Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2017 17:54 - Родени сме змейове с крила да летим,а лазим като влечуги и се хапем като отровните рептили от Дуло,захапали целия свят!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2326 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.03.2017 18:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Родени сме крилати змейове да летим и се реем във висините и пространствата на наследственото ни Божествено Безсмъртие и безграничието на Вечния живот,а се хапим и ядем помежду си и лазим и се вием немощи като влечуги по пръстта на внушената ни и автомоторна ефимерност! 
 
С един екип от окрилени летящи хвъркати Български Божествени и феноменни династични жрици–змеици с помощта на Свещеният шифър на Свещения Български Сътворенчески език, ви даряваме с поредната тонизираща просветителска доза Божествена напитка коктейл от Амброзия и Амрита,от която закърнелите ви наследствени Божествени змейски криле ще почнат да растат необратимо!  

Започваме да пълним чашите с Амброзия и Амрита !
 
Амброзия (на гръцки ἀμϐροσία), според древногръцката митология, представлява твърдо или течно вещество,което олимпийските богове консумират заедно с нектар, по същия начин, по който хората използват храната и виното. 
Тези две специални храни/напитки поддържат божественото безсмъртие.
Според Омир, гълъби носят амброзията от Далечния Запад.
Тази загадъчна субстанция крие фатален риск за всеки смъртен, който се осмели да я опита. За полубоговете амброзията и нектарът са лечебно средство.

За нас олимпийските Богове,които са Българските Богове Демиурзи от Ямбол,защото истинският Олимп е Импол,Имбол,Иамбол или точно Ямбол,сега разкриватт свръхсекретната фирмена производствено технологична тайна и рецепта know-how  на Амброзията,за да започнете сами да си я призвеждате в неограничено количество без тази строга наказателна мярка за смъртните човеци,важаща досега! 
 
АМБРОЗИЯ=БО З МАРИЯ=Бог Иза и Мария – Които са Олимпийските Богове: 
 
ОЛИМПИЙСКИТЕ БОГОВЕ=Бокиня Диана и Бог Иса от Олимп=Бокиня Диана и Бог Иса от Ямбол 
 

Ето и точните географски координати на свръхсекретната производствена база на амброзията в Далечния Запад.  
 
ДАЛЕЧЕН ЗАПАД на=на Дуло от Богиня Диана и Езуш  
 
ДАЛЕЧЕН ЗАПАД=ПЕЗИЧДЕН на Дуло=БЕЗИСТЕНА на Дуло
Сътворенческото светилище и Първосвещен Божи храм Безистена в Първопрестолния Ямбол,който е истинският Олимп,който храм е Сътворенческата експериментална база на Земята на Боговете Демиурзи,където е заченат Божия феноменен род Дуло и са родени Българите–феноменните жреци,под–изпълнителите на Божия проект Българите и човешката цивилизация
 
Метафоризираните куриерски служители и сервитьори на Амброзията – гълъбите,са кодираните в анаграмна въртележка Балги – Българи:   

ГЪЛЪБИ=БЪЛГИ
Българи,но не какви да са българи с малко б,но задължително Българи с голяма Б – феноменните праведни и святи Божии жречески потомци от Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Основните формули и рецепти за постигане на Божественото безсмъртие чрез Амброзията са: 
 
БОЖЕСТВЕНО БЕЗСМЪРТИЕ=БЕЗСМЪРТИЕ на Бог Исуж и Богиня Диана.  

БОЖЕСТВЕНО БЕЗСМЪРТИЕ=БОЖЕСТВЕНИ
Исуз и Богиня Матара  

Истинският Омир е Омирос,който е синкретизираният сдвоен митологичен образ на Българските Богове : 

ОМИРОС=ОМИР ОС=МОРО ИС=Мария и Иса  


"Амрита е санскритска дума, която буквално означава „това, което е безсмъртно“ и често се превежда в текстове като нектар" – 
поучават ни поучително–настойнически като видиотчени бавноразвиващи се безинтелигентни олигофрени официалните апологети на десакрализираната етимология,за да не открием по поразително лесен начин Боговете си в тази "митологична измислица" според тях! 
 
Ето и буквалното,и преносното,и най–точното сакрално значение на Амритата,която умните глави опростачено първосигнално описателно–обяснително "дешифрират" като 
"това,което е безсмъртно“ ! 

АМРИТА=МАТАРИ=Матара=Мария Диана=Диана Мария
Великата Богиня Майка Диана,позната от последното ѝ новоепохално аватарно проявление като Майка Мария Магдалена  
 
Пренебрежителното "това,което е безсмъртно“,е пренебрежителното нехилизиране и опит за потулване на Българските Богове Демиурзи:
 
БЕЗСМЪРТНИ
са=са Исуз и Божиня Матара
 
А "санскритска дума" означава дума на,от Господ Бог Исус от Тракия:

САНСКРИТ обратен прочит ТИРКСНАС=ТИРК СНАС=ТРАК СИС=Исус от Тракия 
 
САНСКРИТ обратен прочит ТИРКСНАС= КРИСТАС=Кристос – Христос 
 
САНСКРИТСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жрец) Син на Исус от Тракия
секретен език,съставен от Синът на Исус – Павел,за херметично съхранение на засекретена сакрална конфиденциална Българска родова и историческа информация и памет.Другото наименование на Санскрита е Свещеният шифър на Свещения Български Божи сътворенчески език,в тайните на който със Свети Павел ви просвещаваме вече 4 години в нашия блог с повече от 750 монографични статии   
 
В индуизма амрита често се споменава като напитката на боговете, която ги дарява с безсмъртие. 
Според историята Самудра мантхан („Биенето на океана от мляко“),разказвана в Махабхарата,Шри́мад-Бха́гаватам пурана (книга) и Вишну пурана, боговете започват да губят своето безсмъртие поради проклятие на мъдреца Дурваса.С помощта на демоните асури те бият морето, за да намерят нектара на безсмъртието – амрита. 
След като го изпиват, боговете възвръщат безсмъртието си и побеждават демоните.

САМУДРА МАНТХАН=Хан (Кан,Жрец) на Иса и Диана Мат Мария 

МАХАБХАРАТА
обратен прочит АТАРАХ БАХ МА=Бохиня Ма (Майка) от Трахия

ШРИМАД БХАГАВАТАМ=Бох Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

ВИШНУ=Бог Ешуа  

ДЕМОНИ АСУРИ=Иса и Мадара 

ДЕМОНИ АСУРИ
на=на Иса и Мадара    
 
Усещате ли прилив на неподозирани сили след като изпихме питието на безсмъртието и как все още като богове с малко б възвръщаме безсмъртието си и побеждаваме всякакви демони!  
 
Според друг мит, разказан в Махабхарата, амрита е открадната от царя на птиците Гаруда, който трябвало да занесе напитката на змии, пленили майка му. Гаруда побеждава в битка боговете, водени от Индра, прелетява през спиците на колело (символ на слънцето,преграждащо пътя към амрита и убива две охраняващи я змии. Все пак, Гаруда сключва съюз с Индра, като му обещава, че ще му помогне да си възвърне напитката, след като я предаде на змиите. По време на ритуалното умиване преди изпиването на амрита, което змиите извършват по указание на Гаруда, Индра им открадва напитката и я отнася обратно на небето. 
 
В този мит нищо не ни изненадва,защото ние вече не се плашим от змии,змейове, дракони и всякакви рептили,защото знаем тайната на генезиса им от свещения Български Божи род Дуло и техните 12 синонимни змейски символа,които са хералдиката на потомците на Божиите династични потомци от Дуло,пък и ние самите с вас сме рептили,но без отрова,а изградени от Любов с Любов,която е по–силна от всякакви отрови и други зли рептилски оръжия,трикове и хватки на лошите рептили!
image

В йогийската философия амрита е течност, която може да тече от хипофизата в гърлото по време на дълбоки състояния на медитация. Според някои йогийски текстове една капка от нея е достатъчна, за да се победи смъртта и да се постигне безсмъртие.

Ето кои и как се произвежда амритата: 

ОТ ХИПОФИЗА В ГЪРЛОТО=ОТ Бохиня Диана и Бог Иза България

ПО ВРЕМЕ НА МЕДИТАЦИЯ
от=от Бог Иса и Богиня Мат Диана Мария 

СЪСТОЯНИЕ НА ДЪЛБОКА МЕДИТАЦИЯ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Отец Исус

Това бяха две чаши с вълшебни напитки! 
 
ВЪЛШЕБНА НАПИТКА=Павел Кан (Жрец) от Ешуа и Богиня Диана 
Свети Павел,първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена,който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло,херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве=Флавий),и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя. 


Разсекретяваме тайната и формулите за трансформиране на ефимерността ни в Безсмъртие и Вечен живот   

ЕФИМЕРНОСТ=Бог Иса и Богиня Матара

Ефимерен,ефимерност–преходен,кратковременен,временен,мигновен,кратък, еднодневен,къс,минутен,нетраен,мимолетен,недълготраен,тленен,скоропреходен, бързопреходен,краткотраен  

Ефимерни,от която категория вие вече не сте,защото сте вече просветени змейове и дракони с показващи ви се вече наследствени криле,с които ще полетим в песен и танц с четири пламенни Български жрици–змеици с криле от змейския род Дуло,в постоянна командировка сред разпръснатите по цял свят тракийски племена 
 
ПЛАМЕННИ ЖРИЦИ ЗМЕИЦИ=ПЛАМЕННИ ЖРИЦИ ЗМЕИТСИ
от=
ЖРИЦИ от Ямбол на Исуз и Ма (Майка) Диана



Little Mix - Wings  /  Криле

WINGS=WIG S=Бог Иса
сакралната етимология на крилете на английски език документира от Кой са крилете,с които и без които ще можем да летим,когато Го познаем!

LITLLE MIX=Кан (Жрици) Ел (Змиици,Лами) от Дуло на Иса и Ма (Майка,Мария) –Българска елитна жреческа песенно–танцова не бойна,а Любовна Дионисусова група,които ни изпращат това пламенно–насърчително–просветителско послание: 


WINGS   Криле

Аз съм само в началото на пътя!
И зная,че ще станем много!
На нас не ни са нужни команди
На старт! Внимание! Марш!

Мама ми каза " Не си хаби живота напразно!"
Разпери крилете си,моя малка пеперудке!
Не позволявай на лошите им думи
да ти променят живота!

Не позволявай това,
което ти казват в тъмното  (тъмните сили)
и ако упорстват,кажи им " Шшът! "
и ги разкарай да се махат!

Те не могат да ти попречат,
защото крилете са дадени за полет!
Ние няма да позволим на никой
да ни пречупи и сломи!

Не е важно,какво говорите срещу мен–
това няма да ме нарани,
даже и да падна от небето
Тези крила са направени,за да летя!      These wings are made to fly


На нас не ни са нужни команди
На старт!Внимание!Марш!

На нас са ни нужни командите
На старт!Внимание!Марш!
 
Много са ни нужни тия команди и затова сега Боговете ни ги командват със строг нетърпящ възражение командирски заповеден тон:

НА СТАРТ ВНИМАНИЕ МАРШ с=с Бог Исуш и Богиня Диана Матара Мария
 

Ето ви и тайната парола и мантра – шшът!,с която се прогонват всички тъмни сили,които само се пишат,че са сили и силни!

Не позволявай това,
което ти казват в тъмното  (тъмните сили)
и ако упорстват,кажи им "Шшът!"
и ги разкарай да се махат!    

ШШЪТ=Ешуш и Диана=Диана и Ешуш=Дионишуш=Дионисус

– Шшът! Нищо не сте,само сте картонени кухи и гнили колоси на глинени крака,пълен въздух сте с изпуснато вече налягане,за които ние Българите със здрав и непреклонен Дух сме неподвластни и непревземаеми!

НЕПОДВЛАСТНИ=Дуло от Бог Иса и Богиня Диана 

НЕПРЕВЗЕМАЕМИ=
Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Мария
  
 
Не е важно,какво говорите срещу мен–
това няма да ме нарани,
даже и да падна от небето
Тези крила са направени,за да летя!   (  These wings are made to fly )  
 

THESE WINGS ARE MADE TO FLY=
Богиня Мат Диана и Исус Българина 
Българските Богове ни дават крила за да летим 
 
THESE WINGS ARE MADE TO FLY=Българи на Богиня Мат Диана и Исус
само феноменните Българи от Божия жречески династичен род Дуло могат да летят с криле и без криле!  

 
Във Вечната Книга за инструктажа на Българите за висш пилотаж с и без криле има още допълнителна информация,в която се казва,че и криле няма да ви трябват,защото летенето без криле е минималната и начална промоционална екстра в договора ни с Българските Богове,който Те са ни подготвили за скорошно преподписване!
Ето и защо все по-често сънувате в почти реални осезания,че летите,и то все без криле!

СЪНУВАМЕ ЧЕ ЛЕТИМ
с=с Исуш Ел(Змей) и Богиня Мама Диана 
 



Flying Without Wings–"Летя без крила" на синеоките Български потомци на Исус и Мария Магдалена,от групата Westlife–Бог Иса Ел(Змей) и Богиня Диана,"откраднали" Им и цвета на очите,и феномените на Божествените Им гени

ЛЕТЯ БЕЗ КРИЛА=Ел (Змей) от Диана и Иза Бълкарина
феноменни Българи,Жреци–Змейове от рептилската династия Дуло на Богиня Диана и Исус,Българските Богове

ЛЕТЯ БЕЗ КРИЛА=
Дуло от Иза Бълкарина=Бълкари от Дуло на Иза
Божествена промоция за Българите от Божия род Дуло,от които сме половината Българи в България,и милиони още пръснати сред всички племена по света,за да ги учим да са човеци и да летят. 


Във Вечната Книга за инструктажа на Българите за висш пилотаж с и без криле на фенменните Българи изрично е записано в следната инструкция от Боговете за Техните  деца–Българите,че те задължително трябва да летят по двойки,и то конкретно специални двойки–влюбени двойки,защото те са ангели с по едно крило и могат да летят само ако са по двама,както демонстрират на долнта композиция Родителите ни Исус и Богиня Диана,в откъс от поста ни  

ЕКИПЪТ НА БЕЗИСТЕНА ПОЧИТА ПРАЗНИКА НА ВЕЩИЦИТЕ-ВАЛПУРГИЕВАТА НОЩ!РЕАБИЛИТИРАНЕ НА ВЕЩИЦИТЕ!" :

Сега става още по–възхитително и прекрасно "страшно",щото идва и Сатана,на когото числото 666 е бил знакът,и дето му се плашите най–много,че и всички искрено вярващи Християни му се плашат най–много и постоянно,че бил много коварен и лъжовен и мамел човеците като Змията и Змея!
Че що му се плашите,бе хора Християни–та нали имате Вярата в Бог,много от вас имате и Богородица и Святият Дух–от какво ви е страх тогава,след като имате във ваша защита Всемогъщите Демиурзи и Господари на световете!
Как така ще му се плашите на този Сатана или дявол,толкова ли ви е вярата във Всесилието на Бог!
Язък ви и за вярата в Исус!
Дойде Сатана и веднага предадохте Исус,като последвахте дезертьора Петър,дето докато пропеят първи петли три пъти предаде Бог Исус без шамари дори!

Вижте кой е Сатана,който сме ви разсекретили в поста ни :
 
image

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно – творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести! 

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Диана 

Бог Исус и Богиня Диана,Чиито последни новоепохални аватрни проявления са Бог Исус и Мария Магдалена,Боговете Демиурзи,Боговете Съ-Сътворци и Съ-Съзидатели на Световете и Всемира,на Живота и на всички човеци,Всемогъщите Богове на Мирозданието,Господарите и Властелините на живота,Нежните и Всеобичащи с безкрайната си Любов,самодефиниращи се с формулата ЛЮБОВ,и които са обект на преклонение,почит и възхвала от човечеството от възникването му досега – Те са нашите Създатели Татко и Майка,и са използвани от псевдо–Исусовата анти–Българска християнска църква (която е мракобесническата юдо–византийска инквизационно–полицейска доктрина и институция за геноцид на Българите от Техния Божи род Дуло) за синоним и дефиниране на всичко черно,лошо,страшно,мръсно...противно и т.н.у човека,както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци,за тяхното оклеветяване,озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване,инквизиране и геноцид!

Християнските апологети извеждат страшното и плашещо ги нищо незначещо име за тях САТАНА от еврейското собствено име САТАНАС,което няма как да е станало – да вземат Боговете имена от човеците за своите именни титулни комбинации,защото първо Боговете са,а после творенията им-човеците 

Името САТАНАС е по Техните имена:

САТАНАС=
САС ТАН=Исус и Диана


И още по името на ДИОНИСИУС е името на САТАНАС!

САТАНАС=
Диана и Исус=ДИОНИСУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус
двамата влюбени Български Бога,Които на следващия кадър са изобразени като змеицата Мария Магдалена и Змеят Исус в полу–митолоична реалити композиция от нашия култов пост по темата 
Пенсионната реформа за драконите от МАРС или от династията Дуло!

 
image
 


Екип на bezistena и от Вси Светии,вси Българи и вси рептили  


ИСД с Любов и песен!
+



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
19.03.2017 17:55
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679704
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!