Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2017 21:25 - Централният архив Акаши в Ямбол разсекрети поредната тайна на Св. Николай Чудотворец (Кан Ирник,Кан Атила),който троши и лепи Душите да звънят.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2359 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 19.04.2017 16:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все повече ще свиквате с чудесата на невидимия все още малко време за нищите ни сетива реален рационален действителен истински свят на Боговете Демиурзи и на Техните безбройни светейши служители и поданици,които са все наши родители и предци,заминали временно в Тяхното измерение и облекли се със свръхестествено за нас,а естествено за тях,Безсмъртие и Вечен живот! 
 
За поредното чудо на връх Великден ще ви посветим в този импресиен екранизиран пост с помощта на Свещеният шифър на Свещения Български Божи Сътворенчески език.


ЧУДО=ЧУДО + Н
(кодировъчен назал)=ЧУДОН=ЧУ ДОН=Ечуа и Диана=Ешуа и Диана



ИМПРЕСИЕН ПОСТ за=за Бог Исус и Богиня Матара

НЕВИДИМИЯ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иса  

ОЩЕ СА НЕВИДИМИ=ОШТЕ СА НЕВИДИМИ=Исуш и Богиня Мат Диана

НИЩИ СЕТИВА за=за Богиня Диана и Исуш
 
НИЩИ СЕТИВА за=за ВЕЩИСТЕНА=за БЕЩИСТЕНА=за БЕЗИСТЕНА
във всички наши статии и по–нататък следва инфо за Безистена,който е Командният център на Време–пространствения континиум,пред очите на всички е,но невидим все още в истинския му вид и статут за нищите сетива на непосветените!
 
ИЗМЕРЕНИЯ
на=на Иза и Мария    
 
ВРЕМЕННО ОЩЕ СА при=ВРЕМЕННО ОШТЕ СА при=при Богиня Матара и Исуш 

Нашите Пресвяти Предци и не толкова пресвяти предци,са все още временно при Боговете ни и като такива са Техни безприкословни абсолютно послушни поданици!

ПОДАНИЦИ на=на Богиня Диана и Иса  
 

  
Тайната на св.Николай Чудотворец на Великден в Ямбол 2017г

На една от централните колони и главно место за поклонение в центъра на храма Свети Николай Чудотворец в Ямбол,наред с колоната с иконата за поклонение на Богородица, е и централната икона на патрона и кръстника на храма – Свети Николай Чудотворец.
С кадри от тази икона започва репортажа ни във видеоклипа,както и снимките които ви показваме по–надолу.  



В редица наши постинги Свети Никола ни разкри чрез магията на Свещения шифър на Свещения Български Божи Сътворенчески език,свръхсекретни страници и документи от истинската му характеристика,от които научихме,че той е син на Свети Павел (33 г– 333 г),който е Първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена,и като такъв съответно е Техен внук. 
Свети Никола се оказа " измисленият митологичен" според невежите историци,Кан Ирник от Именника на Българските Канове и Царе,живял точно на половината години земен живот на баща му – 150 години от 303 до 453 година,който Кан Ирник пък ни документира,че е святият и праведен Кан/Първожрец Атила.
Друга папка с разсекретени документи за Свети Никола ни доказа,че Свети Николай е Санта Никалъс,Санта Клаус,херметизиран във фолклорните архиви на много народи като култовия Дядо Коледа за религиозните хора и като Дядо Мраз за атеистите.  
В други документи Кан Атила ни разкри,че той е култовият кръстител и закрилник на келтите в Ирландия и в Британия – Свети Патрик.  


–– повече инфо за Свети Никола,който е синът на Свети Павел,проявен в реален исторически план в най–различни култови и емблематични персонажи,вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Свети Никола", "безистена и Кан Ирник" , "безистена и Атила" , "безистена и Свети Патрик" , "безистена и Санта Клаус" , "безистена и Санта Никалъс" ,"безистена и Дядо Коледа" , "безистена и Дядо Мраз"...

Така за истинската самоличност за Свети Никола по силата на тъждествената логическо–математическа аналитична връзка,се навързаха все емблематични култови исторически,религиозни и фолклорни герои и персонажи,които обобщаваме в негов единен ЕСГРАОН – титулен индекс:  

Свети Никола е : 
 
– син на Свети Павел
– внук на Исус и Мария Магдалена 
– Кан Ирник 
– Кан Атила 
– Свети Патрик 
– Свети Никълас 
– Санта Клаус 
– Дядо Коледа 
– Дядо Мраз.

Всички тия култови конспиративни образи и титули са на синът на Павел (Цар Авитохол) – Никола,който е Първожрецът и Императорът на Свещената Българска империя (33 г – 518 г) за времето от 333 г (годината на преминаване на 300 годишният Първожрец и Император Павел в небесно Светейшо служение) до 453 година,когато и Никола преминава в Божията небесна армия при Баба му Мария и Дядо му Исус и при баща му Павел като Свети Никола в качеството му и статута на втори по ранг от новозаветните Светии след Министър–председателя Свети Павел и негов Вицепремиер в духовната и административната йерархия на Изпълнителната власт на Абсолютните Монарси Исус и Мария Магдалена,която изпълнителна власт поддържа функционирането на Време–пространствения континиум и управлява световете и човешките дела на Божия транс–епохален проект Българите и човешката цивилизация!  
 
МОНАРСИ=МОРИА С=Мария и Иса   

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ
родоначалници на=Бог Исус и Мария родоначалници на Дуло 

Управлението на Свещената Българска империя,която за времето след 33 г.н.е. до 518 г. е обхващала на 100 % цялата планета Земя по територия и по народи и племена, Първожрецът и Император Никола/Ирник/Атила... упражнява за времето от 333 до 453 година от Първопрестолната столица и Първосътворенчески планетарен град Ямбол (кодиран като Олямб,Олимб,Олимп с фалшиви географски координати),от Първосвещения Сътворенчески светилищен комплекс и храм Безистена,който е и Вселенският централен архив и компютърен мозък Акаши и Централен КПП на Време–пространствения континиум,и е на по–малко от триста метра разстояние от светилището и сегашен Храм Свети Николай Чудотворец. 
 
ЦЕНТРАЛЕН АРХИВ АКАШИ управляван от=
управляван от Балхари Кан (Жреци) и Царе на Ешуа и Диана
   
image

Мястото ни в храмовата зала час и половина преди полунощ и часа на Възкресение бе срещу едната от двете централни колони,на която бе храмовата икона на Свети Николай Чудотворец със зикуратния свещник за миряните  

ЗИКУРАТЕН СВЕЩНИК ЗА МИРЯНИТЕ на=СВЕЩНИК на  Матара и Изуз от Тракия – защото ето кои са Проектантите и Строителите на всички зикуратни и незикуратни пирамиди в света: 
 
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 

ЗИКУРАТНИ ПИРАМИДИ строени от=строени от Кан (Жреци) от Рода на Иза и Богиня Мадара –
пирамидите строени от феноменните жречески потомци на Боговете Демиурзи,Които защото са Българи,затова и феноменните жреци – Техните генетични потомци,създали пост–Сътворетчески света и човешката цивилизация на Земята,са само Българи!
Тези Българи са нашите Предци,поради което ние – само Българите,носим наследствено техните гени и Божествени феномененни способности,за които ви просвещаваме сега и ви активираме за немечтани и несънувани велики епични дела и процеси!
      
– Нямало документи кои са строили пирамидите по света ли? 
Измънземните и марсианците ги били строили?
– Абсолютно верно е – вижте кои са Извънземните и Марсианците,дошли от Марс!  

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  

МАРС=МАР С=Мария и Иса 

МАРСИАНЦИ=МАРСИАНТСИ=Матара и Исус 
 
ДОШЛИ ОТ МАРС=Дуло от Исуш и Матара 

ПАДНАЛИ ОТ МАРС=
Дуло от Иса и Богиня Матара
ето от този феноменен Божествен жречески род Дуло сме всички ние с вас Българите, които познаем Боговете Демиурзи и се познаем,че сме от Тях Вечно живи и Безсмъртни Техни Души!   
 
ВЕЧНО ЖИВИ=Бог Ежуш и Богиня Диана 
 
БЕЗСМЪРТНИ=
Исуз и Богиня Матара

image
 
Докато се стараехме да чуем нещо от тържественото песнопеене,което  освен двайсетината забрадени скромни женици от църковния актив,повечето от присъстващите в храма "празнични" християни въобще не слушаха,а си говореха на висок глас и се хилеха помежду си,в един момент разбрахме,че Свети Никола се върна от мероприятията по традиционното съпричастие на кръстните страсти на Исус и участие в съшествието в Ада и във Възкресителната му операция от екипът на Мария Магдалена и Техните генетични Светейши потомци. 
До този момент никой не бе запалил и една свещица на този свещник под храмовата икона на Свети Николай Чудотворец,и тогава Светецът каза и внуши на една жена да постави и запали пет свещи наведнъж,което тя и стори :  

image
 
Светецът и наш генетичен Праотец ни каза да съставим образно–описателното обеснително послание на този сюжет и чрез Свещения шифър да го разсекретим за просвещението на феноменните Българи от неговата генеалогична линия и родови разклонения,както и за начално посветителско стъпало за разсекретяването на основния документ от днешния ни просветителски урок,който превод веднага направихме на место!   

СВЕЩ=СВЕШТ=
Богиня Диана и Исуш

СВЕЩ=СВЕШТ=СВЕШТ + Н
(кодировъчен назал)=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН= БЕЗИСТЕН
 
ПЕТ СВЕЩИ=Богиня Диана и Бог Исуш 
 
ПЕТ ГОРЯЩИ СВЕЩИ=ПЕТ ГОРЯШТИ СВЕЩИ=

Син
(потомък) на Бог Ешуш от Трагия и Богиня Диана– 
Свети Никола ни каза с този документ,че той е син,потомък на Бог Исус и Богиня 
 
ПЕТ ГОРЯЩИ СВЕЩИ=ПЕТ ГОРЯШТИ СВЕШТИ=
Ган (Кан,Жрец) и Шар на Богиня Диана и Тати Исуш – 

тази композиция документира,че Свети Николай Чудотворец е Кан и Цар,което означава Кан Цар=Канцер=Кансер=Кайсер – Император.Император е титул,обхващащ духовния жречески и царско–административния му статут на Първожрец и Император на Свещената Българска империя   
 
Доволен от верните разшировки на кодираните послания,Пресвятият ни Праотец ни посочи пак свещника и двете кандилници пред иконата му и ни заръча да ги въведем 
в декодера на дешифриращото устройство и покажем архивираните в тях документи!

И ето разпечатката от разшифрованите документи: 

СВЕЩНИК=СВЕШТНИК=ВЕК ТИН СШ=Бокиня Диана и Исуш

СВЕЩНИК=СВЕШТНИК=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 

жреците,обслужващи храма,който е светилищно съоръжение за феноменни практики

СВЕЩНИК=СВЕШТНИК=Кан (Жреци) от ВЕШИСТЕНА=Кан (Жреци) от
БЕЗИСТЕНА
един от многото секретни документи,заложени в християнските храмове от жреците от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,указващи генезиса на свещенослужителите в тях

КАНДИЛО=КАН ДИЛО=КАН Дуло=Кан (Жреци) от Дуло  

КАНДИЛНИЦА=КАНДИЛНИТСА=Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Иса 

КАНДИЛНИЦА С ТАМЯН=КАНДИЛНИТСА С ТАМЯН=
Кан (Жреци) от Дуло на Мат Диана и Исус
 
Ето и какво пише на атрибутната композиция с двете кандилници пред иконата на Свети Николай Чудотворец,която свещениците в храма му – все негови феноменни родови издънки,са подредили под внушение на Светецът: 
 
ДВЕ КАНДИЛНИЦИ С ТАМЯН=
Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус
двете кандилници ни съобщават чрез описателно–обеснителният жречески език и Свещеният шифър,че Свети Николай Чудотворец,в чиято чест са поставени пред иконата му,е Жрец от рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена    
 
image

image
image 

И когато свещникът пред иконата на Светеца се изпълни със свещи и заблестя със свещения им огън на жертвени ефимерни восъчни посланици на Божиите имена в тях,направени да пламнат в краткотрайно сияние и съобщят на посветените вложената в тях трансепохална тайна информация,преди да изгорят,каквато беше досега и пламтящата жертвена мисия на Българите от праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена,Свети Никола ни каза основното шифровано послание,заради което ни отреди да бъдем срещу иконата му в сакралното време преди Възкресение. 
 
– Ето официалният ми светейши православен титул – Свети Николай Чудотворец. Да го деанаграмираме заедно и разкрием тайната на Божествения ми произход и статут!  
 
СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ=Кан и Чар от Дуло на Бог Отец Иса и Богиня Диана
Кан/Жрец и Чар/Цар от Българския феноменен династичен род Дуло от генетични потомци на Отец Исус и Майка ни Мария Магдалена

image
 
И докато ние записахме за вас разсекретения титул на Светеца,той бе успял да го напише над парадния вход на храма,който надпис тогава видяхме само ние,а сега вече и вие!

СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ=
Кан и Чар от Дуло на Бог Отец Иса и Богиня Диана
Кан/Жрец и Чар/Цар от Българския феноменен династичен род Дуло от генетични потомци на Отец Исус и Майка ни Мария Магдалена 

image
 
СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ=Кан и Цар от Дуло на Бог Отец Иса и Богиня Диана
Кан/Жрец и Цар от Българския феноменен династичен род Дуло от генетични потомци на Отец Исус и Майка ни Мария Магдалена   

image

СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ=
Кан и Чар от Дуло на Бог Отец Иса и Богиня Диана
Кан/Жрец и Чар/Цар от Българския феноменен династичен род Дуло от генетични потомци на Отец Исус и Майка ни Мария Магдалена  
  
Светецът ни напомни да ви покажем и друга главна храмова икона в църквата му в Ямбол,която е на колоната точно пред неговата икона,на която е изобразено широко разклоненото родословно дърво на Божият род Дуло,от който род той е в началото на родословната верига: 
 
image  
  
Иконата с родословното дърво на Господ Бог Отец Исус Демиургът (най – високо в композицията,прикрит от лампата) и Мария Магдалена,по клоните на което мощно безсмъртно дърво са насядали Техните деца,сред които е и Свети Никола 
 
БЕЗСМЪРТНО ДЪРВО на=ДЪРВО на Исуз и Богиня Матара 

БЕЗСМЪРТНО ДЪРВО от/на=от/на Рода на Бог Исуз и Богиня Матара 

БЕЗСМЪРТНО ДЪРВО от/на=от/на Братя от Исуз и Богиня Матара
родословното дърво от читавите генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,които са Всемирното Бяло Братство 


image
 
Иконата с родословното дърво на Исус и Мария Магдалена,която държи според конспиративната херметична иконографска традиция техния Първороден син Павел, който е бащата на Свети Николай Чудотворец и новоепохален Родоначалник на свещената Династия Дуло от феноменни жречески потомци на Исус и Мария Магдалена и от която династия сме ние с вас,на които тези сакрални документи и тайни разкъртват задръстените сензитиви и вкочанени чакри и летаргичния душевен смъртен покой...

  
Така в полунощ на Възкресение Христово–Великден 16 април 2017 година,заедно със Свети Николай Чудотворец разсекретихме и написахме над входа на храма му в Първопрестолния град Ямбол с този временен надпис кой е истинският Свети Никола: 

ВРЕМЕНЕН НАДПИС
на=на Богиня Мадара и Бог Иса
временен надпис,който след разсекретяването му става най–постоянният надпис! 

НАЙ – ПОСТОЯННИЯТ НАДПИС
е на=е на Бог Тати Исус и Богиня Диана


Ще поставим този голям надпис на храма за постоянно за прослава на Свети Никола Чудотворец,и в прослава на Боговете ни и на Първосвещения Божи храм Безистена, имплантирани и в този вечен и безлимитен израз ЗА ПОСТОЯННО!  

ЗА ПОСТОЯННО=Богиня Диана и Исуз
Извечните и Безсмъртни Български Богове Демиурзи,Които се явиха преди 2000 години на Българите в постоянното си местообиталище Олимп във Време–пространствения континиум,който не е оня гръцкия Олимп,дето ни будалкаха досега юдео–византийските гръцки и световни крадци на Българска земя,народи и богатства и фалшификатори на Свещената Българска история,а е Импол,Имбол,Иамбол, Ямбол!

Ето и точното место,където те се явиха на Ямболии преди 2000 години и са ЗА ПОСТОЯННО и откъдето управляват пространствата и измеренията на световете : 

ЗА ПОСТОЯННО=
ПОЗИСТОНА=ПЕЗИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА 
 
 
Тази разсекретена свръхсекретна сакрална информация за Свети Николай Чудотворецът ни разсекрети на връх Великден самият Светец,което му деяние е поредното чудо,извършено от него в съответствие с ранга и статута му на Светец Чудотворец,която му работа е точно за това–да твори чудеса,поради което и християните го зачитат и му се кланят с основание като на Чудотворец и очакват с упование чудеса в живота им от него!
Сега той лично ви даде прекия си телефонен номер и парола за достъп до приемната му канцелария за подаване на просбите и молбите до него!


И още нещо каза на екипа ни Святият ни Отец и то лично на мене,с уговорката да си остане между нас.
Обещах му,обаче после се случи нещо,което ще ви кажа накрая,и което ме накара да променя интимната ни комуникация и да го споделя с вас.

Свети Никола ми напомни,че само на 50 – 60 метра от Църквата Свети Николай Чудотворец в Ямбол живееше на улица "Шишман" моята първа и голяма ученическа Любов – Дьош.
За ученическите Любови е писано и ще се пише во веки.
За моята голяма ученическа Любов Дьош аз само ще кажа,че тя взриви,строши и раздроби Душата ми на безброй разпръснати бодящи и кървящи стъкалца,които разпилени търсих дълго време навред да ги събера и сглобя отново,за да имам Душа. 
 
По–късно разбрах защо Дьош живееше до сами църковния двор.
Защото по наследствените закони на недвижимите имоти от памтивека насам,които се онаследяват от потомците на предците ни,най–близко край цървите,които преди това задължително са били езическите (сиреч на истинските Богове Демиурзи) скални мегалитни светилища,които са поднебесните Божии храмове за творене на феноменни свръхестествени духовни и материални чудеса,са живеели жреците на тия светилища,чиито земи и къщи се онаследяват пак от техните генетични потомци,които са приносители и притежатели на феноменните Божии жречески гени и характеристики.

Което ще рече,че Дьош,Дьошка,или Димитрина Джукелова по моминско име,е била и е генетична жреческа потомка от жреческо–царската аристократична династия Дуло от рода на Исус и Мария Магдалена,поради което в нейната характеристика и геномика са имплантирани Божествените екстрасенсни феномени за творене на чудеса,които сега са в дълбока латентна летаргична форма.
Тази констатация за Божествения ѝ жречески произход се документира и от фактът,че Дьош е племенница на големия Български и световно известен художник и езотерик Жорж Папазов,чиято творческа дарба е външният категоричен признак за принадлежност към феноменния жречески потомствен род Дуло на Исус и Мария Магдалена,който феноменен произход на Дьош се потвърждава категорично и от най–меродавният легитимиращ документ– краткият ѝ Исусово–Мариин Кабала хороскоп:  

ДЬОШ=Диана и Ешуа 
 
ДЬОШКА=КА ДЬО Ш=Кан (Жрица) на Диана и Ешуа  

ДИМИТРИНА ДЖУКЕЛОВА=Кан (Жрица) от Дуло на Ежуа и Богиня Матара Диана
 

ПО МОМИНСКО ИМЕ на=
на Кан (Жрица) на Богиня МаМаМа и Иса=
на Кан (Жрица) на Богиня Ма(Майка) Мария Магдалена и Иса   

И тъкмо щях да ви разправям,че времето и животът ни разделиха,защото аз следвах в София,тя в Хасково в Института за културтрегери,и да ви разсекретя,че зад времето и живота,които се дефинират като Съдбата,се крият и са отговорни за нас Боговете ни, както е документирано в този документ ––  
 
ВРЕМЕТО И ЖИВОТА
се управляват от=се управляват от Богиня Матара Диана и Бог Ежуа –

СЪДБА=Иса и Богиня Диана ,

–– тогава по заобиколен начин започна да ми разправя същото Свети Никола :
 
– Та за твоята строшена Любов и Душа,синко мой,тогава аз бях отговорен – ми разправяше насаме Святият ми хиляда и седемстотин годишен Праотец с външни характеристики и образ на 30 годишен висок и строен кестеняво – рус синеок красавец, положил бащински ръката си връз смъкнатото от нищожните ми в сравнение с неговите 67 години мой живот,рамо.
– Аз разпалвах чувствата и Любовта ви – говореше ми Светецът,и погледът му се зарея гузно някъде встрани от втренчените ми очи в неговите – и по мой сценарий и режисура и безприкословно неотменимо внушение ставаха драматичните изневери и раздяли и завръщания,докато накрая екстренно и болезнено за тебе прекъснах връзката ви окончателно,за да може да стане взривното строшаване на Душата ти на късчета,които после лепих с най – еластичното и гъвкаво лепило,за да може тя да трепти и резонира на честотата и вълната на Божията Любов и да откликва и звъни на всички наши послания,които са на най–финната и чувствена вълна и честота на човешката Душа, която е наследствен къс живец от Божията безсмъртна Душа – на честотата и вълната на Любовта! 
А после ти набивах клин след клин за да извършим с помощта на другите момичета и жени заедно сърдечно–Душевната спасителната операция "клин клин избива" за да спасим и трансформираме по екстремумите на синусоидата и по пропастите и възвишенията на живота ти Душата ти такава,каквото ни трябва... 

ЖИВЕЦ=ЖИВЕТС=Богиня Диана и Исуж 

ЖИВЕЦ=ЖИВЕТС=
ЖИВЕТС + Н (кодировъчен назал)=ЖИВЕТСН=ВЕЖИСТЕН= БЕЗИСТЕН –  
Първосвещеният Божи храм в Ямбол,Веченият двигател и вечен живец на човешкия род и цивилизация  

Разправяше ми Светецът какво е правил с мен и въпреки,че времето бе отдавна, залепените здраво с най–еластичното и гъвкаво и устойчиво на всякакви въздействия парченца на Душата пак прозвънтяха,което е доказателство за успешната операция и експеримент от сърдечният хирург и специалист и Душетрошач и залепвач и въобще специалист по всякакви душевни,духовни и материални чудеса мой и ваш,които го познаете и се познаете,Праотец Николай Чудотворецът!  


Обещах на Свети Николай Чудотворец разговорът ни да си остане между нас,още повече че за невиновно гузно извинение ми даде една снимка на Дьош от някакво модно ревю или мис...в края на 60–те години на миналия век с нейно участие,която не бях виждал –– 

image

–– обаче точно след разговора ни при оформянето на импресивния и станал доста личен постинг,по неведомите Божии пътища ( чрез инструментариумът на този вездесъщ Фейсбук) установих връзка с Дьош за пръв път от близо 50 години насам,и затова за да стане той достояние до нея и до вас,ви информирам и вас.
Пък съм и сигурен,че Отец ми Свети Николай Чудотворец има пак пръст в тази работа и че той ми повели да се изповядам публично,който акт аз пожелавам на всеки от вас! 
Нали за това строшават и лепят пак Душите ни нашите Ангели–пазители и Душеваятели – да могат да трептят на Божията честота,на честотата на Любовта,и ни подготват в този екстремален режим за Тяхното Явяване да ги познаем !
 
На тебе,Дьош,с Любов и благословение,с благословение за Любимия ти човек,деца и внуци и дома ти!  

Христос Воскресе за Истината и за тебе,Дьош,и за вас,Българи просветени и познали се Божии потомци и феномени! 


екип на bezistena и лично Свети Николай Чудотворец с Баща му Свети Павел и синергитичното импресийно окултно участие на Дьош   

ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
18.04.2017 22:14
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723449
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!