Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2017 21:34 - Българският юдео–византийски генезис на ЕС,глобализма и унищожението на Българите,християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4235 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 28.03.2017 02:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще подложим на логически и лингвистичен анализ една прекрасна фактологически мотивирана изследователска статия,която доказва,че причините за масовата миграция в Европа са част от чудовищен юдейски заговор,но са все още умело прикрити от системата,и са представяни като неизбежни от мултикултурната пропаганда. …  

Кой създаде Европейския Съюз и каква е крайната му цел?
stoyan80.blog.bg/history/2017/03/12/koi-syzdade-evropeiskiia-syiuz-i-kakva-e-krainata-mu-cel.1515022#last_comment

image

Причините за масова миграция все още са умело прикрити от системата, и представяни като неизбежни от мултикултурната пропаганда. …

Това, което те искат да се представи като неизбежен и спонтанен феномен всъщност е умишлен, дългосрочен план да се унищожи лицето на континента.

image

ПАН ЕВРОПА

Един от основните инициатори на процеса на европейската интеграция е човекът, който е проектирал плана за геноцид на народите на Европа. Главният създател на идеята за Европейския съюз.
Неговото име е Ричард Куденхов Калерги. Баща му е бил австрийски дипломат на име Хайнрих фон Куденхов-Калерги (с връзки към византийското семейство на Калергис)  и майка му японката Митсу Аояма …

През 1922 г. той основава „Паневропейско“ движение във Виена, което има за цел да се създаде нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. Европейската интеграция ще бъде първата стъпка в създаването на световното правителство.
Сред първите поддръжници са чешките политици (все юдеи) Томаш Масарик, Едвард Бенеш и банкерът Макс Варбург, които са инвестирали първите 60 000 марки, австрийският канцлер Игнац Сейпел и следващият президент на Австрия, Карл Ренър, който поема отговорността да проведе „Паневропейския“ план. По-късно се присъединяват френски политици, като Леон Блум, Бриан, Алчиде де Гаспери и др...

 
СЪЩНОСТТА НА ПЛАНА КАЛЕРГИ

В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационално стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.

Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения, както и сепаратистки такива, и масова миграция. За да може Европа да бъде контролирана от този елит, той иска да превърне хората в една хомогенна смесена порода от черни, бели и азиатци.
Кой е този елит обаче? Калерги много ясно обяснява това:

„Човекът на бъдещето ще бъде метис. Днешните състезания и класите постепенно ще изчезнат поради премахването на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите и на разнообразието от индивидуалности.
Вместо да разруши европейския юдаизъм, Европа, против волята й, подтиква този изискан и образован народ (юдеите) към техния бъдещ статут като водеща нация чрез изкуствен еволюционен процес.
Това не е изненадващо, че хората, които са избягали от гетото, ще дадат духовното благородство на Европа. По този начин, чрез състрадателни грижи, предоставяни от Европа, ще бъде създадена нова порода аристократи. Това се случи, когато европейската феодална аристокрация се разби поради еманципацията на евреите (действия, предприети от Френската революция).“

Въпреки че никой учебник не споменава Калерги, неговите идеи са водещите принципи на Европейския съюз. Убеждението, че народите на Европа трябва да се смесват с африканци и азиатци, за да се унищожи нашата идентичност и да се създаде единна раса от метиси, е в основата на всички политики на общността, които имат за цел да защитават малцинствата. Не по хуманитарни причини, а защото зад директивите, издадени от безмилостния режим, се крие най-големия геноцид в историята.

Европейската награда „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред тези наградени с такава награда са Ангела Меркел и Херман Ван Ромпой.

Подбуждането към геноцид, също е на базата на постоянните призиви на ООН, която изисква да приемаме милиони имигранти за справяне с ниската раждаемост в ЕС.
Според доклад, публикуван през януари 2000 г. в „Раздел Население“, преглед на Организацията на обединените нации в Ню Йорк, под заглавието „Емиграционно попълнение: Решение за намаляващото и застаряващо население“, Европа ще се нуждае от 159,000,000 емигранти до 2015.

image

Човек се чуди, как може да има подобна оценка на емиграцията с такава точност, ако няма умишлен план. Сигурно е, че ниската раждаемост може лесно да бъде обърната с подходящи мерки за подкрепа на семействата.
Също толкова ясно е, че тя е в приносът на чужди гени към незащитеното ни генетично наследство, така то да позволи тяхното изчезване. Единствената цел на тези мерки е да ни унищожи напълно като хора, за да ни превърне в група от същества без национално, историческо и културно наследство.

С една дума, политиките на плана Калерги са били и все още са, на базата на официални правителствени политики, насочени към геноцид на народите на Европа, чрез масовата имиграция. 

Г. Брок Чизхолм, бивш директор на Световната здравна организация (OMS), заяви:

„Това, което хората трябва да направите навсякъде е да се ограничи раждаемостта и да се насърчават смесените бракове (между различни раси),с това се цели да се създаде единна раса в един нов свят,който ще бъде управляван от централната власт."

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ако погледнем около нас, планът Калерги изглежда, че се реализира напълно. Изправени сме пред сливането на Европа с Третия свят. Чумата на междурасовите смесвания произвежда всяка година хиляди млади хора метиси, „децата на Калерги“.
Под двоен натиск на дезинформация и хуманитарно притъпяване, насърчавани от различни НПО и евро-правителства, европейците са научени да се откажат от техния произход, да се откажат от тяхната национална, расова и културна идентичност.

Слугите на глобализацията се опитват да ни убедят, че да се отрече нашата идентичност е прогресивен и хуманитарен акт, че „расизмът“ е погрешен.
Необходимо е,сега повече от всякога,да се противопоставим на лъжите на системата, за да се събуди революционния дух в европейците.
Всеки човек трябва да види тази истина, че „европейската интеграция“ е в размер на геноцид. 
Нямаме друг избор, алтернативата е национално самоубийство.
image

Източник: (Anonymous Bulgaria) ; първоначално публикувано в identitа.com
(със съкращения)  


 ––– нашият кратък коментар под статията в Anonymous Bulgaria бе:

bezistena
Невежите непосветени хора с основание и резонно задават наивните въпроси "Слепи ли са европийските управници?","Не виждат ли европейските управници опасността?", "Защо са толкова наивни европейските управници?","Защо са толкова лековерни и недалновидни..." и други подобни чуденки и питанки,въобще не можейки да допуснат дори за миг чудовищната ужасяваща мисъл,че те всички европейски и световни управници и лидери са посветени съзаклятници и заговорници в това пъклено дело!

който коментар допълваме с долните нагледни документи и разкриваме истината за българо–юдейския византийски произход на бащата на ЕС и съвременния глобалистичен тероризъм.

image
+
image
 
Юдео–турчинът Ердоган от изродените кланове на Българската Божия династия Дуло, който мрази Българите и християните до дъното на черната си нещастна душа,в ролята на основен под–изпълнител на плана на заговорниците срещу Българите и християните в Европа и света,и главен диспечер на нашественическия ислямистки потоп,организиран от от същите тия американски и европейски управници,с които уж се джафкат за пред хората!

image
+
image
Нагледна демонстрация на налагане и действие на европейските и евро–атлантическите ценности ! 

 
 
Да потърсим информация за световния злодей Калерги в Нета,и за по–разбрано да прегледаме руската Википедия как ще го насмотат интелигентните братушки на прекрасния Български диалект–руският език!

ru.wikipedia.org/wiki/Куденхове-Калерги,_Рихард_Николаус
 

Има доста писано за него,обаче като четем "авторитетната" Википедия,там откриваме само цветя и рози и само венцеславене по негов адрес – бе,сякаш става въпрос за съвсем друг човек,братовчед и съратник на Майка Тереза или на ръководител на Всемирното Бяло Братство и върл поборник за мир и дружба между народите и доказан носител на Нобелова награда за мир! 
 
МИР И ДРУЖБА МЕЖДУ НАРОДИТЕ на=НАРОДИТЕ на Ежуж и Богиня Диана Матара Мария 

МИР И ДРУЖБА МЕЖДУ НАРОДИТЕ
на=на Братя от Рода на Ежуж и Диана Мад Мария
отношения на мир и дружба между народите в Европа и по целия свят,които всички са тракийски племена,култивирани с феноменният Божи ген и цивилизовани от  Всемирното Бяло Братство,състоящо се от феноменни потомци–Братя от рода на Боговете Демиурзи,Чиито последни новоепохални аватарни проявления са Исус Христос и Мария Магдалена

Ето и Българският династичен генезис на всички носители на Нобеловата награда за мир,независимо колко дали е заслужено присъдена наградата или не (Барак Обама) : 
 
НОСИТЕЛИ НА НАБЕЛОВА НАГРАДА=Българи от Дуло на Иса и Богиня Диана

ДОКАЗАН НОСИТЕЛ=
Кан (Жрец) от Дуло на Диана и Исуз=Кан (Жрец) от Дуло на Дионисуз

Нашето учудване е заради вашето учудване от венцеславенето на Калерги,защото ние вече отдавна не се учудваме на тоталната филтрация,стерилитет и тотална манипулация,фалшификация и цензура на информацията,наложена във Википедия по отношене на злодейската и мракобесническа глобална роля на заговорниците срещу християнска Европа и бялата раса,в основата на който заговор е изпълняваният план от тия злодеи за тотално и окончателно затриване на Българския народ,който е народ от приносителите на свещения Божествен феноменен ген на рода Дуло,състоящ се от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,Които са последните новоепохаллни аватарни проявления на Боговете Демиурзи. 
 
По този план от края на Втората световна война започна и Третата световна война, която сега е в разгара си и чиято скрита висша доктрина,цел и задача № 1 е тоталният окончателен геноцид на читавите Божии Български потомци,за по–сигурно барабар с нас на дръвника и на гилотината заговорниците слагат и другите българи със замърсен генезис за провеждане на ДДД (произлиза от началните букви на думите: дезинфекция, дезинсекция, дератизация),което съкращение научно  означава група от взаимодопълващи се мерки за биологична защита,които се прилагат съвместно по предварително разработен план,а в полето на глобалните световни политически събития и процеси означава перманентно провеждания заговор и геноцид срещу Българите,които тайни планове са указани и в имената на тия понятия,коиот разсекретяваме с помощта на 

Свещения шифър на Свещения Божи сътворенчески Български език :

 
ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА
срещу=ВОЙНА срещу Братя от Богиня Диана и Бог Иса
война между/срещу братските тракийски европейски народи,чийто генезис и фаноменен духовен и интелектуален елит е Българският Божествен жречески имплант,и най–вече война срещу Бялото Братство от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена 

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=ВОЙНА срещу Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
война срещу Българите,които са жреческия елит на европейските и другите народи

Страшно ли ви стана?
 
Ето още разсекретени документи от глобалния геноциден кръстоносно–юдейски–ислямистки поход срещу Българите,вложени в тия "научни " понятия и комплексни геноцидни мероприятия – дезинфекция, дезинсекция, дератизация : 

ДЕЗИНФЕКЦИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуц 
 

ДЕЗИНФЕКЦИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) от ФЕЗИЦДЕНА=срещу Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА  
 
ДЕЗИНСЕКЦИЯ
срещу=срещу Кан (Жреци) от Сина на Диана и Изуц
перманентен геноцид за биологическо изтребление на Българските жречески феноменни потомци от генеалогията на Първожреца Павел,Синът на Исус и Мария Магдалена,който е родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло,който е от генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена

ДЕРАТИЗАЦИЯ срещу=срещу Рода на Диана и Изуц

ДЕРАТИЗАТСИЯ срещу=срещу Друиди на Диана и Исуз
 
Още по–страшно ли ви стана? 

Водим психотронна война срещу народа си ли?
Нищо подобно!

С тези разкрития ви документираме Божествения произход и статут на Българите, което познание за Всемогъщите Български Богове Властелини и Господари на световете, себепознаване и проумяване,са единствения път за нашето Спасение!
 
Знаете ли какво означава това,да проумеете,че сте генетични потомци на Боговете, които са постоянно около нас,да проумеете,че сте приносители на Тяхната свещена Божествена кръв и на Техните феномеинни гени и свръхестествени характеристики и умения,и да извикате с това познание Боговете ни и да активират Те вашите феномени, чрез които вие се обличате с непроницаема и непробиваема защита,сила и мощ!

Представяте ли си!
Представяйте си!  
 
Руската Википедия е тотално ошмулена и прочистена от юдейо–византийските цензури през последните 4–5 години,но вълните на Нет – сърфа са безбрежни и информация за интересуващите ни тематики има навсякъде,затова ето други документални свидетелства за генезиса на този мерзавец. 
 
Защо мерзавците от тази категория на мерзавците не пропускаме да ги титуловаме с тази презрителна титла–мерзавец?е
Защото да можем да им покажем на тия мерзавци,че и те са от Българската Божия династия Дуло,натоварени от Горе с тези черни роли,та ако пожелаят и те да отърват продължителния престой в Спа–центъра със задължителните екстренни катарзисно–оздравителни процедури в индивидуалните и колективни джакузита с врящ катран с темепература над точката му на кипене,да вземат да се просветят в блога ни и се познаят в титула мерзавец и се освестяват навреме,защото вече няма никакво време! 
 
МЕРЗАВЕЦ от=МЕРЗАВЕТС от=от Исуз и Богиня Матара
генетични потомци от Българския род Дуло от различно изродени негови генно–инженерни импланти 

СПА ЦЕНТЪР за=СПА ТСЕНТЪР за=за Рода на Богиня Диана и Исус – 
за чистилищни и регенерационно–оздравителни процедури за изродените и замърсени генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от техния феноменен род Дуло 

СПА ЦЕНТЪР за=СПА ТСЕНТЪР за=за Рода от ПЕСИСТЕНА=за Рода от БЕЗИСТЕНА
за чистилищни и регенерационно–оздравителни процедури за изродените и замърсени генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от техния феноменен род Дуло,заченат,развиван и управляван от Сътворенческия светилищен комплекс и Първосвещен храм и Команден център на Време–пространствения континиум – Безистена,в Първопрестолния Божи град и перманентно местообиталище Ямбол,който е херметизиран в древно–Българския архив "древно–гръцка митология" като Имбол,Олимб,Олимп.    

ПЕРМАНЕНТНО МЕСТООБИТАЛИЩЕ
на=ОБИТАЛИЩЕ на Иса и Богиня Диана Мат Мария

ЕКСТРЕННИ УСЛОВИЯ
за живот на=за живот на Бълкари от Диана и Исус

КАТАРЗИС=ТРАК ИСАЗ=Исуз от Тракия 

ОСВЕСТИ НАВРЕМЕ
от=от Бог Исус и Богиня Матара

ОСВЕСТЯВАНЕ чрез=чрез Бог Исус и Богиня Диана 

Та защото руската Википедия е тотално ошмулена и прочистена от юдейо–византийските цензури през последните 4–5 години,затова ето други документални свидетелства за генезиса на този мерзавец :   

От английската Вики намираме инфо за известната византийска фамилия Kallergis (на гръцки: Καλλέργης) ,от която по бащина линия извеждат генеалогията на юдео–византиеца Ричард Куденхов Калерги,който е всепризнатият истински идеолог и баща на престъпната полицейско–терористична фашистко – съветска капиталистическо–комунистическа нацистко–ционистка псевдодемократична тотално–диктатурна организация Европейски съюз: 

en.wikipedia.org/wiki/Kallergis_family
  
И гледайте сега къде ни закара сърфа по Нета по вълните на генеалогията на бащата на чудовищния злодейски Европески съюз!

Кallergis (на гръцки: Καλλέργης) семейство е византийска критска аристократична фамилия,произлизаща от византийския император Никифор II Фока (гръцки: Νικηφόρος Β Φωκᾶς) и са били в един период владетели на Крит.

Виждате ли къде ни закара сърфа по Нета по вълните на генеалогията на бащата на чудовищния злодейски Европески съюз! 
Закара ни в чреслата и в лоното на най–яростно и перманентно мразещите ни юдо–византийски имперски родове,от които Фокас са най–отявлените българо–данайо=юдео византийски Българо–мразци и геноцидатори! 
 
Ето първо що значи и от къде е тази фамилия Фокас
 
Φωκᾶς=Phocas=Phoc as=Фок Ас=Бок Иса
Бог Исус,Българският Бог Демиург Исус Христос,от Чието новоепохално потомство с Мария Магдалена,е тази българска юдео–византийска фамилия,клан от змейската династия Дуло,клан създаден от Българският Божествен феноменен имплант в юдейското племе данаи (гърци),и която фамилия е най–изроденият генно–инженерен продукт на Боговете ни,създаден за перманентен геноцидатор на Българския Божествен етнос от Техни генетични потомци и за поробители на всички народи и племена за един дълъг календарен и исторически период от точно 1500 години (от 
9/10 юли 518 година до 2017 година),когато Флавий Юстин – династ от рода Дуло и началник на личната охрана на братовчед си Анастасий I,Български Първожрец и Император на Свещената Българска империя (33 – 518),фалшифицирана като Римска,убива в нощта на 9 юл 518 г.братовчед си Флавий Анастасий I в двореца му Безистена в столицата на Метрополията на Империята–Ямбол,и чрез въоръжен кървав преврат и главатар на превратаджийската византийска хунта като император Юстин I установява дълбоко и старателно скриваното досега първо византийско робство на България за времето от 518 до 681 година.   
 
Династията Флавии,която се преписва от фалшификаторите на Българската история на римляни,е новоепохалната фамилия Дуло от новоепохалната генерация на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Чиито последни аватарни проявления пред Българите преди 2000 години са Исус и Мария Магдалена,и която фамилия Дуло е захерметизирана като Флави,Флавий, Флавии по анаграмната комбинация от името на Павел–родоначалникът на новоепохалната династия Дуло от генетични потомци на Баща му Исус и Майка му Мария Магдалена :

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Флаве=Флави=Флавий

ФЛАВИИ=
ФАВИЛ=Фавил=Павил=Павел     


Значи,търсещи Българи,където навсякъде срещате "римската"императорска фамилия Флавии,знайте,че всички тия Флавии,които са имали претенциите да са Августейши – сиреч Божествени,знайте първо,че те не са никакви римляни,ами са всички до един само Българи,второ–претенциите им да са Августейши,Божествени,са напълно основателни,защото династията Флавии са генетични потомци на Боговете Исус и Мария Магдалена и трето,но първо ще ви покажем от кои Богове са Божествени и августейши Флавиите– 

АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш 

АВГУСТЕЙШИ=Гена на Богиня Диана и Исуш     
 
АВГУСТЕЙШИ=Ган (Кан,Жреци) от ВЕШИСТЕНА=Ган (Кан,Жреци) от БЕЗИСТЕНА 

БОЖЕСТВЕНИ=
Бог Исуж и Богиня Диана   

И трето ето пак кой е Флавий,Павел,от който е династията Флавии с генетичните потомци на Боговете Исус и Мария Магдалена : 
 
Свети Павел,първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена,който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло,херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве=Флавий),и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.
 
Кан и Цар Авитохол или Павел,е и евангелист Лука,той е и евангелист Матей,и евангелист Марк,и евангелист Йоан и тъй търсеният тайнствен автор евангелист,който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус,обследвали стилистично,лингвистично, фактологично и най–подробно еванглията,са категорични,че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.
Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333),в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя, е написал и съставил в код и четирите Еванглия,и Деянията на Апостолите,и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични,и апокрифни документи,както и положил основите и правилата на цялата новоепохална литература,поезия,музика и песни върху законите на Всемирната Любов,и надзираващ и корегиращ ги,сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена  
 
Още документи и инфо за сакралния Божествено–жречески атрибут,от който по естествен и свръхестествен път и Божествен начин са всички династи от Дуло,които са Флавиитеп – и добрите и лошите,вижте още в последния ни пост 
Чудесата на магията на Пролетното равноденствие.Тайната на началото на Божествения генезис на феноменните Българи от Дуло и на двама Змея от Атака

  
Всички т.нар. "римски" императори от Флавии–те от Нерон  (роден 33 г) ,Тит Флавий Веспасиан,... до Флавий Диоклециан (починал 333 г),са един и същ човек,който е Павел,истинският Кан и Цар Авитохол (33 –333) и всичките му други характеристики от горното CV . 

Всички Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно–инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена,най–изродените от които са византийците,които са българо–юдейския генетичен експериментален продукт,водещ началото си от внука на Павел и един от най–големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики,от който е и превратаджията Юстин I,от който е и потомъкът му Флавий Фока.

Още автентични документи за генезиса на византийците и псевдо–Исусовата анти–Българска юдо–византийска полицейско–инквизационна доктрина Християнство,един от апологетите–злодеи на която е Флавий Фока,вижте в поста ни  
 
Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави

За яснота какво значи византийско робство – първо и второ,ви казваме,че то е кървава диктаторска геноцидна власт над Българите от превратаджии българо–юдеи от Дуло, дошли на власт чрез въоръжен преврат в метрополията Ямбол и България на Балканите и в една част от Свещената Българска световна империя

 
Официалната енциклопедия ни учи (будалка) манипулативно кой е Фока: 

Флавиус Августус Фокас (на латински:Flavius Phocas Augustus;на гръцки:Φωκάς,Phokas * 547 в Тракия; † 5 октомври 610 в Константинопол) e късноримски (византийски) император от 602 до 610 г.
Произходът на Фокас е неизвестен. Казва се, че бил тракиец. Син е на Доментция трако-римлянка, и неизвестен баща. Чичо е на генерал и куропалат Доментциол.

И вижте според разсекретените официални документи кой е Фокас.
Първо кой е родоначалникът на Фокас: 

ФЛАВИУС ФОКАС=
Павел от Бок Исус=Павел,Син на Бок Иса 

И кой е самият Фокас: 

ФЛАВИУС ФОКАС от=от Павел от Бок Исус=от Павел,Сина на Бок Иса
изроден българо–юдейски византийски династ,от най–черните анти –български злодеи,роден в родословието на военната превратаджийска хунта по времето на укриваното първо страшно робство на византийците над Българите – от 518 до 681 година!

Неизвестен бил произхода му на Фокас,ама грънци неизвестен!
Ето го мерзавецът,разконспириран и в този на пръв поглед анонимен израз,как и той носи свещената Божия Българска кръв и феноменни гени!  
Тракийски е само Българският му географски местопроизход от Тракия.

НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД=ПРОИЗХОД от Богиня Диана и Исуз
 
НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД=ПРОИЗХОД от ВЕЗИСТЕНА=ПРОИЗХОД от БЕЗИСТЕНА

НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД от=от Сина на Бог Исуз от Трахия и Богиня Диана
от Божият първороден син Павел    

Ето и чий потомък е бил,за да не лъжат официозите–историци,че бил прост и неизвестен офицер:  

ДОМЕНТЦИЯ=ДОМЕНТСИЯ=
Диана Мат и Иса 

Ето и на кои е кръстен племенникът му генерал и куропалат Доментциол : 

ДОМЕНТЦИОЛ=ДОМЕНТТСИОЛ=Дуло от Диана Мат и Иса 

КУРОПАЛАТ=
Булкарин от Диана

Официалната историография ни гъбарка и прави на хептен будали,като ни заблуждава за да скрие Българския му династичен произход,че Фока е бил "прост офицер (стотник), който нямал нужното образование,за да управлява.Той служи в Дунавската армия, когато император Маврикиус организира поход срещу славяните на север от Дунав. По заповед на императора войниците трябвало да прекарат зимата на 602 г. на север от Дунавската граница в дн. Влашко, където да си набавят провизии сами. Спирането на заплатите допълнително разпалва недоволството на войската, което води до бунт срещу Маврикиус и издигането на Фока като водач. Метежът бързо се разраства и през ноември 602 г. помита правителството на Маврикий в Константинопол, който е свален от престола и убит по жесток начин, заедно със синовете си."  
 
Ето само кратка справка за византийския военен диктатор над Българите – Флавиус Маврикиус Тибериус Августус  

ФЛАВИУС МАВРИКИУС=Кан (жрец) от Павел,Сина на Бог Исус и Мария 
черноенергетичен изроден жречески потомък от Българската феноменна династия Дуло

                                     image   
Показваме ви монетата солидус на император Фокас
 
Солидус (на латински: solidus твърд, масивен) е римска златна монета, пусната в обращение през 309 г. от император Константин I Велики.

И вижте от кой наистина и в чест на кого е направена и кръстена монетата солидус,за да не ви гъбаркат,че солидус означавало твърд,масивен,сякаш си нямали Богове майсторите им – жреци да ги наричат на Тях : 

СОЛИДУС=Исус Дуло – Родоначалникът на династията Дуло Господ Бог Отец Исус  
 
СОЛИДУС=Дуло от Исус – династите от Божия род Дуло   

СОЛИДУС=Син на Иса от Дуло – монета съставена от Синът на Исус от Дуло – Павел 

През 314 г. е въведена в западната част на Римската империя, а през 324 г. – на цялата територия на империята. Дълго време тя остава основната монетна платежна единица в Римската империя, а след това и във Византия. Гръцкото название на византийския солид е номисма (nуmisma), а в Европа е често наричана безант или бизантин.
 
НОМИСМА=Иса и МаМа=Иса и Мария Магдалена 

БЕЗАНТИН=Бог Иза и Диана


Освен солида, са се сечали и златни монети със стойност 1/2 от солида (семис) и 1/3 от солида,известна като тремис. 
  
СЕМИС=Исус и Ма=Исус и Мария  

ТРЕМИС=
Иса и Матара

За краткото време, в което управлява, Фокас хвърля страната в анархия и терор със своя деспотизъм. Историкът Теофилакт Симоката го представя като типичен тиранин и алкохолик, отдаден на кръвожадна жестокост и низки удоволствия.
Съществуват обаче достатъчно доказателства, че поне в началото на управлението си, Фока е решителен, макар и некомпетентен лидер, бойкотиран от аристокрацията в момент на бързо нарастващи външнополитически заплахи.
В същото време свирепо се разправя със всякаква опозиция и потиска столичната аристокрация. Много сенатори са екзекутирани по неговото време, като така загиват голяма част от наследниците на староримските знатни фамилии. 
 
Тия "староримски знатни фамилии" които Фокас геноцидира,са елитът и цветът на Българския етнос,които са читавите генетични потомци–династи на Исус и Мария Магдалена,чието унищожение е основна първостепенна работа на българо–юдейският изрод Фокас и на всички изроди от Дуло по време на първото византийско робство на Българите 518–681  
 
СТАРОРИМСКИ ЗНАТНИ ФАМИЛИИ
от=Кан (Жреци) от Сина на Исуз и Богиня Матара Мария 

Ето и откъде са тия староримски знатни фамилии: 

СТАРОРИМСКИ ЗНАТНИ ФАМИЛИИ
 от=
от Кан (Жреци) и Заре от Сина на Исус и Матара Диана от Ямбол – 
защото всички човешки и знатни,и незнатни фамилии,освен че произхождат от имената на Българските Богове,но са и заченати в Първосвещения Божи град Ямбол,поради което обобщаващият ги термин фамилия  носи неговото свещено име : 

ФАМИЛИЯ=
ЯМФИЛ=Ямбил=Ямбол 


Казахме,че семейство Кallergis е византийска критска аристократична фамилия, произлизаща от византийския император Никифор II Фока (гръцки: Νικηφόρος Β Φωκᾶς) и са били в един период владетели на Крит. 
Никифор II Флавий Фока, (912 – 969) е византийски император в периода 963-969. наречен "бледата смърт" за сарацините,което конфиденцално прозвище ни указва за пореден път неговия династичен произход от Дуло:
 
БЛЕДАТА СМЪРТ=Дуло от Иса и Богиня Матара Диана


НИКИФОРОС ФЛАВИУС ФОКАС=Кан (жрец) от Павел,Сина на Бок Исус Вер (Змей)
– византиец,изроден династ от жреческата змейска династия Дуло на Бог Исус,на която династия навоепохалният родоначалник е Павел
image

НИКИФОРОС=КИН ФОР ОС=Кан (жрец) Вер (Змей) Иса=Кан (жрец) от
Иса Вер
изроден черен жрец от Исус Змея,чиято змейска символика е херметичната хералдическа символика на Българската Божествена династия Дуло от генетични потомци на Исус 

По времето на управлението на император Алексий II Комнин 1180 - 1183 (на гръцки: Αλέξιος Β "Κομνηνός ), той изпраща дванадесет благородните византийски семейства в Крит, с цел засилване на връзките между острова и град Константинопол – разбирай за потушаване на бунтовете на местното непокорно Българско население. 
Семействата са били кредитирани със земя и административни привилегии.
Един от 12–те византийски командировани аристократи е Ioannis Phokas – династ и генетичен потомък на император Фокас.

IОANNIS PHOKAS
=ФОК ИСИС=Бок Исус

IОANNIS PHOKAS
=КАН ФО ИСИС=Кан (жрец) от Бок Исус=Кан (изроден жрец) от Бог Исус
 
Името на Phokas е променено на Kallergis по време на венецианското владичество,за да се прикрие произхода му от най– черната мракобесническа анти–Българска византийска фамилия.

ФОКАС КАЛЕРГИС=Кан (жреци) от Гена на Исус Болкарина 

МРАКОБЕСИЕ
срещу=срещу Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария

ВИЗАНТИЙСКИ ФАМИЛИИ от=ФАМИЛИИ от Кан (жреци) от Богиня Диана и Исуз 
 
ВИЗАНТИЙСКИ ФАМИЛИИ
от=ФАМИЛИИ от Кан (жреци) от БЕЗИСТЕНА  –
изродени кланове от Българската жреческа династия Дуло от Сътворенческия светилищен комплекс на Боговете Демиурзи и Първосвещен Божи храм Безистена от постоянното Божии местообиталище и Команден център на Време–пространствения континиум Олимп,който е Олимб или Имбол,сиреч Ямбол,който Първосвещен Божи град Ямбол е пак казваме и анаграмният прототип и титуляр и на Божествената потомствена фамилия Дуло,и на всички човешки фамилии по света: 

ФАМИЛИЯ=ЯМФИЛ=Ямбил=Ямбол
 
Големи площи от Крит заедно с жителите им – Българското население,превърнати в роби,са били дадени на фамилията Фокас ––  Kallergis,които като владетели на острова се вписват от там нататък в най–мрачните и скръбни времена за местните Български и тракийски жители.


Името се появява отново много пъти в бурната история на Крит,но също и на съвременна Гърция.Тяхното видно управленческо и владетелско място и привилегии са оцелели по време на венецианското робство на Крит, тъй като те са били част от "privilegiati" –привилегированите колониални управници на служба на венецианците, които са зараждащата се юдейска банкерска олигархия. 

Юдо–византийците  Kallergis са служили верно и предано на венецианския юдейски  режим,като жестоко са смазвали всички опити на поробените Българи от острова да възстанат и се освободят от венецианците,които им злодеяния по–късно са манипулирани на книга с типичната юдо–византийска гръцка лукавщина  като "ръководство от  Kallergis на революционните движения срещу венецианците" !

След османското завоевание на остров Крит (1669 г.) много от Kallergis премества в Йонийските острови и Евбея, Венеция и Русия.
Къде мислите,че отива родът на бащата на ЕС ?

Отива при своите съдружници,съзаклятници и съродственици юдео–византийци във Венеция,които преди това от 13 век още наемат дивите османски орди за нападения над Българите а през 14 век финансират османците за мащабната кампания за превземане на България,като ги вкарват на Балканите и в продължение на цял век ги насъскват за превземанено на България и на Европа. 

Във Венеция семейството,по-нататък наречено Calergi за да се скрие юдео–византийското гръцко звучене,влиза във брачни съдружия с юдейски фамилии на търговци и банкери Vendramin,Креспи и Гримани чрез бракове.
 
Разсекретяваме и личното досие на бащата на ЕС Калерги:

Richard Nikolaus Coudenhove Kalergi=
Кан (жрец) от
Гена на Диана и Чар Иса Хала (Змей) Бълкарина от Тракия
 
Richard Nikolaus Coudenhove Kalergi=Грък,Кан (жрец) от Дуло на Исуш Бълхарина от Тракия 

В Япония този мерзавец е известен като Ейдзиро Аояма,в което име се крие неговия Божествен,но изроден генезис:
 
ЕЙДЗИРО АОЯМА=Иза и Мадара 
 
Майка му също е жива реклама с името си Митсу Аояма на генезиса ѝ от Българските Богове:  

МИТСУ АОЯМА=Иса и Диана Мама=Иса и Диана Мария Магдалена 

Википедия ни информира,че в 1922 году Куденхов – Калерги основал Паневропейския съюз,станал първата организация,стремяща се да обедини Европа (истинската юдео–пъклена цел на което обединение и организация вече знаете)
Първи членове на тази организация са големите Български посветени от Дуло на  израелтянския род на племето евреи – Алберт Айнштайн,Томас Манн,Зигмунд Фройд, Аристид Бриан и Конрад Герман Йозеф Аденауер – подмамени в началото от юдео–византийския гръцки злодий Калерги за да дадат легитимност на пъклените му планове,които те скоро разкриват и се оттеглят. 
 
АЙНШТЕЙН=Диана и Ешуа 

ТОМАС МАН=Иса и Диана МаМа=Иса и Диана Мария Магдалена 

ЗИГМУНД ФРОЙД=Ган (Кан,Жрец) на Иза и Богиня Мадара Диана 

АРИСТИД БРАЯН=Друид от Иса Вер (Змей)=Друид Вер (Еврей=Змей) от Иса 

КОНРАД ХЕРМАН ЙОЗЕФ АДЕНАУЕР=
К/кан (Жрец) от Рода на Мария и Бог Иза от Трахия 
 

Ще разсекретим и кодираните послания,вложени по внушение Свише във флага на фамилията Калергис 

image

флага на Калергис  
 
Мотото на флага на фамилията Калергис е
EN TOYTΩ NIKA (IN HOC SIGNO VINCES) – което официалното се обеснява от знаещите невежи като прословутата култова фраза Под този знак ще победиш !
 
Етимологиията на израза извеждат от Сим победи́ши! (ст.-слав. Си́мъ побѣди́ши) — старославянски неточен превод на фразата,която според преданието (изготвено от посветените Българи чрез Свещеният шифър) римският император Константин Велики(който никога не е бил и минута император–справка в документите ни за генезиса на Канстантин) бил уж видял в небето редом с кръста пред предстоящата "победоносна" битка с тогавашния владетел на Италия Максенций

ПОБЕДОНОСНИ=
Бог Иса и Богиня Диана 

В православната юдео–византийска христианска традиция този лозунг утвърждава всепобеждаващата вяра в Христа. 
Първото споменаване на тази фраза е дошла до нас в съчиненията на Евсевий Кесария "За живота на Константин"  на гръцки език ἐν τούτῳ νίκα  (ст.-слав. Си́мъ побѣжда́й). 

В последствие фразата получила разпостранение като христограмата (анаграма) IHS
която по–късно едновременно се явява съкращение на латинизирано–гръцката форма на името на Исус – IHSOVS (из Ιησούς) и абревиатурата на първите три думи но латинския превод на израза IN HOC SIGNO. 

По–късно IHS били поставени за емблема на ордена на йезуитите.   

А ето и разсекретени вложените кодирани послания в тия емблематични християнски сакралии,на които самите юдео–византийци от псевдо–Исусовата анти–Българска полицейско–инквизационна доктрина и институция Християнство,които са перманентните яростни гонители и преследвачи–геноцидатори на святите и праведни Българи феноменни жречески династични потомци на Исус и Мария Магдалена,са невежи ревностни приносители и надежден архив 
   
Ще заместим в гръцкия вариант на мотото на флага Y с неговото граматическо обяснение на буквата –– ипсилон,който е изконният древно–Български сакрален кодиран символ: 
 

EN TOYTΩ NIKA=EN TO ИПСИЛОН TΩ NIKA=Кан (жрец) от
Дуло на Иса и Богиня Диана
шифрован документ,който ни указва в шифър,че Калергис са от изродени разклонения на юдейски династи от Българския свещен Божи род Дуло 

Същата информация ни потвърждава и латинският вариант на израза:
 
IN HOC SIGNO VINCES=ИН ХОГ СИГНЬО ВИНТСЕС=
Кан (жреци) от
Гена на Сина на Бохиня Диана и Исус –
тази византийска фамилия е от генетични потомци на Павел,синът на Исус и Мария Магдалена   

IN HOC SIGNO VINCES=ИН ХОГ СИГНЬО ВИНТСЕС=Висантийси,Кан (жреци) от Гена на Иса   

И ето под чий знак само ще победиш ни указва Българският превод,който е и оригиналната изходна база и за този крилат латински израз! 
 
ПОД ТОЗИ ЗНАК ЩЕ ПОБЕДИШ=ПОД ЗНАКА на
Бог Ешуш и Богиня Диана  


Следва поредният документ,указващ,че Божият Свят Дух на Българските Богове Демиурзи е изходната база на всичко и всички в света!

ИЗХОДНА БАЗА=Бохиня Диана и Изуз
 
ИЗХОДНА БАЗА=
Духа на Бог Изуз – Святият Дух,Дух Святи 
 
Ето какво ни казва по същата тема и старо–славянския израз Си́мъ побѣди́ши,Сим победи́ши,който въобще не е старо–славянски,защото манипулационно измисленият термин и език не е никакъв нито стар,нито млад славянски език,ами е диалектна производна форма на Българския сътворенчески език,използвана от Първожрецът Павел за кодиране и засекретяване на Българската историческа памет и история.   

СИМЪ ПОБЕДИШИ (ще победиш) с=с Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана  

СТАРОСЛАВЯНСКИ ЕЗИК=ЕЗИК
на Сина на Диана и Исус Бълкарина
език на Първожреца Павел 
 
Разсекретяваме и кои са персонажите от израза Видя в небето редом с кръста,които се виждат винаги,накъдето и да погледнем в небето и около нас,и които злодеят българо–юдеин Константин успял да види едва на смъртния си одър,което и най–лошият и страшен начин и момент да видиш и познаеш Българските Богове:    

ВИДЯ В НЕБЕТО РЕДОМ С КРЪСТА=ВИДЯ Бог Исус от Тракия и Богиня Матара Диана  

Вижте и кой е най–страшният момент в живота на човек,когато по сегашната временна система на подредба и продължителност на човешкия живот идва времето за смъртния одър: 
 
ВРЕМЕННА СИСТЕМА на=на Исус и Богиня Мат Мария  

ИДВА ВРЕМЕТО ЗА=Бог Иза и Богиня Матара Диана

НАЙ–СТРАШНИЯ МОМЕНТ
е явяването пред=явяването пред Исуш и Диана Мат Мария
този неизбежен момент,който за едни е най–прекрасният,а за други най–страшният ден и момент,което е указано в долния документ: 
 
НА СМЪРТНИЯ СИ ОДЪР преди=преди Рая или Ада на Исус и Матара  
 
Виждате ли,колко ни обичат и са загрижени за нас Боговете ни,та ни дават с този израз право на избор да се спасим или не! 
 
Казахме,че в последствие фразата IN HOC SIGNO VINCES е получила разпостранение като христограмата (анаграма) IHS,която по–късно едновременно се явява съкращение на латинизирано–гръцката форма на името на Исус – IHSOVS (из Ιησούς) и абревиатурата на първите три думи на латинския превод на израза IN HOC SIGNO  
 
Честити сте,че получавата посвещение във висшите тайни на Българските Богове Демиурзи и Техните феноменни жреци – Българите,и сте допуснати до това посвещенческо спасително ниво,както сега да научите кой е истинският Бог от тази анаграма IHSOVS,в която Древните Гърци и Латини,които са все Българите,са скрили името на Бог Исус,понятно така в този термин само на Български език!
 
IHSOVS=VOH SIS=ВОХ СИС=Бох Исус
 
Някой Българин с интелтуален потенциал и ниво над екзестенц–минимума,да не е разбрал в какви тайни ни посвещават Боговете ни,в които тайни не може да се проникне и влезе по абсолютно никакъв друг път и начин,освен ако Те не са разрешили достъпа до тези свръхсекретни документи,защото вече е дошло времето за разсекретяването им,и което време предхожда вече по дни и часове времето на Съдния Ден!  

ВРЕМЕТО НА СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Богиня Матара Диана  

ЕКЗЕСТЕНЦ МИНИМУМ за=за Кан (Жреци) на Отец Исуз и МаМаМа (Майка Мария Магдалена)


Казахме,че по–късно IHS били поставени за емблема на ордена на йезуитите. 
 
image

 – С този знак (пръстен с този херметичен знак,който главата на ордена на Йезуитите предал на своя приемник Арамис),– казал той,– вие можете да прекършете Земята:с този знак вие ще разрушавате,с този знак вие ще създавате : in hoc signo vinces!

АРАМИС=МАРИ СА=Мария и Иса 

ЙЕЗУИТИ=
Иза и Диана 

Слънцето е висшият макрокосмически езически космогонен символ на Древните посветени Българи,в който те са засекретили Господ Бог Отец Исус Демиурга в Неговия Български летящ змейски календарен образ и в крилатия слънчев диск в Египетското Българско феноменно царство и цивилизация: 

СЛЪНЦЕ=СЪЦ ЕЛ=Исус Ел (Змей)  




Потомците на византийската фамилия Калергис са основните гръцки и европейски мафиоти,на които евро–гейският полицески диктаторски режим на ЕС раздаде стотиците милиарди кредити на Гърция от будалите данъкоплатци в Европа и които те откраднаха безпардонно по бандитски начин пред очите на всички и когато далаверата стана ясна и вече трудно се укриваше,те ускориха със заговорниците срещу Българите целия престъпен цикъл – арабски пролети и цветни революции – войни на САЩ в Изтока за установяване на "демокрация" по американски–ИДИЛ и нашествие на ислямистките пълчища в Европа и България,за прикриване на следите си и провеждане на операцията по окончателното поробване и затриване на Българския свещен ген и духовен и интелектуален прогресивен революционен елит сред Европейските тракийски християнски племена и в България!   



Разбира,се много династични израстъци и метастази от разклоненията на българо–юдо–византийските кланове на Дуло,не са изродени и са съхранили чистотата си,за да поддържат юдейското–данайско гръцко племе да изгори и се затрие в бездуховност.
На песните на двама от тези Българо–юдеи –– Светиите Демис Русос и Джордж Майкъл,сега ще съставим и фоновата листа на тази наша друматургична екранизирана постановка. 



плейлиста
Demis Roussos - My Friend The Wind 
George Michael - Freedom! 
Demis Roussos - Una Paloma Blanca 
George Michael, Elton John - Don"t Let The Sun Go Down On Me 
 
ДЕМИС РУСОС=Син на Исус и Мадара=Син от Сина на Иса и Диана Мария –
чист генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния Син Павел 

ДЖОРДЖ=Друид на Ежуж

ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ=
Кан (Жрец) от Дуло на Ежуж и Мадара

В благодарност и в подкрепа на пожертвователно–просветителската дейност на Българите от екипа на  Anonymous Bulgaria ще разсекретим техния произход от Българските Богове:   

Anonymous Bulgaria=Ма и Иса Булгарина=Майка и Иса Булгарина=Мария и Иса Булгарина

Anonymous Bulgaria=Булгари на 
Ма и Иса=Българи на Майка и Иса=Българи на Мария и Иса –
гинетични читави феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена,които Те са активирали и поели в Своя защита и в информационно снабдяване!
 
Бъдет благословени,Българи от Anonymous Bulgaria,просветете се от Божия блог и давайте заедно с нас,че не остана вече време! 

ДАВАЙТЕ ЗАЕДНО С НАС=ДАВАЙТЕ С Диана и Исуз 
 
НЕ ОСТАНА ВЕЧЕ ВРЕМЕ
до Явяването на=до Явяването на Бог Исуш и Богиня Матара Диана
 
 
екип на и небесните ни Светейши гости Свети Павел със Свети Демис Русос,скоро убития Свети Мъченик Джордж Майкъл и Свети Ричард Куденхов Калерги,преминал доста дълъг пречистващо–оздравителен екстремален режим в спа–центъра с джакузитата с врящия катран...

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
27.03.2017 21:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7736504
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44421
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!