Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2017 17:02 - Мистърът от Болкария!Як отряд Дионисусови металически агенти,ядящи прилепи,сред тракийските келти с които е заселена Британия!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1803 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 08.04.2017 01:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато преди седмица обезвреждахме опита за терористичен акт на ясновидката Марияна Йотова да взриви медиите и интернет–пространството,която тя подготвяше от дълги месеци насам,съвсем неочаквано Шефовете на Дионисусовите отряди ни спуснаха от Горе за фоново песенно озвучаване на поста ни  

Опит за терористичен акт? Ясновидката Мариана,която продължава да се опитва да взриви медиите!Обезвредихме я!,

две култови емблематични песни на Ozzy Osbourne– I Don"t Wanna To Stop ! (Не искам да спра!) и Mama, I"m Coming Home ! (Мамо,завръщам се у дома!)

В началото се зачудихме защо тях,но понеже изпълняваме стриктно, каквото ни кажат нашите Ръководители,веднага ги въведохме в публикацията.
Малко по–късно направихме връзката на директните текстови послания на тези песни и скритият им кодиран подтекст с тематиката на поста и конкретно за Свети Павел.

Тогава ни бе предложена и една друга малко позната песен на Ози,но понеже в нея се съдържа също оригинално послание,в което песенният идол казва някой неща кой е той и кои са музикантите от култовата му група Black Sabbath,се наложи да я предложим на вниманието ви в отделен пост сега и да разсекретим посланията с инструментариума на Свещения шифър
 
 
плейлиста
Ozzy Osbourne - "Mr. Crowley" Live 1981 
Ozzy Osbourne - No More Tears

Официална информация за Ози от  Википедията, ,която ще разшифроваме с помощта на Свещеният шифър и ще разсекретим за просвещението на Българския певец и за вашето все по–дълбоко навлизане в Познанието на съкровените Божии тайни.


Джон Майкъл Озбърн
(на английски: John Michael Osbourne), познат в музикалните среди като Ози Озбърн (Ozzy Osbourne), е британски рок музикант, роден на 3 декември 1948 година в Астън, Бирмингам (Англия).

OZZY OSBOURNE=Зрез на Бог Иса=Жрец на Бог Иса

OZZY OSBOURNE=
Син (потомък) на Бог Исуз Вер (Змей) 

OZZY OSBOURNE=
Сина на Бог Исуз Вер (Змей)
поредната анаграмна зашифровка–послание и скривалище в тази именна анграмна комбинация на Божият Син, Спасителят на Българите и на света,Който е апотеозът и поантата в развитието на свещеното Божие родословие от 100 съхранени праведни и святи поколения от генеалогията на феноменния род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,поставени в екстремални тежки реалити условия.  

ДЖОН МАЙКЪЛ ОЗБЪРН=Бълкарин от Изуж и Ма (Майка) Диана

ДЖОН МАЙКЪЛ ОЗБЪРН=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Изуж и Мария
генетичен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната Българска феноменна жреческа фамилия Дуло

Фамилията му Озбърн е нискоразрядна кодировка на Оз Бърн,Оз Бър – Иза Бер,Иза Вер,и означава Исус Вер,където Вер е един от 12–те синонима на Змей,Ламя – най–древният календарен животински – рептилски херметичин символ на Българските Богове Демиурзи,който е и хералдическият сивмол и регал на Тяхната генетична потомствена династия Дуло 
image

OSBOURN=ОЗБЪРН=ОЗ БЪРН=ОЗ БЪР +Н (кодировъчен назал)=ОЗ БЪР=Иза Вер
Исус Змей


OZZY OSBOURNE=OZZY от рода на Иза Вер (Змей)= Ози от рода на Иза Вер
активиран генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена за ретранслатор на Техните песенни послания за Българите и крипто–Българите в Британия и по света.
Непосветен досега за Божествения си произход и статут.

Ето и Българският жречески произход и сакрална етимология на родното место Астън,
Бирмингам,графство West Midlands,на Българския бард на жертвено духовно служение сред тракйското племе келти,заселени на Острова и превзети от векове вече от изродените българо–юдеи от Дуло,от които са византийците,и в чиито ръце се намира сега цяла Англия, Европа,ЕС,НАТО,САЩ и целият свят!  

Aston=АСТЪН=АС ТЪН=Иса и Диана
малко тридесет хилядно градче по първоразрядните херметични имена на Българските Богове Исус и Великата Богиня Майка Диана 

Birmingham=БИРМИНГАМ=Богиня Ма (Майка) Мария

Birmingham=БИРМИНГАМ=БИРГИ МАМ=Бирги (Българи)на Мария Магдалена

Midlands=МИДЛАНДС=Дуло от Иса и Ма (Майка) Диана

графство,основано от Българските жреци от Дуло,Духовни водачи и управници и владетели на тракийското племе келти,с които са заселили тия земи

West Midlands=ВЕСТ МИДЛАНДС=
Дуло от Исус и Богиня Мат Диана

За генезиса на името на Бирмингам ще споменем само древните му корени,от което го извеждат етимолозите – древноанглийското наименование Беормингас,което е династичен клан и племе в англосаксонска Англиия,територията на което е регион и ранно административно подразделение на Кралство Мерсия

Ето как се преподрежда този задължително анаграмен херметичен топоним:

Beormingas=Богг Иса и Мария=Бог Иса и Мария

Beormingas=
Ган (Кан,Жреци) на Бог Иса и Мария
Българските Канове–Жреци,основатели на Beormingas,кръстили го по имената на Боговете ни и управлявали в праведност тракийското племе келти до идването на официалните покръстители от юдо–византийската хунта на християните,които са изродени династи от Дуло и инквизиторите и геноцидаторите от Християнството,която лъжовна религия е псевдо–Исусовата анти–Българска инквизиционна доктрина на заговорниците срещу Българите–генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена.  

Защо християнските българо–юдео–византийски поробители на Кралство Мерсия са скрили и затриват това прекрасно звучно име,заедно със заселилите го тракийски народи,ще разгледаме в друг пост.

Ози е съосновател и първи вокалист на легендарната рок група Black Sabbath, а по-късно осъществява успешна солова кариера и се превръща в една от емблемите на съвременната хард рок и метъл музика, спечелвайки си прозвището „Принцът на Мрака“ – Prince of Darkness.

image
 
Отговор на въпроса защо са му лепнали на Ози този негативен псевдоним в правия екзотеричен текст,получаваме,че е заради умишлено избрания от него плашещ стил на мрачна и страшна мистична окултна музика.

За посветените и за непосветените досега ето какво означава псевдонимът му на английски и на Български език:

ПРИНЦ НА МРАКА от=ПРИНЦ на/от Кан (Жрец) на Мария  

PRINCE OF DARKNESS=PRINCE
от/на Дракона Исус=PRINCE от/на Исус от Тракия 

Ето и обобщаващият термин псевдоним какво означава:

ПСЕВДОНИМ по имената на=по имената на Бог Иса и Богиня Мад 

В тийнейджърските си години Ози се изявява като дребен джебчия, обирайки и няколко къщи,докато не е хванат от полицията и хвърлен зад решетките за шест месеца.От този период датират и повечето му татуировки, покриващи голяма част от тялото му днес. 
След като излиза от затвора, работи известно време като тестващ клаксони на коли в малък автомобилен завод, както и като помощник в кланица.

Първата му група се нарича The Music Machine – име внушено му Свише,за да се получи следната дееанаграмирана комбинация:

Music Machine=Кан (Жреци) на Езуш и МаМа=Кан (Жреци) на Езуш и Мария Магдалена 

Следва митарстване по разни банди,като постепенно се заражда легендарната Black Sabbath.

Ще разсекретим сакралния генезис на понятието митарстване и след това какво означава името на култова банда Black Sabbath : 

МИТАРСТВАНЕ=Иса и Богиня Матара Диана – 
митарстването,скитанията на Българите от свещеният жречески род Дуло на Боговете Демиурзи по целия свят да разнасят светлина,култура и цивилизация на тракийските племена,с които те заселиха целия свят! 

СКИТАНИЯ
на=на Кан (Жреци) на Иса и Диана 

СКИТНИЦИ=Кан (Жреци) на Исуц и Диана  


И ето скритият истински сакрален превод на името на култовата група:

BLACK SABBATH=B S BAН T BALCK=
Бог Исус и Бохиня Диана са Балки
Демиурзите Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана са Българи  

BLACK SABBATH=Балки на Бог Иса и Бохиня Диана – 
Ози и музикантите от групата са Българи,феноменни жречески потомци на Исус и Мария Магдалена  

Групата е наречена първоначално Polka Tulk Blues Band, чието име е по предложение на Ози,след като го вижда на кутия с талкова пудра.
Вижда Ози името на рекламата на пудрата,обаче от Горе винаги внушават такива рекламни комбинации,в които винаги да открием Българските Богове ако разполагаме с ключа на Шифъра,както ние с вас го имаме вече! 

Polka Tulk Blues Band=Балки Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Диана  

Ето в този документ от родословието на кой Божи потомък пише че са музикантите от тази Дионисусова Българска група: 

Polka Tulk Blues Band=Балки Кан (Жреци) от Дуло на Павел от Иса и Диана
генетични потомци на Павел,Синът на Исус и Мария Магдалена,чиято пълна характеристика вече знаете 

Скоро след това музикантите Кларк и Филипс напускат,поради несъвпадане на идеите и групата остава в четиричленен състав и бива прекръстена на Earth, а малко по-късно на Black Sabbath.

Стиловата насока на новата група претърпява рязка промяна, след като една вечер, гледайки филм на ужасите в бирмингамско кино, Ози е осенен от идея и се обръща към седящия до него Бътлър с думите: „Щом хората си плащат да гледат страшни филми, защо да не си плащат да слушат и страшна музика“. Това, заедно с увлечението на Бътлър по писателя фантаст и окултист Денис Уетли, става причина за написването на поредица песни на окултна тематика с тежко звучене, което се превръща в запазена марка на групата в първите четири албума, поставяйки началото на метъл музиката.

СТИЛ=Дуло от Иса
налагана линия на херметично жреческо творчество, законотворчеството в изкуствата,музиката,модата,науката и др.  

СТИЛОВА НАСОКА налагана от=налагана от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус 

И ето защо филмите на ужасите са толкова популярни,въпреки страхотиите по тях:  

ФИЛМИ НА УЖАСИТЕ=ФИЛМИ НА Исуж и Диана – 
защото са натъпкани с кдирана информация за Боговете ни и за Техния първосвещен град и постоянно местообиталище Ямбол,Центърът на Време–пространствения континиум ! 

ФИЛМИ НА УЖАСИТЕ=Исуж и Диана от ИМФИЛ=Исуж и Диана от Ямбол – 
международният термин за филм,кино,видео,е лесно разгадаема анаграма от Ямбол,защото във всички филми от Горе имплантират кодирана информация за Божият град Ямбол,който е Олямб,Олимб,Олимп !

ФИЛМИ=ИМФИЛ=Иамфил=Иамвил=Иамбил=Иамбол=Ямбол

ФИЛМИ=
ИЛИМФ=Олимф=Олимб=Олимп=Импол=Имбол=Иамбол=Ямбол


Вижте как всички международни термини се съставят и внушават от работните Светейши екипи на Българските Богове по Техните имена! 

ТЕРМИНИ=Матара  

МЕЖДУНАРОДНИ ТЕРМИНИ
от=ТЕРМИНИ от Ежуа и Мадара Диана

МЕЖДУНАРОДНИ ТЕРМИНИ=
Тати Ежуа и Мад Мария  


Албуми като „Black Sabbath“, „Paranoid“ и „Sabbath Bloody Sabbath“ се превръщат в емблематични творби в историята на жанра на метъл музиката.

МЕТЪЛ МУЗИКА от=от Кан (Жреци) от Дуло на Иза и МаМа (Мария Магдалена)

Групата изживява небивал комерсиален успех,което обаче довежда до разпуснат живот на някои членове, включително Ози,който започва все по-често да употребява алкохол и наркотици. 

С течение на времето китаристът Айоми все по-настоятелно налага по-прогресив ориентиран саунд и различни експерименти в стилова насока, с което Ози не е съгласен и бива изхвърлен от групата през 1979.

САУНД=Иса и Диана – звук,звучене –
 поради което непосветени изследователи полу–езотерици,полу–бездуховни материалисти,съчиняват формулират и хипотезират "научни" теории,че Бог бил звук! 

ЗВУК=Бок Иза  

ЗВУЧЕНЕ=ЗВУТШЕНЕ=Богиня Диана и Изуш

ЗВУЧЕНЕ=ЗВУТШЕНЕ=
ВЕЗИШТЕН=БЕЗИШТЕН=БЕЗИСТЕН
Първосвещеният сътворенчески светилищен комплекс и храм на Боговете Демиурзи и Команден център на Време–пространствения континиум, поради която причина официално е замерено и констатирано,че Безистенът има удивителна най–добра акустика за стари постройки на Балканите и на Европа.


Зависимостта на Ози от алкохол и наркотици се засилва, което довежда до раздяла с първата му жена Телма (от която има и две деца, Джесика и Луис, които остават да живеят при майка си).
Въпреки всичко Ози не изоставя музиката и решава да започне солова кариера.
Ози се жени повторно за Шарън, която става и негов мениджър и заедно основават соловата му група.

През септември 1980 излиза първият му албум, наречен „Blizzard of Ozz“, а звученето му много наподобява ранните творби на Black Sabbath с предимно окултната си тематика и тежки китари, но по-разнообразни и технични.

Blizzard of Ozz=Братя (Барди) от Бог Изуз Ел (Змей)

Албумът включва хитовите парчета „Crazy Train“ и „Mr. Crowley“, извели го до номер седем в класациите на САЩ.

На 7 ноември 1981 се появява албумът „Diary of a Madman“. 

image

Diary of a Madman=Богиня Диана Мад Мария

И този албум е доста успешен и Ози тръгва на международно турне.
На един от концертите някой от публиката хвърля прилеп на сцената. Ози го хваща и му отхапва главата, мислейки го за играчка. 
Концертът е прекратен,а Ози веднага откаран в болница, за да му бъде бита ваксина против бяс
.  
Заплануваният live-албум от концертите с Роудс е заменен с такъв с живи изпълнения на песни от ерата на Ози в Black Sabbath

През 1983 10 декември излиза новия студиен албум на Ози „Bark at the Moon“.Хитът на този албум е „Bark at the Moon“

Bark at the Moon=Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана=Барки (Българи) от Мат Диана

През 1986 22 февруари следва албумът „The Ultimate Sin“ който въпреки хита „Shot in the Dark“ е определян от много критици като най-слабия албум на Ози. Това не му пречи да е поредният комерсиален успех.

The Ultimate Sin=Дуло от Мат Диана и Иса=Син (потомък) на Мат Диана от Дуло

Shot in the Dark=Ешуа и Диана от Дракия
Исус и Мария Магдалена от Тракия 

Shot in the Dark=
Ешуа и Диана от Аркадия – Исус и Мария Магдалена от Аркадия,
която приказна митологична Райска страна Аркадия въобще не е приказна и измислена, ами е истинския Земен Рай – Тракия,защото Аркадия е лесно познаваема анаграма от Тракия!
 
АРКАДИЯ=
ДРАКИЯ=Тракия

А Земният Рай е на тия,които го познаят в това му официално наименаование ! 
 
ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕ + Н
(кодировъчен назал) РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария
не само си го познахме истинския Земен Рай,ами си го и взимаме и на никой повече няма да го даваме,защото ни е наследствен дар по Божие Сътворенческо потомствено право от Майка ни Диана,Мария Магдалена и Баща ни Исус !  


През 1992 г Ози обявява, че последвалото турне ще бъде последно,след което възнамерява да се оттегли и да се отдаде на семейството си.

Ози обаче не удържа на думата си и през 1995 излиза нов студиен албум, „Ozzmosis“, последван от турне под многозначителния ироничен слоган „The Retirement Sucks Tour“. За записите и концертните изяви е привлечен барабанистът на американската група Faith No More, Майк Бордин

Ozzmosis=Змея Исус

Retirement Sucks Tour=Tour
(турне) на Кан (Жреци) Друиди от Исус и Мария

Faith No More=Богиня Диана Мария=Богиня Матара

Седем години трае чакането на феновете, за да излезе през 2001 година новият албум, наречен „Down to Earth“.

Down to Earth=Друиди на Богиня Диана 

Следва live албумът от 2005 „Prince of Darkness“. В него има много дуети и хитове на Ози.
И най накрая Ози издава нов студиен албум от 22 май 2007 с цели 10 нови песни. Албумът се казва „Black Rain“.
Новата му песен от „Black Rain“ „I Don`t Wanna Stop“ е новият хит на Ози,който бе и овертюрната фонова песен на постинга ни за ясновидката Марияна.  

Black Rain=Балкари – Българи

В средата на 90-те години Ози Озбърн и жена му Шарън организират мащабен рок фестивал,наречен Ozzfest, който се провежда всяка година в различни американски градове и освен Ози включва редица популярни и не толкова популярни рок и метъл групи, които се сменят всяка година.

Ozzfest=Fest (фестивал) на Изуз

Ozzfest=
Син (потомци) на Богиня Диана и Изуз 

Ozzfest=Син (потомци) от ФЕЗИЗТЕНА=Син (потомци) от БЕЗИСТЕНА
фестивал на потомци на Исус и Мария Магдалена от Тухното жреческо родословие от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,където ще става преосвещаването им скоро време в перманентни песенни концерти и таци на народите в прослава на Боговете ни Родитиле,Които лично ще водят хората и ще бъдат Солисти фронтмени на песните!  

Ето и тайната на термина фестивал,откъде идва,какво означава: 

ФЕСТИВАЛ=ФАВЕЛ ИС Т=Павел от Иса и Диана – 
Павел е първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително,който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло,херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве= Флавий),и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.  
Всички западно и източно–римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно–инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена,най–изродените от които са византийците,които са българо–юдейския генетичен експериментален продукт,водещ началото си от внука на Павел и един от най–големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.

image

Евангелист Йоан,който е евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV

image

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал,в която е кръвта на Исус–сиреч гените му.
 
СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина 


Павел,който е Кан и Цар Авитохол,е и евангелист Йоан,и евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и тъй търсеният тайнствен автор евангелист,който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус,обследвали стилистично,лингвистично,фактологично и най–подробно еванглията,са категорични,че авторът е един човек,написал и четирите Еванглия.
Разбира се,че Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333),в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя,е написал и съставил с кода на Свещения шифър и четирите Еванглия,и Деянията на Апостолите,и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични,и апокрифни документи,както и положил основите и правилата на цялата новоепохална литература,поезия,музика и песни върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър,и надзираващ и корегиращ ги,сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена

Павел като Първожрецът и Цар Авитохол (33 –333) и Император на Свещената Българска империя,владяла целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година,за този дълъг престой в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи,но и полага основите и развива върху Свещения шифър поезията,литературата,песенното изкуство и всички други изкуства и науки,както и всички съвременни човешки езици и писмености,които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г.сл.Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя,която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси,Властелини и Господари на световете – Исус и Мария Магдалена.

Павел или Кан и Цар Авитохол  е баща на Кан Ирник,който живя на половината на баща си кан Авитохол– 150 години (303 – 453),който Кан Ирник е Кан Атила,който е Свети Никола,захерметизиран в конспиративен режим като Санта Никълъс,сиреч Дядо Мраз. 

–– справка в блога ни с парола "Павел и Свети Никола"

Във фестивалите участват феноменни Българи,всички от жреческата династия Дуло, всички генетични феноменни потомци на Павел Сеячът на Божието генетично семе, всички Българи! 
 
 
 
Ozzy Osbourne - Mr Crowley 

Накрая ще разсекеретим и името на фоновата песен на поста – Mr.Crowley,която стана причина за това наше разследване на вълните на феноменната мистериозна и мистична "мрачна" и много огнена музика на Българинът Ози,като първо ще разкрием Авторите и композиторите на тази музика – толкова анатемосвана и чумосвана от инквизиционната институция на заговорниците срещу Българите и децата на Исус и Мария Магдалена – Църквата на псевдо–Исусовата анти–Българска полицейска геноцидно– цензурна доктрина Християнство,музика,която е натъпкана със сакрална информация за Българските Богове и съкровената Българска родова памет и история!

МИСТЕРИОЗНА МУЗИКА
от/за=МУЗИКА от/за Исуз и Матара

МИСТЕРИОЗНА МУЗИКА
от=от Кан (Жреци) от Сина на Изуз и Мат Мария  – композиторите и авторите на песните от жреческия феноменен род Дуло от родословието на Павел,синът на Исус и Мария Магдалена,ръководител на небесната дирекция Музика 
  
АВТОРИ НА МУЗИКА И ПЕСНИ=Бокиня Матара и Бог Исуз 
 

АВТОРИ НА МУЗИКА И ПЕСНИ=Кан (Жреци) на Богиня Матара и Бог Исуз  
 
МИСТИЧНА МУЗИКА
от=от Кан (Жреци) на Сина на Изуш и Диана Мама (Мария Магдалена) 
 
МРАЧНА МУЗИКА
от/за=МРАТШНА МУЗИКА от/за=от/за Изуш и Майка Диана Мария    
МРАЧНА МУЗИКА от=от Кан (Жреци) на Изуш и Мат Мария
 
И защото в Нета няма превод на Български език,ще се наложи на знаещите прекрасния английски език,производен от Свещения Български Сътворенчески Божи език,и на знаещите прекрасния руски език,производен от Свещения Български Сътворенчески Божи език – съставени от него с инструментариумът на Свещеният шифър,да си преведът правият текст и смисъл на песента,а за посветениети и сега просвещаваните, ще разшифроваме някои от посланията в песента. 

Мистер Кровли

Мистер Кровли,что в твоей голове?
О, Мистер Кровли, мёртвых душ стон везде.
Твой образ для нас - это трагик.
И пускай бьёт всех дрожь.

Ты магией всех одурачил,
ждешь звонка Сатаны...

Мистер Чары, разве чист ты сейчас?
Мистер Тревоги, в этот сумрачный час
Раскрыто всё то, что священно.
Расскажи то Земля
Зачатое тайно бесценно,
Но всё ж кем-то разбросан послед.

Мистер Кровли, прокатись - вот мой конь.
Мистер Кровли, символ сам лёг в ладонь.
Наступит тот час, что есть вечность 
Я слышу девы зов.

Наступит тот час, что вихрь встречный
К стенам прижаться ты готов
Ты нас общаться позвал?
Я должен знать, что ты ждал.

Я должен знать,
Я должен знать, что ты ждал.



Първо кой е този мистериозен Mr Crowley и кой или кои се крият зад образа му?  

Мистър или Mister на английски е уважителното обръщение Господин в Англия към мъжете.
Да проверим този Мистър конкретно в тази песен и окултен сюжет сам ли е или има повече субекти в него или зад него? 

Mister=МИСТЪР=Иса и Матара – 
разбира се,че Българските Жреци и съставители на английския език и на цялата култура въобще на англичаните,които са тракийски келти,хванати в мъртвата хватка на изродените българо–юдейски византийски династи от Дуло,няма да пропуснат това представително место в общението на англичаните – постоянно използваното традиционно обръщение мистър,да го направят рекламна лингва витрина на Българските Богове! 

От това семантично гнездо са и производните Master,Messrs,Мistress.и др.,които винаги и само водят при Исус и Мария Магдалена! 

Master=Иса и Матара

Messrs=
Син (потомък) на Мария и Исус

Мistress=Син
(потомък) на Матара и Исус

Пълната комбинация от Mister Crowley,която Режисьорите от Горе са внушили на Ози за име на песента,е предизвикателно явната прокламация, че Боговете Демиурзи са Българи–изпяна и кодирана в тази ранна песен на Българския бард/брад/брат :  

Mister Crowley=Иса и Матара са Болкери

Анаграмната комбинация Mister Crowley ни разкрива и тайната,че авторът на песента е Българин от потомствената фамилия на Българските Богове: 

Mister Crowley=Болкер на Иса и Матара  

Нека да чуем стонът от мъртвите души,който се носи навсякъде,и чрез трансформиращата и всепречистваща магия на Свещения шифър да ги възкресим и дарим с Безсмъртие и Вечен живот!

О, Мистер Кровли, мёртвых душ стон везде.  

ДУША=Диана и Ешуа 

МЪРТВИ ДУШИ от=от
Ешуа и Богиня Матара Диана – 
Душите на непросветените и непосветени човеци,които не познават Боговете Демиурзи, но понеже са частици от Безсмъртните Божии Души,които са енергиен ресивер и акумулатор на Святият Божи Дух и вечен двигател,носещи наследствената характеристика и промоция на Безсмъртието и Вечния живот,могат да се просветят и преосветят и да активират Божествената си наследственост и природа  

БОЖЕСТВЕНА НАСЛЕДСТВЕНОСТ
от=НАСЛЕДСТВЕНОСТ от Бог Исуж и Богиня Диана

СТОН
от/за=от/за Иса и Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана

ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ=
Ган (Кан,Жрец) от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Диана
Българските жреци от Божия феноменен род Дуло,които движат всички пост–Сътворенчески събития и процеси на Земята и в измеренията на Време–пространствения континиум 

Perpetuum mobile=ПЕРПЕТУМ МОБИЛЕ=Бог и Богиня Матара от Олимб
и понеже митологичният Божи град и местообиталище Олимп,Олимб в Древна Елада,е херметична анаграмна комбинация на истинския Божи град,то ето истинската разшифровка на израза Перпетум мобиле и истинската локация на Боговете и Божия град и Време–пространственият континиум:  

Perpetuum mobile=ПЕРПЕТУМ МОБИЛЕ=
Бог и Богиня Матара от Ямбол 



Ты магией всех одурачил,
ждешь звонка Сатаны...
 

В този стих Мистър Кровли,който знаем вече,че е Българин от жреческата гилдия на Дуло на жертвено дългосрочно служение на тракийските племена в Англия,очаква с нетърпение звъна на звънеца на Сатана – ужас и анатема за религиозните фанатици и нечистите и гузни души и съвести,и надежда, упование и спасение за Посветените Българи,които знаят,че името и образът на Сатана е сдвоеният синкретичен херметичин образ и символ на Българските Богове Демиурзи,участващи в него с най–популярните си първоразрядни имена Иса и Диана! 

image
 
САТАНА=СА ТАНА=Иса и Диана 

Още за този уникален и прекрасен херметичен конспиративен метафорично–алегоричен образ на Българските Богове,вижте в поста ни  

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!  


Нека чуем и видим и ние звъна от звънеца на Сатана !  

ЗВЪН от ЗВЪНЕЦ=ЗВЪН от ЗВЪНЕТС=ЗВЪН от Богиня Диана и Исуз

ЗВЪН от ЗВЪНЕЦ=ЗВЪН от ЗВЪНЕТС=ЗВЪН от ВЪЗЕСТЕН=ЗВЪН от
БЕЗИСТЕНА
звънът от Първосвещеният Божи храм Безистена,местообиталището на Боговете,който звън сега звъни и се разнася от Техния наш блог.  

РАЗНАСЯ СЕ ЗВЪН от=от Зреси на Бог Исуз=от Жреци на Бог Исус  

Чувате ли го звънът на Жреците на Бог Исус,от която феноменна порода сте и вие,
които когато чуете този звън изтръпвате и настръхвате и вътре във вас се надига и ви обзема с болка някакво много близко и скъпо липсваащо ви чувство,спомен и познание! 

Жреците на Българските Богове ви разкриват тайната,която крие и носи Мистър Кровли в следващите стихове от песента:

Мистер Кровли, Расскажи то Земля
Зачатое тайно бесценно... 

Мистър Кровли,
разкажи за безценното
тайно зачатие на Земята! 


ЗАЧАТИЕ от=от Изуш и Диана  

БЕЗЦЕННО ЗАЧАТИЕ=БЕЗТСЕННО ЗАЧАТИЕ=ЗАЧАТИЕ от Богиня Диана и Исуз  

БЕЗЦЕННО ЗАЧАТИЕ=БЕЗТСЕННО ЗАЧАТИЕ=ЗАЧАТИЕ от БЕЗИСТЕНА
безценното зачатие на Боговете Демиурзи при последното им новоепохално аватарно проявление преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена,от което зачатие се родиха в Безистена–Първосвещеният Божи храм и Дворец,трите им деца Синтия, Павел и Петър,и които три деца са интинската Света Троица на Българите и са Родоначалниците на новоепохалната генерация на Божия феноменен род Дуло,златната генеалогична линия на който е от първородния син –близнак Павел,и от която съхранена праведна и свята родова линия е и Спасителят на Българите и на човечеството.

––– още инфо за Божиите деца в блога ни с парола на търсачката "безистена и децата на Исус и Мария Магдалена",както и в поста ни

Света София и трите и дъщери в акция за спасяване на софиянци от страшния вулкан под Витоша!


Мистър Кровли ни съобщава със тия стихове ––

Наступит тот час, что есть вечность 
Я слышу девы зов.  


–– че слуша зова на девите,които му съобщават,че идва часът на Вечноста,която информация за посветените указва,че идват Българските Богове Демиурзи! 

ИДВА ЧАСЪТ НА ВЕЧНОСТА=ИДВА ЧАСЪТ НА Богиня Диана и Исуш 

И понеже вечност е анаграмата от/на Безистена,то същият израз в друг деанаграмиран разсекретен вариант ни съобщава къде ще дойдат (ще се явят) Боговете: 

ИДВА ЧАСЪТ НА ВЕЧНОСТА=ИДВА Исуш и Диана на БЕЗИСТЕНА  

И още веднъж,ако някои от търсещите истината Българи не са проумяли, ето пак часът на кои и къде идва: 

ИДВА ЧАСЪТ НА ВЕЧНОСТА=ИДВА ЧАСЪТ НА Богиня Диана и Исуш 

ИДВА ЧАСЪТ НА ВЕЧНОСТА=ИДВА Исуш и Диана на БЕЗИСТЕНА    


 Това бе поредната категорична и безапелационна доказателствена демонстрация,че музикалния свят,както и всичко в света,е в абсолютната власт,надзор и попечителство на Българските Богове–Тия "извънземни,висш разум,висши космически сили,енергия, звук..." и всякакви други анонимни безличностни терминологии и дефиниции за Българските Господари и Властелини на Световете,на Които разумът и езикът на безБожниците не желаят да се обърнат и да им кажат без грам и молекулка религия и суеверие : 
– Бог и Богиня,Бог Отец и Богинята Майка ! 
– Исус и Мария Магдалена!

Ще се обърнат!
Ще се обърнат,и както отива работата това ще стане в екстремален катарзисен режим ! 
 


 
Това е част от нашия явен неконфиденциален безсекретен план за мирното превземане на Британия с Любов и песни,който план е част от свръхявният и несекретен план на Българите от Всемирното Бяло Братство обявен във всички канонични християнски документи в код и в безбройните Български апокрифни и потулени документи в прав текст,за превземането на целия свят! 

В следващ пост ще ви просветим за подробности по плана за превземането на Британия за възвръщането ѝ отново към Свещената Българска империя!   

image

image

Фантазии ли,викате? 

ФАНТАЗИЯ=Богиня Диана и Иза  –
подавани ни с превантивна цел за осведомяването и подготовката ни,точки от работния план–график на Божият проект и драматизация Българите и човешката цивилизация за бъдещото им реализиране на Земята! 
 
Всяка фантастична идея и несънувана дори утопия и утопична идея,възложени на Авторите и Титулярите им,се реализират на 100 %,защото са спуснати от Тях ! 
 
НЕСЪНУВАНА УТОПИЯ=Бог Иса и Богиня Диана  

УТОПИЧНА ИДЕЯ=ИДЕЯ от
Богиня Диана и Ешуа

Направете справка в таговия ни блок под всеки постинг под егидата и утопичното и фантастичното ръководство на Кои сме. 
 
 
Тази информация във формата на пълен Исусово–Мариин безплатен Кабала хороскоп на Ози ще изпратим лично на Българския песенен жречески потомък за неговото просвещаване и преосветяване и включване в Дионисусовите отряди на феноменните деца на Исус и Мария Магдалена за предстоящото скоро Освобождение на Британските траки и Българи и крипто–Българи и на всички народи от робството на изродените и извратени Българо–юдейски византийски династи от Дуло,държащи в безчестие тия племена и целия свят,и водещи го към погибление и затриване,които адови планове ние с вас и Боговете ни ще предотвратим и ще установим на цялата Земя Божието Царство на Любовта,Братството и Мира,което ще управляваме ние святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство ! 

ОСВОБОЖДЕНИЕ=Бог Исуж и Богиня Диана
 –
името на площада,в центъра на който се намира Първосвещеният Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол
  
ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО
на=
БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО на Бог Иса и Мария 


екип на bezistena и Свети Павел  
 

ИСД с Любов и песен!
 



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
07.04.2017 17:03
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722250
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44357
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!