Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2017 22:22 - Хайде,Българи на Шипка!България цяла сега нази гледа!Тайната и сакралната мистика и езотерика на Шипченската епопея.Част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2617 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 01.03.2017 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Над 350 000 Души участвахме във Възраждането на Българският род и на България на Шипка на 3 март 2016 година!
"Грандиозно,нечувано и невиждано,удивително и изумително!"– това бяха спонтанните и естествени реакции и дефиниции на стотиците хиляди Българи,изкачили се на Шипка в днешния сакрален ден за тържественото поклонение и честване на Деня на Освобождението на България от турско робство! 
 
 

И още импресийни сюжети от Светилищният комплекс Орлово гнездо,от който по време на Руско–турската Освободителна война посветените Български феноменни жреци–бели психотронници,управляваха хода на войната и я доведоха до победен край,вижте в поста ни 

Над 350 000 Души участваха във Възраждането на Българският род и на България на Шипка на 3 март 2016 година!
bezistena.blog.bg/history/2016/03/03/nad-350-000-dushi-uchastvaha-vyv-vyzrajdaneto-na-bylgarskiia.1434764



Ще ви дадем полезна информация от нашия опит,ако решите да ходите на 3 март на тържествата на връх Шипка. 
 
Независимо от очакваните пролетни температури тия дни,на Шипка снегът тази година за разлика от миналогодишното безснежие,е близо еднометров.
От 21 февруари е започнало разчистването от снега на стъпалата към паметника на Свободата на връх Шипка,тъй като стълбите са затрупани с близо метър сняг,който разбиват с кирки, за да бъде премахнат.  
Предвижда се до 3-ти март да бъдат изчистени всичките 894 стъпала в цялата им широчина.

Тази година горе си е сериозна зима по отношение на снега,и въпреки че през деня  температурите на върха са около + 15 градуса,съответно екипировката ви трябва да е подходяща–здрави високи зимни боти с поне един чифт резервни чорапи в раницата на гърба,защото извън пътеката ще се гази сняг,качулка на якето за вятъра,плътна шапка и ръкавици,резервна тениска за лесно сгорещяващите се.Слънчевите очила при ясно време са задължителни при ослепителния бял сняг!  
Винаги ще има место в някоя от раниците за един термус с горещ чай.
 
Потърсете в китайските магазини от най–големите Български знамена.В същите универсални магазини на щанда за рибарски принадлежности има прекрасни евтини 5–6 метрови рибарски телескопи,които са впечатляващо удобни за вашите знамена.
 
Подсигурете се с резервна снимачна техника,защото на върха често се образуват мощни емоционални пси–енергийни пикове,блокиращи капризните електронни машинки,както пострадахме ние миналата година и се оплакахме в поста ни: 
 
"В сюблименния момент и на кулминацията на маршовия рецитал,когато групата наближаваше най–важното место на култовия връх–скалното светилище Орлово гнездо,заради което всъщност и наистина се е водила епичната битка на Шипка, аматьорската ни снимачна техника,иначе безгрешен айфон,внезапно сдаде багажа без никакви видими причини и блокира напълно без картина и звук и изгуби всички признаци на живот! 
Час преди това основният ни нов айфон направи абсолютно същия номер при заснемането на емоционални сцени на хорови спонтанни прокламации на огромното множество на площадката пред храма–костница!
При проверката вечерта в къщи при рестартирането им към мрежата,и двата айфона оживяха внезапно и без проблеми със 70–80 % заряд в батериите и голям обем свободна памет!
Финната и крехка електроника и вграден изкуствен интелект на иначе изпитаната и безотказна техника,бяха влезли в синхрон с мощното енергийно поле на светилищния комплекс Шипка и огромния емоционален положителен пси–заряд на вдъхновените и озарени Българи,в резултат на което мултиплицираната енергетика блокира защитата на айфона–много често явление с електронните прибори на такива места! " 
 
Улавяйте и запечатвайте на видеофилми впечатляващи ви композиции и сюжети на върха и по време на заснемането им изказвайте в директен импресиен коментар на висок глас за да се запишат обзелите ви чувства и емоции,за да се получат въздействащи за зрителите на филмите ви импресивни репортажи,за да направите съпричастни повече Българи,неприсъствали на това свещено место.
 
Подсещаме ви за задължителната дълбочина на гумите от най–малко 4 мм и винетката на предното стъкло  

Ето и синоптичната прогноза за времето на Шипка за близките дни: 
sinoptik.bg/shipka-bulgaria-100727291/10-days

Общинските служби и МВР,отговорни за организацията на тазгодшните тържества във връзка с провеждането на честванията, посветени на 139 години от Освобождението на Република България, уведомяват всички граждани и гости, които искат да посетят връх Шипка,че ще бъдат наложени следните органичения и организация на движение:

Пътят Габрово – Шипка ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства от 22.00 ч. на 2 март до 17.00 ч. на 3 март 2017 г.

Автомобилите ще се движат еднопосочно от Габрово и от Казанлък за връх Шипка на 3 март от 5.00 ч. до 14.00 ч.
Автомобилите ще се движат обратно, в посока връх Шипка – град Казанлък след 14,00 часа на 3-ти март.

Паркирането на МПС ще става по посока на движението по указания на Пътна полиция.
 
Официалната програма предвижда в 11.30 часа тържествено отбелязване на Националния празник на Република България - площада под връх Шипка до паркинга.
Вие няма какво да очаквате там,затова се качвайте директно на върха –светилищен енергиен комплекс.

В 13.00 часа следва поклонение и поднасяне на венци и цветя - Паметник на Свободата на връх Шипка.
Тази част от тържеството,въпреки че в нея има заряд и с негативна емоционална честота,е най–интересна и с мощни хорови показателни освирквания на емблематични политически сили!  
 
Един съвет от нас: 
 
За да успеете да се вместите в импровизираният паркинг по шосето от град Шипка до връх Шипка,който ще се образува от върха надолу към град Шипка от спиращите една след друга коли по реда на пристигането им по серпентините на пътя,и за да ходите колкото може по–малко километри до върха,по наш опит през градчето Шипка трябва да минете не по–късно от 7.30 до към 8 часа,а тази година КАТ и МВР създават строги мерки за пропускателния режим нагоре и става още по–комплицирано. 

Въпреки,че по графика на КАТ от 14 часа ще се пуска движението от върха в обратна посока за тръгващите коли,както бе планирано и миналата година,но едва след 15.30 часа започна поетапното движение надолу,което продължи най–малко два часа–което не бе нещо притеснително,защото имаше постоянно обмен на емоции с движещи се в двете посоки въодушевени пеши групи от хора,тази година наверно пак ще ги има тия тапи,затова е хубаво в багажника на колата да имате едно–две топли одеала или други топли завивки.   
 
На 3 Март 2016 година на Шипка и на околните върхове нямаше и грам сняг.
Повече от 350 – 400 000 хиляди Българи него ден се качихме на връх Шипка,което обаче не беше на един път и в един час на всички заедно–в продължение на 7–8 часа имаше постоянно плътно движение на маси от хора от паркинка на Шипка към върха и от върха надолу в обратна посока,така че стълпотворението на върха и около паметника бе голямо,но поносимо и приятно емоционално и общо превъзбудено. 
Миналата година защото нямаше абсолютно никакъв сняг,както ще видите в нашите клипове,хората бях плъзнали по всички околни поляни и местности в широк периметър и защото имаше и место,и възможност,престояваха горе с часове.
Тази година поради дълбокият сняг навсякъде,общинските служби са създали организация с всички сили и средства до 3 Март да разчистят само стъпалата и може би пространството около паметника,което е предпоставка за по–кратки,но затова пък по–задушевни и интензивни емоционални преживявания!  

Не забравяйте да вземете и тъпани,тарамбуки и гайди за самодейната програма!
 
Помагаме ви с организационен съвет: 
Прекрасно и емоционално е за такива сакрални тържества и места да се организираме непознати ентусиазирани Българи Патриоти и Патриотки,независимо от всякакви и всички дескридитирали се партии и казионни разделящи ни организации–социалната мрежа ни дава отлични условия и възможности за това.

Всеки град и населено место в страната има по няколко местни землячески фейсбук групи.
Самоинициира се и се самоангажира някой мераклия да дойде на Шипка и пуска съобщение в групата от свое име с предложение да сформирате група с колите.
Определяте един ранен час за събиране 15 минути преди тръгването за Шипка на емблематично сборно место.
Поканете мераклиите да пътуват за Шипка да се обадят с коментар в съответната местна публикация и да съобщят намерението си да бъдат в групата,като в този коментарен форум обявят имат ли свободни места и могат ли да вземат и колко желаещи да посетят Шипка,които нямат транспорт или като комбинат полупразни автомобили,като си помогнат пропорционално за разходите при уговорка и коректо отношение от страните.  

Примерно за желаещите Ямболии да посетим Шипка на 3 Март се ангажираме с  харизматичната амазонка Красимира войвода,която вдигна първото мирно въстание–митинг в Ямбол срещу настъпващите ислямистки нашественици към България и към Ямбол!
Браво,Красимира войвода,героиня от постинга ни ––– 

––– Един отчаян Българин от Ямбол,бежанец в Родината си,който не очаква вече помощ срещу нашествениците дори от Марс и едно мъжко момиче–амазонка! 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/22/edin-otchaian-bylgarin-ot-iambol-bejanec-v-rodinata-si-koito.1484290 



image
 
Сега всички Руски,Български и други саможертвеници,платили със живота си за нашата Свобода,са реални и рационални действащи свръхестествени Светии,закрилници на своите потомци,за които дадоха живота си на Земята за да придобият веднага Светейши статут и във феноменен стелт – режим облечени с власт над световете, измеренията и човеците,сега са за читавите си потомци грижовни и нежни ангели – пазители,а за мерзавците и душманите на Българите са възмездяващи демони и извънземни!
Това са многоликите и многопрофилни характеристики и фунции по длъжностните им характеристики на истинските Светии!
Жална им майка на душманите ни,ни казват да им кажем Светиите ни на всички анти – българи!




Ние ще ви публикуваме в няколко поста епичната тайна за героичната и много странна,мистична и мистериозна битка и епопея за Шипка с римейк на наш култов постинг,заедно с наши импресийни видеорпортажи от Шипка 3 Март 2016   
 


За предварителен размисъл вижте в следващия филм една от чуденките по тази тема на непосветените в тайната военни специалсти  



Защо турците атакуват Шипка ?


 
Част 1.
Тайната за истината на битката за Шипка и защо военните анализатори и специалисти панически бягат от отговор на въпроса "Защо големият стратег Сюлейман (Соломон) паша иска да мине от Шипка за Плевен,а не от другите 11 старопланински прохода,които са  в ръцете на турците?!
"  
  

Тия дни отбелязахме епичните геройски събития на боевете на Шипка.
Поклон и признателност от народа Български към падналите за свободата на България руски войници,и скатавки от държавниците да не им се скарат американските партньори и Ердоган,и вземат че им замразят тайните банкови сметки в Швейцария,отворени на тяхно име заради предателството им на Българския народ, предаден от тях на заколение,и пак много обвинения по Нета и къде ли не от руснаци,че Българите сме били неблагодарни за Освобождението ни от турско робство.

Обаче ние знаеме много тайни и истини за тази война,които се криеха до сега старателно,като например,че

–– войната не е замислена като Освободителна от стратегическите мозъци на руския Генщаб,състоящ се само от изявени антибългари неруснаци,юдео–руснаци,юдео–немци,византийски фанариоти и др.подобни заговорници срещу Българите,а като поредната коварна юдова провокация срещу османската империя по примера на предните десетина войни през 18 и 19 век и нахлувания на Русия в Българските поробени земи с цел провокиране на Българите с надежда за тяхното освобождаване и подбуждането и подвеждането им да тръгнат срещу турците,пускането на кръв и разлютяване на турците и оттегляне на руските войски независимо от победите и завоеванията им срещу османците и оставяне на Българите в ръцете на подлудените и резонно озверели турци.

–– във войната в руската армия се включват основно доброволци,които всички до един са Българи и крипто–Българи,съставящи духовния и интелектуалния и бунтовно–прогресивния елит на Русия,знаещи произхода си,под обществения натиск на които руският император Александър II обявява и войната срещу Турция,искрено желаещ спечелването ѝ и освобождаването на България.

–– тайният коварен замисъл на заговорниците срещу Българите от Ген щаба на руското командване пряко върховното желание и воля на императора,е да хвърлят колкото е възможно за по–дълго време крипто–Българския руски активиран елит във вихъра на войната заедно с активирания духовен и бунтарски елит на поробените Българи в османската империя,да ги подложат на жертвено заколение и изтребление от турците чрез умишлено безумна самоубийствена погрешна стратегия и тактика на водене на военните действия във полза на турците и във вреда на руската армия и Българското опълчение,за може турците да спечелят войната и продължи геноцида над Българското поробено население до окончателното му затриване.

–– възлов момент за хода на войната и нейното спечелване от Русия,е Шипченската епопея,за сакралната езотерична страна на която ви припомняме откъси от поста ни


"СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора"
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672 

 

––– продължаваме в следващ постинг,а вие вижте екранизирана култовата поговорка 

                          Глас народен,глас Божи! 


 

Гласът на народа- връх Шипка 03.03.2016   
 
 
На онези от вас,наши Приятели от блог.бг и другите ни дистанционни познанства,които бъдете на Шипка на този ден,от екипа ни ви определяме Любовна среща или среща с Любов точно в 12.00 часа около Вечния огън,за да се видим,пипнем и благословим и насърчим с кратко просвещение за тайната на това високо първосвещено место на Българския Дух и практическата феноменна свръхестествена сакрална езотерика . 
Ще ни познаете по най–дългите знамена и огромната ни Любов,която ще ви дадем,за да вземем от вашата Любов!

екип на bezistena и Света Богородица и Свети Свети Кирил и Методи,но истинските, определи хода и изхода на войната,заедно със Светейшата армия от Светиите саможертвеници от Шипка,все техни генетични потомци!

ИСД с Любов и песен



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
28.02.2017 22:23
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678312
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!