Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2017 22:26 - Давай,Динко,и да не ти пука от мерзавците грантаджии соросоиди и антибългари всякакви!Пич,мъжага и достоен Българин най–вече с голяма и смела Душа си!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3210 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 23.01.2017 00:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди два дена по обяд някакъв грохот откъм улицата задруса яко блока ни Погледнах от балкона–по дълбокия неразчистен сняг на един от основните пътни булеварди на Ямбол се плъзгаше с гъсениците си бронираната машина на Динко, която той караше в източна посока на излизане от града.
 –Отива да помага на някое от закъсалите села!–подхвърли сина ми като нещо напълно естествено,все едно линейка на Бърза помощ мина по пътя си...,и позна. 

плейлиста
Tina Turner - Nutbush City Limits
Cream - Sunshine Of Your Love  

Днес в една от Ямболските фейс групи Аз съм от Ямбол видяхме кратко филмче,в което Динко от бронираната си машина говори,че отива по затрупания с преспи път да носи хляб на хората от останалото без външна помощ блокирано вече трети ден от дълбокия сняг Ямболско село Челник в подножието на Бакаджиците – селище на потомци на Ямболски жреци и на Бакаджишки хайдути.   

Публикуваме клипчето със спасителната акция на Динко с лаконичния му презрителен коментар в един от неговите профили във Фейсбук – 
www.facebook.com/Dinko.Valev.Yambol/videos/1677040465928207/     

Динко Вълев :
Плюйте ме на воля.

и част от повече от 350 –те коментара под клипчето му,които коментари бяха ярко поляризирани с оплювки срещу Динко от всякакви мерзавци и мекерета прикрити и явни грантаджи и соросоиди и либералисти опедерасчени и изчанчени и все българо–мразци, и поздравления и окуражавания от истински и здрави Български патриоти.




Светла Михайлова сподели видеоклип на Динко Вълев / Dinko Valev.
Браво Динко ! 
 

Славка Баева
Браво че правиш добро,но не афиширай толкова!!! Господ ще ти го върне двойно!!!!


Веска Иванова
Динко,имах близък живеещ в Америка.Той помагаше на много хора,но казваше"само аз и бог трябва да знаем ,какво правя."иначе става много комерсиално.Прави добро-Той вижда.И нека ти го върне стократно!


Танка Костадинчева 
Браво, че го афишираш, за да го знаем!


Georgi Bjanov
Стига бълваме! Защо не отидохме вместо него?


Петя Дичева
10 хляба пак е нещо, поне вече носи нещо, защото предният път само се хвали, че отива в село без ток, и си показа празния ""танк"".


Andrei Andreev 
Ebi I"m m.....po dobre na horata v ystata kolko to v krakata.

Dishani Evelina
Komentarite ot fs sa lesni nali,ama da otide nqkoi da pomogne s neshto Ne nali vseki si stiska xalkata na dupeto..


Andrei Andreev
Ami taka e ako ne bjahme si stiskali halkite 25 godini njama6e da na toja hal ot tezi korympirani ypavnici a na tova patrioticho mom4e my pojelavam da e jiv I zdrav.


Андонов Кръстев
Динко е герой


Nedqlka Ivanova
Динко е добро момче браво лесно да стоиш на топло и да търсят косури и да плюят____плюят тези които се имат за много по но нямат смелост да направят и колкото Динко!


Diana Nedialkova
Браво! Добро сърце имаш, патриот си и се отличаваш от другите, дето само кусури търсят.


Boika Stoianova
Браво Динко! Добро правиш и двойно добро да получаваш! Само не се хвали толкова! Хората затова ти се ядосват.Прави добро, а Господ стократно ще ти го върне.Не всеки може , това което правиш! Браво!


Iskra Harle 
Някои тук си седят на топло и пишат простотии за един благороден човек, когото не познават. Едва ли ще узнаем за всичките добрини които е сторил Динко, при това, без да се бие в гърдите.
В най-големия сняг и студ преди 10-Ина дни възрастна жена , в магазина в Челник , разказваше : 3 дни стояхме с мъжа ми в Ямбол , не можем да се приберем в Челник. Стоим на автогарата, студ и сняг, няма автобуси, пътя затворен заради преспите и виелицата. И изведнъж непознат мъж попита : тук ли са ...(каза нашите имена). Елате с мен, ще ви откарам в Челник. Горките са били така премръзнали, не са разбрали дори кой е благодетеля им.
А вие драскачи, които стоите на топло до печката, кой мислите че е бил този мъж? И спрете да изливате злобата си тук. Пазете я за себе си. Динко има доброта и благородство и ги дава на хората . Кой каквото има, това дава, нали така?


Plamen Iordanov Бил малко хляба.....а вие колко занесохте бе?


Denica Atanasova
Всичко ти е за пред фейса! Помогна ли на някой без да се показваш на хората колко си благороден??


Ivailo Jelqzkov
Ейййййй ма тва хорато от прости по прости всички мрънкате ако някои от вас качи поне един подобен клип евала ще му напраея 
 

Тихомир Нешев
ДИНКО МОЛЯ ТИ СЕ, НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЕ САМОКРИТИКУВАЙ И НЕ СЕ ПОДЦЕНЯВАЙ БРАТ. ОСТАВИ ГИ ДА ПЛЮЯТ... ДА СЕ НАСЕРАТ АКО ЩЕ. БРАВО И ВСЕ ТАКА БЪЛГАРИНО.


Plamen Vasilev
Kvo 5 xlqba be carvyli imanedin choval xlqb i tanka gori sig po 100 litra nafta na chas edvali e izlqzal na razxodka 
 

Илиан Георгиев
Тава динко никои няма да тиго признае братле  
 
 
Жана Михова
Благодаря за добрината!!! Баба ми живее в това село и наистина са блокирани хората там повече от 20 дни. Без хляб, без лекар и без надеждата,че на някой му пука за възрастните хора!!! Пътуваме по целия свят без граници, а се оказва, че няколко километра са мега проблемни да достигнем до близките си!!!  


Атанас Костадинов
Давай Динко ти си победител ако те срещна някаде ще ти стисна ръка


Gundi Traikov
Bravo bog date blgoslovi


Кристин Маринова
Самия жест към хората е похвален, но на мен тази показност ми идва в повече... и дано греша, но изглежда всякаш не го правиш само тях, но и за себе си.. за фейсбук.. за хората.. за егото, което е жалко  
 

Iskra Harle
За някои е по-лесно да се крият зад полите на жените си, с бутилка в ръка и да се правят на герои в къщи. Но когато трябва да покажат, че са мъже, в бедствени ситуации, никакви ги няма. Лесно е да се правите на герои по ФБ, нали? И не ви е срам да отправяте критики и подигравки. Хайде, покажете как е правилния начин, дайте пример и снимайте, за да видим, а и други да ви последват.
Хайде, има ли желаещи?!?!


Kralska Kobra
Радвай се да имаш врагове,то значи и че си силен 
  

Stanislav Stoikov
MNOGO GOLQM !!!


Georgi Petkov
Прочетете коментарите. Неграмотници, мангали и мишки не одобряват действията на Динко. Браво Динко.


Vladislav Hristov
Скоро имаше спорове в еди групи, за турците и циганите, като гледам и тука нещатат са си така, просто със всеки изминал ден, все повече и повече ги ненавиждам, иначе евала за постъпката, дали се хвалиш или не, хич не ми е, по важен е жеста ти и пак ти казвам евала! 
 



––ето и нашия спонтанен коментар на филмчето на Динко и на коментарите :  
 
 
Браво,Динко!Прави тези геройски патриотични дела и ги рекламирай колкото може по–демонстративно по Нета,за да могат колкото е възможно повече отчаяни Българи да видят,че в България има останали още истински мъже и смели и родолюбиви Българи,за да им се повдигне духа и им дойде смелостта и куража и се въздигнат духом и те да правят каквото е по силите им за Свещения Български Божи народ, подложен на унижение и на унищожение от душманите ни,от които са и тия мекерета,които ти се присмиват и подиграват! 

Върши добрини за Българите и всичко качвай в Нета – и една добра мисъл и дума към Българите да имаш и да кажеш,и най–дребната постъпка да направиш за спасението на геноцидирания ни от вътрешни и външни заговорници и врагове народ,и една стотинка дори дарение да дадеш и най–малката жертва и жест да направиш за ползу Роду и за Българския народ – рекламирай ги демонстративно и предизвикателно за да стигнат до колкото може повече Българи,падложени на бавно заколение и геноцид,за да бъдат те насърчени и се въздигнат и последват примера ти кой как и с каквото може,както и за страх у душманите ни,че Българският непримирим Дух е жив и че има останали истински Българи,които не се плашат от нищо и са турили Душите и главите си на дръвника на олтаря за спасението на Българския род,и след които скоро ще тръгнат останалите поробени и смачкани Българи да извоюват спасението и свободата си!
Не ги слушай оплаквачи и хрисими съветници,кухи догматици псевдо–християни и буквояди–фанатици,и най–вече лукави византийски манипулатори,да не се хвалиш с добрите си дела и да не ги правиш достояние до хората,защото това е юдо–византийска фанариотска гръцка религиозна лукавщина и манипулация,въведена с диверсионна цел в Светото Българско Православие,за да останат добрите и смели дела на смелите и жертвени Българи скрити и непознати в невидение за другите им сънародници и не ги окуражават и активират с примера и поведението си!  

Защото виж какво ни казва нашият Господ Бог Отец Исус,Който е Българин и от последното новоепохално поколение Дуло на Който и на Мария Магдалена ти си читав династичен генетичен феноменен жречески потомък,активиран от Тях за велики дела и жертвен факел и байрак за Българите,и ни съветва Той в Матей глава 5:1–16 


А Исус като видя множествата, възкачи се на хълма; и когато седна, учениците Му дойдоха при Него.
И като отвори устата Си поучаваше ги, казвайки:

Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство.
Блажени скърбящите, защото те ще се утешат.
Блажени кротките, защото те ще наследят земята.
Блажени които гладуват и жадуват за правдата,защото те ще се наситят.
Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост.
Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога.
Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада.

Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство.
Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене;радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 
Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората.


*** И сега внимавай,Динко от Ямбол,какво заповядва накрая Отец ни Исус! 


Вие сте виделината на света.Град поставен на хълм не може да се укрие.

И когато запалят светило,не го турят под шиника,а на светилника,и то свети на всички,които са в къщи.

Също така нека свети вашата виделина пред човеците,за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.
 
 
image




Ето,Българино и Патриоте Динко,какво ни съветва нашият Господ Бог и генетичен Отец Исус – не да вършим в невидение и крием хрисими и с комплекси за малоценност от другите добрите си дела,а когато Той ни активира и ангажира да вършим тия дела,предизвикателно и дръзко да демонстрираме и прокламираме всичко което правим за въздигането и спасението на геноцидираните Българи,от най–дребното до най–значимото,за да ги чуят и видят и най–отдалечените и неосведомените,варени като краставата жаба в бавен огън и водени зашеметени и зомбирани към скотобойната за заколение Българи,за да видят жертвения пламък и светлина,да се осветят и прогледнат,за да се познаят и надигнат Дух и Душа,глава и снага,и тръгнат подир светлината и Водачите си в мрака за да извоюват свободата и спасението си! 

Не ги слушай и ги презри,Динко,и им прости великодушно с омерзнение в душата си и пред Господа,за да не остава в тебе тяхната черна енергетика и карма,и ги отмини и остави да се давят в мерзостта си,хулителите твои и присмивачи жалки,псевдо–интелигенти и соросоиди и грантаджии всякакви–било то нагли и брутални американски и еврогейски либералисти соросоиди,или перфидно лукави като византийци–руски тролове,но все българо–фоби,или пък чисто и просто дребни мижави нисши душици,и върши смело и самоотвержено своите благородни дела за Българите,и се гордей с тях и се хвали и ги провъзгласяй на всеослушание и ги демонстрирай без да ти пука от никой,защото те въобще не са твои дела–това,което вършиш по силата на жертвената клетва,която си положил на фоновата стена на един от фейс–профилите си– www.facebook.com/ДИНКО-ВЪЛЕВ-238927796458298/  –

image


                  Заклевам се, 
че от този час поемам в сърцето си
цялата моя Родина–със земята и небето,
и знам,че чоят срам ще бъде и неин срам,
моята справедливост–нейна справедливост
и моето мъжество–нейно мъжество!
За нас честта,а за Родината–славата! 


–– тези твои дела са Божии промисъл,идеи и проект с план–график за спасението на Българите в тия последни времена,които Господ Бог Отец Исус и Мария Магдалена сега са ти вдъхнали и внушили безалтернативно,и затова ти нямаш абсолютно никакъв друг избор,освен да вървиш по волята им и гориш в свещен саможертвен огън за спасението на Техния Свещен Български народ,а Те имат грижата да те водят за ръка и бдят със цялото си Светейшо войнство за твоята цялостна закрила и водителство и опазване от душманите ти!
Давай,Динко,и ние сме с тебе!

Амин!

Бъди благословен,Динко,Исус и Богородица истинската,Която е Майка ни Мария Магдалена,те обичат,защото си Техен!  
А вие,многострадални истински Българи,насърчете се от примера на Динко от Първосвещения Божи град Ямбол и го следвайте с мислите, постъпките и молитвите си,и влезте в нашия блог
bezistena.blog.bg/history/ ,
за да се просветите,познаете и възрадвате,че сме Свещеният и Великомъченически Безсмъртен и Непобедим генетичен феномененен Народ на Всесилните и Всемогъщи Български Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Мария Магдалена–Властелините и Господарите на световете и на всичко,и се изправите от калта,където сте стъпкани от душманите ни,за да полетиме заедно към несънувани и немечтани висини–там,където ни водят следващите документи,дадени ни директно от Боговете ни и разсекретени с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни! 

 



ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза
 
СВЕЩЕН НАРОД
на=СВЕШТЕН НАРОД на=НАРОД на Исуш и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТЕН НАРОД на=НАРОД на Исуз и Богиня Матара  

КЪМ НЕМЕЧТАНИ ВИСИНИ=КЪМ НЕМЕТШТАНИ ВИСИНИ=КЪМ Исуш и Богиня Мат Диана 
  
 
И ето кои са заедно с нас винаги с тебе във възгласа ни:

                              – Давай,Динко,и ние сме с тебе!   


ДАВАЙ И НИЕ СМЕ С ТЕБЕ
ти казват=ти казват Бог Исус и Богиня Мат Диана


Заради тази ти спасителна акция,и другите ти акции за ползу Роду,както и заради още безброй причините поради същите причини–качвай се,Динко,на             
                         
                                 ВСЕДЕХОДА
,

който е и


                           MONSTER MASHINE
,
 
от един от постингите ни за тебе,и карай смело през всички прегради и припятствия да преправяш спасителния път за Българите и ги въздигаш,насърчаваш и заразяваш с примера си,защото си Божи потомък и тази мисия ти е поставена от Всемогъщите Български Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена,Които щото си Тяхно чисто генетично дете,Те обичат много и закрилят в жертвеното ти дело!

Те и Вси Светии и ние сме с тебе! 
 
Ето и обещаната ни от Боговете ни още преди 2000 години последен новоепохален съвременен супермодерен модел вседеходна верижна машина,както и стартерният ѝ пусков ключ,която ще ни преведе и изведе през всички затворени и непроходими пътища и препятствия:   

image

ВСЕДЕХОДНА ВЕРИЖНА МАШИНА=Сина на Бог Ежуш и Бохиня Мадара Диана
Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на Българите и на целия свят 
 
Показваме ви и Прототипът на всички вседеходни машини–Вседеходът,от който е началото и безкраят на всичко!
 
ВСЕДЕХОД=СВЕДЕ ДОХ=Святия Дух=Дух Святи

ВСЕДЕХОД=
Духа на Богиня Диана и Иса

Божият Всетворящ Свят Дух  
 
 
Разшифроваме и разсекретяваме и характеристиката на Спасителят на английски език от надписа на горната снимка,който в прав текст означава Чудовищни машини
 
MONSTER MASHINES=Сина на Исуш и Мат Мария – 
Спасителят
 
 


 
Още информация за генетичния феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески аристократичен династичен род Дуло – Динко Вълев от Първосвещения Божи град Ямбол,активиран от Тях за любородни жертвени дела за въздигането и спасението на Българите,вижте в постовете ни  

Командосът суперагент на Извънземните от службата им "Супермени"– Динко от Ямбол,в действие на фронтовата линия с MONSTER MASHINE
bezistena.blog.bg/history/2017/01/08/komandosyt-superagent-na-izvynzemnite-ot-slujbata-im-quot-su.1501911 
 
Как се събраха всичките 144 000 Вси Светии или Извънземните от Апокалипсиса в зала Диана в Ямбол на митинга и какви чудеса правеха с Българите!Част 1 
bezistena.blog.bg/history/2016/11/30/kak-se-sybraha-vsichkite-144-000-vsi-svetii-ili-izvynzemnite.1493889 
 
Протестен митинг на потомците на изкланите тракийски бежанци в нароченото за поробване и заколение село Бояново!Защо Перата и Динко не говориха на митинга! 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/30/protesten-miting-na-potomcite-na-izklanite-trakiiski-bejanci.1486059 



екип на bezistena и Светии – транспространствени и транспортни Супермени от Вси Светии,управляващи и подготвящи световете за събирането им,ръководени от Свети Павел,Първородният син на Исус и Мария Магдалена и на когото генетичен потомък и именен кръщелник е Динко Вълев,който занесе хляб на блокираните хора от село Челник!   
 
ДИНКО ВЪЛЕВ=
Кан (Жрец) на Диана от Павел   

ЧЕЛНИК=ТШЕЛНИК=Кан (Жреци) от Дуло на Ешуа
селото в подножието на Бакаджиците,селище на феноменни потомци на Ямболски жреци и на Бакаджишки хайдути,които с благодарността си ти дават и благословението си и своята окултна телепатична подкрепа и сила!    
ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
22.01.2017 22:27
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Коментар от една от фейс–групите,в които публикуваме:
23.01.2017 18:48
Galina Andreevna
ДИНКО СИ НАПЪЛНИ ДИСАГИТЕ И ДОБРЕ С БОЙКО.

Инж. Иван Дунчев
Няма абсолютно никакво значение,с кого и с какво ще си "пълнил" дисагите!
Важното е да върши делата си да пали и въздига Духа на смачкания от душманите ни Български народ!
Давай,Динко–и с Бойко стани съратник,и с Президента Радев,и с който още може да работи за България безкористно или користно,и с още който си искаш,но винаги под егидата и със съдружието на Господ Бог Исус и Богородица,да си!

И въпросът ми към тази "бдяща" Galina Andreevna :

– А ти с коя идея и под коя егида си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723434
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!