Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2017 01:30 - Света Валпургис – тотален акт на реабилитиране на инкриминираните от Инквизицията досега вещици– светици!Гьобелсова дезинформация вече хиляда години!част1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2086 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 03.10.2017 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хитлеровите езотерици–черноенергетици и психотроници от Ahnenerbe постоянно ровеха из енергийните комплекси на Хартс да търсят Кивота.През 20 век на свръхмистичния връх Blocksberg се настани главната станция на ГРУ на СССР и базата на ЩАЗИ,като от 1961 до 1994 г.Брокен станава важен стратегически пункт на разузнавателните военни и тайните служби на Съветските и на Министерството на държавната безопасност на ГДР – ЩАЗИ .

ЩАЗИ=ШТАЗИ=Диана и Изуш

мракобесническата служба на ГДР,която преследваше в съюз зад кулисите с тайните служби на СССР и на ФРГ крипто–Българските духовни лидери от феноменния род на Исус и Мария Магдалена на немския народ

В разследващото есе от предния пост –Вальпургиева ночь и Брокен казахме,че
за никакви сборища на вещиците доблестните разузнавачи на тия всезнаещи служби не съобщават през това време.
А може би пазят тайна!
Тази тайна,от която и хабер си нямаха и Хитлеровите българо–юдейски езотерици–черноенергетици и психотроници,които постоянно ровеха из енергийните комплекси на Харц да търсят Кивота,и руските и гедерейските тайни езотерични служби,и която епохална тайна се отключва само с нежното и финно крехко ключе на изживяваната Любов,ви разкриваме и в този пост с вещото вещерско светейшо участие на Света Валбурга!

Сега туристите могат свободно да посещават както целия мистериозен и натъпкан с енергийни светилищни мегалитни строежи планински масив,с основните от които ви запознахме в предния ни пост по темата,така и самият връх Брокен/ Blocksberg,на който е построен хотел с ресторанти за туристите.


 
плейлиста
Wolfshдger Hexenbrut Walpurgis Wolfshagen im Harz 
Faun - Walpurgisnacht 

Навремето вещиците са летели на Брокен на метли,на бъчви,на козели–пръчове и на бременни свине.
Фауст е предпочитал пешият преход за да се радва на планината и мистичните ѝ скали.
Сега туристите могат да повторят неговия маршрут и да се качат пеша на Брокен от Ширк.
Така,че добре дошли в Брокен! – ни подканят туристическите агенции,но ни съветват:
"Само,моля,по–добре не в последната нощ на април! " – колкото да засилят любопитството на непосветените в тайните на планината и на върха.

Обаче ние защото сме Посветени в мистериите на планината,след като през деня обходихме основните светилищни комплекси на Хартс,избрахме точно тази нощ да посетим Брокен – нощта на саббата,и то водени лично от Валпургис – за едни шефка и доаен на вещиците и на всички анатемосани и криминализирани езичници,за други Света Валпургис,посветена на борба с тези езичници!  

А ние – посветени да разсекретяваме скритите навсякъде безбройни кодирани документи за сакралната Българска родова памет и история с помощта на
Свещения шифър на Свещения Сътворенчески Български език!
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
САББАТ=С Б БА Т=Иса Бог Богиня Диана=Бог Иса и Богиня Диана

Преди да се срещнем със Света Валпургис се запознахме с официалната информация за тази мистична и мистериозна Валпургиева нощ,( Walpurgisnacht ) култова за фолклора и традициите на заселеното по тия места от Българските му духовни водачи тракийско племе джермани. 

Валпургиева нощ (Walpurgisnacht на немски и нидерландски, Valborgsmдssoafton на шведски, Vappu на фински, Volbriцц на естонски, Valpurgijos naktis на литовски,Valpurģu nakts или Valpurģi на латвийски, čarodějnice или Valpuržina noc на чешки, chуdotypalenje на долнолужицки, chodojtypalenje на горнолужицки и Valpurga Nokto на есперанто) е празник, празнуван в нощта на 30 април срещу 1 май в Германия, Финландия, Швеция
Честването е в името на света Валбурга (позната в Скандинавия като "Валбори" (Valborg),алтернативни форми: Валпургис (Walpurgis), Веалдбург (Wealdburg), Валдербургер (Valderburger)),родена във Wessex,др.-англ.Westseaxna Rīce,през 710 г.
Тя е племенница на свети Бонифаций, а според легендата и дъщеря на саксонския принц свети Ричард. Заедно със своите братя достига до Франкония, Германия.
Решава да стане монахиня и заживява в манастира в Хейденхайм, основан от нейния брат Вунибалд.
Валбурга умира на 25 февруари 779 г. и този ден все още носи името ѝ в католическия календар.Канонизирана е за светица на 1 май същата година и това е датата, която носи нейното име в шведския календар.

Исторически погледнато Валпургиевата нощ е възникнала като приемственост на обичаите по посрещането на пролетта в езичеството.Празнуването включва паленето на гигантски огньове в името на настъпващата пролет. Оригинално древните викингски обичаи на плодородието са били провеждани около 30 април и поради съвпадението на канонизирането на Валбори, празненствата приемат нова форма.
Почитането на Валбори със силата на викингските обичаи по посрещането на пролетта е възприето и на други места в Европа. Двата празника се смесват в единно цяло, което днес се нарича Валпургиева нощ.

Християнските хронисти и техните наследници – официалните историци,налагат версията,че в Средновековието 1 май се празнувал като ден на канонизацията на Света Валбурга и с него традиционно съвпада и съседства езическият празник Валпургиева нощ,който нямал никакво отношение към християнската светица,като в Зап.Европа традициите на езичеството са се съхранили до наши дни,като на 1 май в продължение на нощния празник на площадите на градовете и селата се провежда ритуала Майско дърво
   

Това бе официалната версия за странното съвпадение и преплитане на абсолютно антагонистичните езически и християнски традиции на празника Валпургиева нощ,и по–точно антагонистични от страна на християнската църква срещу езичеството,който едностранен антагонизъм има истинското име и проявление на свиреп перманентен геноцид на християнската църква срещу езичниците!
А вече знаем от безбройните ни документи,че тази средновековна и до наши дни християнска църква,е мракобесническата полицейско–репресивна и геноцидираща институция на псевдо–Исусовата анти–Българска юдео–византийска фалшива доктрина християнство,лъжеучение създадено от българо–юдео–византийците,които са изродените династи от рода Дуло от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена и които вече 1500 години в пълзящо настъпление и поробление владеят управлението на всички държави в света и водят политика на затриване на Свещения Български Божи народ и крипто–Българите сред всички народи и тласкат света към тотално погибление.

Няма нищо странно в съвпадението на езическия и църковния празнични календари – ние сме ви разкрили в нашите документи,че това е умишлена коварна практика на християнските манипулатори и фалшификатори да прекрепят измислени и фалшифицирани християнски светии и събития към езическия празник и обрядност,свързани само и единствено с Българските Богове Демиурзи и Тяхните новоепохални аватарни проявления като Господ Бог Отец Исус и Мария Магдалена и с Техните феноменни потомци – Българите от Дуло,за да могат както да заблудят,подменят и измият споменът за истинските причини и поводи за езическия празник,както и да могат да контролират активистите на езичниците чрез църковните служители,които са преди всичко служители на инквизицията,за да ги обстрелват и елиминират.

Най–масирано и тотално приложение на тази коварна полицейско–копойска–манипулационна тактика инквизицията прилага разбира се в Родината и сърцето на езичеството – България!

Обаче нашите Пресвяти феноменни посветени Предци обръщат и трансформират това дезинформационно–цензурно и геноцидно полицейско оръжие и система срещу самите заговорници срещу Българите,като с помощта на инструментариумът на Свещения шифър на Свещеният Български език зашифроват сакралната Българска родова памет и история в празничната църковна митология и историография и догматика,и така я съхраняват на най–сигурното невидимо най–видимо место и я пренасят до наши дни до нас,за да ви я разсекретят сега чрез техния наш общ блог,които просвещенчески документи и процеси ви демонстрираме пак като разкодираме основните послания в официалната версия за празника Валпургиева нощ!:

Най–напред ето коя е истинската Света Валпурга,Веалдбург,Валпургис (Walpurgis) , 
която не само няма нищо общо с християнските покръстители–геноцидатори,а е и най–отявлената езичница,сиреч истинска Исусова–Мариина не само до смърт вярна тяхна последователка,но и Посветена Тяхна феноменна жреческа потомка–Българка! 

ВАЛПУРГА=Бога Булгарин – Бог е Българин 

ВЕАЛДБУРГ=Богиня Диана Булгария=Българка от Богиня Диана

Walpurgis=ВАЛПУРГИС=П ИС ПУЛГАР=Бог Иса Булгария=Бог Иса е Булгар!!! 

Walpurgis=ВАЛПУРГИС=
П ИС ПУЛГАР=ПУЛГАР В ИС=Булгар (Българка) на Бог Иса 

Разсекретеното лично досие на Светицата от разшифрованото ѝ име документира катоегорично,че тя е Българка,феноменна жреческа посветена потомка на Бог Исус Българина,с което си име тя прокламира тържествено и на всеослушание,че Господ Бог Исус е Българин!

Ето и Българското сакрално име на родния ѝ град Wessex, др.-англ. Westseaxna Rīce, (Англия) :

Wessex=ВЕСЕКС=ВК ЕСЕС=Бок Исус 

Wessex=ВЕСЕКС=
К В ЕСЕС=Кан (Жрец) на Бок Исус с –
по името на Българския първожрец,основал това Българско селище,изконна провиния на Свещената Българска империя (33 – 518)

По прецизната и пълна обработка на този документ ни указва и конкретно кой е този първожрец,основал и кръстил на себе си това селище:

Wessex=ВЕССЕКС=
К С В ЕСЕС=Кан (Жрец),Син на Бок Исус
основателят и кръстник на това Българско имперско селище е Първожрец и Син на Бог Исус,а такъв знаем само един – Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена, информация за който ще намерите във всичките ни 800 документални статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"

Westseaxna Rīce=ВЕСТСЕАКСНА РИЦЕ=
Кан и Цар,Син на Богиня Диана и Исус=Кансер (Император) Син на Богиня Диана и Исус


Синът на Исус и Мария Магдалена Павел,който е всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,Първожрец и Цар Авитохол – Император на Свещената Българска империя за дългия си триста годишен земен живот (33 – 333) 

image

Култовият животински символ на дракона,който е гербът на Вессекс,е хералдическият календарен символ на Боговете Демиурзи,чиято рептилска символика Те дават на потомствения си род Дуло, и който герб документира Българския произход и статут на града.
Сега няма да говорим защо красивото и звучно,и както твърдят древните документи, свещено име Мерсия на съседното до Весекс царство,което е било най–мощното и голямо за него време на Острова,е игнорирано тотално от всякакви съвременни документи!
Досетихте се защо,нали!

МЕРСИЯ= ...?

Разсекретяваме и името на бащата на Света Валпургис – Свети Ричард,който е принцът Richard der Sachse,Richard der Pilger –сиреч генетичен династичен потомък на Исус и Мария Магдалена–Българин,което се вижда категорично от тия негови документи:

Richard der Sachsе=РИТШАРД ДЕР САКСЕ=Друид и Шар на Исус от Дракия (Тракия) 

Richard der Sachsе=РИТШАРД ДЕР САКСЕ=Друид и Шар (Цар) на Исус Дракона

Richard der Pilger=
Друид и Чар от Рая Билгерия 

Света Валпургия е племенница и на папа Bonifatius,Свети Бонифациус. 


Bonifatius=БОНИФАЦИУС=БОНИФАТСИУС=Бог Исус и Богиня Диана    
щом бащата на Света Валпургис е Българин от рода Дуло,логично е,че и брат му и чичо на Валпургис – Бонифациус,ще е също Българин,което е било неоспорим общоизвестен факт по негово време


Показваме ви и разсекретявяме и един от оригиналните секретни документи на Света Валпургис – нейният каноничен иконографско–скулптурен образ,в който с кода на образно–описателно–обяснителното писмо и Свещеният шифър е засекретена коя е тя!  
 
 
image 

изображения святой Вальбурги с кана миро върху Библията в руках.  
 
 
Скулптурната атрибутна композиция на Света Валбургис,която държи кана миро върху библията,ни съобщава в код:  



ВАЛБУРГИС ДЪРЖИ КАНА С МИРО ВЪРХУ БИБЛИЯТА=
ВАЛБУРГИС е Кан (Жрица) от Рода на Богиня Диана Мария и Бог Исуж  Бълхарина
 
ВАЛБУРГИС ДЪРЖИ КАНА С МИРО ВЪРХУ БИБЛИЯТА=
ВАЛБУРГИС е 
Кан (Жрица) от Рода на Павел,Сина на Бог Ежуа от Трахия и Мария 

Рано осиротев, уже в 11-летнем возрасте была отправлена в монастырь Уимборна графства Дорсет, в это время известно своей учёностью и достойным образованием для девушек из западно-саксонского благородного общества.  

Поредните Български следи в Англия: 

УИМБОР=Богиня Мария 

ДОРСЕТ=ДРОТ ЕС=Друиди на Иса 


В официалната биография на Валпургис се казва,че тя прекарала 26 години в манастира и през цялото време се готвила за мисионерската си дейност на земята на тогава още езическата Германия.

За вече просветените ни съизследователи,"езическа" Германия означава Германия на святите и праведни Българи от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,които са  управлявали джерманите и другите тракийски племена по тия места по Божиите закони и правила на Любовта,Братството и Мира и с феноменните жречески практики за творетне на духовни и материални блага и чудеса,упражнявани по мегалитните скални светилища като тия по планината Хартс,с които ви просветихме,и на много още други места.    

Като се ориентирахте в истинските събития и процеси по тези фатални времена на покръстване на езическото население на Германия в християнството,става ясно,че точно по времето на Валпургис се е вършило насилственото покръстване с кръст и меч на джерманците по тия земи,което е всъщност най–ревностно пазената манипулирана тайна,че църквата и инквизицията тогава са осъществявали пре–покръстването,което е откръстването на тия племена в Германия от Българското Исусово – Мариино езическо познание,феноменни практики и норми на живот по Божиите закони и провеждане на тотален свиреп геноцид върху тях и генетичните святи Български потомци на Исус и Мария Магдалена от нарочените след векове от фалшификаторите хронисти за християнизатори инквизитори!

МИСТИЧНИ=МИСТИТШНИ=Исуш и Мат Диана

Авторите,Продуцентите и Организаторите на всички мистични събития и процеси

МИСТЕРИОЗНИ=Исуз и Матара
Авторите,Продуцентите и Организаторите на всички плашещи и стряскащи невежите и душите гузни и черни,събития и процеси

ДЖЕРМАНИ=Ежуа и Мадара
абсолютно нефеноменно безкултурно синтетично тракийско племе с изкуствен нефеноменен интелект (като всички други тракийски племена,произведени експериментално пост – Сътворенчески от Боговете Демиурзи и Техните феноменни генетични деца – Българите,с които процеси ви запознахме в постовете ни ––

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 ,

и което тракийско племе,имплантирано по генно–инженерен път с висококачествен феноменен Български жречески имплант постига в резултата на това завидни световни културни и цивилизационни достижения,поради което световните заговорници срещу Българите и крипто–Българите,които са духовният интелектуален и непримирим борческо – революционен прогресивен елит и на немците и на всички други племена, организираха на немците двете световни войни и етносното психическо смачкване и унищожаване на племето след ВСВ,като запланувано му вкараха за десетилетия наред милиони нискокултурни неподаващи се на интеграция към християнските ценности турски гаст – арбайтери мюсюлмани,и сега милиони ислямски нашественици с които да подменят коренното Българо–джерманско население!

Демонизираните,сатанизирани и анатемосани феноменни Български жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от рода Дуло са омаскарените и криминализирани преследвани със свиреп геноцид и тотална дезинформационна цензура езичници –вещици и всички други от дългия списък феноменни чисти и святи праведни Божии Български жречески потомци,които са и основните тотално фалшифицирани анти–персонажи на Валпургиевата нощ и обрядност : 
 
Езотерици,Екстрасенси,Врачки,Гледачки,Ясновидци,Гледачки,Вещици и Вещери, 
Радиезисти,Маги,Лечители,Баячки,Билкари,Бардите – Поети,Композитори,Певци,
Музиканти и хора на изкуството,Мислители,Мъдреци,Откриватели,Посветени,Духовно
извисени,Будители,Учители,Бунтари,Революционери,Психоенергитици,Астролози,
Пророци,Жреци и Светии ––

които всички са Духовният прогресивен елит на всички племена,всички до един Българи,които Инквизицията е демонизирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала срещу нас Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години,а всички тия хора сме точно най – чистите и истински последователи на Исус и Богородица,защото сме династичните кръвни потомци на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,познати при последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена,Която е истинската Богородица!

От Българските Богове Исус и Мария Магдалена е потомствено–наследствената ни висша и върховна Дарба на Святият Дух – Любовта,и живот по Божиите закони на Любовта и Братството,и следващите след това Дарби на Святият Дух за творене на чудеса и феноменни практики :

–– лечителство,ясновидство,пророчество,творение на поезия,музика,песни и изкуство, телепатия,телепортация,левитация,антигравитация и летене, пренасяне на стотици тонове тежащи енергийни скални панели и строителни конструкции,преминаване през измеренията и материята и пътуване в различните посоки на времето и пространството,материализирането и преекспонирането на енергията на Святият Дух в духовни и материални блага, възкресението на мъртвите,владеенето и управлението на природните енергии и стихии,и всички други свръхестествени феноменни чудеса,които вършеха Българските Богове и от Тях наследиха и владеят децата Ѝм–Българските жреци и Светии и ние–техните потомци.
Нас–святите и праведни феноменни Българи с главна буква Б,генетичните Божии потомци,псевдо–Исусовота анти–Българска юдео–византийска Християнска църква и инквизиция,обявиха за дяволски изчадия и преследват яростно с кръст,меч и клади! 

Самата Света Валпургис не е никаква християнска мисионерка,отишла от Англия в Германия да се бори с езичниците и ги покръства в християнството,а е изявена езичница – феномен от Божия род Дуло,свята и праведна саможертвеница от Бялото Братство и Сестринство,отишла да спасява подгонените от инквизицията Българи и последователите им в тракийското племе джермани.
Ето на Кои са истинските мисионери:

МИСИОНЕРИ
на=на Мария и Иса  

Спечелила със саможертвената си дейност Любовта и признателността на тракийските племена в Германия и по цяла Европа,убита мъченически от псевдо–Исусовите анти–Български християнски инквизитори–откръстители,изродени още повече от тях техни потомци които са Меркел,Оланд,Макрон и всички управници на народите от новата съветско – фашистка ционистко–нацистка диктаторска система на ЕС и всички други заговорници срещу Българите.


И така,минахме през мистичните и мистериозни скални светилища на езичниците – вещици,истината за които светилища и за святия статут на езичниците ви разкрихме в предните ни три поста:
 
Екипът на bezistena почита празника на вещиците–Валпургиевата нощ,и реабилитираме всички 144 000 вещици и други езичници,които са Вси Светии!
 
Строителите на мегалитите и пирамидите в Германия и езичниците от Валпургиевата нощ – феноменните Българи! 

Светилищата на вещиците в мистичната планина Хартс в Германия,които им построиха Българите и чийто код Хитлер,ГРУ и ЩАЗИ не пробиха...  ,

и на подстъпите на още по–мистичният и мистериозен връх Брокен ни посрещна Света Валпургис и поехме заедно нагоре.
 
МИСТИЧНИ=МИСТИТШНИ=Исуш и Мат Диана – 
Авторите,Проектантите и Главните изпълнители на мистичните скални светилища и Продуценти и Организатори на всички мистични събития и процеси 

image

МИСТЕРИОЗНИ=Исуз и Матара
Авторите,Проектантите и Главни изпълнители на мистериозните скални светилища и Продуценти и Организатори на всички плашещи и стряскащи невежите и гузните черни паднали души,събития и процеси   
 
image
 
За посещението на сакралния връх се бяхме подготвили с много видео материали за Валпургиевата нощ според господстващата официална представа за тази обрядност, наложена от векове за истинна от дезинформационната християнска омаскаряваща пропаганда заедно със свирепото явно и скрито перманентно преследване на Българите–езичници (които езичници са само от феноменния Божи род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена) и сега по краткия път до върха ги пуснахме на таблета,за да се похвалим с познанията си пред Светицата,като изрично ѝ казахме,че тази информация,въпреки че е общоствено достояние от векове,сега ние отвратени няма да я публикуваме за нашите просвещавани читатели.
Света Валпургис се усмихна кротко и каза да я пуснем и за вас и да коментираме заедно извратената до крайност болна и цинична гнусна разюздана фантазия на падналите нисши духове и души на църковно–инквизационните фалшификатори и дезинформатори,омаскарили за векове чистите и святи праведни феноменни деца на Исус и Мария Магдалена– Българите езичници и изградили им един потресаващ лъжовен мерзък образ,в много от детайлите и сюжетите на който обаче лично Света Валпургис е въвела кодирани секретни послания! 

Емблематично съвпадение е,че тези документи обследваме в нощта след пировата победа на българо–юдеинът и открито оръдие на поробителят на света Ротшилд – Макрон,в президентските избори в нещастна и поробена Франция,бившата изконна провинция и народи Франкорум на Свещената Българска империя,(справка с парола "безистена и Франкорум",безистена и меровинги") пред и зад който стоеше откритата цинична нагла подкрепа на Ротшилд със световното юдейско банкерство,всички изродени българо–юдейски управници на европейските народи и ЕС и милиони гласоподаватели с френско гражданство,но без грам френска етническа единтичност и християнска вяра и дори без еблементарна цивилизационна култура,а само умишлено  неинтегриращи се арабски и африкански емигрантски импланти,вкарвани планирано по перфиден юдов адов план от десетилетия във Франция,и израждащите се либералистични соросоидни общества ; Ротшилд,Макрон,Меркел и сие,които са изродените още повече потомци на падналите нисши духове и души на църковно–инквизационните фалшификатори и дезинформатори и на палачите на езичниците от Валпургиевата свята нощ и в цяла Европа и по целия свят!
Сега всички те заговорници срещу Българите и християнския прогресивен свят и вкарващи ислямските пълчища в Европа за унищожение и подмяна на коренното население.
И най–страшното и потресаващо,че всички държавници са във възторг от победата му,защото той официално декларира че ще прокарва грабителската и заробваща французинте и народите политика на Ротшилд и на световните финансови акули, олигарси и корпорации,ще подкрепя безрезервно трансатлантическите либерални търговски договори и отношения,загробващи дребния и средния бизнес за да няма средна свободна класа и гражданско общество,ще води политика на конфронтация с Русия,ще вкарва безконтролно ГМО!
И още по–страшното е,че всички либералисти,сородоиди и всякакви про–европейски зависими и французи,и наши и други грантаджии,цвилят във възторг,че той както обеща предизборно ще стимулира всячески нахлуването на ислямистки нашественици във Франция и в ЕС,(много от които ще минават и най–вече ще остават и в България!) ще ускори даването им на френски и европейски визи до шест месеца,ще ускори даването им на равнопоставени права с коренното френско население,няма да ограничава носенето на бурки,няма да ограничава ислямизирането и капсулирането им в абсолютно неинтегриращи се враждебни до крайност на християните общества...– за това се радват и вият като хиени безумците либералисти–соросоидо–ротшилдци!

И най–вече най–страшното е,че французите и другите европейски народи нищо не могат да направят за да се избавят от палачите и поробителите си по мирен път,а пък с насилие и революции въобще не става!
Много е страшно и безизходно положението,защото господарите на света и кукловоди в сянка и не на сянка,държат здраво и дърпат конците на всички в ръцете си.

image

И най–прекрасното на тази безизходица за Българите и за човечеството е,че конците на тия кукловоди и господари на света ги държат здраво в ръцете си истинските Кукловоди и Господари на всички човеци и на целия свят,и ги дърпат според плана си и финалните сценки на програмата на трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация,която драматизация ще завърши с тоталното изродяване и показването на истинското им лице и омаскаряване на злодеите от Дуло,управници на народите,и установяването на Божието царство на Земята чрез възстановяване на Свещената Българска империя на Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,Империята на Любовта, Братството и Мира на целия свят и установяването на тоталната им Диктатура!

Тоталната и безусловна и безалтернативна Диктатура на Всемирната Любов и живот по нейните правила и феноменни свръхестествени практики и Божествени райски промоции! 
 
И тогава вие питате,а какво да правят читавите потърпевши Българи,след като всичко се движи Отгоре и предначертаните Божии дела не зависят от нас,човеците–да чакаме да дойдат Боговете ни и ни спасят ли? 

Ще се просвещавате в тяхното Познание и Учение от Техния наш блог и ще ги търсите ревностно и отчаяно на яве и ще се борите за Тях с всички сили до "последен дъх" заради вашето лично индивидуално спасение,което е независим процес от всички предстоящи общопланетарни и колективни събития и процеси на Земята!
 
image 

Обобщена композиция на вакханалиите и разгулните извратени оргии,уж извършвани от вещиците и езичниците на връх Брокен във Валпургиевата нощ.


image  
 
На преден план дявол пълни с изпражнение съд за храна на вещиците и вещерите.
Дяволи и играят голо хоро с вещици и развратничат и блудствата с тях.
В центъра вещица целува пръч по таковата...  
 
БЛУДНИЦИ=БЛУДНИТСИ=Дуло от Богиня Диана и Иса

БЛУДСТВАНЕ от=от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана 

image
Разгулна оргия  на вещици и вещери и поклонически ритуал на дявол с кози рога.
Ще зумираме горната част на валпургиевата вакханалия и разсекретим посланията, заложени от Света Валпургис в сценката

image

ДЯВОЛ С РОГА=Диана и Иса Болгар
синкриетизиран сдвоен херметичен образ на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена–Субектите на езическото преклонение на феноменните Българи 
 
ДЯВОЛ С КОЗИ РОГА=Болгар Кан (Жрец,Жрица) на Диана и Исуз=Болгар Кан на Дионисуз
Българи,святите и чисти феноменни жреци и жрици на Исус и Мария Магдалена, свещенодействащи с песни и танци по светилищата и на връх Брокен,където е главният светилищен олтар на целия планински каскаден светилищен комплекс и творящи духовни и материални блага и чудеса за хората,проповядващи Любов, Братство и Мир между хората 
 
 
Каква секретна информация ни предават трите основни транспортни композиции за предвижване на вещиците според внушената на простолюдието и невежите представа за тях – летене с метла,яздене на козел и яздене на бременна свиня!
На немски летенето с метла е Fliegen mit Besen,като този летателен апарат е избран от авторката и сценаристката на вещерските легенди Света Валпургис заради сакралната му етимоложка постройка по лесно разгадаемата анаграмна комбинация от основния титул на Бог Исус – Besen=Бог Иса : 

Fliegen mit Besen (летене с метла)=Fliegen mit (летене с) Бог Иса=Летене с Бог Иса
всички летателни техники феноменните жреци и жрици извършват чрез името и помощта на Бог Исус 

Fliegen mit Besen=Богиня Ма (Майка) Диана и Иса Балг (Българин) –
разшифровката на мегаанаграмната комбинация указва пълният състав на атестационната комисия,издаваща кетапите за правоспособност за летене и диспечерския екип и ръководители полети,разрешаващи полетите на феноменните жреци   

Fliegen mit Besen=Балги (Българи) на Иса и Богиня Мат

тази разшифровка указва кои само могат да летят независимо на метла или без метла
 
ЛЕТЕНЕ С МЕТЛА=Дуло от Иса Ел (Змей) и Диана
феноменните Български жреци и жрици от династичния потомствен род Дуло на Исус и Мария Магдалена,летящи змейове–рептили като Боговете ни,Чийто най–древен календарен животински символ е Ел,Змей... и всичките 12 змейски синонима, преминали в херметична рептилска хералдика на Техните потомци от Дуло    
 
Ето и стартовата пускова парола и на транспортния тандем вещица язди козел: 
 
ВЕЩИЦА ЯЗДИ КОЗЕЛ=ВЕЩИЦА
Кан (Жрица) от Дуло на Изуз  
 
Ще спрем като катаджии и другия чудат летателен тандем на вещиците и ще проверим какво пише в малкия талон на това превозно средство бременна свиня
Ами в талона пише това,което очаквахме,но чрез поредния уникален оригинален начин,и нека догматици и фанатици каноници не си запушват възмутени очите,ушите и другите сензорни дупки и органи,за да чуят и те поредната блага вест,че Боговете ни затова са всемогъщи и вездесъщи,защото са навсякъде и във всичко! и за нашите Пресвяти предци–шифровчици няма срамно и непродходящо место,където да имат задръжки да въведат сакралната информация,защото става въпрос за съхраняването на сакралната ни родова памет и документация и за съхранението и спасението на свещения Български Божи род и народ!
  
БРЕМЕННА СВИНЯ=Богиня Мария и Бог Иса 

ВЕЩИЦА ЛЕТИ НА БРЕМЕННА СВИНЯ=ВЕЩИЦА от Дуло от Богиня Мария и Бог
Иса
 

image

От този мерзък фалшификат установяваме че обрядните ритуали и свещенослужението на святите жреци са се водили от олтаря на светилището,които в случая е тракийски (Български) долмен,каквито светилищни обекти в Германия и цяла Западна Европа има безброй,а джерманите чрез височайшето внушение на света Валпургис и другите посветени Българи – жреци,ги наричат Teufelstisch ( Дяволски маси),за да архивират и пренесат с тия Дяволски маси секретната информация чие дело са те,откъде идват майсторите им строители и оператори и какво представляват! 

Teufelstisch=Диана и Исуш от Тефил=Диана и Исуш от Дъбилин=Дионисуш от Дъблин – 
мегалитно мултифункционално светилище на Боговете Демиурзи от Ямбол,чието древно име е Дъбилин,сиреч Дъблин. 
 
Teufelstisch=
Дуло от Богиня Диана и Исуш  
Българските феноменни строители на мегалитните светилища от различна категория и големина по целия свят,които са жреците от феноменната Божия потомствена династия Дуло 
   

Teufelstisch=Дуло от ФЕШИСТЕ + Н (кодировъчен назал)=Дуло от БЕЗИСТЕНА – феноменната жреческа гилдия от Първосътворенческия и първосвещен Божи храм Безистена в Ямбол

От същата рептилска династична фамилия Дуло,но от изродените ѝ змейски – Вер (Змей) българо–юдейски кланове,са и фашистите в Германия,Италия,Франция,България и въобще навсякъде: 
 
ФАШИСТИ=Ф ДИА СИШ=Богиня Диана и Исуш 
ФАШИСТИ=Ф ДИА СИШ + Н 
(код.назал)=ФИШИСДЕН=БЕЗИСТЕН   

Ето сакралният етимоложки превод и на Българското име на тия мегалити – Дяволска маса:    

ДЯВОЛСКА МАСА 
на=на Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Ма (Майка)   

продължаваме в част 2

екип на bezistena и Света Валпургис

ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
09.05.2017 13:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674150
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44100
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!