Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2017 20:01 - Разсекретените пророчества за бъдещето на България на по–голямата внучка на Васил Левски – Преподобна Стойна,на рожденния ден на баща й Петър Дънов!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4358 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 01.02.2022 13:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Много работи ще станат. Ако политикантите скарат народа и той почне да се мрази, ще дойде глад и мор. 
Деца и старци ще умират без лек и лекарства.
Обич, обич требе на хората!
На нас, българите, ни е дадена вечност. Щото сме ние най-дълголетни измежду другите и сме още калемът на Небесата, що може да драще и по трева, и по камен, и по вода… Че и по небето пише. Де минат българи, белег на книга оставят.
Но България ще опустее откъм народ. Младите ще забегнат, старите ще измрат. Който остане тук, няма да знае какво да прави със земята и ще я зареже неосветена от труд. Самите люде първо ще подивеят и ако не се един друг избият, ще се един друг намразят.
България ще лети все по-надоле и по-надоле като на празен геран ведрото… Докато удари дъното и не остави надежда на никой жадуващ…
Тогава онези, що са били прокудени по чужди земи, ще се върнат чрез внуци и правнуци.Те затуй някога са били от Бога изпратени далече оттук,за да бъдат опазени, защитени и съхранени за новото време.
Ще се върнат и ще направят от България храм с древна позлата и нови икони.
И тогава няма да има градове, а само села и чифлици. И децата ще са повече от звездите…
Третият български дар за света ще бъде Духът“."

Това елегично черноенергийно и в развитие оптимистично пророчесто на голямата дъщеря на Петър Дънов и внучка на Васил Левски – феноменната Преподобна Стойна, Света Преподобна Стойна, публикува във Фейсбук Lyubomir Popov с анонсиращото подзаглавие
Преподобна Стойна заедно с тежкото пророчество, дава и начина по който можем да го избегнем - "Обич, обич требе на хората!
 
Под краткото екзотерично–езотерично есе се появиха коментари : 
 

Katia Chirpakova


Много е хубаво за да е истина.
  

Велика Копчева 

Много е хубаво но ние останахме без вяра и без обич


Rosen Chernikov 

Все още кофата на кладенеца лети надолу. Скоро ще удари дъното.


Lyubomir Popov

Да в ход е изпълнението на първата част на пророчеството, но можем да преустановим падението, ако не се поддаваме на разделението и се грижим един за друг.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Та на прекрасното, но абсолютно наивно – оптимистично и неосъществимо сред наелите се да ни затрият окончателно  заговорници срещу Българите и всесилни по земните стандарти наши душмани, лозунгово поетично – лирическо предложение на Lyubomir Popov, че в ход е изпълнението на първата част на пророчеството, но можем да преустановим падението, ако не се поддаваме на разделението и се грижим един за друг, Света Преподобна Стойна разкрива чрез нашия екип с помощта на Свещеният шифър на Сътворенческия Български език, Кои само могат да ни спасят не от образно казаното падане, ами от истинския геноцид, който провеждат в последния му етап срещу нас обединените световни заговорници срещу Българите!

Инж. Иван Дунчев :

ОБИЧ НИ ТРЯБВА=ОБИТШ НИ ТРЯБВА=ТРЯБВА НИ Богиня Диана и Ешуа

Ешуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 
Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546   и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни! 

 image

Преподобна Стойна е по – голямата дъщеря на Петър Дънов, който е по – големият син на Васил Левски –– инфо в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Дънов","безистена и Васил Левски" ,"безистена и Преподобна Стойна..."  
 
В официалните документи четем, че Стойна Димитрова, известна като Преподобна Стойна или Стойна калугерята, е Българска ясновидка и лечителка, родена на 9 септември 1883 година в село Хазнатар, Серско и другата известна ни за нея информация, но ето какво пише в нейното секретно досие: 
 
СТОЙНА=С ТЙОНА=Иса и Диана  

СТОЙНА ДИМИТРОВА=СТОЙНА от Богиня Матара Диана  

СТОЙНА КАЛУГЕРЯТА=Кан (Жрица) от Дуло на Иса от Трагия  

ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Иса   

ЯСНОВИДЦИ=Богиня Диана и Исус
 

ЯСНОВИДЦИ от=от ВЕЦИСДЕНА=от Безистена –– 

–– или разсекретеното досие на дъщерята на Дънов и внучка на Левски – Стойна, ни разкрива, че тя е феноменна генетична потомка на Исус и Мария Магдалена от Техния Български феноменен жречески аристократичен род Дуло, Чийто Първосвещен Сътворенчески светилищен център и храм е Безистена в Божия Първопрестолен град и постоянно местопребиваване във Време – пространствения континуум в Ямбол, херметизиран като Олямб, Олимб, Олимп.
 
 СЕКРЕТНО ДОСИЕ=Диана и Кристос=Диана и Исус от Тракия – 

легитимацията на Божиите генетични потомци, херметизирата с помощта на Санскрита, който жречески език е другото наименование на Свещеният шифър! 

image 

САНСКРИТ обратен прочит ТИРКСНАС=ТРАК СИС=Кристос=Исус от Тракия
 

Ето поредното Българско селище – село Хазнатар, на което възстановяваме сакралната Божия етимология: 

ХАЗНАТАР по името на=по името на Иза от Трахия 
 
Допълваме нашия коментар с припомнянето на каноничния постулат на херметичната жреческа практика всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история, засекретена чрез Свещения шифър на Божия Сътворенчески Български език, върху фона на основната идея и тема на пророчеството, зададени в правия текст, като сега ще извършим дешифриране на основните важни моменти на прорицателското повествование на Преподобна Стойна.  
 
В основния ни коментар разсекретихме основното послание на Света Преподобна Стойна, че на Българите ни трябва обич : 

ОБИЧ НИ ТРЯБВА=ОБИТШ НИ ТРЯБВА=ТРЯБВА НИ Богиня Диана и Ешуа – 

от което разбрахме, че ни трябват Българските Богове Демиурзи – Великата Богиня Майка Диана и Господ Бог Отец Исус Демиурзите, Чиито последни новоепохални аватарни проявления са Мария Магдалена, кодирана като Богородица и Исус Христос  
 
Ще разсекретим и другите кодирани документи: 

Много работи ще станат. Ако политикантите скарат народа и той почне да се мрази, ще дойде глад и мор. 
 
НАРОДА ДА СЕ МРАЗИ=НАРОДА на Изуз и Мадара  

И ето Кой идва, засекретена в правия текст на апокалиптичните прорицания :

ИДВА МОР=ИДВА Мария

ИДВА МОР=Богиня Мадара 

Деца и старци ще умират без лек и лекарства.

ЩЕ УМИРАТ без=ШТЕ УМИРАТ без=без Ешуа и Матара Диана
 
не само деца и старци ще умират без Българските Богове, за миг само без Българските Богове света ще се саморазпадне и анихилира!

Обич, обич требе на хората!
На нас, Българите, ни е дадена вечност. 


ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуш 
 
ВЕЧНОСТ=ВЕЧИСТЕН=Бечистен=Безистен

Българите сме генетичният феноменене жречески народ на Боговете Демиурзи и само на на нас е дадена наследствената феноменна генетика с началните ѝ промоции на Вечния Живот и Безсмъртието и познанието на Боговете и на Техния Първосвещен храм и Команден център на Време – пространствения континуум Безистена    

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ижуш и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 
 
Щото сме ние най-дълголетни измежду другите и сме още калемът на Небесата, що може да драще и по трева, и по камен, и по вода… Че и по небето пише. Де минат българи, белег на книга оставят.   

НИЕ СМЕ КАЛЕМЪТ НА НЕБЕСАТА=
НИЕ СМЕ КАЛЕМЪТ НА Иса и Богиня Диана
 
НИЕ СМЕ КАЛЕМЪТ НА НЕБЕСАТА=
НИЕ СМЕ Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Ма (Майка) Диана   
 
на НЕБЕТО ПИШЕ за=за Богиня Диана и Бог Ешуа  –

като дъпълваме, че за Българските Богове пише чрез Свещеният шифър навсякъде, за което Господ Бог Отец Исус Демиургът и Властелинът Всемогъщи и Господар на световете ни прокламира в Еванглието на Тома, че :  
 
image
 

Исус каза:

Аз съм Светлината,
Която е над всички тях. Аз съм Всичко.
Всичко е дошло от мене, и всичко се връща в мене.
Разцепи дърво, и Аз Съм там.
Вдигни камък и ще Ме намериш.

 
 
ЩЕ МЕ НАМЕРИШ=ШТЕ МЕ НАМЕРИШ=Ешуш и Мат Мария

и ние Го търсим навсякъде нашият Отец Господ Бог Исус Демиургът, и навсякъде Го намираме, и не само Него намираме, ами и нашата Майка Богиня Диана, Съ – Демиургът на световете и на човеците, Която е и последното ѝ аватарно проявление – Мария Магдалена, намираме навсякъде с Него!

Но България ще опустее откъм народ. Младите ще забегнат, старите ще измрат. Който остане тук, няма да знае какво да прави със земята и ще я зареже неосветена от труд. Самите люде първо ще подивеят и ако не се един друг избият, ще се един друг намразят.  


ЩЕ НАМРАЗЯТ=ШТЕ НАМРАЗЯТ=Изуш и Матара Диана 

България ще лети все по-надоле и по-надоле като на празен геран ведрото… Докато удари дъното и не остави надежда на никой жадуващ…
Тогава онези,що са били прокудени по чужди земи,ще се върнат чрез внуци и правнуци.
Те затуй някога са били от Бога изпратени далече оттук,за да бъдат опазени, защитени и съхранени за новото време.  

 
ОПАЗЕНИ от=от Бог Иза  

ЗАЩИТЕНИ от=от Изуш и Диана  

СЪХРАНЕНИ=ХАН СЕР=Хан (Кан, Жрец) и Сар (Цар)=ХанСер=КанСер=Кайсер=Кайзер

съхранените читави праведни и святи потомци на нашите Предци от Дуло, които са Кановете (Жреци) и Царе, които са Императорите на временно разрушената Свещена Българска империя (33 – 518), и на които скоро Боговете ни ще възстановят безусловната и безалтернативна абсолютна власт над цялата Земя – властта на Тоталната Диктатура!
Тоталната Диктатура на Любовта, Братството и Мира на Земята! 
 
съхранени за НОВОТО ВРЕМЕ=съхранени за Бог и Богиня Матара 
 
СЪХРАНЕНИ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ=Хан (Кан, Жреци) и Заре на Бог Иса и Богиня Матара  

Ще се върнат и ще направят от България храм с древна позлата и нови икони.
И тогава няма да има градове, а само села и чифлици.
И децата ще са повече от звездите…
Третият български дар за света ще бъде Духът.
 
 
БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ХРАМ С ДРЕВНА ПОЗЛАТА И НОВИ ИКОНИ= 
БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ХРАМ на Братя Кан (Жреци) от Бог Исуз Ел (Змей) и Богиня Диана 
 

ДЕЦА от ЗВЕЗДИ=ДЕЦА от Богиня Диана и Изуз  

ДЕЦА от ЗВЕЗДИ=ДЕЦА от ВЕЗИЗД + Н (кодировъчен назал)=ДЕЦА от Безистена
 

– ние с вас, читави и познали Боговете ни Българи, познали се също, че сме генетични потомци на Боговете, от което следва автоматично, логично и по Божието ни наследствено право, че сме също богове, още малко време с малка буква б, скоро и с главна, ние с вас сме Божствени феноменни Деца на Богиня Диана и Господ Бог Отец Исус, заченати и отгледани на Първосътворенческото Божие светилище Безистена
    
БЪЛГАРСКИЯТ ДАР ЗА СВЕТА ЩЕ БЪДЕ ДУХЪТ=
БЪЛГАРСКИЯТ ДАР ЩЕ БЪДЕ Святият Дух на Иза и Диана 


image

И още веднъж какво ни съобщава в код и вече разсекретено,основното послание на Света Преподобна Стойна, че на Българите ни трябва обич : 

ОБИЧ ни ТРЯБВА=ОБИТШ ни ТРЯБВА=ТРЯБВА ни Богиня Диана и Ешуа   

https://www.youtube.com/watch?v=J3r6ENwMPBI
Преподобна Стойна - репортажи за вярата

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Споделяйте тези Божии документи по всички
възможни канали на социалните мрежи и медийните
канали и трасета, за да достигнат те до максимално
повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български
Души, които очакват изнемощели и скършени Спасение,
защото само с нашите Богове е личното ни и общо Спасение!
Сподели с приятели, за да достигне сакралната информация
до още търсещи жадни истината истински Българи!
Дори да не ти е понятна, тя ще е нужна на други!
Един ден скоро задължително и на теб!

 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Света Преподобна Стойна с Дядо ѝ Свети Васил Левски и Татко ѝ Свети Петър Дънов на рождения му ден 11 юли, в който той навършва 153 годишна възраст във безсмъртие и вечна младост!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!












Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
11.07.2017 20:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675556
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!