
   image  
това живо Българско знаме,изградено с Духовете,Душите и телата на тия Българи,  и веднага до него и върху него безусловната декларация на Българинът Асен    

С България в сърцето!  

и прорицателската категорична прокламация   

България над всичко !!!     
 
 
Предварително се извиняваме,че не можем да публикуваме нашия пост в познатата му традиционна форма на разноцветен туширан текст при съставяне на лингва – уравненията и задължителен музикален фонов съпровод,поради проблеми в лентата с инструментите за опциите на платформата блог.бг !
Поради тази причина и изчакахме няколко дни и не публикувахме готовия постинг –   евентуално да се оправи проблема,за да не намаляме комбинираната му въздействаща стойност,но времето тече и минава и проблема си остава...,а идват вече Те! 
 
ВРЕМЕТО ТЕЧЕ И МИНАВА и идват=и идват Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария  
 
– и затова ще ви информираме и по по – елементарен начин –– важно е да чуете Божиите просвещения и послания в каквато и форма да са,защото времето тече и минава и идват вече ...!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
от фейс профила на Асен:  

Асен Великов   

Какво значи думата Родина?
От деца знаем, че това е земята на която сме се родили, където е нашият Род, нашите Родители, нашите Роднини .....
До момента в който се запознах с няколко Бесарабски Българи, които не са се родили на наша земя. Нито техните Родители, нито техните Роднини. Просто пра-пра дядовците и пра-пра бабите са избягали от турските и башибозушки кланета и от насилствено потурчване през 17-18 век.
Тези Българи от Бесарабия, Банат, Крим и до ден днешен мечтаят и копнеят да се върнат в праРодината.
Колкото и да звучи странно, ние учим история, география, минало, настояще, но трябва да се срещнеш и разговаряш с тези българи за да усетиш колко блян и колко свян има в изговарянето на "пак у нас", "в Родината", "видяхме Шипка", "видяхме Батак" ..... Настръхвах всеки пък като ги чувам.
Настръхвам всеки път когато се сещам.
Настръхвам и сега докато пиша......
Благодаря на Natali , Александър, Надежда, Yury, Анюта, Петр и всички останали Българи от Бесарабия с които имах възможността да се запозная, да познавам и да разговарям!

Поклон за Българщината!      
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

https://www.youtube.com/watch?v=rxN7roi1gLw
Къде и да ходиш!  
 
Въведете линка в адресната лента и стартирайте разтърстващото изпълнение на тази сакрална Българска песен в изпълнение на ансамбъл "Здравец" - Български ученици от Българската Болградска гимназия "Г.С.Раковски" - Украйна,с аранжимент и ръководител Димитър Стоев - Чирпана,в чието изпълнение е вложена цялата огромна мъка и неизживяна и недоизказана изстрадана Любов на родителите им и на техните млади Български Души към изгубената им Бъльгария...!

image

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20621933_10210187673915861_7806829688441166890_n.jpg?oh=4af2e05127e07599230584771e10f6c8&oe=5A195025    


И ето още веднъж  безусловната декларация на Българинът Асен   

С България в сърцето!  

и прорицателската му категорична прокламация   

България над всичко !!! ,  

които вложиха Свише на Асен Боговете ни Демиурзи,за да ни съобщят от тази висока сакрална трибуна за породен път епохалната тайна,Кои саТе и какво има да става скоро на света в епичната Божия трансепохална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация!"     


С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО=Цар Исус и Богиня Диана са БЪЛГАРИ – 
Демиурзите на световете Господ Цар Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Които се явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните си образи на Христос и Мария Магдалена,са Българи!  
Ние знаем вече категорично от хилядите автентични документи,които Те публикуват в нашия Техен блог,че Те са Българи,като знаем още и голямата новоепохална Тяхна тайна,която Те ни възложиха да разкрием,че тогава Те са положили и началото на новоепохалната генерация на Дуло с Техните три деца – Синтия и близнаците Павел и Петър,родени в Ямбол съответно през 32 и 33 година от новата ера,от които Божии генетични новоепохални деца сме половината Българи в България – тия с феноменните Божествени характеристики,и още милиони крипто–Българи по света,които са духовният интелектуален творчески прогресивен елит и реакционният управленческо – богаташки аристократичен елит на всички съвременни народи и държави по света!    

Ето и какво ни заявяват вече в прав текст Боговете ни Татко ни Исус и Майка Мария Магдалена в същата декларация:   

С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО=БЪЛГАРИЯ е на Цар Исус и Богиня Диана   

С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО=БЪЛГАРИ на Цар Исус и Богиня Диана       

Значи Всемогъщите и Всесилни Властелини и Господари на Вселената и на световете ни съобщават на нас и на душманите ни декларативно и строго превантивно,че България и Българите сме Тяхната Сътворенческа страна и постоянно местообиталище и че Българите сме техният свещен и обичан народ от Техните генетични феноменни потомци,затова...  
Затова който проумее тая превенция,да си опича акъла,защото който не си опича акъла и не проумява какво го предупреждават Боговете ни,Те имат безброй начини да го опекат в прав и в преносен смисъл и ума и всичкото му!    

ОБИЧАН НАРОД на=ОБИТШАН НАРОД на=НАРОД на Богиня Диана и Ешуа  

СВЕЩЕН НАРОД на=СВЕШТЕН НАРОД на=НАРОД на Богиня Диана и Исуш   

СВЕЩЕН НАРОД от=СВЕШТЕН НАРОД от=НАРОД от  ВЕШИСТЕНА=НАРОД от БЕЗИСТЕНА  –
Българите сме свещеният народ на Боговете Демиурзи,състоящ се от феноменни Божии генетични потомци – жреци,които водим потеклото си от Първосътворенческия Божи светилищен комплекс и Първосвещен Божи храм и Команден център на Време–пространствения континиум и КПП и Главен портал към Божиите светове – Безистена,в първопрестолния Божи град Ямбол,херметизиран като Олямб,Олимб, Олимп.        

И затова още веднъж Те ви казват:

– Затова който проумее тая превенция,да си опича акъла,защото който не си опича акъла и не проумява какво го предупреждаваме ние Боговете му,Ние имаме безброй начини да го опечем в прав и в преносен смисъл и ума и всичкото му!        

Ето и посланията в прорицателската категорична прокламация 

 
България над всичко !!!     


БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=Бокиня Диана и Исуш са БЪЛГАРИ      

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=БЪЛГАРИЯ е на Бокиня Диана и Исуш   

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=БЪЛГАРИ на Бокиня Диана и Исуш  

И ето пак нашият Божествено – жречески феноменен произход и статут:   

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
=БЪЛГАРИТЕ са Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш
 
 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=БЪЛГАРИТЕ са Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=БЪЛГАРИЯ е на  Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 
   


В коментарния форум под импресийното фото – словесно есе на Асен, Диляна каза:      

Диляна Ангелова   

Даааа, това са прокудените българи, с България в сърцето! 
Я попитай тия, които забягнаха да печелят, какво е Родина!
Срам ме е заради тях, защото много пъти съм чувала – вие, там, българите, сте мързеливи, не знаете да печелите! 
И побеснявам! 
Ако някой направи така, че да се върнат в Родината всички прокудени българи с България в сърцето, сигурно Родината ни отново ще процъфти! 
Дали ще се намери такъв? Не зная, но ми се иска...   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Скръбният ти и безбрежно песимистичен въпрос,Диляна,е епично риторично – оптимистичен,защото в твоя въпрос – плач и стон безнадежден

Дали ще се намери такъв ?,

Боговете скриха в целия мегаанаграмен израз и отговорът на въпроса ти!   

ДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ТАКЪВ=ДАЛИ ШТЕ СЕ НАМЕРИ ТАКЪВ=
Кан (Жрец) от Дуло на Исуш и Богиня Матара Диана  
   

Вече е намерен такъв Човек !
Сиреч е отгледан и селектиран при екстремални реалити условия в продължение на 2000 години през генеалогията на 100 съхранени праведни и святи поколения от първосвещената златна линия на Божия род Дуло – апогеят,еманацията и поантата на Божият ноовепохален генетичен проект – Техният Божи Син,Човешкият Син,дефиниран в сакралията на Българите като Спасителят на Българите и на човечеството,Който Спасител при скорошното Явяване на Боговете ни Демиурзи за Съдния ден ще бъде преосветен,ръкоположен и интронизиран за истинският Цар на Божието Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята и за Господар и Властелин на всички човеци и народи на света!   

Твоят подарък от екипа ни и от Исус и Мария,от Които ти си читава генетична феноменна издънка от Техния жречески род Дуло,поради което Те те възпламениха за този коментар и ти внушиха думите и посланията в тях и култовия израз Дали ще се намери такъв?,е твоят кратък Исусово – Мариин Кабала хороскоп,който е и твоят истински родови акт,кръщелно свидетелство!   

ДИЛЯНА=ДИЯЛА + Н (кодировъчен назал)=ДИЯЛА=Дуло   

ДИЛЯНА АНГЕЛОВА=Ган (Хан,Кан,Жрица) от Дуло от Бога (Богиня) Ел (Змей) –
където Ел / Змей,Змия,е един от 12 – синонима на най–древнопознатата рептилска животинска символика на Боговете Демиурзи от Древно – Българския календар, преминала в херметична хералдическа символика на Техните генетични потомци от Божия жречески феноменен род Дуло   
    image  
Напълно логично и естествено понятно е,че и Асен е феноменен династ от високо ниво от Божия жречески род Дуло,защото Те използват само генетичните си деца за тия мисионерски и комуникационни високо отговорни и сакрални мисии и мероприятия сред хората !
Ето и кръщелното свидетелство на Асен:    

АСЕН=АСЕ + Н (кодировъчен назал)=АСЕ=ЕСА=Иса     

АСЕН ВЕЛИКОВ=Бог Иса е Балк (Българин) !!!  – 
Асен с името си е жив информационен носител и феноменна прокламация че Бог е Българин !!! и той е от Неговия жречески род,натоварен със сегашната си висша и отговорна Будителска мисия да покаже първо на Българите и после на света,че Българите сме Божественият феноменен и Божествено красив народ на самите Богове – Демиурзи,с всички произтичащи от този ни статут досега трагично – епични,и скоро величави и чудесни и несънувани и непомечтавани и в най–богатите ни и развинтени мечти и фантазии,последици за Българите и за целия свят!  

АСЕН ВЕЛИКОВ=Балк (Българин) от Бог Иса   

Асен е ДИНАСТ ОТ ВИСОКО НИВО=Асен е ДИНАСТ  Кан (Жрец) от Бог Иса и Богиня Диана   

Асен е МИСИОНЕР на=Асен е на Мария и Иса     

Асен е ИНФОРМАЦИОНЕН НОСИТЕЛ от=Асен е от Дуло на Исус и Богиня Матара И отново въведете линка в адресната лента и стартирайте разтърстващото изпълнение на тази сакрална Българска песен 
https://www.youtube.com/watch?v=rxN7roi1gLw
Къде и да ходиш! 
 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В профила си
https://www.facebook.com/profile.php?id=1459635453&hc_ref=ARSV95YKAGDf3qO3ZPeztjudMlgXhfeSCPvcCXfD1nDlnVxnT1KcARYnCoVgiO9pqMA    
Асен ни уведомява,че в навечерието на юбилея на  Фестивала на народната носия той показва част от миговете на отминалите фестивали. 
 
image  
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0 9/20770485_10210239937382415_5852678420854638629_n.jpg?oh=9863ce570e1b5805c9f2e2bce645de3c&oe=5A38A1DF
     

Ето разсекретеният документ в наименованието на "Фестивала на народната носия",в което е указано в кода на Свещеният шифър Кои са Продуцентите му и кой е Главният организатор на този и на всички други фестивали в България и по света:     

ФЕСТИВАЛ на НАРОДНАТА НОСИЯ=ФЕСТИВАЛ на Народа на Диана и Иса
 
 
ФЕСТИВАЛ на НАРОДНАТА НОСИЯ от=от Друида Павел,Сина на Иса и Диана ––  

Главният организатор на този и на всички други фестивали в България и по света е Друидът/Първожрецът Павел – първородният новоепохален син – близнак Павел на Исус и Мария Магдалена,който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително,който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло,херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве= Флавий),и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.   
Всички западно и източно–римски императори,консули и проконсули и безброй висши сановници и аристократи Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно–инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена,най–изродените от които са византийците,които са българо – юдейския генетичен експериментален продукт,водещ началото си от внука на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.   
Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с
кръвта на Исус – Свещения граал,в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.
 
image


СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина   

Павел,който е Кан и Цар Авитохол,е и евангелист Йоан,и евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и тъй търсеният тайнствен автор евангелист,който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус,обследвали стилистично,лингвистично,фактологично и най–подробно еванглията,са категорични,че авторът е един човек,написал и четирите Еванглия.  

Разбира се,че Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333),в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя,е написал и съставил с кода на Свещения шифър и четирите Еванглия,и Деянията на Апостолите,и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични,и апокрифни документи,както и положил основите и правилата на цялата новоепохална литература,поезия,музика и песни върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър,и надзираващ и корегиращ ги,сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .  

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена   

Павел като Първожрецът и Цар Авитохол (33 –333) и Император на Свещената Българска империя,владяла целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година,за този дълъг престой в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи,но и полага основите и развива върху Свещения шифър поезията,литературата,песенното изкуство,изобразителното изкуство и всички други изкуства и науки,както и всички съвременни човешки езици и писмености, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г.сл.Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя,която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна  изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси,Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.    

Павел е баща на Кан Ирник,който е живял на половината на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453),който Кан Ирник е Кан Атила,който е Свети Патрик,който е Свети Николай Чудотворец – министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации,той е още и Санта Никълъс,кодиран в Коледните и новогодишните сакралии като Дядо Коледа,Дядо Мраз...    
 
Поради която причина на Главен Продуцент,Организатор и Доаен на всички фестивали,Българските култиватори и цивилизатори на всички народи и лингва – майстори и съставители на всички езици на всички народи,са съставили и думата за това мероприятие по характеристиката на Павел:
 
ФЕСТИВАЛ=ФАВЕЛ ИС Т=Павел от Иса и Диана – 
всички песенно–танцови и на изкуствата фестивали,се организират от Свети Павел –Първородният син на Исус и Мария Магдалена,истинският Кан и Цар Авитохол (33 –333),който е и всички т.нар."Римски" императори от Нерон до Диоклециан,генно–инженерният Сеяч от новоепохалната притча Семето и Сеяча,посял Божието феноменно Българско генетично семе сред всички племена по света и присъединил ги към Свещената Българска Империя (33 – 518),от 333 година преминава в дирекнто служение при Майка си Мария и Баща си Исус като Свети Павел,Шеф на Небесната светейша институция Вси Светии,управляваща световете.
 
Във фестивалите участват феноменни Българи,всички от неговата жреческа династия Дуло,всички Българи! 
Ето едно такова подрастващо мъничко сладко феноменче – жрече!

ФЕНОМЕННИ ЖРЕЦИ от=ФЕНОМЕННИ ЖРЕТСИ от=от Исуж и Богиня Матара   

image  
Снимка на Асен Великов. https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20841732_10210239938902453_4758808877986012339_n.jpg?oh=f759e368572d2519d6ce4de56b0d35f1&oe=5A1A8166      

Разсекретяваме и посланието на тази малка жрица,което ни изпраща с медните чанове и ни разкрива с него,защо култовите кукерски (Жречески) сигнално – оповестителни атрибути хлопки чанове носят това име:   

ЧАН=ТШАН=ТАН Ш=Диана и Ешуа    

МЕДНИ ЧАНОВЕ=МЕДНИ ТШАНОВЕ=Ешуа и Богиня Мат Диана    

ХЛОПКИ МЕДНИ ЧАНОВЕ=ХЛОПКИ МЕДНИ ТШАНОВЕ=
Кан (Жреци) от Дуло на Бох Ешуа и Богиня Мат Диана – 

Носят това име за за да прокламират с мистичния звук и глас на чановете и с помощта на Свещеният шифър,че кукерите са Жреците на Българските Богове Демиурзи от Ямбол от Техния феноменен жречески род Дуло,поради което Ямбол е свещеното родно место и столица на на кукерите !    

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
С Любов за всички от Исус и Мария чрез Павел и малката Жрица с чановете,децата от Болград и Бесарабските Българи,от Диляна,Асен и екипът на bezistena 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен,която пак трябва сами да си я пуснете:! 
https://www.youtube.com/watch?v=rxN7roi1gLw
Къде и да ходиш!       Гласувай:
10
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
18.08.2017 15:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Благодарение и на такива светли ...
18.08.2017 17:32
Благодарение и на такива светли духове като Асен и Диляна България е, и ще я има!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5317603
Постинги: 1568
Коментари: 2924
Гласове: 31796
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!