Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2017 00:11 - Извънземни,познати и като анунаки,прекъсват безцеремонно ТВ излъчване в Англия и предават съобщение на живо през 1977,предизвиквайки шок и паника в цензурите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3874 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 31.07.2017 07:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разкрили ни вече анунаките кои Извънземни са,сега те ни поднасят информация за себе чрез полковник Доналд Вейр от ВВС на САЩ,когато през 1977 г прекъсват тв предаване в Англия и правят важно съобщение на живо в прав и кодиран текст за ошашавените зрители в продължение на 5 минути в прякия тв ефир въпреки строгия цензурен контрол тогава и постоянно върху тв предаванията в Англия. 

image Take That - Kidz 
Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You 
Показваме ви се да ви питаме как сте,обичате ли ни и дали сте готови за Явяването ни! 

Ще започнем с музикалното послание Kidz на Take That  от култовия ни пост 

Кой хвърка там горе,птица ли е? Не–е–е! Самолет ли е? Не–е–е! Да не би TWISTER–Друидите да са? Йе–е–е–с! Да–а–а! Ура–а–а!
 

за да ни съобщят отново Извънземните къде ще дебаркират при отваряне на Време–пространствените прегради

image
Този пост е продължение на предния ни екранизиран пост 
Посланието на анунаките: "Ние сме тук,сред вас!" Защо носим същите имена и фамилии на Извънземните,че и гените им!Извънземни прекъсват ТВ излъчването в Англия и предават съобщение на живо 1977 БГ ПРЕВОД 
 
Ще извадим възлови кодирани послания от целия текст на мистериозното петминутно съобщение и ще ги разсекретим чрез Свещеният шифър за да ви просветим за посланията на Анунаките,които са Извънземните,които са Небесното войнство на Българските Богове Демиурзи.  

СЪОБЩЕНИЕ от/за=СЪОБШТЕНИЕ от/за=от/за Богиня Диана и Исуш
 
СЪОБЩЕНИЕ от/за=СЪОБШТЕНИЕ от/за=от/за БЕЗИСТЕНА  –
съобщение за Българските Богове Демиурзи и за Техния първосвещен храм и Централен команден център на Време–пространствения континиум в Божия първопрестолен град Ямбол,за които се съдържа информация във всички съобщения 

МИСТЕРИОЗНО СЪОБЩЕНИЕ на=СЪОБЩЕНИЕ на Исуз и Матара  

ПЕТМИНУТНО СЪОБЩЕНИЕ от=от Богиня Мат Диана и Бог Исуш  
 
Ето Боговете ни отново и в този,и във всички други информационни бюлетини,независимо за каквото и да се отнасят в правия им текст:  
 
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН за=ИНФОРМАТСИОНЕН БЮЛЕТИН за=
БЮЛЕТИН за Богиня Матара и Иса   
 
Сега от разсекретените топоними на известните английски градове,за жителите на които е било съобщението на анауките,ще открием отново Българските Богове и Техните жреци – Българите,кръстници на английските градове и създатели на цялата британска култура и цивилизация :   
 
АНДУВЪР
=Братя – Българите от Бялото Братство 

ЛОНДОН=Дуло 

НЮВБЪРИ=Бога Вер (Змей)
по рептилската династична календарна животинска символика и хералдика на Българските Богове  

ОКСФОРД=Кан (Жреци) Братя от Иса 
 

РИЙДИНГ=Драгон=Драгия=Тракия  

ВИНЧЕСТЪР=ВИНТШЕСТЪР=Друиди на Бог Исуш  

СОУТХЕМПТЪН=
Хан (Кан,Жреци) на Иса и Богиня Мат Диана   
 

 
Говорителят на Извънземните е съобщил,че те са представители на Галактическото Командване на Аста.
Кои са Аста ни става ясно веднага:   

АСТА=Иса и Диана
 
Ето и кои са от командването на Аста : 

КОМАНДВАНЕ НА АСТА
=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мат Диана  
 
Станаха ли ви ясно Кои са Аста и Тяхното командване?
Ето пак да ви стане ясно:  

СТАВА НИ ЯСНО
кои са=кои са Богиня Диана и Исус   

СТАВА НИ ЯСНО
какво е=какво е ВЕСИСТЕНА=какво е БЕЗИСТЕНА
какво е и къде е Безистенът,Първосвещеният Божи храм (храмът на Соломон=храмът на Иса Ламя) и главен портал към Божиите измерения,централен Вселенски компютър и главен информационен център Акаши   
 
Ето разсекретени кодираните координати и параметри на Извънземните,които те влагат в правия текст на съобщението си: 
 
"Много време сте ни виждали като светлини на небето.В момента ви говорим с мир и мъдрост,така както сме го правили с вашите братя и сестри на вашата  планета" 
 
Ето кои са Извънземните,които сега ни говорят с мир и мъдрост и ги виждаме като светлини в небето:

говорят ни с МИР И МЪДРОСТ=говорят ни с (от името на) Мария Мадара Диана и Иса
от името на Българските Богове Демиурзи 

  
Ето и кои виждаме на небето: 

СВЕТЛИНИ НА НЕБЕТО
уло от Бог Иса и Богиня Диана
Жреците от Дуло,нашите генетични Предци,преминали във временен стелт режим със статут на Светии

За нашите Предци – Светии,които виждаме като светлини на небето,даваме още информация в поста ни  

Защо метеоритът лети над Калифорния вече една година и не пада!,и какво ни казаха от летящата чиния,която се отдели от него?


"Ако в ясна и безоблачна топла лятна,есенна,зимна или пролетна вечер,излезете на балкона на къщата ви или апартамента,качите се на покрива или на откритата тераса на дома ви,стоите в двора,или сте в парка или полето с любимия човек,и отправите взор съм небето и звездите,то знайте!

***Когато ярка огнена следа прореже надлъж или нашир тъмното небе между звездите, тава не е дирята от изгарящо в атмосферата случайно падащо към Земята опасно вредителско тяло от Космоса,или падаща звезда – както образно-метафорично и поетично възкликваме спонтанно,а е огнената следа от двигателните сопла или на спецалните светлини на потеглящи звездолети,летящи чинии,телепортационен енергиен фотонен сноп и други транспортни средства с нашите родственици–предци от Божието измерение,преминаващи гранични стойности на скоростта и преодоляващи пространствено – времевите рамки и граници на Времево–пространствения континиум

ТРАНСПОРТНО СРЕДСТВО на=на Друиди,Братя от Богиня Диана и Сар Исус – 
средство за предвижване на феноменните потомци на Българските Богове

ЗВЕЗДОЛЕТ=на Дуло от Богиня Диана и Изуз
транспортно средство на потомците от дуло на Исус и Мария и Тяхното небесно войнство 

НЕБЕСНО ВОЙНСТВО на=на Бог Исус и Богиня Диана

ЗВЕЗДОЛЕТ=База на Дуло от Иза и Диана

ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ=ЛЕТЯШТА ЧИНИЯ=ЧИНИЯ (превозно средство) на Дуло от Диана и Ешуа 


***Когато погледът ви прихване между звездния кошер звезда,която ви примига, блесне и угасне,то знайте,че това не е зрителна измама или избухнала нейде на милиарди километра звезда,а е пак от гореописаните летателни апарати,който е съвсем близо до Земята – на няколко десетки километра от нея,и е стартирал и полетял с огромното ускорение,на което са способни,по посока на лъча на вашия поглед към обекта,и отдалечавайки се и изчезвайки за това кратко време.

ЗВЕЗДЕН КОШЕР на=на Кан (Жреци) и Заре на Ешуш и Богиня Диана– 
изкуствените орбитални станции на космическата инфраструктура на Земята,временно позиционирани на постоянни орбити и обслужвани от жреците–светии,Божиите служители


***Когато гледайки към звездното множество,забележите появило се ненадейно и незнайно откъде светещо тяло със съизмерими със звездите видими размери и яркост,и което тяло се движи бавно по трасе,коренно различно от традиционните самолетни трасета,и свети досущ като звезда или като високо движещ се самолет,но без неговите задължителни мигащи светлини,и след 10–20 секунди движейки се по този начин бавно във видимия ви и чист небосвод,внезапно започне да губи яркостта си и се стопи и изчезне в рамките на 4 – 5 секунди,много често с проблясване за миг накрая,то знайте,че това не е нито земен самолет,нито спътник,нито друго земно летателно средство и техника,а е отново небесен гост,който най-често умишлено ви е манипулирал и внушил да зареете поглед сред звездите точно в тази посока,за да ви принуди да го видите и ви предизвика да разсъждавате и насърчи,ако стигнете до изводите в по–горните разсъждения и просвещения!

Най-често ви се показват ваши близки родственици от вашите надзорни и обгрижващи ви екипи от другото измерение,с които вие сте имали преди да заминат Горе,имате и сега,най–дълбока генно–енергетична душевна и окултна чувствена връзка!" 
 
––––––––

Говорителят на Командването на Аста предупреждава,че настъпва времето на Великото пробуждане,а остави на нас да разкрием чак сега кои ще участват в това Велико разбуждане и ще разбудят велико и другите :   

ВЕЛИКО РАЗБУЖДАНЕ
на=на Бълкари от Богиня Диана и Изуж
 

ВЕЛИКО РАЗБУЖДАНЕ
на=на Бълкари от БЕЗИСТЕНА
разбуждане,освестяване и активиране на Българитуе от феноменния Божи жречески род Дуло от Безистена 

В същия документ е указано и къде ще стане Великото разбуждане на Българите 

ВЕЛИКО РАЗБУЖДАНЕ
на=на Бълкари на БЕЗИСТЕНА   
 

Извънземните,които са нашите Предци Жреци,сега Светии,предупреждават изрично Българите,защото това послание в езотеричната му част е неразбираемо за англичани и всякакви други и е понятно само за нас – посветените Българи,да бъдем спокойни и да слушаме внимателно правия текст на съобщението им и най–вече кодирания текст,защото нямаме друг шанс!  
И ето го този най–голям наш шанс,когато нямаме никакъв друг шанс! 

НЯМАМЕ/ИМАМЕ ДРУГ ШАНС
=МаМа и Исуш от Драгия=Мария Магдалена и Исус от Тракия   
 
Сега разбираме и с Кои можем да бъдем спокойни:  

БЪДИ СПОКОЕН с=с Богиня Диана и Бок Исус 

БЪДИ СПОКОЕН с=с Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исус
с Извънземните,които са Анунаките,които са Светиите – нашите святи и праведни Предци – Прародители  

Нашите Предци – Светии ни съветват и повеляват да премахнем оръжията и да живеем заедно в мир,като в това висше пацифистко пожелание са имплантирани чинно и прилежна пак Въдворителите и Гарантите за световния мир – нашите Богове Демиурзи и Господари и Властелини на световете!  

ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО В МИР
с=с Бог Ежуз и Богиня Диана Мад Мария  

СВЕТОВЕН МИР от=от Бог Иса и Богиня Матара=от Бог Иса и Богиня Диана Мария   
 

Съветваме ви да благоговеете във висше преклонение и възхита пред феноменния кодировъчен гений на Предците ни,създали тия и всички други първостепенни сакрални и категорийни изрази с математическа точност и прецизност по формулите на Свещения шифър! 
 
 
И вижте сега изричното безпристрастно предупреждение на нашите Святи Предци –Светии или Извънземни,което те ни отправят в следващия пасаж:   

"Малки групи по цялата планета учат това Божие Учение и съществуват за да пренесат светлината на изгряващата Нова ера към вас.
Свободни сте да приемете или да отхвърлите техните учения,но само тия,които се научат да живеят в мир,ще преминат към по–високите нива на еволюция!" 
 
Предупреждението е директно и изрично и указва в прав текст с наша помощ съдържанието на селективната новозаветна притча,в която Господ Бог Отец Исус казва,че идва да отсее плявата и плевелите от житото и читавата реколта,като добрите плодове ще прибере в хамбара,а плевелите и плявата ще изгори!
Казано на нашия научно–инженерен генно – експериментален език,некачествените експериментални генетични продукти ще бъда бракувани като негодни и шкарто и само на качествените плодове след строга и абсолютна селекция ще бъде разрешено 
да продължат живота си по новите Божии правила и закони на Любовта,Братството и Мира и феноменните дарби на Святият Божи Дух.  

Командването на Аста ни предупреждава,че има много измамни религиозни пророци и водачи,представещи се от името на фалшифицираните и манипулирани Български Богове,и които ще познаем по непознаването на Боговете ни от тия формули: 
 
ИЗМАМНИ ПРОРОЦИ непознаващи=ИЗМАМНИ ПРОРОТСИ непознаващи=
непознаващи Исуз и Богиня Матара Мария  

ИЗМАМНИ ВОДАЧИ
непознаващи=непознаващи Изуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 
  

Разсекретяваме и кои са конкретгно тия измамни религиозни водачи: 

РЕЛИГИОЗНИ ВОДАЧИ
=Българи (българи) от  Богиня Диана и Изуш 
 

РЕЛИГИОЗНИ ВОДАЧИ=Българи (българи)  от БЕЗИСТЕНА
изродените българи черно–психоенергетици от Божия род Дуло,получили от Тях черните отрицателни роли в транс–епохалната драматизация Българите и човешката цивилизация 

"Вашата вътрешна Божествена същност ще ви предпази от тия фалшиви измамни водачи – продължават със съветите си от разсекретените послания Извънземните. Трябва да се научите да бъдете чувствителни към вътрешния си глас,който ви казва кое е истина и неистина и който глас е вътре във вас и който ще ви води към еволюцията !" 
 
Ето от Кои е нашата Божествена същност,която само Българите от феноменния Божи род Дуло притежаваме!   

БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ на=СЪЩНОСТ на Бог Исуж и Богиня Диана   

От Тях е и нашият вътрешен глас,който е в Божествените ни гени: 

ВЪТРЕШЕН ГЛАС
на=на Диана и Исуш Българина  

ВЪТРЕШЕН ГЛАС
който имаме само=който имаме само Българи на Диана и Исуш   

Затова тръгнете с Божествената си същност и с вътрешния си глас към Истината,която са нашите Богове!   

тръгнете към ИСТИНА=тръгнете към Иса и Диана  

 Нашите гости и Светейши Надзорници – Прародители,приключиха нерегламентираното си съобщение с прокламацията: 
 

Това е нашето съобщение към вас,наши скъпи приятели!
Гледахме ви как израствахте много години,както вие гледахте нашите светлини във вашите небеса! 
Сега знаете,че сме тук и че има повече същества на и около вашата Земя,отколкото вашите учени признават!  

Дълбоко сме загрижени за вас и за вашата пътека към светлината и ще направим всичко възможно за да ви помогнем! 
Не се страхувайте,търсете единствено знанието за вас самите и живейте в хармония по начина по който живее вашата планета Земя! 
 
 
НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ
с=с Богиня Диана и ХристосБогиня Диана и Исус от Трахия  

ТЪРСЕТЕ ЗНАНИЕТО
=ТЪРСЕТЕ Иза и Диана   

ТЪРСЕТЕ ЗАНИЕТО ЗА ВАС САМИТЕ=
ТЪРСЕТЕ ЗНАНИЕТО  за Исус и Богиня Ма (Майка) Диана
 
 
Ние от галактическотно командаване Аста ви благодарим за вниманието.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО=Богиня Диана Мама и Бог Иза Българинът
 

Сега напускаме планетата на вашето съществуване! 
Бъдете благословени от Върховната Любов и истина на Космоса! 
 
 
ВЪРХОВНАТА ЛЮБОВ И ИСТИНА НА КОСМОСА=
Върховния Кан (Жрец) Павел,Син на Исус и Мат Диана  

 
Кой е Павел,Синът на Исус и Мария Магдалена,кръстен от Тях на висшият им перманентен статут Любов,Който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333),и всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,който е Първожрецът и Императорът на Свещената Българска империя (33 – 518) , фалшифицирана като "римска империя", който е Сеячът на Божието генетично семе от новозаветната притча за Семето и Сеяча,който е Свети Павел от 333 г до сега,Шеф на Небесното Светейшество и още куп култови истински новоепохални новозаветни персонажи,вижте в предния ни пост,защота Светецът,който и този път води нашия синергитичен екип по лабиринтите на скритата Българска сакрална памет и история, започна да подготвя с екипите си следващите разсекретни документи за вас .

 
екип на bezistena и Главното командване на Аста,водено от Свети Павел

ИСД с Любов
 Гласувай:
8
1


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
31.07.2017 00:18
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5304127
Постинги: 1567
Коментари: 2923
Гласове: 31742
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!