Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 23:39 - Когато пророчествата на италианския Нострадамус за признаците на Апокалипсиса се сбъдват в Саленто и иконата на Дева Мария плаче в Македония–идва Апокалипсисът
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3131 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 30.01.2017 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най–известният средновековен италиански прорицател от 16 век Matteo Tafuri,наречен "италианският Нострадамус",е предсказал Апокалипсис през 2017 година.Европейците са в ужас от случващите се пред очите им признаци на скорошен Апокалипсис,за които е пророкувал италианският философ,астролог и пророк,който е живял от 1492 – 1582,и ги е записал в своя дневник.  
 
Големият пророк е предсказал,че когато в горещия южен град Саленто падне дълбок сняг,това ще означава,че краят на света е близко!

 

APOCALYPSE fears as ‘Italian Nostradamus’ prophecy of snow in Puglia village comes TRUE
 
image
"Снегът никога не е докосвал земята на Саленте–градът на южните ветрове и на палмите.Когато два дена в него пада дълбок сняг,а в небето светнат две ярки светкавици, тогава света ще рухне!Но аз няма да жалея за това" – е написал в дневника си Тафури.

image

Ако се вярва на западните информационни агенции,за пръв път в историята неговото пророчество се сбъдва,което е видно на кадрите от филма и снимките,снети в началото на януари в Саленто.
 
image

Силният снеговалеж в горещия южен италиански град съвпаднал с появяването на сълзи от очите на иконата на Дева Мария в една от църквите в Скопската епархия в Македония,като това необяснимо явление се смята за предвестие на Апокалипсиса. 
 
С които факти,аргументи и доказателства за идването на Апокалипсиса,които са само една нищожна част от всички документи и свидетелства,които знаем,ние се съгласяваме напълно!


Сега ще изпреварим времето с няколко месеца и ще се потопим във вълните на топлото море,и ще се върнем с хилядолетия по вълните на  времето,за да разкрием скритата история за това прекрасно место,което е едно от безбройните крайни дестинации на някои от безбройните тракийски племена,произведени в Сътворенческия Земен Рай и Обетована Земя–Тракия,по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с която ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965,

и заселени по тия места от Духовните им и интелектуални водачи и владетели–Българските феноменни жреци,сега техни светии–надзорници и обгрижвачи. 
 
Ще ви покажем няколко от централните мегалитни изкуствено построени от Жреците светилищни комплекси,които са универсални мултифункционални високотехнологични съоръжения за производство на духовни и материални блага за местните хора, управлявани от техните феноменни оператори–Българските жреци.
 
image
 
Torre dell’Orso in Salento 
 
Учените геолози в Италия въобще нямат разумно (не "академично") мотивирано обяснение за появата на тези два скални блока в морето на плажа на Саленто.
Както виждате на абсолютно равното песъчливо морско дъно са "кацнали" двете скали,сякаш два сфинкса поставени там внимателно от ръка на великан или с гигантски мостов кран на Извънземните! 
И за да не им даваме повече възможност на учените да мълчат или будалкат  местното Българо–тракийско население как "великата майка природа е изваяла за милиони години тия геоложки феномени",то веднага разсекретяваме съпридружаващата светилищния обект документация,към която добавяме и легендата за двете сестри – Due Sorelle, съставена от посветените Български кодировчици,според която две сестри решили да се изкъпят в морето,но силни вълни и течения са ги отвлекли и те се удавили,а на това место Боговете направили тия две скали в тяхна памет:   
 
TORRE DEL ORSO=TORRE
(кули) на Саре от Дуло
светилищно съоръжение,построено от Царе от Дуло – Българските жреци,които са феноменните строители на великански мегалитни изкуствени светилищни  
 
DUE SORELLE=Саре от Дуло

Документът от легендата указва,че друидите построили мегалитния комплекс,са жреци на Българските Богове Исус и Богиня Диана 

ДВЕТЕ СЕСТРИ=
Друиди от Богиня Диана и Исус  
 
Същият документ в друг превод ни съобщава,че тия друиди са от жреческите колегии на Българските жреци от Първосвещения Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол,който е и Командният център на Време–пространствения континиум:

ДВЕТЕ СЕСТРИ=Друиди от ВЕСИСТЕНА=Друиди от БЕЗИСТЕНА  
 
ДВЕ СКАЛИ КАЦНАЛИ=ДВЕ СКАЛИ КАТСНАЛИ=
СКАЛИ на
Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Диана 
 
Същата информация по друг канал,но пак чрез херметичния Български жречески език,ни съобщават двата сфинкса: 
 
ДВА СФИНКСА=Богиня Диана и Бок Исус –
семейна скулптурна композиция на Българските Богове

ДВА СФИНКСА
построени от=построени от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исус 
 

Ето и на кои са великанските ръце,които са поставили тия две скали: 
 
ПОСТАВЕНИ С РЪКА НА ВЕЛИКАН=
Бълкари,Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана 
 
От същата реномирана фирмена марка е и повдигателното устройство на Извънземните–мостовият кран,с което са монтирани двата светилищни панела:  

МОСТОВ КРАН=КРАН на Иса и Богиня Мат
 
МОСТОВ КРАН
,задвижван от=задвижван от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара  
 
А паролите за пускане в работа на повдигателните съоръжения са посочените по–горе дешифровки,чрез които жрецът повелява на скалите и те на собствен ход литват там,където им е наредено!  

СОБСТВЕН ХОД=Духа на Бог Исус и Богиня Диана

СОБСТВЕН ХОД=
Святия Дух на Бог Исус 

 
Тези лингва формули са първостепенно потвърждение,че Духът управлява и владее материята,но не какъв да е дух,а само Святият Божи Дух,Дух Святи,Святият Дух,от Който е всичко,и чрез Който когато го познаваме и сме кръстени с Него,можем да творим всякакви чудеса!   

ЧУДЕСА=Диана и Ичус=Диана и Исус=Дионосиус  

ТВОРИМ ЧУДЕСА
с=с Исуш и Богиня Матара Диана
 

image

Този проект за лятна атракция на двата сфинкса,наречен Passerella de Sorda – Мост на глухите,и предвиден за поклонение на местните християни,защото се пази предание,че скалите са свещени,ако се построи скоро ще стане излишен, защото феноменните Българи и поклонилите се на Българите други хора,ще ходят до светилището пеша по водата или летейки.
 
МОСТ за ГЛУХИТЕ (непосветените)=ГЛУХИТЕ (непосветените) за Иса и Мат 

image
 
Същото е обяснението и за тия два огромни светилищни скални панела на пясъка на плажа,необясними досега как са дошли и какво правят там!
 
image

Torre Sant"Andrea, Salento

Ето паролите за активиране и пускане в работен режим и на това светилище на Българските жреци,обяснявано досега като природно формирование,направено от "вълшебната ръка" на природата!  
 
TORRE SANT ANDREA=TORRE
(кула) на Друиди на Иса 


Ето и чия е вълшебната ръка,за чийто строителен свръхестествен феноменен сертификат природата не може и да мечтае!

ВЪЛШЕБНАТА РЪКА
на=на Богиня Диана и Ешуа Бълкарина

ВЪЛШЕБНАТА РЪКА на=на Бълкари на Богиня Диана и Ешуа

Разсекретяваме и публикуваме и документа за правоспособност на жреците за пускане в работен режим на светилищните съоръжения: 
 
ПУСКАНЕ В РАБОТЕН РЕЖИМ
от=от Кан (Жреци) Братя от Бог Исуж и Богиня Мария   

 
плейлиста:
Ricchi e Poveri - Voulez Vous Danser 
Ricchi e Poveri - Mamma Maria 1983
Дони и Момчил-Малкият принц

Ще ви разсекретим основните топонимни имена,документиращи изконния Български произход на всичко по тия места,и за които десакрализираната фалшификаторска наука етимология има смешни опростачени първосигнални травиални натаманявани обяснения, с които въобще няма да се занимаваме! 
image

Древната Българска географско–историческа област Саленто,в която е и жреческото селище Салету,сега градчето Салето–родното место на Българския пророк Маттео Тафури,е на полуостров Апулия,най–крайната юго–източна точка на италианския ботуш–неговият ток,там е заливът Таранто,проливът Отранто,наименованието на историческата област е Калабрия,платото носи непонятното за етимолозите име Мурдже,най–високата планина е Субапенино – Дауно... 

САЛЕТУ=ТУЛЕ СА=Дуло от Иса  

ТАРАНТО=Друиди

ОТРАНТО=Друиди  

КАЛАБРИЯ=БАЛКАРИЯ 

МУРДЖЕ=МУДР ЕЖ=Мадара и Ежуа  

СУБАПЕНИНО ДАУНО=
Бог Иса и Богиня Диана

Древните племена,населяващи областа са били дошли от Древна Елада –умно и приспивно ни гъбаркаха досега историците :
мессапи,Iapyges наричани и салентини,калабри,пеукети (от родоначалникът им Паукетис, с главни градове Канос,Силвиум,като най–древната столица е Бариум) ,племето давни, самнити,

Понеже знаете от предни наши документи,че на Свещения Български език племе е сакрална анаграмна комбинация от името на Първосвещения Божи град Ямбол, защото тука са произведени всички тракийски племена,с които е заселен целия свят –  

ЯМБОЛ=БЛЯМО=Блеме=Племе

ПЛЕМЕ=ЕМПЕЛ=Ямпел=Ямбол
 
 
и защото сега стана дума от къде са идващи древните италиански племена,то ето какво казват автентичните секретни,но вече разсекретени документи,за това:

ДРЕВНИ ПЛЕМЕНА ИДВАЩИ от=Братя от Богиня Диана и Ешуа от Ямбол 

ПЛЕМЕНА ОТ ДРЕВНА ЕЛАДА ВОДЕНИ
от=от Братя от Дуло на Богиня Диана от Ямбол

Вижте и алгоритъма,по който са съставили навремето си Българските жреци и лингва–конструктури имената на водените от тях тракийски безпросветни и безкултурни нефеноменни племена за заселване по тия места и тяхното генно–инженерно ашладисване и облагородяване от тях:

МЕССАПИ=Исус и Богиня Ма (Майка)

ЛАПИГЕС=Иса Балг (Българин)=Балги на Иса

САЛЕНТИНИ=Дуло от Иса

КАЛАБРИ=БАЛКАРИ

ПАУКЕТИ=Бокиня Диана

ПАУКЕТИС=Бокиня Диана и Иса

КАНОС=КАН ОС=
Кан (Жреци) на Иса

СИЛВИУМ=Иса от Ямбол=Ямболис (едно от древните имена на Ямбол)

БАРИУМ=АБ МУРИ=Богиня Мария – кодирана в култовото католическо Ave Maria !

AVE MARIA=Богиня Мария

ДАВНИ=Диана Богиня 

САМНИТИ=
Иса и Мат
 
Съвременните историци ни будалкат академично – авторитетно и напоително,че най–
древните местни племена населявали областа,са били дошли през 2 хил.пр.н.е. от Древна Елада,като обаче изпадат в крайно противоречие със съвременните категорични разкрития,че юдо=данайските гръцки пиратски разбойнически абсолютно безкултурни племена се появяват на Балканите едва в средата на 1 хил.пр.Хр.!

Тия първи най–древни племена на Апенините са били наричани авсонес,поради което най–древното поетично име на Италия е било Авсония

И вижте сега в преклонение всевластието през времената и пространствата на Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът! 
 
АВСОНЕС=АВСОЕС + Н (кодировъчен назал)=АВСОЕС=СЕВОАС=СЕВС=Зевс

АВСОНЕС=АВСОЕС + Н
(кодировъчен назал)=АВСОЕС=САВОСЕ=Саваси=Сабасий 

АВСОНЕС=АВСОЕС + Н
(кодировъчен назал)=АВСОЕС=ВО ЕСАС=Бог Исус

АВСОНЕС=АВСОЕС + Н
(кодировъчен назал)=АВСОЕС=Бог Исус=Зевс=Сабасий 

АВСОНИЯ=
Бог Иса   
 
ИТАЛИЯ Е АВСОНИЯ
на=на Дуло от Бог Иса
Италия е заселена,основана,култивирана и цивилизована от Българските жреци,феноменните генетични потомци на Боговете Демиурзи

И пак ви казваме,превзели последния манипулационен редут на анти–Българските историци–фалшификатори: 
 
Никое тракийско племе от стотиците регистрирани официално исторически и в засекретените документи в Тракия и разселени по целия свят,не е било писмено, културно и не е притежавало никакъв интелектуален цивилизационен потенциал! 
Абсолютно всички тракийски племена са били безписмени,безкултурни и без абсолютно никакъв интелектуален и цивилизационен потенциал!

Феноменно културни и с висш цивилизационно–цивилизационен интелект и потенциал е била само тяхната племенна аристокрация.
Това твърдят досега и историците фалшификатори и антиБългаристи,без обаче и дума да обелят,коя е била тази племенна аристокрация на тракийските племена,която е творила свръхестественни Божествени феноменни чудеса!  
 
Тази племенна аристокрация на тракийските племена са били Българите–генетичните естествени деца на Боговете Демиурзи от глава 1 на Битие от Светото писание, носителите на Божествените феноменни гени и характеристики,способности и висш интелектуален потенциал!

ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе Одриси от Ямбол
 

ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=
Кан (Жреци) и Царе от Рода на Иса от Ямбол 

Понеже тука има много почитатели на прекрасния Българин и Родолюбец Павел Серафимов–sparotok,предайте му тая информация с Любов от нас,защото той е в официална тотална неумишлена заблуда за тъждественост между траки и Българи,с което въвлича в тунела с много светлина,но без изход и въздух и многобройните си възторжени искрени последователи,жадуващи да научат истината за Българите.
За нашите безкористни податки към него той е недостижим на висотата на избуялото му нарцистично его,на което се е покачил заслужено,но бърка генерално като поставя знак за еднаквост между Божествените Българи и синтетичните нефеноменни тракийски племена,които са всички племена по света! 

БЕЗКОРИСТЕН=Бог Исуз от Тракия=Бог Кристоз
 

Сродни на племето авсонес са били аврунки,чийто светилищев център е бил Сеса – Аврунка.
Друг древен сроден и съседен народ са били волските. 
 
АВРУНКИ=ВУРКИ +Н (кодировъчен назал)=БУРКИ – Българи   

СЕСА АВРУНКИ=
Исус Бурк (Българин)=Бурки на Исус

ВОЛСКИ=Иса Болк=Болки на Иса  
 

Представяме ви официална и неофициална,само за посветени Българи,информация за Matteo Tafuri,италианският Нострадамус–Italiano Nostradamus,на който и без да виждаме разсекретените документи,знаем предварително,че задължително е Българин от феноменното жреческо потомство на Исус и Мария Магдалена –което доказват категорично и самите документи!

image

image


Matteo Tafuri,който е наречен Italiano Nostradamus–италиянският Нострадамус,и Socrate di Soleto (Сократ от Солето) е знаменит представител на Ренесанса,еклектична и очарователна личност с висока интелектуална дейност,любител на знанията и учен в множество области на познанието: химия,философия,астрономия,астрология,медицина,физиология,естествена магия .
В центъра на неговите интереси е влечението към изучаване на явленията на природата,на душата,която движи всички неща в живота,изучаване на "видимите и невидими неща",чудесата,които се случват около и в живота,чудото и чудесата на Сътворението и неповторимата уникалност на всяко човешко същество и личността, която живее в астралния ДНК,занимава се с анализа и тълкуването на картата на звездите и съзвездията по време на всяко раждане и чрез наблюдение на характеристиките и физически черти и физиономията на човека.
Според Маттео звездите,под които човек е роден и външните му характеристики,са били винаги огледало на неговата вътрешност,предразположения,настроения и характеристики на душата.
Дори и днес съвременните науки психология,психотерапия и антропология също се възползват от тези аналитични инструменти и знания,за да се проучва и изследва и човешката същност. 
Nostradamus от Саленто става широкоизвестен с умението си да гледа в бъдещето и да предсказва чрез окултните сили и демонологията–връзка с духовете.
Тези духове са точно Българските светии от Божият свят,които комуникират с хората–справка:Света Ванга преживе. 
Тази феноменна жреческа практика и ритуали в Италия се нарича macare.
След пътуването до Англия,където се среща с Томас Мор,той е бил хвърлен в затвора за 15 месеца като заподозрян във връзка с лутеранството,както и заради набеждаване от инквизицията,че "се отдавал на някои заблудени пророчества за предсказване на неизбежната смърт на Карл V,"– се казва в енциклопедията.
След освобождаването му той пътува до Ирландия,където е обвинен в практикуване на магьосничество,което е висшето Божие Исусово езическо феноменно изкуство на ясновидство, пророкуване и лечебни практики. 
Благодарение на папската намеса обвиненията падат и той се връща в Италия.
Неговото мото е HUMILE SO ET HUMILTA’ ME BASTA. DRAGON DIVENTER0’ SE ALCUN ME TASTA"

Matteo е считан за един от най–великите представители на Ренесанса.

Всички тези квалификации и характеристики са възможни единствено и задължително, ако приносителят им е Българин от феноменната жреческа династия Дуло на Исус и Мария Магдалена,какъвто е и Маттео!

Много подробна информация за Българския посветен има в Нета с неговото име,сега само ще разсекретим основните документи в неговото официално досие:  
 
MATTEO TAFURI=Богиня Маттара Диана 

MATTEO TAFURI=
Брат от Мат Диана
Висш посветен Българин от Бялото Братство от читавите генетични потомци на Исус и Мария Магдалена
 
MATTEO TAFURI=Друид на Богиня Мат


Ето още документи за Българския му жречески произход и най–вече във връзка с Нострадамус:

Маттео е SOCRATE DI SOLETO=
Маттео е от Дуло на Диана и Исус от Тракия=Матеео е от
Дуло на Кристос и Диана

Маттео е ITALIANО NOSTRADAMUS=Маттео е от Дуло на Исус и Матара Диана
 
Припомняме ви кой е Нострадамус: 

NOSTRADAMUS=Исус и Матара Диана=Син на Иса и Матара Диана
посветен свръхфеноменен Българин,пренасящ и генетично ретранслиращ преследвания Български Първосвещен ген на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена на Тяхната златна генеалогична жреческо–царска линия,намиращаща се в режим на конспиративно политическо изгнание в Европа по време на турското робство в България 
 
За семейния произход на Маттео се знае само бегло,че фамилията му е дошла с масовите вълни в началото на 15 век на бежанци–християни от Балканите,спасяващи се от геноцида на  турските поробители,и заселили се областта Калабрия и Солето –повече директна информация за него няма,което е напълно в реда на изискванията на правилата на конспирацията на преследвания из цяла Европа и по света свещен род Дуло на Исус и Мария Магдалена,но затова пък ние знаем да четем засекретените документи за тях! 
Влечението и феноменните си познания по медицина Маттео наследява по естествен път от своите родители,които са били търсени и известни лечители,към които са се обръщали и местните калабрийски владетели .

И ето сега тука връзката с френския Нострадамус: 

"Семейная легенда,пересказанная Сезаром де Нострдамом в «Хронике Прованса», гласит,что предки предсказателя служили лекарями при дворах Рене Доброго и герцога Калабрийского."  
 
В превод:

"Семейната легенда (за Мишел де Нострадамус),преразказана от сина му Сезар де Ностадамус в "Хроники от Прованса" гласи,че предците на предсказателя са служили като лекари в двора на Рене Добрия и Херцога на Калабрия" 
 
Тия италиански владетели на Калабрия (КАЛАБРИЯ=БАЛКАРИЯ) са същите владетели,които са били лекувани от предците и родителите на Маттео Тафури–сиреч "италиянският Нострадамус" и Френският Нострадамус Мишел,имат едни и същи фамилни родови корени,и нещо повече–бащата на Маттео е баща и на Мишел Нострадамус,което значи че Маттео (род.1492 г.) и Мишел Нострадамус (род.1503 г) са кръвни братя от рода Дуло от един и същ баща,само че от две различни майки и на две различни географски места,защото баща им  бяга от преследването на обединената българо–юдо–византийска католическа Инквизиция в посока от юг (Солето,Калабрия) на север към Франция,и след това синът му Нострадамус продължава свещеното родословие на Дуло в посока още по–на север и по–надалече от континенталната католическа Инквизиция,като при една от конфиденциалните си срещи си с английската посветена кралица Елизабет II ,посява в напреднала възраст при геничен възпроизводствен династичен ритуал Първосвещеното Божие семе в нея,от което през 1564 г се ражда плодът на тяхната свръхтайна връзка и голяма Любов на кралицата –Вилям Шекспир,продължителят на Златната генеалогична линия на Дуло на Исус и Мария Магдалена,от която се развива жреческата родословна линия на Йерусалимския патриарх Хрисант,който е бащата на Паисий Хилендарски,от който е пра...правнукът му Васил Левски,който е баща на Петър Дънов,от който са неговите 4 + 1 сина–Георги Димитров,Петър Димков,Михаел Айванхов ,Димитър Димитров–Факира Мити,и ?...,от които е Спасителят на Българите и на човешкия род. 

Още информация за епохалната конспиративна средновековна тайна на Свещения Български жреческо–царски род Дуло в изгнание по време на турското робство в частта му на Нострадамус и Шекспир,вижте в 

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
Тайната на Свещеният Български език. Част 2
bezistena.blog.bg/history/2017/01/30/.1114061

Българският произход на Христофор Колумб и Америко Веспучи,ученици на Българския откривател на Америка Драган Охридски
bezistena.blog.bg/history/2014/02/07/bylgarskiiat-proizhod-na-hristofor-kolumb-i-ameriko-vespuchi.1236154 
 
Прочутият пират и адмирал сър Франсис Дрейк е бил посветен Българин от Дуло,главен събирач на съкровища и средства като ктитор за Освобождението на България! 
bezistena.blog.bg/history/2016/03/16/prochutiiat-pirat-i-admiral-syr-fransis-dreik-e-bil-posveten.1437698
 
Как със салса и Шекспир да извикате при спешна нужда чрез баене Свети Аспарух! 
bezistena.blog.bg/history/2014/09/09/kak-sys-salsa-i-shekspir-da-izvikate-pri-speshna-nujda-chrez.1295705


От представеното ви по–горе CV на баткото на Нострадамус–Маттео Тафури, научихме,че той изучава "видимите и невидими неща" и чудесата в тях,които след като ги разсекретим,ни разкриват за кои се отнасят тия неща и чудеса:

ВИДИМИ И НЕВИДИМИ НЕЩА=ВИДИМИ И НЕВИДИМИ НЕШТА=
Бог Тати Ешуа и Богиня МаМа Диана=Бог Тати Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена
 

ЧУДЕСА=
Диана и Исуш=Дионисиуш

Показваме ви и Българския паспорт на големият Българин и Посветен Томас Мор,с който Маттео обменят секретна информация за преследваните династични потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло.

ТОМАС МОР=Иса и Мат Мария 
 
Ето и кои носят и творят Ренесанса на поробените от изродените им управници от Дуло и от Инквизицията европейски Българо–тракийски народи:

Р
ЕНЕСАНС=СЕР  ЕСА +НН (кодировъчни назали)=Сар Иса– Цар Исус 
 
РЕНЕСАНС=
СРЕСЕ=Среси=Жреци
период на Българското Възраждане сред Европейските народи,предизвикан от Българската жреческа каста на посветените феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена,в режим на политическа емиграция и изгнание по време на турското робство
  
Ето и тайната на неговия Български жречески династичен произход от змейския род Дуло на Исус и Мария Магдалена,която той е скрил в анаграмната каламбура на мотото си на латински,за значението на което изследователите му продължаваха до днес да спорят какво означава,като преобладава мнението,че Маттео се жалва в него от неблагодарните хора,от чиито сплетни за него те го били превърнали на Дракон! 

DRAGON DIVENTER0’ SE ALCUN ME TASTA=
Кан (Жрец) от Дуло на Тати Исус Дракона и Богиня Матара  

 

Разсекретяваме и научната титла на Маттео от неговия портрет и диплома – Filisofo  
 
FILOSOFO=
FOFOL IS=Фофол от Иса=Павел от Иса
философската гилдия в света се състои само от генетични феноменни потомци на Павел,Първородният Син на Исус и Мария Магдалена,който е Кан и Цар Авитохол (33 г–333 г),който е и всички т.нар."римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,който е Сеячът от култовата новозаветна притча Семето и Сеячът,посял феноменното Божие семе сред всички племена и народи по света,и присъединил ги към Свещената Българска империя,преминава през 333 г в Светейшо служение като Свети Павел,който управлява от тогава до сега всички Божии светове и измерения, подготвяйки Явяването на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка –Мария Магдалена за трансепохалните процеси на Съдния ден!
И който е днешният ни гост и ръководител на днешниото ни просвещение задно с потомците си Светии–Маттео,Нострадамус и Шекспир.   
 
Ще ви дадем малко информация за висшата мистична окултна феноменна практика мacara или masciаri на Българските жреци в едно импресийно есе от магическата земя на Саленто: 
 
В досието на Маттео пишеше,че той става широкоизвестен с умението си да гледа в бъдещето и да предсказва чрез окултните сили и демонологията–връзка с духовете, като тези духове са точно Българските светии от Божият свят,които комуникират с хората–като за справка указваме Света Ванга преживе. 
Тази феноменна жреческа практика и ритуали в Италия се нарича мacara или masciаri

В магическа земя Саленто не може да пропуснете някои магия: поетиката на небето и морето, движещата сила на топлината на хората,упойващите народни песни,древните "сектантски" и езически традиции и вярвания на древните племена,на митовете за tarantolate и пречистващата сила на танца,и най–вече на магията и мистиката на окултните ритуали мacara или masciаri .  

TARANTOLATE=Друиди от Дуло

СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана 

Macara или masciаri са типични за Salentine диалект думи,означаващи вещици, магьосници– легендарните жени,които според общоприетото схващане при пълнолуние се превръщат в страшни вещици,облечени в черни дрипи,или на черни котки,които отиват на групи край морето или под вековен орех,за да се отдадат на безкрайни Дионисиусови танци.

Към тях местните хора са изпитвали дълбоки чувства на страх и уважение във връзка с техните извънредни правомощия,които много често са били адресирани до решаване на най-сложните житейски и здравословни проблеми; 
Те са били в състояние да предизвикат уроки или да освободят потърпевшия от уроки и магии,те са били изключителни специалисти в подготовката на пречистващи душевни пси–филтри,магически отвари,мехлеми,заклинания и да лекуват с думи (Баяне) фактури,да възбуждат или да върнат чувствата и Любовта в един приятел,съпруг, любовник,или по-лошо–можели да да убият или да отвличат бебета,както и да прогонят пакостливи средиземноморски духове (scazzamurieddhri),нападащи домовете.

SCAZZAMURIEDDHRI=
Кан (Жреци) от Мадара и Исуз от Драхия 

Macara/masciаri са живо доказателство за манихейско дуализъм (езичество),обхванал и практикуван от много знатни хора,както жени,така и мъже,дори и виконти.

Ритуалите и вярванията им са били винаги по тънката разделителна линия между християнската мъдрост и най–безпросветното и сляпо суеверие,борейки се между доброто и злото ; и ако в деня са били внимателни и грижовни майки и съпруги, посветени на семейството и дома,през нощта те променяли "кожата си",и като намазвали тялото си със страхотен мехлем,чиято формула и заклинание са известни само на тях,те вилнеели в диви танци изпаднали в транс и екстаз,които продължавали през цялата нощ. 
 
В град Саленто,в който са живяли едни от най-известните магьосници и вещици мacara/masciаri,редовно се събирали,както и сега пазят традицията за извършване на мистичния обряден ритуал Sabbath,като по време на изпадането им в транс общуват с мистичните Духове на Sabbath.

Веднага ви разсекретяваме кои са магьосниците мacara и кои са мистичните Духове на Sabbath: 
 
MACARA=С МАRА=Кан (Жрица) на Мария

MASCIARI=
Кан (Жрица) на Иса и Мария
 

Ето това са езическите вещици и магьосници–феноменните чисти и праведни святи генетични деца на Исус и Мария Магдалена–Българките и Българите сред тракийските племена на Апенините,които анти–българската псевдо–Исусова християнска религия и църква и инквизизция преследват с нестихваща геноцидна ярост вече 1500 години (от 518 г до 2018 г !!!),обявили ги и анатемосали ги за дяволски изчадия!


ВЕЩИЦИ от=ВЕШТИЦИ от=от Богиня Диана и Исуц
 
ВЕЩИЦИ от=ВЕШТИЦИ от=от ВЕШИЦТЕНА=от БЕЗИСТЕНА
Българите от Исус и Мария Магдалена,феноменните жреци от Дуло,заченати, отгледани и управлявани от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол

МАГЬОСНИЦИ=МАГЬОСНИТСИ=
Маги на Диана и Исус=Маги на Дионисиус

Ето и върховният езическо – християнски –юдейски – кабалистичен мистичен празник SABBATH каква сакрална информация носи в херменичната си лингва – капсула :

SABBATH=SAB BATH=BA S BAH T=Бог Иса и Бохиня Диана    
 


Квалификацията мистични духове на  SABBATH ни разкрива Чии са тия Духове : 
 
МИСТИЧНИ ДУХОВЕ
на=МИСТИТШНИ ДУХОВЕ на=ДУХОВЕ на Исуш и Мат Диана
 
МИСТИЧНИ ДУХОВЕ на=МИСТИТШНИ ДУХОВЕ на=Святия Дух на Иса и Мат Диана
 

Святият Дух и Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена и Техните потомци–Светии,викат и общуват с тях,изпадналите в екстаз Техни потомци на Земята!


Ето и другите съпровождащи езическите практики на Исус и Мария термини: 
 
ТАНЦИ на ДИОНИСИУС=ТАНЦИ на ДИОНИ ИСУС=ТАНЦИ на Диана и Исус  

ДИВИ ТАНЦИ
в чест на=ТАНЦИ в чест на Богиня Диана 

ИЗПАДНАЛИ В ТРАНС=Дуло на Богиня Диана и Зар Бог Иса  

ЕКСТАЗ=
Кан (Жреци,Жрици) на Диана и Исуз=Кан (Жреци,Жрици) на Дионизиус


След като научихме кой е Маттео и кои живеят в тези свещени Български земи,нека най–накрая пристъпим към разсекретяване на мрачното прорицание на баткото на Нострадамус!

"Снегът никога не е докосвал земята на Саленте–градът на южните ветрове и на палмите.Когато два дена в него пада дълбок сняг,а в небето светнат две ярки светкавици,тогава света ще рухне!Но аз няма да жалея за това" – е написал в дневника си Тафури,което пророчество в разсекретен превод означава: 

ПАДА ДЪЛБОК СНЯГ=Кан (Жреци) от Дуло от Гена на Бог Иса и Богиня Диана
територията на Саленте е под постоянната плътна окупация на небесното Светейшо войнство на Българските Богове,състоящо се от жреци–генетични техни потомци от Дуло.

Под същата тотална окупация се намират постоянно и всички други територии и кътчета на Земята,под Земята и около Земята,като всички човешки същества са под абсолютния тотален контрол на Божията армия!  
Когата ви разсекретим тия наши послания чрез блога на bezistena и вие ги узнаете, тогава това е указание за вас,че операцията по Явяването на Боговете ни може да започне всеки момент! 
  
Ето и кои са двете ярки светкавици в небесата: 
 
ДВЕТЕ ЯРКИ СВЕТКАВИЦИ В НЕБЕСАТА
са=СВЕТКАВИЦИТЕ са Богиня Диана и Бог Иса от Тракия
 
ЯРКИТЕ СВЕТКАВИЦИ В НЕБЕСАТА са=В НЕБЕСАТА са Бокиня Диаан и Бог Исус от Тракия 
 

Същият документ в друг прочит съобщава и къде ще стане отварянето на енергийните прегради между пространствата и измеренията и където ще се Явят Божията Армия и Боговете ни! 
 
ЯРКИТЕ СВЕТКАВИЦИ са в=са в Тракия на Бокиня Диана и Бог Исус 

Ако прецизираме превода на пророчеството в частта му за двете светкавици в небето, двете светкавици се оказват две мълнии–точно както ги намираме във фамилния герб на мистика и езотерик Маттео,и които на италиански език са дефинирани като 
due fulmini – две мълнии
 
Дешифровката и на двата израза за двете мълнии на италиански и на Български,ни дават една и съща стойност и ни разкрива още веднъж тайната на жреческия произход на фамилията на Маттео и ни показва от кой град идват предците му : 
 
ДВЕ МЪЛНИИ=ДИЪ ИМВЕЛ=Диана от Ямвол=Ямбол на Диана=Диамбол
едно от основните древни имена на Ямбол
 
DUE FULMINI=DIENI IMFUL=Диана от Ямфол=Ямбол на Диана=Диамбол

едно от основните древни имена на Ямбол  

DUE FULMINI=ДВЕ МЪЛНИИ=
Диана от Ямбол=Ямбол на Диана=Диамбол
едно от основните древни имена на Ямбол,градът на Богиня Диана/Мария Магдалена, което предците на Маттео–Първосвещените Български Жреци и Царе от рода Дуло на Българското царство в политическо емигранство и изгнание,са заложили за хералдическа конспиративна символика и документ в родовия им герб с помощта на Свещеният шифър.   
 

"Аз няма да жалея за това"–за Апокалипса – е писал Българският жрец,защото е знаел,че той ще бъде в Божията светейша армия,която ще окупира Земята в деня на Апокалипсиса.
И ето от кой ще е предвождана Божията армия в деня на Апокалипсиса и края на света:  

АПОКАЛИПСИС=Павел,Кан (Жрец) на Исус=Кан (Жрец) Павел,Син на Иса  

НЕБЕСНАТА БОЖИЯ АРМИЯ
на=на Бог Исуж и Богиня Матара

АПОКАЛИПСИС=ПО ИСИС ПАЛК=Бог Исус Балк (Българин)    

КРАЯТ НА СВЕТА
е идването на=идването на Богиня Диана и Иса от Тракия

Влезте в Откровение на Йоан или както е популярна най–мистичната и тайнствена,и страшна и прекрасно чудесна езотерична езическа книга на Светото писание–Апокалипсис,и вие си изберете как да станете съпричастни на Апокалипсиса и краят на света и какво да ви се случи:
– да ви подпукат с чудовищните черни и ужасни страхотии в прав текст описани в книгата,или като техния езотеричен разсекретен еквивалент,съответстващ на прокламирания постоянно от Боговете ни Техен Сътворенчески перманентен статут на Всемирна универсална и всеобхващаща Любов!

Изборът е абсолютно ваш!  
 

"Снегът никога не е докосвал земята на Саленте–градът на южните ветрове и на палмите.Когато два дена в него пада сняг,а в небето светнат две ярки светкавици, тогава светьт ще рухне!
Но аз няма да жалея за това!"–

още веднъж ни повтаря нашият свещен родственик и ни намига да разсекретим и откъде са дошли жителите на града на южните ветрове и палми!  

ГРАД НА ЮЖНИТЕ ВЕТРОВЕ И ПАЛМИ=ГРАД на Братя от Богиня Диана и Ежуа от Ямбол
защото Ямбол е първосвещеният анаграмен прототип и на сакралното дърво палма



Од утрово повторно мироточи иконата на „Св. Богородица“ во с.Трубарево
 
Сълзите от иконата на Богородица–Мария Магдалена,в македонската църква в тия същите дни на снеговалежа в Саленте,която църква е чисто Български храм,са превантивни периодични насърчания за изнемощялите от дългото време на очакването на Исус и Мария Техни генетични деца–Българите,с които Те ни напомнят за своето свръестествено присъствие край нас и ни въздигат в тежките моменти и укрепват вярата ни,като наименованието на този феноменен процес–миротечене,ни сьобщава в код кои са авторите му,и ни казва какви важни събития предстоят,защото според вярванията мироточенето на иконата е признак,поличба за предстоящи важни събития в близко бъдеще!
Ето какво предстои вече всеки момент в близко бъдеще и в настоящото време! 

image

МИРОТЕЧЕНЕ=МИРОТЕТШЕНЕ=
Матара Диана и Ешуа –

Явяването на Богинята Майка Мария Магдалена и Господ Бог Отец Исус Демиурзите
 
екип на bezistena и Свети Павел и неговите феноменни потомци Свети Маттео Тафури,брат му Свети Мишел Нострадамус и синът на Мишел Свети Вилям Шекспир, през които минава и се продължава златната първосвещена Жреческо–Царска династична линия на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,от която се роди Спасителят  
 
ИСД с Любов и песен!
 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.01.2017 23:40
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677622
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!