Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2017 21:34 - Командосът суперагент на Извънземните от службата им "Супермени"– Динко от Ямбол,в действие на фронтовата линия с MONSTER MASHINE
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2524 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 09.01.2017 20:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българският фолклорен простонароден Супермен – Динко от Ямбол,който нашумя като герой в последните месеци с „лова“ на бежанци,наркоразпространители и изобличението на соросоиди,хелзински мекерета и грантаджии,е отново в акция и за пореден път показа мъжество,като тръгна да спасява Ямболските села останали без ток,яхнал тежката верижна машина ПТС . 
 
Вижте краткия репортаж в

Динко: Лятото с АТВ-то, зимата с БТР-а (Видео) 
www.your-day.net/динко-лятото-с-атв-то-зимата-с-бтр-а-вид/
 

и нашият насърчителен благослов за този достоен Българин,придружен със зъдължителния кратък курс за вашето просвещение,което провеждаме с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
,

който започваме с разсекретеното служебно досие на командос от спешните аварийни служби на бдящата над Българите Армия на Дионисиус–досието на техния агент Супермен Динко! 
 
SUPERMAN=СУПЕРМЕН=Бог Иса и Мария  

КОМАНДОС=КАН МОД СО=Кан (Жрец) на Мад и Иса  

КОМАНДОС СУПЕРМЕН=
КАН ИСУС ПО МАД МЕРИА=Кан (Жрец) на Исус и Богиня Мад Мария 
 
image

ДИНКО СУПЕРМЕН=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Мадара 
 
ДИНКО СУПЕРМЕНА от ЯМБОЛ=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Мадара от Олимп 
 

ДОСИЕ
от=от Диана и Иса 

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ на Диана и Исус=Мария Диана и Исус=Мадара и Исус

АГЕНТ
на=ГЕН ТА=Ген на Диана

АГЕНТ=ТЕНГА=Тенго=Тинго=Динко
активиран саможертвен агент от гена на бдящата над Българите Богиня Диана,бдящ над Българите  

БДЯЩИ=Богиня Диана и Ешуа 



плейлиста
Tina Turner - Nutbush City Limits
Cream - Sunshine Of Your Love

NUTBUSH CITY LIMITS=Сина от Дуло на Исус и Богиня Мат Диана

поредното уникално жреческо прорицание за очаквания от посветените Българи Спасител

SUNSHINE OF YOUR LOVE=YOUR LOVE (вашата Любов) е Бог Исуш
защото висшият Български езически космогонен макрокосмически херметичен жречески символ на Българският Бог Демиург – Господ Бог Отец Исус,е Слънцето,поради което езичниците,които са само феноменните Българи от генетичния Божи род Дуло,са определяни като Слънцепоклонници 


Вижте откъс от 

Как се събраха всичките 144 000 Вси Светии или Извънземните от Апокалипсиса в зала Диана в Ямбол на митинга и какви чудеса правеха с Българите!Част 1
bezistena.blog.bg/history/2016/11/30/kak-se-sybraha-vsichkite-144-000-vsi-svetii-ili-izvynzemnite.1493889 
 
image

Дис ис Ямбулллл ! Го бак Търки !!!! Динко ще ни пази от ордите !


Вие се бъзикате с Динко във социалните мрежи,компютърни хайдути и революционери,ама никой от вас няма дупце да излезе срещу обединените ни душмани и се жертва за Българите и каузата ни Българска като простоватия и наивно–искрен народен Динко,чиято награда пред олтаря на България е несъизмерима по величина и стойност с вашата,което ви дефинира и като анти–българи соросоиди!

Какво правите вие за Българите,бе българи,пътуващи в тъпо овчедушие към сахланта!



И предупреждението за душманите на Динко,за да знаят кой е Динко и с кой ще си имат работа,в нашия спонтанен коментар в публикацията във Фейса !

www.your-day.net/динко-лятото-с-атв-то-зимата-с-бтр-а-вид/

  
Браво,Динко– достоен Българин без паркетно снобско държане и етикет и с простонароден обикновен език,но с истинско Българско юнашко сърце и здрав Български дух! 

ДИНКО=КОН ДИ=Кан (Жрец) на Диана
активиран жречески феноменен потомък на Българската Богиня Демиург,Която е Великата Богиня Майка Диана, позната от последното ѝ аватарно проявление сред хората преди 2000 години като Мария Магдалена,Любимата и Съпругата на Исус Христос,Който е последното аватарно проявление на Богът Творец Господ Отец Исус.

За новите ни читатели и непосветените в епохалната конспирация и тайна на Българите ще допълним още,че  Мария Магдалена ражда три деца в България–Тракия–Ямбол : Синтия (32 г. сл.Хр) и близнаците Павел и Петър (33 г–333г),които са познати като Свети Павел и Свети Петър,които са родоначалниците на новоепохалната генерация на Божия феноменен род Дуло,от който са всички досегашни духовни водачи,гении и интелектуални прогресивни елити и всички реакционни управленчески елити на всички народи по света!–за повече инфо влезте в пространните ни близо 700 документални статии.

ДИНКО ВЪЛЕВ=
КОН ДИ ВЪВЕЛ=Кан (Жрец) на Диана от Павел
генетичен потомък на Българските Богове от династията Дуло на Павел,сега Свети Павел и директен вдъхновител и закрилник на генетичния си пра...правнук Динко  


От този жречески феноменен Български Божи род е и Динко,активиран от Боговете Творци за тази жертвена за Българите му мисия!
Благословен си,Динко–феноменен Божи династичен потомък,на който скоро присмехулниците и анти–българите соросоиди и грантаджии ще лазят в прахта пред краката ти и ще ти целуват осополявани в разкаяние ръка !
Исус и Мария Магдалена те обичат и бдят над тебе и свещеното ти дело в защита и вдъхновение на геноцидираните от душманите ни Българи и за реклама на Българските Богове!

А вие Българи,влезте в нашия блог,вижте още за Динко в поста ни

"Протестен митинг на потомците на изкланите тракийски бежанци в нароченото за поробване и заколение село Бояново!Защо Перата и Динко не говориха на митинга!", bezistena.blog.bg/history/2016/10/30/protesten-miting-na-potomcite-na-izklanite-trakiiski-bejanci.1486059 ,

и четете и се просвещавайте кой са Боговете Демиурзи и кои сме Българите,че времената са последни и нямате вече никакво време за офлянкване и назладисване!


За да преодолеете и най–дълбоките снежни преспи в това ледено злодейско време на напредналата масирана операция на заговорниците срещу Българите по затриването на Свещения Божи Български Род и Народ,и за да преминете през всички препятствия по пътя на индивидуалното си и колективното ни спасение,ето нашата оферта с Динко за най–добрата вседеходна верижна машина ПТС : 
 
 
 
НАЙ–ДЪЛБОКИТЕ СНЕЖНИ ПРЕСПИ=ПРЕСПИ от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуж –
преспите създадени върху Българите и света от изродените династи от Дуло 

НАЙ–ДЪЛБОКИТЕ СНЕЖНИ ПРЕСПИ=ПРЕСПИ от Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА –
преспите създадени върху Българите и света от изродените династи от Дуло,чийто генезис започва и се управлявят от Безистена в Ямбол 

ЗЛОДЕЙСКО ВРЕМЕ
на=на Кан (Жреци) на Бог Исуз и Мария 
 
МАСИРАНА ОПЕРАЦИЯ срещу народа на=ОПЕРАЦИЯ срещу народа на Мария и Иса 
 
 
ВЕРИЖНА МАШИНА=Бог Ежуш и Мария 

ПТС=
Богиня Диана и Иса

Ето и обещаната ни от Боговете ни още преди 2000 години последен новоепохален съвременен супермодерен модел вседеходна верижна машина,както и стартерният ѝ пусков ключ,която ще ни преведе и изведе през всички затворени и непроходими пътища и препятствия:   

image

ВСЕДЕХОДНА ВЕРИЖНА МАШИНА=Сина на Бог Ежуш и Бохиня Мадара Диана
Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на Българите и на целия свят 
 
Показваме ви и Прототипът на всички вседеходни машини–Вседеходът,от който е началото и безкраят на всичко!
 
ВСЕДЕХОД=СВЕДЕ ДОХ=Святия Дух=Дух Святи

ВСЕДЕХОД=
Духа на Богиня Диана и Иса

Божият Всетворящ Свят Дух  
 
 
Разшифроваме и разсекретяваме и характеристиката на Спасителят на английски език от надписа на горната снимка,който в прав текст означава Чудовищни машини
 
MONSTER MASHINES=Сина на Исуш и Мат Мария – 
Спасителят


Нали знаете,защо пак в Ямбол и около Ямбол завихрят и фокусират епичните световни процеси и събития,а неглижираният и недолюбван от анти–българите Динко все е главният персонаж !?  
 
ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от/за=от /за Бог Исуш и Богиня Диана


Защото Ямбол е Олимп – родният град и местообиталище на Боговете,но истинският!

А истинският Олимп не е Олимп,а е Ямбол!
 
image

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп 

ОЛИМП=
ОЛИМБ=ИМБОЛ=Иамбол=Ямбол 

Ямбол,в който е започвало всичко ставало в света и където скоро пак ще започнат епичните трансепохални събития и процеси на Явяването на Българските Богове Демиурзи и Съдния Ден!

ЯВЯВАНЕТО на=на Бог и Богиня Диана 

БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Мадара 
 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на
Иса и Диана

А Динко от Ямбол,който Ямбол е истинският Сътворенчески дом и град на Боговете Демиурзи – Олимп,е главният персонаж отново в нашите репортажи за Ямбол,защото Динко от Ямбол е читав и праведен Българин от феноменният Божи род Дуло,а всички Българи и българи от Дуло са главните персонажи,около които се върти целият свят за добро и лошо,откакто светът е създаден! 

ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ са=са Българи на Богиня Диана и Исуж 

ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ са=са Българи от ПЕЖИСТЕНА=са Българи от БЕЗИСТЕНА
Божиите феноменни жречески потомци от рода Дуло,създаден и управляван от Първосвещеният Божи храм и планетарен Светилищен Команден център на Време–пространствения континиум Безистена в Ямбол,около които Българи/българи се върти света от памтивека,която красива старо–Българска дума означава "от незапомнени времена"!

ВЪРТИ СЕ СВЕТА от=от Братя/Братя от Богиня Диана и Исус

ВЪРТИ СЕ СВЕТА от=от Братя от ВЕСИСТЕНА=от Братя/Братя от БЕЗИСТЕНА 

ПАМТИВЕК=П МАТ ВЕК=Богиня Мат и Бок 
 
ОТ НЕЗАПОМНЕНИ ВРЕМЕНА=
Бог Иза и Богиня Мат Мария


Заради всичко това и още безброй причини поради същите причини–качвай се,Динко,на             
                         
                                 ВСЕДЕХОДА
,

който е и


                           MONSTER MASHINE
,

и карай смело през всички прегради и припятствия да преправяш спасителния път за Българите и ги въздигаш,насърчаваш и заразяваш с примера си,защото си Божи потомък и тази мисия ти е поставена от Всемогъщите Български Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена,Които щото си Тяхно чисто генетично дете,Те обичат много и закрилят в жертвеното ти дело!

Те и Вси Светии и ние сме с тебе!


екип на bezistena и Светии – транспространствени Супермени от Вси Светии, управляващи и подготвящи световете за събирането им! 
ИСД с Любов и песен!
 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
08.01.2017 21:39
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677325
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!