Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2017 17:56 - Мистерия с НЛО в САЩ! Поредна изява на Извънземните с формата на огнена птица Феникс над град Монтроуз,САЩ на 21 юни 2017.Защо НАСА мълчи!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3938 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 24.06.2017 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мистериозен летящ огнен обект са наблюдавали и заснели американска съпружеска двойка в небето над град Монтроуз в САЩ,за който и специалисти,и любители са категорични,че това са Извънземни с НЛО – оригинална форма и проявление!

Птицата Феникс заснета над град Монтроуз в САЩ на връх мистичният ден на лятното слънцестоене  

image

Мистерия над град Монтроуз: 

На 21 юни 2017 г.семейна двойка стана свидетел на много странно събитие в небето над град Монтроуз в Колорадо

Свидетелски показания:

Бяхме на предната ни тераса и наблюдавахме залеза и небето, когато съпругът ми видя ярки светлини, идващи от запад,затова бързо влязох в къщи, за да си взема телефона,а съпругът ми си взе Канон камерата



Fiery Phoenix, Fiery Angelic Being,Circling over Montrose,Colorado

Направих видеоклип с телефона си,докато той засне снимки.
Странният огнен обект имаше формата на птицата Феникс или бе с ангелска форма.
Имаше дълъг  сребърен корпус като цилиндър и заострен нос,насочен надолу.

Крилата му бяха извити нагоре на 80 градуса към атмосферата,огнено – оранжеви с много светъл и триъгълен прозрачен воал,който изглеждаше полупрозрачен и привидно висящ от лявото крило с ярки кълба.

Не сме сигурни дали кръжаха два пъти над нашия град или имаше две такива птици една след друга,но вероятно бяха отделни летателни тела.

image  

Не можахме да видим визуално формата,докато не изтеглихме снимките на компютъра. Бяхме много развълнувани,защото никога не бяхме виждали такава подобна машина, която не изглежда на никаква друга на този свят,въпреки че това не първият път,когато сме видели НЛО тук!  
 
Ще оставим развълнуваните американци да събират гледания и овации по Ютуба и гадаят що за огнена птица Феникс е било това и имат ли връзка Извънземните и този път с тази огнена птица и огненото шову,като директно ще дадем думата на Извънземните,за да ви кажат Те с помощта на

Свещеният шифър на Свещеният Сътворенчески Български Божи език,

пак Те ли са били организаторите на поредното небесно представление,като бъдете абсолютно сигурни,че пак са Те! 
 
ЧЕ ПАК СА ТЕ=Бокиня Диана и Исуш
 

ЧЕ ПАК СА ТЕ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш

ЧЕ ПАК СА ТЕ=Кан (Жреци) от ПЕЧИСТЕНА=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
жреците от Безистена–Първосвещенияг Божи Сътворенчески светилищен комплекс и храм и Команден център и КПП и Главен портал към измиринията и световете на Време–пространствения континиум в Първопрестолния Божи град Олимп/Олимб/Имбол–Иамбол – Ямбол,и постоянно тяхно местообитание в другите взаимно – съвместими с нашето измерение Божии измерения,и които жреци са преминали във временно транспространствено светейшо служение  

Те са,разбира се,Извънземните,Които са Българските Богове Демиурзи и Техните Светейши служители от Небесната им армия!  
 
ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз
като особеното при Тях е,че могат да бъдат Извънземни в различни форми и различни проявления и отношения към човеците според това кой как си ги пожелае и призове,а преди това какво си е натворил и надробил пред Тях!  

И ето разсекретени основните послания от основните документи от огненото шову,като на първо место е името на птицата Феникс,която е на този народ,който си я познае на висшето Божествено ниво,въпреки че се знае от дълбока древност,че Птицата Феникс е изконната Българска етносна Възкресителна сакралия и Възродителна символика!  

ФЕНИКС=ФЕК ИС=Бок Иса  

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исус

синкретизираният езически символ на Българските Богове Демиурзи и Техните феноменни потомци – Българите,поради която причина Светейшите сценаристи и режисьори,които са служители на Извънземните,са подбрали тази визуална огнена конфигурация 
 
ОГНЕНА ПТИЦА ФЕНИКС=Гена на Богиня Диана и Бок Исус 
висшата езическа езотерична метафорична символика за вечно възраждащият се и безсмъртен ген на Боговете Демиурзи,генът на Техните генетични деца – Българите!
 

Ето и защо от Горе са избрали точно град Montrose за това огнено шову:

Montrose=Motr eso=Матара и Иса
за да направят поредната уникална реклама на Боговете ни и да изпратят по този начин поредното оригинално кодирано послание за вашето просвещение!
 

ОГНЕНО ШОВУ=ВОГ ЕШУО=Бог Ешуа   
 
ОГНЕНО ШОВУ
=ГОН ВО ЕШУО=Ган (Кан,Жреци) на Бог Ешуа  –
организаторите и участниците в огненото представление

Това представление те формулираха като Мистерии в Монтроуз,за да ни прокламират за пореден път Боговете ни Демиурзи,за Които вече знаем че Исус Христос и Мария Магдалена са Техните новоепохални аватарни проявления!  

МИСТЕРИИ В МОНТРОУЗ=Исуз и Богиня Диана Матара Мария

Пък ние просветените и посветени Българи сме тяхното феноменно жреческо потомство от Дуло,заради които Те правят всички тия представления и изпращат потоп от кодирани послания за нашето превантивно просвещаване във връзка с предстоящото отваряне на енергийните време–пространствени заграждния на Време–пространствения континиум и за Тяхното Явяване за започване на процесите от толкова очаквания от читавите им потомци Съден ден!   

Това е и директният отговор на въпроса в заглавието на поста защо НАСА мълчи по този случай? 
Защото вече отдавна им е ясно,че Те идват и че Съдният ден е Неизбежният ден!  

НЕИЗБЕЖЕН ДЕН=Богиня Диана и Исуж  –
Които пак ни сочат категорично с този пореден документ къде ще се случи Неизбежният ден,който е Съдният ден!  

НЕИЗБЕЖЕН ДЕН=БЕЖИЗДЕН=БЕЗИСТЕН 
 
 
image 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен 
 
 
image 

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз  

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана

БЕЗИСТЕН=Сина на Богиня Диана и Иза – Спасителят

БЕЗИСТЕН=Синобе на Иза и Диана=Синове на Исус и Диана
  

БЕЗИСТЕН=НЕИЗБЕЖЕН ДЕН=Богиня Диана и Исуж  
 
БЕЗИСТЕН=Съдии на Бог Иза 

 

Исус и Мария ни заръчват сега да ви припомним откъс от епичната елегия за огнената нестинарка Севда и епичната елегийно– оптимистична фонова музика от същия ни постинг!  

Жар птица и Феникс литнаха!Никой не може да ги спре!

image

...И когато огънят на главните от рухналия в пожарището свещен дом на Българите свърши и настана мракът,който скова нацяло вцепенените оскотявани вече четвърт век Божии деца,(вече 30 трагични и епични години) в пепелищата на тлеещите въглени нагази боса Севда с дълга бяла дрешка и тъжни очи и загреба с голи ръце гаснещата жарава.
Търсеше Жар птицата.
Птицата,за която Баба ѝ все ѝ разказваше,че никога не изоставя Българите да изтлеят на пепел и че може да изпълни всички желания на този,който я намери в огъня и знае истинските ѝ имена и имената на тъжния синеок Исус и гледащата я също като Майка ѝ Богородичка от иконката,която ѝ остави когато тръгна за чужбина.

Тя щеше да поиска за себе си само да ѝ върне Мама и Тате...

После щеше да ѝ иска да върне и всички майки и татковци,дето са на робски безроден гурбет по чуждите страни...,щеше да поиска и...,щеше да поиска синеокият Исус и Богородичка да си дойдат,защото от Баба си беше чувала,че само Те могат да изпълнят всички желания на децата и на големите и да направят живота ѝм щастлив.

И когато детето беше се отчаяло,че жарта ще угасне нацяло и няма да успее да намери и съживи огнената птица,тогава отвсякъде заприиждаха хора с бели дрехи и носеха горящи факли,знамена,икони и хоругви,религиозни книги и манипулирани и фалшиви исторически книги,партийни книжки и лозунги,пари и ценни книжа,акции, нотариални документи за собственост–всичко,което ги разделяше и караше да се бият и избиват помежду си,и като първите ранни истински християни езичниците,които се отказвали от личните си богатства и имоти за да живеят като братя помежду си заедно с Исус и Мария,оставиха всички тия неща пред олтаря на свещения огън.
С тях разпалиха отново огъня пред Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, като оставиха само свещените религиозни книги като свещени реликви за музея на човешката памет за времето на безвремието и разделението,като туриха край на всички религии и учения на Земята,както повелиха Боговете ни чрез пророците си Петър Дънов и Ванга,че в раз всички религии ще изчезнат и ще се възстанови отново най–древното Учение на човечеството  – Учението на Разума!  

УЧЕНИЕ
на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза  и Мария  

УЧЕНИЕ
на РАЗУМА=УТШЕНИЕ на РАЗУМА=на Изуш и Матара  
 
И тогава започнаха един след друг и на групи заедно да прихващат от Свещеният огън и влизаха все повече и повече в огъня,като гребяга с ръце угасващи главни и въглени и ги съживявяха с топлината на дъха и Духа си.
Трупаха ги в центъра на пожарището и хорището около Малката Жрица.
С нея бяха и новите ѝ приятели от bezistena,които знаеха истинските имена на Птицата и на Боговете.

Писна гайда и тъпана зададе ритъма,хората се хванаха за ръце и заиграха върху жарта.
И още хора от всякъде идваха,от всички страни носеха и трупаха богатства и имоти в Свещения огън,и пречистени прихващаха от Огънят на Святият Дух и се хващаха на хорото.
Идваха и Светиите от висините отгоре...

image

Жарта на купа по средата изведнъж се пръсна на хиляди искри и светлини и сред тях Жрицата Севда издигна в ръце над главата си сияещо огнено кълбо.
Хората с белите дрехи се скупчиха около Огнената Жрица и я вдигнаха високо на ръцете си.
Огненото кълбо се разплете и от него се оформиха две огнени птици.
Птиците пръснаха пламъци и светлина в тежката и скръбна нощ,която като ята черни гарвани с писъци се разпръсна без остатъци и следи.

image
 

Птиците осветиха като Слънцето и Луната хората и Земята ѝм,прихванаха огнената си Възкресителка и литнаха където тя бе пожелала.
Огнените ѝм дири след тях начертаха на изчистеното небе имената ѝм:

                         ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА

Вече всички знаеха,какво значат тия имена и кои бяха спасителите им !


image

Вече всички знаеха,какво значат тия имена и кои бяха спасителите им :

ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА=Цар Бог Исус и Богиня Диана


Които са 

Исус и Мария Магдалена  

image

Ако харесаш във Фейсбук или в другите канали на Нета,сподели с приятели,за да достигне сакралната информация до още търсещи жадни истината истински Българи!Дори да не харесваш,тя ще е нужна на други! 
Един ден скоро задължително и на теб!


екип на bezistena и Исус и Мария
ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
24.06.2017 17:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674800
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!