Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2017 23:59 - Как Крум,сияйният ариец и Божествено красив Първожрец от Дуло,победи Византия при Версиникия на 22 юни 813 и как историците ни го представят като австралопитек!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7006 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 27.06.2017 01:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще изнесем официални документи за битката при Версиникия между Българи и византийци,състояла се на 22 юни 813 г.,и ще разсекретим някои от тях с помощта на Свещеният шифър  
В тази битка Българският Кан Крум печели пълна победа над византийските юдейски наемници, командвани от император Михаил I Рангаве,и завладява Тракия.

Първо ще разсекретим името на Българския Първожрец Крум,като отсега знаем,че той задължително трябва да е от феноменния жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,на която династична линия от Дуло родови предшественици са Кан Кубрат и Кан Аспарух.  
 
Ето информация за тях,започвайки с разсекретена информация за последния меровингов крал Дакобер,който е бил свят Първожрец,духовен глава на тракийският народ на страната FRANCORUM/ФРАНКОРУМ,съставен от докарани от Българските жреци по тия места елитни тракийски племена.
През 679 година майордомът,на когото Дакобер е поверил административното управление на Франкорум,(сиреч е разделил жреческата от административната власт, за да може той като Първожрец да се занимава само със жреческите си феноменни обязаности и задължения) в съзаклятие и участие на папата и агенти на византийците, (които от 518 година поробват и управляват България след извършения вероломен и родопредателски въоръжен кървав преврат от Юстин I срещу Българския Първожрец и Император на Свещената Българска империя и негов братовчед,на когото той е началник на охраната му–Анастасий I ) убива крал Дакобер и извършва преврат, избивайки верните на краля сановници и фамилиите им.

АДМИНИСТРАЦИЯ на=на Диана Матара и Исус

ОБЯЗАНОСТИ на=на Богиня Диана и Исуз

ОБЯЗАНОСТИ на=на БЯЗИСТОН=на БЕЗИСТЕНА
задължения,регламентирани и централно извършвани и регулирани от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол

Основната задача на превратаджиите–да заловят или убият първородния син на краля и наследник на трона,принц Сигибер,обаче не е изпълнена,защото личната му охрана успява да го спаси от преследвачите му и го скрива в планините.
Заедно с Меровинговия принц Сигибер и вече законен крал след убийството на баща му Дакобер,но в конспиративно изгнание,е спасено и т.нар."Реймско" еванглие,в което се кълнат френските крале.

МАЙОРДОМ
=Мад Мария=Майка Диана Мария (Магдалена)
висша административна длъжност,заместник на Краля Първожрец по административно – организационните въпроси на страната

САНОВНИК=КАН ВО ИС=Кан (Жрец) от Иса Бок
висши административни лица в аристократичната йерархия в Исусовата династична система

Две години по–късно през 681 г.,когато принц Сигибер освобождава метрополията България на Балканите от първото византийско робство (518–681),той също се заклева в Реймското еванглие при интронизацията му на Първосвещения храм Безистена в Ямбол като Кан–Първожрец и Цар на освободеното Българско царство!

Истинските имена и образи на тия култови исторически личности разкриваме след разсекретяване на секретните йм досиета:

ДАКОБЕР
=КОБЕРАД=КОБРЕД=Кобрад=Кубрат
да,същият Кан Кубрат,за който криеха кой е и защо не си стои по "азиатските владения",където го позиционираха досега фалшификаторите на Българската история,а неманипулирани и разсекретени документи,указват,че се подвизава все във полосата между България и франкската държава на пъпа на Европа,както разбира се и из азиатските владения и провинции на бившата Свещена Българска империя (33 – 518) – този същият див монголоиден кривокрак и безкултурен азиатец Кан Кубрат е превъзвишеният и свят достолепен Божествен ариец Дакобер,последният меровингов крал на Франките!
image
СИГИБЕР=ИСБЕРИГ=Исперих=Аспарух – 
да,същият наш толкова фалшифициран и непознат Кан Аспарух,дето го представяха като кривокрак,монголоид,турколоид,черен,див и страшен чергар,дошъл от дивите азиатски пущинаци,ядящ сурово месо и тънещ в езическо безпросвещение и безкултурие,се оказва красивият синеок,висок и строен с аполоново телосложение и Божествено–царска аристократична осанка,сияйно великолепен и благороден 100% чист европеид и ариец (АРИИ=Раи=Рай–сиреч Българи от България!) свят и праведен феноменно и свръхестествено интелигентен високо образован меровингов франкски принц Сихибер,и преди всичко Първожрец,с прословутите дълги русо– кестеняви къдрици,гетичен династичен потомък от златната родова линия на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,Родоначалниците на Дуло...

Този лъв на щита на гърдите му е единият лъв от древният герб на Божият Първосвещен столичен град Дъбилин,който е Ямбол,и който герб Българските Жреци разнесоха по цяла Европа и по целия свят при тяхната културна и цивилизационна експанзия по всички посоки на света,и повече инфо за който герб ще откриете в Гугъл с парола на търсачката "безистена и герба на Ямбол"

При обследването в началото на казуса със сакралната семантика на израза заплетен казус,чиято етимологична стойност е:

ЗАПЛЕТЕН КАЗУС за=за Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Бог Изуз–

ви казахме,че този израз е съставен за да пренесе кодирана информация за някой Жрец от Дуло,потомък на Сина на Бог Исус–Павел,от който е новоепохалната генерация на Дуло.

Сега след поредното разсекретяване на поредните нови документи за Кан Аспарух ви разкриваме,че този някой Жрец от Дуло,потомък на Павел ,(който Павел е Цар Авитохол)за който е съставен и се отнася този израз за заплетения казус,е точно Кан Аспарух, който е принц Сихипер,синът на убития Кан Кубрат,който е последният Меровингов крал на Франките–Дакобер! 


image
Свети Аспарух с първичния Ямболски герб с трите лъва–трите деца на Исус и Мария Магдалена на гърдите си,които лъвове бяха имплантирани тотално в хералдическите сакралии и светини на всички европейски династии и аристократични фамилии,защото всички те са Б/българи от Дуло

Повече за Дакобер=Кубрат,който сега е Свети Кубрат,и за Сигибер=Аспарух,който е Свети Аспарух,също като сина си Свети Тервел/Тривелий,и какво правят те във Франция,а не в Азия,потърсете в нашите досегашни статии в блога ни с парола в търсачката на Гугъл "безистена и Дакобер","безистена и Кубрат","безистена и Сигибер","безистена и Аспарух".  
 
 

 
плейлиста
Епизод   Народът на Дуло
Епизод   Тука се родих.Тука ще умра! 
Епизод  и Виктория Миланова - Аз съм българче!
Епизод    Законите на Крум    ... на лъжеца езика и на крадеца дясната ръка...


image
 
На днешния ден, 22 юни 813 г. е Битката при Версиникия. 
bgr.news-front.info/2017/06/22/na-dneshniya-den-prez-813-g-han-krum-pobezhdava-vizantiya/

И ето разсекретеното лично досие на Кан Крум,на който ще видите сега,че канската титла пред името е излишна или повтаря титлата му,скрита в името:

КРУМ=К МУР=Кан (Жрец) на Мария
Първожрец от потомствената династия Дуло на Мария Магдалена  

Целият титул Крум Страшни разкрива пълната му жреческо–царска Божествена характеристика от генеалогията на Исус и Мария Магдалена: 

КРУМ СТРАШНИ=Кан (Жрец) и Шар на Иса и Диана Мария=Кан (Жрец) и Шар на Иса и Матара  

Крум наследява Кан Кардам   

КАРДАМ
=КА МАДР=Кан (Жрец) на Мадара

През 811 г. кан Крум разгромява византийците, нахлули в България, в битката при Върбишкия проход. Михаил Рангаве, който наследява тежко ранения в битката император Ставракий, отхвърля българските предложения за мир. Вследствие на това, през 812 г. Крум завладява Девелт, Месемврия и още много крепости в Тракия. В отговор, през май 813 г. императорът събира значителна армия от балканските и азиатските си владения, с която се опълчва на българите

СТАВРАКИЙ=Бог Иса от Тракия=Кан (жрец) Юдей от Евреи от Иса – 
българо – юдейски династ от Дуло от изродените Български жречески феноменни ашладиски в юдео=данаи–те от тракийскот племе евреи

Византийската армия се придвижва от Константинопол до Одрин, където изчаква нашествениците, без да направи опит да отвоюва Месемврия.
 
МЕСЕМБРИЯ
=Иса и Богиня Ма (Майка) Мария
древен Български светилищен комплекс с повече от 40 светилищни мегалитни съоръжения (църкви)
 

Крум разполага войските си на възвишения край малката крепост Версиникия до село Маломирово,Елховско, северно от византийския стан. 
 
ВЕРСИНИКИЯ
=ВЕР ИСИ КИН=Вер (Змей) Иса Кан=Кан (Жреци) на Иса Вер (Змей) 

МАЛОМИРОВО=Богиня Ма (Майка) Мария Ел (Змей)
светилищен център и поселение на жреци от змейския род Дуло на Великата Богиня Майка Мария   

Името на кмета на селото Павли Павлов документира безапелационно и категорично неговия свещен жречески произход от генеалогията на Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена,който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) от Именникът на Българските Канове,който е и всички т.нар."Римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,който е Сеячът на Свещеното Божие семе от култовата едноименна новозаветна притча,от 333 г до сега Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество и на всички власти и светове.

––още инфо за Павел в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"
 
В продължение на 15 дни византийците напразно призовават българите да слязат от укрепленията, за да се бият на открито. Околността е опустошена от двете противникови войски, които изземват всичко необходимо за изхранването си.
Накрая Йоан Аплакис, стратегът на Македония, който командва един от фланговете на византийския боен строй, решава да атакува българските позиции. Въпреки че разполагат с числено превъзходство, византийските войски не атакуват координирано. Това се оказва решително за изхода на сражението. Войниците от македонската и тракийската тема, начело с Аплакис, атакуват българите, но не са подпомогнати от останалите византийски части.
Затова те са обкръжени и разгромени от българите, а Аплакис загива. Останалите византийци побягват. Подозирайки, че противникът иска да увлече българите в преследване и да ги разбие с контраатака, Крум първоначално се въздържа от преследване. Едва след като бягството на византийците става всеобщо, българите се впускат след тях и довършват разгрома. Голяма част от победената войска се укрива в малки крепости, където по-късно е обсадена и пленена от българите  

АПЛАКИС=ПАЛК ИСА=Балк от Иса – 
изроден българо–юдейски династ от генеалогията на Исус

В резултат на победата при Версиникия Крум става господар на Тракия. 
През юли 813 г. българите достигат Константинопол (Визаонтионес). Редица византийски крепости, в това число и Одрин, падат под българска власт. Българското нападение срещу византийската столица не се осъществява заради смъртта на Крум (13 април 814). Неговият наследник,кан Омуртаг,сключва мир с Византийската империя, в резултат на който границата между двете страни се измества на юг в Тракия.    
 
ОМУРТАГ
=ОМУРТАК=Кан (Жрец) на Матара 
 

Ще разсекретим и откъде идва името на Визаонтионес – Свещеният Български светилищен център,за значението на името на който наслледниците на византийците, юдеите и гърците и хабер си нямат и до сега:  

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз 

ВИЗАНТИОНЕС
=ВИЗАСТЕОНН=БИЗАСТЕОН=БЕЗИСТЕН
Първосвещения Сътворенчески Божи светилищен комплекс и Команден център и Главно КПП на Време–пространствения континиум в първопрестолния Божи град Олимп,който е Олимб,Имбол, Иамбол,Ямбол.  
 
Кои са византийците вижте в постинга ни  

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави  
,

както и в блога ни с парола на търсачката "безистена и византийци" 
 
ВИЗАНТИЙЦИ
династи от=династи от Богиня Диана и Изуц 
 

ВИЗАНТИЙЦИ династи от=династи от ВЕЗИЦТЕН=династи от БЕЗИСТЕНА

ВИЗАНТИЙЦИ
=Деца на Бог Иса  –
генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от генно–инженерни ашладиски на феноменните Българи в тракийкото племе юдео=данаи

И сега на фона на арийската красота и Божествено великолепие на Кан Аспарух от горните му видео–файлове,ще ви представим няколко портрета на най–великите Български канове –Първосвещени Жреци,за да се насладите на коварната византийщина на официалната българска историческа иконография,представяща Българските Пресвяти превъзвишени сияни и Божествено красиви арийски династи от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,Божествени като тях,Светии и преживе,като най–уродливи и грозни монголоидни татарски уроди,колкото си може по–грозни и отблъскващи –  и с тия азиатски страшилища и получовеци  – плашила,са пълни учебниците ни за всички класове и сайтове и википедии из нета и интернет пространството,за да потвърждават гнусната фалшификация на мерзавците анти–българи Иречек и Васил Златарски за азиатския дошляшки произход на Българите, въпреки че вече 20 години безброй безапелационни материални доказателства срутиха тази епохална психотронна фалшификация!  

– Пфу,мекерета и мерзавци! Жална ви майка скоро! – ги напсуваха много по – различно от нашата цензурирана редакция самите тия сияйни Светии,омаскарени и помаймунчени от юдо–византийските мародери в нашата история,на изродените предци на които нашите Светии тогава великодушно прощаваха престъпленията когато ги спукваха от бой в битките и хващаха при поредното им престъпление връз България,но никога не ги убиваха,а ги превъзпитаваха,щото бяха от една Божия кръв и те бяха Святи Първожреци,не посягащи на чуждите,камо ли на родствениците си,колкото и мръсни и изродени да бяха те!

image  
 
– Кан Крум !!!
– Не!
– Гнусна фалшификация!  

image 

Как така маймуните вече милиони години не могат да станат хора,а потомците на този близък по род до тях урод,по–долен и първичен и от несъществуващите австролопитеци,и представян за Кан Крум (който няма да наречем и монголоид,за да не обидим прекрасната Божия монголоидна раса,чиито корени като на всички други раси са от Тракия) са успяли само за 1000 години да станат (потомците му) сегашните прекрасни Божествено красиви и свръхинтелигентни красиви арийски Българи!

image
novosianie.com/

Че дори вижте и другите ни Канове и Царе след Крум –– само след 50 – 60 години и те изведнъж се оказва,колкото и да ги почернят и брадясват,че нямат нищо общо с фалшивия антропологичен маймуно–подобен астралопитечен монголоиден безкултурен с нулева цивилизационна стойност вид и типаж на Кан Крум!

– Как става това!
– Въобще не може да стане !

Може,но само чрез очевадна и нагла несъстоятелна фалшификация,узаконена от анти–Българските продажни мекерета и институции,с която психически и психотронно зомбираните и духовно и физически оскотявани Българи примиренчески се съгласявате!

И въпреки лавината и потопа от документи,свидетелстващи за цивилизационното културно,духовно и физическо величие и Божественост на Българие,и въпреки че отвсякъде излязоха категорични резултати от изследвания на Българската геномика, които категорично доказват,че във вените на Българите няма и грам монголоидна кръв и гени,въпреки крещящите документи БАН и МОН,и всякакви други културни и идеологически надстроечни институции на България,узаконяват това епохално манипулационно престъпление със страшна черна психотронна поразяваща мощ връз Българския Свещен Божествен етнос! 

image
www.bulgariasega.com/interesting_facts/19654.html
 
Кан Кубрат !!!
– Не! 
– Гнусна фалшификация!

image
 
Кан Аспарух !!!
– Не! 
– Гнусна фалшификация! 
– Ето го пак истинският Кан Аспарух,Принц Сибигер! Светец! 

image
Виждате предшественика и продължител на династията Дуло Кан Аспарух каква Божествена Българска=Арийска великолепна и сияйна хубост има,а пък изведнъж неговите потомци – Канове от всички представени тука "достоверни официални исторически академични" образи стават отвратителни азиатски дивашки уроди!

image  
 
Кан Омуртаг !!! 
– Не! 
– Гнусна фалшификация! 

А ние от ваше име им теглим една колективна парфюмирана псувня на сегашните български историци,с указанието за тях да се разровят из документите на блога ни и с помощта на Свещеният шифър да разберат защо до преди 80–90 години в България се е знаело,че псувните са благословение за напсувания,защото съдържали някакво голямо скрито имане в тях,като ще им дадем начално ускорение с един шут отзад и с леката начална форма на псувните: 

МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА=Исус и Богиня Диана Мама Мария     – 
 
им казваме с презрение и отвръщение ние и въпреки това им подаваме и това спасително въже,ако го пожелаят,защото мисията ни е да дадем шанс на всички да познаят Боговете ни и се преклонят пред тях за да се покаят и спасят!  

Още Божествено парафирана и легаризирана информация за Божествената наследствена красота и интелигентност на феноменните Божествени Българи вижте в постовете ни  

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ  
bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590 
 
Няма по–красиви,по–интелигентни,по–чувствени,...по–Божествени жени от Българките не само на 8 март!–декларират в хор на два гласа всички древни Богове и Богини!
bezistena.blog.bg/history/2017/03/08/niama-po-krasivi-po-inteligentni-po-chuvstveni-po-bojestveni.1514273


А заедно с вас – читавите и Истински Българии,и с Божиите феноменни потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена – Бардите и Братята от Бялото Братство от Епизод,ще изпеем и изплачем тяхната култова песенна клетвена декларация,че тука – в България,сме се родили и тука ще умрем,като ще трансформираме със Свещеният шифър смъртната безпереспектива с живототворящата переспектива на Вечният живот! 
 
 
..
Тука се родих. Тука ще умра!
над мен ще пее песни старата гора.
Тука аз живях. Песни ти изпях.
Обичам те,Родино! Сърцето си на тебе дарих!

Тука се родих в гордия Балкан,
от бистър извор пих утринна роса!
И Свободата в мен тогава избрах
да те обичам аз,да бъда тук до край!

Тука се родих.Тука ще умра!
Над мен ще пее песни старата гора.
Тука аз живях.Песни ти изпях.
Обичам те, Родино! Сърцето си на тебе дарих!

Моята Душа там ще отлети
при среброликите северни звезди,
но ще се връщам аз отново тук,
да спирам вятъра – вековен бук!

Тука се родих. Тука ще умра.
Над мен ще пее песни старата гора.
Тука аз живях. Песни ти изпях.
Обичам те, Родино!Сърцето си на тебе дарих!

Сърцето си на тебе дарих!

Сърцето си на тебе дарих!

Плачете ли,Българи,прокудени от изедниците ни душмани и забегнали в черно безродно емигранско робство при материални бездуховни блага с опустошени Души и вече пресъхнали сухи очи! 
Плачете! 

Плачете с нас,дето в България спираме свирепите бури на душманите ни с гърдите и живота си,и стягайте куфарите да се връщате при Майка ни България и Майките и Бащите ви залинели и обречени без децата си!
И с празни куфари и джобове да се върнете,тука е непреходното ни Божие наследствено имане,което съхраняваме и сега разкриваме за всички Българи!
Непреходното ни богатство на свещената Божия феноменна кръв,която тече във вените и гените ви и може да се преосвети само на Божиите поднебесни храмове в Свещената България – истинския Земен Рай!  
 
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса  

Ще се върнете скоро в Поднебесния храм България!
Ще се върнете скоро!
Обезателно!
И моите,и нашите деца и внуци от чужбините ще се върнат!  



В следващия стих е съобщението до нас от нашите пресвяти Предци,феноменни жречески потомци от Дуло,с което те ни просвещават,че са живяли в земното измерение преди нас и са ни съставили тия песни с кодирани послания в тях :


Тука аз живях.Песни ти изпях.
Обичам те,Родино! Сърцето си на тебе дарих!



ТУКА АЗ ЖИВЯХан (Жрец) на Изуж и Бохиня Диана

ПЕСНИ ТИ ИЗПЯХ=Хан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Исус

И клетвената прокламация от Боговете ни към нас и от предците ни – Светии,за Тяхната и нашата обич към Родината Майка България,Земният Рай!

ОБИЧАМ ТЕ РОДИНО=РОДИНО на Богиня Мат Диана и Ешуа


ОБИЧАМ ТЕ РОДИНО
на=на Ешуа и Богиня Матара Диана

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария
висшата херметична зашифровка от Българските жреци на Земния Рай, разбираема и понятна единствено само чрез Свещеният Български език и Свещеният му шифър!



Тука се родих в гордия Балкан,
от бистър извор пих утринна роса!
И Свободата в мен тогава избрах
да те обичам аз,да бъда тук до край



И ето къде е бистрият извор,в който пием утринна рода и Жива вода!

ПИЕМ УТРИННА РОСА в=в Рая на Иса и Богиня Матара

ЖИВА ВОДА=Богиня Диана и Бог Ежуа

image


NADIN
=DIANN=Диана  –
Вдъхновителката и Повелителката на тая песен и на посланията и под Чиято егида и помощ ще ги разсекретим и разкрием тайната на трансформирането и преосветяването на елегийните прорицания!


Тука се родих. Тука ще умра!
Над мен ще пее песни старата гора


ЩЕ УМРА и отида при=и отида при Ешуа и Мария

ТУКА ЩЕ УМРА=Кан (Жрец) на Ешуа и Матара
и веднага ще премина в свръхестествен феноменен режим на вечно жив Светец! 
 
ЩЕ ПРЕМИНЕ при=ШТЕ ПРЕМИНЕ при=при Ешуа и Богиня Матара  
 
ВЕДНАГА ЩЕ ПРЕМИНЕ при=при Богиня Матара Диана и Бог Ешуа  
 
ЩЕ ПЕЯТ ПЕСНИ=Богиня Диана и Бог Исуш 
 
НАД МЕН ЩЕ ПЕЯТ ПЕСНИ= Бог Исуш и Богиня Мат Диана

В следващия стих е съобщението до нас от нашите пресвяти Предци,феноменни жречески потомци от Дуло,с което те ни просвещават,че са живяли в земното измерение преди нас и са ни съставили тия песни с кодирани послания в тях :


Тука аз живях.Песни ти изпях.
Обичам те,Родино! Сърцето си на тебе дарих!



ТУКА АЗ ЖИВЯХ=Кан (Жрец) на Изуж и Бохиня Диана

ПЕСНИ ТИ ИЗПЯХ=Хан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Исус

И клетвената прокламация от Боговете ни към нас и от предците ни – Светии,за обичта ни към Родината Майка България,Земният Рай!

ОБИЧАМ ТЕ РОДИНО=РОДИНО на Богиня Мат Диана и Ешуа


ОБИЧАМ ТЕ РОДИНО
на=на Ешуа и Богиня Матара Диана

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария
висшата херметична зашифровка от Българските жреци на Земния Рай, разбираема и понятна единствено само чрез Свещеният Български език и Свещеният му шифър!



Тука се родих в гордия Балкан,
от бистър извор пих утринна роса!
И Свободата в мен тогава избрах 
да те обичам аз,да бъда тук до край



И ето къде е бистрият извор,в който пием утринна рода и Жива вода!

ПИЕМ УТРИННА РОСА в=в Рая на Иса и Богиня Матара

ЖИВА ВОДА=Богиня Диана и Бог Ежуа  
 
image 

И ще пием утринна роса и Жива вода,и ще плуваме в изворите им на Вечния живот,защото ние Българите–генетичните феноменни деца на Боговете Демиурзи,ги познахме и избрахме в Свободата
 
СВОБОДА ИЗБРАХМЕ=ИЗБРАХМЕ Бог Иса и Богиня Диана 

Избрахме Бог Господ Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,от новоепохалните аватарни проявления на Които като Исус Христос и Мария Магдалена,сме ние Българите – позналите се техни феноменни свръхестествени и свръхинтелигентни деца,а те ще ни дарят съвсем скоро,както ни обещават във всички канонични и апокрифни документи,с Вечния живот,вече тука,на Земята!
 
ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана


екип на bezistena и Светиите Кан Кубрат,Свети Кан Аспарух,Свети Кан Крум и Свети Кан Омуртаг,водени от Пресвятият ни Отец Свети Павел
 

ИСД с Любов и песен!И сълзи! 
 




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
23.06.2017 00:00
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. barin - Кан Крум със сигурност е от рода Д...
23.06.2017 06:23
Кан Крум със сигурност е от рода Дуло. Не зная защо има хора, които се съмняват, защото на няколко пъти съм спорил.
Поздрави!
цитирай
3. bezistena - Когато спори човек с разумен човек, ...
23.06.2017 14:09
Когато спори човек с разумен човек,спорът е полезен,иначе не спори и продължавай по пътя и делото си!
цитирай
4. bezistena - Подбрани коментари от публикации на поста ни във фейс – групи:
24.06.2017 15:23
Miroslav Masov
Не е византийска,а болшевишка фалшификацията

Инж. Иван Дунчев
Абсолютно верно,че фалшификацията е болшевишка като продължение на диверсионната дейност на мерзавецът българо–юдеин Иречек и на родопредателската дейност на Васил Златарски,с добавката,че болшевиките са юдео–ционистите,които са византийците – справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и византийци"

цитирай
5. bezistena - Dmitrii Radoslavovich Сияният ...
24.06.2017 15:28
Dmitrii Radoslavovich
Сияният ариец.Само да кажа, че от четирите касти в Индия три са арийци. А пък в Иран са само арийци.

Инж. Иван Дунчев
Ти знаеш какво означава нахиленият ти емотикон,но вземи влез в нашия блог с 850 монографични статии за истинската скрита Българска история,която е фундаментът и цялото здание на световната история,от които ще научиш,че Духовният интелектуален елит и аристокретичният управленчески кастов елит на всички племена до едно,са от феноменната Българска Божия жреческа каста Дуло,които са само генетични потомци на Боговете Демиурзи.

КАСТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана ––

Ето инфо за търсещите истината за Българите коя е аристократичната каста на Индия!
"В Индия 300 милиона!!! бели индийци–духовният и интелектуалният елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация,се самоопределят като Българи!" http://bezistena.blog/history/2015/09/12/v-indiia-300-miliona-beli-indiici-duhovniiat-i-intelektualni.1391070

"Mysterium Esoterica.Изгубената Атлантида–част 3.Как 300 милиона бели индийци в Индия декларираха,че са Българи и че индийската цивилизация е от Българите!" http://bezistena.blog/history/2016/12/22/mysterium-esoterica-izgubenata-atlantida-chast-3-kak-300-mil.1498452
цитирай
6. bezistena - В отговор – назидание на Dmitrii Radoslavovich :
24.06.2017 15:33
Dmitrii Radoslavovich
"Сияният ариец .Само да кажа, че от четирите касти в Индия три са арийци. А пък в Иран са само арийци."

–– и не ни пращай с перфидна византийска лукавщина в Иран да търсим корените на истинските арийци,които сме Българите,защото Арии означава Раи,Рая,което е висшият херметичен жречески Божествен географски титул на Българите, защото Раи означава Рай,а истинският Земен Сътворенчески Рай е в България!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария –

понятно само на Свещения Български сътворенчески език чрез Свещения му шифър и само от Българи с феноменна Божествена свръхинтелектуална генетика!

Относно Българското цивилизационно изграждане на персийската култура и цивилизация виж в блога ни с пароли "безистена и персия","безистена и Фреди Меркюри" и дано ги проумееш с помощта на Свещения шифър.
Ако не ги проумееш,скоро ще ти се наложи екстремално да го правиш,както и всички други,за да се изпълнят пророческите прорицания на Дънов и Ванга че Българският език е единствения пряк и задължителен път към Бог – сиреч за да си поискаш и всяка следваща глътка въздух,сиреч още миг живот – ще трябва да отидеш да ги молиш от Боговете ни и то чрез нашето посредничене,затова и Дънов и Ванга казаха и в прав и в скрит текст,че скоро време Свещеният Български език и Свещеният му шифър ще се изучават ревностно и отчаяно фатално от всички народи!
цитирай
7. bezistena - Nedka Markova В ИМЕННИКЪТ НА Б...
24.06.2017 15:43
Nedka Markova
В ИМЕННИКЪТ НА БЪЛГАРСКИТЕ КНЯЗЕ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ СПОМЕНАВА ТИТЛА ХАН/КАН
Твърдения от вида, че титлата на Аспарух, Тервел, Крум, Омуртаг и Пресиян е била хан/кан са не само ненаучни, но и обидни за националното достойството на българите и унижават престижа на нашата държава и историческа памет.

Най-напред Крум (803-814) в един гръкоезичен (т.н. хамбарлийски 2) каменен надпис се титулова „архонт увиги”. След това неговият син, Омуртаг (814-831) и внук, Маламир (831-836) се титуловат с две едновременно присъстващи владетелски формули: на гръцки „о ек теос архон” (който е от бога владетел) и споменатата по-горе прабългарска титла „каназ увиги”. Посочените изрази „архонт увиги” и „каназ увиги/убиги” очевидно изразяват обща владетелска формула, съдържаща владетелска титла (архонт и каназ) и добавъчна пояснителна дума „увиги/убиги”.
От особена важност е фактът, че същата владетелска формула откриваме и при аварите, народ със сходни на прабългарските култура, език и етнически произход. В едни случаи владетелската титла при аварите е kaniz, съответно пълната формула е kanizauci (kaniz + пояснителната дума auci). Авторът на тези редове изказа предположението, че пълната владетелска формула на Крум, Омуртаг и Маламир и на аварските владетели е съдържала названието за „владетел” (архонт, каназ, kaniz, chaganus, caganus, cagan, хаганъ, каганъ), последвана от пояснителна дума (увиги, auci, iugi, vigi).
Използвайки факта, посочен още от проф. Петър Добрев, че в някои индоевропейски езици думата iu, ivi означават „бог”, тогава пояснителната дума „увиги/убиги” има индоевропейски (ирански) произход и означава „божествен, който е от бога”. Така за пълната владетелска формула се получава значението „владетел (каназ), от бога”, което напълно се припокрива с придружаващия я гръцки израз „о ек теон архон”.
цитирай
8. bezistena - Nedka Markova
24.06.2017 15:45
Nedka Markova
Това съвпадение силно подкрепя наличието при българи и авари на пълна владетелска формула от вида „владетел от бога” – КАНАЗ УВИГИ/УБИГИ. Най-вероятно точното изписване на пълната формула е било КЪНЯЗ УВИГИ, а на съкратената титла - КЪНЯЗ, така както тази дума се среща в първите кирилски източници. В по-късните кирилски източници КЪНЯЗ се предава като КНЯЗ.
Вторият извод, до който достигаме е, че титлата „каназ - къняз” е оригинална аварска и прабългарска. Предположението, че титлата КЪНЯЗ - КНЯЗ е прабългарска е изказано от голям брой автори, опирайки се на друга линия на разсъждение. Те цитират Именника на българските владетели, където първите български владетели са наречени КНЯЗЕ. Тези автори посочват, че титлата "каназ - княз" по-късно е заимствана във формата „княз” от околните нововъзникнали славянски държави - Панония, Моравия, Хърватия, Сърбия и др. При сина на Персиян – Борис тази титла приема формата „велик княз”, т.е., „княз на князете”. По-късно титлата „велик княз” се приема и от владетелите на Киевска Рус, която е включвала в границите си голям брой княжества.
цитирай
9. bezistena - Инж. Иван Дунчев "Твъ...
24.06.2017 15:50
Инж. Иван Дунчев

"Твърдения от вида, че титлата на Аспарух, Тервел, Крум, Омуртаг и Пресиян е била хан/кан са не само ненаучни, но и обидни за националното достойството на българите и унижават престижа на нашата държава и историческа памет."

са ненаучни и обидни за непосветените и най–вече за анти–българските родопредатели и фалшификатори на истинската Българска история,които панически се стараят да скрият истинското ѝ значение!
Защото тази титла е висшата Божествена титла и Кан=Хан=Ган означава Жрец,Първожрец от рода Дуло на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Които са Българи,и Чиито последни новоепохални аватарни проявления са Исус Христос и Мария Магдалена,като жреците са техни феноменни свръхестествени генетични потомци и са само Българи!
За вашето просвещение,търсещи истината читави и истински Българи,ето какво означава толкова дъвканата и непонятна титла Канас Юбиги на Българските Първожреци:

КАНАС ЮБИГИ=КАН АСЮ БИГ=Кан (Жрец) на Иса Бог=Кан на Бог Иса –

жрец на Господ Бог Исус,Българският Бог,в Чиито ръце е съдбата и живота на всички ни,без въобще да ни питат вярваме или не вярваме в Тях!
Още инфо за темата вижте в нашия блог с 850 пространни монографични статии за истинската скрита История на Българите,с парола на търсачката на Гугъл

"безистена и Кан","безистена и Канас Ювиги"

И едно уточнение:
Ние сме просветителска и будителска Духовна Академия и ние не спорим и дебатираме с никой–ние ви просвещаваме като ви свеждаме Божиите документи и послания с Любов и който търси Истината с Божията Любов – да заповяда с Любов при нас.
цитирай
10. bezistena - И един типичен форумен образ на анти–българските паднали духове и нисши черни души:
24.06.2017 16:03
Dmitrii Radoslavovich
"Това горното е най-отвратителния бъркоч от глупости, който съм чел, бълнувания на болен мозък. Търси доктор да си изпише хапчета за състоянието ти, ще помогнат много. "

––– Безинтелектуален изроден генно–инженерен екпериментален продукт и бракова цивилизационна лошокачествена продукция,чийто синтетичен интелект далеч под ексзистенц минимума стига до тия и подобни дежурни мерзости с хапчетата и отровни злостни ругатни –– идеален черно–енергиен фон,върху който изпъква още повече Божественият интелект и възвишеност на феноменните Българи!
Спряхме се за малко покрай дупката с тинята и помията,но не си губим времето и не хвърляме бисерите си на постоянните и обитатели,а ги даваме на вас – читави и истински Българи,само за вашето просвещение и насърчение да не се стряскате и свивате във внушена псевдо – Исусово християнска смиреност пред мерзостите и мръсотиите на душманите ни,а да ги заплюете с презрение и покажете Божественото си превъзходството над тях,и отминете напред по пътя си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674865
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!