Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2017 23:15 - Как Коцето Калки и Цицерон теглиха една Българска за неоснователните протести срещу Тръмп в Лондон!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3116 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 25.08.2018 12:17


Антитръмпистки на Пикадили. Платени десятнички и безплатни наивистки. И разни същества без пол ... O tempore, o mores! – написа Коцето Калки в профила си във Фейсбук по време на посещение в Лондон за поредното представление на "Секс,наркотици и рокендрол",на фона на ентусиазирани блондинки не всички с руси коси,но всички емблематично интелигентни като тях...
  
image

Kostadin Georgiev в London, United Kingdom. 

image

Антитръмпистки на Пикадили. Платени десятнички и безплатни наивистки. И разни същества без пол ...
O tempore, o mores!  

 – написа Коцето Калки в профила си във Фейсбук по време на посещение в Лондон за поредното представление на "Секс,наркотици и рокендрол",на фона на ентусиазирани блондинки не всички с руси коси,но всички емблематично интелигентни като тях,и предизвика следните коментари:


Инж. Иван Дунчев


Това са платените грантаджии и протестъри на юдео–циганина Шорош и ЦРУ и партньорските им МОСАД,КГБ и всички други юдейски служби,същите зомбирани черни души,чрез които мерзавецът и заговорниците срещу Българите вкарват пълчищата ислямистки главорези за поробване и унищожение на Българите и бялата християнска раса и общност в Европа и по света!
Горе главата,Коце,защото си Посветен Божи генетичен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена и чувстваш прекрасно и безпогрешно,че това са последните времена на Божият проект за Неговото Явяване и отпочване на епичните очаквани от епохи събития и процеси на Съдния Ден за всички!
Какво ще правят съвсем скоро време нещастните черни души...
 

Kornelia Petrova

Остави ги на мира. Защото те не знаят какво правят
 

Vincent Damon Furnier


Коце пази се тия розовите, да не те прегазят
 

Nikolay Nenov

По колко са им платли на калпак ? Така де, на шапка.
 

Kostadin Georgiev

70 % от плакатите бяха фабрична изработака с надпис "Love Trump,s Hate" и портрета му. А след това захвърляни от платените активисти като боклук в метрото. На всеки двайсетина имаше по един/една, която им подаваше репликите.
Такива "женски" и "хуманитарни" организации се финансират от щедри дарители, които им определят политиката. Трябва само да уцелят някоя тънка струна, за да придобият масовост И балъци с пол и без пол ги следват. Така истински хуманните идеи се превръщат в нещо псевдо.
А тези дето сътвориха арабски пролети и заляха Европа с ислям сега се кефят пред супер-4К телевизорите си като на мега-концерт.
 
 
Инж. Иван Дунчев


Коце,казваш ,че ... "Такива "женски" и "хуманитарни" организации се финансират от щедри дарители,които им определят политиката" – което е абсолютно верно ,но нека да посочваме кои са тия щедри дарители!
Ще изброя част от основните чудовищни престъпления срещу човечеството и всички народи, които вършат американски институции, организации и инстанции и като цяло досегашните американски правителства и държава, и които престъпления Тръмп посочи и категорично предизборно декларира, че ще ги прекрати и потърси наказателна отговорност на най – висши и недосегаеми досега лица!
Точно тия престъпни институции и лица са идеолозите и организаторите на наглите неаргументирани смешно мотивирани протести на зависимите хора от ЛГБТ обществата, които Буш – Клинтън – Обама – Сорос кликата тика на предните протестърски линии:
 
1.Тръмп предвижда САЩ да спрат да изнасят демокрация по американски към другите страни и да им натрапват своя модел на мислене и живот–сиреч Тръмп ще спре чудовищната ястребова воена политика на САЩ да палят конфликти и войни по целия свят и взривяват планетата! 
Което означава и край на анти–националистичната политика на глобалистите!

2.Тръмп ще изтегли Американските бази от Европа и по света,защото те нямат работа там и правното и моралното основание да присъстват там! 

3.Ще спре военните помощи за европейските и други досегашни партньори на САЩ.

4.Тръмп счита НАТО за непотребна организация и ще преразгледа участието на САЩ в нея.

5.Тръмп счита ИДИЛ и ислямистките терористи,които са чудовищен продукт на ЦРУ и на администрацията на САЩ и на МОСАД и на европейските ѝ партньори,за основен враг на американците и световната християнска общност,и ще насочи всички сили за унищожението им и за търсене отговорност от създателите им включително и на Буш, Хилари и Обама и службите,отговорни за това!

6.Тръмп категорично изобличава управниците на западно–европейските държави и ЕС за директни виновници за водене на умишлена анти–европейска емиграционна политика,с която разрушават Европейската цивилизация и християнските ценности!

7.Тръмп ще изтегли САЩ и поддръжката си от договора за Транс–тихоокеанското партньорство и ще предоговаря споразумението за свободна търговия НАФТА,с което световните търговски корпорации целят икономическото поробване на Европа и света,с последващо тотално ограничение и премахване на всякакви граждански свободи и права,което е и политическо поробление на денационализираните европейсски държави!
Намерението на Тръмп е смъртоносен удар по глобалната икономика,в която вече цели сектори в нея се контролират от три или четири компании и този процес на уедряване е към края си.
Според Global Wealth Report осем собственици на компании главно в IT сектора и индустриалното производство притежават огромно богатство по-голямо от това на половината свят,като шестима от тях са американци .
В селското стопанство 7 компании контролират световното производство и търговия със зърно и суровини за хранителната индустрия,като 5 са американски,и заливат света с отровни химически храни и ГМО–та!

8.Тръмп се закани,че ще подложи на обстойно разследване американската и международната фармацефтични промишлености,причиняващи умишлената смърт на милиони хора по света.
 
9.В програмата си Тръмп предвижда да отмени всички задължителни ваксини,на които са подложени американските граждани и предизвикващи умишлено болести на милиони от тях. 

10.Тръмп ще подложи на пълна ревизия и обследване глобалната чудовищна манипулаци за "глобалното затопляне на климата",която е политически и икономически рекет срещу целия свят и изсмукване на трилиони долари от хазната на САЩ и на другите държави.

11.Тръмп обеща да спре пръскането с кеймтрейлс от самолетите по целия свят, предизвикващи болести и смърт на милиони хора по целия свят.

12.Тръмп предвижда да проведе ново разследване за събитията от 11 септември 2001 г в Ню Йорк,за които атентати той има основателните съмнения,че са проведени от администрацията на Буш.

13.Тръмп се закани да отнеме властта от престъпни конгресмени,министри и държавни лица и тайни служби и да я даде на народа!

14.Тръмп планира нормализиране на отношенията с Русия.

15.Тръмп спира порочната здравна осигурителна система,въведена от Обама,с която се изливат огромни средства,поощряващи неработещите и афро–американските негри и нелегално пребиваващи латиноамерикатци да лентяйстват и да живеят на гърба на останалите американци,също както в България се насърчават и фаворитизират циганите да не работят и раждат малолетни и изсмукват осигурителната система на България,и с разюзданото си престъпно разбойническо издевателство връз Българите служат за основно черно–психотронно оръжие срещу Българския етнос.

16.Тръмп реже държавното застъпничество и подръжка на изчадието адово юдо – циганина Сорос,главният злодей в ислямисткия заговор и нашествие в Европа и главен де–българизатор и геноцидатор на Българския народ,подложен на умишлено изтребление и тоталното ни затриване от заговорниците срещу Българите!
...

17.Още с първите актове след встъпването на Тръмп в длъжност, от сайта на Белия дом беше премахнат разделът за правата на гейовете и лесбийките и още колко неща обеща като намерения Тръмп – само ги обеща,и тъмните сили и души нададоха вой до небесата, а какво ли ще бъде, като започне да ги изпълнява?

Та виж колко много засегнати от Тръмп престъпни институции и лица са, които са и идеолозите и организаторите на наглите неаргументирани и смешно мотивирани протести ! 

И ги питаме всички протестиращи и противници на Тръмп не от горе споменатите тесни кръгове на преките  престъпници и виновници за американските световни разбойничества и облажващи се покрай тях, а от широките кръгове на простолюдието и простосмъртните, също потърпевши от злодейската политика на господарите си в САЩ и в Европа и по света – срещу човека, който има намерение да се справи с това световно зло ли сте тръгнали като овце, водени стадно към скотобойната!

Много питат, няма ли тъмните сили да убият Тръмп?
Тръмп е поставен на това место по волята на Господ Бог Исус, както и сам Тръмп декларира официално и търси Неговото благословение за управлението и живота си в полза на хората, и каквото стане, ще става по Божия план и промисъл на тази режисирана Свише драматизация, за която още информация ще дадем на многобройните ти почитатели, Коце,в нашия блог със 700 актуални екранизирани статии, и конкретно за Тръмп в постинга ни

Къде ще ни заведе династът от Дуло и рептил Доналд Тръмп и знае ли къде отива? Ще му помогнем!
bezistena.blog.bg/history/2016/11/10/kyde-shte-ni-zavede-dinastyt-ot-dulo-i-reptil-donald-trymp-i.1488780

като ще поканим най–настойчиво искрените ти заслужени почитатели,с твоето съдействие и препоръка,да влезнат в блога ни и се просветят,за да научат нечувани, несънувани и небленувани неща,които скоро ще почнат да ни се случват на нас–Българите,дето са ни подкарали на тотално заколение душманите ни,ама ще стане чудото,подготвяно от епохи,и за което Българите сме третирани и закалявани вече 5000 години в екстремален реалити режим – чудото на възстановяване на Българското царство на световно имперско владичество и величие,което Царство е Божието царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя!

Бъди благословен,Приятелю,и давай заедно напред и нагоре,и знай постоянно,че Исус и Мария Магдалена,от Които чист феноменен жречески династичен отрасъл от Дуло си,те обичат и Те водят всичките ти дела за твоя и за полза на Българския Свещен Род!    
 
Нямаме какво друго да допълним, само още веднъж ще кажем,че отклоненията от естествените норми са болестни състояния, които ще лекуваме при желание на болните безостатъчно съвсем скоро време, и затова ги споменаваме като диагнози, и само с помощта на  

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
,

ще разсекретим няколоко пристигнали кодирани послания в постинга ни:за обещанията и намеренията на Тръмп и от къде са те,и латинската сентенция от анонсовия коментар на Коцето:

Антитръмпистки на Пикадили. Платени десятнички и безплатни наивистки. И разни същества без пол ...
O tempore, o mores
!     
 
 
ОБЕЩАНИЯ И НАМЕРЕНИЯ от=ОБЕШТАНИЯ И НАМЕРЕНИЯ от=от Ешуа и Богиня Матара 
 

O TEMPORE  O MORES=
PO MOTORE MORE ES=Богиня Матара Мария и Иса 
 
И кратка информация за този култов израз и ярка демонстрация,как с помощта на Свещения шифър падат многовековни тайни и изгрява Българския културен и цивилизационен гений и величие на основатели и на тази поредна европейска цивилизация!

O tempora, o mores (в буквален превод: О времена,о нрави!) е придобило известност възклицание на Цицерон от първата му реч против Катилина, което се превръща в нарицателен латински израз.

Ние сме ви посветили отдавна,че латинският език е един от херметичните Български жречески лингва архиви и трезори на Свещена Българска родова история и Българските културни и цивилизационни основи,надстройка и цялостно построение на латинската цивилизация,а т.нар."латински" сентенции са най–характерните анаграмни комбинации,носещи информация в код за Българските Богове–Демиурзи: 
 
ЛАТИНСКИ СЕНТЕНЦИИ от=СЕНТЕНЦИИ от Кан (Жреци) от Дуло 
 
СЕНТЕНЦИИ от/за=от/за Исус и Диана=от/за Дионисиус
сентенции за Българските Богове,съставени от Българските Посветени от култивиращите отряди на Българските жреци на Дионисиус

Ще разсекретим личното досие на Цицерон:

Марк Тулий Цицерон (на латински: Marcus Tullius Cicero) е римски държавник, най-прочутият оратор на Рим, адвокат, писател, философ и консул 63 пр.н.е. Известен е като най-големият стилист на латинската проза.
Животът му съвпадна с упадъка и падането на Римската република, и е бил важен фактор в много от най-значимите политически събития на своето време.
Роден е на 3 януари 106 пр.н.е. в Арпинум.
Неговата фамилия е от висшата класа на Арпинум, град в територията на волските в южен Лацио, чиито жители от 188 пр.н.е. имат римско гражданство. 

Въобще не трябва да правим анаграмни заврантулки,за да се види от всички,че фамилията Тулий на висшата класа,е Българската Божия жреческа генетична династия Дуло,но ние сме длъжни да представим легализирания документ за това!  

ТУЛИЙ=
ТУЛИ=Туло=Дуло

Ето от кои е и на кои е Римската република: 
 
РИМСКА РЕПУБЛИКА
от/на=от/на Булкари,Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария 

И вижте сега как "висококултурните и интелигентни духовно извисени" италиански етимолози–първосигналчици и историци –фалшификатори,обясняват произхода и значението на висшия жречески титул Цицерон на Българския посветен:

"Неговото допълнително име Cicero, произлиза вероятно от латинската дума cicer (нахут). Цицерон отказва в началото на кариерата си да промени допълнителното си име, както го съветват приятелите му. Той искал да го направи по-известно от Скавър (с щръкнали кокали) и Катул (кученцето).
Фамилията Тулии произлиза от римския цар Сервий Тулий и консул Маний Тулий Лонг. Плутарх предполага един вероятен произход от Тул Атий, цар на волските.  
 
– O tempore, o mores!  –ще възкликнем и ние при тази преизобилна етимографска десакрализирана боза и висококултурна помия на травиалната етимографска наука, която ни пробутват за истина,като вменяват на предците си безумието и върховната лудост,самите благородници от висшата класа на латините да се самонаричат  с позорящите ги прозвища нахут,с щръкнали кости и кученце/помиярче!!!
 
Ето как са се намонаричали и какво означават тия имена наистина:  

ЦИЦЕРОН=ЦРЕЦ=Жрец

НАХУТ=ХАН ТУ=Хан (Кан,Жрец) на Диана

печени семки,фастици и страгали,а!

СКАВЪР=Кан (Жрец) на Иса Вер (Змей)=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Бог
бива си ги щръкналите кокали!

КАТУЛ=
КА ТУЛ=Кан (Жрец) от Дуло  –
не прилича на кученце помиярче,нали!

Така вече нали по–им отива на аристократите да произлизат имената им от Българските жречески титулни херметични комбинации и се самонаричат по Боговете ни!
  
САМОНАРИЧАНЕ с имената на=САМОНАРИТШАНЕ с имената на=с имената на Исуш и Матара

Ще проверим и какво пише на производстения етикет от вътрешната страна на toga virilis,която през 90 пр.н.е. Цицерон получава за заслугите си : 
 
TOGA VIRILIS=Диана и Иса България=Българин от Диана и Иса 

Ето и истинският жречески индекс на  староиталийското племе волски,населяващи Арпинумв Лаций 
 
ВОЛСКИ=
ВОЛКИ С=Болки на Иса – 
Българи на Исус–племе по името на Българските жреци на Исус,които са ги заселили и управлявали по тия земи
 
Накрая ще разсекретим и пълния именно–титулен индекс на Цицерон:
 
Marcus=Кан (Жрец) на Мария и Иса

Marcus Tullius Cicero=Marcus,Црец от Дуло на Иса=Маркус,Жрец от Дуло на Иса   
 

плейлиста
AC/DC - Thunderstruck (from Live at River Plate)
Медикус Векът на Любовта  

Накрая ще мотивираме, Коце,и нашия избор на фоновите песни.
Твоята прекрасна авторска култова Векът на Любовта ще бъде на второ место в плейлиста ни, защото преди да чуят и усетят твоя повик за идващата Любов, първо трябва да бъдат освестени екстремално и ударно катарзисно и им се отворят задръстените сензори и рецептори на зомбираните протъстъри, които въобще никакви ги нямаше, когато Буш,Хилъри и Обама и цялата американска държава палеха войни по света и избиваха стотици хиляди и милиони невинни хора и поведоха света към погибление,и творяха какви ли не престъпления връз народа си и народите по света, а сега скочиха уродите срещу един човек, който не бе управлявал още и един ден и никому зло не бе направил,напротив, обещава да прави много добри дела за тях самите будали протестиращи!
Едва след това ще им запееш за Любовта и за Века на Любовта, защото те приемат само неестествената страна на псевдо – любовта! 
 
Предупрежденията към тия хора са директно в прав текст и дори нямат нужда от специална разшифровка и превод с нашия код!
Феноменните Жречески потомците – Друиди на Исус от Тракия,са безкомпромисни и посочват на врагове им,че ще получат гръмотевечен удар от Господарят на Гръмотевиците и стихиите – Исус от Тракия,в песента Thunderstruck

Основният припевен рефрен,повтарян постоянно и натъртено от Друидите–Барди/Братя (от Бялото Братство),е че предупреждаваните от тях с песента ще бъдат ударени и поразени с гръмотевици, изпратени от Друиди на Исус от Тракия,закодирани в заглавието на песента като:  

THUNDERSTRUCK=Друиди на Иса от Тракия

документ,свидетелстващ за произхода на келтските Друиди –Жреците на Исус и Мария Магдалена от Одриското Българско тракийско царство,повели Тракийските племена в разселническо – цивилизационен поход на запад,и които Друиди са известни като повелителите на гръмотевиците и природните стихии! 

Ударен от гръм!
Ударен от гръм,
ударен от гръм,
ударен от гръм!
Да,ударен от гръм!
Ти беше ударен от гръм!
Ударен от гръм,
ударен от гръм!
Ти ще бъдеш ударен от гръм!
 
ИСКАШ ЛИ ДА СЕ СПАСИШ И ДА НЕ БЪДЕШ УДАРЕН ОТ ГРЪМ ОТ БОГОВЕТЕ НИ!

С това профилактично и превантивно предупреждение Отгоре съобщават на изродените и зомбирани хора и на душманите на Българите,да се опомнят,докато не е станало късно и не посягат на Божиите пратеници и посланици–Българите от свещения Божи род Дуло,един от които е и Доналд Тръмп!    
 
И нещо задължително от нашата спасителна мисия за всички лесбийки,гейове, бисексуални и транссексуални хора, дефинирани като ЛГБТ общество:

–– Поради безспорния характер на заболяване на вашия персонален статус, ние си вземаме прошка от вас за острите ни укори към вас и ви прощаваме и ние, и ви благославяме и ви декларираме, че с помощта на нашите Богове Исус и Мария Магдалена ще излекуваме всички ония от вас, които пожелаят това доброволно, като лечебният процес, който е самолечение по технологията на Баянето, преминава през познаването на Исус и Мария и безусловно предаване на живота ви в ръцете им!  

–– Това е за информация и успокоение на душите и на вашите родители и за тяхното насърчение да търсят директна помощ за вас от Исус и Мария Магдалена по окултната молитвена технология, в която ви просвещаваме .
Исус и Мария ви казват сега, че Те ви очакват нетърпеливо да ги потърсите с децата си, защото и Те като всичи родители, ги боли най – много за болните им и нездрави деца! 

image

След тази песен и след това предупреждение ще запея и аз с тебе,Коце,и ще оповестим заедно от Централния планетарен Първосвещен светилищен енергиен комплекс Кабиле в Ямбол,че идва вече неудържимо Векът на Любовта !
Амин!

НЕУДЪРЖИМИ СА=
Исуж и Мадара

ИДВА НЕУДЪРЖИМО=
Ежуа и Богиня Матара Диана
екип на bezistena и небесни гости Друиди,вече Светии   
ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
23.01.2017 23:53
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675513
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!