Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2017 13:40 - Кастовото разделение и политическият цирк на кукловодите в България,ЕС и по целия свят.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3582 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 19.02.2017 01:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Догодина се навършват точно 1500 години от един от най–зловещите актове и последвали трагични събития и процеси от него за цялото човечество,защото както знаем,на такива кръгли епохални годишнини се случват епични събития и трансформационни промени по Божия проект и план график за трансепохалната драматизация!

 
Караме подред с изричното уточнение : Без никакви политически пристрастия!


Във фейсбук циркулира изказване на Корнелия Нинова в нейния профил във Фейсбук 

Не ми пука, че ще ме киснете в Европа. Вие сте продажници
Искаме поименен списък на предателите, които днес гласуваха споразумението с Канада. Питам ги: упълномощи ли ви българският народ да гласувате за:
1. Безконтролен внос на ГМО в България
2. Внос на канадско месо, което надхвърля цялото ни потребление
3. Извънреден съд, в които световните корпорации ще съдят държавата България, ако не са доволни от печалбите си
4. Пълна либерализация, приватизация и концесиониране на здравеопазване, образование, обществен транспорт и другите публични услуги.
Вие българи ли сте, бе?
Затрихте всичко национално.
Но отсега да си знаете. Тая няма да стане. Ще спечелим тези избори и ще блокираме споразумението, когато влезе в нашия парламент за ратификация. И спрете цял ден да ме плашите, че ще ме накиснете в Европа какъв тъмен балкански субект съм.
Не ми пука какво мислите. Вие сте продажници.


Гневната реакция е във връзка с пресконференцията на БСП на 15.02.2017

Ако БСП има достатъчно сили в следващия парламент, ще блокира ратификацията на това споразумение.даде 
www.mediapool.bg/korneliya-ninova-se-zakani-da-blokira-sporazumenieto-mezhdu-es-i-kanada-news260220.html

Корнелия Нинова се закани да блокира споразумението между ЕС и Канада !




Прекрасна декларация и прокламация в първата публикация,подплатена с конкретни обещания във втората,и громяща продажниците в България,продали и продаващи България на западни,американски,турски,руски,еврейски,арабски,ислямистки и всякакви други хищници и заговорници срещу България и Българския народ!
Силно огнено слово и остро перо по Ботевски и смела и отговорна гражданска позиция, без никакъв страх от всякакви злодеи от споменатите порестъпни групировки,тръгнали да затриват България и Българския народ! 

image

Браво,прекрасна и смела,красива и благородна Корнелия, 

image

 красива като двамата влюбени от тази снимка,Родоначалници на всички благородници и от чиято Любов си плод и Тяхна потомка и ти! 

                                       Обаче! 


Наш коментар под публикацията в групата Аз съм от Ямбол 

Кукловодите на Световното правителство в сянка разрешават на двата техни отбора–управляващи и опозиция на всички държави по света,пред хората и народите да се карат,да се плюят,да се псуват,да се заканват,да се бият,да правят циркове пред публиката и камерите,да си вадят най–леко оцапаните кирливи ризи,да обещават в опозиция да им разкатаят мамицата на управляващите като дойдат на власт,да споменават в общи линии дори общоизвестни огромни престъпления на досегашните управници и политическата и финансово–икономическата каста и мафия,(без обаче да споменат нито едно име на престъпник и без да посочат конкретно престъпление,без да споменат нито един от световните политици и системи,водещи България и света към разруха и погибел!) за да могат манипулиращи така народите да дойдат пак на власт и забравят веднага за обещанията си,и така въртележката на управление от уж антагонистични партии и личности (но които винаги са зависими с престъпни актове от различно естество и така кукловодите ги държат в ръцете си) да се върти нескончаемо с една и съща цел–експлоатирането,ограбването и иикономическото поробване на народите,трансформиращо се вече усилено в политическо и полицейско тотално поробване! 
Във фундамента и на върха на този пъклен заговор е заговорът срещу Българите за нашето тотално геноцидиране и затриване като народ,за които течащи процеси ви просвещаваме в повече от 700 монографични статии в нашия блог и които конкретно по тази тема можете да намерете в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и заговорниците "  

image 



Корнелия,казваме ти кои са двамата красиви влюбени на снимката,от които ти си генетичен плод:

Исус и Мария Магдалена.

Боговете Демиурзи,Които периодично се явяват на хората в различни аватарни образи и проявления,и Които преди 2000 години се явиха на Българите като Исус и Мария Магдалена и оставиха на Българите и на човечеството своите три деца,от чието потомство на първородния им син Павел си и ти. 
Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация Дуло от генетични потомци на Боговете Демиурзи,известен от Именника на Българските Канове като Кан и Цар Авитохол (33 –333 ),от 333 година Свети Павел и Шеф на всичко което го има и съществува в Божиите и в човешкото измерение,вярваш или не вярваш в Бог!
 
От рода Дуло от Павел си и ти,красива и благородна Корнелийо,непосветена досега за Божествения си произход,който въобще не те топли,ако не се познаеш,че си от Божия род.
Това,че ще се познаеш,че си от Божия род Дуло,пак въобще не те топли и не ти е от полза,ако не познаеш и истинските Богове Исус и Мария Магдалена!
Ако познаеш Исус и Мария,ще имаш полза необяснима с думи,само ако заживееш по Техните правила на Всемирната Любов,Братство и Мир!

Бъди абсолютно сигурна,че когато познаещ Исус и Мария,обезателно ще заживееш по техните правила и закони,защото Те ти отварят Божествените феноменни дарби и промоции,заложени по наследствен признак и в тебе!
Ако имаш страх от Бога,без да Го познаваш официалния,е предимство за тебе пред догматичните религиозни християни,заковани с фалшиви исторически капаци и окови, защото по–лесно ще познаеш,че извън страха от Бога,истинският Бог,Който е Българин,е Любов!
Двамата Български Бога–Исус и Мария Магдалена,са Любов! 
 
Обезателно ще намериш време да се просвещаваш в нашия блог,където с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


Те ще ти разкрият Божиите тайни и тайните на живота,който Те са заложили в нашите и в твоите характеристики–само в характеристиките на благородниците,с безгранични във времето и феномените параметри! 
  
Виж кои са Родоначалниците на всички благородници в света,които благородници, видно от разсекретаната сакрална етимология на тази дума и на всички подобни последващи висши и първоразрядни думи и термини от тази категория,задължително са генетични феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи Исус и Диана, Мария Магдалена!

БЛАГОРОДНИЦИ=Диана и Иса Балгарина
 
БЛАГОРОДНИЦИ=
Българи от Диана и Иса
всички благородници по света,целият духовен и интелектуален прогресивен елит,както и реакционният управленчески елит на всички племена по света,сме от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена и затова сме Българи–бели,черни,жълти..., и сме приносители на Техните феноменни характеристики,играещи в трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация според раздадените ни роли на Техния сценарий на добри и лоши,на светии и злодеи,като краят на тази постановка вече дойде и завесата на театъра ще падне,за да се вдигне завесата на Божията тайна за Земята и човешкия живот и битие със задължителната равносметка,която ще ни бъде направена за представянето на всички нас артистите–марионетки,жертвени потомци на Боговете Демиурзи,равносметка кодирана като Съдния Ден,и съответните оценки и награди на всички участници! 
 
СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана   

РАВНОСМЕТКА
на=на Кан (Жреци) от Иса и Богиня Матара
оценка и атестация на генетичните потомци на Българските Богове,жертвени марионетки в Божия сценарий,поради което след пречистващия индивидуален екстремален катарзис за всеки ще има пълна амнистия с безусловното условие и абсолютно безалтернативното задължение да се живее на 100 % по Божиите закони, ако желае да има още една следваща глътка въздух дори,всеки един следващ миг живот дори ! 

Този Свещен шифър сега ще ти разкрие с абсолютна прецизна математическа точност и лингва аргументация и фактология,че всички тия по–долу висши и фундаментални понятия и терминология от категорията на универсалния човешки елит,произхождат от Божията Българска династия Дуло и са замислени и проектирани на Божия централен Сътворенчески перманентно свръхмодерен компютър,като са съставени от сложни комбинации на Божиите имена и титули,много лесно разпознаваеми и проумявани при познаване и прилагане на кода от посветеният!    

 
 
КАСТА=Кан на Иса и Диана=Кан (Жреци) на Иса и Диана
сакралната етимология на понятието каста документира категорично,че кастовото разделение и система са чист Български социален и обществено–политически експортен продукт,наложен на всички племена по света в които е въведен Божия Български феноменен имплант за тяхното култивиране,очовековечаване и цивилизоване по Божия трансепохален проект Българите и човешката цивилизация!

КАСТОВО РАЗДЕЛЕНИЕ=Кан (Жреци) и Заре от Дуло на Иса и Богиня Диана 
 
УПРАВЛЕНЧЕСКИ КАСТОВ ЕЛИТ=
Кан (Жреци) и Чаре от Дуло на Павел,Сина на Иса и Бокиня Диана  

 
ЕЛИТ=ТИЛЕ=Дуло

ВЛАСТ=Дуло от Бог Иса 

ПАРТИИ=
ПРАТИ=Братя
братя от Божия род Дуло,генетични потомци на Исус и Мария
 
ПАТРИЦИИ =ПАТРИТСИИ=Братя от Диана и Иса  

ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ=ЕЛИТ от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш
 

ПАРТИЕН КАСТОВ ЕЛИТ=Кан (Жреци) Братя от Дуло на Иса и Богиня Диана

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе от Иса от Тракия
 
БЛАГОРОДНИЦИ=Българи на Диана и Иса 

БОЛЯРСКА КАСТА И ЕЛИТ=
Бълкари Кан (Жреци)  от Дуло на Исус и Диана  
 

АРИСТОКРАТИЧНА ВЪРХУШКА=Бърхи(Българи) Кан и Чаре от Тракия на Диана и Исуш
 
ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТРИГИ И ИГРИ=Българи Кан (Жреци) от Диана и Исуш от Трагия 

УПРАВНИЦИ И ОПОЗИЦИЯ=УПРАВНИТСИ И ОПОЗИТСИЯ=Братя,Синове на Богиня Диана и Исуз 

ВОЖДОВЕ=Богиня Диана и Бог Ежуа  

КАН САР=
КАНСЕРИ=Кайсери – Императори 

МОНАРСИ=Мария и Иса 

Още веднъж обобщаващият термин благородници за всички от тази категория :

БЛАГОРОДНИЦИ=Българи от Диана и Иса
всички благородници по света,целият духовен и интелектуален прогресивен елит,както и реакционният управленчески елит на всички племена по света,сме от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена и затова сме Българи–бели,черни,жълти...,и сме приносители на Техните феноменни характеристики,играещи в трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация според раздадените ни роли на Техния сценарий на добри и лоши,на светии и злодеи,като краят на тази постановка вече дойде и завесата на театъра ще падне,за да се вдигне завесата на Божията тайна за Земята и човешкия живот и битие със задължителната равносметка на представянето на всички нас артистите–марионетки,жертвени потомци на Боговете Демиурзи,равносметка кодирана като Съдния Ден,и съответните оценки и награди на всички участници! 
 
 

Кукли и марионетки на конци на господарите на света,те пък всички кукли и марионетки на конци на истинските Господарите на Всемира–Българските Богове и на Техните подизпълнители–Българските Светии!  

image
 
На най–ниското ниво са човеците,над тях на различни нива са световните кукловоди в сянка и не на сянка– заговорниците срещу Българите,които се смятат за господарите и властелините на Земята,но които са кукли на конци в ръцете на върховните кукловоди, които са Българските Светии,управляващи човешките животи и съдби.
Над всички горе във все още невидимото измерение са истинските Господари и Властелини на световете–Българските Богове Демиурзи,Отец ни Исус и Майка Мария, Които са върховните Кукловоди на всички кукловоди и кукли и от синтетичен,и от естествен Божи произход и генезис!    
Ето да Ги видите ясно и категорично! 

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Мад Мария и Иза 

В НЕВИДИМОТО ИЗМЕРЕНИЕ СА=
Богиня Диана Мад Мария и Бог Исуз  





И накрая ето тайната на най–извратената и перфидно лъжовна форма на управление и псевдонародна система – демокрацията,която държи света в метастазите и примките на власта на изродените династи от Дуло и поробва методически и неотменно народите!

МЕТАСТАЗИ=Исуз и Мат Диана

Част и отлично работещ детайл от добре смазаната и работеща досега перфектно за извратената господстваща класа в България и в света система,според CV– то ти и  разследващите публикации в медиите,си и ти,прекрасна благородна и феноменна Божия Корнелийо,непосветена в невежие досега за този си произход,обаче вече посветена,което означава,че си вече 100 % напълно отговорна пред Боговете за всичките си постъпки и деяния спрямо Свещения Божи Български народ! 

ДЕМОКРАЦИЯ=ДЕМОКРАТСИЯ=Кан (Жреци) от Иса и Матара Диана – 
изродените династи от Божия род Дуло в клановете му на българо–юдеите,съставящи черното братство,от 9 юли 518 година вече 1499 години завземащи с пълзящ преврат незаконно властта от своите роднини–святите и праведни династи от Дуло в цял свят,и поробващи и геноцидиращи Святия Божи Български народ по целия свят от името на народа и в имета на народа чрез най–коварната и перфидно злодейска форма на управление,измислена от изродените българо–юдеи,които съставят световното правителство в сянка! 
 
Повече за тази тема в блога ни с парола на търсачка на Гугъл "безистена и Първото византийско робство" и " безистена и заговорници срещу Българите"

Страшно и отчайващо безпереспективно робство!
 
Добре,че догодина се навършват точно 1500 години от този най–зловещ акт и последвали трагични събития и процеси за цялото човечество,защото както знаем,на такива кръгли епохални годишнини се случват епични събития и трансформационни промени и процеси по Божия проект и план график за трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация!

За която 2018 година като край на злото на Земята и начало на Новата човешка ера на Любовта,Братство и Мира на Земята,пророкуват всички пророци,които всички са от Българския Божи род Дуло! 
   
 
И накрая нещо за твоето насърчение и подкрепа,ако проумееш нашето просвещение Чия си,коя си,каква си,и ако решиш да следваш докрай Божиите повели и мисията ти,в която Те те ангажират:
 
Мерзкият стил и фрапиращите закани,които еврогейският либералистки слуга на Сорос и на световното глобалистично правителство на заговорниците срещу Българите–Генералния секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес–шеф на шайката престъпници в ЕС,разсипващи,крадящи,поробващи с ислямистки нашественици и икономически лостове и механизми европейските народи, сипе в изказването си срещу тебе в долната статия от високата трибуна на ЕС–

Антонио Лопес към Корнелия Нинова: Oбидите ви към евродепутатите за СЕТА са популистки
www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/121113  ,
 
са само част от кампанията,която тъмните сили на световната престъпна клика и каста на душманите на Българите ще предприемат срещу тебе!
 


                                    Обаче! 



Ти вече каза,че не ти пука,защото си тъмен балкански субект!
Ти си такава,защото и ние всички Божии потомци сме такива,и защото Боговете ни искат да ти дадат помощта си,ти разсекретяват сега позивната парола и от този позорящ ни в прав текст израз,за да ги потърсиш и извикаш с нея при предстоящите ти тежки моменти и изпитания!  

ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ=Кан (Жрица) от Дуло на Бок Исус и Богиня Майка Диана
ти си феноменна жрица от рода Дуло на Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Мария Магдалена–Българските Богове Демиурзи,и си активирана от Тях за жертвена мисия за защита и съхранение на Техния Свещен Божи Български народ до времето на Тяхното Явяване–не Идване,защото Те са постоянно до нас плътно постоянно и неотклонно,но в невидимото още много малко време Божие измерение!  
Ето един красноречев пряк документ,доказващ твоя Божествен феноменен жречески произход,статут и потенциал: 

"През 2016 г синът на Корнелия завърши престижния американски университет "Бъркли",който е сред най-добрите държавни университети в света,като в него са завършили 71 лауреати на Нобелови награди – най-много от всички висши училища в света.
Преди да замине за САЩ синът на Нинова –Рафаел,завършва Софийската математическа гимназия и е капитан на националния отбор по математика.
Рафаел е носител на 17 медала от балкански,европейски и световни олимпиади,става втори на олимпиадата по математика в Амстердам,като в състезание с над  600 таланти от 100 държави и повтаря постижението си през 2012 година на олимпиадата в Аржентина."

Тия достойнства,които са присъщи само на гении от Българския феноменен жречески род Дуло,са му потомствено наследство от тебе и от баща му,които пък ги наследявате от предците си по генеалогията на съхранен читав клан от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена.
А гениите от университета Бъркли са всички с Българския феноменен генезис,което е указано на най–видно место пред всички–на табелата на университета:

БЪРКЛИ=БЪЛКИР=БЪЛКРИ=Бълкари 

Сега Те те уверяват с този пост,че Те със своето небесно светейшо войнство са плътно до тебе и бдят над тебе,над любимия ти син,домочадието и дома ти и делото,в което се вричаш,щото никой да не пострада и да вършиш назначената ти от Тях мисия за Българския народ!   

И нещо важно Те ти заръчат:

Време е вече и Б/българите от БСП да потърсят Боговете ни защото те най–много имат нужда от Тях,непознаващи благодатта,ласките и милостта дори на официалните Исус и Света Богородица,и затова като ходите по свещените култови Български места,където витаят не Духовете на Българските герои – хайдути,на Караджата,на Ботев и Левски и на хилядите саможертвали се честни и искрени Български патриоти и будни души на ремсисти и партизани,които фашистите в пъклено съзаклятие с главатарите на комунистите избиваха,а господстват по тия места на хайдушки и патриотични сборища и ремсови поляни и навсякъде край нас като реални, рационални и действащи истински Светии от кръв,Дух и плът,но още много малко време невидими–та затова като ходите по тия свещени места като Бузлуджа например и Шипка, обезателно вече официално се обърнете със свещичка,кръстен знак и прости неформални думички от душа и към тия истински Български Светии и най–вече към Исус и Мария Магдалена в познатите им официални характеристики,от които генетични феноменни потомци са всички славни саможертвеници за България,каквито сме и ние, каквато си и ти и огромната част от Българския народ извън всякакви партийни разделения!
Исус и Мария са те назначили на това место като лидер и водач за да направиш ти първите крачки към тях на партията столетница,изтъкана с толкова много и омраза,и Любов,и със славни и добри родолюбиви,и с престъпни и злодейски дела–всички не по замисъл от хората,а всички според Божият сценарий! 
 
РЕМС< обратен прочит >СМЕР=С МЕР=Иса и Мария
прогресивният младежки буден елит на Българския народ,всички генетични потомци и будни духове от Исус и Мария Магдалена,заведени на заколение от заговорниците срещу Българите,които подължават да управляват България и света! 
 
РЕМСИСТИ=
Исус и Матара=Исус и Диана Мария
всички ремсисти и честни партизани,които фашисти и комунисти избиха,мислейки,че ги запечатват в надгробен камът и паметник от мрамор и гранит,за да не им пречат,са феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена,от момента на смърта им действащи Светии.  

ШИПКА=ПАК ИШ=Бок Иша 

БУЗЛУДЖА=Дуло от Бог Изуж
 
ВРЪХ БУЗЛУЗДЖА=Богиня Диана и Изуж Бълхария 
 
ВРЪХ БУЗЛУЗДЖА=
Българи от Богиня Диана и Изуж=България е на Богиня Диана и Исус  –
високото и свещено место,поднебесният храм,от който лесно ще извикате Боговете ни! 
  
Насърчаваме те,дъще Божия,в делото ти за Българския Многострадален Божи народ и те благославяме да познаеш Исус и Мария Магдалена с добро!  
 
Амин!

екип на bezistena и на Вси Светии,които са все сценаристи и ръководители на епичната драматизация 

ИСД с Любов и песен без никакви политически пристрастия,само с импресивни лични симпатии или антипатии според конкретни изяви и прояви на участниците в драматизацията,за които те си носят отговорностите и последствията!



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
18.02.2017 13:44
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. zaw12929 - Без обич всичко свършва. . . в ръцете ...
18.02.2017 14:03
Без обич всичко свършва... в ръцете на дявола
цитирай
3. zaw12929 - да не ставаме слуги на омразата:...
18.02.2017 14:05
да не ставаме слуги на омразата:

ЛЮБОВ е Да слушаш, без да прекъсваш

Говорейки, да не обвиняваш

Давайки, да не съжаляваш

Да се молиш непрестанно/Да споделяш с Бог за съвет и помощ, която винаги идва навреме.

Да отговаряш, без да спориш

Да споделяш, да не забравяш

Да се наслаждаваш, без да се оплакваш

Да се доверяваш без колебание

ИСТИНАТА, която дава здраве и дълголетие

Да прощаваш,без да наказваш

Обещавайки, да не забравяш
цитирай
4. bezistena - Приятел, добри и правилни поучения ...
18.02.2017 16:57
Приятел,добри и правилни поучения и наставления,само едно важно уточнение:
Никакъв дявол и дяволи няма,защото цебиян свят и всички власти и проявления са в тоталното подчинение и управление на Всемогъщите Български Богове Демиурзи,Властелини и Господари на световете!
Всичко случващото се в света от + до – е по Техния трансепохален сценарий и драматургия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675430
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!