Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 22:03 - Съпрузите първожреци и царе на България Кирил и Методи(Мат Диана),които злодеят Борис I свали с преврат,живи Светии сред манифестиращите ямболци на 24 май 2017
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2026 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 25.05.2018 01:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Небивало невиждано от сетивата на невежите тържествено литийно шействие премина по цялата дължина на Ямбол сутринта на 24 май 2017, предвождано от живите и реални Светиии Кирил и Методи и Светиите Климент,Наум,Сава,Горазд и Ангеларий – Светите Седмочисленици, закрилниците на Българския народ. 


 
https://www.youtube.com/v/rr7wtMenTq0&autoplay=1&loop=1

Ямбол отбеляза тържествено Деня на Българската просвета и култура. 

24 май започна с празничен ритуал в двора на Професионалната Гимназия по хранителни технологии и туризъм. Стотици ученици,преподаватели и представители на културните институции се включиха в традиционното празнично шествие по улиците на града.

image
+
image
+
image
+
image

Шествието бе под патронажа на Светиите и бе водено както виждате от тях.
– Казвате че ги виждате Светиите на статуята и по надписите по хоругвите и образите им на иконите ли?
– Не,не! Не става въпрос за образно–метафорично изразяване!
Става въпрос за тяхното лично светейшо участие в литийното шествие,като те бяха постоянно в кръв,плът и Дух, само че още малко време в невидим стелт–режим,между тяхните генетични потомци от техния Първосвещен град Ямбол и род Дуло, все техни най – малки и най – обичани внуци... 

ОБИЧАНИ ВНУЦИ на=ОБИТШАНИ ВНУЦИ на=на Богиня Диана и Бог Ешуц

Сега с помощта на Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез 

Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

ще ви ги покажем за невиждащите ги, но желаещите да ги видят, и ще разкрием истинските им характеристики!

Когато колоната на литийно – светското шествие доближи до нашия блок, който бе от първите жилищни блокове на крайният ни жилищен комплекс след техникума по обществено хранене, гръмна духовата музика и като нахлу през отворенните прозорци на апартамента, ме изкара на балкона за да мога да заснема следващия импровизиран импресиен видео – репортаж и с тези високопоставени височайши светейши особи го споделим с вас, което ще направим и с помощта на Свещеният шифър:  
 
ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ=ШЕСТВИЕ на Дуло
на генетични непосветени,но вече упорито просвещавани,потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния потомствен феноменен жречески род Дуло 
 
ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ на=на Дуло от Богиня Диана и Исуш  

ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ на=на Дуло от ВЕШИСТЕНА=на Дуло от БЕЗИСТЕНА  – 
на генетични непосветени, но вече упорито просвещавани, потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния потомствен феноменен жречески род Дуло,Сътворенчески заченат и развиван през хилядолетията и епохите в Първосвещения Божи експериментален център и развойна Райска база и светилищен храм Безистена в Демиурговия град и перманентно местообитание на Боговете и Център на Време – пространствения континиум Олимп, който не е Олимп, а е Олимб, който е Имбол или Иамбол, но най –точно е Ямбол!     
 
СВЕТСКО ШЕСТВИЕ на=ШЕСТВИЕ на Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исус 

СВЕТСКО ШЕСТВИЕ на=ШЕСТВИЕ на Кан (Жреци) от  БЕЗИСТЕНА
лидерите и водачите и на църковните религиозни литийни шествия,и на светските шествия и манифестации,са задължително от жреческия потомствен род Дуло на Исус и МарияМмагдалена от различини по чистота или замърсеност и изродени кланове на Дуло   

ВИСОЧАЙШИ ОСОБИ=ВИСОТШАЙШИ ОСОБИ=ОСОБИ от Сина на Богиня Диана и Исуш –
високопоставени и височайши особи от генеалогията на Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена и родоначалник на Тяхната новоепохална генерация на Българския Божествен род Дуло.

Павел е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 –333), който е всички т.нар."римски" императори от Нерон до Диоклециян включително,който е Сеячът от култовата новозаветна притча за Семето и Сеяча,посял феноменното Божие генетично семе сред всички племена по света и създал им жреческо–царските управленчески династии,присъединил ги към Свещената Българска империя (33 – 518),от 333 г преминал в светейшо служение и шеф на Небесното светейшество и на Божиите светове като Свети Павел. 

ВИСОКОПОСТАВЕНИ ОСОБИ=ОСОБИ ПОСТАВЕНИ от Бок Иса   

СВЕТЕЙШИ ОСОБИ от=ОСОБИ от Богиня Диана и Исуш  
 
СВЕТЕЙШИ ОСОБИ от=ОСОБИ от  ВЕШИСТЕНА=ОСОБИ от БЕЗИСТЕНА

СВЕТЕЙШИ ОСОБИ от=ОСОБИ от Сина на Богиня Диана и Бог Исуш – 
високопоставени и светейши височайши особи от генеалогията на Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена и родоначалник на Тяхната новоепохална генерация на Българския Божествен род Дуло 

   
https://www.youtube.com/watch?v=C7OebgYPnbA
 
Истинските светии Кирил и Методий реални и рационални сред манифестиращите в Ямбол 24 май 2017
Свети Кирил и Света Мат Диана в Ямбол! 

Публикуваме и спомагателен дублаж в наклонен шрифт поради лошото качество на звука на записа на места и коментар върху импресийния коментар във филма с разсекретяване на шифрованите документи в него 

 – Направили са статуи на Кирил и на Методий като двама братя според официалния канон и историческата информация за непосветените, за да мине номера и се съхрани секретната информация в тях!
  
ОФИЦИАЛЕН КАНОН за=ОФИТСИАЛЕН КАНОН за=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса  
 
ЗА ДА МИНЕ НОМЕРА на=на Иза и Мад Мария –
номерът и номерата на Българските Богове Демиурзи минават пред всички,защото всички сме в Тяхната власт и съдбите и всеки наш миг живот се определя от Тях и те си правят каквото си пожелаят с нас! 
 
ЗА ДА НИ МИНЕ НОМЕРА пред=пред Иза и Мад Мария – 
номерът и номерата на който и да е пред Българските Богове Демиурзи не могат да минат въобще пред Тях, защото всички сме в Тяхната власт и съдбите ни и всеки наш миг живот се определят от Тях и те знаят предварително всяка наша мисъл, дума и постъпка и си правят каквото си пожелаят с нас, защото Те ни инсценират и режисират какво да правим!   

image 
СЪДБА=Иса и Богиня Диана 

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана 

ЖИВОТА НИ Е В РЪЦЕТЕ ИМ на=на Бог Исуж и Богиня Матара Диана 

image

Ще разсекретим и за кои е секретната информация на цялата трансепохална Божествена драматизация Българите и човешката цивилизация  
 
СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Кристос  и Богиня Матара –  
някой да има по – достоверни документи от тези, съставени и подписани и парафирани от самите Богове Демиурзи, че Христос и Великата Богиня Майка, не са Български Богове, ами са някакви други?
Ако има,представете ни ги!  
Имали сте казвате един още по – конкретен документ за Тях!
Вкарваме  го и него в декодиращата програма на Свещения шифър! 

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Исус от Тракия и Богиня Матара  

Е, от този документ по – достоверен здраве му кажи!
Обаче ние от bezistena сме ненаситни и вадим още и още все по – по и по – най– достоверни документи за Българските Богове Демиурзи за вашето просвещение! 
 


Още докато се появат в ефира материализирани от мисъл в звук или в писана дума или още само в мисъл тия документи, и веднага "Хоп!" и в дешифратора!  

ЗДРАВЕ МУ КАЖИ=Бокиня Мадара и Ежуз 
 
ОБАЧЕ НИЕ И ВИЕ от=ОБАТШЕ НИЕ И ВИЕ от=от Богиня Диана и Бог Ешуа 
 
НЕНАСИТНИ за=за Диана и Иса

ОЩЕ=ОШТЕ=Ешуа и Диана

И ОЩЕ ВСЕ ПО=И ОШТЕ ВСЕ ПО=Бог Исуш и Богиня Диана  
 
В ПИСАНА ДУМА=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана
 
Само че съвсем скоро ще започнат да ги изобразяват Кирил и Методи в истинските им образи – с образите на красиви и сияйни мъж и жена, Жрец и Жрица, най –високопоставените особи на семейство от съпруг и съпруга, Първожрецът и Първожрицата на Българското царство.
И не само ще ги изобразяват, но и те самите ще се появават официално сред Българите, свалили светейшия временен енергийния стелт щит и маскировка!  
 
КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ=Кан (Жрец) от Дуло на Павел,Сина на Бог Иса от Тракия

МЕТОДИЙ=Мат Диана  

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус Болкарина

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Балкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус 

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
КИРИЛ И МЕТОДИЙ са Кан (Жреци) от Павел, Сина на Тати Иса  
 

КИРИЛ И МЕТОДИЙ=Кан (Жреци) от Дуло на Матара
 
Разпечатката на тия свръхсекретни Български родови исторически документи от най–висока степен на защита на кода на зашифровката им,указва безапелационно, че Кирил и Методий са Българи, мъж и жена Кирил и Мат Диана, съпрузи, Първожреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена от генеалогията на Техния син Павел, който е Кан и Цар Авитохол
Кирил и Методий (Мат Диана) са владетелите на Българското царство, чийто трон и законна власт са заети с кървав преврат от техния родственик българо – юдеинът Борис, агент на византийците и оръдие в техните ръце в перманентните им юдейски планове за унищожение на правата свята първосвещена златна линия на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена. 

Ето документите за генезиса на християнството и на византийците – изродените българо – юдейски династи на Исус и Мария Магдалена от Техния потомствен род Дуло:

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

И още инфо за фалшификацията наречена "покръстване на Българите " вижте в 

Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2

http://bezistena.blog.bg/history/2016/03/02/istoriiata-na-martenichkata-za-izmislenata-liastovichka-i-sk.1434392

и в пасажа:

 "...От началото на 20 в до смъртта си през 1935 г,Васил Златарски държи цялата власт и всички властови лостове в Българската историческа наука и политика,както и в БАН в качеството си на зам. председател от 1921 до 1935 г. и фактически сив кардинал в сянка,със същинската мисия и задача да унищожи Българския народ,и в частност и Българската наука като насока и развитие.
"Елиминирал" по академичен псевдонаучен път на книга и с коварно внушение светилищната материалната база и свидетелства на Българските езически Богове Исус и Мария Магдалена,Васил Златарски подготвя операцията по Тяхното отстраняване от Духа,Душата, Паметта и Вярата на Българите.
За целта той доразвива историческата фалшификация на престъплението,наречено Покръстване на Българите от княз Борис I,на база фанариотски фалшификации, представящи вероломния отцепредателски преврат на изрода и геноцида над святите Исусови потомци и народ за благороден акт и процес на приемане на Християнството.
Съчинява фалшиви внушения,че до Покръстването Българите си нямат никаква представа от Исус,а дотогава идвайки уж от дива Азия,те вярвали и се кланяли на накой си бог Тангра, чиято вяра донесли със себе си от степите и я пазили в безпросветие до покръстването. ..."  
 
 
Защо около произхода и житие – битието и делото на двамата Просветители и автори на азбуката – Светите "братя" Кирил и Методий, витае такова  мистериозно невидение и тайнственост и липсва всякаква конкретна информация за тях?
 
Как може за единствени изворови източници за тях да се ползват непроверени и тенденциозно пристрастни отделни документи и то без резерви към всички исторически (църковни) документи и с пълно наивистично доверие, и които източници са от най –големия перманентен враг на Българите – Византия, и църковните фалшификати на юдо=данайо=гръчката псевдо – Исусова анти – Българска духовна полицейско –инквизационна система Християнство и гръцката фанариотска църква, чиято единствена задача и висша цел №1 е била винаги унищожението и затриването на Светата Българска Православна църква и геноцида над Българите?!
Този византийски убиец на Българите казал така, онзи византийски владетел, отявлен враг на Българите и ял як пердах от Дедите ни, скъсали му гъза от бой, казал онака за нас – и ние им вярваме напълно на тях и на дворцовите им писачи – "гьобелсови и ционистки" фалшификатори, и приемаме всичките им квалификации за нас за напълно истинни и градим историята си върху тяхните твърдения и свидетелства за нас!

Със същата алогичност и абсурдност на пълно доверие и безрезервност и  безалтернативност се ползват за изворови източници и църковните документи от Западно – католическия обряд, чиито представители от векове са също другият клан на обединените яростни заговорници срещу Българите, както и от руските източници, като ще кажем, че също не много топли чувства питае и демонстрира към Българската Света Православна църква и Руската православна църква, която е оръдие или чието оръдие са руските имперски фалшификатори на Българската история и памет!  

Папата бил казал така за Българите, еди кой си католически хронист, прикачен към някой отявлен анти – Български папски служител и задължително предан и верен агент на папата и католицизма и мразещ до дъното на червата си Българите и Светата Българска Православна църква, както и сега продължават да я мразят западните църковници и управници, бил писал за Българите онака, и ние представяме техните анти – Български документи за легализирани свидетелства за наша защита пред съда на народите и с тях търсим истината за себе си!

Примерно вие се съдите с вашия комшия, че постоянно краде от дома ви и отвлича и убива децата ви и иска да ви прогони нацяло от дома ви и ви го отнеме, а съдията не само взема като достоверни свидетелски показания само неговите лъжи и фалшиви аргументи и манипулирани в негова полза документи, ами и вие потвърждавате, че всичко казано от най – големия ви враг срещу вас е 100 % истина! 
Абсурден наивистичен абсурд, по абсурдните правила на който ние приемаме за чиста монета и ползваме канонизираните за истинни и академични свидетелски показания на престъпника Византия и всички нейни производни кланове от тогава до сега на Запад и в Русия, които управляват всички европейски държави и световната псевдо – демократична система! 
 
ЧИСТА МОНЕТА=Исуш и Мат Диана 
 
Най – големите световни престъпления се крият и в най – дълбока тайна от властимащите, които са преките извършители на престъпленията или са преки потомци на извършителите, като в най – дълбока тайна и цензура, гарантирани и поддържани с перманентен геноцид, се крият и най – великите и големи светли и човеколюбиви дела на потърпевшите от пръстъпленията на престъпниците! 
 
В колективен етносен план за Българите,което е и от световен общочовешки характер, най – голямото престъпление е епохалният пъклен акт на българския – юдейски родопредател и вероломец княз Борис I – извратеният изрод и превратаджия – палач от юдейските кланове на Дуло, който в съзаклятие с византийците през 864 година извършва злодейски кървав държавен преврат срещу законните Български Първожреци – Канове, като избива до деветдесет и девето коляно Святия Български Исусов династичен генетичен и жречески духовен елит от Дуло, които са само потомци на Исус и Мария Магдалена, и започва трагичния и ужасен процес на изтребление на праведните и читави Исусовите потомци и последователи, които са целият Български народ – кървав геноциден процес, представян векове по – късно от генетичните потомци на изчадието адово Борис и съзаклятниците му в България и Византия, (които продължават от тогава и до сега да са на власт във всички европейски държави, и от техните манипулатори църковни хронисти и фалшификатори основоположници на съвременната световна и най – вече Българска историческа наука) като покръстване на Българите и най – святото и полезно велико дело за народа Български! 

Как може учението на Исус и Богородица за Всемирната Любов, Братство и Мир, в което човешкият живот е висшият Божи неприкосновен дар и всички Божии закони да пледират за Любовта, Братството и Мира между хората, да се налага насила, като се избият 50 Български святи старейшенски аристократични рода – целият Български феноменен духовен и интелектуален елит, и повече от 250 000 техни близки и далечни роднини, как може да се избиват милиони чисти и невинни хора, за да се "покръстят" в християнството, и тази чудовищна епохална лъжа, представяна за високоблагородно и хуманно цивилизационно дело като "покръстване" на Българите в Учението на Исус, да се приема не само за чиста монета и свята истина, но и да се вярва безусловно и безрезервно от високо интелигентните Българи – християни или неутрални търсачи на Истината за Исус и Българите!

Все едно в днешно време синът на Васил Левски – Петър Дънов, който само за Любовта във всичките ѝ измерения говори, проповядва и я практикува както автентичното Исусово Учение пледира, да бе извършил държавен преврат в България като избие до девето коляно несъгласните с него и 250 000 техни роднини, и да изгради върху тия чудовищни престъпления сградата на своето Учение за Всемирната Любов и целия духовен сакралитет на Българския народ!

Абсурд, пълен абсурд наистина във всичките му измерения, но наложен като неподлежащ на съмнение и ревизия исторически постулат!  
Затова същността на епохалното престъпление "покръстване" на Българите се крие в най – дълбока тайна и фалшифицира и манипулира от власт имащите и техните потомци, държащи всички властови лостове и позиции в света от тогава до сега. 
 
В колективен духовен етносен план за Българите, което е и от световен общочовешки характер и значение, най–голямото и велико светло и прогресивно човеколюбиво дело е епохалният акт на съставянето на Свещената Българска писменост от двамата Първожреци Кирил и Методий (Мат Диана), а най – голямото и велико светло и прогресивно тяхно човеколюбиво генно – инженерно дело е епохалният акт на съхраняване и продължаване от тях на генеалогията на новоепохалната генерация от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.  
 
Затова истината за тях кои са те и същността на тяхното епохално велико и прогресивно дело се крият в най – дълбока тайна и се фалшифицират и манипулират от властимащите и техните потомци, държащи всички властови лостове и позиции в света от тогава до сега с яростен геноцид връз посветените потомци на съпрузите – Първожреци и с тотална цензура!
Как ще оставят те доказателствени документи в прав некодиран формат, изобличаващи ги за вековните им престъпления, едно от най – злодейските от които е кървавият преврат срещу Кирил и Методий и т.нар. "покръстване" на Българите!  
Това криене и фалшифициране се извършва от официалната световна анти – Българска историческа наука с помощта на по – горе споменатите фалшиви научни изворови източници и манипулационни информационни технологии. 
 
Затова ние удряме две черти на кръст върху всички досегашни официални изворови исторически източници, от които официалните историци и всички добросъвестни Български независими изследователи пиехме отровна блатна смъртоносна "изворова" информационна гнилочна вода, и ще потърсим както в тях, така и в други нестандартни и уникални информационни източници и носители, зашифрованата истинска съкрална информация за двете епични събития – покръстването и съставянето на поредната Свещена Българска писменост, и връзката,която очевидно има между тях.

Филтрирането, пречистването и разсекретяването на информацията от различните информносители ние извършваме с помощта на инструментариума на Декодиращата програма на Свещения шифър и всички други документи от блога ни, който шифър и инструментариум трябва да го усвоите, за да можете да разберете и проумеете имплантираните документи и информацията,вложени в тях! 
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Тъй като в работното меню на клавиатурата не можем да ударим две черти на кръст върху досегашните изворови източници, теглихме две успоредни черти, с уговорката да ги броим за кръстосани и полагащи водораздел и граница на достоверността и академичността им, и продължаваме като ползваме и тях при необходимост.

В няколко от нашите досегашни постинги ние сме ви подхвърляли между другото с превантивна и провокативна цел, че Кирил и Методий не са това, за което ни ги представяха досега и че те имат деца, като например ви споменахме в постинга ни 

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ 
bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590 ,

че Паисий Хилендарски, чието декодирано име е ПАИСИЙ=Бог Иса, е пра – пра ... пра –внук на Свети Аспарух, на Свети Трибелий (Тервел),..на Свети Кирил Филосов, на неговият син Свети Климент Охридски, ...син е на Ерусалимския Патриарх Хрисант, пра...прадядо е на Свети Васил Левски и неговия син Свети Петър Дънов, от които е Божият Син – Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена  Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект Българите и човешката цивилизация,  отгледан, закален и селектиран при екстремален реалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си       

– Какво викате, че Климент не е син, а е ученик на Кирил и Методий като другите им ученици Наум, Сава, Горазд и Ангеларий, ли?
И какво правят тия наистина първи и единствени най – близко до двамата, ученици?
Следват ги във всичките им явни и скрити тайни техни скитания, неволи и преследвания навсякъде, гонени и арестувани, затваряни и бити заедно с тях!  
Че кои стоици и будали ще устоят на геноцида и полицейщината и ще ги следват така предано и отчаяно саможертвено до последно, ако не са техни генетични деца!

Абсурд!

А и жреческото просвещение и служение се придобива единствено по генно –наследствен признак! 
 
НАСЛЕДСТВЕН ПРИЗНАК на=на Кан (Жреци) и Заре от Дуло на Богиня Диана и Бог Исус 

НАСЛЕДСТВЕН ПРИЗНАК на рода=ПРИЗНАК на рода Дуло от Богиня Диана и Исус  

наследственият признак на генетични потомци на Исус и Мария Магдалена! 
 
НАСЛЕДСТВЕН ПРИЗНАК на рода=ПРИЗНАК на рода Дуло от БЕЗИСТЕНА
на жреците от Дуло от първосвещения Божи храм в Първопрестолния Божи град Ямбол


Че Кирил е баща на Климент Охридски ни декларира самият Климент в един пасаж от 

ВЪПРОСЪТ ЗА НАРОДНОСТТА НА СЛОВЕНСКИТЕ АПОСТОЛИ.
ИЗВЕСТНИ ФАКТИ И СЛЕДСТВЕНАТА ИМ ВРЪЗКА

www.protobulgarians.com/Statii%20ot%20drugi%20avtori/Narodnostta%20na%20slovenskiye%20apostoli.htm ,

в който се казва, че в т.н. „Кратко житие на Кирил”, известно също под надслова „Успение Кирилово”, съставителят му Свети Климент Охридски, ученик и дългогодишен сътрудник на славянските апостоли, ясно и недвусмислено ни съобщава, че :

„Родното място на преподобния наш отец Кирил е многопрочутият и голям град Солун. Там той е роден. По род и рождение той е Българин.” 

В Българския разговорен традиционален фолклорен език понятието отец е единтично с баща.
Църквата е присвоила титула за собствена ведомствена титулация, като не пропуска да отбележи, че отец в църковната йерархия не означавало генетичен баща, а наименованието „църковен отец“ се употребява в преносен смисъл за духовен баща, духовен надзорник и закрилник.

Тази манипулация е предприета, за да се прикрие същинския бащински статут на Исус Хростос, когото Българите – неговите генетични деца и потомци през генеалогията на неговия първороден син Павел, наричат още от времето на Явяването му и до сега с наследствено право и основание Баща, Отец, Отче, Татко – сиреч роден Баща и Прародител, като това обръщение е традиционно сега и в трите християнски деноминации сред всички народи – Отец Исус, Отче Исусе, Татко Исусе!

С манипулираното значение и съдържание на обръщението Отец, Отче в християнството, се прикрива и генетичния бащински статут и на Павел, посял Божието свещено феноменно генетично семе сред Българите в Тракия и сред всички племена по целия свят за дългогодишната си активна сеяческа мисия (33 г–333 г), и който съвсем резонно се обръща в евангелските документи, съставени лично от него в България и за България, към децата си с обръщението деца мои и чеда мои!

ДЕЦА МОИ И ЧЕДА МОИ=
ДЕЦА на Ешуа и Диана МаМа=
ДЕЦА на Ешуа и Диана Мария Магдалена  

Св. Ап. Павел пише на коринтските християни:
„...Не за да ви посрамя пиша това, а ви поучавам като мои възлюбени чеда. Защото, ако имате и десетки хиляди наставници в Христа, много бащи нямате, понеже аз ви родих в (от)  Иисуса Христа чрез евангелието“ (1 Кор. 4:14—15), а по-нататък нарича своя ученик Тимотей „възлюбено и вярно чедо у (от) Господа“ (ст. 17). 
На галатяни св. ап. Павел пише: „Чеда мои, за които съм пак в родилни болки, докле се изобрази във вас Христос“
 
Когато не могат да премахнат изконните бащински следи на Исус и Павел върху Българите по безбройните новозаветни канонични и апокрифни документи, фалшификаторите на Българската история манипулират и неглижират бащинството на Исус и Павел, като предават на титула отец преносен символичен характер и смисъл на духовен баща и го канонизират като догма в християнството.  

Самият Кирил не е бил никога титулован с Отец, а с Баща.

"Наш Отец Кирил" е категорично указание и в прав текст, че Кирил е отец, баща, генетичен баща на Климент и на още други някои, които заедно сформират и дефинират формулировката за Кирил, дадена за него от Климент: "наш отец Кирил" ! 
Тия "други" деца на Кирил и следователно братя и сестри на Климент, ще открием задължително в историческите персонажи около Кирил и Климент и взаимосвързани с тях.
Такива персонажи плътно около Кирил и Методий, освен "петимата ученици" на светите "братя", други няма – и те са децата на Кирил, които заедно с другия исторически персонаж – Методий, оформят емблематичната и култова седморка известна като Свети Седмочисленици.

Следва естествения и логичен извод, че "братът" Методий, който не е споменат и той за отец като Кирил по силата на официалният му фалшифициран равноапостолски статут с Кирил, задължително трябва да е член на съпружеската родителска двойка Кирил и Методий, и тъй като синът на Кирил вече си припозна официално с документ Кирил за отец/баща, то Методий няма начин друг да бъде, освен майката на Климент и другите персонажи от Светите седмочисленици, както доказахме с много предни документи.
Каквато майка е и Методий / Мат Диана – естествена генетична родна майка – на петте ѝ  деца от съпруга ѝ Кирил – сваленият с вероломен преврат Първожрец (Кан).
Херметичното име на съпругата на Кирил и Първожрица, майка на петте му деца, е подбрано така от жреческия кодировъчен регистър, че при разшифроването му, когато му дойде времето – което направихме вече!, веднага да си проличи женското начало и генезис на Методий, което име е първоразрядната анаграмна комбинация на Великата Богиня Майка Диана от шифровъчния кръстнически именен речник и регистър: 

МЕТОДИЙ=МЕТО ДИЙ + Н( кодировъэчен назал)=МЕТ ДИЙН=Мат Диана 
Майка Диана, Великата Богиня Майка Диана   

След указанието в прав текст, че Кирил е отец на Климент и тримата му братя и сестра им Наум (Мина, Света Мина), следва информация от извор, който е запазен в единствен препис, отнасян към XII в., и който изрично споменава Българската народност на Кирил. 
Това е т.н. „Кратко житие на Кирил”, известно също под надслова „Успение Кирилово” от Св. Климент, където ясно и недвусмислено се съобщава в прав текст,че: 
„Родното място на преподобния наш отец Кирил е многопрочутият и голям град Солун.Там той е роден.По род и рождение той е Българин.”,
в което в код  се чете от Посветените Българи от къде са Първожреците на Българското царство:
 
МНОГОПРОЧУТИЯТ ГРАД СОЛУН=ГРАД Ямпол на Диана и Исуш в Трагия   

Точен, ясен и категоричен документ на чист Български Сътворенчески език, с ударенията и с интонацията и пунктуацията даже през вековете, който документира категорично, че всички Български първожреци от рода Дуло се раждат, живеят и управляват Българската империя и царство от първосвещения и първопрестолен Божи град Ямбол, когато България не е под някакво чуждо робство!  

ИНТОНАЦИЯ=ТИЯНА ИЦО=Диана и Иса 

ПУНКТУАЦИЯ=Бокиня Диана и Иса  
   
image
 
Ето иконографски изображения на каноничната конспиративна семейна снимка на двамата "братя" : 

КОНСПИРАТИВНА СЕМЕЙНА СНИМКА=СНИМКА на Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Матара  
 
Светейшото семейство ни показват и разсекретени видео документи за истинския им образ и статут:
  
image

Ето вече истинската семейна снимка на Кирил и жена му Мат Диана (МетоДий), на която свещената Първожреческа съпружеска двойка е под невидимата постоянна височайша егида и закрила на Свети Павел, Шефът на Небесното светейшество на изпълнителната власт над всичики светове и родоначалникът на новоепохалната генерация Дуло от потомците на Исус и Мария Магдалена, продължители на първосвещената златна линия на която са те.  
 
СЕМЕЙНА СНИМКА на=на Кан (Жреци) на Исус и МаМа=на Кан на Исус и Мария Магдалена

Ето още разсекретени свръхсекретни документи за святите съпрузи,архивирани на най–видни места пред очите на всички,но заключени с непробиваемият код на Свещеният шифър!  

Тъй солунските двама братя,
насърчаха Дедите ни...

ДВАМА СОЛУНСКИ БРАТЯ=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара

двамата солунски "братя" са Първосвещените Жреци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, и са Духовните водачи и владетели на България,к оито родственикът им Борис I детронира с кървавият преврат и стотици хиляди избити негови роднини от Дуло, чисти и праведни Българи – елитът на Българския народ, епохален злодейски акт, представян след векове от фалшификаторите на Българската история, все от неговата изродена византийска българо – юдейска генеалогия, която идва от потомците на изрода Константин Велики, като най – важния акт за Българския род – т.нар. "покръстване" в Християнството, истинската генеалогия на която юдео – византийска псевдо – Исусова анти – Българска полицейско – инквизационнна религиозна доктрина, ви представихме по – горе в поста ни за генезиса на сегашното Християнство. 


Ето и документът за етносният произход на двамата Първожреци:

СОЛУНСКИ БРАТЯ=Балкари от Исус и Мария –
Българи,каквито са и Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена 

ЕТНОСЕН ПРОИЗХОД=ПРОИЗХОД от Диана и Иса
защото етнос е елементарна анаграмна комбинация от Божиите имена:

ЕТНОС=ТЕОН С=Тиана и Иса=Диана и Иса  
 

Отваряме и свръхсекретния Български херметичен архив – гръцкият език,пазител на свещената Българска родова памет и история,и вадим от сейфа поредният шифрован документ:имената на Първожреците на гръцки език – Кирилос и Методиос

КИРИЛОС И МЕТОДИОС=Кан (Жреци) от Дуло от Исус и Матара (Диана Мария)

ВАДИМ ОТ СЕЙФА=Бог Иса и Богиня Мат Диана

Панславянската руска имперска доктрина и фалшификация на Българската история и на Българския произход на Кирил и Методий ги титулова с измисления им статус "славянски" апостоли, който титул ни носи още информация за истинския им статут:  

СЛАВЯНСКИ АПОСТОЛИ=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса Слав (Змей)
Първожреци от Божия потомствен род Дуло на Господ Бог Исус, Който в този документ е представен с най – древният животински календарен херметичен символ на Боговете Демиурзи – змейският, един от 12 – те синонима на който е Слав, и които рептилски титули преминават в херметичната сакрална хералдика на Божиите потомци от рода Дуло  

image

Разбира се,че основната кодирана информация за святите ни Първожреци е съставена от тях самите и е имплантирана в текста на култовия химн за Кирил и Методий – Върви народе възродени!, който те в транспространствен феноменен свръхестествен режим диктуват на Стоян Михайловски!

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ за=ОСНОВНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Бог Исус и Богиня Матара  
 

ИНФОРМАЦИЯ СЪСТАВЕНА от=ИНФОРМАЦИЯ от Богиня Диана и Исус

ИНФОРМАЦИЯ СЪСТАВЕНА от=ИНФОРМАЦИЯ от ВЕСИСТЕНА=ИНФОРМАЦИЯ от БЕЗИСТЕНА 
 

 
https://www.youtube.com/watch?v=zVNr3NCxKYk
Кирил и Методий

Български всеучилищен химн

Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си ти поднови!

Върви към мощната Просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден -
и Бог ще те благослови!

Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, дето знаньето живей!

Безвестен беше ти, безславен!...
О, влез в Историята веч,
духовно покори страните,
които завладя със меч!..."

Тъй солунските двама братя
насърчаваха дедите ни.
О,минало незабравимо,
о,пресвещени старини!

България остана вярна
на достославний тоз завет -
в тържествуванье и в страданье
извърши подвизи безчет...

Да, родината ни години
пресветли преживя, в беда
неописуема изпадна,
но върши дългът се всегда!

Бе време,писмеността наша
кога обходи целий мир;
за все световната просвета
тя бе неизчерпаем вир;

бе и тъжовно робско време...
Тогаз Балканский храбър си
навеждаше лице под гнета
на отоманский властелин...

Но винаги духът народен;
подпорка търсеше у вас,
о, мъдреци!... През десет века
все жив остана ваший глас!

О, вий, които цяло племе
извлякохте из мъртвина,
народен гений възкресихте -
заспал в глубока тъмнина;

подвижници за права вярна,
сеятели на правда, мир,
апостоли високославни,
звезди върху Славянски мир,

бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на българското знанье,
творци на наший говор мил!

Нека името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
в Славянството во век веков!  
 


Ще разсекретим документите от последните три куплета на пълния истински текст на химна за Кирил и Методий,който ще намерите вече навсякъде,но наистина истинският оригинален неманипулиран през няколко редакции текст на песента (информация за която панславянска фалшификация ще ви дадем в следващия ни пост),в който няма никакви славяни,и който текст ни дават сега авторите му – Свети Кирил и Света Мат Диана,за да го публикуваме и ви разсекретим документите,които те са съставили и диктували под внушение на Стоян Михайловски :  

подвижници за права вярна,
сеятели на правда,мир,
апостоли високо славни,
звезди върху свещений мир.

Бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на Българското знанье,
творци на наший говор мил!

Нека името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
от Българския род во век веков! 
 
ПОДВИЖНИЦИ от=от Богиня Диана и Бог Ижуц 

СЕАЯТЕЛИ НА ПРАВДА МИР=Дуло от Бог Иса (Вер) Змей и Богиня Диана Мария 
 

АПОСТОЛИ ВИСОКО СЛАВНИ=АПОСТОЛИ Кан (Жреци) на Бог Иса Слав (Змей) 
 
ЗВЕЗДИ ВЪРХУ СВЕЩЕНИЙ МИР=ЗВЕЗДИ Бурхи (Българи) от Бог Исуш и Мария  
 

ОТЦИ НА БЪЛГАРСКОТО ЗНАНИЕ=Кан (Жреци) от Диана и Отец Исуз Българина 
 
ОТЦИ НА БЪЛГАРСКОТО ЗНАНИЕ=Българи,Кан (Жреци) от Диана и Отец Исуз
 
Тия автентични документи за Българския Божествен произход и статут на Кирил и Мат Диана сега изпращаме по неведомите Божии пътища и пощи до Б/българина Владимир Путин, който охладня в миг в сърцата на милиони Българи и загуби Любовта им, и нашата, на която се радваше и разполагаше, (подведени най – вече от усърдно демонстрираното му православно иконо – преклонение) и не само не направи нищо за да я засвидетелства Любовта на практика към Българския народ въпреки нечистивите ни управници,но и онзи ден се изсра на пометеното место, което имахме в Душите си за него, и го омърси непоправимо! 
 
НЕВЕДОМИТЕ БОЖИИ ПЪТИЩА на=ПЪТИЩА на Богиня Мат Диана и Бог Ежуа  

БОЖИЯ ПОЩА=БОЖИЯ ПОШТА=Бог Ежуш и Богиня Диана  
 

ИМА МЕСТО В СЪРЦАТА НИ за=за Отец Исус и Богиня Матара 
 
ИЗСРА СЕ НА ПОМЕТЕНОТО
=Син (потомък) на Исуз и Богиня Матара Диана 
 

ОМЪРСИ=МЪР СИ=Мария и Иса  
 

... отци на Българското знанье,
    творци на наший говор мил!   

ТВОРТСИ НА НАШИЙ ГОВОР МИЛ=Болгари от Исуш и Богиня Матара Диана 
  

Нека името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
от Българския род во век веков!   
 
НЕКА ИМЕТО ВИ ДА ЖИВЕЕ=Кан (Жреци) от Богиня Мат Диана и Бог Ежуа 
 
В ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ=от Рода на Павел от Бог Иса и Богиня Диана  
 
РЕЧТА ВИ МОЩНА НЕК СЕ НОСИ=Кан (Жреци) Чаре от Сина на Исуш и Богиня Мат Диана   

Последният документ легализира жреческо – царския статут на съпрузите Кирил и Мат Диана, които са Българските Първожреци и Царе от генеалогията на Павел – синът на Ису и Мария Магдалена, детронирани с кървавия преврат на злодея Борис I  
 
Ще разсекретим и информацията, заложена в официалната датна формулировка на празника 24 май – Ден на Славянската писменост: 

24 МАЙ=ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИ МАЙ=Друиди от Бог Отес Ешуа и Богиня Мат Диана
документ указващ жреческия статут на създателите на Българската писменост

ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ=ДЕН на Семейство от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус  –
защото писменост е врътната анаграма от семейство или семейство е анаграма от писменост – сиреч поредното свидетелство, документиращо, че Българската писменост (една от многото) – конкретно тази съставена от Кирил и Методий като конспиративна кодирана писменост, е писменост съставена от жреческото семейство на Българските Първожреци и Цар и Царица Кирил и Мат Диана   

ПИСМЕНОСТ=СЕМИСТПО=Семестпо=Семейство
 

Т.нар. "автентични изворови документи" – "Панонските легенди", са свръх елементарен нагъл и коварно лукав фалшификат,написан през 18 век в характерния църковен блудкаво– бутафорен сладникаво–лицемерен безстойностен и кух религиозен визинтийски стил на средновековните светско–религиозни романи !
Тотален фалшификат,натъпкан със старозаветни и новозаветни култови библейски клишета и дежурни лозунгови цитати. 
 
Анализирайте и вие други пасажи от "Панонските легенди или Пространните жития на славянскитѣ просветители Кирил и Методий " от Д-р Васил Сл. Киселков, учител при педагог. училище в гр. Ямбол.1923 г
www.promacedonia.org/pl/index.htm

http://www.promacedonia.org/pl/index.htm
,

в които преживяванията и личните мисли и съждения на Кирил са описани така интимно и съпричастно,сякаш авторът им е бил през всичките дни от живота на Кирил от най –ранните години до смъртта му с него личен негов присъствен биограф и не само това, ами е чувал и всичките му съкровени думи и дори е разбирал и мислите му и веднага ги е стенографирал или записвал на магнетофонна лента с датчици на главата му за да четат мислите му...

***
Според обичая — децата на богатите да играят на лов — един ден (Константин)
излезе на полето с тях, като взе своя крагуй; щом го пусна, по божие усмотрение излезе вятѫр, грабна (крагуя) и го отнесе. Поради това детето изпадна в униние и печал, та два дни не яде. Сѫс своето человеколюбие милостивия Бог като не му позволяваше да привиква на земни удоволствия, на време го улови: както в старо време улови Плакида (вѫв време) на лов с елен, така и тогова (улови вѫв време на лов) с крагуй. Като поразмисли в себе си вѫрху суетата на този живот, (Константин) окайваше себе си, говорейки:
– Такѫв ли е този живот, та вместо радост да иде печал? От днес ще хвана други пѫт, който е по-добѫр от досегашният, и няма да прахосвам дните си в шума на този живот! Подтикнат от тази (мисѫл), той си стоеше у дома, като изучаваше науст книгите на Григория Богослов. На стената нарисува крѫст и такава похвала написа на Григория: О Григорий, по тяло човек, а по душа ангел! Макар по тяло да си човек, но се яви ангел, защото твоите уста като един от серафимите прославят Бога и просвещават вселената чрез тѫлкуванието на правата вяра. Затова приеми и мене, който коленича пред тебе с любов и вяра, приеми ме и ми бѫди учител и просветител! — Така се обричаше (Константин). Изучавайки много от беседите (на Григория) и техния далбок смисѫл, (той) изпадаше в униние, когато не можеше да ги разбере основно.

***
Детето (Кирил) като чу това, с радост се опѫти; като коленичи по пѫтя, то се помоли, говорейки: „Боже на нашите отци и Господи на милостта, който всичко си сѫтворил сѫс своята дума и с премѫдрост си наредил, щото човека да владее над сѫтворените от тебе твари, подари ми премѫдростта, що е край твоите престоли, за да разбера, що е угодно на тебе, и да се спася! Аз сѫм твой раб и син на твоя робиня.”— При това, прочее, като изказа Соломоновата молитва и стана, той рече: Амин!
 
***
А когато наближи часа да приеме покой и да се представи вѫв вечните жилища, след като повдигна рѫце кѫм Бога, помоли се Кирил сѫс сѫлзи (на очи), говорейки така:
 – Господи, Боже мой, който си сѫздал всички ангелски чинове и безплѫтни сили; който си разперил небето и основял земята, и всичко, що сѫществува, си привел от небитие в битие; който винаги слушаш онези,които изпѫлняват волята ти и се боят от тебе и спазват заповедите ти, чуй моята молитва и запази верното си стадо, при което беше оставил на служба мене, неспособният и недостоен твой раб! Избави го от безбожната и поганска злоба на тези, които те хулят, и погуби триезичната ерес, и направи много да порастне цѫрквата ти, и обедини всички в единодушие, и сѫздай изредни хора, които да мислят еднакво за твоята истинска вяра и право изповедание, и вдѫхни в сѫрцата им словото от усиновението си! Ако си приел нас, недостойните за проповядване на Евангелието на твоя Христос, които залягаме в добри дела, и които вѫршим угодното на тебе — твой дар е. Които ми беше предал, като твои, предавам (ги пак) на тебе: вкарай ги в ред с крепката си десница и ги покрий с покрова на крилете си, та всички да хвалят и славят името на тебе — на Отца, и Сина, и Св. Дух, амин! —
Целуна всички сѫс светото целувание и рече: Благословен (да бѫде) Бог, който не ни даде за лов на зѫбите на нашите невидими врази, а сѫкруши тяхната мрежа, и ни избави от загинване! 
И така почина в Господа, бидейки на 42 години  

––––––––––––––––––––––––––

В тази абсолютно фалшива и никога несъстояла се биография и житие на Кирил са вкарани основните лъжи и измислици за Кирил и Методий, които обявени за автентични изворови документи, са академизирани и постулирани за непоклатими истинни исторически документи за Българските Първожреци на Исус и Мария Магдалена, преследвани Те и потомците им най – яростно и перманентно от същата тази църква и нейните дяволски служители като авторите на този фалшификат, юдеинът и отявлен върл враг на Българите чехът Шафарик – министър на просветата на Сърбия, и внукът му Иречек и мекеретата българо – предатели и родо убийци Васил Златарски, Христо Златарски, Марин Дринов и сие мерзавци – западни и руско – фанариотски юдейски агенти! 

И върху тези лъжи и измислици е построена и мултиплицирана, облечена в академична тога и изворова документалистика, на всички езици и учебници фалшивата биография и свещено дело на Българските Първожреци, които пък защото са пророци знаеха прекрасно какво предстои да се случва на техните потомци и на жертвения Български народ,и затова създадоха глаголицата и кирилицата – свещени херметични жречески букви и писменост, чрез които зашифроваха преследваната Българска родова памет и история,които сега пак те ни разсекретяват в качеството си на реални, рационални и истинни действащи феноменни светии,още малко време невидими за непосвентените,

Обръщаме ви специално вниманието да забележите къде е преведен и редактиран този гениален фалшификат – в Ямбол, гнездото на Божиите рептили змейове и дракони от Дуло!
От кой е съставен – някой мастит и известен анти – Българин ли с универсални познания ?
Нищо подобно!
Съставен е от нищо и никакъв даскал в Ямболско училище, на който освен да пердаши непослушниците по ръцете и повтаря спусната отгоре програма и натисне в тъмното по кривите сокаци на малкото ни градче някоя ямболска красавица даскалица от девическата гимназия, нито време, нито умствен капацитет, нито информационен доставчик, ще му стигнат да съставя такива фундаментални исторически документи, които веднага се легализират от БАН като безспорни изворови документи!
Как става тази хватка!
Ами става – по него време БАН се управлява от мекерето Васил Златарски, който ползва този похват да натовари набелязани люде с мисията на "независими" изследователи, на които възлага своите манипулационни разработки и ги легализира от висотата на поста си на корифей на Българската история.
Понятно е и защо избира Ямбол за поредната си анти – Българска агентурна операция 
И вижте какво става, веднага след като даскалът публикува този фундаментален труд – фалшификат!
През 1924 – 1925 г. бедният ямболски даскал Киселков специализира славистика във Виена – центърът на юдейските анти–Българските заговорници и фалшификатори!
По – естествена от тази награда, както и висша шпионска антибългарска школа, няма. 
Е, има – в Русия, но на тях служат други анти – Български мекерета...
След завръщането си в България постъпва като учител в Софийската семинария, където въвежда манипулациите и фалшификациите на анти – Българските заговорници и мекерета в Светото Българско Православие, където се и пенсионира през 1950 г. 
  
СЕМИНАРИЯ=Иса и Мария 
религиозна академия, състояща се от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от целия диапазон на святост и праведност до пълни изроди и злодеи религиозни фанатици


Паисий записва в История славяно Българска историята и родословието на Жреците/ Канове и Царе на Българското царство от Исус и Мария Магдалена през генеалогията на сина им Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и Свети Павел,през сина му Атила (303 – 453),който е Кан Ирник и Свети Патрик и Свети Николай Чудотворец, през потомъка му император (Кан/Жрец) Анастасий I, през потомците му в политическо изгнание в Европа по време на най – дълбоко скриваното първо византийско робство на България (518 – 681)...през меровинговия крал Дакобер и сина му принц Сихибер, които са Кан Кубрат и Кан Исберих, също Светии,...през Кан Тервел, който е Свети Трибелий,... Кан Крум, през Кирил и Методий, които са мъж и жена, съпрузи – Първожреците и Царската двойка на Българското царство,свалени  с кървав преврат от родственика им от Дуло злодеят и агент на византийците българо – юдеинът Борис Първи, през петте им деца Климент, Сава, Наум, Ангеларий и Горазд, през Асеневците и Шишман, през генеалогията на неговите потомци от първосвещената златна линия на Дуло в политическо изгнание в Европа по време на турското робство Нострадамос и неговият син Вилям Шекспир..., през бащата на Паисий – Патриарх Хрисант.

В историята Паисий записва и родословните линии на всички разклонения на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло сред всички европейски народи и държави и по света,от които са всички владетели и политическите и богаташките господарски реакционни елити на всички държави,както и духовният интелектуален творчески и прогресивен бунтарски елит на народите.
Тази История възпламени революционните процеси в цяла Европа и затова псевдо –Исусовата анти – Българска църква предприе с изпълнителният си орган инквизицията и ударният ѝ отряд от юдео – византийските фанариоти, крути мерки срещу Паисий и неговите Българските посветени читави родственици от Дуло в България и по цяла Европа.
В поробена България това бе убийството на Паисий от фанариотските полицейски агенти на турците, водени от предателят поп Стойко Владиславов – Софроний Врачански, когото Паисий Хилендарски посвещава в тайната на Историята през 1765 година в Котел, доверил му се като генетичен потомък от Дуло.
Мерзавецът поп прави препис, известен днес като Първи Софрониев препис – абсолютен фалшификат, нямащ нищо общо с истинския документ за династията Дуло и родословното ѝ дърво.
Предава Паисий на гръцките фанариоти и турската полиция и лично го убива, като оглавява акцията за фалшификация на Историята и преследването на Българите династи от списъците, оглавява и разтурването на Охридската патриаршия, закрита неканонично със султанско ирадие през 1767 г. по настояване на Цариградския гръцки патриарх Самуил Ханджери, и подновяването на свирепия геноцид връз Българите от турците, насъсквани от юдео=фанариотите, заедно и съгласувано с руските имперски инквизационни служби, които организираха поредицата псевдо – освободителни войни на Българите от Русия срещу Османската империя с пускането на кръв на поробителите ни и оставяне в ръцете на освирепелите турци на беззащитните Българи, тръгнали подмамени да помагат на руснаците!   

САМУИЛ ХАНДЖЕРИ=Соломон (юдеин) от Ежуа от Драхия/Тракия
изроден български имплант от Дуло сред юдейското племе

Знаете какви почести и служби придоби гнусният предател и убиец високо в фанариотската и султанската йерархия (двете съюзени геноцидни над Българите институции) за себе си и за потомците си до девето коляно в отплата на предателството.


В абсолютно тоталния фалшификат
Похвала за нашия блажен отец и славянски учител Кирил Философ"
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=415&WorkID=14608&Level=1

– уж от Климент Охридски "автентичен" документ, фалшификаторите пак са пропуснали един тънък и много важен момент, който не може да се изтрие от многобройните директни и кодирани писания от и за памета на Кирил, а именно,че неговите ученици го титуловат Отец!
В оригиналните истинни документи Кирил е Баща, Татко,което традиционно Българско издайническо съкровено обръщение разкрива тайната,че Кирил е биологичен генетичен баща на Климент и неговите три братя и сестра Наум (Света Мина,Ма, Майка,Богиня Майка,Мария)
 
На анонимния църковно–инквизационно служител, (чието истинско име е Софроний Врачански) съчинител на фалшификата през 18 век, самият Свети Кирил и първородният му син Свети Климент, са му внушили традиционното за стила на манипулаторите блудкаво–захаросано овертюрно встъпление с религиозни клишета и поучителни цитати от Библията и Новия завет, в случая пасажа : 
"Със своето благочестие и красота той (Кирил) изгря на земята като слънце, просвещавайки целия свят чрез зарите на триипостасния Бог. 
Божията премъдрост си съгради храм в неговото сърце и върху неговия език като вьрху херувим почиваше Светият Дух, който винаги раздава дарове според силата на вярата, както е казал апостол Павел: “На всеки един от нас благодатта е дадена по мярката на дара Христов“ (Еф. 4:7) "
за да достигне до нас този документ,в който още Свети Павел в качеството си и статута на Шеф на небесното светейшество и ръководител и сценарист на проекта –драматизация "Българите и човешката цивилизация", вложи информация за своите потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, за да го разсекретим сега заедно с него, със Свети Кирил и Свети Климент: 

НА ВСЕКИ БЛАГОДАТТА Е ДАДЕНА ПО МЯРКАТА НА ДАРА ХРИСТОВ=
НА ВСЕКИ БЛАГОДАТТА Е ДАДЕНА за Кан (Жреци) от Рода на Богиня Матара и Бог Иса от Тракия – 
от който документ се разкрива, че Божията благодат, феноменни гени и феноменални жречески дарби и качества, се дават само на Жреците Българи от свещения род на Исус и Мария Магдалена


Предлагаме ви и изследването  за Кирил и Методий ,титуловани като  Баксан - Зарко и Банджа - Страхота ,в едноименната статия 

http://7rilskiezera.com/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=64 ,

пасаж от който ви цитираме: 

В “Джагфар Тарихи” се твърди, че Константин - Баксан и Методий - Банджа са правнуци на българския кан Сабин (764 - 765 год.), който от своя страна произхожда от знатния средноазиатски род Кюнграт на Орган от Телес    
 
Ето разшифровката на тия имена:  

САБИН=Бог Иса 
 
КЮНТРАГ=Кан (Жрец) от Трагия

ТЕЛЕС=Дуло от Иса   

БАКСАН=Кан (Жрец) на Бог Иса 

БАНДЖА=Богиня Диана и Ежуа  

Колективният родови документ за двамата Баксан и Банджа ни съобщава: 
 
Кирил и Методий са БАКСАН И БАНДЖА=
Кирил и Методий са Кан (Жреци) на Бог Исуж и Богиня Диана 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Продължаваме в следващ постинг с документи от Чехия, Моравия и други места, свидетелстващи в конспиративен режим за самоличността и делото на истинските Български просветители – Съпрузите Кирил и Мат Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светото семейство Седмочисленици
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!Гласувай:
12
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
27.05.2017 23:48
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5405604
Постинги: 1580
Коментари: 2954
Гласове: 32218
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!