Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2017 23:31 - Из тайните на Кабала нумерологията.Какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6032 Коментари: 7 Гласове:
11

Последна промяна: 01.08.2017 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Името на човек предопределя неговите характер и съдба. Или поне това проповядват в много древни култури.
Индианците например са кръщавали потомците си с имена на животни, природни стихии и растения, защото вярвали, че техните символи ще оставят силен отпечатък върху личността на детето. И до днес се смята, че всяко име отговаря на даден символ, макар и той все по-рядко да намира мястото си в нашата култура.

За да разберете, какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас, според древните вярвания, е нужно само да съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после да редуцирате резултата до едноцифрено число.    


 image
 
Пример: Виkтория = 4 + 6 + 2 + 2 + 3 + 6 + 6 + 6 = 35 = 3 + 5 = 8 

Кон

Хората, чието име носи символа на коня, се отличават с една загадъчна непримиримост и непокорство. Те винаги се бунтуват срещу несправедливостта, лъжата, тиранията и последното, което могат да направят е да седят и да гледат безучастно. Обожават живота и свободата, за тях тя е най-ценното им богатство. Но това съвсем не означава, че не са способни да създадат семейство, напротив. Просто са от онези хора, които никога няма да направят нещо необмислено заради моментна прищявка. Когато решат да свият гнездо и да се установят, обикновено го правят завинаги. Но, ако се опитате да им налагате собствените си ограничения или да ги вкарате във вашите релси, ще ги загубите.

Змия

Може би очаквате да ви кажем, че тези, чието име носи символа на змията, са зли, опасни и фатални, но това не е точно така. Всъщност, те са строги, но много справедливи. Никога не нападат, ако не са били наистина предизвикани. Отличават се с изключително добре развита интуиция и бързина на мисълта. Мразят застоя и страдалчеството. От тях едва ли ще чуете да се оплачат, че нещо им тежи, няма да ги видите и да се самосъжаляват. Това е против природата им. Много борбени и пробивни личности, които са способни да се адаптират към всяка новост.

Слон

Мъдрост, чувственост и блестящ ум – това са думите, описващи най-добре хората, носещи име, чийто символ е слон. Отличават се със своята харизма и чар, винаги печелят симпатията на околните. Не си падат по празните приказки, предпочитат действията. Обикновено са добронамерени и много чистосърдечни, но ако ги предадете, обидите или пък още по-зле – ако нараните техен близък, са способни да минат през вас без да им мигне окото. Това са истински хора на честта.

Котка

Личности, които притежават уникална гъвкавост на съзнанието. Доста често това са и едни от най-успелите хора, защото природата ги е създала така, че винаги да надушват начина и средствата за успех. Понякога изглеждат потайни и замислени, но това е защото са доста предпазливи. Те са и отлични анализатори. И докато вие още се опитвате да разгадаете какво се върти в главата им, те вече знаят що за човек сте само по начина, по който държите чашата си.

Орел

Гордост, чест и гениалност – това са хората – орли. Според индианските вярвания, орелът е един от най-великите символи, защото лети най-близо до Върховното Същество (Уакан-Танка, Слънцето, Творецът, Старецът, както го назовават в различни индиански езици). Именно затова и неговите пера служат за направата на бойния накит на много племена. Във Фън Шуй пък орелът е символ на остро духовно зрение. Личностите, носещи в името си знака на тази велика птица, са родени лидери. Те са непреклонни, силни, страстни, понякога властни и природно интелигентни.

Делфин

Келтите свързват символа на делфина с лечебната сила на водата, чистата любов и здравото приятелство. Според вярванията, хората носещи имена, покровителствани от делфина, са едни от най-честните, мили и чистосърдечни личности. Те са изключително привлекателни и успяват да заразят всички със своята харизма. Приветливи и много усмихнати. За римляните, делфинът е бил символ на спасението, защото напътствал моряците в откритите води. И до днес се смята, че хората – делфини са Божи пратеници, които имат мисия да възстановяват хармонията на Земята.

Лисица

Хитри и много находчиви личности. Тези хора имат уникалната дарба да оцеляват във всякакви ситуации. Каквито и несгоди и изпитания да им поднесе животът, те някак винаги намират сили да се съхранят и да продължат напред. Във някои култури, лисицата е смятана за посредника на Бог между живите и мъртвите. В Китай тя е символ на богатство и мощ.

Прилеп

В много култури, прилепът е най-черният символ, защото вещае нещастие, тъмнина и смърт. Но за древните гърци и някои африкански племена, прилепът е свещен знак на майсторското ораторство и бистрия ум. Около хората, носещи име, чийто символ е прилеп, витае една тайнственост, която понякога може са бъде фатална. Те са много обаятелни натури и винаги печелят интереса на околните. Предизвикват респект и уважение, но понякога изглеждат и доста строги и дори студени. Истината обаче е, че за каменните им лица се крие една уникална чувственост, която обаче само те решават на кой да разкрият.

Куче

Кучето е символ на вярност, лоялност и доброта. Хората, чието име е покровителствано от кучето, са изключително всеотдайни личности. Те са прями, честни и доблестни. Не си падат по мръсните игрички, лицемерието и подмазването. Предпочитат да загубят с достойнство, отколкото да спечелят нечестно. Също така, предпочитат да кажат истината, каквато и да е нейната цена за тях, вместо да излъжат, за да си спестят неприятностите.  




Това бе статията 
Какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас!   – 
  
една от стандартните Кабала–номеруложки статии,приятно четиво и необходима за гимнастика на акъла и дъвка за мисълта и въображението и за подготовката им за Божественото Познание,в което Българските Богове Демиурзи ни просвещават в Техния наш блог чрез тайните на Свещения шифър 
  
БОЖЕСТВЕНО ПОЗНАНИЕ за=ПОЗНАНИЕ за Бог Исуж и Богиня Диана 

Сега с помощта на Свещения шифър ще извлечем и разсекретим заложената в статията и съпридружаващите я документи сакрална информация,касаеща имената на хората,която тематика е фундаментално – определяща в нашите изледвания в целия ни блог. 

Според Википедия нумерологията е псевдонаука,квазинаука за числата.

ПСЕВДОНАУКА за=НАУКА за Бог Иса и Богиня Диана  –
защото в тази и във всички други науки,е заложено с кода на Свещения шифър сакралното познание за Боговете Демиурзи и скритата родова памет и история на Българите – феноменната Божия  генетична жреческа  каста,които са съставили всички езици на Земята и научната терминология
   
ПСЕВДОНАУКА от=от Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана  
   


КВАЗИНАУКА от=от Кан (Жреци) на Бок Иза  

Нумерологията е система от езотерически вярвания за мистичната връзка на числата с физическите обекти,процесите и живота на хората и тяхните съзнания, които са взаимосвързани и си влияят един на друг.  
 
МИСТИЧНА ВРЪЗКА с=МИСТИТШНА ВРЪЗКА с=ВРЪЗКА с Исуш и Мат Диана  
 
СЪЗНАНИЕ=Исуз 
 

Назовават нумерологията като "магията на числата", като концепцията ѝ е близка до тази на астрологията и други паранауки от античността. Използва се за "прогнозиране бъдещето посредством изготвяне на предсказания основани на числата", т.е. за манипулиране и насочване на общественото мнение и масовото съзнание в желаната насока  
 
КОНЦЕПЦИЯ за/от=КОНТСЕПЦИЯ за/от=за/от Бокиня Диана и Исус  
 

КОНЦЕПЦИЯ за/от=КОНТСЕПЦИЯ за/от=за/от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус  
 

От всички тези разшифровани основни категорийни документи за нумерологията става ясно,че тази наука както и да я наричат и обесняват,е съставена и създадена като езотерична информационна банка за познание и връзка с Българските Богове и Техните Небесни и Земни служители – Българите,като неин Кръстник и Ръководител по методическата част е Великата Богиня Майка Диана Мария от Рая: 
 
НУМЕРОЛОГИЯ=ЛОГИЯ (наука) от/за Мария

НУМЕРОЛОГИЯ=ЛОГИЯ (наука) от/за МаРия=ЛОГИЯ (наука) от/за Ма (Богиня Майка) от Рая  

 
От Българската история най-известен е примера с широко разпространяваното в навечерието на Априлското въстание популярно тълкуване на буквеното изписване на годината 1876, което означавало “ТУРЦІА КЕ ПАДНЕ”.
Това отразил и Иван Вазов в романа си "Под игото":„ Скоро там се източиха няколко редове от черковни букви и арабски цифри, правилно размесени в следующия вид: ТУРЦІА КЕ ПАДНЕ ... Тия черковни слова, четени като букви, казваха: ТУРЦІА КЕ ПАДНЕ; броени и събрани като цифри, изкарваха съдбоносната година 1876! “

Сборът от числата на буквите в словосъчетанието бил:

Т (=300) У (=400) Р (=100) Ц (=900) I (=10) А (=1)

К (=20) Е (=5)

П (=80) А (=1) Д (=4) Н (=50) Е (=5)

Википедия заключава,че през 1876 г. нито Турция паднала, нито България се освободила от игото,но започналият исторически процес по Освобождение на България дал плодовете си през 1878 г.  

Ние пък ще разсекретим какъв документ и от Кои е вложен в този култов израз: 

ТУРЦІА КЕ ПАДНЕ=Иса от Тракия и Богиня Диана
Българските Богове подготвят Българите за саможертвена колективна хекатомба на олтаря на Българското етносно Освобождение  
 
ТУРЦІА КЕ ПАДНЕ=Кан (Жреци) от Рода на Иса и Богиня Диана
саможертвениците от Априлското въстание,генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,които индивидуално и колективно преминаха в светейшо Божие служение през 1876 година за да подготвят и проведат на следващата година заедно с руските Българи Освобождението на България   

ОСВОБОЖДЕНИЕ от=от Бог Исуж и Богиня Диана
 

АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ на=на Бълкари на Богиня Диана и Исус   

АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ на=на Бълкари от ВЕСИСТЕНА=на Бълкари от БЕЗИСТЕНА
Априлското въстание е замислено,подготвено,организирано и проведено от Българските генетични жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от жреческата гилдия на рода Дуло от Божия Първосвещен храм Безистена в Божия Първопрестолен град Ямбол   
 

Ще теглим отново чертата,за да ви припомним,че
херметизацията и конфидиционалността на сакралната Българска родова информация е извършена чрез механизмите и инструментариумът на  Кръстническия закон на Българските Богове Демиурзи,за който ви просвещаваме в постингите ни

Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите.Къде ще се вгражда чипа?


и

Обезвреждане на смъртоносната свръхмощна бомба,която изровиха от центъра на Ямбол и заради която спряха ремонтните работи на Безистена! ,

чрез които са изведени основния набор документи от Божията кръстническа наредба :


Божия административна

ЗАПОВЕД № 1

Всички човеци на Земята от всички родове,етноси,раси,цветове,племена и народи,
трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят никому!

ЗАПОВЕД № 2

Всички населени места и обекти по света–паланки,села,градове,държави,царства и империи,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!

ЗАПОВЕД № 3

Всички природни географски обекти на Земята от най–малкият до най–големият:
извор,поток,рекичка,река,водопад,езеро,море,океан,долчинка,местност,долина,низина,
равнина,хълм,гора,пустиня,планина,връх,...,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!

ЗАПОВЕД № 4

Всички живи същества от най–малкото едноклетъчно до най–голямото,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят на никое!

ЗАПОВЕД № 5


Всички материални предмети и обекти в света трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят за никой!

ЗАПОВЕД № 6

Всички процеси,явления,действия и събития в света,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят на никои!

ЗАПОВЕД № 7

Всички думи на всички езици на света трябва да се съставят и са съставени,по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключение на Земята,Слънчевата система и Всемира не се прави за никоя дума!

Горните заповеди се изпълняват задължително и неотменимо,дори и без знанието и съгласието на непосветени кръстници,поради което всичко и навсякъде на Земята, Слънчевата система и Всемира,е кръстено и носи Божиите имена чрез всемогъщието и господството на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 
и всички други документи от блога ни



Modern Talking - No Face, No Name, No Number –– Без лице,без име,без номер
No Mercy - Where Do You Go  –                            Къде отиваш ти? 
 
Къде отиваш ти без лице,без име,без номер? 
 

NO FACE NO NAME NO NUMBER=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Мария 


Къде отиваш ти без познание за Българските Богове ?!

С това познание и просвещение ще разсекретим основния типов документ от публикуваното леко и повърхностно типово развлекателно четиво. 

РАЗВЛЕКАТЕЛНО ЧЕТИВО
от=от Бълкари от Дуло от Богиня Диана и Изуш 

РАЗВЛЕКАТЕЛНО ЧЕТИВО от=от Бълкари от Дуло от БЕЗИСТЕНА    

Ето разсекретен и конкретния документ от публикуваното развлекателно четиво, вложен още в заглавието на статията – "Какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас!" и във встъпителния ѝ анонс "Името на човек предопределя неговите характер и съдба." 
 
СИМВОЛЪТ НА ВАШЕТО ИМЕ  са=са Исуш и Богиня Мат Диана от Ямбол
защото знаете от нашите документ,че терминът символ,симбол,е съставен по имената на нашия Господ Бог Исус и Неговия Първосвещен град Ямбол: 
 
СИМВОЛ=СИМБОЛ=С ИМБОЛ=Иса от Ямбол  


Така е съставено и едно от най–древните имена на Ямбол: 
 
image

ЯМБОЛ И ИСА=ЯМБОЛИИС=Ямболис=Ямполис
 
ЯМБОЛИС=Иса от Ямбол=Ямбол на Иса  

Ето и защо името на човек предопределя неговите характер и съдба! 
 
ИМЕТО НА ЧОВЕК е от=ИМЕТО НА ТШОВЕК е от=от Бокиня Мат Диана и Ешуа  
 
 
Нека да запитаме и на английски език как се казваш – what is your name? ,за да видим какъв е отговорът? 
 
What is your name=Иса и Богиня Матара   
 

Споделяйте тези Божии документи по всички
възможни канали на социалните мрежи и медийните
канали и трасета,за да достигнат те до максимално
повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български
Души,които очакват изнемощели и скършени Спасение,
защото само с нашите Богове е личното ни и общо Спасение!!
Сподели с приятели,за да достигне сакралната информация
до още търсещи жадни истината истински Българи!
Дори да не ти е понятна,тя ще е нужна на други!
Един ден скоро задължително и на теб! 


екип на и Светии от Вси Светии,все Кръстници на всички човеци по Земята и техни Надзорници
ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
31.07.2017 23:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
01.08.2017 01:00
Смятам, че имам разрещението ти, този чудесен материал да си го взема в моите блог вълни и там на спокойствие да то чета, когато се сетя и имам възможност!

Лека нощ, адаш!
цитирай
3. bezistena - С тебе сме съекипници, Адаш – всичко ...
01.08.2017 02:17
С тебе сме съекипници,Адаш – всичко наше е общо и всичко твое също!
Поздрави за неуморният ти Български Дух и Българщината,Приятелю,чрез които дишаш и твориш!
цитирай
4. bezistena - Коментари под публикацията на поста във фейс–групи:
02.08.2017 13:26
Teofana Tekelieva
Имам възражения,но не съм запозната с всичко основно,за да споря. Въпреки това, в написаното има много лични изводи,заключения и безспорни внушения.
Приятели,четете ги но критично,просто за информация, които се взират в подобни теми.
Благодаря на автора.!
цитирай
5. bezistena - инж. Иван Дунчев Ние не спорим с ...
02.08.2017 13:27
инж. Иван Дунчев
Ние не спорим с никой!Ние ви просвещаваме в нашата Духовна Академия Форум на Безистена.Излезте от рамките и оковите на догмата и канона, стъпете здраво на своите досегашни духовни устои и житейска опитност и отворете феноменните си сензитиви и сърцето си,с което само за сега се виждат най–хубавите неща,и търсете смело Истината – сърцето ви,в което тече феноменната кръв и гените на Исус и Мария Магдалена,няма да ви подведе и излъже!
цитирай
6. erato7 - Символът на моето име е делфин. Б...
02.08.2017 13:35
Символът на моето име е делфин.
Благодаря ти, приятелю!
цитирай
7. bezistena - СИМВОЛЪТ НА МОЕТО ИМЕ Е ДЕЛФИН=Дуло ...
04.08.2017 02:29
СИМВОЛЪТ НА МОЕТО ИМЕ Е ДЕЛФИН=Дуло от Богиня Мат Диана и Иса от Ямбол –
твоята Божествена феноменна генетика,Приятелко,с който и аз ти благодаря за приятелството ни и съпричастието ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676689
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!