Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2017 20:13 - Корените на ислямисткото нашествие в Европа и циганската психотронна бомба на заговорниците срещу Българите,задействана в България!Качински и поляците.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3442 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 02.07.2017 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Полша не е длъжна да приема мигранти от страни от Северна Африка и Близкия изток, защото не е експлоатирала тези държави и трябва да се грижи за своята сигурност! –  
декларира лидерът на управляващата партия "Право и справедливост" Ярослав Качински

Прочети още на:
В Полша: Не сме експлоатирали страни, за да приемаме мигранти



– Zyje Polska!, 

–  Да живее Полша!


 
Браво,Братя полки,на които възстановяваме почетния статус на едно от най – близките до Божествените Българи тракийско племе!

ПОЛКИ=Болки
прекрасно Тракийско племе,разселено по тия земи от Болките–Българските им духовни племенни водачи и феноменни жреци и аристокрация,кръстили племето по името си с повмощта на инструментариумът на
Свещеният шифър на Божия Демиургов Сътворенчески Свещен Български ези!

ПОЛСКА=Полки на Иса=Болки на Иса
племе на Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът


Браво!
Хайде вече,тръгвайте да излизате от еврогейския фашистки юдо = данайо византийски ционистко = нацистки съветски ЕС, който организира и ръководи ислямисткото поробванне и избиване на Европейските християнски народи,с основна цел затриването на Българския свещен феноменен ген сред тях,от който са всички духовни интелектуални прогресивни борчески елити на всички народи!

Тръгвайте,щото ние ще ви изпреварим всички скоро и не само с излизането ни от това разбойническо свърталище и гнездо на злото и на разврата и мерзките анти–Божии низости,ами и ще го разтурим из основи!   
 
ДА РАЗТУРИМ ИЗ ОСНОВИ заедно с=заедно с Зар Исус и Богиня Матара Диана  

При нас грешка няма–каквото кажем,то става,защото казваме проектите на Боговете Демиурзи,Властелините и Господарите на Световете,Които пък и съвсем неслучайно,Са Българи!

Ака не вярвате – влезте в блога ни с 860 статии на тази тема!

И да не влезете,и да не вярвате – никой не ви пита,сиреч Те никой не питат!
Скоро екстремално всички ще повярват,и най–вече болезнено екстремално и ударно–катарзисно заговорниците срещу Българите и душманите ни,тръгнали да ни затриват!  

КАТАРЗИС от =от Кристоз=от Христоз
 
КАТАРЗИС от =от Исуз от Тракия 
 
image 
И още инфо за световните заговорници срещу България и злодеите от изродените българо–юдейски кланове на династията Дуло,които управляват всички народи и държави в света,вижте в този пост

Българският юдео–византийски генезис на ЕС,глобализма и унищожението на Българите,християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици ,

както и в блога ни с 860 монографични екранизирани статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и ислямисти","безистена и нашественици","безистена и заговорниците срещу Българите"  
 
Припомняме на разбунените и колективно разбуждащи се Българи от циганските нагли колективни престъпления,насърчавани от душманите ни във всички власти и институции,и предния ни актуален постинг  
 
Няма да забравим!Няма да простим!Българи юнаци в Асеновград!Бичът Божи – свръхмощното тайно оръжие на Българите срещу циганите,нашествениците и душманите ни!

А за прекрасното Българско тракийско племе поляци,тръгнало преди векове от Тракия на запад и основало бившата Българска имперска провинция Польска,ви предлагаме нашия емблематичен по темата пост  

Добрите кълнове и филизи от генетичните импланти от Дуло в Полша.Беата Шидло.Гръцки юдо–византиец от ЕС на КПП – то на нашествениците! 

 
в който сме разсекретили автентични документи доказващи,че цялата полска културна и цивилизационна постройка и геномиката на духовния им интелектуален прогресивен и управленчески елит,са от свещения Български феноменен Божествен род Дуло!
 


плейлиста  
Марш на Домбровски
Шуми Марица      



Бяхме приключили поста до тука,обаче се появиха интересни коментари в някои от фейсбук групите,в които публикуваме статиите ни,и затова в режим на редакция ще ви предложим някои от тях:  

група Алхимия на съзнанието  
 

Теменужка Канджова

Това е оригинала ––


image

леко корегирана рисунка,на която флаговете на Израел и САЩ бяха сменени с руския и символа на долара бе изтрит,за да няма никакви следи на композицията за американо–юдейското престъпление, което вече не и публична тайна,ами си е публична истина!

Ще добавим само,че и руските олигарси,които са все от същия българо–юдейски имплант сред евреите,и те се разплащат с долари за своите престъпни сделки в сферата на икономическото и финансово ограбване на руския народ,и влагайки тия долари задължително в еврейските банки в Русия и по света,и те косвено и директно финансират войните на САЩ сред арабските народи и самите ислямистки екстремисти!

инж. Иван Дунчев 

Не на нас тия юдео–византийски номера,разправяй ги на соросоидите !
Всички шефове на ИДИЛ,ДАЕШ,ИСИС ,Ал... е ди кой си и джахадисти всякакви,са с еврейска юдейска (не израелтянска) най–изродена кръв!
Каквито и граждани от Русия да има при главорезите,всички са с арабска геномика и ислямистка промивка!
Ето и нашият Български Бог,дето Го откраднахте временно юдео=данаите,и гледай скоро какво ви правят Светиите му от Горе!!  

image



Теменужка Канджова

Групата ви не е ли духовна ? Защо намесвате ислямисти , джихадисти и т.н. Духовност и политика са две различни страни.



Инж. Иван Дунчев

"Духовност и политика са две различни страни!" ––
значи оставете вие будалите духовници и вярващи праведници политиката на нас,а вие си гледейте религията и духовността и се рейте по облаците,а земните работи,власт,мафиотски богатства и всички материални мерзости оставете на нас!

Затова светът върви към погибление,управляван от бездуховни злодеи и безБожници нечистивци!
Няма го майсторът вече!

НЯМА ГО МАЙСТОРА ВЕЧЕ
=НЯМА ГО МАЙСТОРА ВЕТШЕ=Богиня Диана Матара Мария и Исуш   

Ние – Духовните Българи и високоинтелектуални и чисти феноменни потомци на Боговете Демиурзи,вземаме отново след 1500 години време на беззакония и епохални престъпления (справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и преврат 518 г)  властта  в ръцете си с помощта на Боговете и Светиите ни,Които са тъй страшните Извънземни,и възстановяваме Божието Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята безусловно и безалтернативно за всички!

БЕЗЗАКОНИЯ=БЕЗ Кан (Жреци) на Изуз 

ВРЕМЕ НА БЕЗЗАКОНИЯТА без=без Кан (Жреци) на Богиня Матара и Бог Изуз  
 

Вземаме властта и установяваме тотална Абсолютна Диктатура!  


АБСОЛЮТНА ДИКТАТУРА на=ДИКТАТУРА на Дуло от Бог Иса 
 
АБСОЛЮТНА ДИКТАТУРА на=на Кан (Жреци) и Друиди от Дуло на Богиня Диана и Иса
 

Вземаме властта и установяваме тотална Абсолютна Диктатура!    


Установяваме тоталната Абсолютна Диктатура на Любовта,Братството и Мира,и който не му отърва и не иска да живее по Божиите закони и висшия Всемирен закон за Любовта – без него!
Веднага Божият светейши отдел ОТК му удря безпристрастно печата "Бракова продукция на неуспешен генно–инженерен експеримент" и в коша за брака и за претопяване в Преизподнята!

А да видим дали някой ще пожелае да живее извън правилата на Диктатурата на Любовта!
Свободна воля ли?
Свободна и с безброй степени на свобода и феноменални Божествени практики,но само в рамките и границите на Божиите закони и нито миг и крачка извън тях!

СТЕПЕНИ НА СВОБОДА=СТЕПЕНИ НА Бог Иса и Богиня Диана

ЛЮБОВТА БРАТСТВОТО И МИРА
между=ЛЮБОВТА между Братя от Иса и Богиня Матара Диана


В групата Строго секретно НЛО Извънземни...друг дежурен соросоид – грантаджия пусна друга плоска манипулация:


Аарон Нетаняху


А бе я виж какво пише на ръката на боеца от ИД - руски въздушнодесантни войски.

image



От отбора на Ааорон,който е ясен с фалшивия си аватар и демонстративното деклариране,че работи в МОСАД, Никсън Христов пък публикува следващата сценка,

image

в която ислямист въоръжен с руско оръжие,произведено в България и продадено на ИДИЛ–ци по линия на МОСАД – ЦРУ,се крие с маска на лицето позорно зад арабка,пък срещу него смел израелски войник е закрил с гърдите си жена с дете на ръце – достойна и саможертвена доблестна постъпка,за пример на всички ислямисти...

Алюзийните внушения и манипулации са очевадни,ние само питаме сериозно,кога и къде израелски войници са се били с джахадистките ислямисти,че и да защитават жени без фереджета,които трябва да са християнки,светски и открито облечени – примерно да речем в Сирия?
Ако жената с детето не е християнка,защото никъде още няма известен случай евреите да са защитили християните,тогава остава да е еврейка,и тогава има резон и логика еврейският войник да защитава сънародничката си от ислямиста!
Прекрасна логика и на художника на сценката,обаче тогава пък идва резонния и логически,и статестически въпрос,знае ли някой досега поне един път ислямистите от
всички групировки на ИД да са нападнали Израел или отделен еврейн?
И тука веднага идва логическият отговор,че никога ИДИЛ,ИСИ, и ИД не са нападали Израел,защото терористите са създадени от САЩ,която истина се знае от целият незомбиран свят,подложен на организираните терористични атаки на създадените и поддържани от САЩ терористични групировки по целия свят,който САЩ пък изцяло политически,военно,икономически,финансово,медийно,Холивудски и всячески,е в ръцете на юдео–ционистите,които обаче имат винаги пред себе си етносния титул българо – юдеи,сиреч са от изродения Български жречески генетичен имплант от Дуло в едно от безбройните тракийски племена – племето евреи и по–точно на етносната му група юдеи=данаи.


За манипулацията с руския калашник на рисунката
Rafaela Ivanova запита:

Русия е виновна за циганизацията на България , а ?,

на който въпрос Никсън Христов хлъзгаво отговори,съпоставяйки две абсолйтно противоположни величини,за да смъкне отгонворността от американците :

със сигурност не са и Американците,

без да отговаря на въпроса ни,който не му зададохме,но сега задаваме,и на отговора ни съответно,че циганизацията на България и по–точно престъпното насъскване срещу Българите на този безкултурен и почти безвъзвратно изроден етнос,започна точно от юдейския адов престъпен план на Ран – Ът за унищожение на Българите,които изчадия адови не само че са американци,ами са и юдеи,като страшното психотронно оръжие връз Българите " циганска престъпност " бе един от най–перфидно разработените и изпълнявани злодейски раздели на перфидния многопластов план за геноцид на Българите и окончателното ни затриване в краткосрочен план!
Тяхния план доразви друг свръхизроден българо – юдеин,че и циганин – Сорос,парадно дефиниран като американец.

от друга група се обади Iliana Todorova

Точно това си говорех с колегите онзи ден че ИД изобщо не нападат Израел а са им пред вратата както се казва! Защо не ги нападнат?



И защото грантаджийските платени агенти на медийната хибридна война работят със спуснати типови клишета и инструкции,и на този тарикат и манипулатор Аарон Нетаняху му пуснахме типовия ни отговор като на Теменужка...

инж. Иван Дунчев

Дето се криеш като Аарон Нетаняху :
Не на нас тия юдео–византийски номера,разправяй ги на соросоидите !
Всички шефове на ИДИЛ,ДАЕШ,ИСИС ,Ал... е ди кой си и джахадисти всякакви са с еврейска юдейска (не израелтянска) най–изродена кръв ,
Каквито и граждани от Русия да има при главорезите,всички са с арабска геномика и ислямистка промивка!
Ето и нашият Български Бог,дето ни го откраднахте временно юдео=данаите,водени от изродените българи от Дуло,и гледай скоро какво ви правят Светиите Му от Горе!!

image


Аарон Нетаняху


И къде видя да се крия, бе инжинер, имам си снимка.
А че се кланяте на господ евреин аз вина нямам :)
И къде видя да съм писал че терориста е с руски етнос, бе мушмурoк смотан :)



инж. Иван Дунчев,който бе мушмурок смотан за такива служители на тъмните сили и паднали духове,а за читавите хора е  

МУШМУРОК СМОТАН=Кан (Жрец) на Исуш и Матара МаМа (Мария Магдалена) , 

пламна тогава,щото не му пукаше,че онзи го хули,но той хулеше Господа:

Пиши Господ Бог Исус Христос с главна буква,че никакъв евреин не е Той,а Е Българин и Е Богът Демиург,и всички други еврейски,юдейски,ислямски и други върховни Богове все Е Той,и внимавай с хулите по Него и по служителите Му!

image




Аарон Нетаняху

Аз съм роден в Русия бе инжинер, не вярвам в господ.


инж. Иван Дунчев


Ще повярваш в Господ,Който продължаваш да хулиш!
Ще повярваш в Него екстренно,още днес!
Не вярваш в Господ,че да не мислиш,че Той ще те пита вярваш или не вярваш в Него!
Колкото Слънцето пита сляпата къртица,да изгрява или не и въобще да го има или не и само с един лъч може да я изпари,колкото и дълбоко да се заравя под земята!
Обади ни се утре пак какво ти каза Той!
И всеки по пътя си!


Грантаджията Аарон Нетаняху или служителят по убеждения на българо–юдейските заговорници срещу Българите,включи поредната соросоидна традиционна типова "високоинтелектуална" плюнка за лудницата,в която заговорниците срещу Българите и душманите на Свещения Божи род Дуло на Исус и Мария Магдалена въдворяваха за "лечение" изявилите се праведни и чисти Техни потомци,за да ги убият в жестоки комбинирани физически и психически изтезания

Аарон Нетаняху

бягай че идват

image
+

ЛУДИ
=ДУЛИ=Дуло

ЛУДНИЦА за убийство на=ЛУДНИТСА за убийство на=за убийство на Дуло от Диана и Иса  –   
за инквизиране и убийство по особено жесток и злодейски начин на святите и праведни потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена,които великомъченици веднага преминаваха в Божията светейша армия  

УБИЙСТВО на потомци на=на потомци на Бог Иса и Богиня Диана



И защото в днешния синергитичен небесно–земен екип бе и Българският Светец   Карол Юзеф Войтила  – Папа Йоан Павел Втори,задължително и той взе думата за да разясни на поляците и на Българите своя свещен Български род и произход!   
  
ЙОАН ПАВЕЛ ВТОРИ=Брат от Павел
посветен генетичен праведен потомък от Бялото Братство на Павел– синът на Исус и Мария Магдалена.

Павел – първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително,който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло,херметизирана като Флавии(Павел=Плаве=Флаве=Флавий),и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски елит,както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.  
Всички западно и източно–римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно–инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена,най–изродените от които са византийците,които са българо–юдейския некачествен генетичен експериментален продукт,водещ началото си от внука на Павел и един от най–големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики. 

image

Евангелист Йоан,който е евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV

Кан и Цар Авитохол или Павел,е и евангелист Йоан,и евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV,той е и тъй търсеният тайнствен автор евангелист, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус,обследвали стилистично,лингвистично,фактологично и най–подробно еванглията,са категорични,че авторът е един човек,написал и четирите Еванглия.
Разбира се,че Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333),в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя,е написал и съставил в кода на Свещения шифър и четирите Еванглия,и Деянията на Апостолите, и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични,и апокрифни документи, както и положил основите и правилата на цялата новоепохална литература,поезия, музика и песни върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър,и надзираващ и корегиращ ги,сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена

Павел като Първожрецът и Цар Авитохол (33 –333) и Император на Свещената Българска империя,владяла целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година,за този дълъг престой в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи,но и полага основите и развива върху Свещения шифър поезията,литературата,песенното изкуство и всички други изкуства и науки,както и всички съвременни човешки езици и писмености,които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г.сл.Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя,която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните Монарси,Властелини и Господари на световете – Исус и Мария Магдалена. 

Българският генезис на папата се документира и от разсекретеното му рожденно светско име – Карол Юзеф Войтила:
 
КАРОЛ ЮЗЕФ ВОЙТИЛА=Болкарин от Дуло от Бог Иза 


екип на bezistena и полски Светии,все Българи,един от най–личните от които е папа Йоан Павел Втори!  
При по–късните ни редакционни добавки се включи и Шефът на арабския свят и отдел " Ислямска религия" Свети Мохамед,който е един от любимите жертвени пра...правнуци на Павел и пра–пра...правнуци на Исус и Мария Магдалена,иза който инфо ще намерите в блога ни с парола "безистена и пророк Мухамед"      
 
image


ИСД с Любов и песен!





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
01.07.2017 20:15
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722549
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44358
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!